עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. רכשתי את הנ"ל כחלק ממפרט חדש. כשקיבלתי את המחשב התאכזבתי לגלות שהמארז מאוד רועש יחסית למחשב שלא במאמץ. אז גיליתי את הכפתור מקדימה שמשנה את מהירות המאוורר בין 3 מצבים. במצב הנמוך המארז אכן שקט מאוד. השאלה שלי היא, על איזה מאוורר בדיוק שולט הכפתור הזה? (5V, 7V, 12V) ? המאווררים היחידים שיש לי במארז הם של המעבד, הכרטיס מסך ועוד מאוורר אחורי שלפי דעתי אין אפשרות לשלוט עליו.. ייתכן שהוא שולט במאוורר של הספק?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by bugosdckh,

להלן ספק שאני מקבל ממחשב HP Standard Efficiency - 320W active PFC Operating Voltage Range - 90 - 264 VAC High Efficiency* - 87/90/87% efficient at 20/50/100% load Rated Voltage Range - 100 - 240 VAC Rated Line Frequency - 50/60 Hz Operating Line Frequency Range - 47 – 63 Hz Rated Input Current - 5.5A Rated Input Current with Energy Efficient* Power Supply - 5.5A Current Leakage (NFPA 99) - < 450 µA Power Supply Fan - 92mm variable speed Power cord length - 6.0 ft. (1.83 m) האם הוא יכול להחזיק 2 ארדיסקים + כרטיס מסך Galaxy Geforce GTX 650TI 1GB DDR5 128BIT תודה.

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  3. הזמנתי את הספק סיסוניק S12II 520W. אבל עכשיו לאחר קצת קריאה באינטרנט אני מגלה שהוא לא מתאים ל haswell! בגלל שהוא לא מסוגל לתת 0.05W. מה אני עושה עכשיו?! האם זה באמת נכון?!?!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני מעוניין לרכוש בקרוב את המפרט הבא לצורך גיימינג ואוברקלוק: מעבד: INTEL I5 3570K 3.4GHZ TRAY לוח אם: GIGABYTE GA B75M D3H זכרון: KINGSTONE 8GB DDR3 1600 1.5V כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7870XT BOOST 2 GB GDDR5 צורב DVD HP מאוורר למעבד: COOLERMASTER HYPER 212 PRO דיסק קשיח: WD 1TB 7200 RPM 3.5 HDD אני מעוניין במארז וספק במחירים עד 400 ש"ח (כל אחד בנפרד) שיתאימו לצרכים שציינתי. כרגע קיבלתי הצעות לצרכים אלה משתי חנויות שונות: ANTEC 300 ו- GIGABYTE MIDI ATX USB 3 F333 407 עבור מארזים, ו-THERMALTAKE ATX LITEPOWER 600W ו- ANTEC NEO ECO 620W עבור ספקי כח. אשמח לשמוע חוות דעת לגבי הרכיבים שציינתי ובמידת הצורך המלצות על רכיבים שונים. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. לחבר שלי קיבל כרטיס מסך GTX560 או GTX560TI , הוא לא יודע איזה סוג יש לו כמה ואטים הכרטיסים האלה צורכים ? ויש לי ספק מיותר של Seasonic 400ET ואצלו יש Zeus 500Watt . אני רוצה להביא לו בחינם את ה 400ET שיוכל לחבר את הכרטיס שהוא קיבל האם ה 400 ואטים שיש לSeasonic טוב יותר מ 500 ואטים שיש לZeus ? אני חושב שהספק שאני נותן לו הוא טוב יותר ויחזיק את הכרטיס מסך בלי בעיה, אפילו שיש לו פחות ואטים והספק שיש לו לא יחזיק אותו , אפילו שיש לו 500 ואטים - אבל מה שקראתי כאן באתר הם לא ואטים אמיתיים והSeasonic מוציא 400 ואטים אמיתיים האם אני צודק ?

6. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5174 או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10673 או http://www.inwin-style.com/pd_info.php?id=293

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by spider272,

שלוםלכולם מחפש מארז איכותי 300-400 ש''ח..למפרט בצד.והאם הכבלים של הספק שלי יהיו ארוכים מספיק כדי להעביר תכבלים מאחורי המארז?..ושיהיה אפשר להכניס קירור גדול למעבד עם מרווח.. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. S12II-620 vs (SSP-650RT(oem version יש לי 2 ספקים ורציתי לדעת מי יותר טוב הם עולים בהבדל 10 שקל איזה מהם יציב יותר והאם הם יתיאמו לGIGABYTE GTX 760

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  9. Started by topcat115,

לוח: Gigabyte GA-X79-UD3 מעבד: Intel Core i7 3820 3.6Ghz זיכרון: Corsair 2X8GB כרטיס מסך: Gigabyte GTX660 OC 2GB קירור נוזלי: Corsair Hydro H60 צורב DVD 4 דיסקים קשיחים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Sheffer24,

שלום לכולם, אני מחפש מארז חדש שיאפשר לי תוספות קירור בעתיד הקרוב מבחינת שקט אין לי עדיפות מסוימת, אז זה פחות שיקול מבחינתי התקציב עומד עד 500 ש"ח מצאתי לדוגמא את המארז הזה : http://ksp.co.il/?uin=11569 או משהו בסגנון : http://www.tms.co.il/product/11510 מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by saarxee,

Fractal CORE 3000 או Define Mini? אני באופן אישי אוהב יותר את העיצוב של המיני, האם הוא בעל תכונות עדיפות משל ה-CORE 3000? מפרט: I3 2100 1X4GB RAM GT430 התקציב לא משנה כרגע, אילו מבין האפשרויות הללו טובות יותר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי לכולם, יש לי מחשב ממש ישן, סדר גודל של 6 שנים (כן אני יודע ישן, אבל מספיק). לאחרונה המחשב פשוט הפסיק להידלק (אני חושב שהספק כוח כנראה התעייף / או הלוח אם). אני מתלבט אם פשוט לקנות הכל חדש או לנסות להחליף את הספק כוח. מאפייני המחשב הקיים * ספק כוח: HEC 400TR-TF * מעבד מבוסס Core Due * לוח אם - GA-965P-DS3 השאלה שלי היא אם הספקי כוח שמוכרים היום תומכים מבחינת חיבוריות בלוח אם הישן הזה ובכרטיסי מסך שהיו לפני 6 שנים. אם צריך עוד אינפורמציה אני אשמח לספק. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by popop,

זה המפרט של המחשב: [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪903[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 מחיר: ₪44[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI כמות: 1 מחיר: ₪388[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מארז:[/TD] [TD=width: 80%]בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש כמות: 1 מחיר: ₪485[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]זיכרון:[/TD] [TD=width: 80%]Crucial 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪645[/TD] [/TR] [TR] [TD…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Rhinoc,

אני צריך מארז , (ללא ספק) , ראיתי שהרבה ממליצים על הR4 אבל אני לא צריך שהמארז יהיה שקט בכלל מצידי שיעשה רעש של טרקטור סדר העדיפויות שלי הם: 1.פיצ'רים כמו תא נשלף לHDD , סידור כבלים ונוחות (אני אוהב לפתוח את המארז ולשחק איתו) וקירור. 2.חלון בצד ועיצוב 3.רעש אפשר לחרוג בכ-100 שקל אם הכרחי תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shainov,

שלום, כרגע יש לי UPS שמחובר אליו מודם בזק +ראוטר שלי לטובת הגנה ובמקרה נפילת חשמל המשך גלישה. חשבתי לחבר את הטלויזיה (כרגע מחוברת למגן ברקים) מסוג LED TV 55" לטובת הגנה יותר טובה ואספקת זרם סדירה ונכונה (והגנה במקרה של הפסקת חשמל). האם נכון לחבר אותה לUPS (דגם 800ADVISE) רק לטובת הגנה בעת הפסקת חשמל? האם מגן הברקים הייעודי שמגיע איתה מספיק לטובת הגנה בעת קפיצת חשמל (SPIKE) למינהם בחורף? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dor9,

שלום, קניתי ספק כוח SS-400 ביום שלישי האחרון בחנות ivory. הספק הגיע בלי אריזה, חשוף לגמרי - רק המוצר עצמו (עכשיו אני מבין שזה לא תקין..). שאלתי את המוכר "זה לא אמור להגיע עם אריזה?" והוא אמר איזה משהו שיותר חסכוני לארוז את כולם באריזה אחת, זה יוצא יותר משתלם.. בקיצור כמו העניין עם ה-tray/box של המעבדים. עכשיו אני מעוניין להחזיר אותו. דגשים: לא השתמשתי בו בחשבונית מס\קבלה שחתמתי עליה (וקיבלתי עותק), לא כתוב משהו על החזרת מוצר אתם יודעים מה אומר החוק על החזרת מוצר במצב הזה? האם מותר לי להחזיר אותו לקבל את מלוא הסכום ששילמתי? * לא קיבלתי תעודת אחריות על הספק, אבל בחשבונית כתוב שאפשר לבקש מאייבורי. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הספק מסוג enermax 425w 80+ לוח אם: Gigabyte GA-Z87P-D3 for 1150 זכרונות: Crucial Ballistix Tactical 8GB (2x4GB) 1600MHz DDR3 240-Pin UDIMM Memory, Model BLT4G3D1608DT1TX0 מעבד: Intel® Core™ i5-4670K Processor כרטיס מסך: Radeon HD 6850 בנוסף יש לי 2 מאווררים ו3 הארדיסקים. תודה רבה לכולם, אחלה פורום!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Coldmetal,

שלום לכולם, אני צריך אל פסק בשביל המחשב שלי כי יש אצלנו הפסקות חשמל כמעט כל יום ולפעמים אפילו כמה פעמים, ההפסקות נמשכות לשניה עד 10 דקות ובמקרים נדירים ליותר מזה. כבר נהרס לי ספק כוח אחד בגלל זה. אני לא מבין כלום באל ספק אז אולי הבקשה שלי תהיה לא הגיונית אבל מקסימום תתקנו אותי. אני צריך אל ספק שיחזיק מספיק זמן בהפסקות חשמל האלה, שישאיר את המחשב דלוק ואם הבטריה שלו הולכת להיגמר אז שיכבה את המחשב באופן חכם בעצמו (אם זה אפשרי בכלל). המחיר לא רלוונטי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הכותרת בעצם אומרת הכל. אני רוצה להכניס את הכרטיס מסך Gigabyte GTX 570 OC למפרט הבא: i3 4GB RAM והספק הוא Antec Basiq 450W. האם יסחוב? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by nani50,

לאור כל ההזדמנויות לתפוס 7950 במחיר טוב חשבתי לעשות CF.. השאלה היא האם הספק שלי יחזיק בכלל את ה CF. הספק שלי הוא http://store.antec.com/Product/power_supply-high_current_gamer/hcg-620/0-761345-23860-1.aspx HCG 620 של ANTEC במחשבון PSU יצא לי 580... הגיוני? החישוב כמובן כולל את הקירור מים שלי ומצורף בתמונה. מה אתם אומרים..? המפרט המלא שלי בחתימה..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ruld,

הייתם ממליצים על ספק של Huntkey? מדובר ב700W.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by drorion,

קודם כל, לפני הבקשה שלי, אני חדש בתחום הזה ואני גם חדש בפורום אז אני מבקש שאם עברתי פה על חוק כלשהו (למרות שקראתי אותם) לרחם עלי קצת חחח בקיצר יש לי עכשיו ספק של 500W של איזו חברה סינית ממש לא מוכרת שאני אפילו לא יכול לקרוא את הדגם שלה כי השם של הדגם מוחבא שם איפשהו.. אני עומד לעשות שידרוג למחשב ולקנות כרטיס מסך חדש כניראה GTX 670 ואני מחפש לעצמי גם ספק חדש כי איך שהבנתי, ספק איכותי הוא דבר חיוני למחשב שמתפקד כמו שצריך. התקציב שלי הוא 300 שקל, אם יש פחות אז זה גם טוב ואם יש משהו ב350 תציעו גם את זה אבל אני מבקש לא להציע יותר מיזה. תודה מראש

23. Started by אחד שיודע,

שלום אתמול כנראה הלך לי הספק כוח (שמעתי פיצוץ והמחשב הפסיק לעבוד תמידית, כל הניסיונות להחיות אותו נכשלו) אני רוצה לקנות ספק חדש טוב ואיכותי שיעבוד טוב עם הכרטיס שיש לי (אני כורה לייטקויין) והספק צריך לתת את המקסימום watt שהכרטיס צורך לזמן רב. כמובן שלא ייהרס תוך חודש כיוון שעבד על 100% עצמה. ראיתי ברשת שהכרטיס שלי צורך 370 watt במאמץ (ללא OC, אולי אעשה לו מעט OC). המחשב כולל כונן תקליטורים, HD320 ג'יגה, 5 ג'יגה RAM, ומעבד core 2 duo על לוח אם P965 של MSI - אני לא זוכר את המפרט המדויק.. באתר של AMD המינימום זה 500W ומומלץ 800W לכרטיס הזה. בקיצור, על מה אתם ממליצים? איזה דגם? עלות?

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  24. אנ רוצה לרכוש אל פסק למחשב ולמסך (ואם אין תוספת תשלום אז שאוכל חבר אליו גם את הרמקולים). אני צריך הערכה של צריכת ההספק - המפרט של המחשב מצורף. כרטיס המסך הוחלף ל gtx560ti. רוב הזמן אין עומס גדול על המחשב\כרטיס המסך. כמה VA צריך להיות האל פסק? בתודה, ערן

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by FlyHigh,

עריכה חשובה: זה ThermalTake (הוא הוגדר כ-"רמה מעל הג'נריים רמה מתחת לאיכותיים." ע"י Milk Inc בנעוץ) אני יותר מחפש הגדרה ספציפית. יש לי ספק בשם: litepower ATX-12V v2.3 w0355 אני רוצה לדעת האם הוא ספק טוב (אני מניח שהוא 600W) אני ממש לא מבין בתחום ואני רוצה לדעת מה זה "ג'פרי" ואם הספק שלי מוגדר ככה. בכל מקרה, האם הספק יחזיק את המפרט הבא: CPU - Intel Core i5 4570 GPU - AMD Radeon R9 270X OC 2GB GDDR5 קירור למעבד: http://www.tms.co.il/product/9034 תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים