עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אני בהתלבטויות רציניות.. הייתי נעול על הHUSH עד שראיתי מה כתבו בטופיק השני.. ואז התחלתי לבדוק עוד כמה אופציות : NZXT Lexa CM690 HUSH TT Soprano DX Sonata III Sagitta הייתי רוצה לדעת בקשר לקירור, מקום, רעש וחומרים. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by gtx980sli,

שלום איי רוצה לקנות את המארז cougar mx200 אבל אני לא יודע מה הגודל המקסימלי של הכרטיס מסך שיכול להיכנס בו ( אני צריך 31 סמ ) איפה אפשר לבדוק את המידות ? אם הוא לא נכנס אז אני יכול לפרק חלק מהמסילות של הדיסקים הקשיחים? ( אני צריך מקום לשני דיסקים קשיחים וצורב דיסקים) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by amit1242,

שלום,מה לדעתכם הספק המינמלי [הכי זול] שיחזיק 9600GT בSLI + מעבד E4700 בOC ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  4. אז קניתי לי מארז HTPC ורציתי להעביר אליו מחשב ישן. אבל הספק PC P&P 500W שהיה לי במחשב ההוא, מכיל מאוורר 80 מ"מ מאחור, מה שלא יאפשר לו למשוך אויר במארז הצפוף. מצד שני, יש לי איזה ספק TZAG עם מאוורר 120 מלמטה, כך שהוא יכול למשוך אויר. אבל הוא שוקל שליש מהספק השני. אני לא חושב שזו בעיה לכל ספק להחזיק מחשב AMD עם 3 ליבות, כונן HDD, צורב ובלי כרטיס מסך. אבל אם מישהו חושב שזה מסוכן... שיגיד. עוד בעיה היא שהכבל 4 פינים שלו לא מספיק ארוך. אולי למישהו יש מאריך ספייר?

5. שלום, לא מזמן שהתחדשתי במארז CM690 ומסתבר שמאורר הצד (בדלת המארז שמלפני הלוח אם) שבא עם המארז מאד מאוד מרעיש, עושה רעש של סילון.... אחרי ניתוק שלו המאורר חרשי ושקט לחלוטין ! א). אשמח לפתרון לבעיה...הבנתי שזה לא משהו חדש ורבים סובלים מזה.... האם הבעיה היא בדלת המארז ? כלומר אם אשים את המאורר הנל בתוך המארז שיוצא אוויר כלפי TOP אחוצה הרעש יעלם ? האם יש דרך לקבוע את ה סלד של המוארר בצד הדלת ? אם כן אשמח לעזרה... 2). אשמח להמלצה למאורר 120 לדלת שיקרר טוב ויהיה שקט מאוד ! רוצי גם מאורר דק יותר, מכיוןן שהמארר הנוכחי כמעט ונושק לכ.מסך שהוא דיי בומבה במארז ה 260GTX תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  6. Started by Overnet,

בימים הקרובים אני אקנה אל-פסק. אני פחות או יותר בכיוון, אבל אני צריך עזרה. אני מעוניין לחבר אל-פסק לשני מחשבים. בממוצע, 550W למחשב - 1100W ביחד. בעבור 2 מסכים - האחד 22" והשני 17" - נוסיף עוד 150W. אני צריך אל-פסק שיחזיק (אני לא טועה נכון?) 1250W נקי, לפחות ל 5 דקות. תהיתי - האם האל-פסק Advice PRS850 יעשה את העבודה? האם הוא מסוגל להתמודד עם מכה כזאתי? פשוט לא ממש בא לי להשקיע הר כסף במכשיר שמיילא יתכלה בעוד כשנה. http://ivory.co.il/product.asp?productid=5200&CatCode=358 תודה רבה! מקווה לתשובה

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  7. Started by MooShoo,

מערכת עם Q9400, לוח GB EP45-UD3L. כרטיס מסך MSI HD 4670 כונן קשיח - WD 6400 AAKS. מארז Centurion 590. לצערי ב-KSP אין את ה-Seasonic 400 או Crosair 400. יש ספק מומלץ אחר בסביבות ה-300 ש"ח? האם ה-Hec 500TD באמת לא טוב?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by SEPHIEBH,

שלום כולם שימושים:מחשב רב תכליתי חזק בדגש על גיימינג כבד ועריכה\יציירת אודיו באמת שמבין כל רכיבי המחשב זה הדבר שהכי לא הצלחתי להתמצא בו יש כל כך הרבה וכלום לא דומה לשום דבר אחר:-) בכל אופן המפרט לפניכם והשאלות מודגשות באדום. מפרט מחשב מעבד: Intel Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3 Cache, Tray לוח אם: Asus Rampage IV Gene ( החלופה היחידה שמשתלמת GIGABYTE X79 UD3) זיכרונות: QUAD CHANNEL 1600MHZ CL 9-9-9- G.SKILL ARES 4X4 SSD: Crucial m4 128gb 2.5inch X2* (על אחד מערכת הפעלה רגילה ועל השני מערכת הפעלה וכל מה שקשור למוזיקה-מחשב לעבודה על דברים מקורים אסור שיהיה בו אינטרנט) כונן קשיח: Seagate Barracuda ST3000MDM001 3TB 7200RPM 64MB…

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  9. Started by fireman_fpg,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב , זה בערך המפרט של המחשב כ.מסך כרגע אני לא רוכש - ממתין ל GTX1080 ככל הנראה (או ל GTX 1070 / GTX980 - הכל תלוי מחיר ) - Quad Core i7 6700K 4.0Ghz + Gigabyte Z170-Gaming K3 S1151 - 16G Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 (כמות: 4)- SSD Samsung 850 EVO 500GB SATA III LG DVD-RW X24 GH24SCO אחבר למחשב עוד כונן SSD 2.5 ועוד 3 דיסקים SATA3 מכנים אני מעוניין במארז שקט (לא דממת אלחוט אבל גם לא מטוס בואינג בהמראה) בדרך כלל אני קונה מארזי FULL אבל הפעם שקלתי אולי ללכת על MIDI מה דעתכם על השילוב של - Fractal Design Define R5 Black + FSP Hyper 700W 85 Plus - עם שדרוג לחלון צד - יש את הסט הזה …

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי בדירה נפילות מתח רבות והפסקות חשמל קצרות :? אני מעניין באל פסק עבור המחשב הספק שלי הוא 650W ויש לי מסך 24 של דל. איזה אל פסק מומלץ ושל כמה ? אני מעוניין גם באל פסק עבור הסלון שם מחוברים רסיבר(אונקיו 608),רמקולים רצפתיים,סטרימר(אקסטרימר פרו),ממיר של יס(טוטאל) ומסך LCD 46 (EX500 . איזה אל פסק מומלץ ושל כמה ? הייתי מעוניין שהאל פסק יוכל להחזיק את הציוד לפחות רבע שעה. תודה מראש טל.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום אני מעוניין לשדרג בקרוב את הכרטיס מסך ואת הזכרון(שאר המערכת בצד) זיכרון כנראה הוספת 2 סטיקים של 512MB כך שיהיו בסה"כ 4 סטיקים של זכרונות כרטיס מסך ל-HD3850 256MB כרגע יש לי 500W ג'נרי של JTC משהו כזה אני מניח שדיי מומלץ להחליף במיוחד אחרי השדרוג המלצות ודעות יתקבלו בברכה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  12. Started by reyrey_200,

איזה מארז יותר טוב ? GIGABYTE SETTO 1000 ALUMINIUM - BLACK - GZ-AX1CBS או NZXT ALPHA

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by tempuser,

שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב חדש, מבוסס E6400, והגעתי לשלב המארז. במחשבים הקודמים שלי הלכתי על ספק גנרי ומארז גנרי והרעש היה גם גנרי ובעיקר חזק. הפעם - לא אחסוך! (אבל גם בלי הגזמה). השאלה שלי: 1.המארזים האלו של TT, יש להם השפעה על הרעש, מניסיונכם? (לעומת מארז גנרי) 2. מה ההבדלים בין כל המודלים השונים? ראיתי שהזולים (וייקינג או סופראנו) הם בערך 450 והיקרים בערך 600-700. 3. למישהו יש ניסיון עם הספקים שלהם? כמה וואט צריך בשביל E6400? בנוסף, הערות(הארות) לגבי לוחות אם שקטים יותר (למשל של ASUS) - יתקבלו בשמחה. תודה מראש. נ.ב. לא נראה לי שאני אעשה OC, ומבחינת גיימריות - פעם בשבועיים איזה HALFLIFE II וזהו.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אני לא יודע אם שמתם לב, אבל לאחרונה ת'רמלטיק הוציאו את סדרת ה TR2 החדשה, TR2 RX, ספקים מודולריים בדגמים של 400/450/550 וואט. http://www.thermaltake.com/product/Power/TR2power/TR2RX.asp למרות ש TR2 זה שם שמעורר גם בי חלחלה, ולת'רמלטייק היה עדיף פשוט לקרוא להם RX וזהו, לפי פורומים שונים בחו"ל הם מזכירים באמינותם ויציבות המתחים שלהם יותר את סדרת ה Toughpower מאת סדרת ה TR2 הישנה והמגעילה. לקצת קריאה, אני נותן מקור שאני מסתמך עליו הרבה- ביקורות משתמשים מ Newegg. עוד לא קרה שמצאתי שהממוצע שלהם בסופו של דבר שגוי. http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Description=TR2+RX&x=0&y=0 תיכנסו ותקראו. אני לא אומר לכם לזנוח את הסיסוניקים וכו', אב…

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  15. Started by mtn9,

בגלל שלא עונים לי בפורום מפרטי מחשב אני אשאל פה מחר אני מזמין מחשב ועוד לא החלטתי איזה ספק לקחת, אני רוצה שהספק יהיה שקט. המפרט: E8400 HD4850/HD4870 EP43-S3L 4GB NZXT APOLLO בינתיים אני מתלבט בין הספקים האלו: HEC 550TE-2WX 550W SeaSonic 400W SS-400ET FSP EPSILON 450W הHEC הוא המועדף עלי כרגע, גם כי שמעתי שהוא שקט, יש לו נצילות גבוהה וגם הוא חזק ויאפשר לי שידרוגים עתידיים אם ארצה בכך. אני יכול גם לקחת את הSeaSonic 500W SS-500ET או הFSP EPSILON 500W אבל זה יהיה קצת בחריגה.. אתם יכולים לתת לי ספקים אחרים אבל בבקשה שיהיו מ www.rsm.co.il תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by xtx,

http://www.pandas.co.il/products_new.php?PHPSESSID=0e1ccb3eff535cd53a94cc97e4625293

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  17. Started by bigdedi,

אני מעוניין בחוות דעת על המארז GIGABYTE POSEIDON

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by smoke_man,

מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהמארזים antac sonata 3 antac 300 cooler master centurion 532 cooler master 690 חשוב לי האיוורור והשקט באותה מידה ומה הגודל של כל אחד מהמארזים

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by Elad91,

E8400 ASUS P5Q-E G.SKILL 4GB DDR2 800 Dual Channel Radeon HD 4870 Western Digital Caviar 640GB זו המערכת, איזה מארז שקט וספק יתאימו לה ב600 ש"ח? תודה.

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by CocainHore,

אהלן חבר'ה, טוב שמעו פתחתי כמה דיונים על מארזים לא הייתי מסוגל להחליט מה אני קונה, והיו לי איזה 4 התלבטויות קשות בין ה : CM Cosmos S CM Storm Sniper Lian Li A71 Antec P193 עכשיו התייעצתי ורוב האנשים אמרו לי ולבסוף החלטתי יאלה נוותר נלך על הקוסמוס זה בטוח אחלה מארז אם כל כך הרבה אנשים המליצו לי עליו. עכשיו תקלטו קטע, נסעתי יום חמישי לחיפה ומשם לאיזור השרון [ אני גר בצפון הרחוק ] הסתובבתי עם חבר בין כמה חנויות כי לשם שינוי היה לי רכב צמוד כל היום. ראיתי את הקוסמוס אס, ראיתי את הסנייפר, ראיתי את האנטק בגרסה יותר ישנה [ 183 או 182 לא זוכר ], עכשיו בחנות האחרונה שעברתי ראיתי את המארז שעליו פתחתי את הטופיק ה Stacker 830 SE ופשוט זהו די כאילו... אני לא שדרגתי\קניתי משהו למחשב …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם מחשב חדש ללא כרטיס מסך נפרד ( אשתמש במובנה שעל המעבד). נדרש שקט (יושב ליד חדר שינה) . קבלתי המלצה על הספקים הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_400&products_id=10834 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_400&products_id=12192 שניהם כמובן, מסוגלים להחזיק את המערכת . והמארז הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=14401 לעומת זה http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=80320-100-15 אשמח לדעתכם

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  22. לחבר שלי קיבל כרטיס מסך GTX560 או GTX560TI , הוא לא יודע איזה סוג יש לו כמה ואטים הכרטיסים האלה צורכים ? ויש לי ספק מיותר של Seasonic 400ET ואצלו יש Zeus 500Watt . אני רוצה להביא לו בחינם את ה 400ET שיוכל לחבר את הכרטיס שהוא קיבל האם ה 400 ואטים שיש לSeasonic טוב יותר מ 500 ואטים שיש לZeus ? אני חושב שהספק שאני נותן לו הוא טוב יותר ויחזיק את הכרטיס מסך בלי בעיה, אפילו שיש לו פחות ואטים והספק שיש לו לא יחזיק אותו , אפילו שיש לו 500 ואטים - אבל מה שקראתי כאן באתר הם לא ואטים אמיתיים והSeasonic מוציא 400 ואטים אמיתיים האם אני צודק ?

23. מחשב שאני בקרוב יקנה.... חלקיםבשביל לדעת איזה ספק מתאים צריך לדעת רק אם המעבד,כ.מסך,לוח אם??) אם כן, אז הינה- כ.מסך -Sapphire Radeon 4870x2 1GBx2 DDR5 Retail מעבד - Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn לוח אם- ASUS P5Q-E אין לי מוסג בספקים אז בבקשב בבקשב עיזרו לי...

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  24. כמו הכותרת, מה הם למעשה ההבדלים בין שני הספקים? אני לא ממש ראיתי שום הבדל, במיוחד לא כזה שיצדיק הפרש של בערך 70 ש"ח ביניהם (20% מהמחיר של ה-SS500ET) אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיני... תודה עריכה: אם כבר אנחנו כאן... הגעתי הביתה לאחר מספר ימים שלא הייתי בבית וגיליתי שהמחשב שלי מסרב להידלק (הספק כוח היה HEC 300W בן מספר שנים) ידוע לי שהייתה הפסקת חשמל בבית לפני יום-יומיים ולאחר מכן ניתקו את המחשב מהחשמל לחלוטין. בכל אופן, כל ניסיון להדליק את המחשב עלה בתוהו, המחשב כאילו התחיל להידלק ואז נכבה לאחר שנייה. העברתי את הספק למחשב אחר, והמחשב עלה בלי שום בעיה. עכשיו לקחתי את הספק מהמחשב השני וחיברתי למחשב הראשון והפלא ופלא, המחשב עובד בסדר גמור. אם ככה, כנראה שהבעיה היא באמת בספק…

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  25. Started by compman12,

אהלן. מחפש מארז HTPC , אסטטי, לא גדול. ושקט. מבחינתי שיכול לאכלס רק HD אחד (לא שזמין לקנייה בארץ . תקציב עד 700 שקל בשאיפה לסכום דרומה ממה שהצעתי. חשוב לי שוב, גודל קטן, ושיהיה שקט. תודה

• 0 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.