ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מארז FULL ATX (משהו גדול ונח לשם שינוי. מצאתי את הבחור הזה. http://www.skypc.co.il/pl_product~41109~6~0.htm השאלות: 1. האם הוא מתאים לכל סוגי לוחות האם? חדשות? (סטנדרט?) 2. האם יש לו בכלל קירור פנימי או שהוא מגיע ללא קירור כלל? 3. איזה גדלי מאווררים מדובר (במידה ומגיע ערום?)
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
קיבלתי היום את ספק הכוח החדש שלי וכמובן שרציתי להתקין אותו. הבעיה היא שבמקום שלספק יהיו יציאות לכל החוטים כמו בספק הקודם, פה אין לי בכלל יציאות חוץ מפתח מאחורה ממנו יוצאים המון חוטים. איך מתקינים את הזוועה הזאת מבחינת איזה חוט חשמל מתחבר לאיזה רכיב? התכנון שלי היה להשאיר את החוטים מחוברים בצד של הרכיב כדי לחבר אותם מהר לספק החדש. תמונות מצורפות, כולל פרטי הדגם הספציפי:
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי corsair VX 450W i2500 וכרטיס מסך ישן 8800GT sonic חשבתי לשדרג בקרוב כרטיס מסך לאחד החדשים 280 או 270X. האם אני אזדקק גם לשדרוג בספק? ואם כן יש המלצות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי מארז פשוט וזול שנראה שיש בו את הכל: [h=1]Antec Three Hundred TWO Mid Tower Gamer Black[/h] יהיה בו core i7 4770k asus z78 deluxe GTX770 4GB אולי מאורר Noctua NH-C14 CPU Cooler OC ברמה בינונית האם מארז הזה יצליח לעזור לי לשמור על טמפ' נמוכות? ראיתי שיש לו מקום לכבלים מאחור יוש בו לא מעט מאווררים... האם יש תכונות שפספתי במארז הזה? אם יש לכם הצעות למארזים אשמח לשמוע.(אני מעוניין לקנות בKSP או איבורי - זה מה שיש לי בעיר)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כיום את ה Corsair 650D, הוא מארז מעולה, עשוי מחומרים איכותיים, קל מאוד להרכיב עליו מערכת וניהול הכבלים שלו מצוין. אבל, וזה אבל גדול! יש לו רשת מתכתית מול המאוורר 200 מ"מ הקדמי שפשוט עושה רעש נוראי כשהמאוורר שואב אוויר מקדימה וזה בלתי נסבל, ניסיתי להחליף כבר שני מאווררי 200 מ"מ וזה לא עזר, אותה בעיה וממש לא בא לי לחתוך עכשיו את הרשת. מעבר לזה, המארז בכללי מותאם לזרימת אוויר מקסימלית אבל אין לו שום איטום רעשים, ולמרות שהוא לא רועש באופן מטורף הוא עדיין נשמע בבירור וזה מעצבן. אז אני רוצה למכור אותו ולהחליף מארז, נדלקתי ממש על ה-550D, עם כל חומרי איטום הרעשים ואיכות הבנייה של קורסייר אי אפשר לטעות איתו אבל הבעיה היא שהבנתי שביצועי הקירור שלו מן הסתם לא טובים בגל…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכל פעם שהמזגן נכנס לפעולה יש מן "קליק" מהלוח ולזמן ממש קצר הוא כאילו שואב את החשמל של כל הדירה הסימפטומים הם: הבהוב יחיד של הנורות (נכבה לאיזה כמה חלקיקי שניות). כנ"ל מיקרו אם עובד. דברים שנטענים מפסיקים לרגע וממשיכים. המחשב אגב *טפו טפו* מתעלם בינתיים מהתופעה באלגנטיות (זה לא גורר ריסט או תגובה אחרת כלשהי). מילא זה היה רק בהדלקה אבל זה בכל פעם שהמזגן חוזר לפעול (הוא מגיע לטמפ' מסויימת התרמוסטט אומר לו להפסיק ואז ברגע שהוא ממשיך זה קורה שוב). נאמר לי שזה לא אמור לגרום נזק אבל אני מעט סקפטי ורציתי לשאול האם זה באמת לא מזיק או שכדאי להגן איכשהו על המכשירים. הייתי מעוניין להגן על שני מכשירים עיקריים: מחשב עם הנתונים האלו מ-http://extreme.outervision.com וספק Seasonic…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, עשיתי שידרוג למחשב הישן שלי, חוץ מהדיסק הקשיח הכל חדש. המפרט החדש שלו בערך זה מעבד i74770 לוח אם asus z 87 Gigabaite gtx770 4gb 16gb ram ספק כח 750w wd500gb * 2 המארז הישן שלי נשאר, וכל החומרה נכנסה, אבל אני רוצה להחליף למארז full tower חדש שיתאים לחומרה שלי, שיהיה קירור טוב מראה לא חשוב, במחיר סביר. אשמח לרעיונות לדגמים ואיפה לקנות אם אפשר.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המפרט שמופיע בפרופיל. אני משתמש באל פסק של ADVICE מדגם PRD750. כשאני מחובר לחשמל ישירות (עם מגן ברקים או איך שלא קוראים לזה) המחשב עובד חלק בלי בעיות. כאשר נאי מחובר עם האל פסק המתח בצג הדיגיטלי מדלג בין 204 ל245 V בצורה רנדומלית, המחשב מציג פעם שאני מחובר רק לסוללה ופעם שאני מחובר גם לחשמל. יש לו גם שגעונות שהוא מכניס לי את המחשב למצב שינה. הUPS הנ"ל כבר היה בתיקון ששם כפי שנאמר לי החליפו לו את הסוללות. שוחחתי היום שוב עם ADVICE והם אמרו שייקחו אותו שוב פעם לתיקון ובדיקה במעבדה אבל מה שמעניין אותי שנאמר לי שאל פסק מקבל טווח זרם קטן יותר מהספק של המחשב ולכן המחשב כאשר מחובר ישירות לחשמל מושפע פחות מהתנודות בזרם מאשר האל פסק ומצד שני אין לו AVR או מה שזה ל…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לפני שנה רכשתי מחשב של פוג'יטסו. ספק הכוח שלו הןא של 250W. אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך, ולכן גם את ספק הכוח (אל מעל 500W) בעיות: - הספק הוא יעודי למחשב / חברה עם 16 פינים.... - המקום לספק במארז הנוכחי מצומצם. ככל הנראה יכנס מאוורר 80 ממ ויהיה תפוס ע"י שני ברגים ולא ארבעה. רעיונות מישהו? תודה
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות החורף יש לי מדי פעם נפילות מתח בבית. המחשב עצמו לא מרגיש אותן,אבל הטלוויזיה שאליה מחובר המחשב והרסיבר מראים קפיצה(נכבים ונדלקים תוך שניה). השאלה שלי איך אפשר למגן את כל הרכיבים שמחוברים לשקע שלא ישרפו? אני חייב UPS, או שאולי יש פתרון אחר זול יותר? (שלא מכבה את המכשירים למשך X זמן בתור הגנה). אם זה רלוונטי הנה המפרט שלי: Core i5 4570 asus h87m-e 8gb ddr3 1600mhz seagate barracuda 2tb ssd SP V70 120gb radeon R9 270 corsair vp450w
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בתוצאות הבדיקה שעשיתי באתרי האינטרנט לחישוב ספק מתאים קיבלתי 230 לבין 300W. האם אוכל להשתמש בספק גם של 400W ? ואם כן, האם זה הכרחי או ישפר ביצועים ? תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את הרכיבים למחשב אותו אני מתכנן להרכיב בעצמי. הרכיבים: מעבד i5 4670k קירור למעבד cooler master seidon 120V לוח אם Asus z87-A זיכרון Kingston hyper-x blue ספק כוח SeaSonic G-550 550W Gold Modular כרטיס מסך Gigabyte GTX 770 דיסק קשיח Seagate 7200 2 TB דיסק אס.אס.די Samsung 250 GB Evo אני די חדש לכל עניין ההרכבה (הרכבתי רק עם חברים לפני). אני מחפש מארז מרווח שנוח לעבוד אתו, שומר על הרכיבים מקוררים ומגן עליהם. לא חשוב המשקל או רמת השקט. בנוסף אשמח להמלצה לגבי כמה מאווררים כדאי לקנות למארז, סוג, ואיך להתקין אותם (כמה יציאה, כמה כניסה, ואי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות ספק כוח חדש ואני שוקל לקנות את זה: http://ksp.co.il/?uin=17067 הכ.מסך שלי הוא GEFORCE 9800GT והשאלה שלי היא האם יש לו חיבור מתח מתאים לכ.מסך (6 פינים) וחיבור למעבד (4פינים), מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני חצי שנה רכשתי את המארז Coolermaster Centurion 6 יחד איתו הגיעו 2 מסילות עגינה להארדיסקים של 3.5 באותה תקופה זה לא הפריע לי כי היה לי הארדיסק אחד אבל לא מזמן רכשתי עוד הארדיסק והמחסה שלי התמלאה למרות שיש עוד הרבה מקום להארדיסקים, בגלל המחסור במסילות. לאחר חיפוש באינטרנט הסתבר לי שזו בעיה עם הדגם הזה שCOOLERMASTER בחרו לשים רק 2 מסילות (כמו שרשום בסקירה הזאת: http://hwzone.co.il/hardware/reviews/psu/CoolerMaster_Centurion6_Review ) זה הדבר הכי קרוב פתרון שמצאתי: http://www.coolermaster.com/case/case-accessories/4-in-3-device-module/ ולא ראיתי את זה בארץ... למישהו יש עצה או פתרון לבעיה המוזרה שלי? תודה רבה ויום טוב!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מארז נוח לסידור כבלים, מאוורר היטב, תקציב עד 600 שקל, בעתיד יכול להיות יהיה קירור מים חשבתי על כמה מארזים r400,r500,c70,cm690III,haf912 בינתיים שמתי עין עם הr500הלבן שעד כמה שידוע לי מגיע עם פילטק נוסף למעלה בשונה מהגירסא השחורה הרגילה ובעל אופציה להוציא כלובים למרות שהcm690III עם יותר אופציות למאוורים ורוב המאוורים עם פילטר אבק והC70 יותר מרווח וגם בעל אופציה לשלוף כלובים, קיצור אני קצת בתסביך אני אשמח להמלצות והסברים על המארזים שתציעו(יהיה מדובר במערכת האסוול עם מוגן על המעבד, לוח ATX סטנדרטי וספק סיסוניק לא מודולארי כניראה בעתיד מע' מים 90% מהמוכנות של קרוסאייר או אנטק, אז צרוך מקום לרדיאטור 240 על כלמקרה) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ולכל נציגי החנויות שכאן. אני מחפש מארזי מחשב גדולים, בגובה של לפחות 60 ס"מ, לא משנה של איזו חברה העיקר שיהיו גבוהים וזולים. בחיפוש ברשת לא מצאתי שום מארז כזה שמתאים לקריטריונים, ואלה שכן מתאימים עולה מעל 2,000 ש"ח. ראיתי שהיו מארזים כאן בארץ של chieftec tower : http://home.arcor.de/xxmartin/hp/graphics/cool/b%20chieftec%20cs601.jpg גובה המארז הזה 67 ס"מ, והוא היה נמכר באיזור ה 250 ש"ח, אבל לא מצאתי שום חנות שמוכרת אותם היום. בעיקרון אני צריך 1-2 מארזים כאלה בתור התחלה ולאחר מכן במידת הצורך עוד כמות גדולה. מישהו כאן יודע אולי מאיפה אני יכול להשיג מארז בגודל הזה במחיר סביר? מישהו יודע על חנות שאפשר לייבא דרכה מארזים כאלה? או אולי לייבא לבד? האם קיים בארץ יצרן ש…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, לפני שנה הייתה הפסקת חשמל ואני מעריך שהספק גוסס באיטיות תוך התקפי לב פתאומיים. אחרי הפסקת החשמל, כשהדלקתי את המחשב, המסך היה מאוד כהה ובקושי יכלתי לראות משהו, חיברתי את המחשב למסך הטלוויזיה (LED), כשהמחשב הצליח להופיע על המסך (הופיע רגיל, בלי בעיית בהירות כמו במסך מחשב), לאחר כחצי דקה בערך המחשב קפא לגמרי ועשה רעש מחריש בלי הפסקה עד שכיביתי אותו. כרגע הוא מחובר רק לטלוויזיה, רוב הפעם שאני מנסה להדליק אני שומע את המאוורר עובד באופן לקוי, מנסה להסתובב ונעצר, פעם ב... הוא מצליח לעבוד כמו שצריך, המחשב גם לא מופיע על המסך ברוב הפעמים. אני מניח שהספק הלך קפוט, אני רוצה לקנות חדש וצריך המלצה, המפרט של המחשב: [TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש ספק שקט למחשב שלי.. אני לא יודע איזה לקחת וכמה וואט.. כרגע אין לי כרטיס מסך אך בעוד כחודש אני מתכנן לקנות כרטיס מסך כנראה gtx780 כיום יש מעבד i5 4570 דיסק ssd ועוד הארד דיסק רגיל. 4 סטיקים של ראם כל אחד 8 גיגה לוח אם b85 של אסוס אנא המצלתכם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפורום הנכבד אשמח להמלצות על ספק טוב שיחזיק את ה 4850, 250 ש"ח פלוס מינוס מעבד: Intel Pentium Dual Core E5300 2.6 GHz לוח: HP Compaq 500B זיכרון: 3GB DDR3 דיסק: Seagate 320 GB 7200 RPM SATA II כונן אופטי מתוך אתר היצרן: A 450 Watt or greater power supply with 75 Watt 6-pin PCI Express® power connector recommended אני צריך ספק כח סביר, לא הולך לשדרג ולא לעשות אוברקלוקינג. רק להחזיק את המערכת הזו + שולי ביטחון. הנה כמה ספקים מעניינים שמצאתי: Corsair CX 430W V2 Series http://ksp.co.il/?store=kspramatgan&uin=14650 Seasonic S12II-430 430W http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5919 Enermax NAXN 450W http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cP…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות אל פסק חדש אחרי שהישן נמצא אצלי כבר כחמש שנים והתחיל לעשות בעיות של צבירת מתח בשנה האחרונה. לא כל כך מבין בתחום. אין לי צרכים מיוחדים, מדובר על מחשב נייח חדש (כמה חודשים אצלי) ודי סטנדרטי. אשמח לקבל המלצות. תודה. גל
-
היי, אני קונה מחר את המפרט הבא שבנה לי עידן מהפורום: 849 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 290 ₪ - Gigabyte GA-H81M-HD3 (Front USB3 HDMI Optical) S1150 329 ₪ - * מבצע חג * - 8GB Patriot DDR3 1600Mhz + HEATSINK 1520 ₪ - NVIDIA GeForce MSI GTX770 2GB GAMING Twin Frozr 449 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III 439 ₪ - * מבצע * - CoolerMaster K280 + FSP Raider 550W BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - * מבצע * - Cooler Master Hyper TX3 EVO דיברתי עם המוכר והוא אמר שיש אפשרות לעשות באנדל של ANTEC THREE HUNDRED TWO עם הFSP. במקור עידן בנה לי את המפרט עם ה302 אבל שינה בגלל שלא היה להם במבחר באנדל. אני חושב שה302 עדיף על הK280 אבל רציתי לשמוע את דעת…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray Arctic Cooling Freezer 11 LP Gigabyte GA-B85N Fractal Design Node 304 Mini ITX Case FSP RAIDER 550W 80Plus Silver 42A @ 12V A.PFC Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL אני בעיקר מודאג אם זה יחזיק את ה770 ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש המלצה לשדרוג המארז שבמפרט (מאייבורי) בפורום מפרטים נאמר לי שהמארז פשוט וביקשתי המלצה ועדיין לא נעניתי להלן המפרט: מארז מותג מתוצרת INWIN דגם EC021 ספק כח מותג Corasir 450W דגם VS450 Intel® Core™ i3-4130 3.4GHz Haswell כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 לוח Asus דגם H81M-A דיסק קשיח Western Digital Blue 1TB SATA2 / SATA3 7200RPM 64MB זיכרון : Kingston 4GB DDR3 1600MHz צורב LG SATA DVD בתודה ומקווה שזה לא נחשב לדאבל פוסט
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי לפתוח קצת את המארז ולנקות אחרי חודשיים-שלושה בערך שהמחשב אצלי, בסיום הנקיונות חיברתי מחדש והפעלתי את המחשב לראות שהכל בסדר ושמתי לב שהמאוורר הקדמי לא עובד (מארז nzxt phantom 410). נתתי לו דחיפה קטנה וראיתי שהוא מתחיל להסתובב אבל ממש לאט. פתחתי את קדמת המארז לראות אם משהו מפריע לו, אבל הכל תקין (גם אין רעש מהמאוורר). חשבתי שאולי עשיתי משהו לא טוב אבל הסתכלתי על הפילטר הקדמי והוא נקי כאילו המאוורר מעולם לא עבד... החלפתי את חיבור החשמל של המאוורר לחיבור אחר ועדיין אותה התנהגות. שאר המאווררים עובדים כמו שצריך ומגיבים לבקר המהירות. מה לעשות...?? צירפתי סרטון של מה שקורה, שימו לב ב0:50 שאני מעלה את המהירות דרך הבקר ומוריד חזרה כמה שניות לאחר מכן
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בתהליך בניית מחשב חדש, אני מנסה לבחור ספק מבחינת קירור והתפשרות על מראה לא צעצועי ולא משעמם מדי, אני חושב על ה-ARC MIDI R2 בקריאה בפורומים אני רואה שיש כמה תלונות על רטט במאוורר הקידמי, למישהו יש ניסיון כזה? אם כן, האם יש פתרון? האם למרות שהוא לא מוכוון להפחתת רעשים, כדאי להחליף את המאוורר הקידמי (או את כולם - יכול לצאת הוצאה משמעותית אם אני הולך בכיוון של 3-4 NOCTUA במקום אלה שמגיעים במארז) תודה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-