עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. הי , לצערי היום הלך לי הספק, לכן אין ברירה וחייבים לקנות חדש. אני מתכוון לקנות מ- KSP, ואני חושב שסכום בסביבות ה-300 ש"ח יספיק לא? יש הצעות לאיזה ספק (לא יותר רועש ממה שהיה לי) שיחזיק לי את המערכת הנוכחית + אולי עוד איזה הארדיסק או שניים? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Mantis,

שלום אני צריך ספק שיחזיק מערכת של E6300,S3, 2G,250GB, ו X1900XT 256MB. בחנות שאני קונה אין את ה LIBERTY 400WATT, איפה חלופות יתאימו? יש 3 ספקים של HEC שאין לי מושג איזה יותר טוב, חוץ מזה ש win550 בא עם מאווררי 12cm HEC 580W ACE580 ב 490 ש"ח - http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=515 HEC 550W HEC-win550 ב 450ש"ח - http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=513 ו HEC 480W ACE480 גם ב450 ש"ח - http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=514 האפשרות האחרת היא להוסיף 200 ש"ח ל LIBERTY 500WATT שעולה 700 ש"ח, ואז הוא ישמש לי כבר לכרטיסי DX10 בעתיד, אבל אין לי רצון להוציא עוד 200 ש"ח - רק אם יש הבדל משמעותי בביצועים ובאמינות? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2338&products_id=15614 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2338&products_id=15618 מי עדיף מביניהם? המפרט שלי מצורף. יש לי מסך 17 CRT. אופציות לשדרוג בשנה הקרובה. מעבד, כרטיס מסך DX10 HIGH END.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by A.S.H.E.R,

אני מחפש ספק טוב ואכותי ולא ספק ג'נרי - עד 150ש שיחזיק תמערכת הבאה - מעבד: I5 750 לוח אם: DP55WB של Intel היה לי ספק: 500W NEOTech - התקלקל כרטיס מסך : GeForce GTX550 Ti תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by none77,

זה לא קצת מוזר שבביקורות שלהם למארזים הם לא עושים מבחני רעש וטמפ' ובכל זאת מחליטים אם המארז טוב או לא?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by brsv,

HEC COUGAR 215 ש"ח 6T10 עולה 135 ש"ח אני מתקין לוח אם Micro-ATX , אין כרטיס מסך , דיסק אחד. אני רוצה שמארז יהיה שקט ולא יותר מדי יקר. מה עדיף או שיש אופציות יותר טובות ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by אנדי,

שלום לכולם, ידוע לי שבעבר הרחוק שווקו מארזים (אחד כזה היה של IBM) שהיה בתוכם רמקול כללי (כלומר, לא כזה שמיועד להשמעת צפצופי מערכת). האם עדיין מייצרים מארזים כאלה? בחיפושים כאן בפורום וברחבי הרשת לא מצאתי. תודה מראש על כל עזרה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. איזה ספק מומלץ לקנות בשביל כרטיס מסך geforce leadtek 8800 gts 640mb ??

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by OzZzZz,

שלום כולם! רכשתי אתמול מארז של coolermaster cm 690, למי שכבר יודע הספק יושב בתחתית המארז מה שיוצר בעיה עם אורך החוטים של הספק שלא מגיעים אל הלוח אם. רציתי לשאול אם צריך ספק מסויים בשביל המארז הזה או לחלופין יש איזה כבל מאריך לכבלים שמתחברים אל הלוח. תודה לעוזרים. סליחה לא שמתי לב שכתבתי את זה בפורום של מע' הפעלה האם אפשר להעביר את ההודעה לפורם "ספקים ומארזים"?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by 1stcowgirl,

שלום ובוקר טוב. קודם כל אני רוצה לומר HWZONE תרם לי המון לידע האישי ולהעשרה הכללית בנושא חומרה. ישר כח והמון תודה לכל המקצוענים באתר (פשוט הרגשה נפלאה לקרוא השאלות ובמיוחד את התשובות). אז קודם כל תודה רבה! :K למדתי כאן שמאחר וספק ג'נרי הוא לא אידיאלי, ובגלל שהוא לא נותן חשמל בצורה מבוקרת וקבועה יכולים להגרם כל מיני בעיות ותופעות לוואי. לפני כ 5 שנים קניתי DUALCORE E6300 + GEFORCE 7300GT לאחר שנתיים קניתי כרטיס אחר ואת ה 7300GT העברתי למחשב של אימי שיה משהו כמו E2500 . הכרטיס עבד אצלה כ חצי שנה (בס"הכ 2.5שנים), ויום אחד לאחר שהוצאתי אותו בכדי לנקותו הוא התחיל לשדר תמונה שהצבע שלה היה כחול. היה ניתן לעבוד עליו אבל כל הצבעים היו גוונים של כחול. הוצאתי אותו ושמתי אותו בצד. את…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי ספק של 550 וואט ,במסילות של 12 כחדש צריך לתת 430 וואט ,אחרי 3 שנים יש דרך לדעת כמו הוא נותן בפועל ? אני שואל כי יש לי כרטיס גרפי חדש שיצרוך במאמץ כ 370-330 וואט ,ואני רוצה להיות בטוח שספק הכוח להיום יספיק בשביל הכרטיס.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by tamir950,

ערב טוב, חבר שלי רוצה לקנות את הכרטיס מסך ati 6850. הספק שברשותו הוא zeus ps 520gw, האם הספק יתאים לכרטיס? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by בילי,

שלום רב, אני עומד לרכוש מחשב שיכיל בגדול מעבד:i5 750box מהירות מעבד: 2660 Mhz זכרון 2GB של kingston 1.33 DDR3ׂ שתי סטיקים לוח אם גיגה בייט GA-P55-US3L צורב דיסקים כרגע חושב על כרטיס מסך Geforce GT 240 1024MB זיכרון 128Bit . אולי אקח כרטיס קצת יותר טוב אבל פחות או יותר זהו המפרט. קראתי פה בפורום והתלבטתי בין כמה אופ' המארז הזה Compucase 6A19 + הספק הזה HEC - 500W ACTIVE PFC - ATX 2 - BULKHEC - 500W ACTIVE PFC - ATX 2 -BULK BULK או המארז הזה Compucase 6A19 + הספק הזה Seasonic SS-500ET 500W 80+ Bronze - Bulk או אולי מארז כולל ספק HEC 6A19B 80plus 450W או אותו דבר מארז כולל ספק רק גדול יותר HEC 6A19B 80plus 600W אגב האם הספקים שבאים כלולים במארזים הנ"ל הם איכותיים ? אשמח ל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by davidsystem,

איזה מארז יותר טווב מבחינת שקטות.קירור.איכו ת החומרים. נוחות. ויופי אני מעדיף למישהי שיש לו ומכיר אותם ירשום לי איזה מהם כדי לי לקנות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הספקים המומלצים ביותר במחיר שאני אישית מכיר : Entermax Liberty 400W Corsair VX450 Antec Neo HE 430W SeaSonic S12-500W ThermalTake ThoughtPower 600W (אני מודע לעובדה שברוב המקומות הוא בכלל לא בטווח במחירים שצויין , אך אישית אני מכיר כמה חנויות שמוכרות אותו בסביבות ה 470-480 ואשמח לדעת אם התוספת משתלמת) ושאלה נוספת האם יש ספק בטווח המחירים של ה 500 ש"ח שעולה על ה NZXT PRC650W בביצועים ? תודה מראש , קיריל

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by natan805,

לפני כשנה וחצי המליצו לי על המארז הזה > http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1645 ועד היום אני חולם לקנות אותו ולא יוצא לי ,השאלה האם הוא עדיין נחשב להכי טוב לתקציב שלו? (לפני כשנה וחצי הוא עלה בסביבות 650 ש"ח)או שיש לכם להציע משהו אחר טוב יותר. אני רוצה מארז לא פחות גדול מהמארז שלי 6a19b ולא ענק מידי . חשוב לי איוורור טוב ,פירוק נוח בעיקר, מארז שלא מתלכלך מהר עם הרבה מסננים (ממש חשוב לי),וגם שיהיה יפה,ואמין. זכור לי שהמארז הנ"ל ענה לי על הדרישות השאלה היא אם הזמן אם לא יצא משהו טוב יותר. ואגב אין לי עניין להשקיע כלכך הרבה כסף אם יש מארז זול יותר שעונה לי על הדרישות.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by mc_elad,

ה-antec twelve hundred או ה- Lian-Li PC-PC-P80B Aluminum Black ה אנטק יותר זול אבל ב- ליאן-לי יש יותר מקום אני לא מחפש את הגימיקים שיש במארז ה ליאן-לי פשטות יותר חשובה לי עכשיו מה יותר טוב בתכלס קירור ומקום..-אילו הפרמטרים שחשובים לי וגם כסף זה פרמטר חשוב..(זול יותר זה עדיף..) האם הליאן-לי טוב כלכך (בהשוואה לאנטק) ששוה להשקיע עליו עוד כ700 שח?? (התקציב קיים השאלה אם זה שווה את ההפרש הדיי גדול במחירי המארזים האלה) עזרה תעזור..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by X-Style,

שלא יהיה רועש מדי.. תאמת המליצו לי על הSONATA III אבל אני רואה שאף אחד לא המליץ עליו פה.. יש המלצות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by shai2009,

שלום! יש לי ספק כח G-PRO 500W אחלה של ספק, מחזיק לחבר שלי 8800GT.. הקטע הוא שאחותי נסעה לארה"ב, ואני קונה משם את ה-4850 שיצא בקרוב.. אני אמור גם לעשות OC חמוד למעבד.. לדעתי, הספק שלי חלש מדי בשביל הכרטיס+OC.. הנה הספק שאני עומד לקנות, מה אתם אומרים עליו? http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=541436&CatId=1079 עוד מעט אני אעלה תמונות של הספק שלי..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כששידרגתי מארז לפני כמה חודשים החלטתי לקנות ספק כח יותר מתקדם. באותה תקופה לא ידעתי מספיק בשביל לבדוק מה העוצמה האמיתית של הספק (כן, נמאס שכותבים לך ספק 500W והאמיתי שלו הוא 400W) אז הזמנתי משהו ג'נרי, כתוב שם 520W של "יצרנים שונים"... הבעיה שאני לא יודע מה ההספק האמיתי שלו ואיך ניתן לברר את זה (בלי להרוס אותו כמובן)? הצילו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, אני צריך ספק שיחזיק מערכת חזקה (הכוללת G6), אני חושב על לקחת ספק של 600W (כי אין לדעת אצלי אם אני אוסיף עוד דברים שלוקחים הרבה W). התקציב שלי הוא 670 ש''ח בעיקרון (לא יותר מ-670),אז יצא שהסתכלתי בספקים הבאים: HEC Zephyr 600 600W http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7244 ו OCZ GameXStream 600W SLI-Ready http://www.maximus.co.il/Product.aspx?ProductID=1863 אשמח אם מישהוא יוכל לומר לי מה הכי טוב,או שיש משהוא יותר טוב מבניהם. בתודה מראש, MuTaTiOn.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם אני מתכוון בזמן הקרוב לקנות מחשב חדש, בשביל צפייה בHD, פוטושופ ועריכת וידאו. אני מתכנן על הQ9300, עם GF 8600 ו 2x2GB RAM 800Mhz כל זה ב P182 (שששש....) עכשיו מה שאני מחפש הוא ספק כמה שיותר שקט וכמה שיותר יעיל בצריכת חשמל שלו, מטעמי סביבה וחיסכון. מאחר ובמערכת לא מתוכנן שום OC (זה רועש) אין צורך בוולטאז' גבוה בכלל. התקציב, בהתאמה, לא גבוה (הכל הלך על המארז) ואני לא יכול לעבור את ה 500. יש הצעות? תודה אסף

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Croovit,

אהלן יש לי את הספק המזדקן הזה במחשב שלי, מאוד קורץ לי לעשות OC למעבד אבל אני בכלל לא בטוח אם יש לי מרחב לנשימה אתם יכלים להסתכל במפרט השלם ולאמר לי אם אין מה לעשות ואני צריך לקנות ספק חדש? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Xilver,

מה דעתכם על הספק הזה? מקרר ? לא מרעיש ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by tmp2,

היי, אחרי הרבה זמן של חיפושים אחר המארז המושלם הגעתי לדילמה בין שני מארזים: 1. Thermaltake Element V 2. Haf 932 רציתי לשאול את דעתכם איזה מהם הכי כדאי לקנות ולמה. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.