עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by ido135,

שלום אני נמצא בהתלבטות קשה עם המארזים ממש אהבתי את סדרת הפנטום של NZXT אבל אין את הדגם 410 בפלונטר ויש להם את הדגם 240 המתוח פנים מתלבט בין המארזים הבאים חשוב שהמארז יהיה שקט ולא מרעיש וגם זרימת אוויר (אני יודע ששניהם לא באים בחשבון ביחד) תקציב 600-650 מעדיף שיהיה עם חלון בצד וספק כוח 650W יספיק למערכת עם I7 4790 עם GTX 970? אם יש הצעות למארזים נוספים אני אשמח מאוד NZXT PHANTOM 240 - מעוצב יפה כל השאר לא יודע NZXT H440 - זרימת אוויר לא יודע וגם לא יודע אם הוא שקט ובנוסף אין לו מקום לכונן דיסקים ANTEC P100

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם, האם יש הבדל משמעותי באיורור במארז שרכשתי (מפרט בצד) בין זה שהדלת לסגורה לבין זה שהדלת פתוחה ? גם שהדלת סגורה יש פתח איורור מכל הצדדים (בקדמת המארז מורכבים שני NOCTUA NF-S12B-FLX 120mm שניהם בעוצמה בינונית ) אני שואל זאת כי כשהוא פתוח הוא די שואב אבק (שמתסבר על המסננים) ושהוא סגור מן הסתם יש הרבה פחות אבק שמצטבר במסננים. אבל יחד עם זאת חושש לפגיעה בביצועי הסצירקולציה והאיורור של רכיבי המחשב (בזמן שהמחשב מתאמץ זמן רב) אז מה אתם אומרים ? שהלדת פתוחה לגמרי: שהדלת סגורה:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Wunderbar,

היי חברים, תוכלו להגיד לי האם למפרט בתמונה המצורפת יש צורך בספק כוח חזק יותר או מאוורר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by KaBuKiM,

זו שאלה כללית, לא לקניה, לכן אין תקציב (אני עוד לא יודע אותו) ומפרט. האם ישנם מכשירי אל-פסק לשני מחשבים יחד? האם הם מומלצים או שכדאי לקנות לכל מחשב אל-פסק אחד משלו?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. המפרט מחשב הוא(את המחשב כבר קנו ממזמן ולא הוא לא שלי ) מעבד - Intel Pentium Dual-Core E2200 Box לוח-אם - ASUS P5KPL-CM כונן קשיח - Western Digital 250GB SATA2 16MB זיכרון - Kingston DDR2 1024MB 800MHz ספק כח - JSP-Tech EZ-Cool 300W Real רציתי לדעת אם הוא יחזיק כרטיס מסך כמו Twintech NVIDIA GeForce 9400GT 512MB DDR2 http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=244 אני שואל את זה בגלל שבאתר היצרן רשום Minimum 350W PCI Express compliant system power supply זה יהיה גבולי :-\? עדיף לרדת בכרטיס מסך(לא שיש למה לרדת מתחת לזה) :-\? או שהספק יחזיק בלי בעיה ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אומרים שמצאו שיכול להיות שהספק שקניתי מהם גורם לחימום יתר ולהמסת קונקטורים. הזמינו אותי לבוא אליהם ושיחליפו לי ספק לדגם חדש יותר, על חשבונם. קניתי מהם את המחשב (כולל הספק) לפני כמעט 4 שנים! כמובן שאין לי ממש בעיות איתו אבל מה איכפת לי להחליף לחדש? אני חושב שזה שירות יוצא מן הכלל. ואני לא שתול של אייבורי.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by dolev16,

אוקיי אז ככה הזמנתי תודה לאל היום מחשב לאחר שנתיים של בירורים והתלבטויות אז הנה המפרט ואני צריך את עזרכתם אני סגור על הכול רק בנוגע לספק כוח מתלבט אם להשאיר אותו או ללכת עלMUDO82 או CORSAIR HX 520W PSU-שקט חשוב מאודד!! מעבד- q6600 קירור למעבד-SUNBEAM TUNIQ TOWER 120-BLU LED FAN לוח אם-- גיגבייט GA-P35-DS3L ספק כוח- TOUGHPOWER QFAN 500W כרטיסי זיכרון -2GB X2 SAMSUNG DDR II 800 דיסק קשיח- - Seagate 500GB SATA2 7200RPM 32MB כרטיס מסך - GIGABYTE GeForce 8800GT 512MB NX88T512HP GV מארז- P182 מקלדת ועכבר-MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP המוכר טוען שזה תהיה מערכת שקטה ביותר ההתלבטות שלי היחידה היא האם ללכת על ספק אחר.. עוד עניין למי שמבין במארזים הבנתי ש9800GTX למשל לא ניכנס…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ate5502,

אני קונה מחשב חדש ומחפש להשתמש בספקים שכבר יש לי. אני צריך בערך 500W, ויש לי 2 ספקים של 300W. מה דעתכם? האם אפשר לחבר אחד ללוח אם ולמעבד והשני לכרטיס מסך? יחזיק? עד כמה שאני יודע צריכת החשמל תלוייה בעבודה, והלוח אם לא מנצח על כרטיס המסך דרך הספק... מה אומרים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני יודע שהוא בא עם 3 מאווררים של 120,הלוח שישב בו יהיה P5B DX והמעבד יהיה E6400 והמערכת אמורה לעבור אוברקלוק רציני ( השאיפה להגיע לאיזור ה - 3.4-3.5 GHZ ),כמה שאלות : 1. האם יש שליטה על המאווררים ואם כן איזו ? אם לא האם יש איזה פאנל שליטה מומלץ ? 2. האם שלושת המאווררים יספיקו ויספקו סירקולציה מיטבית או שעדיף לנצל את אפשרות ההוספה ( עוד 2 מאווררים אחד 120 והשני 80 ) ? 3. מכיוון שבלוח המיועד יש אפשרות לחיבור של רק 3 מאווררים האם זה יגביל אותי במקרה שארצה להוסיף עוד מאווררים ? 4. עד כמה המארז באופן כללי אפקטיבי מבחינת מניעת רעשים ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי, חוץ מהדילמה של זכרונות 667 לעומת 800 עומדת בפני התלבטות למארז הראשון :Thermaltake VD3000BWA MATRIX VX Black Aluminum Case השני זה ה RC 532 של Coolermaster... השני נראה לי יותר טוב, ואני שמח על כך שהיציאות למעלה, כי המחשב יהיה מתחת לשולחני, אך הבעיה שלי שאני מפחד שזה יצבור הרבה אבק... למישהו יש נסיון עם המארז? לגבי הספק, האם אני בכלל צריך ספק ברמה הזאת? בעיקרון עד אתמול תכננתי לקנות 8800GTS 320MB אבל החלטתי הבוקר שאני לא קונה אותו מסיבותיי האישיות, ואני אשאר עם ה 6600GT הקודם שלי עד ליציאות 8600GT אני מתלבט אז איזה ספק כדאי לקנות, והאם אני בכלל צריך להחליף את הספק 430W למשל שבא עם ה RC532 REV 2.0 אשמח להתיעצותיות אגב, לא מתוכנן ש-ו-ם OC [attachment delet…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ZUMARA1,

טוב קניתי את הארורה 570 של גיגא בייט והכול בסדר חוץ משאני לא יודע איך לחבר את המאווררים ויש רעש כמו בררר כזה שהמחשב עושה פעולה לא משנה איזה שהנורה כאילו דולקת רעש כמו המחשבים הישנים איך מבטלים את זה עזרה1! תודה רבה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני מרכיב מחשב חדש i3 550 gigabyte h55m-d2h kingstone 2x2GB samsubg 500GB F3 וחסר לי רק מארז + ספק שהתקציב שלי הוא עד 400 ש"ח. לא איכפת לי שהמארז יהיה פשוט (רעש הוא לא גורם קריטי) אבל אני לא מעוניין בספק גנרי. יש המלצות? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by eliil1,

האם הספק Hiper HPU-4M630-PE 630W יחזיק את הכרטיס 5850? ברשימה הזאת http://sites.amd.com/US/ATHOME/AMDLIVE/AMD-LIVE-READY/OTHERPRODUCTS/POWERSUPPLIES/Pages/ATIRadeonHD5850.aspx אני לא מוצא את הספק הזה.. הספק: http://www.hipergroup.com/products.php?lv=4&cate=1&type=7&pid=24&action=Specification

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Forest14,

יש לי מערכת שכוללת- לוח של DFI (לאנפרטי), מעבד AMD כפול ליבה 4200 64 ביט, זיכרון 2 ג' של קרוסאיר 3 דיסקים של WD כרטיס קול של קריאטיב SFI קירור מים למעבד של גיגביט כרטיס מסך- 7800GTX מארז אורורה של גיגבייט ולאחרונה מסך 24 של NEC (2470WNX חשבתי לשדרג את כרטיס המסך והבנתי שצריך גם את הספק (הנטכחי טגן 480) מצאתי בחנות : טאגן 900 במחיר של 590 ש"ח. כדאי? או ללכת על הקרוסאיר? וכמה ואט?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by fenix5545,

אלהן אני צריך המלצה למאווררים ואיך להרכיב אותם במאז (סתם דוגמא מאוורר אחד של 23 מקדימה ו2 של 14 למעלה) לא ידעתי בדיוק היכן לשאול זאת לכן אני שואל פה כי ההיתעסקות פה היא במארזים וספקים יש לי מארז thermaltake chaser mk-i ו2 המאווררים שבאים איתו (שניהם 23) מתו ובאופן כללי רציתי להחליפם יש לי בארז עוד מאוורר 23 שקניתי בניפרד הוא נימצא למעלה במארז ותפקידו הוא להכניס אוויר למארז וישנו מאוורר 14 מאחור שבא עם המארז והתפקיד שלו הוא להוציא אוויר (כמו בכל מארז), אני רוצה מאווררים (ואם אפשר גם הצעות לאיך לשים אותם במארז) שישמרו על המארז קר ככל האפשר הרעש לא כל כך חשוב לי (מלכתחילה מארז רועש) פשוט שהמחשב יהיה קר ככל האפשר מבחינת תקציב אני לא כל כך מוגבל אבל לא רוצה להיתפרעה יותר מידי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by huber,

בין המארז הזה (גירסת USB3): http://www.lian-li.com/en/dt_portfolio/pc-b25f/ ל FRACTAL R5: http://www.fractal-design.com/home/product/cases/define-series/define-r5-black ובהנחה ששניהם באותו המחיר, מה הייתם בוחרים ולמה?

17. קיבלתי מחשב חדש וראיתי שהמאוור נמצא כלפי מטה, זה אומר שהמאוורר ממש איזה חצי סנטים מרצפת המארז. לא כדאי לסובב אותו כלפי מעלה? תודה...

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. המעבד וכרטיס המסך שהם הזוללים העיקריים יהיו QX9650 ו-9600GT. המסך כרגע הוא LCD 20". נראה לי ש-UPS בסדר גודל של 800VA יחזיק כזה דבר בכיף (לא חשוב לי זמן ריצה ארוך, רק שייתן מספיק זמן לכבות בצורה מסודרת). עם זאת, כדי להשאיר מקום לשדרוג לכרטיס מסך חזק יותר או מסך גדול יותר בעתיד - אולי יש טעם ללכת על קיבול גבוה יותר? יש עדיפות לחיבור USB למחשב (לא COM, שכן COM לא קיים כבר בלוחות החדשים). כמו כן, רצוי חיבור pass-through לייצוב מתח בלבד. בשום פנים לא ארצה להוציא יותר מ-1000 ש"ח על ה-UPS, ועדיף בכלל משהו בסביבות 600-700. ראיתי ש-Advice מומלצים ויש להם 2 סדרות - ה-PRPC וה-PRD שיקרים משמעותית בקיבול נתון. מה יש להם שמצדיק את ההפרש במחיר? פתוח להצעות נוספות.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שביקר שבוע שעבר בישראל, ויש לו לא מעט מה לומר לנו, מקווים שתהנו! http://www.techtv.co.il/2011/01/antec-interview/

20. אני קונה ספק אנטק V450 למערכת שהורכבה בפורום מפרטי מחשב. ההתלבטות היחידה שלי היא לגבי המארז, שאותו לא חשוב לי מאיזה חנות ארכוש. מזיגזג2000, שם אני רוכש את המחשב: Compucase 66RC אייבורי: CoolerMaster Elite 371 סקיי החדשים (לא יודע מה השם): CoolerMaster Elite 430 לא ראיתי השמצות על אחד מהשלושה האלה, פשוט כל פעם ממליצים על אחד אחר ומכאן אני לא יודע באיזה לבחור! תכלס, מה ההבדל? לכולם יש מספיק מאווררים לפי מה שראיתי, והם מגיעים מחברה ידועה. אז כשבאים לבחור אחד מהם, על מה מסתכלים? אם זה משנה משהו, המחשב יהיה בחדר שינה וממוקם על הרצפה. במארז קומפיוקייס הנוכחי, האבק חוגג וזה נורא מעצבן... ושאלה נוספת, אין בשלושתם תמיכה ב-USB3 מקדימה, עד כמה זה קריטי (לוח אם חדש כן תומך)? למרות שב…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by chair,

שלום למומחי הפורום, אני חדש כאן. טכנאי אמר לי שספקי כח עם PFC טובים בעיקר בשביל חברת החשמל (מונעים הפרעות ברשת) או לכל היותר טובים למשתמשים שמפעילים הרבה מאוד מחשבים. בתור משתמש ביתי, כך הוא טען, PFC לא ייתן לי כלום. האם אכן כך?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by FlyHigh,

עריכה חשובה: זה ThermalTake (הוא הוגדר כ-"רמה מעל הג'נריים רמה מתחת לאיכותיים." ע"י Milk Inc בנעוץ) אני יותר מחפש הגדרה ספציפית. יש לי ספק בשם: litepower ATX-12V v2.3 w0355 אני רוצה לדעת האם הוא ספק טוב (אני מניח שהוא 600W) אני ממש לא מבין בתחום ואני רוצה לדעת מה זה "ג'פרי" ואם הספק שלי מוגדר ככה. בכל מקרה, האם הספק יחזיק את המפרט הבא: CPU - Intel Core i5 4570 GPU - AMD Radeon R9 270X OC 2GB GDDR5 קירור למעבד: http://www.tms.co.il/product/9034 תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם, כרגע יש לי מארז Gigabyte Triton שהוא ממש לא שקט וממש ממש לא קריר. אני מחפש מארז שהדגש שלו יהיה על שקט בלי להתפשר על קירור טוב ויעיל. אני בעתיד רוצה גם להחליף את כרטיס המסך שלי לאחד עוצמתי יותר אז אני אצטרך מארז מרווח בהתאם.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by nik55,

היי מעוניין בעצתכם למארז ספק שיתאים למיפרט הבא intel 7200 msi p45 neo f 2 gb ram msi 4670 כרטיס מסך ... מיועד למשתמש ממוצע ללא אוברקלוקינג ..משחקים לעיתים נדירות אם בכלל... אשמח לעצתכם... אני חשבתי על 4480 antec

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.