עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום, חג שמח לא מזמן נשרף לי הספק ושמו לי בנתיים ספק פשוט, לא מחזיק את המערכת במשחקים פשוט מכבה את המחשב. המפרט שלי הוא : i5 750 9800gtx gigabyte h57 אני חושב שאלו הרכיבים הקובעים. כמו בכותרת התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח אם יש ספק ממש טוב ששווה עוד תוספת אני מוכן לראות. חשבתי על SEASONIC M12 520W http://ksp.co.il/?uin=9816 מתאים ? תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. בוקר טוב לכולם הגיע זמנו של הספק שלי .. שבק חיים .. אני צריך את העזרה שלכם בבחירת ספק מודולרי איכותי חדש עד 600 ש"ח (בלי חריגה - אם יש ספק איכותי בפחות מ - 600 ש"ח תגידו .. לא חייב לבזבז את כל הסכום חח ..) מהאתר של KSP (הנה קישור http://ksp.co.il/?select=.1108..140.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=428&maxprice=604 שכבר עבר סינון מחיר עם הסכום שאני מוכן להשקיע) שיחזיק מחשב גיימינג די חזק .. הנה המפרט: Intel Core 2 Quad Q6600 8mb @ 2.4GHz [stock (Big Typhoon)] Gigabyte GA-EP31-DS3L Tagan Piperock 500W TG500-BZ - R.i.P Corsair XMS2 DHX CM2X2048-6400C4DHX 4GB DDR2 HIS ATi HD4870 512mb Samsung HD103SJ 1TB Samsung…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by GOVNER_T.S.Y,

אני מעוניין לבסס פרוטוקול לגביי הפרוצדורה הנכונה לחיבור שני ספקי כוח שיספקו כח למחשב יחיד לצורך חיבור SLI או CROSSFIRE. כולי תקווה שיחד ובעזרת המומחים מ_HWZONE נוכל לחשוב על דרך בטוחה לממש חיבור כנ"ל. נדון על הכללים ונסכים על איך ומה ולבסוף בתקווה נוציא מסמך מסודר. כל פידבק יתקבל התסייגות יתקבלו בברכה. govner

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Guy950,

שלום, אני קונה מחשב חדש אז אני מעוניין להפוך את המפרט הנוכחי שלי למחשב HTPC. זה כולל הכל, גם הספק כוח יעבור לHTPC. רק שהכרטיס יוחלף ב4870 ואני אחליף את קירור המעבד בקירור סטוק. בכל מקרה, אני מחפש מארז אלגנטי, מאוורר היטב שיהיה בשכיבה עד 600₪. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום רב, בהמשך לשרשור שפתחתי בפורום מפרטים החלטתי להקשיב לעצת חברי הפורום הוותיקים ולרכוש את המחשב שהוצא לי דרך TMS. מפרט המחשב שנרכש הינו: SilverStone Presicion PS08 USB3 + Silverstone Strider 400W Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Tray ZALMAN 7000V Al SI EDITION MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 Hynix Original 4GB DDR3 1600 WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter LG DVD-RW x22 Dual Layer SATA Black DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM עם הגעת משלוח המחשב לבית התקנתי כמובן מערכת הפעלה וכמו כןתוכנות בסיסיות וזמן קצר לאחר מכן המחשב קפא בפעם הראשונה. סמן העכבר זז אך מערכת ההפעלה נתקעה לחלוטין עם הופעת הודעת שגיאה וקריסה של אחד התהליכים ומאותו רגע ואילך מה שנש…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי לכולם המפרט שלי - gygabyte x58a-ud3r core i7 950 sapphire hd5850 2x HD sapphire 625W PSU והשאלה האם הספק יוכל לסחוב עוד 5850 אחד. *כרטיסי המסך אמורים לעבוד קשה. *ממש* קשה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by spider272,

האם הספק enermax naxn 550w יחזיק את ה 7950 בלי להתאמץ? ENP550AWT והאם אפשר קצת פרטים על פנים הספק מאיפה הקבלים וכו' תודה

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  8. Started by AdiD,

הוספתי כונן קשיח נוסף למחשב, יש לי ספק של 400W, האם יש צורך בהחלפת ספק ליותר חזק?

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by Mr Gadget,

רכשתי לא מזמן את הספק הנ"ל, לאחר שחיברתי אותו למערכת הבחנתי שבוקע קול מוזר מהספק כח(כמו של Relay) רק במקרים הבאים לפני שמערכת ההפעלה עולה וגם בזמן הכיבוי. האם מישהו מכיר את התופעה? האם זה נורמלי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום רב...ותודה רבה רבה על האתר הזה והקהילה האיכותית הזו(-: אז ככה הספק כוח שלי נישרף... הוא היה של Antec 300W והוא החזיק את המערכת הבאה לוח אם:Gigabyte MA78LMT-S2 מעבד:AMD Phenom ii x4 965 כרטיס מסך:ATI Radeon HD 5850 זכרונות : X2 X2 צריך ספק כוח זול וטוב שיחזיק את המערכת הזו בצורה מושלמת העדפות לאזור המרכז. איבורי KSP

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  11. שלום, כרגע ברשותי Cooler master gladiator 600 הבעיה שלי איתו היא שכרטיס המסך לא יושב בו ממש טוב, אומנם אני עובד ככה כבר שנה בערך אבל זה ממש מרגיז אז אני מחפש מארז חדש לפי ביקורות ברשת וגבולות תקציב (עד 400 ש"ח בלי חריגה) נראה לי שאלך על Thermaltake Chaser A31 המפרט שלי: לוח אם: Asus crosshair formula IV מעבד: AMD Phenom x6 1090t כרטיס מסך: Ati Radeon HD 6950 לפי מה שראיתי המידות של כרטיס המסך הם 10.75 אינץ', שהם בערך 270 ס"מ לפי מה שרשום במפרט של המארז הוא מותאם לכרטיס מסך עד 290 שזה טוב לי, האם באמת ככה או שיש מה לדאוג? (כי זו הבעיה העיקרית שלי במארז כרגע, הכרטיס נכנס בכוח (בלשון המעטה) אשמח לעזרה, תודה!

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  12. Started by saarxee,

Silverstone Strider 400W נחשב לספק איכותי? איך הוא בהשוואה ל-S12II 430W של SS? והאם הסילברסטון יחזיק כהלכה כרטיס בסדר גודל של GTX660? תודה.

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  13. Started by David Ell,

שלום לכולם יש לי מארז כזה: http://www.chillblast.com/images/P/RAVEN-RV03-PC-Chassis.jpg כבר שלושה ימים בערך אני מנסה למצוא את הספק אבל לא מצאתי (לא פירקתי יותר מידי, רק פתחתי מהצדדים) ועכשיו ראיתי מאיפה הכבלים באים. מצד אחד שלהם הם נכנסים פנימה אז החלפתי לצד השני, וראיתי למטה שכתוב "סיסוניק 100-250VAC" רק באנגלית כמובן. אני יודע שסיסוניק זו חברה של ספקים, האם הספר שלי הוא 250 וואט? לא נשמע לי הגיוני בכלל.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by puvsc,

יש לי כיום מארז של אנטק- Antec ‏P182 Black אני שוקל להחליף אותו בעיקר בגלל הגודל של הכרטיס מסך- קראתי את שני הביקורות המעולות שלכם על: Deep Silence 1 , Define XL R2 ועל Define R4 יש המלצות??? או שבכלל לא כדאי להחליף? (אז המארז עלה לי איזה 800 שקל) תודה.

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  15. Started by DORAZABI,

רציתי לדעת אם המארז הזה בא עם הציור שיש לו בצדדים (נחש אש כזה) > http://www.tms.co.il/product/12481 אני שואל כי חיפשתי את המארז הזה ביוטיוב ובסרטונים הוא מופיע בלי הציור

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. בקצרה: שני מחשבים. לאחד אני מחבר כונן חיצוני והכל סבבה. למחשב השני בזמן שאני מחבר את הכונן יש ניצוצות של חשמל בין החור של היואסבי לכאבל של יואסבי מהכונן. השאלות שלי כאלה: ממה זה נובע? והאם זה מסוכן לכונן החיצוני שלי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Chura,

שלום, אני מחליף את מירב חלקי המחשב שברשותי למערכת חסכונית יותר. היום יש לי ספק Corsair TX750w, מהידע הקל שיש לי בחשמל אני יודע שה750w זה מה שהוא מסוגל לתת אבל במידה והמערכת לא תדרוש הוא פשוט לא יספק זאת. האם אני טועה ? אני מעדיף לא לקנות משהו חדש כי זה אחלה ספק למיטב זכרוני, ומצד שני אני רוצה שהוא יהיה חסכוני ויעיל. אני מרכיב מערכת פשוטה יחסית עם i5-4570s Gigabyte B75M-HD3 בלי כרטיס מסך חיצוני ו3 דיסקים קשיחים אני מחפש מארז יפה, נקי, מאורר טוב ושקט. קיבלתי המלצות על Fractal Design R4 או Mini, ואם אכן אלו המומלצים אשקיע את הכסף. אך אני חושש שהם מעט Overkill ואני אוכל לחסוך עוד 200 ש"ח. יש המלצות אחרות ? ראיתי ברשת קצת המלצות על Antec One. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by i004i80,

היי, יש לי כרגע ספק כח seasonic 500w שמראה סימני גסיסה (אחרי כיבוי המחשב למשל, הוא צריך לנוח לפחות חצי שעה עד שניתן להדליק אותו שוב) וכנראה שאין מנוס מלהחליף אותו. המחשב עצמו בן 4 בערך ולא ברור עוד כמה שנה יחזיק (או יותר נכון כמה שנים עוד יספק אותי) אז אני לא רוצה להשקיע יותר מדי בספק כח.. מבחינת מפרט - intel i5 750, לוח אם gigabyte p55m-ud2. 6 ג'גיה זיכרון, 3 הארדיסקים (2 בSATA + ואחד קטן ישן IDE). אין לי איזה ציפות מיוחדות מהספק ולא קריטי לי שיהיה שקט במיוחד, רק שיחזיק את המחשב ל-3 שנים הקרובות לפחות. אני אודה אם תוכלו להמליץ על אחד משהו מפה- http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=5347 כי זו החנות שאני אקנה בה כנראה (זה בטוח יהיה באילת, לKSP א…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by KaPuT,

אחרי שנמאס לי לראות את המארזים שלי מחלידים כל שנתיים הקורבן האחרון HAF X שהתחיל בפתאומיות להחליד אחרי שנתיים וחצי מחפש רק פול טאוור כרגע יש 3 כוננים קירור D14 וGTX 580 DCII של אסוס שגם די מפלצתי בגודל שלו, המארז שכרגע אני חושב עליו זה ה900D של קורסייר ברגע שיגיע לארץ

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by טל טויוטה,

בשבוע הבא אני נוסע לאילת וחשבתי להתחדש במארז חדש. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפני הרכישה. נכנסתי קצת לאתרים של KSP ואייבורי כי הם היחידים באילת שגם יש להם רשת ואחריות ארצית וגם אם אין בסניף מקסימום אפשר לקחת מסניף אחר במרכז. אשמח להמלצה למארז עד 400 ₪. חשוב שיהיו חיבורי USB3,יש לי שתי צורב די וי די,שתי הרד דיסקים רגילים ואחד SSD. ספק של זלמן 500 וואט, כרטיס מסך GT220 2GB שגם בקרוב ישתדרג(במידה ושלי ימכר), חשוב מאוד שהמארז יהיה שקט ולא ירעיש. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by DarkIchi,

אני קונה מחשב חדש וכל מה שנותר לי זה לבחור מארז. התקציב: 300-500 עם חריגה מקסימלית של 50 שקל. אני מחפש מארז שקט, בעל איכות בניה גבוה, יחזיק לעוד הרבה שנים, מקרר כמו שצריך עם מספיק מקום למפרט החדש שלי. (וכמובן יפה P:) מפרט חדש: מעבד - i5 4670 קירור למעבד - Scythe Grand Kama Cross 2 לוח אם - Gigabyte GA-H87-D3H כרטיס מסך - Gigabyte Geforce GTX 760 זיכרונות - Crucial 8GB 1600 x1 ספק - Enermax ELT500AWT 500W אחרי הרבה חיפושים פה וברשת הגעתי לשני מארזים אפשריים: - http://www.skypc.co.il/pl_product~931533~6~0.htm NZXT Phantom 410 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792219 - coolermaster cm 690 II Advanced עריכה 1: ראיתי כמה המלצות על Antec 900 - http://www…

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  22. Started by amirx19,

מדוע אין בפורום בדביק רשימה של ספקים מומלצים לפי מחיר או לפי WATT ?

23. Started by BarakCoder,

אני לא כול כך מבין בספקים,אבל יש שני ספקים שאני מתלבט בניהם עבור המחשב החדש שלי(עם GTX760 2GB) 1. 500W Seasonic ECO 2. Seasonic 550W RT 80+GOLD מי עדיף ? ומי אמין יותר? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by xxgalxx,

חוות דעת איזה ספק יותר טוב , אמין ואיכותי? Zumax pro 550 או ספק כוח SeaSonic 350W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-350ET (Oem)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by xxgalxx,

ספק כח Corsair CP-9020052 VS350 350W או ספק כוח SeaSonic 350W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-350ET (Oem)

דיונים חדשים בפורומים