ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
מתלבט בין שניהם. חיפשתי משהו שקט ואני יותר נמשך לעיצוב של ה H440 אבל ביקורות אומרות שה R5 יותר שקט. חוץ מזה ה R5 מגיע עם שני מאווררים וה H440 עם שלוש ואני רוצה שלמרות השקט תהיה זרימת אוויר טובה. מה אתם הייתם לוקחים?
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, קיבלתי היום מחשב חדש עם הספק Coolermaster Thunder 450W יש לי כרטיס מסך Raedon HD6850 כדי לחבר את הכרטיס אני צריך 2 חיבורים של 6 פינים, לפי מה שאני רואה יש רק 1 של 6 פינים. מה אני עושה?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי לכולם האם אפשר להחליף את הספק כוח העצום מימדים והכבד ברמות בלתי יתוארות לספק קטן וקל? מדובר במגבר ישן יחסית ופעם השתמשו בספקים עצומים והיום יש קטנים שנותנים את אותו הספק ואפילו יותר ולא שוקלים כלום השאלה אם אפשר להחליף וככה ליצור מגבר ששוקל כלום כמעט? מוסיף תמונה של הספק כוח.
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר קנה ספק שלא מתאים לו (בעיות תאימות ): CORSAIR 750 RM http://ksp.co.il/?select=.1108..140..112..558.&list=1&sort=3&glist=1&uin=21430&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הציע לי להחליף הספק שיש לי כרגע SEASONIC X 650 http://ksp.co.il/?select=.1108..140..142..555.&list=1&sort=3&glist=1&uin=21582&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 לפי מה שאני קורא סדרת הX GOLD של סיסוניק היא מעולה , השאלה אם שווה הכאב ראש להחליף עכשיו ספק בשביל עוד כמה וואטים שגם ככה אין להם משמעות כי המחשב סוחב מצויין במידה וכן- האם הספק מתאים פיזית למארז אצלי? GIGABYTE GA-Z87X-OC http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]יש לי מזגן אלקטרה קלאסיק 1.8 כ"ס, ובמצב אוטומטי כשהוא מפעיל ומכבה את היחידה הפנימית לסירוגין, יש לפעמים קפיצת מתח כזו, שגורמת, למשל, לטלויזיה להיכבות ולהידלק לחצי שנייה (שמחוברת ב HDMI למחשב). יש עוד מכשירים שהדבר משפיע עליהם באותה צורה. משהו דומה קורה גם למחשב השולחני (שבאופן מוזר מפסיק ומפעיל, למשל, סרטונים ביוטיוב), וכנראה גם למגבר אוזניות (שמחובר דרך USB למחשב). אם אתם שמים לב, כל המכשירים המושפעים מחוברים למחשב. תוך התייעצות עם כמה חשמלאים שהגיעו לכאן, הם המליצו על התקנת שקע חשמל ישיר מלוח החשמל שישמש רק למזגן. הדבר נעשה, אך זה לא עזר (זה אולי פחת, אבל בוודאי לא נעלם). עוד מידע שאולי יסייע: 1. …
-
- 6 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
מאז שהחלפתי מסך ל-Samsung SyncMaster T220P, והתקנתי כרטיס USB 3.0, אני קצת חושש שמכשיר האל פסק הנוכחי שלי (Advice PRD650), קטן מדי בשביל המחשב והמסך ביחד, בהתחשב גם בעובדה שהסוללה האחרונה שבו, שהותקנה ע"י טכנאי מחשבים פרטי, החזיקה פחות משנתיים (משך החיים הממוצא של סוללה של מכשיר אל פסק, על פי מה שהבנתי פה בפורום, הוא שנתיים בממוצע). האם המכשיר הנוכחי מתאים למסך שלי ולמפרט המחשב שלי (כולל ציוד נלווה בעל צריכת אנרגיה שעלולה להיות גבוהה)? ספק כוח: Huntkey CP 400HP V2.3 לוח אם: Gigabyte GA-G41M-ES2L rev 1.0 מעבד: Intel Pentium DualCore E5400 2700MHz כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce GT 220 זיכרון: Kingston DDR3-SDRAM 4GB (שני מודולים) כרטיס USB 2.0 ארבע יציאות…
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי, המארז שברשותי נמצא אצלי כבר 3 שנים, והמאווררים במארז מתחילים לעשות רעש, האם צריך לטפל במאוררים אחרי זמן מסוים או שאין מה לעשות עם זה? תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי את הספק הזה ביום חמישי מKSP ב471 שקל לאחר המלצה של הבחור שם, רציתי לדעת האם הוא מומלץ? ראיתי שבעוד 20 שקל יכלתי לקחת דגם מודולורי SeaSonic G-650 650W Gold Modular G-Series , האם כדאי להחליף במידה ואפשר? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה, המארז שלי מאוד מחשמל, אם נוגעים בו בעיקר מאחור מקבלים המון זרמים, אני מניח שזה לא טוב נכון? מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל החברים. ברשותי מחשב בן 6-7, עם המפרט הבא: לוח אם DP55WB מעבד Core i 5 750 זיכרון 8 גיגה כרטיס מסך Sapphire HD7950 SSD 250 קשיח 2 טרה כונן DVD. הספק כח הנוכחי הינו OCZ 600W. הערב, ממש כחמש דקות לאחר שהדלקתי אותו, המחשב התחיל להרעיש. בדקתי, והרעש מגיע מהמאוור של הספק. הוא אומנם מסתובב, אך נראה שלא בשיא כוחו. גם שאני מכבה את המחשב, אני רואה שהלהבים שלו מפסיקים להסתובב בצורה לא טבעית, אם אתם מבינים למה אני מתכוון. ניסיתי לנקות ממנו אבק, הוא אומנם התנקה, אך זה לא נראה שמועיל לרעש. אודה לדעתכם בנידון. האם להחליף ספק וזהו? למיטב ניסיוני, כשספק מתחיל להרעיש…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים, אני מתלבט בין: Sharkoon BW9000-W ATX http://ksp.co.il/?uin=29605 Antec P50 Window Micro ATX Black http://ksp.co.il/?select=.1041..130..108.&list=1&sort=2&glist=1&uin=28336&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תאימות למחשב החדש שאני רוכש: אני רואה ששני המארזים תומכים בלוח שבחרתי - MICRO ATX מה עדיף מבין השניים? יש יתרונות מסויימים או שיקולים שאני צריך לבדוק במפרט מעבר למראה החיצוני? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לבן שלי יש מחשב DELL לאחרונה החלפתי לו כרטיס מסך ומאותו הרגע שתי יציאות SATA הפסיקו לעבוד. היה מחובר לו 3 HD (אחד SSD) ועוד DVD. התחושה שלי שהספק פשוט לא נותן מספיק כח להכל. המחשב הגיע עם I3 והחלפתי לו את המעבד לפני כמה חודשים לI5 (כמובן שנבדק שהלוח תואם והכל תקין ועובד) אני מחפש ספק במחיר סביר, רצוי כמה שיותר שקט. זה מארז רגיל ככה שכל ספק יתאים פה. תודה לעוזרים ואשמח לענות על עוד שאלות אם יש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, השארתי את המחשב דלוק כהרגלי, ואז כשחזרתי אליו שמעתי את כל המאוררים פועלים על העוצמה הכי גבוהה, כולם כולל המאורר של המעבד. חשבתי שזו תקלה זמנית, עשיתי ריסט, כיביתי והדלקתי, ניתקתי מהחשמל והחזרתי וכלום לא עזר, איך שמפעילים את המחשב כל המאווררים פועלים על העוצמה הכי גבוהה ושום דבר לא קורה. התחלתי לנתק רכיבים וכאשר ניתקתי את כרטיס המסך, הכל הסתדר (ניתקתי רק את הכבלים של החשמל ולא מהPCI. איך אני יכול לדעת אם הבעיה בספק/כ.מסך/לוח אם ? תודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
הי חבר'ה, אני רוצה לשדרג ספק על מנת שיתמוך בכרטיסי מסך חזקים יותר, אני מתכוון לשדרג בתקופה הקרובה ולפי הבנתי הספק חלש יחסית. המערכת שלי כרגע: Inter Core i5 4460 MSI H81M-E34 (MS-7817) 2x 4GB DDR3 AMD Radeon HD6850 A.PFC Thunder 450W CoolerMaster אשמח לקבל המלצות לספק טוב שיוכל להחזיק את המחשב עם כרטיס מסך מהסדרות החדשות (לא יהיה SLI). תקציב: 300 ש"ח, אם אפשר פחות מזה גם טוב. תודה רבה עריכה: מצאתי בזאפ ים ספקים, רק שאין לי מושג מה מהם לקחת: http://goo.gl/lg9HK2
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חפשתי בזאפ וגם בחנויות שלא מופיעות שם... לא מצאתי לרכישה ספק כח Corsair AX760i ראיתי רק בחנות אחת ואת גרסת ה AX860i במחיר גבוה... כבר זמן מה חפשתי למה אין עוד חנויות שמחזיקות את שני הדגמים? ואם יש, אשמח לקישורים
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מרגיש שהגיע הזמן להתחדש במארז, ההתלבטות כרגע היא בין cougar panzer-max לבין nzxt noctis450. מישהו מכיר את הקוגר ויכול לשפוך קצת אור? מוזמנים לתת חוות דעת ולהציע מארזים נוספים באותו כיוון. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. בניתי מ]רט למחשב למטרות גלישה וסרטונים. שימוש פשוט למדי. נבנה לפי המלצות הפורום. קראתי קצת על החלפים. הכל נראה לי סביר, פרט למארז וספק. הבנתי שבמארז זה יש פילטר אבק למאוורר אחד. זה מספיק? גם כך זה מגיע עם מאוורר אחד בלבד. אפשר להגיד שלא יהיה צורך לפתוח כל שנה ולנקות מחשב? איזה ספק כח "הכי טוב"? לא יהיה על מחשב זה כ.מסך אז 300-400 מספיק לי מעל ומעבר. מה הייתם ממליצים? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 6100 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪512 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪43…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מחפש מארז - שקט מאוד לסלון ל- 6950 I7 כרטיס מסך אחד כמה שיותר קטן מארז OC מקסימאלי קירור קורסר כמו 110 המלצות ?
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
- 2 followers
-
-
בניתי מפרט מחשב בסיסי למדי עבור ההורים, שייתכן שישודרג בהמשך (הוספת כרטיס מסך ו/או SSD). למרות שהמפרט בסיסי וזול, היה חשוב מאוד שהמארז יהיה מאוד שקט ועם זאת יוכל להכיל כונן דיסקים, ולכן נבחר ה-Antec P100. ההתלבטות היחידה שנשארה לי היא למעשה הספק. כרגע, בגלל חיבתי לספקים מודולרים, חשש ארוך שנים מספקים פשוטים (2 כאלה הלכו ושרפו איתם רכיבים שונים), ועסקת באנדל יחסית משתלמת, איכשהו מצאתי את עצמי משדך למשחשב את ה-FSP Hyper M 600W, שמוצע בכ-300 שקל אם הוא מצורף ל-P100 (בבאנדל שמחירו הכולל 675 שקל). אשמח להערות או הצעות משתלמות אחרות, הכל חייב להיות מ-tms. המפרט כפי שהוא היום: מעבד: Intel Core i3 7100 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪607 קירור למע…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אחרי חיפושים וחפירות באינטרנט קצת התייאשתי. אני מחפש מארז עם עיצוב דומה לזה: http://www.rosewill.com/rosewill-cullinan-atx-mid-tower-gaming-computer-case-tempered-glass-panels-supports-up-to-420-mm-long-graphics-card-and-360-mm-liquid-cooling-on-top-and-front-comes-with-four-fans-pre-installed.html שקוף שקט כמה שיותר מאווררים 140mm USB 3.0 Mid-tower ATX צריך להכיל שני כרטיסי GTX 1070. רצוי מארז שנמכר בארץ. תקציב כרגע עד 700. מוכן לקבל גם המלצות על מארזים שחורגים קצת מהתקציב. אשמח לדעת אם מישהו מכיר מארז מומלץ שיכול להתאים לדרישות האלה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז הרכבתי את המפרט הבא: core I7 7700K MSI Z270 Gaming M5 EVGA GeForce GTX 1080 SC GAMING Crucial MX300 525GB M.2 Corsair Vengeance 32GB DDR4 דיי ניצלתי את התקציב שלי אבל אני צריך ספק ומארז טובים אז אשמח אם תמליצו לי על ספק ומארז שיהיו טובים אבל בתקציב לא גבוה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי מחפש המלצה למארז עד 300 שקל לגיימינג ללא ספק.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מתכנן לרכוש את המערכת הבאה ואני לא יודע באיזה ספק + מארז לבחור, השיקולים הם נטו תקציב אני לא מתכנן OC, ולמערכת יצטרף גם nvidia 770 4gb את המארז אני יכול לבחור לבד (פשוט אקח משהו זול) אבל חשבתי אולי מישהו מכיר איזה באנדל נחמד של מארז + ספק. מעבדים: Intel Core i7 8700 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1430 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 69 לוחות אם: Gigabyte Z370 HD3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 564 זכרונות: DDR 4 16G (8Gx2) 2400 AegisGaming 1.2V CL17 G.Skill כמות: 1 - מחיר: ₪ 689 דיסקים SSD: Samsung SSD 250G 850 EVO 2.5" SATA III כמות: 1 - מחיר: ₪ 422 ראיתי את הבנדל הזה ב380…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מצרף תמונה של הספק כוח שהלך, מכיוון שיש לי אפס הבנה בנושא הזה, אשמח להמלצה שלכם מה יכול להחליף את הספק כוח שהלך, אם זה חשוב המחשב הוא i3 עם 4gb ddr3
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש לי מחשב בן 5+ שנים, אך המארז עצמו אצלי כבר למעלה מעשור לדעתי, הדגם של המארז הוא InWin EC021 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21190, אין לי בעיה של התחממות יותר מדי וכו', אבל בזמן האחרון המחשב שלי התחיל להיות יחסית איטי, ומכל בדיקה אחרת שעשיתי(פירמוט ועוד המון המון דברים נוספים) לא מצאתי שום דבר שיכול להוות כגורם לזה, אני לא חושב שהמארז היא הסיבה לזה, אבל אולי זה יכול להיות זמן טוב גם להחליף את המארז, הוא יחסית קטן, יש לו רק מאוורר אחד של 9 ס"מ, והמפרט שלי הוא: i5 3470 OC 3.6 GHz GTX 770 4 GB(שתופס בערך חצי מהמקום במארז) 12 GB RAM 500W PSU בנוסף לזה גם 2 כונני HDD, כונן SSD, וכונן אופטי שלרוב לא מחובר עקב בעיה בכונן. השאלה שלי היא כמ…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-