עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by ben060,

אחרי חודשים שלא חיברתי את המחשב הישן החלטתי לחבר אותו שנית וכאן ישנו קטע מוזר בעת נגיעה במארז או במקלדת אני מתחשמל לא יודע למה מה שאני יודע שכבל הארקה מחובר ותקין יש עוד סיבות לחשמל הסטטי הזה?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אני לא מחפש כל מיני נאונים או דברים כאלו תודה

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  3. שלום לכולם. ברצוני לבקש מארז מיד טאוור שיכול להכיל את ה-GTX 570, או את ה-560ti. לא איכפת לי מרמת הרעש, מצידי שיהיה יותר גרוע ממטוס שנוחת לי בחדר, העיקר שיהיה קריר ולא יקר. תודה

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by sky1sky10,

בקשר למארזים CM 690 II BASIC לעומתCM 690 II ADVANCED 1. האם יש הבדל מהותי בין שני המארזים מבחינת דרגת שקט וגודל פנימי? 2. האם המארזים הנ"ל נחשבים לשקטים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by manasherov,

אז ככה. יש לי מחשב חדש (בערך 3 חודשים) עבד מצויין למשך חודש וקצת ואחרי זה הוא לא נדלק (לא אורות ולא מאווררים). לקחתי למעבדה אצלם עבד. החזרתי לבית, עבד אצלי למשך יומיים בערך ואז שוב לא עבד. חיכיתי כמה ימים ואז עבד שוב למספר ימים ואז עוד הפעם לא עבד. השארתי שבועיים במעבדה הם אמרו שהם עשו בדיקות של ספק ועוד דברים כאלה. לקחתי משם עבד יום אחד ואז שוב לא עבד (וזה חזר ככה למשך שבוע). כמו כן קניתי מגן ברקים במטרה שזה יעזור (לא עזר). כמו כן בדקתי בעוד 3 מעבדות ואצלם עבד ישר. אתמול החליפו לי לספק חדש (700 במקום 650 שהיה לי לפני). עבד אתמול אצלי בבית והיום הוא שוב לא נדלק. אני חושש שיש קפיצות של חשמל בבית או בביניין שלי ובגלל זה נסתם הספק כוח וצר…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by roma4k,

בוקר טוב, אני עומד כניראה לרכוש מחשב חדש ואני מתלבט איזה מארז לבחור.. אחד הדברים הכי חשוב לי במארז זה השקט שלו. פחות מעניין אותי איך הוא ניראה, אני מעדיף מארז סולידי ולא מצועצע.. המארז של HEC נחמד לדעתי והוא אינו יקר גם, השאלה האם הוא מפיק אותה מידה של רעש כמו המארז של CM? אם עוצמת הרעש פחות או יותר זהה אין לי כוונה להשקיע במארז שהוא מעבר ל HEC (גם משום שעיצובו מוצא חן בעיני). אם אכן ההפרש בין שני המארזים שווה את זה לא אהסס להשקיע.. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  7. Started by פלמחון,

קניתי מחשב חדש עם מארז antec 300 להפתעתי אין לו מסנן אבק על הדלת הצדדית באזור שאפשר להתקין מאוורר, כל מה שיש שם זה רשת מאוד לא צפופה הפתח הזה שואב הרבה אוויר בגלל שממוקם מול מאוורר schythe kabuto שמי שמכיר את הגודל שלו הוא כמעט ברוחב של המארז אני ממש דואג שיכנס לי הרבה אבק ובמקרה הגרוע דברים גדולים יותר וחיים יותר האם אפשר לאלתר איזשהו מסנן אבק או שזה לא רציני? איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  8. Started by psxr,

אני רוצה לקנות UPS שיחזיק לי שני מחשבים + מסך LCD 17 + מודם + ראוטר המחשבים הם amd xp2500 עם ספק של hec (מה שמגיע במארז קומפיוקס 6A19 לא זוכר את הדגם) ופנטיום 3 עם ספק ג'נרי

9. Started by kalda01,

האם מישהו מכיר מארז שנמכבר בKSP: (מיועד למחשב לשימושים כלליים) [h=1]SilverStone Precision PS07[/h]

• 24 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. Started by The_Byter,

תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by kalda01,

מישהו מסוגל להסביר את המידע המופיע באתר פלונטר לגבי מארז ARC MINI R2 של FD. http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=FD-CA-ARC-MINI-R2-BL המחיר והתמונה מתייחסים לדגם הישן שאינו R2. האם מדובר בטעות והמוצר אינו גירסת R2 ? דרך אגב, מישהו יודע איפה ניתן להשיג מארז של CM דגם N200 ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by משה א.,

שלום, אני מחפש מארז בצבע לבן עם ספק כוח בעלות של 400-450 ש"ח. הבנתי כי Antec nsk4480 הינו מארז שקט ואיכותי אך יש אותו רק בצבע שחור. המחשב מיועד לעבודה משרדית וסרטים וחשוב שיהיה שקט... אודה אם תוכלו לעזור לי.

• 11 תגובות
    • 998 צפיות
  13. Started by Boxster,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=848&CatCode=409 זה הספק... אני צריך שזה יחזיק את המערכת הבאה: INTEL C2D E6750 HD 4850 TOXIC OVERCLOCKED VERSION .....

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  14. דבר ראשון אני לא כותב תקציב כי אני ממש לא רוצה להתקמצן על ספק... בעיקר בגלל שאם קונים ספק לא משהו הוא יכול לדפוק את כל המחשב... :-\ המפרט שהולך להיות לי בקצרה הוא: כרטיס מסך: GeForce 8800 GT 512 MB (לא יודע עדיין מאיזה יצרן אבל לא נראה לי שזה באמת משנה לגבי הספק) מעבד: INTEL E6750 2 ג'יגה ראם לא זוכר איזה לוח אם אבל זה משהו עם P35. ועכשיו לעיקר: מצד אחד אני רוצה ספק שיהיה טוב למפרט הזה ולא ידפוק את המחשב ולכן אנלא מתקמצן... מצד שני אל תציעו לי ספקים ב1500 שקל כי לפי מחקר קטנטן (מאוד קטנטן) אני יודע שאני לא צריך ספק בכל כך הרבה כסף אם יש בכלל ספקים במחירים האלה. אז אם אפשר הצעה על ספק שיחזיק את המחשב על הרגליים ולא איזה ספק ג'נרי מחורבן. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by benyben,

שלום. הייתי שמח להוריד את רמת הרעש ממחשב ה HTPC שלי. המארז שלי הוא ה Silverston GD05. לצערי, המאוררים שלו רועשים מדי עבורי. שניים מהם מחוברים באופן ישיר ללוח האם - ולצערי לא הצלחתי להוריד את המהירות שלהם על ידי SpeedFan [ואין לי מושג למה]. השלישי מחובר ישירות לספק הכוח.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by avirokach,

בקרוב יגיע אלי החלקים האלו: Core i3 540 Gigabyte GA-H55M-USB3 WD 15EARS 2*2GB DDR3 1600 אני כנראה יקח את ה- Antec Fusion Remote Black בתור מארז ואני רוצה ספק למערכת. אני יודע שעכשיו אין דרישות כל כך גבוהות מהמערכת ולכן הספק לא צריך להיות חזק מידי אבל הייתי רוצה בנוסף גם המלצה לספק שיחזיק הכל במידה ואני אוסיף כרטיס למשחקים. דרך אגב, אני לא מתכנן כרגע OC

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. איך הספק כח הזה ? ספק כח מודולארי Antec 650W VP650PM http://ksp.co.il/?uin=23118 325 שקל או ספק כח CORASAIR 500W [h=1]ספק כח אקטיבי Corsair 500W 80+ CMPSU-500CXV2[/h] http://ksp.co.il/?uin=14651

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. המערכת היא מעבד CORE I7 920 זכרונות DDR3 TRIPLE CHANNEL PLATINUM 3X1GB של OCZ לוח אם ASUS P6T DELUXE הרדיסק SEAGATE 1TB 32MB מארז ANTEC 900 כרטיס מסך SEPPHIRE HD4870X2 + SEPPHIRE HD4870 ב CROSSFIRE כרטיס קול CREATIVE AUDIGY 4 האם הספק הנ"ל יספיק, גם ל OC למעבד וכרטיס מסך? באם לא, ספק של כמה צריך? נ.ב - אני קונה רק קורסייר ספקים אז אם צריך ספק חזק יותר רק בבקשה תגידו לי כמה צריך מהספקים של קורסייר. שאלה נוספת - האם ה ANTEC 900 מספיק גדול בשביל ה 4870X2? תודה רבה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לפני מס' חודשים רצו כאן הודעות ממשתמשים שהם "בעלי קשר" עם היבואן של NZXT ובהם נאמר שהHUSH אמור להגיע בכל מיני מועדים וחלק אמרו שהגעתו תיהיה בתחילת 2008. האם יש עידכון כלשהו? האם הוא יגיע? או שמה היבואן ויתר עליו? אף אחד לא הולך להרים את הכפפה ולייבא אותו באופן עצמאי? אני עד היום לא מבין איך מייבאים מארזים גרועים ממנו, ומארז כה יפה,משתלם ובעל פוטנציאל מכירות ענק לא מייבאים.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  20. Started by MatanFrenkel,

מי מהם מנצח? האם יש משהו במחיר הזה שהוא יותר טוב? אפשר משהו שאתם מתבססים עליו? הוכחה כלשהי? תודה ד"א לHAF923 אין פילטרים למאווררים לא כל כך הבנתי מה זה...

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by needacomp,

היו היה מחשב חדש, מחשב יקר, מחשב שחלקיו נבחרו בקפידה. המחשב היה חזק והתמודד עם כל סוגיה בלי בעיה. אך אבוי, עברו רק כמה שבועות מאז שהורכב ובלילה אחד החליט המחשב להפסיק לעבוד. חיש חש, נפתח המחשב, כל רכיב נבדק ובסופו של דבר נמצאה הבעיה. הספק החזק שמכיל אין סוף טכנולוגיות והגנות, פשוט החליט לשים סוף. -------------------- די מציק שמרכיבים מחשב כזה יקר עם ספק X-Series חזק וחדש והופ הוא מת לו בלילה. למיטב ידעתי המחשב אפילו היה כבוי בזמן שהספק התאבד (אתמול בלילה הוא עוד עבד). נקווה שבמימוש אחריות לא יבקשו את הכבלים המודולרים כי די השקעתי לא מזמן בהרכבה וסידור כבלים די נחמד מאחורה.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. אז זה המחשב החדש: e6300 ds3p g.skill 2gb 800mhz cl5 250gb western digital leadtek nvidia 8800gts 320mb אני צריך ספק, הכי זול שאפשר שיחזיק את המערכת בצורה מכובדת.

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by Swed,

אני מאוד מתלבט בין 2 מארזים של NZXT. LEXA BLACKLINE לבין LEXA אני צריך את הלדים הנמצאים במארז בצבע כחול בגלל שבמאורר מעבד שלי יש מאורר עם לד כחול.. על איזה הייתם ממליצים לי ?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by IdolAdmin,

בנתיים אני הולך על ה ארורה 570 ב777 שקל..כי ההבדל מחיר בינו לבין הארורה הרגיל או מארזים אחרים טובים קטן (סביבות ה100 שקל) אז אין לי בעיה להשקיע קצת יותר אפילו בשביל מארז שאני לא הכי צריך אבל אני יהנה ממנו לאורררררך זמן.. השאלה אם הוא באמת טוב למחירו ויותר טוב מאחרים..האם יש מארז יפה טוב וזול כמוהו שעדיף לי ללכת עליו? ושאלה נוספת מה הבדל בין ה570 והארורה הרגיל? (E6600, ABIT IN9-32X-Maxd, g.skill 2X1GB, EVGA KO 8800GTS 640MB) כנראה גם ספק ‏ToughPower W0103 600W PFC 24pin)

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by tamir950,

ערב טוב, חבר שלי רוצה לקנות את הכרטיס מסך ati 6850. הספק שברשותו הוא zeus ps 520gw, האם הספק יתאים לכרטיס? תודה

• 2 תגובות
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.