ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, עם הגיעו של החורף נתקלתי כבר במספר מקרים בביתי שהאורות (כאינדקציה לזרם החשמל) פשוט דעכו לשניה - נפילות מתח. מכיוון שאני מעוניין להגן כמה שיותר על הציוד שברשותי: מחשב(מפרט מצורף בתחתית ההודעה) , מסך LCD 22 , רמקולים הרמן קרדון, ראוטר, ואם אפשר לחבר גם את המסך טלוויזיה LCD 32" למייצב המתח זה יהיה מושלם. העניין הוא כזה - המחשב הוא ביתי, ואני לא עובד עם מסמכים חשובים ולכן מבחינתי אין לי בעיה עם כיבוי פתאומי של המחשב מבחינת איבוד מידע. מה שחשוב לי זה אך ורק שמירה על הציוד מפני שינויי מתח שיכולים להזיק לו. ולכן השאלה המתבקשת האם כדאי לי לרכוש AVR בלבד ? - דוגמת Advice AVR Pro 2000 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2345&products_id=6381 א…
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
התלבטות בין שני המארזים.. מצד אחד הזירו הוא פול טוואר ויאפשר לשידרוגים אם אני לא טועה לבין האנטק שהוא שקט ברמה חביבה וסרקולציית אוויר טובה.. השאלה מי יותר טוב מבחינת קירור ורעש ושידרוגים לא כ"כ מפריע אבל שלא יהיה רעש עצום
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום אני מאד רוצה לשדרג את המחשב הקיים שיש לי OPTIPLEX 620 DELL Processor : Intel Pentium 4 630 @ 3000 MHz Physical Memory : 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Technologies Inc Radeon X1600 Series דיסק קשיח - ST3500418AS DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Network Card : Broadcom Corp BCM5750A1 NetXtreme Gigabit Ethernet PCI Express Leadteck PVR 2000 XP - כרטיס טלויזיה ספק דל 305W להחליף בלוח אם + מעבד חדשים ומודרניים כמו : 1. מעבד - AMD ATHLON II X2 250 AM3 (3.0GHz) - BOX 2. לוח אם - GIGABYTE MA78GM-US2H האם תהייה בעייה כלשהי של תאימות החלקים ? אני יודע שזה כמו להחליף מחשב אבל חשוב לי מסיבות עסקיות שזה יהיה שדרוג ! כמו כן אם לוח האם הנ"ל לא יתאים ה…
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי. אני רוצה להחליף את המאווררים במארז ואני לא ממש מוצא את גודל המאווררים של המארז בSpecifications. הנה הדף מאתר היצרן- http://compucase.de/englisch/produkte/gehaeuse/minitower/6k31.php# תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
דרוש ספק + מארז ב520 בערך. מפרט פשוט (הדבר החריג היחיד יהיה אולי חיבור של 4 דיסקים קשיחים): מעבד AMD Athlon 2 X2 240 לוח - Gigabyte MA785GM-UD2H AMD785G זיכרון G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL9-9-9-24 - F3-12800CL9D-4GBNQ כ.מסך - ATI HD4670 DDR3 מצאתי את זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2170 אם מישהו מכיר אופצייה משתלמת יותר אני אשמח לשמוע. אני לא מבין במארזים וסמכתי על השם של ANTEC. אני צריך מארז נוח, שקט, ובעל מבנה טוב לקירור.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
רציתי לדעת במארז עם מסנני אבק על המאווררים באמת לא נכנס אבק בכלל למארז? ובסביבות איזה מחיר עולה מארז הכי זול עם מסנני אבק ? (שיתאים לחומרה שרשומה במפרט שלי + כרטיס מסך DX11 )
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום שאלה למומחים אני רוצה להוסיף או להחליף הארד דיסק למחשב שלי האם הספק יעמוד בעומס של שניים או שאני חייב להחליף את הישן ? (שוב לפרמט להעביר תוכן וכו') הספק הינו בעל 305W של דל ונתוני המחשב שלי כיום לפני ההוספה של : Chipset : Intel i945G/GZ Processor : Intel Pentium 4 630 @ 3000 MHz Physical Memory : 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Technologies Inc Radeon X1600 Series Hard Disk : WDC (80 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Network Card : Broadcom Corp BCM5750A1 NetXtreme Gigabit Ethernet PCI Express Leadteck PVR 2000 XP - כרטיס טלויזיה תודה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם הי לי עד היום במחשב ספק של ציפטק 550 שלא הייתי מרוצה ממנו כל כך לכן החלפתי אותו ל TT 550 הבעיה היא שבאנטק היה לי חיבור ללוח שנקרא P3 בעל 8 פינים ולא כמו הרביעיה הסטנדרטית P2 (כבל צהוב שחור) של 4 פינים ובלוח יש שמיניה. חיברתי את ה TT בעל הרביעיה ללוח (הרבעיה נכנסת חלקית לשמיניה)והמחשב עובד השאלה אם זה תקין לטווח הארוך והמתחים שהלוח מקבל יציבים ללא השמיניה המלאה???
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
המארז והספק מיועד למערכת הבאה: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX - זמין במלאי ₪1033 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55M-UD2 ₪626 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - RIPJAWS - F3-10666CL8D-4GBRM ₪503 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1451 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ₪122 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500418AS - זמין במלאי ₪265 דיסק קשיח 2: SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500418AS - זמין במלאי ₪265 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ₪0 מחיר סופי: ₪4265 המפרט הורכב ב -…
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם אז כמו שכתוב בכותרת צריך המלצה לאל פסק טוב שיחזיק את המפרט שלי מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז ANTEC P182 קרור מעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ספק כוח Corsair 550VX 41A @ 12V זכרונות A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 דיסק קשיח Western Digital 640Gb 16MB AAKS כרטיס מסך Palit Radeon 4870 512MB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI צורב LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black קרור מארז Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM מסך dell 2007wfp תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתנצל מראש אם השאלה חוזרת על עצמה. הסתכלתי בדיונים האחרונים ולא ראיתי משהו כזה. למחשב שלי יש ספק corsair 550VX. האם הספק הזה ואחרים ברמתו (כלומר, לא גנרים) כולל איזושהי הגנה מברקים? שמעתי על לא מעט מקרים של מחשבים שהתקלקלו כתוצאה ממכת ברק, אני ממש לא רוצה שזה יקרה לי. תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני מחפש ספק כח עד 250 ש"ח נתוני המחשב core 2 duo 6300 2 הארד דיסקים sata כרטיס מסך nvidia 8500 gt צורב דיוידי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
בוקר טוב, חבר'ה. אני משתמש ב-V9 של Thermaltake כבר למעלה משנה ולאחרונה הוא התחיל לעשות לי בעיות: באמצע העבודה, המאוורר העילי מתחיל לנקוש, כאילו הוא פוגע במשהו, עד שהוא נעצר, וברגע שזה קורה, כל המערכת קורסת. לא הצלחתי להבין למה זה קורה, אבל ליתר בטחון החלטתי לפתוח אותו ולנקות אותו בצורה יסודית, אף על פי שאני מקפיד לנקות אותו מאבק באופן קבוע, וגיליתי בפנים הרים של אבק. כלומר, ברצינות, פשוט שכבו בתחתית המארז גושי אבק בגודל של קלמנטינות. שאבתי וניקיתי אותו ביסודיות, אבל גם זה לא עבד והבעיה עדיין חוזרת על עצמה. אי לכך, החלטתי להחליף את המארז ולכן אני פה. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח, ההעדפה שלי היא ל-Mid tower. אם יהיה גם איזה מנגנון לסינון אבק - הרי זה משובח. אשמח לשמוע המלצות.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
בעקבות הסערה אני רוצה לקנות אל-פסק. ראיתי שניים שאני מתלבט לגבייהם : Advice PRPC750 Advice SMB650 שניהם בערך אותו מחיר . הספק הוא - OCZ ModStream 450 Watt ( לא יודע אם זה pfc ) . מה אתם מציעים ?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים מחפש מארז בתקציב של ה400 גג 500 שקל.. מה אני מחפש: ספק תחתון, מאוורר עליון,פילטרים לאבק, רצוי התקנות רכיבים בלי ברגים ושיהיה יפה ושקט... אוורור טוב כי אני עושה OC.. ממה שראיתי אז יש כמה דגמים שתפסו לי את העין ANTEC 900 שדי אהבתי אותו והוא קצת חורג מהתקציב אבל הבנתי שהוא קצר מידי ולא הכי שקט ואם זכור לי נכון הכל שם ברגים.. של טרמלטק ראיתי את הV9 שאהבתי דווקה מאוד ..יותר נוטה לכיוון שלו בנתיים.. TEMPEST גם יפה ונראה מושקע יותר.. CM690 נראה מאוד כדאי וראיתי שגם ממליצים עליו פה.. אבל לא יודע יש לו מראה משעמם..וחשוב לי שיראה מעניין כי הוא עומד באמצע החדר חשוף.. בקיצור אני כבר לא יודע מה לקנות ??? ואם יש לכם מארז אחר להציע בתקציב עם הדרישות אני אשמח תודה
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב גיימינג חביב, ולאחרונה משיקולים של חוסר מקום עתידי חשבתי על מעבר למארז HTPC. עכשיו ישנן שתי בעיות עיקריות, אוורור ומקום לHDים. כניראה שבשנה הקרובה אני גם אחליף מערכת ככה שמאוד חשוב מארז שיתן לי פיתרון גם לעתיד. אני צריך מקום ל5 HDים, ופה הקטע היותר בעייתי כי המקס' שמצאתי זה מקום לשלוש. תקציב לא ממש חשוב, אבל נגיד גג 1500 שקל למשהו איכותי. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני זקוק למארז טוב ולא יקר. כחלק ממפרט בפורום מפרטים, הוצע לי ה-Antec Two hundred, שהתאים לטווח המחירים. ואז גיליתי שיש את VSK-2000. פער המחירים כ-20~30 ש"ח, כך שהוא די זניח. איזה עדיף? האם מיקום הספק ב-Two hundred (בתחתית המארז, עם פתח אוורור עליון) לא עומד בעוכריו?
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום, בעוד מספר ימים אני הולך להזמין מחשב ואני עדיין לא סגור על מארז, ההתלבטות העיקרית שלי היא בין CM690 שעולה 370 ש"ח לבין Lian-Li PC-7FW שעולה 259 לפי skypc, אני רוצה שהמארז יהיה קריר, שקט, שיאפשר סידור כבלים טוב, שלא יהיה צפוף ועל הדרך שיהיה יפה (הסדר ממוין מהחשוב לפחות חשוב). עכשיו אני רוצה שתגידו לי איזה מארז יותר טוב לצרכים שלי ועל איזה מארז אתם הייתם הולכים. ואם אפשר תגידו לי בבקשה מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם.
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך המלצה לספק שקט, ההספק באמת לא חשוב (הוא יצטרך להחזיק 4 דיסקים קשיחים מאורר ובקר רייד עצמאי אין סיכוי שכל העניין הזה עובר את ה100 וואט אפילו) חשוב רק שקט ומחיר כמה שיותר נמוך, יש רעיונות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ראה מפרט בפנים חשוב לי אל פסק איכותי כי החשמל אצלינו בבית על הפנים ורק אתמול היו 3 הפסקות חשמל (!)
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
כותרת ^^ חשבתי על הטמפסט או הLexa יש הבדלים בניהם ? ואני עושה OC אם זה עוזר תודה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
טוב נמאס לי מה ELITE 334 שלי והחלטתי לעבור למשהו טוב יותר בהתחלה חשבתי על הHAF 932 אבל זה שהוא בלי פילטרים מבאס וירדתי ממנו עכשיו השאלה מה עדיף יש את הCM STORM SNIPER וANTEC 1200 או 900-2 מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני לא ממש יודע הרבה דברים בנושא אבל זה הנתונים של המארז והספק שלי: Elita 1138 Case side ATX/500W/SF/black/FU אני מקווה שזה מספיק לכם לדעת מה הספק שלי. השאלה: האם יכול להיות שהמחשב שלי מתחמם בגלל שהספק שלי לא מסוגל לספק מספיק זרם למאווררים שלי ? (בהנחה שכמות המאווררים זה לא הבעייה, אני יודע שזה לפורום אחר)
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת האם סדרת HX שוות ערך למודו של אנרמקס ומה רמת הרעש של אותה סדרה כי שקט מאד חשוב לי. והאם תיהיה בעיה עם אל פסק ללא סינוס טהור.PRPC1050 ?? היום יש לי ספק ללא הפונקציה הזו.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-