ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, יש לי 2 מחשבים האחד: E7300 HD 250GB DDR2 4GB 9600GT ספק 300W של LITEON על המחשב הזה אני לא מצליח להפעיל מסך LCD 19, אבל מסך CRT 15 עולה. הבעיה כמובן בספק. המחשב השני: AMD X2 3800+ HD 160GB DDR400 1GB 7800GT ספק 380W של COOLER MASTER אני רוצה להחליף בין הספקים, במקום לקנות למחשב הראשון ספק חדש. אני כמעט בטוח שהמחשב הראשון יעבוד עם הספק של קולר מאסטר, השאלה אם המחשב השני יעבוד עם ה300W של LITEON. מה אתם אומרים? במידה ולא, אשמח להמלצה לספק זול שיעשה את העבודה במפרט הראשון
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
האם מאוורר ה120 מילימטר של enermax pro 525 הוא intake או outake? כלומר, האם המאוורר מוציא את האוויר החוצה או מכניס אוויר פנימה..
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
האם הספק הזה: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=491 יחזיק מערכת עם E8400 שני כוננים קשיחים שני צורבים כונן קשיח חיצוני כרטיס : http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1344 לא מתוכנן OC, ואם כן משהו קטן בשביל הסבבה.
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום, אני החלטתי שנמאס לי מזבל סיני במחשב שלי, בכל זאת זה הדבר שאני משתמש בו הכי הרבה... מגיע לי קצת השקעה בו. מבחינת חומרה מה שיש לי כרגע מספיק (אתם יכולים לראות את המפרט בצד) מסך/מקלדת/רמקולים כבר שדרגתי לכאלה שהם 200%, עכשיו תור המארז והספק. עכשיו אני מתכנן לקנות ספק איכותי והכי חשוב שקט. אני רוצה שהמחשב יהיה מספיק שקט כדי שאם אני יכבה את המסך אז לא ישימו לב שהמחשב דלוק ממרחק סביר.. ושלא יחפור לי כל היום. אני גם מתכנן לקנות מארז חדש וגדול (כרגע החוטים של הספק נכנסים במאוורר של המעבד מרוב שאין מקום) עם דלת שקופה, אני כבר דיי נעול על NZXT Alpha בגלל העיצוב (היחיד שאהבתי את האמת) והמחיר, אלא אם כן תביאו לי סיבות ממש טובות למה לא, ולכן אני מעדיף ספק מודולרי כדי שמהדלת …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב בקרוב המיפרט שיתוכנן להיכנס אליו זה: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 לוח אם:GA-G31ME-S2L G31 דיסק קשיח:320GB SATA II 7200RPM זיכרון:Kingston 2048MB (2GB) DDR II 800MHz ספק:Golden Tiger 450W מארז:CoolerMaster Elite 334 זה בינתיים העדפה שלי מכל מה שיש למטה... המעבד יעבור OC, יש לי בצד F7P +יכנס במחשב הזה בקרוב שאני יתארגן על קצת כסף כרטיס מסך בינוני כמו 8600GT/9500GT למשחקים קלים כמו פיפא. האופציות במארזים: CM 334 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=6770 HEC 6C28 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=6830 HEC 6C60 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=5935 בעיקרון גם הAPEX נכנס פה אבל אין אותו לא באייבורי ול…
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
בימים אלו אני שוקל את הצעת המפרט הזו: מעבד Intel Core i7 920 2.66GHz, s1366, 8Mb לוח-אם Gigabyte EX58-DS4, Intel x58, DDR3 2000+, 3xPCI-E כ.מסך Gigabyte GTX260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E זכרונות Kingston DDR3 1600MHz HyperX Triple Channel 3x1GB כונן קשיח Western Digital 500GB 7200RPM SATA2 צורב LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארז Thermaltake V9 Mid Tower Black Gaming Case (NO PSU) שאליה צירפתי, אחרי קריאת אינספור ביקורות מצויינות עליו, את ה-HX620W של Corsair. ברצוני לדעת אם הספק יתאים למפרט הנ"ל, ואם כן מהו טווח ה-Watts בערך שנותר לי על מנת לשפר (בעתיד הרחוק) את המחשב? כגון הוספת מערכת קירור במים או מאווררים, כ.מסך נוסף, זיכרון נוסף וכו'.
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אוקיי חברה אני מצטער על ריבוי ההודעות פשוט לא ידעתי מה לעשות עכשיו אני סגור על עצמי. המערכת שלי: P4 521 2800MHZ PRESCOTT 1MB CACHE MB GIGABYTE 8I945PL-G 2XDDR 2 667 SAMSUNG 1GB SAPPHIRE HD 3850 256MB PSU NO NAME 250W HD SATA 160GB DVDWR צריך המלצה לספק שיחזיק את המערכת + OC קטן אם זה אפשרי. רצוי מאוד מאזור חיפה. מחר אני כבר לוקח את הכרטיס מסך מTMS את ה HD3850. בתודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה בכותרת, תודה. קישור. אגב לא מצאתי אותו באתר של אנרמקס. זה בגלל שהוא ישן?
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
אני מעוניין במארז וספק כוח מתאימים למערכת הבאה: Core I7-920 1Gb*3 DDR3 1333MHZ HD 4870/9800 GTX+ 500 GB וקירור נחושת שאני עדיין לא כל כך סגור מאיזה חברה אני רוצה שהספק כוח יהיה די שקט, לא חייב שיהיה הכי שקט בעולם ולגבי מארזים אני די מתלבט בין Raidmax Sagitta 2 כולל מאוור 23CM לבין NXZT Gaurdian 921
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
-
Cooler Master CM690 Enermax Chakra ECA3052 Silver השקט חשוב ואני עושה OC.. יותר אהבתי את הצ'אקרה אבל אני אקח את מה שיותר טוב מבניהם.. מישהו כבר אמר לי שאין הבדל, ואני אקח את מה שאהבתי יותר..
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הספק יצליח להחזיק ולהשאיר את המערכת יציבה ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=916 תודה לעוזרים....
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי וויכוח עם חבר שלי . הוא אומר לי שכדאי לקנות מארז וספק של חברה לא מוכרת עם אותו וואט בפחות כסף . למשל עדיף ספק של Golden tiger 550w ולא Enermax 550w כי הגולדן טייגר זול בהרבה . הוא אומר שמארז זה מארז זה כולה קופסא וספק זה ספק לא שווה להשקיע על שמות של חברות כי זה הכל חרטא אחת גדולה . כולם אותו דבר מבחינת הביצועים והאיכות . רציני לברר איתכם את זה כי אני לא חושב ככה
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
טוב אז יש לי את המחשב הזה כבר כמה שנים, לפני בערך 3-4 חודשים שדרגתי את הכרטיס מסך שלי מ8600 ל8800GT, ואת המעבד שלי מ2160 ל6550. בנוסף לזה התקנתי על המעבד קירור של סייקט שבא עם מאוורר(זניח, אני יודע אבל לכל מקרה). מאותה נקודה המחשב שלי הגיע למצב שהוא בקושי רץ. יש לי ספק גנרי (זוטאק 500W). בגדול היו בעיות בתפקוד של המחשב כבר כמה זמן, אבל הן היו זניחות יחסית. אבל מאז שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש הוא בקושי רץ. המעבד שאמור לרוץ על 2.33GHZ רץ לי על 1.4, וברגע שאני מתחיל לנצל את הכרטיס מסך בצורה רצינית הוא עושה ריסטים ו\או מציג ארטיפקטים. הטמפרטורות של המעבד והכרטיס מסך שניהן בהחלט בטווח ההגיוני (מעבד על 35-40 בקושי, וכרטיס מסך בסביבות ה55). בנוסף להכל גם הראם לא ממש מתפקד. ממה שר…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות ההמלצות בפורום רכשתי את המודו 425 ויש לי שאלה בקשר להתקנה שלו. יש לי כבל של מאוורר שיוצא מהספק. האם צריך לחבר אותו ללוח אם? ואם לא אחבר אותו, האם המאורר יעבוד תמיד במקסימום, או שעדיין הוא יווסת את המהירות לפי החום? תודה!
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
-
ספק ToughPower 600 Thermaltake הוא טוב? בתור ספק ?
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במארז וספק במינימום מחיר אשר יותאמו למערכת מחשב הבאה: מעבד - E5200 לוח אם - P5KPL-CM זכרון- G-SKILL 1024 X2 CL5 כונן קשיח- WD 320 GB SATA2 16 MB צורב DVD. מסך 19 אינטש. תודה , ירון.
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יכול להיות שהספק שלי מגביל את הכרטיס מסך?
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום,לפני פחות מחודש רכשתי מחשב ואת המארז Antec 300. בכל פעם שאני יוצר מגע עם הפאנל הקדמי של המארז (לדוגמא שימוש בחריצי ה USB ) המארז מתחיל לזמזם. אם אני מפעיל טיפה לחץ על הרשת הקדמית הרעש מפסיק,וכאשר עוזב הרעש חוזר. רק מכה קלה יכולה להשקיט את המארז לכמה ימים. בהתחלה חשבתי שאולי הגורם לבעיה הם הכיסויים הצדדים של המארז,אך הם מוברגים היטב והרעש ללא כל ספק מגיע מהרשת הקדמית. אין מאווררים שמותקנים שם,רק למעלה ומאחורה של המארז. איזשהם רעיונות לפיתרון(חוץ מלהדביק נייר דבק שמשקיט את הרעש) ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
לפעמים אני רואה דגמים מודולרים, שיקרים כמה עשרות שקלים, מאחיהם הספקים המכובלים לצמיתות ואני מודה שזה באמת נראה לי נחמד שאפשר לחסוך מקום במארז ולא לתת לכל הכבלים להשתלשל, כשלא צריך את כולם או במקרה שלי - כשצריך רק 1-2. סתם תמהתי אם יכול להיות שיש עוד יתרון בדגמים המודולרים או שבזה זה מסתכם. תודה.
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-