עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by AmirNadav,

שלום, בת'רד למפרט שביקשתי המליצו לי על המארז הבא - JSPTECH T688 400W , שכמובן, לצערי, אין בKSP, החנות שבה ארכוש את המחשב. ולכן, אני צריך המלצה למארז וספק שיהיו טובים באותו טווח מחיר (250-300 ש"חים) , מKSP. המערכת- AMD Athlon 64 4000+ ASUS M2A-VM HDMI 1GB Kingston PoV 8500GT 256MB DDRII WD 250GB 16MB Sata II LG H62N / ASUS 1814 Samsung 931B תודה, אמיר.

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  2. Started by o.k,

שבת שלום לכולם!! רציתי לשאול באיזה מן הספקים המופיעים בשלושת הקישורים הבאים אתם ממליצים לי לבחור??? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4722 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4500 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5915 אל תתייחסו לתקציב כי שלושתם בערך אותו המחיר!!! אם תשימו לב שהחברות שונות--כך שתציעו משהו איכותי אהההההה תודה.....

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  3. Started by Yakim Peled,

הי, עלה בדעתי לקנות פנל סולארי קטן כמו זה למטרת טעינת טלפונים ניידים ואולי גם דברים נוספים. 1. האם מותר להביא אותו לארץ? 2. אם כן, האם אצטרך לשלם מכס? 3. איזה מחבר אצטרך לקנות כדי שיהיה לי שקע חשמלי רגיל? 4. האם יש דברים נוספים שאני צריך לדעת? 5. האם יש דגמים מומלצים? בעיקרון חשבתי לשים אותו במרפסת מכיוון שהוא די קטן. תודה מראש. אגב, אני לא ממש משוכנע שזה הפורום המתאים אבל נראה לי שהוא הכי מתאים (או הכי פחות לא מתאים ;D ). אם טעיתי, אנא העבירו אותו.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by nihondzin,

הי . אני צריך עזרה בבחירת מארז. תקציב שלי עד 2000 ש''ח אני צריך מארז שקט עם קירור טוב ומספיק מקום ל כ.מסך GTX260 . מתלבט בין: 1.LIAN-LI P80 2.LIAN-LI P60 3.ANTEC1200 4.COOLER MASTER SNIPER 5.COOLER MASTER COSMOS S תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  5. Started by I7210I,

שלום יש לי מערכת i7-4790k chipset asus maximus ranger vii 8 gb ram 256 ssd 2 tb וכרטיס מסך מובנה כרגע...לא ידוע אם אני הולך לקנות אחר או לא. כרגע יש ספק ג'נרי 500 וואט איך הספק הבא antec vp500pc לא ישרוף את המערכת? תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום רב, אני הולך לקנות בקרוב מחשב עם המפרט הבא: מעבד: CORE I5 750/760 לוח אם: Gigabyte GA-H55MUSB3 זכרון: 4GB 1600 MHZ כ.מסך: GTX 460 אני לא הולך לעשות למחשב OC. קודם כל, האם אפשר להסתדר עם 700 ש"ח בשביל מארז וספק מספיק איכותיים? אין לי בעיה לחרוג מהתקציב עד משהו כמו 200-300 ש"ח, אם אפשר להסתדר בפחות אני אשמח. ועוד דבר ששכחתי לציין, אם אפשר שהמחשב יהיה לא כ"כ רועש אז כמובן שעדיף.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. יש חיה כזאתי?לפי מה שהבנתי את ה 8PIN צריך רק ל OC, באתר של GECUBE כתוב שצריך ספק מפלצתי של 500W אבל לא כתוב כמה אמפר צריך על מסילת ה 12V לפי מה שהבנתי צריך בערך 30A ניראה לי שיש אפשרות ש LIBERTY 400W יכנס בתקציב, יש לו 30A אבל אין לו 8PIN והוא לו 500W (נתון מוגזם). אשמח לשמוע על אפשרויות זולות יותר כי ה LIBERTY חורג מהתקציב (אפשרי אבל קשה מידי).

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  8. Started by asi2k5,

אני מתכנן בניית מחשב 8800GTS 4GB E8400 בעיקרון אני יודע שגם ספק 500W יספיק , השאלה היא עד כמה זה משנה אם אני ישים אחד חזק יותר (לא חבל על החשבון חשמל) ....ואם זה משנה בכלל ואם למישהו יש המלצות הם יתקבלו בברכה!! תודה

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  9. כמה הוא שווה את המחיר (492 ש"ח)? הוא מגיע עם 6 מאווררים, נראה מצויין, אלה הדברים שבלטו לי בעיקר. וגם מתאים ללוחות E-ATX אומרים שהמאווררים קצת רועשים, אבל בביקורות שראיתי ה 120MM הם 21 dBA. בגדול, לפני זה חשבתי על COOLER MASTER 690 שעולה 340 ש"ח. (מגיע עם 3 מאווררים) תקציב? 300-400 ש"ח, אבל בשביל 6 מאווררים ומראה טוב (בתקווה שהם טובים) אני מוכן להגיע ל 492, ואני מתכנן שישאר לי כמה שנים טובות. המארז הנוכחי שלי הוא זבלה ג'נרי, ורק עכשיו אני מתחיל לראות כמה מארז יכול להגביל את המשתמש לפעמים, לכן זה משהו שאני כן מוכן להשקיע בו קצת יותר ממה שחשבתי. יש למישהו נסיון עם המארז הנ"ל? חשוב בעיקר שקט, כמובן שלפחות 3 מאווררים אפשר לחבר ישירות ללוח-אם ולהוריד את המהירות שלהם.. השאלה העי…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. נתחיל מזה שהספק בן שנה וחצי ועובד מצויין של חברת FSP 350W 60GLN זה השם המלא . מעבד : Intel Core i5 760 Box או שאני יקנה את הגירסא ללא המאוורר ויוסיף את הפרייזר 7 . לוח אם : Gigabyte GA-H55M-S2H כרטיס מסך : 8600GT . זיכרונות : Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 דיסק קשיח : Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 צורב : צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black מארז : Antec Two Hundred תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ttuuoo,

מחפש מארז - שקט מאוד לסלון ל- 6950 I7 כרטיס מסך אחד כמה שיותר קטן מארז OC מקסימאלי קירור קורסר כמו 110 המלצות ?

12. Started by a_beilis,

לא נכנס לי הראש של החשמל למקום של החשמל בלוח...מה עושים?? יש לי מקום בלוח ל2 כניסות חשמל אחד atx ועוד אחד קטן עם 4 פינים... יש לי בספק אחד קטן כזה...זה מספיק?

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  13. או לפחות איך אפשר להתקרב למטרה שהוצגה בנושא ? האם שימוש בספק שאין לו מאוורר לא תחייב תיגבור האיוורור במארז ? ( ואז האם זה יהיה יותר שקט משימוש בספק רגיל עם מאוורר ) האם יש למישהו נסיון עם ספק FANLESS

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by dr-psyco,

שלום אני צריך ספק למארז הבא: AVC-M1 שבו נכנס רק מיקרו ATX המפרט: רוב הסיכוי שאני ילך על AMD 4 ליבות ולוח בהתאם, המעבד צורך 125W עד כמה שאני זוכר. כמובן כרטיס מסך באזור ה 600 ש"ח GTS250 או 9800GT ודומיהם. למיטב הבנתי אני צריך 400-500W. לאחר חיפוש בזאפ הכי הרבה שמצאתי זה 300W שעולה כמה מאות טובים. אין בארץ אין את האפשרות לרכוש אני יפנה לEBAY אבל אשמח קודם כול לראות אולי יש חנויות שמוכרות ואני לא מכיר. בתודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  15. Started by jinchuriki,

אהלן, יש לי מחשב בן 5+ שנים, אך המארז עצמו אצלי כבר למעלה מעשור לדעתי, הדגם של המארז הוא InWin EC021 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21190, אין לי בעיה של התחממות יותר מדי וכו', אבל בזמן האחרון המחשב שלי התחיל להיות יחסית איטי, ומכל בדיקה אחרת שעשיתי(פירמוט ועוד המון המון דברים נוספים) לא מצאתי שום דבר שיכול להוות כגורם לזה, אני לא חושב שהמארז היא הסיבה לזה, אבל אולי זה יכול להיות זמן טוב גם להחליף את המארז, הוא יחסית קטן, יש לו רק מאוורר אחד של 9 ס"מ, והמפרט שלי הוא: i5 3470 OC 3.6 GHz GTX 770 4 GB(שתופס בערך חצי מהמקום במארז) 12 GB RAM 500W PSU בנוסף לזה גם 2 כונני HDD, כונן SSD, וכונן אופטי שלרוב לא מחובר עקב בעיה בכונן. השאלה שלי היא כמ…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Sparkle 8800GTS 320MB Retail (מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM)

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  17. לכרטיס מסך 2900HD מעבד אינטל כפול 90NM

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by dani2111,

אני מחפש מארז שקט טוב ונוח חשבתי על הnzxt trinity אבל אני לא יודע אם שקט מישו יודע? עוד מארזים יתקבלו בברכה תודה.

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  19. אז ככה כרגע יש לי seasonic 400watt אני רוצה לבצע אוברקלוק המעבד שלי e8400 לוח P45 4 גיגה זיכרון(2 לוחות) כרטיס מסך 4850 שיוחלף בעתיד

20. Started by mMmSaK,

אני כבר הרבה רוצה להחליף את המארז שלי ועכשיו נראה לי שמצאתי תחלופה: http://ksp.co.il/?select=.1041..130..307..1218..382.&list=1&sort=3&glist=0&uin=23638&txt_search=&buy=&minprice=380&maxprice=650 מה אתם אומרים עליו מבחינת הקירור הגודל שלו והחומרים? שווה להחליף אותו תמורת ANTEC THREE HENDRED??

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by parAzoid,

כן כן, כמו שכתוב בכותרת. איזה מבין שני המארזים האלה עדיף לדעתכם? לי נורא קשה להחליט, לSTC-T01 יש אפשרות לשים 2 ספקי כח ויותר מקום לקירור מים, אבל לSTACKER 810 יש 2 מאוררי 120MM מאחורה. ה810 יותר קל [אלומיניום], אבל הSTC-T01 תומך בCROSS FLOW FAN. קיצר יש עוד הרבה דברים שאפשר להוסיף עליהם, אבל מה עדיף מביניהם לדעתכם? ולמה? [מתכנן לקנות את אחד מאלה בעתיד, ההצבעה הזו תשפיע על ההחלטה שלי D:]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כעת יש לי את ספק הכוח הזה : http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=179 האם הוא יספיק לכרטיס המסך 4850HD ? ואם לא, מומלץ 500W ? או יותר ? תודה

23. Started by jfkk,

שבת שלום יש לי בעיה עם ספק הכח המחשב היה דלוק כל הלילה . בבקר המחשב היה כבוי ניסתי להדליק את המחשב לא נדלק . פרקתי מתח מהספק -המחשב נדלק.(מספר פעמים זה קרה לי ) האם יכול להיות בעיה ספק . נתונים כרטיס מסך 8600gt מעבד-e2160 לוח אמ-foxconn 945g7ad תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום. רכשתי ספק כוח בארה"ב, והגעתי איתו לארץ. HX650. האם לחברו על ידי מתאם רגיל ופשוט? כרגע המתאם שיש לי הוא מתאם רגיל [לא מבין בזה כלום], שאיננו אקטיבי או משהו כזה [עלה 5 שקלים], והוא בעל שני פינים. הספק בעל שלושה פינים. על הכבל של הספק כתוב 125V 10A האם פשוט לחבר את הספק למתאם זה? לא ארצה לגרום נזק למחשב שאליו הוא חובר תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.