ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
בספק הכוח שלי (Enermax Noistaker II Model EG-425P-VE) יש חיבור לוח אם 20-פינים המסומן כ-MAIN. באותו כבל יש חיבור נוסף של 4-פינים המסומן ב-M1 (אלו הם שני החיבורים היחידים הנמצאים על הכבל הזה). כאשר אני מחבר את חיבור ה-MAIN לחיבור המתח של לוח אם התומך בחיבור של 24 פינים החיבור הנותר (M1) מתאים לארבעת הפינים הנותרים. השאלה שלי היא: האם החיבור הנ"ל הוא באמת חיבור מתפרק ל-24 פינים, או שמא זה חיבור נפרד שרק במקרה מתאים לשם? הערה: על החיבור הנ"ל יש מדבקה שרשום עליה בגדול "Not for CPU". אנא, עזרו לי לא לטגן את המחשב החדש שלי עוד לפני שהספקתי להדליק אותו.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות מארז + ספק בסביבות 200+ ש"ח ובמחיר שלא יעלה על 300. המארז יאכלס מחשב חדש שמיועד (בין היתר) למשחקים, לכן חשוב לי שיהיה מאוורר כראוי. הספק, מצד שני, ילך למחשב ישן (המחשב החדש יקבל ספק Enermax שכבר יש לי), לכן ההספק לא קריטי - 300W בהחלט אמור לספק את המחשב הזה. למרות זאת, הייתי מעדיף שהספק יהיה איכותי ולא גנרי. לצורך המחשה, הוצע לי בחנות מסויימת המארז הבא במחיר של 208 ש"ח: http://www.rosewill.com/products/s_...oductDetail.htm עם ספק FSP 300W 60THA. (החברה שמייצרת את המארז נקראת בישראל Yeong Yang, ובארה"ב גם Rosewill מוכרים אותו. מדובר בכל מקרה באותו מארז בדיוק.) הייתי קונה אותו, אבל כבר ביצעתי רכישה של המחשב בחנות אחרת. יש לי זיכוי על המארז מהחנות …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אתמול כנראה הלך לי הספק כוח (שמעתי פיצוץ והמחשב הפסיק לעבוד תמידית, כל הניסיונות להחיות אותו נכשלו) אני רוצה לקנות ספק חדש טוב ואיכותי שיעבוד טוב עם הכרטיס שיש לי (אני כורה לייטקויין) והספק צריך לתת את המקסימום watt שהכרטיס צורך לזמן רב. כמובן שלא ייהרס תוך חודש כיוון שעבד על 100% עצמה. ראיתי ברשת שהכרטיס שלי צורך 370 watt במאמץ (ללא OC, אולי אעשה לו מעט OC). המחשב כולל כונן תקליטורים, HD320 ג'יגה, 5 ג'יגה RAM, ומעבד core 2 duo על לוח אם P965 של MSI - אני לא זוכר את המפרט המדויק.. באתר של AMD המינימום זה 500W ומומלץ 800W לכרטיס הזה. בקיצור, על מה אתם ממליצים? איזה דגם? עלות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה לא קצת מוזר שבביקורות שלהם למארזים הם לא עושים מבחני רעש וטמפ' ובכל זאת מחליטים אם המארז טוב או לא?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הספק והוא לא הגיע עטוף בניילון וגם הקרטון שלו היה פתוח מהמקום הלא נכון(קצת קרוע) הספק בפנים נראה חדש ומבריק ועטוף כיאות השאלה האם כדאי לי ללכת ולהחליף באחד מנויילן או שאין סיכון ממשי וגם יש אחריות תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. רכשתי UPS די מזמן . הדגם Advice PRV650 משום מה גוגל נותן לי את זה שאני מריץ את הדגם http://goldtop.kivi4us.com/ups/al-psq-aintraqtib-advice-partner-digital-prv-650-600va-ups.html אבל הוא נראה ככה: http://www.advice.co.il/Productdetails.aspx?PID=2527&PcatID=905 ( השמאלי) 1. מה דעתכם עליו ? 2. איך אני יודע מה אפשר לחבר אליו? ז''א מה הוא יכול להחזיק? 3. לדוגמא חיברתי אליו מחשב, הוא שולח אליו מספיק מתח כמו ששהוא היה מקבל משקע רגיל? 4. NAS עם 4 כוננים קשיחים (שניים כאלה) + רסיבר + מחשב, יכול להתחבר אליו ביחד ? (יש לו 4 חיבורים) - הכוונה מבחינת עומס. אני צריך עזרה בלמצוא מתאם בין הNAS לUPS. זה החיבור בUPS http://i44.tinypic.com/20fylqo.jpg זה החיבור של …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, זה המארז שלי : Coolermaster HAF 932 Black בחלק העליון של המארז (הגג שלו) יש מאורר גדול. תמיד הוא עשה קצת רעש אך לאחרונה זה נעשה ממש מציק, בדרך כלל כשאני רוצה לסדר את זה אני נותן כמה מכות בחלק העליון של המארז ואז הוא משתתק. הרעש זה כמו מלא "טק טק טק טק טק טק טק" מהיר כזה ומעצבן. מה ניתן לעשות? האם זאת תקלה שאני יכול לפתור אותה בעצמי? או שאני צריך לשלוח לתיקון? בעיקרון אני פתחתי את המארז הסתכלתי אני לא רואה משהו שמפריע לו, בנוסף לכך ניסיתי לקחת שואב אבק ולנסות לשאוב אבק הוא נראה יחסית נקי. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים , השבוע שדרגתי את הלוח אם + המעבד מ ASUS P5P43TD עם מעבד E8400 , ל Gigabyte Z68XP UD3 ומעבד I7 2600 . לפני השדרוג הספק שלי - HEC WIN+ 700W החזיק את ה GTX295 מצויין ! לאחר השדרוג - פשוט לא קיבלתי כלום במסך ונראה כאילו הכרטיס עובד תקין ... לבסוף אחי תרם לי GTX470 שחובר ועבד מצויין , כמו גם GTX9500 ישן לבדיקה . האם ייתכן שהספק הזה לא מספיק ל 295 בשילוב עם הלוח אם הזה ? ?? אשמח לעזרה , תודה .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש וראיתי שהמאוור נמצא כלפי מטה, זה אומר שהמאוורר ממש איזה חצי סנטים מרצפת המארז. לא כדאי לסובב אותו כלפי מעלה? תודה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב לסלון שמבוססת על מארז Gigabyte MIB T5140 ולוח אם Mini ITX עם Atom המארז מגיע עם ספק חיצוני של 60W ויש לו מקום לשני דיסקים קשיחים 3.5 וכונן אופטי 5.25. האם מחשב כזה יעבוד בצורה תקינה עם ספק של 60W?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
זו שאלה כללית, לא לקניה, לכן אין תקציב (אני עוד לא יודע אותו) ומפרט. האם ישנם מכשירי אל-פסק לשני מחשבים יחד? האם הם מומלצים או שכדאי לקנות לכל מחשב אל-פסק אחד משלו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים צצה לי שאלה בראשי והיא מה ההבדל ואיזה מארז יותר טוב Cooler Master RC-690 או Cooler Master Centurion 590, בקיצור אני רוצה שתגידו לי מה ההבדל בין שני המארזים ואיזה מארז יותר טוב, תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לוח P5N-E SLI 650 או 680 P5N32-E SLI אם התקציב יאפשר. מעבר כנראה 6600 או 6420, תלוי בתקציב. Evga 7950 - החלק היחיד שלא ניתן לשנות כאן, מאחר ונקנה כבר בגלל טעות במחיר ב1050 שקל ;D 1 GB RAM כונן קשיח בודד, צורב DVD. מארז עוד לא הוחלט, לא ממש רלוונטי לדיון כאן. וזהו, אלו העיקריים. אני המלצתי לו על Liberty 400. השאלה היא, האם הוא יספיק גם ל SLI של שני כרטיסי 7950 או האם יהיה צורך בהחלפת ספק? החיפוש מתמקד לספק הכי זול שעדיין יחזיק ביציבות את המערכת הנוכחית.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסוג השאלות שאני לא אוהב לשאול אך אני בהתלבטות. אני מבין שיש הרבה קריטריונים לבחירת מארז. מה שמעניין אותי זה שקט ובנייה איכותית.וגם קצת העיצוב. מתלבט בין הבאים. NZXT Phantom 410 Define R4 Corsair Obsidian 350D
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש ספק עד 450 ש"ח שירזיק בקלות את ה HD4850 או HD4870 וE8500 מ ww.iqpc.co.il
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבחינת מארז, אני רוצה 3 מאווררים לפחות ושיהיה שקט יחסית. ראיתי שיש כאלו עם מסננים... זה כמובן רצוי ספק לדעתי 600 לפחות כי יכול להיות שבעתיד אעשה CF. מבחינת מפרט, זה יהיה I5 4690 עם R9 270X. כונן או שניים HDD, כונן SSD, כונן דיסקים.... וזהו פחות או יותר. יש לי תלות מבחינת לוח האם במארז? חשבתי על Gigabyte GA-H97M-D3H תקציב כולל - 800 שקל. אפשר אבל ממש ממש ממש לא כדאי למשוך את זה לכיוון ה1000. רק אם זה ממש שווה את זה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ספק של 550 וואט ,במסילות של 12 כחדש צריך לתת 430 וואט ,אחרי 3 שנים יש דרך לדעת כמו הוא נותן בפועל ? אני שואל כי יש לי כרטיס גרפי חדש שיצרוך במאמץ כ 370-330 וואט ,ואני רוצה להיות בטוח שספק הכוח להיום יספיק בשביל הכרטיס.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני עומד לרכוש מחשב שיכיל בגדול מעבד:i5 750box מהירות מעבד: 2660 Mhz זכרון 2GB של kingston 1.33 DDR3ׂ שתי סטיקים לוח אם גיגה בייט GA-P55-US3L צורב דיסקים כרגע חושב על כרטיס מסך Geforce GT 240 1024MB זיכרון 128Bit . אולי אקח כרטיס קצת יותר טוב אבל פחות או יותר זהו המפרט. קראתי פה בפורום והתלבטתי בין כמה אופ' המארז הזה Compucase 6A19 + הספק הזה HEC - 500W ACTIVE PFC - ATX 2 - BULKHEC - 500W ACTIVE PFC - ATX 2 -BULK BULK או המארז הזה Compucase 6A19 + הספק הזה Seasonic SS-500ET 500W 80+ Bronze - Bulk או אולי מארז כולל ספק HEC 6A19B 80plus 450W או אותו דבר מארז כולל ספק רק גדול יותר HEC 6A19B 80plus 600W אגב האם הספקים שבאים כלולים במארזים הנ"ל הם איכותיים ? אשמח ל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הספק הזה הדגם Element PLUS 500W והוא PLUSE 80. HPT-EP500W האם הוא אמין? (נותנים עליו 3 שנות אחריות) האם הוא שקט? הוא אמור להספיק למפרט מחשב שאני מרכיב: לוח אם GA-H77-DS3H מעבד i5 3450 זכרון 4GB Hyper X KHX1600C9D3/4G דיסק ST1000DM003 ללא כרטיס מסך (לא כרגע)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם האל פסק הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7323 אמין,האם יש לו חיבורי USB ? אשמח לפרטים עליו..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הספקים PRO82+ 625W Active PFC 12cm Fan MUDO82+ 625W Active PFC 12cm Fan האם יש הבדל בנצילות בין שני הספקים? או שההבדל היחידי ביניהם הוא אפשרות הוצאת הכבלים מהספק?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-antec twelve hundred או ה- Lian-Li PC-PC-P80B Aluminum Black ה אנטק יותר זול אבל ב- ליאן-לי יש יותר מקום אני לא מחפש את הגימיקים שיש במארז ה ליאן-לי פשטות יותר חשובה לי עכשיו מה יותר טוב בתכלס קירור ומקום..-אילו הפרמטרים שחשובים לי וגם כסף זה פרמטר חשוב..(זול יותר זה עדיף..) האם הליאן-לי טוב כלכך (בהשוואה לאנטק) ששוה להשקיע עליו עוד כ700 שח?? (התקציב קיים השאלה אם זה שווה את ההפרש הדיי גדול במחירי המארזים האלה) עזרה תעזור..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקראת יום ההולדת שלחתי את הדוד "טכנאי המחשבים" לקנות לי ספק חדש כי בכול זאת הגיעה הזמן להחליף את ה300W המסכן של HEC שיושב אצלי במערכת ,הוא עבר על כול חנויות המחשבים בבאר שבע ובשום מקום לא וכרים את ה Seasonic S12II Bronze 520 מהחנות הוא מתקשר אליו ומציעה את הספק של OCZ ,בכול מקרה אחרי תגובות דיי חיוביות על הספק ובנוסף זה שאני לא הולך להעמיס על המערת אלה רק להוסיף איזה GTX460 וOC לא מוגזם על המעבד הגעתי למסקנה שהוא יספיק לי , עכשיו את הספק קיבלתי ,אחרי קריאת ביקורת הסתבר שכבלים יחסית קצרים בספק הזה משום מה לעומת דגם ה400W ששם הכבלים ארוכים משמעותית ,40 ס"מ לעומת 50+ . אני מתכנן בימים הקרובים להחליף את המארז הג'רני שלי לאיזה CM690 II נחמד ואני חייב להיות בטוח בזה שהכבלים ש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי Gigabyte GA-B85M-D3H Intel Core i5 4570 TENM , XTREEM DDR3 2133 4GBX2 , 11-11-11-28 וכרטיס מסך GTX 550TI שגם אותו אני רוצה לשדרג חבר המליץ לי על msi gtx750ti oc 2gb , אבל אשמח לקבל עוד המלצות ... היה לי ספק כוח של COUGAR -550 RU 550W שנדפק אחרי שנתיים חשוב לי שהספק יהיה טוב ואיכותי ויחזיק בלחץ ולהרבה זמן לפי מפרטי המחשב באתרכם אתם ממליצים על Seasonic S12II-620W or FSP Raider 650W or Antec Neo-Eco 620c תקציב עד 1500ש אשמח לקבל עוד המלצות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-