עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. קניתי את המארז הנ"ל ונאמר לי שניתן להרכיב בו מאוורר קדמי ואחורי 80 או 90. פתחתי את הפנל הקדמי של המארז, ולא ברור לי איך אפשר להתקין בו מאוורר... יש שם את כל הכפתורים של power, restart, hdd light. מישהו יכול לעזור עם זה ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. מהי הדרך העדיפה? אמנם יש פתח אוורור ברצפת המארז, אבל עדיין - האם להתקין את הספק מופנה כלפי מטה [מאוורר כלפי מטה]? לא הייתי רוצה לחסום את האוורור תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Ominush,

בשעה טובה - רכשתי לי Antec P182 - ועכשיו נותרה מלאכת ההתקנה המדוקדקת... ועלתה השאלה: כשאני מחבר ספק מודולרי TT 750W, בעל מאוורר משמעותי - להתקין אותו כך שיפנה מעלה או מטה? המצב שבו הוא פונה מעלה (כלומר, הכיתוב הפוך) יוצר מצב שהכבל של ה-8pin 12V ללוח האם מתוח כמו מיתר של גיטרה כשמעבירים אותו מאחור (למעשה הייתי צריך לחבר אותו ללוח האם ולספק הכוח - ולאלץ את ספק הכוח למקומו...). אם המאוורר יפנה כלפי מטה, גם החיבורים המודולאריים יהיו קצת יותר קרובים - מספיק בכדי להניח את דעתי ממצוקתם של הקונקטורים... באתר של ANTEC התשובה היא מעלה, אך היא אינה מנומקת - ונשאלת השאלה: כמה העניין עקרוני? אשמח אם למי מבין בעלי הנסיון יש תובנה רלוונטית בנושא. תודה! ניב

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Snake_Eater,

קיבלתי היום את ספק הכוח החדש שלי וכמובן שרציתי להתקין אותו. הבעיה היא שבמקום שלספק יהיו יציאות לכל החוטים כמו בספק הקודם, פה אין לי בכלל יציאות חוץ מפתח מאחורה ממנו יוצאים המון חוטים. איך מתקינים את הזוועה הזאת מבחינת איזה חוט חשמל מתחבר לאיזה רכיב? התכנון שלי היה להשאיר את החוטים מחוברים בצד של הרכיב כדי לחבר אותם מהר לספק החדש. תמונות מצורפות, כולל פרטי הדגם הספציפי:

5. Started by Burkey,

שלום, יש לי שאלה קצת מביכה. אני רוצה להתקין צורב DVD במארז של COMPUCASE. בעבר התקנתי כוננים רבים במארזים שונים ( וישנים יותר ) אך הפעם זה לא הולך. אין לכונן מסילה עליה הוא יושב וצריך לחבר ברגים, אלא יש מאין מסילות ברזל נפרדות שאמורות לתמוך את הצורב. אני לא מוצא את הטריק, איך לחבר את הצורב למארז. מישהו יכול לגלות לי את הסוד ?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  6. Started by KmiKaZa,

שלום אני רוצה מארז טוב ויפה אני מחפש מארז טוב מאוד שקט מאוד ושה לא התחממם הרבה תבינו אני לא מבין במארזים אז בבקשה תעזרו לי כל הכבוד לאנשי הפורום שעוזרים לנו באמת כפיים

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  7. Started by DorM,

מארז ללא ספק Enermax Chakra ECA5001 ¤581 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ECA5001-BS ולמתעניינים ספק כוח קורסאייר 450W ואין מצב אני מחליף תבחירה הזאת. עד יום שני בערב הייתי נעול על הלקסה בלקליין אבל ראיתי שאין לו שום חיבור מקדימה אז בחרתי בצ'קרה בגלל העיצוב שלו ובגלל שיש לו חיבור סאטא ושתי חיבורי USB מקדימה, למרות שיש לו רק שתי מאוררים בחרתי אותו (למאורר שלישי אני אדאג שאני אחזור לארץ וקנה תמחשב). בקיצור ולעניין איך הצ'קרה? ממליצים על משו אחר ויפה עם חיבורים מקדימה? פתוח להצעות (:

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  8. אני לא רושם כאן כאחד שמבין, אלא כהדיוט. אין כאן כדי להרגיז, לא כדי להראות שאני יודע, או שום דבר כזה. סתם התרשמות. שני המארזים מכילים את אותם רכיבים. יתר מכך, ב NZXT הזול (35 דולר), אין ניסיון לסדר של ממש, סתם סידור כבלים "חפיף". לפי AIDA64, אין הבדל בטמפרטורה, לא בליבה (2500K), לא בשום אזור בלוח האם (אם הניטור ראוי, אבל בכל מקרה זהה), לא בכרטיס המסך (GT240). אגב, ב 600T סידור הכבלים הוא למופת! רק רציתי לחלוק את המידע - כל אחד שיעשה איתו ככל העולה על כיסו

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  9. בנעוץ רשום שהוא מחזיק אפילו OC למעבד. אני יביא לכם הוכחה שזה לא. אצלי בבית יש Q6600 על OC 3.2 בערך .. צורך בעומס כ150W לפחות. הכרטיס מסך 88GT עפ"י בדיקות של Tomshardware : http://media.tomshardware.com/2007/10/29/geforce_8800_gt/benchh.png תראו ה 88GT במעמס צורך 247W חישוב פשוט ומהיר מראה : 247+150 = 397W. המעבד והכרטיס מסך הם במסילת 12V, הספק Enermax Liberty 400W מספק במסילת 12V : http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=7 360W בסה"כ במסילת 12V. שזה כבר פחות ממה שצורך ה Q6600 על OC, ביחד עם ה8800GT. אז מה ? זה לא נכון מה שרשום ? אל תביאו סתם תירוצים .. בנוסף במחשב יש הארדיסק וגם מאווררים וכוננים .. שהם מושכים מהמסילות האחרות .. אז אני לא…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by esaly,

היי לכולם, כאמור המארז חדש אצלי, חיברתי את המאווררים לשני חיבורי הF2 ,בנוסף חיברתי את תוספת החשמל לכרטיס הוויסות. נראה שהפוטנציומטר לא מגיב לסיבוב שלי. מישהו מכיר? תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  11. 450XH של קורסייר להחזיק : Q9300 5 כוננים קשיחים. כונן אופטי, כרטיס מסך HD3850. וכל ה - 4 סלוטים של הזיכרונות תפוסים. מה שמפחיד אותי זה שהוא לא יחזיק את המסילות מתח נמוכות בזרם נורמלי בגלל שיש לי הרבה רכיבים עליהם. תודה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  12. המערכת השלמה בפרופיל, כשהכרטיס הוא HD 4870. הבנתי שאני אגיע ל~345W, ושהספק מספיק איכותי, אבל אני רוצא לודא. יחזיק או לא?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי, היות ויש לי בעיה במחשב שאני לא מצליח לאבחן כבר כחצי שנה אני זקוק לספק, כדי לשלול את אשמתו של הספק שלי ולהיות בטוח שלוח אם זה מה שאני צריך להחליף. אני יודע שהסיכוי שלמישהו יש ספק בסדר הגודל שאני צריך שוכב מיותר הוא כמעט אפסי, אבל לא עולה כסף לנסות (: בגדול, אני צריך משהו כמו 600W+ אמיתי, והוא יוחזר בדיוק במצב שבו אקבל אותו, ואזמין את הנשמה הטובה לבירה על חשבוני. אני מאיזור ר"ג, אין לי בעיה להגיע לכל מקום שיש אליו אוטובוס ישיר מת"א.

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  14. System Requirement: * AGP based PC is required with one 4X/8X AGP slot available on the motherboard. * 1GB or greater system memory for better performance. * 450Watt or greater power supply with 30Amps on 12 volt with 2x4 power connector recommanded. איך זה יכול להיות שהכרטיס צריך 30A במסילת 12V למרות שיש כרטיסים שלPCIE שחלקם צורכים 25-28A? ומה זה החיבור הזה 2X4?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  15. שלום , אם המחשב דורש למשל 450w , זה משנה אם אני שם ספק 500W או אפילו 600w ויותר? הצריכת חשמל משתנה בגלל הספק או שאין קשר? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אמרו לי שהספק כוח הזה http://www.fspgroupusa.com/fsp50060ghn80/p/630.html לא יתאים למארז V3 של THERMALTAKE כי הכבלים שלו קצרים ולכן הוא לא מתאים למארז שבו המיקום של הספק כוח הוא למטה, זה נכון?

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  17. Started by Sgt_Daniel,

http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={0CA0A306-D4DE-417C-9A94-3DCBEE25EA69}&details_type=1&itemid={A5208DB9-D829-428B-93D5-21F756C01274} ד"א כל המאווררים הם באותו גודל? (שלא יהיה מצב שוהא לא ייכנס במארז)

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  18. (הערת פתיחה : לא יהיה כאן פירוט של איך הורכב המארז, צילומי קירבה של משחה טרמית וכיו'ב. אמנם תהיה מעט פורנוגרפיה מצולמת אבל העיקר כאן מבחינתי זה להעביר את הפתרון שהגעתי אליו, את הסיבות, את המחשבות ומה בוצע, כי הפתרון קצת שונה מהמקובל). ומעשה שהיה כך היה - דיסק 3T שלי התמלא. גם זה קורה. במחשבה ראשונה רציתי לרכוש אחד נוסף, אך מחשבה שניה הראתה שהמארז שלי לא ממש בנוי לזה. התחלתי לגלגל אופציות שונות (ותודה לחרט על העזרה) וזה מה שעלה: מה אני רוצה : - מערכת שמסוגלת להכיל מספר רב של דיסקים - מערכת שתתמוך בדיסקים מגדלים שונים (היום יש לי 3T אבל ברגע ש 4T יהיו זמינים בארץ לא רוצה בצורך להחליף את כולם או לרכוש נוספים רק של 3T). - כמובן, יכולת שיתוף טובה ברשת הביתית. - יכולת הת…

19. Started by oren.r,

שלום לכל חברי הפורום. : ברשותי אל פסק מהסוג הנ"ל אשר חדל לפעול. לאחר פתיחת האל פסק וזיהוי התקלה, נותרתי עם בעיית זיהוי ערכם של הנגדים. כתוצאה מפיצוץ במעגל, הנגדים נהרסו כליל ואינני יכול למדוד את ערכם. שאלתי לחברי הפורום: האם קיים חבר בעל אל פסק מסוג זה שיכול לעזור לי באיתור ערך הנגדים? מיקום הנגדים במעגל: R30, R31, R32, R33 תודה

• 14 תגובות
    • 5.4k צפיות
  20. כל נטען בסרטון הזה - https://www.youtube.com/watch?v=aACtT_rzToI&t=0s וזו תגובת החברה - https://www.youtube.com/watch?v=Xts3pvbcFos

21. Started by Crazy Ivan,

לא מזמן קניתי מארז X-Blade של A-top וקיבלתי איתו משהו שאני לא בטוח מהו. אם יש לכם מושג אשמח אם תספרו לי... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by smalery,

יש לי מחשב שלא עובד, המאווררים של הספק לא פועלים וכאשר אני מדליק את המחשב, המחשב נדלק אבל לא מופיע כלום במסך. החלפתי כרטיס מסך, לא עובד. לא הצלחתי לזהות את הלוח אם, אבל המעבד כנראה פנטיום 4 ישן כי הסוקט היא 423. (אני משער) אני רוצה לנסות ספק אחר, אבל הספק שישנו עכשיו מחובר ב-3 נקודות ללוח אם, חיבור של 4 פינים בצורת ריבוע, חיבור רחב רגיל, ועוד חיבור צר וארוך שלא מוכר לי, הצבע של המחבר והחיבור לבן והוא בעל שורה אחת של בערך 8 פינים. מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול לתת לי הכוונה כי אני רוצה לקנות ספק חדש? תודה

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  23. Started by Ash Binary,

מצאתי את הסמל הזה אל המעגל בתוך כמה ספקים גנריים שונים, ששייכים לחברות שונות : Topower, Zumax, L&C Technology, IPS Technology, Neo Tech הוא נמצא גם בספקים של EZcool אל המעגל סינון של המתח הגבוה (אבל לא אל המעגל הראשי) מה שאומר שכל המעגלים האלה מיוצרים אל ידיי אותה חברה למישהוא יש שמץ מה השם של החברה הזאת ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Dark Respect,

איך אני יודע איזה ספק שמו לי? תודה

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  25. Started by סל מיחזור,

שלום לכם ברשותי מחשב בן 4.5 שנה. האם יש אפשרות , על ידי תוכנה , לזהות כמה וואטים יש לספק הכוח של המחשב ? תודה

דיונים חדשים בפורומים