עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום, יש לי ספק כח איכותי כבר חמש שנים, וכעת בבדיקה שעשיתי עם OCCT, אני רואה שהמתח שהוא נותן במסילת ה12V לא כל כך יציב (עשיתי רק בדיקה אחת לבינתיים). דוקא ה3V וה5V די בסדר. האם זה נורמלי?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by davidsystem,

איזה מארז יותר טווב מבחינת שקטות.קירור.איכו ת החומרים. נוחות. ויופי אני מעדיף למישהי שיש לו ומכיר אותם ירשום לי איזה מהם כדי לי לקנות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Gigiben,

אהלן בשבועות הקרובים אני מתכנן לקנות מחשב חדש מTMS שיכלול את הכרטיס מסך gtx770 של ג'יגהביט וראיתי באנדל שחוסך הרבה כסף שכולל את המארז core 3000 (עם usb 3 ) וספק של seasonic עם 520 וואט. עכשיו נאמר לי שזה ספק איכותי וטוב יותר מספקים של 600 וואט אבל עדיין אני רוצה לדעת האם הוא יחזיק לי את המערכת של המחשב. המעבד- 4570 i5 ראם 8 ג'יגה כרטיס מסך gtx770 לוח אם h87-d3h של ג'יגהביט אז... מה אתם אומרים? מחזיק או לא מחזיק (ובמקרה ולא אשמח לקבל הצעות חלופיות) תודה לעונים D:.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by avimor5,

שלום לכולם יש לי מחשב בעל ספק 950W ומסך "24 LED השאלה שלי היא איזו מערכת אל פסק אמורה להחזיק אותו למשך 25- 30 דק' הפעלה ועל מה אתם ממליצים תודה .

5. Started by liran315,

בגלל שהCM690 לא זמין וגם לא שקט מי יודע מה אז אני צריך מארז שיהיה טוב לצרכים האלה: מרווח,מאוורר טוב,שקט(בחדר שינה) חשבתי על I-SOLO 210 של GIGABAYTE מה אתם אומרים? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3434

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Eden 6600,

ה-9800GT דורש ספק כוח חזק יחסית? איך הצריכה שלו בהשוואה ל-HD4670 (קצת גדולה יותר/הרבה יותר גדולה...) ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by adir12,

רציתי לברר אם הספק שנמצא ברשותי, Corsair Vx450 יחזיק את הכרטיס 4870 1GB של Club3d שאר המפרט הוא: Q6600 @ 3.0ghz , 3x HD וממ, Gigabyte P35 DS3L לפי הביקורת באתר המערכת שהם השתמשו בה צורכת 293W, כך שהדבר לא יהווה בעיה, אך אני רוצה להיות בטוח. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אהלן כולם גלשתי במשך כמה חודשים בפורום כאן, הוא מאוד מצא-חן בעיניי =] נירשמתי היום כדי לשאול שאלה קניתי את ה-CM690.. זה בהזמנה זה בא עם 3 מאווררים והוספתי אליו עוד 3 (רציתי 2 בדלת) עכשיו.. ב-690 הרגיל בלי החלון יש 2 מאוררים בדלת, נכון? אז פה, איך זה יכול להיות? ובאתר הזה: http://www.pccasegear.com/index.php?main_page=product_info&products_id=7236 רשום בטבלה שיש בדלת 2 מאווררים (Left 120mm... 1 optional) ועוד שאלה - יש אפשרות להוספת מאוורר למטה לפי מה שהבנתי.. אבל מאיפה הוא לוקח אוויר אם הוא למטה? כל עזרה תתקבל בברכה במיוחד מאלה שיש להם את המארז

9. יש לי כרטיס מסך GeForce 260GTX OC DDR3 לאחר ששדרגתי לפני כמה ימים את ה 8800 הקודם. אמרו לי שהספק שברשותי ENERMAX LIBERTY 400W יהיה מאוד גבולי עם המפרט של המחשב הנוכחי לאחר השדרוג ואני צפוי לחוסר יציבות. ובאמת מאז השדרוג, כאשר אני עושה הפעלה מחדש למחשב הוא לא עולה (מסך שחור - לא מראה BIOS). האם זה בגלל שהצריכה של הכרטיס גדולה יותר ואני צריך להחליף ספק כוח? ואם כן על איזה אתם ממליצים? אני מקציב כ500-600 לספק חדש אם זאת הבעיה.. תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, היה לי מותקן ספק Ezcool ATX 420 JSP הטמפ' של המעבד ולוח אם היו 45-50 במנוחה ו-60 במאמץ יום אחד המאוורר שלו מת ואז הטמפרטורות של הלוח אם והמעבד עלו ל 75 במנוחה החלפתי אותו לאותו אחד, אבל עכשיו הטמפ' הם 60 במנוחה ו75-80 במאמץ! עכשיו אני כנראה אניח שהספק הוא הגורם לבעיית הטמפ', האמנם? או שזה סתם מקרי ויכולה להיות סיבה אחרת? בכל מקרה אם זה הספק אז חשבתי על ספקים חדשים מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה שקט וכרגע הוא רועש מאוד בגלל הRPM של המאוורר מעבד אני יודע שהMODU82+ 425W וEnermax טוב ושקט, הוא עולה 430 ש"ח ויש גם את ה enermax noisetaker 420W שיש לו 2 מאווררים (ואז הוא יותר שקט?) - 330 ש"ח מה עדיף? או אולי המלצות לספקים אחרים? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by gomunkul,

שלום! שאלה פשוטה, האם הספק הנ"ל מדליק ומסובב את המאוור שלו כשמחברים אותו לחשמל ומדליקים? (כשהו לא מחובר ללוח אם ולדברים אחרים?)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי מחשב גיימינג חביב, ולאחרונה משיקולים של חוסר מקום עתידי חשבתי על מעבר למארז HTPC. עכשיו ישנן שתי בעיות עיקריות, אוורור ומקום לHDים. כניראה שבשנה הקרובה אני גם אחליף מערכת ככה שמאוד חשוב מארז שיתן לי פיתרון גם לעתיד. אני צריך מקום ל5 HDים, ופה הקטע היותר בעייתי כי המקס' שמצאתי זה מקום לשלוש. תקציב לא ממש חשוב, אבל נגיד גג 1500 שקל למשהו איכותי. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by EroSenin,

שלום המערכת שלי: Q6600 4 GB RAM 8800GTX 3 HD 250GB X38 DS5 DVD DRIVE יש לי גם במארז 5 מאוררים של 120MM הספק יחזיק? מה יותר טוב? HX520 או VX550??

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by nnfyrbsnss,

היופי והשקט שלהם ממש לא משנה לי בכל מקרה פתחתי מזמן פה אשכול וענו לי שה6a19 וליברטי 400 יספיקו אבל מאז המפרט השתנה הרבה בבקשה לא לחרוג הרבה כי ממילא אני חורג עם המחשב עוד פעם ממש לא חשוב לי: יופי שקט OC מתוכנן לסביבות ה3.5 GHZ כנראה שבעתיד אני יוסיף עוד דיסק של 80 GB אני יוסיף עוד מאוורר 120 במידה ויש רק אחד במארז שתציעו לי ואני יוסיף את הPVR150 המפרט: כ מחיר ליח` כמות מוצר הקטגוריה מק``ט 1 מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box מעבדים IE6600 לוח אם GigaByte GA-965P-DS3 לוחות אם 39200 1 כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB דיסקים קשיחים ואחסון 250KS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL5 זיכרונות למחשב F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי LEADTEK WinFast PX8800GTS 640MB PCI-…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי חברים, זה המארז שלי : Coolermaster HAF 932 Black בחלק העליון של המארז (הגג שלו) יש מאורר גדול. תמיד הוא עשה קצת רעש אך לאחרונה זה נעשה ממש מציק, בדרך כלל כשאני רוצה לסדר את זה אני נותן כמה מכות בחלק העליון של המארז ואז הוא משתתק. הרעש זה כמו מלא "טק טק טק טק טק טק טק" מהיר כזה ומעצבן. מה ניתן לעשות? האם זאת תקלה שאני יכול לפתור אותה בעצמי? או שאני צריך לשלוח לתיקון? בעיקרון אני פתחתי את המארז הסתכלתי אני לא רואה משהו שמפריע לו, בנוסף לכך ניסיתי לקחת שואב אבק ולנסות לשאוב אבק הוא נראה יחסית נקי. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by oren12,

הצצתי עכשיו ב skypc ואין שם Apollo ואני כנראה מזמין משם מחשב, אתם יכולים להמליץ לי מארז שיהייה כמו האפולו (בסביבות 412 ש"ח +/-)

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. הסתכלתי באתר של אדוויס http://www.advice.co.il/default.aspx יש דגם prp ודגם חדש דיגיטלי PRD חוץ מהצג הדיגיטלי יש הבדל בהגנה בעוצמת הג'אול 420 ברגיל לעומת 1100 בדיגטלי מה משמעות ההבדל ( אם אני מבין נכון הכונה להגנה מזרם גבוה שנכנס לדוגמא מברק שאם הזרם גבוה הווא יכול לעקוף את האל פסק ולפגוע במחשב) אם בעיקר מה שמעניין אותיזה ההגנה על המחשב ולא שמירת מידע לא עדיף לקנות רק AVR רק למטרת הגנה http://www.advice.co.il/r_productDetails.aspx?PID=247

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by lip,

שלום, אשמח לקבל המלצה לספק + מארז שקטים עד 500 ש"ח. למפרט הבא: מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY ₪560 לוח אם: [..] INTEL COLD LAKE ₪483 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 2GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪100 כמות:2 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪105 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA III - זמין במלאי ₪115 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪266 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪1729 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il המארז והספק צריכים להתאים לשידרוג בהמשך למחשב משחקים (הוספת כרטיס מסך ואולי שדרוג של המעבד) תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Q6600 GB P35C 2GB 800MHZ TWINMOS 2900XT 512MB CORSAIR 520 HX SEAGETE 320GB 16MB TUNIQ TOWER רציתי ללכת בהתחלה על ה NZXT LEXA BLACKLINE אבל הבחור מ IQPC אומר שהוא לא ממליץ עליו כיוון שהוא לא מרווח מספיק ועוד כמה דברים , בכל מקרה הוא המליץ לי ללכת על GB AURORA 570 או ANTEC P180 או ANTEC NINE HUNDRED אשמח להמצלה שלכם בנושא . כמו שאמרתי בכותרת , חשוב לי מאוד השקט והיופי של המארז , לא רוצה שהוא יכער לי את החדר ... תודה ויום טוב , אריק .

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. חבר רוצה לקנות אל פסק למחשב עקב זה שנפרף לו כבר מחשב אחד איז אל פסק הכי כדי בתקציב של 300 ש"ח

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by Sango,

בוקר טוב, אני רוצה להישתמש במחשב ללא מארז אבל אז הבנתי שאני לא יהיה מסוגל להדליק אותו כי הרי הכפתור נמצא במארז. איך אפשר להדליק אותו בכל זאת? האם קיימים עוד חסרונות שאני לא מודע עליהם?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אוקיי במחשב השני שלי שהוא: P3 866 @ 950 TUV4X 640MB 30GB WD FX5200 אז מדיי פעם הוא קופא אחרי שהוא עובד יותר מדיי , ואני חושב שזה בעיה של הספק. הספק הוא ג'נרי 230W ואני לא חושב שזה יכול להחזיק אפילו את המערכת הזאת. אז אני צריך המלצה לספק כוח שיחזיק את המערכת הזאת בצורה מכובדת ביותר ויאפשר לי OC בלי שהמחשב יקפא ותאמינו לי יש עוד לאן לעשות OC. עדיפות ל KSP והמחיר שיהיה עד 120 ש''ח. עדיף כמובן פחות.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Burkey,

שלום, כבר זמן רב שאני נאמן למארזים (וספקים בהתאם) של Compucase או HEC, איך שתקראו לזה. אני צריך מחשב חדש, והתחלתי לתהות בענין. לא שהמארזים שלהם לא טובים, סה"כ הם עושים את העבודה, אבל פה ושם היו לי בעיות ואכזבות. רציתי את דעתכם המלומדת. אני מחפש: 1. מארז וספק באיכות טובה - כלומר: ספק שלא יישרף גם עם כרטיס מסך שאינו על לוח האם (ברמה בסיסית עד בינונית-בסיסית, לא צריך להחזיק כרטיסים של גיימרים - לדוגמא סדרה 5400 או 5500). מארז שקט ובעל יכולות קירור טובות, ואם אפשר שלא צובר יותר מדי אבק זה יהיה נחמד, למרות שזה תלוי גם במיקום שלו. חשוב שגם האיכות של המארז תהיה טובה, לא איזה פלסטיק זול. ושל חברה עם מוניטין בתחום. 2. עיצוב סולידי של המארז, לא מארז לגיימרים, מארז למשרד, שחור, או ש…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by shai82,

פשוט אני לא מוצא בספיריטוס ובסידי לוג תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. רציתי לדעת כמה אני משלם על חשמל כל חודש....

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.