ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
היצרנית האמריקאית המוכרת משיקה יורש נוסף למארז ה-P100 האהוב, שמציע מימדים מוגדלים ומערך קירור נדיב למדי בתור ברירת מחדל לכתבה
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כחודשיים, המחשב הנייח התחיל לעשות בעיות, המסך לא היה נדלק בהזזת עכבר או מקלדת, לאחר שהמחשב נכנס למצב שינה. וכשהייתי מבצע הדלקה-כיבוי מחדש בכח(10 שניות על כפתור הכיבוי) הוא היה מבצע מספר ריסטרטים עד שהיה מצליח להעלות את הwindows. לפני כחודש, המחשב הקפיץ את הפקק בלוח החשמל ומאז הוא לא נדלק. אני מניח שזה בגלל שהספק נשרף. בדקתי את הרמקולים, מסך, מדפסת הכל עובד כרגיל. רק המחשב לא נדלק. המחשב בן 6-7 שנים. הספק הנוכחי הוא FSP Raider 450W RA-450 המארז שיש לי הוא Fractal Design Core 3000 USB 3.0 אני מחפש ספק חדש איכותי עד 200-250 שקל. ראיתי את אלו בksp, אבל אני לא יודע מה עדיף על מה ולמה. https://ksp.co.il…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה נראה מארז חדש, הוא עדיין לא מופיע באתר של ANTEC אז אין עליו יותר מידי פרטים.. מישהו מכיר ויודע אם יש לו פילטרים, או איך הזרימת אוויר ואם יחסית נוח לבנות איתו? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר כמה זמן, כל פעם שיש הפסקת חשמל מעל לכמה שניות האל פסק הוותיק שלי (APC) מפיל עצמו מיד ומודיע על עומס יתר. הסוללות עצמן - טריות, הוחלפו לא מזמן. סחבתי כמה זמן, אבל לקראת החורף הפנמתי שלכל דבר טוב יש סוף ורכשתי אל פסק חדש (armor line) ב KSP. הגעתי, חברתי אותו למחשב, הפעלתי ואז ניתקתי מהחשמל כדי לבדוק, והעסק נפל עם הודעה על ..... עומס יתר. קורה. יש תקלות גם במוצרים חדשים. התקשרתי לבנדא שאשרו מיידית החלפה, שלחו אשור ל KSP ותוך יום/יומיים היה לי אל פסק חדש. הפעלתי ואז ניתקתי מהחשמל כדי לבדוק, והעסק נפל עם הודעה על ..... עומס יתר. בשלב זה הבנתי שהבעייה לא באלפסק אלא בספק הכוח במחשב. הוזמן מאמזון, הוחלף. חובר לאל פסק החדש החשמל נותק - והאל פסק…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי רכשתי מKSP מחשב, רק הגיע ונשבר לי הזכוכית של המארז , מכירים למי יש מלאי ? היצר עד אתמול איפשר להזמין ועכשיו מפנה ישר לריטיילרים מקומיים. אשמח לסיוע / אם למישהו יש למכור במחיר טוב רק את הדלת / להמליץ על דלת חלופית שתתאים זה גם טוב. תודה ענקית מראש!
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, יש לי כמעט 3 שנים אל פסק מסוג Eaton 5E 1100i. שלפי ההתחממות והריח המתכתי שהוא מוציא לאחרונה אני מתחיל להבין שהוא אוטוטו שובק חיים. ככה: א. האם להזדרדז להיפטר ממנו כמה שיותר מהר בעקבות זה שהוא מתחמם מאוד ומוציא לעיתים ריח מתכתי - למרות שהוא כביכול עדיין עובד תקין ונותן לי כמה דקות גם בהפסקות חשמל ? ב. אם כן, אשמח להמלצה על אל פסק חדש. רצוי לא מהדגם שיש לי. למרות שהוא עובד מצויין, בזמן הפסקות חשמל המאוורר שלו מרעיש בטירוף עד שהוא מתמלא חזרה ל100 אחוז(לוקח כמה שעות לפעמים, תלוי כמה הוא התרוקן) כשהמחשב נמצא בחדר שלי. תקציב עד 600 ש"ח. המפרט שלי הוא מעבד I7 6700K + כרטיס מסך 2060 SUPER. תודה.
-
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם 1. שאלה בפיזיקה - מספיק לפתוח את הדלת ב90 מעלות כדי להשתמש בכונן דיסקים מאחוריה? יש לי קיר משמאל למארז והמחשב עומד די קרוב אליו. זו תהיה בעיה? 2. שאלה בחשמל - איזה ספק יתאים לו, כלומר שימור על הרעיון של "יש פה מחשב אבל לא שומעים אותו", וכולל קבלים ארוכים מספיק כדי להגיע למערכת מאחורה. המערכת היא של Q9300+GF8600+2x2GB RAM 800Mhz אז אני צריך ספק של 450W, אולי אפילו פחות (תקנו אותי אם אני טועה, זה מחישוב די גס במחשבון). התקציב הוא בערך 400, אבל אני בעצם מנסה להעריך כמה יעלה ה182+ספק טוב מול הסונטה III שבא עם ספק. תודה אסף
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מה יותר טוב? COOLERMASTER 690 או TEMPEST? בCM 690 יש אופציה ל8 מאווררים: מקדימה, מאחורה, מלמטה, 2 בצד אחד, 1 בצד שני, ו2 למעלה. בTEMPEST יש אופציה ל6 מאווררים: 2 מקדימה, 2 מלמעלה, אחד בצד, ואחד מאחורה. הCM 690 עולה 430 ש"ח. הTEMPEST עולה 500 ש"ח. אז מה עדיף? CM690 או TEMPEST? כמה מאווררים באים בCM וכמה בTEMPEST? כלומר כמה מגיעים עם המארז?
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי, הזמנתי בTMS מפרט הכולל את הרכיבים cooler master cm 690 + hec 400W. החנות הודיע לי שלא ניתן להרכיב את המפרט כיוון שהחוטים של הספק לא ארוכים מספיק להגיע ללוח אם. הם הציעו לי לחליף את הספק לLiberty 400W או Corsair 450W, או להחליף מארז. הספקים שהם אמרו לי שמתאימים למארז מייקריים מאוד את הסיפור ולכן חבל לי סתם להשקיע עוד כסף אם לא צריך. לכן אני צריך עצה למארז איכותי בתקציב של כ430 ש"ח, או פיתרון יצירתי אחר. עריכה: לאחר חיפוש באיננטרנט מצאתי את שני 2 הדגמים הבאים שיכולים להתאים לי: enermax chakra ולהוסיף 2 מאווררים gigabyte poseidon מה דעתכם? תודה, מתן
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב זה המפרט שאני הולך לרכוש: E8400 ASUS P5N-D SLI 750i W.D 250GB AAKS Mushkin DDR2 2048 (1024x2) 800MHz Sparkle nVIDIA 9600GT CoolerMaster CM690 Corsiar VX450W עכשיו לפי מה שהבנתי הספק הנ"ל כן יכול להחזיק 9600GT בSLi השאלה שלי היא: האם יש ספק שיכול להחזיק בדיוק כמו ה VX450 ועולה יותר זול ממנו? כי אני ממש קצר בתקציב ואני ממש אשמח לשמוע אם באמת יש כזה. שאלה נוספת שאני יודע שאינה קשורה אבל אני בכל זאת אשאל על הדרך: ה P5N-D שמעתי שהוא עושה בעיות עם הSLI ושהוא מלא בבאגים למניהם..זה נכון? תיהיה לי בעיה איתו? כי אם כן אני יכול לקחת את ה P5N-E 650i וזהו תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי! קיבלתי את הספק הזה... ואין לי מושג כמה הוא שווה נכון להיום? ראיתי בכמה חנויות שהוא עולה בין 760 ל-820 ש"ח. למישהו יש רעיון? המשך יום נעים.. NIKILLER
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי דיסק WD 1600 SATA נוסף למערכת. לצערי אני סובל ממחלת אגירה של כוננים קשיחים - 4 ATA בנפחים שונים הנעים בין 160-300, 2 צורבי DVD ו- 2 כונני SATA. לצערי נגמרו לי היציאות מהספק. כמו כן, אני חושש שריבוי הכוננים מעמיס רבות על הספק ולכן אני שוק לרכוש ספק חדש. האם מישהו מוכן להמליץ לי על ספק המתאים לדרישה הזו - גם בעוצמה וגם מבחינת ריבוי היציאות (או לחלופין כזה שלא יתרגש מפיצול של יציאות החשמל שלו). תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, אני לקראת שדרוג המחשב שלי ושל אחותי ואני צריך לקנות ספק + מארז למחשב של אחותי (לי יש TT Shark + Hec 480W). אני מעביר לאחותי את המעבד, לוח אם והזכרונות ומוסיף כרטיס מסך נוסף שאני קונה: 1. Amd Athlon 3500+ 939 2. Gigabyte K8N Pro SLI 3. 512X2 MB DDR1 4. ATI 3450 5. 200GB IDE האם המארז: HEC 6K60 שמגיע עם ספק 300W ועולה רק 226 שקל יחזיק את המערכת ? http://www.skypc.co.il/pl_product~CI-6K60~6~0.htm ואם לא, האם אני יוכל למצוא מארז + ספק עד 300 שקל שיספקו את העבודה ? (מאתר Skypc אם אפשר) תודה.
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, אפשר להכניס לתוך המארז SLI של שתי כרטיסי 9600GT? ואיך המארז לדעתכם? הנה ביקורת: לדעתי מארז סוס
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי ספק - tzag elita dr-b500e מארז - E-STAR MIDI ATX P4 500W 1. כרגע יש לי שני מאווררים מצוקמקים במארז ואני רואה שישאפשרות להתקין 2 גדולים יותר... הייתי מעוניין לדעת אלו ואם יש המלצות ספציפיות... 2.המאוורר של הספק מרעיש כמו טרקטור למרות שניקיתי אותו. מבקש לדעת האם יש אפשרות להחליף אותו ואם כן בריזה מאוורר... תודה.
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לגבי הספק, האם הוא עדיף על ליברטי 400W על המערכת הבאה? (יחד עם OC) והאם אפשר הסבר קצת יותר מעמיק על ספק מודולרי? ושמעתי שבמארז הזה הכבלים של הספקים לא ארוכים מספיק.. אם ירכיבו את זה בחנות שממנה אני קונה הם יסתדרו? זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPI מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX קרור למעבד : ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 צורב DVD : LG DVDRW GH-20N X20 - BLACK - SATA דיסק קשיח : WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS כרטיס מסך : GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce 8800GT 512MB GDDR3 : GV-NX88T512HP - TURBO FORCE - RETAIL לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3L
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש מארז מסוג EZCool s360 עבור HTPC. האם למי שהוא יש נסיון איתו?
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
HEC 600DR-AT EPS 600W PSU http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2866 הוא צריך להחזיק לי מעבד QOUD מהחדשים {או של AMD המשולשים} כרטיס מסך לפחות 9800GTX אם לא 9800X2 או מהחדשים שיצאו אני רוצה ספק שיהיה שקט כיון שהמחשב נימצא בחדר שאני יושן
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אז ככה, מפרט המחשב שלי הוא: AMD Athlon X64 Dual Core Processor 3800+ 2Ghz 3GB DDRAM 2 667Mhz ATI Radeon X1800GTO 256 Mb DDR2 WD 250 GB 7200 RPM M2N4-SLI (אם שכחתי משהו חשוב תודיעו לי ואני אוסיף) בקיצור כל החומרה הזאת נמצאת במארז סטנדרטי ביותר, שאמנם קניתי לו ספק רציני (520W אם אני לא טועה) , אבל הקירור שלו מוטל בספק מדי פעם המחשב לאחרונה (נראה לי מאז שהתחילה עונת הקיץ) נתקע לשניה, או נראה כאילו הוא עובר למצב סטנדביי לכמה שניות, וחוזר לעצמו. אני דיי בטוח שהתופעה נגרמת מהתחממות יתר, ואני רוצה מארז טוב. IVORY ממליצים לי על איזשהו מארז ב-500 שקל. אני חושב שאפשר להשיג משהו יותר טוב בפחות, והם סתם גנבים אני אשמח להמלצות שלכם! תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
למפרט הבא: Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - BOX GIGABYTE GA-P35-DS3L (P35) - ATX PQI DDR2 2048MB 800Mhz GIGABYTE 9800GTX 512MB DDR3 - PCX - Retail ASUS DVD-RW 2014L1T x20 LightScribe (Black/White) - Sata - RETA GIGABYTE - aluminum 3D AURORA series Super Tower - SILVER ח HEC - HEC-550W (WIN550) - ATX 2 חשוב שיהיה חרישי 550 שקל גג תודה אמיגוס.
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
כותרת^^ +שיהיה שקטקקק כי זה חשוב ממש עוד שאלה יש מארז עם 2 מאווררים שהם עושים 17-30 DB רעש זה הרבה?? תודה.
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
מהספק שלי יוצאים כפול חיבורים ממה שאני צריך האם ניתן לקצץ את החיבורים המיותרים בעזרת קטר או שעלול להגרם נזק לספק? יש לי עודף חיבורים שגורם לבלגן בתוך המארז של המחשב.
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני צריך מארז למחשב חדש שיקנה עוד 3-2 שבועות אבל אני צריך דווקא מאלו שיש כאן זה של ASUS http://www.morlevi.co.il/catalog/products.aspx?catid=126&subcatid=180&keySearch= שהבנתי שה-ASUS TA861 שקט או מכאן http://www.morlevi.co.il/catalog/products.aspx?catid=92&subcatid=95&keySearch= אם תוכלו להגיד לי מה עדיף מכולם אמנם אין מחירים אבל בערך המחירים ידועים אני צריך לא ספק ושקט {וגם שיכנס בו HD4870 אפשרות ל-CF} תודה רבה אפשר להשוות מ-TMS וכאלה אבל זה פשוט מה שיש להם
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-