ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, יש לי שאלה. בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש, כרגע אין לי מפרט מדויק אבל התכנון הוא על מעבד i7, 4GB זיכרון. בנוגע לכרטיס מסך שלי אני בינתיים אשאר עם הכרטיס הנוכחי שלי GTS 250, גם ככה כל משחק עובד בו, אז חבל לשדרג ברגע זה... והארד דיסק נוסף של 1TB (+ עוד 2 הארדיסקים שיש לי מהמחשב הקודם) עכשיו יש לי ספק כוח יחסית חדש שקניתי לפני כחצי שנה Chieftec 550W, ועכשיו מה שאני רוצה לדעת האם הספק כוח הזה יספיק לי למערכת המחשב החדשה שאני מתכנן עליה? או שאני אצטרך להחליף ספק כוח למשהו יותר חזק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יחזיק מערכת כזאת? מעבד דור ישן 2.4 כרטיס מסך G FORCE סידרה 7\6 1 G זיכרון בנתיים יש לי ג'נרי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לוח P5N-E SLI 650 או 680 P5N32-E SLI אם התקציב יאפשר. מעבר כנראה 6600 או 6420, תלוי בתקציב. Evga 7950 - החלק היחיד שלא ניתן לשנות כאן, מאחר ונקנה כבר בגלל טעות במחיר ב1050 שקל ;D 1 GB RAM כונן קשיח בודד, צורב DVD. מארז עוד לא הוחלט, לא ממש רלוונטי לדיון כאן. וזהו, אלו העיקריים. אני המלצתי לו על Liberty 400. השאלה היא, האם הוא יספיק גם ל SLI של שני כרטיסי 7950 או האם יהיה צורך בהחלפת ספק? החיפוש מתמקד לספק הכי זול שעדיין יחזיק ביציבות את המערכת הנוכחית.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, מתלבט מאוד בין 2 המארזים הנ"ל. חשיבות הינה: לתאימות בהתקנת קירור מים CORSAIR H100 (אם זה בANTEC אז כנראה תהיה התקנה אחורית (בתצורת PUSH&PULL) כיוון שבTOP ישנו מאוורר 14 ס"מ. חשיבות לסידור כבלים במארז בצורה נוחה ופשוטה. חשיבות להתקנת מס' מאווררים רב (לטובת ביצועים בOC). חשיבות לשקט (עד לרמה בינונית,שהמארז לא יהיה רועש מדי). ניקיון המארז-שיהיו כמה שיותר פילטרים שמונעים מחדירת אבק רב מדי למארז. ישודך לSS-S520II בתור ספק. כ.מסך-GTX 260 XXX. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש ספק טוב ואכותי ולא ספק ג'נרי - עד 150ש שיחזיק תמערכת הבאה - מעבד: I5 750 לוח אם: DP55WB של Intel היה לי ספק: 500W NEOTech - התקלקל כרטיס מסך : GeForce GTX550 Ti תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה לא קצת מוזר שבביקורות שלהם למארזים הם לא עושים מבחני רעש וטמפ' ובכל זאת מחליטים אם המארז טוב או לא?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך ספק שיחזיק מערכת חזקה (הכוללת G6), אני חושב על לקחת ספק של 600W (כי אין לדעת אצלי אם אני אוסיף עוד דברים שלוקחים הרבה W). התקציב שלי הוא 670 ש''ח בעיקרון (לא יותר מ-670),אז יצא שהסתכלתי בספקים הבאים: HEC Zephyr 600 600W http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7244 ו OCZ GameXStream 600W SLI-Ready http://www.maximus.co.il/Product.aspx?ProductID=1863 אשמח אם מישהוא יוכל לומר לי מה הכי טוב,או שיש משהוא יותר טוב מבניהם. בתודה מראש, MuTaTiOn.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון בזמן הקרוב לקנות מחשב חדש, בשביל צפייה בHD, פוטושופ ועריכת וידאו. אני מתכנן על הQ9300, עם GF 8600 ו 2x2GB RAM 800Mhz כל זה ב P182 (שששש....) עכשיו מה שאני מחפש הוא ספק כמה שיותר שקט וכמה שיותר יעיל בצריכת חשמל שלו, מטעמי סביבה וחיסכון. מאחר ובמערכת לא מתוכנן שום OC (זה רועש) אין צורך בוולטאז' גבוה בכלל. התקציב, בהתאמה, לא גבוה (הכל הלך על המארז) ואני לא יכול לעבור את ה 500. יש הצעות? תודה אסף
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הספק והוא לא הגיע עטוף בניילון וגם הקרטון שלו היה פתוח מהמקום הלא נכון(קצת קרוע) הספק בפנים נראה חדש ומבריק ועטוף כיאות השאלה האם כדאי לי ללכת ולהחליף באחד מנויילן או שאין סיכון ממשי וגם יש אחריות תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב תראו... אני רוצה לשדרג את המערכת... אבל הדבר הראשון זה להחליף ספק (כרגע יש לי ג'נרי). המערכת כרגע: AMD 3800X2 twinmose 1G 667 1950PRO Gigabyte s3 m55s (נדמה לי ככה קוראים לו) זהו בגדול.... אני מתכוון להוסיף 1G זיכרון, וכנראה להחליף כרטיס מסך למשהו סביב ה- 8800GT ומטה... ותכנון כנראה לOC קטן למעבד... אז אם אפשר הצעה לספק כח שיחזיק את המערכת כמו שצריך... תקציב- משהו בין 200-350, כמובן כמה שפחות עדיף... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם! רכשתי אתמול מארז של coolermaster cm 690, למי שכבר יודע הספק יושב בתחתית המארז מה שיוצר בעיה עם אורך החוטים של הספק שלא מגיעים אל הלוח אם. רציתי לשאול אם צריך ספק מסויים בשביל המארז הזה או לחלופין יש איזה כבל מאריך לכבלים שמתחברים אל הלוח. תודה לעוזרים. סליחה לא שמתי לב שכתבתי את זה בפורום של מע' הפעלה האם אפשר להעביר את ההודעה לפורם "ספקים ומארזים"?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב. קודם כל אני רוצה לומר HWZONE תרם לי המון לידע האישי ולהעשרה הכללית בנושא חומרה. ישר כח והמון תודה לכל המקצוענים באתר (פשוט הרגשה נפלאה לקרוא השאלות ובמיוחד את התשובות). אז קודם כל תודה רבה! :K למדתי כאן שמאחר וספק ג'נרי הוא לא אידיאלי, ובגלל שהוא לא נותן חשמל בצורה מבוקרת וקבועה יכולים להגרם כל מיני בעיות ותופעות לוואי. לפני כ 5 שנים קניתי DUALCORE E6300 + GEFORCE 7300GT לאחר שנתיים קניתי כרטיס אחר ואת ה 7300GT העברתי למחשב של אימי שיה משהו כמו E2500 . הכרטיס עבד אצלה כ חצי שנה (בס"הכ 2.5שנים), ויום אחד לאחר שהוצאתי אותו בכדי לנקותו הוא התחיל לשדר תמונה שהצבע שלה היה כחול. היה ניתן לעבוד עליו אבל כל הצבעים היו גוונים של כחול. הוצאתי אותו ושמתי אותו בצד. את…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי ספק של 550 וואט ,במסילות של 12 כחדש צריך לתת 430 וואט ,אחרי 3 שנים יש דרך לדעת כמו הוא נותן בפועל ? אני שואל כי יש לי כרטיס גרפי חדש שיצרוך במאמץ כ 370-330 וואט ,ואני רוצה להיות בטוח שספק הכוח להיום יספיק בשביל הכרטיס.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבלים כאלה : יש לו כבלים כאלה לספק הזה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5241
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה טיפשית אבל אני חייב לדעת כי יש לי אפשרות לחליף את המארז 3 חודשים ועוד מעט תגמר התקופה של ההחלפה אז אני רוצה לדעת אם להשאיר או לא? כמובן מדובר ב 6A19 שחור כרגע המארז בשמש כי החלון פתוח כל היום ואין וילון וחם בחדר
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקרון זו שאלה שיכולה לשאלות על הלוח אם והשאר החלקים , אם אני מכבה כל לילה את המחשב ומדליק למוחרת זה יותר מזיק מאשר אם המחשב פתוח 24 שעות? ההפך? האם תוחלת החיים של הספק נהרסים כל לחיצה? באותו אופן אפשר לשאול אותו הדבר עם הלוח אם לא? ושאר הרכיבים? אשמח להתייחס גם לספק שיש לי ( במפרט ) פשוט הגעתי לדיון עם חבר על זה - וזה מציק לי מאז
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני עומד לרכוש מחשב שיכיל בגדול מעבד:i5 750box מהירות מעבד: 2660 Mhz זכרון 2GB של kingston 1.33 DDR3ׂ שתי סטיקים לוח אם גיגה בייט GA-P55-US3L צורב דיסקים כרגע חושב על כרטיס מסך Geforce GT 240 1024MB זיכרון 128Bit . אולי אקח כרטיס קצת יותר טוב אבל פחות או יותר זהו המפרט. קראתי פה בפורום והתלבטתי בין כמה אופ' המארז הזה Compucase 6A19 + הספק הזה HEC - 500W ACTIVE PFC - ATX 2 - BULKHEC - 500W ACTIVE PFC - ATX 2 -BULK BULK או המארז הזה Compucase 6A19 + הספק הזה Seasonic SS-500ET 500W 80+ Bronze - Bulk או אולי מארז כולל ספק HEC 6A19B 80plus 450W או אותו דבר מארז כולל ספק רק גדול יותר HEC 6A19B 80plus 600W אגב האם הספקים שבאים כלולים במארזים הנ"ל הם איכותיים ? אשמח ל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ספק PCPOWER&COOLING Silencer 750 Quad (Black כבר 3.5 שנים קניתי אותו באריזת RETAIL בקבלה לא רשום אחריות אבל דיי בטוח 5 שנים מישהו יכול לאשר? מה קורה במידה ואין בחנות את הספק הזה ? מה יחשב ספק באותו רמה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לי מארז SilverStone Kublai KL-02, בן 5. את דגם הספק שלי איני זוכר בע"פ, אעדכן בערב. מותקנת אצלי במארז בערך אותה חומרה לאורך כל התקופה (לפני שנה הוספתי כונן קשיח נוסף וזה הכל): מעבד AMD עם מאוורר stock, גרפיקה on-board, לוח ללא מאוורר (וזה כל מה שנוגע לאוורור ורעש). על כל פנים, מזה כחודשיים-שלושה אני נתקל בתופעה של רטט מכאני מרעיש: תדירות אחת של כמה עשרות Hz נדמה לי, ומעליה תדירות של 0.2 Hz בעוצמה. כאשר אני מזיז קצת את המארז, או לפעמים סתם טופח עליו, הרעש מפסיק; ולאחר זמן מה (יכול להיות חצי שעה, או שעה, או יותר) מתחדש בהדרגה. מה יכולה להיות הסיבה לכך, לדעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי R4 וחיברתי אותו. לא הצלחתי למצוא את הכבל של נורת ה-LED כדי לחבר ללוח אם. האם יש כבל כזה או שהיא מקבלת מתח מהבקר מאווררים (הוא לא מחובר כי אני לא משתמש בו). תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 מארזים 460 http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm http://www.chieftec.de/?page=products_show&item=3011&k_id=&language=uk 370 260 http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=8# הראשון והשני מצאו חן בעיניי ואני לא מבין כל כך במארזים אז אני צריך את עזרתכם לגבי המארז של HEC המליצו לי עליו שבנו לי מפרט בפורום השני אז הוא בטוח טוב האם הוא עולה על השניים האחרים ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-antec twelve hundred או ה- Lian-Li PC-PC-P80B Aluminum Black ה אנטק יותר זול אבל ב- ליאן-לי יש יותר מקום אני לא מחפש את הגימיקים שיש במארז ה ליאן-לי פשטות יותר חשובה לי עכשיו מה יותר טוב בתכלס קירור ומקום..-אילו הפרמטרים שחשובים לי וגם כסף זה פרמטר חשוב..(זול יותר זה עדיף..) האם הליאן-לי טוב כלכך (בהשוואה לאנטק) ששוה להשקיע עליו עוד כ700 שח?? (התקציב קיים השאלה אם זה שווה את ההפרש הדיי גדול במחירי המארזים האלה) עזרה תעזור..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב מסקיי פי סי עם ספק סיסוניק 650W [מפרט מלא למטה] אין להם אותו במלאי ולא יגיע בחודש הקרוב , ראוי לציין שבאתר של ATI רשום שהמינימום של הכרטיס הוא 500W אבל לי יהיו מספר הרדיסקים (אני מוסיף עוד מהמחשב הנוכחי) וכרטיס קול על PCI-EXP, אז אני מעדיף לא להתקרב למינימום. איזה ספק עדיף : אני מצרף רשימה שהמליצו עליה בחנות אבל אני לחלוטין פתוח להצעות בתחום שבין 400-550 שקל (אם אין יתרון אינני מעוניין סתם לזרוק כסף) אגב, יש אפשרות ב 60 שקל יותר לקנות את הדגם המודולרי של אותו הספק שבחרתי המלצות סקיי פי סי: ספק כח Chieftec A-135 650W ₪453 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=APS-650C ספק כח Antec EarthWatts 650W ₪454 כמות:1 ספק כח FSP Everest 600W ₪441 כמות:1 [url'&…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ספק-הכוח הראשון הנו "ג'נרי", ב-"הספק מירבי 450W", וספק-הכוח השני הנו ה-HEC 300AR-TF האיכותי, בהספק 300W. הבדיקה נתבצעה כאשר בדקה הראשונה המעבד מצוי במצב-סרק ("Idle"), ולאחר מכן (ועד תום ההרצה) נתון בעומס מירבי. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-