ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
הספק של המחשב הישן שלי שבק חיים המחשב הוא P4, וכל הספקים החדשים באים הם חיבורי SATA ועם 2 חיבורים ישנים בלבד ישנו גם חיבור ללוח שלא קיים יותר בספקים החדשים הספק הישן שלי היה 300WATT אם אפשר ספק זהה עד 150 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חשבתי והגעתי למסקנה שתמורת סכום כסף לא רציני (4870 מאוד זול עכשיו) אני אוכל להגדיל את הביצועים שלי בצורה משמעותית, המפרט שלי בצד, ואני מתכנן רכישה של עוד 4870, השאלה היא האם הספק שלי יעמוד בזה? ואם צריך אז איזה ספק כדי לרכוש?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
רכשתי מחשב חדש בחנות ידועה שהרבה מפרטים מצוטטים ממנה בפורום כולל הרכבה בתשלום. המארז מסוג ANTEC300 בו ספק כוח מותקן בתחתית המארז (הספק שנרכש: FSP Epsilon 80Plus 450W ) אך לצערי הספק הותקן הפוך, כלומר מאוורר הספק פונה לרצפת המארז וכמעט צמוד לרצפה. השאלה היא האם זה בעל משמעות המחייבת להתעקש שהחנות תפרק את כל החיבורים ותהפוך את הספק כך שהמאוורר יפנה כלפי מעלה. המחשב הזה נרכש עבור בן של חברים והגיע אלי ע"י שליח. בדרך כלל אני מרכיב מחשב לבד מחלקים אך במקרה זה העדפתי שהחנות תבצע הרכבה בתשלום כי המחשב לא נשאר ברשותי, ולכן אני לא רוצה לפרקו בעצמי וע"י כך אולי לפגום באחריות החנות. בהוראות היצרן למארז כתוב שצריך להפוך את הספק כך שהמאוורר יפנה כלפי מעלה: With the case upright, p…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בצער רב ויגון קודר נפטר לי הספק כוח - TAGAN BZ900. לצערי, למרות שיש עדיין אחריות, הספק הזה כבל לא זמין ולכן נתנו לי מספר תחליפים: Seasonic 850W Delta 850W FSP 1000W הדעה הרווחת הינה ללכת על ה-Seasonic אבל לא אמרו לי אם זה ה-M12D או ה-S12D. על פניו נראה מצויין - רק לא ממש כמו ה-TAGAN. האם זה באמת תחליף ראוי? האם השניים האחרים בכלל שווים בדיקה? בתודה מראש על כל דעה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. אם הבנתי נכון אז מגן ברקים בסגנון כזה http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=219&pid=19880 הוא בנוי מנתיך חד פעמי שבזמן שיש "ספייק" בזרם החשמלי הוא נשרף (לוקח על עצמו את הנזק) 2. האם קיים מגן ברקים שמתקינים בלוח החשמל הראשי במקום להתקין בכל מכשיר חשמלי?, לדעתי זה יהיה יותר זול ויותר יעיל להחליף מגן ברקים\נתיך בלוח החשמל מאשר בכל מכשיר חשמלי בנפרד. זה ממש לא נראה לי ייעיל ודיי פרנואידי להתקין על כל שקע מתקן שכזה. 3. והאם המגנים האלה הם לא חד פעמיים? זאת אומרת שאפשר לפתוח אותם ולהחליף רכיב אחד (נתיך אולי?) לא מזמן טכנאים של אלקטרה שיכנעו אותי להתקין אחד כזה במזגנים שבבית שלי, כל מזגן 1 כ"ס, זכור לי שראיתי בכמה מזגנים תלת פאזיים שבשקע התלת פאזי גם יש מתקן…
-
- 6 תגובות
- 16.1k צפיות
-
-
הפכתי את המחשב הישן ל HTPC אבל המארז הנוכחי לא משתלב ממש בסלון המחשב הישן : -לוח ATX לא זוכר כרגע איזה חברה/דגם, אני אבדוק אם זה חשוב. -מעבד e4500. -כרטיס מסך Sparkle NinJA GeForce GT220 -קירור מעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 אני רוצה להעביר את המחשב הזה למארז HTPC. אשמח להמלצה ממכם המומחים עריכה: עדיפות לקנייה באיזור הוד השרון/כפר סבא.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
מחפש מארז שיסנן הרבה אבק יחסית ויאוור את המערכת בצורה הכי טובה שאפשר הכנסת אוויר נקייה זריזה ושקטה כמה שיותר אירפלאוו
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ספק ומארז עד 500 מערכת AMD 955 +HD5850 מ TMS OC בינוני
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
500W של ENERMAX יחזיקו 570GTX וI5 2500K עם OC של 20-30%?ובלי OC? יש דרך לחשב את הדברים האלה לבד?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט שלי: E6300 X1950 2GB RAM (Gigabyte (GA-965P-S3 לפני כמה ימים נשרף לי הספק (HEC 400W) ואני צריך המלצה לספק חדש. אני מעוניין בספק הכי זול שיכול להחזיק את המערכת. תודה. ;D
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעקבות קנייה של HD6950 אני צריך ספק חדש שיהיה מודולרי איכותי במחיר של עד 400 ש"ח מחכה להצעות ותודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי ספק של אנרמקס שכל הכבלים הכבלים שיוצאים ממנו ללוח ולדיסקים , יוצאים מחיבורים נפרדים ... ככה שאם אני מחליף לאותו הספק אני יכול להימנע מלנתק את הכבלים מהלוח והדיסקים ולשנות את החיבורים בספק בלבד אני רוצה לקנות את ה-corsair 750 אבל אני פוחד שהחיבורים שלו שונים ולא אצליח לעשות את המעבר בצורה חלקה אז השאלה היא אם החיבורים שלו שונים? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם יש מצב שבגלל שספק כוח לא מספק מספיק כוח\מתח כרטיס מסך לא יתן ביצועים מלאים? הוא אטרטיפקטים? תותדה לעוזרים מדובר בכרטיס מסוג HD 5850 ASUS וספק של Antec 350W
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-האם מישהו יודע מתי הK63 יהיה בארץ ומה יהיה מחירו? http://www.lancoolpc.com/en/product/product06.php?pr_index=42&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=96&g=spec -האם יש עוד אפשרויות למארזים הדרישות הם: -רצוי שיהיה מאלומיניום -שקט מאוד וקירור טוב -אפשרות לקירור מים בעתיד -שיהיה אפשר לכבות את הלדים של המאוורים -ספק מלמטה -אני לא יודע אם רצוי FULL או MIDI אני רוצה שהוא יהיה גדול עם הרבה מקום -חייב חלון -לפי מה שאני רואה יש הבדל של לפחות 40% בין מחירי הספקים בארץ ובחו''ל למה?האם רצוי להזמין מחו''ל? -האם יש אפשרות להזמין מNEWEGG לארץ?או אם אפשר חנויות בסגנון? -לפי מה שאמרו לי אם החנות תרשום על הקופסה מחיר פחות מ50$ זה יהיה בלי מס? -מה זה אומר 80 PLUSE BRONZE,SILVER,G…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי בהתחלה לקנות מארז haf 932 ששמעתי שהוא טוב הלכתי לחנות והמליצו לי על הraven 2 אמרו לי שהוא יותר טוב , ראיתי אותו והוא נראה הרבה יותר טוב ויש לו מקום מיועד לsd וקירור טוב יותר , יש משהו במחיר הזה שאתם חושים שהוא טוב יותר ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב, אבקש המלצה לספק כח איכותי המתאים למפרט הבא: AMD Phenom II x4 965 be Arctic Cooling Freezer PRO 7 Rev2.0 4GB DDR3 1333Mhz ATI Radeon 6970 2GB GDDR5 1TB HDD Samsung DVDRW Antec 300 הזמנתי את המפרט מפנדה מחשבים (pandas.co.il) ומכיוון שלא היה במלאי ספקים מתאימים של SeaSonic התפשרתי לעצת המוכר על CoolerMaster GX 650W ולאחר מכן קראתי באינטרנט והתאכזבתי מביקורות של אנשים. - איזה הספק הספק אמור לספק בכדי להרים את המערכת הזו בשחרור? - על איזה ספק כח אתם ממליצים מבין החברות הבאות: HEC, Thermaltake, FSP, JSP, Cooler Master, Antec, Zalman? תקציב של כ400-450 ש"ח. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המארז שלי כזה: מעבד e8400 לוח אם ג'יגהבייט מלפני שנתיים לא זוכר תדגם אבל היה בו כרטיס מסך hd4850 זיכרון 2 ג'יגה הארדיסק 320 ג'יגה כרטיס מסך אני צריך לקנות אבל מתוכנן משו פשוט יחסית של 512 מגה או 1 ג'יגה ב300 ש"ח בערך. מתלבט בין שני אלה: 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 (Retail עולה 295 ש"ח 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem עולה 310 ש"ח איך זה הגיוני שההבדל ביניהם הוא כ"כ קטן במחיר? מה עדיף לי לקנות? שניהם מksp כי החנות קרובה לי לבית.. אין לי כרטיס מסך כמו שציינתי, אבל מתוכנן משו בשביל להעביר סרטים מהמחשב לצפייה בLCD באיכות hd . תודה!!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המפרט שלי בצד עכשיו יש לי Seasonic s12ii 620w ונראה שזה גבולי מדי יש איזה ספק אחר כד550שקל שיהיה חזק יותר משמעותית
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש מארז עד 300שח, שיהיה מרווח ושקט שיתאים למפרט הבא: INTEL CORE I5 2500 THERMALTAKE SPINQ (קירור למעבד) HD6950 2GB 2 כוננים קשיחים צורב תודה חברים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום. לא יכול שלא להתפעל מהעבודה היפה שנעשתה כאן (תמונה). מעניין אותי מאוד - גם אם ברמת הסקרנות בלבד - כיצד הוא הפך את כבלי הכוח ללבנים? איך מבצעים דבר כזה בכלל? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, בקרוב אני קונה מחשב חדש, די חזק... Core i7, כרטיס מסך GTX 570 DCII וכו', לא נכנס מעבר לפרטים נוספים (אלא אם כן דרוש). ואני מחפש מארז טוב שיחזיק לי מערכת חזקה כמו זו, התקציב שלי למארז הוא מקס' 600 ש"ח. שיהיה מארז מרווח שיוכל להכיל היטב את החלקים. גם מה שמאד חשוב לי שיהיו שם כמה שיותר מאווררים מובנים שאפשר להשיג במחיר הנ"ל, כדי שלא אצטרך לקנות מאווררים בנפרד ולהרכיב. בנוסף, אני מתל-אביב, ככה שתנסו למצוא לי מארזים שאוכל לקנות אותם מחנויות שנמצאות איכנשהו בסביבה, אני לא אסע רחוק בשביל לקנות מארז, ועוד שאלה קטנה. לדעתכם, אם אני קונה מארז בחנות כלשהי, ובא איתו ל KSP (משם אני קונה את המחשב עצמו) אז ירכיבו לי, או שיכולים לעשות לי בעיות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מוצר 1 להשוואה: http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=6658 מוצר 2 להשוואה: http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=5499 יהיה ממש נחמד אם אפשר לפרט למה ספק אחד עדיף על השני תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-