עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by windows31,

הספק הנוכחי -JSP-TECH 450W 12CMF REAL EZCOOL- עושה יותר מדי רעש (רעש תקין אבל מפריע קרוב לאוזן). אני מחפש ספק שקט מאוד. לפי חישוב נדרש בערך 450W . מוכן לשלם עד 400 ש"ח. אני חשבתי על seasonic s12ii bronze 520w modo או enermax modu82+ 525w אני מאוד אשמח לקבל חוות דעת שלכם או המלצות אחרות. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by yagelk,

לפני כחודשיים, המחשב הנייח התחיל לעשות בעיות, המסך לא היה נדלק בהזזת עכבר או מקלדת, לאחר שהמחשב נכנס למצב שינה. וכשהייתי מבצע הדלקה-כיבוי מחדש בכח(10 שניות על כפתור הכיבוי) הוא היה מבצע מספר ריסטרטים עד שהיה מצליח להעלות את הwindows. לפני כחודש, המחשב הקפיץ את הפקק בלוח החשמל ומאז הוא לא נדלק. אני מניח שזה בגלל שהספק נשרף. בדקתי את הרמקולים, מסך, מדפסת הכל עובד כרגיל. רק המחשב לא נדלק. המחשב בן 6-7 שנים. הספק הנוכחי הוא FSP Raider 450W RA-450 המארז שיש לי הוא Fractal Design Core 3000 USB 3.0 אני מחפש ספק חדש איכותי עד 200-250 שקל. ראיתי את אלו בksp, אבל אני לא יודע מה עדיף על מה ולמה. https://ksp.co.il…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by idans94,

יש לי מחשב HTPC ישן שהספק שלו החל לגמגם ולכן אני צריך המלצה לספק מינימלי שיעשה את העבודה. המפרט של המחשב: P4 Northwood 3.4GHz HT MSI 848P Neo-V שני סטיקים DDR 400 ג'יפה 6200 AGP שני מאוררי 80MM שני הרדיסקים IDE מארז thermaltake bach עם מסך הVFD בקיצר גורטאה תודה לכל עוזר

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by izhark,

המחשב יהיה ללא כרטיס מסך ובלי OC, אבל עם I5, אולי אפילו I7 וכנראה שני כוננים, אז רוצה ספק של לפחות 350W, אם אפשר אז אפילו יותר ליתר בטחון. מארז עם לפחות שני USB קדמי (עדיף שלפחות אחד USB3), וקטן ככל האפשר לא יהיה OC ולא חייב להיות נורא שקט, אבל צריך להיות מספיק מאוורר לקיץ הישראלי בלי מזגן, וסביר מבחינת רעש תקציב 500-600, אפשר אפילו 650 אם יש סיבה טובה. לא באנדל של חנות ספציפית, אלא אם כן היא באיזור חיפה יש דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  5. Started by ab1c3,

זקוק להמלצה עבור אל-פסק בשביל המפרט הבא: מעבד: ‏Intel Core 2 Quad Q9550 גוף קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: ASUS P5Q-E זיכרון: OCZ DDR2 PC2-8500 Reaper HPC 1066 MHz 4GB (2x2048MB) Dual Channel דיסק קשיח ראשי: Western Digital VelociRaptor WD3000GLFS 300 GB, 3 Gb/s, 16 MB Cache, 10,000 RPM דיסק קשיח משני: WD Caviar Blue WD5000AAKS 500 GB, 3 Gb/s, 16 MB Cache, 7200 RPM כרטיס מסך: Connect3D Radeon 4870 Extreme OC Edition 1 GB DDR5 מסך: Nec LCD20WGX2 כרטיס קול: Echo AudioFire 2 ספק: Corsair TX650 מארז: Cooler master CM 690 צורב די וי די: Sony Nec Optiarc AD-7200A Dual Layer X20 צורב סי די:Philips CDRW 5224 מקלדת: Logitech Wave…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  6. שלום אשמח להמלצה עבור ספק כוח שיסחוב את המפרט הבא: לוח - GA-X58A-UD7 - קונה חדש מעבד: CORE I7 950 - קונה חדש כ. מסך: ATI 4870 - קיים מע' קירור מים משולבת בהמלצת jclarkk נכון להיום יש לי 650W THOUGHPOWER השאלה היא - האם בכלל צריך להחליף ספק קיים בחדש חזק יותר? אם כן כמה W ממולץ ואיזה BRAND תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by LaCostE,

שלום לכולם , אחרי השבוע הזה שהמחשב שלי חטף לא מעט " זאפטות " מהחשמל וקפץ לי יותר מכמה פעמים החלטתי שאני חייב לקנות UPS . מישהו כאן יכול לתת לי המלצה ? כמו VA אני צריך ? אני צריך את זה למחשב הראשון שיש בחלון של המפרטים . אני מבקש המלצות עד 300 שקל , ואם יש חריגה , אשמח אם תגידו מה זה יייתן לי . יום טוב , דודי .

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  8. Started by yagelk,

אהלן, אני גר כיום בדירה עם בעיות חשמל בעיקר בחורף יש המון הפקסות חשמל באיזור. הבנתי שזה לא טוב למחשב כל ההפסקות האלו ולכן כדאי לקנות אל-פסק. א. באמת כדאי להשקיע באל-פסק, זה כ"כ חיוני למערכת ביתית רגילה? ב. לאחר שיטוט קטן הגעתי לאל-פסק הזה: https://www.tms.co.il/product/11937 מה אתם אומרים עליו, ואם לא אז מה כן מומלץ? הייתי שמח שהאל-פסק יהיה קטן ככל האפשר אך, גם שיהיה טוב ולא כל יומיים יצטרך החלפה. מפרט המחשב שלי: מעבד I5 4570 לוח אם GigaByte B85-D3H ללא כרטיס מסך חיצוני ספק FSP Raider 450W 8 GB RAM 1 TB HDD 120 GB SSD תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Burkey,

שלום, לאור ריבוי נפילות המתח, ולאור העובדה שכנראה שמחשב אחד כבר הלך לי ( למרות שיש לי מייצב מתח, שלא תמיד עובד אם הנפילה היא קטנה ), אני חושב ברצינות לחבר למחשב אל פסק. אני לא מתמצא בתחום, אבל לא הייתי רוצה להשקיע יותר מ - 300 ש"ח לטובת העניין. רציתי לדעת האם במחירים האלה יש אל פסק טוב ואמין, שימנע מהמחשב להינזק מנפילות המתח והפסקות החשמל, ושיאפשר לי לסגור את המחשב באופן מסודר אם יש הפסקה כזו.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by shshmul,

לפי המפרט שיש לי כרגע+מדפסת+ סורק+מודם+נתב+רמקולי אלטק לנסינג+ כרטיס מסך עתידי dx10 שאין לי מושג כמה הוא יצרוך. העדפה לאדוויס האם התקציב יספיק לי תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by panda2004,

שלום, החלפתי ספק כוח לאחרונה שהוא Active PFC, 450W. אדוויס טוענים שאני חייב אל פסק בדגם Advice PRV1000 שמחירו סביר - 750 ש"ח בערך. KSP טוענים שאני חייב אל פסק Advice SL שמחירו מגיע ל1200 ש"ח! עשיתי חיפוש קטן ברשת וראיתי שגם שם העניינים לא ברורים. הבנתי שספקי כוח שהם Active PFC (אגב הדבר הזה מוסיף משהו בכלל למחשב? הופך את הביצועים לטובים יותר או שזה סתם שקר?) דורשים גל בצורה מסוימת בעת הפסקת חשמל, גל שאותו אין באל פסק "רגיל". מצד שני, יש רבים שטוענים שיש להם ספקי כוח ספציפיים עם Active PFC, ואל פסק "רגילים" מספקים אותם בהחלט. דעתכם?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by shosh49,

הספק שבו השתמשתי עד שהתקלקל היה מתוצרת "טרמלטק" במעבדה המליצו לי על OCZ 600 כעל ספק שקט. לאכזבתי הוא עובד כמו טרקטור. ברצוני להחליפו בספק אחר- נא המלצתכם.

13. שלום, יש לי מערכת מחשב יחסית חדשה (בסביבות שנה וחצי) שיושבת בתוך מארז ישן של 9 שנים Thermaltake Soprano מעבד: Intel Core i7-3770 Ivy Bridge לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H ספק: Seasonic S12II-430 430W 4 דיסקים קשיחים כרטיס מסך של הלוח אם ולפני מספר ימים המאוורר האחורי התחיל להרעיש ולאחר פירוק וניקוי הרעש נחלש אבל עדיין קיים רעש מעצבן. מחפש המלצות למאוורר אחורי 12 ס"מ במחיר סביר שיעשה את העבודה בצורה טובה ויחסית שקטה. בתודה מראש, שלומי

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  14. Started by shai888,

שלום לכם יש לי מארז של חברת rimax שאיתו קיבלתי 2 מאווררי 120MM קדמי ואחורי המאווררים היו מאוד איכותיים בשנים הראשונות ותמיד הייתה לי תחושה שהמחשב כבוי חחח מאוורר אחד התקלקל והתחיל להרעיש אז קניתי 2 חדשים.. ונפלתי חזק הם מאוד רועשים! יש המלצה למאווררים איכותיים במחיר סביר מKSP או IVORY?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by gilyos,

שלום לכולם, מבקש המלצה על מארז אני מתלבט בין כמה דגמים ARMOR A90 ARMOR A60 ‏V9 BlacX Edition ועכשיו ראיתי שכמה מכם ממליצים על lancool כמו K59 k62 וכדומה. על מה מסתכלים בבחירת מארז? חוץ מיופי ,זרימת אוויר(שאין לי מושג איך יודעים) שמתח לב שבחלק מהמארזים רשום USB3 ,מה זה אומר בדיוק? הרי מה שקובע זה היציאות בלוח ולא המארז. תודה מראש לכל העונים גיל

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by 659zzz,

שלום אני קונה מחשב ואני רוצה המלצה על מארז משיע עד 1000 שח מה אתם ממלצים??

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  17. Started by Ido.G,

היי בקרוב אני מבצע שדרוג למחשב. לרגל השדרוג, אני מעוניין להחליף גם מארז - גם בשביל ההרגשה ה"חדשה" וגם כי המארז שלי דיי ענתיקה. המארז יכיל לוח Full ATX. המארז הנוכחי שלי הוא ה Foxconn TH-230. הוא מארז מאוד איכותי (פח עבה, יציב, שקט מאוד) ואני מקווה לרדת באיכות כמה שפחות. להגיע לאיכות שלו בתקציב שלי, אני מבין שאי אפשר. אני מעוניין לבצע את הרכישה ב TMS או KSP או אייבורי. מ TMS אני מזמין לוח ושאר החנויות נמצאות ליד העבודה. אין לי כוח להתחיל להסתבך. דרישות: 1) עדיפה תמיכה בכרטיסים גדולים (אך לא קריטי). 2) אפשרות לסידור כבלים איכותי. 3) חשיבות לשקט: 3 מתוך 5 4) לא קריטי, אך הייתי מאוד שמח אם שבמארז יהיו כמה שפחות לדים. זה משגע אותי. 5) חשיבות לקירור: 3 מתוך 5. 6) חשיב…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. איך ה ANTEC P182-B ADVANCED SUPER MID TOWER CASE האם יש שם מרווח מספיק ל 8800 לא בצפיפות האם שקט נוח לשליפה והרכבה ובהשוואה ל Hush או NZXT LEXA w/o PSU שעולה כמעט חצי מחיר ובטוח יותר יפה תודה

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by yotam.m,

שלום חברים, מבקש המלצה או כל רעיון אחר על מארז אטום ככל הניתן (עקב בעיות חלודה בבית וקירבה מוגזמת לים ) בכל 2-3 המחשבים שהיו עד כה נמצאה חלודה כמעט על כל רכיב אפשרי מה שגרם למחשב להחזיק 2-3 שנים לכל היותר. מבחינתי אוכל גם לוותר על על המאווררים שמכניסים אוויר על מנת שלא יכניסו איתם גם לחות ולהשאיר רק מאוורר יחיד למעבד מפאת חוסר ברירה. האם יש מארז עם הוכחות בקטגוריה? תודה למשתדלים. נ.ב אין מגבלות תקציב לעניין בהנחה שיש מארז כזה, סה"כ אמור להיות משהו ריאלי כמובן.

20. Started by dotans,

שלום לכולם איך המארזים האלה של COMPUCASE - 6C60 http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=59 6C28 http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=61 ביחס ל 6A19 ? http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=7

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by fab2244,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את המארז הנ"ל, אבל מהרבה ביקורות שקראתי בכל מיני פורומים כולל רדיט וגם מצפייה בביקורות ביוטיוב, הבנתי שמדי פעם צצות בעיות גם במאווררי 180 מ"מ וגם ב140 מ"מ. 140 מ"מ לרוב מייצרים רעש של טקטוק והם אלה שמייצרים את רוב הרעש במארז. לעומת זאת, ה180 מ"מ יחסית שקטים עד לסל"ד מסוים, אבל סובלים גם מרעשים ולפעמים מדליפות של שמן מהמיסב. ההמלצה היא להחליף בעיקר את ה140, עם 180 אפשר להסתדר. יש כאן בעלי מארז Torrent שיכולים לחוות את דעתם על המארז, האם שקט בטמפ' אידיאלית, האם הוחלפו מאווררים? תודה רבה וחג שמח

22. Started by guyl3,

מחפש מארז FULL TOWER * שיתאים לכרטיס מסך ארוך * שיש בו מערכת לניהול חוטים / כבלים * שיש לו הכנה למערכת קירור מים * שהמגש האחורי של לוח האם - יהיה ניתן לשליפה או פתח אחורי שיתן גישה לחלק האחורי של לוח האם להסרת גוף הקירור ולתמיכתו * יכלול הרבה מאווררים - כולל מגני אבק * ומערכת להתקנה נוחה של דיסקים קשיחים * האופן שבו החלוקה הפנימית מתבצעת לא חשובה - לא משנה לי עם הספק ישב למעלה או למטה או כלוב של הדיסקים הקשיחים ישב מאחור *שכפתורי ההדלקה והכיבוי יהיו זמינים וכמובן מקום להרבה חיבורי USB ,STATA וכו... תודה

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  23. אחי רוצה מחשב לילדה - לא דרישות מי יודע מה מהמחשב, מחשב סטודנט פשוט - אבל משיקולי מקום בחדר הקטן שלה, הוא רוצה מארז HTPC שעליו יעמוד מסך LCD(באידיאל IMAC היה הכי מתאים למה שהוא רוצה, חוץ מעניין קטן של מחיר). השאלה היא האם הדבר בכלל רלוונטי, כלומר האם ניתן לדחוס רכיבי מחשב רגילים לתוך מארז כזה, כולל אפשרויות שידרוג בעתיד? מבחינת תצורת מחשב חשבתי על מה שהומלץ לגיימר מתחיל http://hwzone.co.il/articles/specs_feb08 עם כרטיס מסך מובנה בשלב זה ושידרוג בעתיד לחיצוני.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  24. חייב לקנות לבת 'שלי מארז יפה ומיוחד (לא סתם קוביה) רצוי שקוף אבל לא חייב.. אפילו חשבתי על השבלול של Lian Li (יש בארץ?) טכנית הוא צריך להכיל לוח ATX ספק של ANTEC (-+) 480W (יש לי) וכרטיס מסך לא חייתי. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום אנשים יש לי פה מבחר של מארזים שנעים בין 300-400 ש"ח רציתי לדעת איזה מבינהם הכי איכותי מבחינת איוורור ומבחינת רעש, איזה הכי מומלץ לדעתכם אם יש לכם המלצות נוספות אשמח לשמוע. Raidmax SMILODON ATX Mid Tower Black (No PSU) ‏Enermax PHOENIX NEO ECA-3162 Black/Silver (No PSU)‎ ‏Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS‎ ‏Thermaltake M9 VI1000BWS‎ NZXT APOLLO (No PSU) AeroCool AeroEngine Plus Black No PSU AeroCool AeroEngine II Black No PSU TAGAN 188A BLACK Rubber Coating TAGAN MONOLIZE II 25mm Black Rubber Coating ENERMAX Chakra ECA3052B No PSU Mid Tower Case Black Thermaltake M5 Black 120mm Fan + Window - Up to 6 Fans אשמח לתגובות תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים