ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, תוכלו להגיד לי האם למפרט בתמונה המצורפת יש צורך בספק כוח חזק יותר או מאוורר?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המערכת הבאה: AMD Phenom II X4 965 ASUS M4A89GTD PRO/USB3 4GB ram (2*2GB) WD 500GB SATA WD 80 GB ATA כמו כן יש מאוורר גדול אחד (120mm), ואני מתכוון להוסיף בזמן הקרוב עוד 4GB זכרון. כל זה על Corsair 500W עד עכשיו עבדתי עם הכ.מסך המובנה, אבל אני צריך כרטיס של nvidia, ולא משהו למשחקים יותר מדי. בעיקר להפעלת סרטים בHD, ולתפעול שוטף של הדסקטופ, אבל אני כן צריך כרטיס קצת מעל המינימום כדי לא להכנס לצוואר בקבוק עם הרנדור של הדסקטופ, אז החלטתי ללכת על כרטיס high-end שעבר זמנו. שמתי עין על GTX 260, אבל מצאתי שהpeak של הצריכה שלו מגיע ל182W, והשאלה שלי היא אם המערכת שלי תעמוד בזה. לפי ההנחיה של nvidia אני במינימום. חשבתי גם ה9800GT שמגיע רק ל105W, אבל כמובן שהוא פחות מושך או…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם athlon X4 635 + 460GTX מה יהיה יותר טוב מבחינת שקט ואיוורור? חשוב שיהיה במארז פילטר אבק. הספק יהיה seasonic ht500W יש לי אפשרות לקחת את הספק הנל עם האנטק ב552 ש"ח. או את הספק הנל עם הV3 ב516 ש"ח,מה יהיה עדיף? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מפרט המחשב שאני הולך להרכיב הוא: ASUS LGA 1155 - Z68 - PCIe 3.0 and UEFI BIOS Intel Z68 ATX DDR3 2200 LGA 1155 Motherboards P8Z68-V PRO/GEN3"EVGA GeForce GTX 570 HD Superclocked 1280 MB GDDR5 PCI Express 2.0 Dual DVI/HDMI/Display Port SLI Ready Limited Lifetime Warranty Graphics Card, 012-P Western Digital Caviar Green 2 TB Desktop Hard Drive WD20EARX Corsair Vengeance Blue 16 GB DDR3 SDRAM Dual Channel Memory Kit CMZ16GX3M4A1600C9B Intel Core i7-2600K Processor אני רוצה לרכוש ספק ומארז בסביבות ה 1000 ש"ח ביחד. בתור התחלה אני לא מתכנן לעשות המהרה, אבל מאוד ייתכן שבעתיד הקרוב אעשה זאת. הבעיה היא שיש לי כלבה מאוד מאוד שעירה, כך שהמארז יצטרך איזה שהם מסננים שיהי…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, חוץ מהדילמה של זכרונות 667 לעומת 800 עומדת בפני התלבטות למארז הראשון :Thermaltake VD3000BWA MATRIX VX Black Aluminum Case השני זה ה RC 532 של Coolermaster... השני נראה לי יותר טוב, ואני שמח על כך שהיציאות למעלה, כי המחשב יהיה מתחת לשולחני, אך הבעיה שלי שאני מפחד שזה יצבור הרבה אבק... למישהו יש נסיון עם המארז? לגבי הספק, האם אני בכלל צריך ספק ברמה הזאת? בעיקרון עד אתמול תכננתי לקנות 8800GTS 320MB אבל החלטתי הבוקר שאני לא קונה אותו מסיבותיי האישיות, ואני אשאר עם ה 6600GT הקודם שלי עד ליציאות 8600GT אני מתלבט אז איזה ספק כדאי לקנות, והאם אני בכלל צריך להחליף את הספק 430W למשל שבא עם ה RC532 REV 2.0 אשמח להתיעצותיות אגב, לא מתוכנן ש-ו-ם OC [attachment delet…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע את הספק OCZ Modstream 520 שבינתיים עשה את העבודה שלי בלי תלונות. מה שכן, אני הולך לשדרג את המחשב בקרוב, ואני רוצה לדעת אם הוא יספיק? אני מתכוון ללכת על מערכת מבוססת C2D שהולכת לעבור אוברקלוקינג מכובד מאוד.. (אני מתאר לעצמי שמדובר בתוספת של50-70% במהירות),2 ג'יגה של זכרון, וכרטיס מסך (בעתיד - בוא נניח כרגע שמדובר בסידרת ג'יפורס 8 או משהו בסגנון) , מעבר לזה אני לא מתכנן ליותר מהרדיסק בודד וצורב דיוידי. תודה :-)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המעבד וכרטיס המסך שהם הזוללים העיקריים יהיו QX9650 ו-9600GT. המסך כרגע הוא LCD 20". נראה לי ש-UPS בסדר גודל של 800VA יחזיק כזה דבר בכיף (לא חשוב לי זמן ריצה ארוך, רק שייתן מספיק זמן לכבות בצורה מסודרת). עם זאת, כדי להשאיר מקום לשדרוג לכרטיס מסך חזק יותר או מסך גדול יותר בעתיד - אולי יש טעם ללכת על קיבול גבוה יותר? יש עדיפות לחיבור USB למחשב (לא COM, שכן COM לא קיים כבר בלוחות החדשים). כמו כן, רצוי חיבור pass-through לייצוב מתח בלבד. בשום פנים לא ארצה להוציא יותר מ-1000 ש"ח על ה-UPS, ועדיף בכלל משהו בסביבות 600-700. ראיתי ש-Advice מומלצים ויש להם 2 סדרות - ה-PRPC וה-PRD שיקרים משמעותית בקיבול נתון. מה יש להם שמצדיק את ההפרש במחיר? פתוח להצעות נוספות.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי מארז Gigabyte Triton שהוא ממש לא שקט וממש ממש לא קריר. אני מחפש מארז שהדגש שלו יהיה על שקט בלי להתפשר על קירור טוב ויעיל. אני בעתיד רוצה גם להחליף את כרטיס המסך שלי לאחד עוצמתי יותר אז אני אצטרך מארז מרווח בהתאם.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין סוגי המארזים האלה ? Tower, Midi Tower ו BTX ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן החלפתי לוח אם למחשב וכרטיס מסך למחשב, כתוצאה מכך באה דרישה לכוח גדול מהספק הגנרי שהיה לי. המפרט שלי כרגע: MOBO - M4N78 PRO GPU - GIGABYTE GTS 250 1GB CPU - AMD ATHLNO X2 4800 PLUS יש לי גם 4 סטיקים של ראם : שני קינגסטון VALUE של ג'יגה ועוד שניים של קינגסטון, כל אחד 512 מגה, סה"כ 3 ג'יגה בייט. הספק שיש לי עכשיו הוא : EVERMAX Tomahawk 405w שבחרתי אחרי דיבור עם המוכר. אניל א מעוניין באפיקים לשדרוג, אבל כן מעוניין שהספק לא יסבול יורת מדי וישרוד 3-4 שנים לפחות. מה דעתכם? האם הספק יעמוד בזה? (ד"א , בנוגע לשתי המסילות שלו- 12V1 ו12V2- איך לבסוף מחשבםי את ההספק של מסילת ה12V? זו המסילה שבה משתמש כרטיס המסך, נכון?). אם יש סכנה מחשב אוכל לדבר עם המוכר ולהחליף לספק א…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש את הספק בעל ניצולת האנרגיה הכי טובה וכל מנגנוני ההגנה הכי טובים ושיחזיק לי את הדיסקים קשיחים בלי בעיה בתקציב של עד 300 ש"ח מכירים??
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה.. אני קונה 2 מחשבים הראשון Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI 2 יחידות 2GB Kingston 1333mhz X2 HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA והמחשב השני הוא אותו מפרט ללא כרטיס מסך... עכשיו חסר לי ספק יחסית זול ואמין שיחזיק את המפרט הזה ומארז סבבה שיגיע אפילו עם מאווררים אני צריך כמה הצעות.. אין לי ממש תקציב אבל ננסה ללכת על משהו זול אפשר כמה הצעות? אם אפשר מהאתר של KSP כי כנראה שאני אקנה מהם עריכה.. שכחתי לציין שאחד מהמחשבים יהיה עם קירור למעבד freezer 7 pro ואחד מהם עם Alpine 11 פשוט..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ASUS - P7P55D 285GTX I5-760 2Gb X 2 DDR3 1600Mhz צורב DVD כונן אחד של 150GB 3 מאוורירים 120 מאוורר 80 הספק ZM500-HP יחזיק את המערכת הזאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, האם יש הבדל משמעותי באיורור במארז שרכשתי (מפרט בצד) בין זה שהדלת לסגורה לבין זה שהדלת פתוחה ? גם שהדלת סגורה יש פתח איורור מכל הצדדים (בקדמת המארז מורכבים שני NOCTUA NF-S12B-FLX 120mm שניהם בעוצמה בינונית ) אני שואל זאת כי כשהוא פתוח הוא די שואב אבק (שמתסבר על המסננים) ושהוא סגור מן הסתם יש הרבה פחות אבק שמצטבר במסננים. אבל יחד עם זאת חושש לפגיעה בביצועי הסצירקולציה והאיורור של רכיבי המחשב (בזמן שהמחשב מתאמץ זמן רב) אז מה אתם אומרים ? שהלדת פתוחה לגמרי: שהדלת סגורה:
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקוח מתוך האתר של Innovision: דרישות מערכת ל GTX260 SP196: 1. A PCI-Express compliant motherboard with full size expension slot 2. 6-pin PCI Express supplementary power connector 3. Minimum 400W or greater system power supply (with 12V current rating of 25A) וזה הלינק: http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gtx200/gtx260.html נשמע לכם הגיוני? יכול להיות שספק עם 25A סוחב את הכרטיס הזה? או שהם התחלקו על השכל?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עריכה חשובה: זה ThermalTake (הוא הוגדר כ-"רמה מעל הג'נריים רמה מתחת לאיכותיים." ע"י Milk Inc בנעוץ) אני יותר מחפש הגדרה ספציפית. יש לי ספק בשם: litepower ATX-12V v2.3 w0355 אני רוצה לדעת האם הוא ספק טוב (אני מניח שהוא 600W) אני ממש לא מבין בתחום ואני רוצה לדעת מה זה "ג'פרי" ואם הספק שלי מוגדר ככה. בכל מקרה, האם הספק יחזיק את המפרט הבא: CPU - Intel Core i5 4570 GPU - AMD Radeon R9 270X OC 2GB GDDR5 קירור למעבד: http://www.tms.co.il/product/9034 תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בעליו של ENERMAX LIBERTY 400W - יש לי אפשרות לראות על כמה המאוורר מסתובב? או לשלוט עליו? הכוונה דרך הלוח אם או אמצעי חיצוני? ראיתי שיש כבל דו גידי שאמור עפ"H החוברת להתחבר איפה שהוא ללוח אם או לאיזה רכיב חיצוני(או שאני טועה?). מישהו מכיר/יודע? יש לי לוח GB 965P -S3...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דגם PS5251-2dFS בהספק 250 וואט האם זה שווה משהו למערכות עכשוויות והאם זה 250 אמיתי או סתם ספק ג'נרי של דל?? הוא כסוף לא מודלורי וניראה פשוט למדי.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג מארז כזה של dell xps וכמה זה יעלה לי ? ואם אני לא יכול להשיג מארז של dell xps אז איפה אני יכול להשיג מארז btx במחיר שפוי ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה המלצה לספק טוב ומארז טוב . כעיקרון מעבד d2c e6400 ,זיכרון ddr2 1024 x2 g.skill , כרטיס מסך לא סגור עדיין זה או 8800gts 320 או 8600 שעומד לצאת בקרוב. זה בגדול המפרט ,אני רוצה ספק חזק שיעמוד גם בשידרוגים בעתיד ומארז שיתאים לו,יופי של המארז לא הכי חשוב לי מה שחשוב שהמחשב לא יהיה רועש ושיהיה אוורור טוב. תקציב בשביל שניי החלקים זה עד 1000 אבל זה ממש המקסימום עדיף זול יותר. תודה אנשים :silly: ;D
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לקנות מחשב חדש עם המפרט הבא Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray ZALMAN CNPS5X SI EDITION Gigabyte GA-H77-D3H Kingston 4GB 1600 Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black Asus Xonar D2x ולהשתמש במארז ( NZXT Tempest AirFlowKing ) והספק Pc Power 610w שקיימים אצלי כ 3.5-4 שנים . http://www.nzxt.com/new/products/crafted_series/tempest http://www.pccenter.co.il/product/%D7%A1%D7%A4%D7%A7-pc-power-s61eps-eu-610w-sli ורציתי לדעת האם המארז מתאים לצרכים של היום מבחינת ביצועי קירור + גודל המארז שיכלול את המפרט החדש + יציאות חדשות ? והאם הספק שלי יחזיק את המ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לרכוש ספק כח, מרוב חברות והספקים הבחירה מתקשה. התקציב בין 300 ל 400 ש"ח, אם יהיה צורך להוסיף על זה אני אקח בחשבון. הספק יהיה עבוור החומרה הבא, (המחשב עדיין לא נרכש) לוח אם מבוסס ציפסט Z68 מעבד סדרה I5 זכרונות 1333 2*4GB 2 דיסקים קישחים - טרה וחמש מאות כרטיס מסך 450GS או 550TI צורב אני מבקש הצעות רק עבור ספקי כח. אם אפשר לפי דירוג ,מהכי מומלץ לפחות. FSP, EZCOOL SEASONIC SS-550ET שלש שנים אחריות ANTEC 520W NEO ECO שלש שנים אחריות HEC COUGAR 550-CM בצבע כתום, שלש שנים אחריות קיים עוד ספקים בשוק, העדיפות על שלש שנים אחריות ומעלה. מה אתם ממליצים לי ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני בקרוב רוצה לקנות מחשב חדש. אני עוד לא סגור לגמריי מה הולך להיות פנים, אבל המעבד יהיה מרובע ליבות של I5, ככל הנראה ללא OC. וכ.מסך כנראה משהו בסגנון 6850 אולי קצת יותר טוב 6870 או GTX 560 הסתכלי קצת על הצריכה והבנתי שספק 400W יספיק למערכת, מפה שאני רוצה לקנות ספק איכותי ולא בעל הספק גבוה. בנתיים יש 3 ספקים שאני שמתי עין עליהם. + S12II-520/M12II-520 של SEASONIC + HCG-520 High Current Gamer של ANTEC + Enermax Pro 82+ 425Watt מי מהם עדיף לדעתכם? מי יהיה הכי שקט? * יש עכשיו גם את ה S12II-620 במבצע שעולה כמו ה520W אבל אני די מפחד שבעומס קל הנצילות שלו תהיה לא טובה. נ.ב מי יודע איפה אפשר לקנות את Antec TruePower New TP-550 550W במחיר שפוי?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב לסלון שמבוססת על מארז Gigabyte MIB T5140 ולוח אם Mini ITX עם Atom המארז מגיע עם ספק חיצוני של 60W ויש לו מקום לשני דיסקים קשיחים 3.5 וכונן אופטי 5.25. האם מחשב כזה יעבוד בצורה תקינה עם ספק של 60W?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-