ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם .. שאלה שמאוד מסקרנת אותי שרציתי תמיד לדעת עד כמה הספק הנ"ל שיש ברשותי יוכל להחזיק מערכת חדשה . בוא נגיד לדוגמא מערכת כזו amd phenom ii x4 הלוחות החדישים של ג'יגהביט עם הצ'יפסט החדש וכמובן כרטיס מסך מדגם HD4870 כמו כן על המחשב שיש לי במפרט ( ז"ל כבר לא איתנו חוץ מהספק ועוד כמה דברים ) היה לי HD4850 והכל היה מצויין חוץ מהמעבד שהגביל מאוד . פשוט רציתי לדעת אם במידה ואני קונה מחשב חדש . מה הגבול של הספק הזה ואיזה מערכת אפשר באמת להרכיב בשבילו כי אם באמת זה יחזיק זה יחסוך לי כמה מאות שקלים לספק תודה רבה .
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב ארך מתלבט לגבי המפרט כי יש לי הרגשה שהספק לא יספיק: Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5, WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 PALIT ATI Radeon 4870 Sonic Dual Edition 1GB GDDR5 HDMI Cooler Master Centurion 590 Black SeaSonic M12II 430Watt צורב LiteOn DH22A8S-L32 Retail SATA x 22 Black Gigabyte MA-770-DS3 AMD770 CHIPSET AMD Phenom 2 X4 920 Quad Core AM2 BOX דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי חבר שאומר שהילדים שלו משחקים כל הלילה במחשב ובבוקר לא הולכים לבית הספר () הוא רוצה מארז עם מנעול מישהו יכול להמליץ על משהו סביר ואמין ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מישהו מכיר? (של cooler master) המארז הזה טוב? יותר או פחות טוב מה CM690 ? מבחינת קירור / שקט / נכנסים בו כרטיסי GTX ? הנה קיצור דרך לאתר היצרן http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=17&id=6564
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני בונה מפרט למחשב שבבסיסו 1. AMD PHENOM II X4 940 2. RADEON 4770/4850/4830 (עוד לא החלטתי) אני מחפש מארז + ספק שקטים שיתאימו להספק הנדרש. על איזה הייתם ממליצים עד 1000 ש"ח או באיזור? (ראיתי שיש SONATA III, P150, SONATA DESIGNER, SOLO) כמה משמעותי ההבדל ברעש? (היום יש לי מחשב די טרקטור עם ספק/מארז סתמיים ואיני יודע להשוות עד כמה הנ"ל יותר שקטים) ושיהיה מזיגזג (ראיתי שאין להם לדוגמה ספק SEASONIC שהומלץ ע"י רבים)
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך המארז הזה NZXT Guardian 921 Black ?אם הוא נחשב לאיכותי מאוורר מספיק מבחינת תושבות וכו וכו
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום! יש לי מארז של zalman gt900 מקדימה ישנם שני מאווררים של 92 mm שמתי לב ברגע שאני מכבה את המחשב ומדליק אותו מאורר אחד מתחיל לפעול וכמה שניות אחרי המאוורר השני מתחיל לפעול מדוע שניהם לא מופעלים באותו זמן?... ???
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
היי עבור מחשב עם מעבד Q9550 כרטיס מסך bfg gtx 260 שני הרדיסקים צורב וכרטיס קול עם כונן קידמי, חשבתי ללכת על הsonata 3 500 שאמור להיות שקט וגם המחיר שלו דיי אטרקטיבי לספק ומארז , אבל לפי הגדרת היצרן צריך ספק 525 האם הסונטה יהיה מספיק חזק בשביל המחשב , ואם לא איזה שילוב אחר מומלץ , עם חשיבות לשקט (אני ישן עם המחשב , באותו החדר, לפעמים גם כפיות ) , התקציב גם גמיש ~700 תודה שחר
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אז ככה הייתי רוצה לדעת איך הספק הזה: ספק כח Spire Jewel 550W Retail המחיר שלו הוא 390. שווה לדעתכם לקנות אותו והאם יש לכם ניסיון עבר איתו? טוב לא טוב? תודה מראש חברים.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התעסקתי לראשונה במחשב קטן (קופקטי לא נייד) מאחורה היה מתג אדום הוזזתי אותו ושמעתי פיצוץ מכיוון הספק. השאלה שלי אם הספק הלך סופית או עוד אפשר לתקן ואם לא איזה ספקים מתאימים לסוג המחשבים האלו.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בס"ד שבוע טוב רני מתלבט בין שני מארזים CM590+ספק או Enermax Chakra ECA3052+ספק, מה עדיף? מה יותר שקט ? ואך בספקים של FSP 80PLUS הם איכותי ואך של הHEC ואך זה שיש ספקים של 500W ויש להם 30A ? וכמה יש לHEC החדש של ה550W והוא טוב ? Compucase 6A19 הוא טוב? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שרוחבו הוא 2 חריצים , כרטיס בודד שתופס חריץ אחד אבל רוחבו 2 אם יש לי לוח אם בעל חריץ PCI E אחד בלבד , ליתר דיוק P43 DS3L אני אוכל להרכיב עליו את הכרטיס ? מדובר על GTX 275 איך החברה pny ד"א? ואם מישהו אולי יודע עד כמה הכרטיס הוא ארוך משמעותית מHD4850 אני חושש שאולי לא יכנס במארז.. ושאלה נוספת ואחרונה האם ספק חזק יותר הוא בהכרח גדול יותר כי אני רוצה להחליף את הספק הנוכחי של 430 WATT לאחד של 600 ואני חושש שזה גם יהיה בעיה מבחינה פיזית
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מחפש ספק שיריץ אינטל אטום ולכן בינתיים מצאתי את שני אלה seasonic http://www.skypc.co.il/pl_product~HEC-450TE~24~0.htm HEC http://www.skypc.co.il/pl_product~S12II-330~24~0.htm האם הם שקטים ואמינים? המלצות לספק אחר?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, דרוש מארז HTPC כמה שיותר קומפקטי שיכול להכיל לוח ATX עד 400 ש"ח, תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם אני מתלבט בבחירת ספק איכותי שיחזיק את המפרט שלי + גם אני מתכנן ל OC המפרט בתמונה מצורפת אני חשבתי על coolermaster 600W תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הכותרת כבר אמרה הכל על הספק אבל כל מקרה רוצה לפרט קצת. בזמן האחרון מערכת מחשב הראשונה שלי (ראה במפרט) התחילה לעשות רעש מעצבן. חשבתי בהתחלה בגלל שקיץ עכשיו ואני עם מעבד פרסקוט עם קירור סטוק אז הטמפ עלתה וזה רעש מעצבן של המאוורר מעבד. אך זאת לא הסיבה היחידה.. כמה פרטים. טמפ' המעבד בIDLE מגיע בערך ל 55 מעלות.. מאמץ 63. גוף קירור נקי ומשחה חדשה. (הכל עשוי כמו שצריך מתעסק עם זה הרבה זמן). טמפ' כ.מסך בIDLE 50 בערך ובמאמץ מגיע עד 60 (פרופילים לקירור כ.מסך שונו לקירור יותר אפקטיבי). אחרת הוא מגיע ל80 מעלות במאמץ. טמפ' הדיסק הקשיח ששאלתי פה בפורום כבר וכנראה שהיא לא נכונה נאה בין 56-62 מעלות שזה לא כל כך הגיוני כי הוא לא כל כך חם.. הוא גם מאוורר ע"י מאוורר ישר עליו וזה לא עוזר לכן…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש את המארז coolermaster cm 690 ורציתי לדעת האם יש משהו מומלץ יותר באותו התקציב (360 שקל אם אני לא טועה) . אני זקוק להמלצה לספק[/u] עד 300 שקל ואם אין ממש בררה 350 שקל גג וכמה וואט לקחת בשביל המערכת הבאה : כנראה למעבד core 2 dual quad q9550 לוח אם ga ep43 -ds3l גייבייט הולך להישתמש בכרטיס מסך geforce 8600 והמארז שלמעלה( או שמומלץ יותר ??) תודה בכל מקרה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם מחפש ספק כח מחברה אמינה שיהיה כמה שיותר שקט וייחזיק את המערכת הבאה C2D 6300 GEFORCE 250GTS GIGABYTE 2X HD SATA 320GB התקציב הוא עד 300 ש"ח מה שראיתי במסגרת התקציב זה את הספק eXtreme Power Plus 500W של COOLERMASTER השאלה האם הוא שקט או רועש כמו מטוס? כמו שאמרתי הכי חשוב שהספק יהיה שקט עריכה: עוד ספק שראיתי באייבורי הוא של ENERMAX ETK450AWT Tomahawk 450Watt Active PFC נראה שהוא יותר טוב והוא עולה 300 ש"ח מה אתם אומרים עליו?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד שלום אך המארז הזה והספק הוא יספיק ל E6300 + OC ו איזה 4570/50 ואם הוא גבולי אפשר המלצה למארז וספק במחיר דומה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה לאוח אם שמאפשר 4 USB מקדימה ולכן אני צריך מארז עם 4 חיבורים מקדימה ו8 מאחורה דגם הלוח אם: EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בתהליכי רכישת מחשב חדש וקיבלתי הצעה למארז וספק : מארז ללא ספק NZXT Zero 2 ¤495 ספק כח Seasonic S12 Energy Plus 650W ¤548 אשמח לקבל חוות דעת על השניים בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 967 צפיות
-
-
תציעו לי בבקשה, המארז שלי הוא מארז ATX, אם צריך עוד פרטים תגידו, תודה!
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
חבר שלי מבצע שדרוג קטן והוא רוצה לקנות 4850 + VX450 , שאר המערכת זה 2X2GB של KINGSTON ומעבד E6320 מה שבטוח 450VX יחזיק בתוספת מחיר קטנה אפשר להביא 4870 , האם ה450 יחזיק מעמד ? המערכת תיהיה ללא OC! עוד מעט נוסעים לקנות , זה חשוב! תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-