עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by simon15,

שלום חבר'ה אני מחפש מארז וספק כוח חזק... בהתחלה חשבתי על ה sanbeam transformer black... אבל אחרי שביררתי פה עם כמה חבר'ה שיש להם אותו.. הבנתי מהם שצריך להחליף כמעט את כל המאוררים כדי להוריד ממנו את הרעש... ואז זה יוצא כבר יקר מדי ולא משתלם... אז עכשיו אני מחפש מארז אחר וספק.. אני צריך מארז שיהיה גדול ..ולא מארז קטן... שיהיה מקורר טוב.. ולא הרבה רעש כמו sanbeam transformer ... ושיראה טוב מבחינת עיצוב.. לא משהו מעפן כזה... אשמח לשמוע דעתכם...! תודה מראש לכל העוזרים..!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. ה ISOLO 230 , או CM690? , ההבדל במחיר לא משמעותי אבל ה ISOLO יותר זול , האם שווה לי? עברתי על איזה חוק? חדש פה סליחה אם עברתי

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by phantomII,

אני כרגע לפני קניית מחשב חדש המפרט כנראה יכלול את הרכיבים הבאים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪983 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪442 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪146 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1299 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪453 סה"כ: ₪3469 מתחרים בכל הצעה בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by RJ1,

אני צריך המלצה לספק זול עד כמה שאפשר בשביל המערכת הבאה: מעבד: Celeron D 2.13Ghz לוח אם: GigaByte 8VM800M-RZ זיכרון: DDR 512MB VT הארד דיסק: SATA Hard Drives 40 GB, 300 MB/s, 8 MB Cache, 7200 RPM. שם הדגם: WD400JD. ויש גם כונן דיסקטים וכונן רגיל. אני ממש לא מבין בכל הדברים האלה ואני ישמח אם תעזרו לי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. קיבלתי היום את המפרט בצד אני מקבל ציון נמוך ב4000 בערך ממה שאני אמור לקבל ב3DMARK VANTAGE ואמרו לי שיש סיכוי שזה בגלל הספק, האם זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. הוא לא ממש רועש אבל הוא נמצא בחדר ואני לא יכול לישון איתו. אז ככה, מה אני יכול לעשות כדי להפוך אותו למארז אנטק תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. NZXT חושפת את ה-Manta, מארז קטן מימדים שמתאים לסלון (או למי שמחפש לחסוך במקום) ויש בו מקום להכל בשבוע שעבר דיווחנו על המארז קטן המימדים החדש בתצורת Mini-ITX של חברת Fractal Design, ה-Nano S – מארז שיש בו הרבה מקום לכל מה שתצטרכו על אף גודלו הקטן יחסית. כעת ניכר שגם ל-NZXT יש פתרון מהסוג הזה. למעשה, הוא לחלוטין זהה. ה-NZXT Manta עשוי ברזל, בעל עיצוב לא צעקני מצד אחד אך מיוחד מצד שני בשל עיקול בקצוותיו, אשר אמור להקנות לו יתרון בסידור הכבלים על פי החברה. המארז, תומך תצורת ITX כאמור, מגיע במימדים של 24 ס"מ רוחב, גובה של 42 ס"מ ועומק של 45 ס"מ. במארז הקטן מקום להכל. אם תרצו להכניס קירור אוויר עד לגובה של 16 ס"מ תוכלו לעשות זאת בלי בעיה. למעשה תוכלו להכני…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. ספק הכוח החדש של החברה האמריקאית מספק 700 וואט של הספק באריזה צנועה ובמחיר נגיש עד מאוד ספקי כוח הם לא בדיוק תחום לוהט או מעניין במיוחד במכלול הנרחב שמרכיב את שוק רכיבי החומרה, אך גם בו מתגלות לפעמים הצעות מפתיעות ומעניינות – כמו ה-700B הטרי של EVGA. הספק החדש מציע הספק של 700 וואט בתקן 80+ ברונזה (נצילות של 81 אחוזים לפחות תחת מתח 230 וולט), עם מסילת 12 וולט בודדת שמסוגלת לספק זרם של עד 56 אמפר (הספק אפקטיבי של כ-670 וואט עבור רכיבי החומרה הראשיים במערכת) וזוג חיבורי 6+2 פינים עבור כרטיסי PCI-Express, חיבור EPS של 4+4 פינים, תשעה חיבורי כוח לכונני SATA, שלושה חיבורי מולקס וגם חיבור אחד מסוג Berg המשמש בעיקר לכונני הדיסקטים העתיקים. לצערנו, ספק הכוח א…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום המערכת שלי מורכבת מ HD6850 8GB DDR3 AMD Phenom 2 X4 955 כל זה בתוך ANTEC SOLO. אני מחפש ספק כח חדש, כשהדגש הוא על השקט. מה מומלץ שיתאים לי? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by casio222,

אני עומד בפני קנייה של מחשב חדש, ואני מתלבט בין ה-Antec P182 http://tms.co.il/product/4787 או ה-Gigabyte Aurora 570 http://tms.co.il/product/3253 אני עומד להכניס במארז הזה כנראה CF של 4850, או CF של 4870 (ה-4870 אם לא עכשיו, אז בעתיד) חשוב לי השקט, אך גם שהמארז יהיה מקורר. וכמובן- העיצוב, אני לא מחפש מארז מצועצע מידי, ולשני המארזים האלה הגעתי אחרי שהסתכלתי על הרבה מארזים... אז תודה מראש לעוזרים בבחירה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני לפני קנייה.. הספק FSP 300W LGA775 24pin SATA 12cm THN שעולה 200 שקל הוא הכי טוב בתקציב הזה לקנות או שיש משהו שעדיף עליו..? (הכרטיס 7300GS או 7600GS) את הספק הזה אני יוכל בעתיד לשים במארז של המשחב הישן שלי..? המארז ג'נרי (המחשב מלפני 3 וחצי שנים פנטיום 4) אז האם אני יוכל לפרק את הספק הזה מהמחשב שאני יקנה ולהרכיב אותו בעתיד במחשב שעכשיו יש לי..?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Intel Core i5 - 760 tray Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156 Gigabyte GA-H55UD3H OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Gold Samsung SATA2 F3 1TB 32MB 7200RPM *2 DVD-RW - SATA Sapphire ATI Radeon HD5750 512MB GDDR5 SEASONIC S12II 430W BRONZE creative audigy value DELL ULTRASHARP 2209WA 22 זה המפרט שלי. השאלה שלי היא האם אני צריך ספק יותר טוב או שזה מספיק ואיזה מארז הכי עדיף מבחינת שקט וביצועים מבין השלושה ומה ההבדל העיקרי בין המיני לבין ה183 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4190 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8306 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3918

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני בקרוב קונה מחשב וכניראה שאני יסגור על המארז NZXT APOLLO מIQPC. רציתי לדעת איך הקירור של המארז? הוא שקט? המאווררים כלולים? [עם כן אז כמה מאווררים?] אני יודע שאפשר לשים בו 3 מאווררים של 120מ"מ 1 בדלת 1 מקדימה 1 מאחורה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אהלן שוב, האם הספק הנ"ל הוא ספק ברמה יחסית טובה שיוכל להחזיק מערכת עם E8400,8800GTS? http://www.grandadvance.co.il/?Show=Item&Id=2640 תודה אורי

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אז איך המארז? הבנתי שהוא כמו הפוסידון רק עם פאנל קדמי שונה.. דבר שבעייני לא מצדיק את הפרש המחירים.. שמעתי בפורום אחר שהוא לא משהו.. שהעובי פח שלו רק 7 מילימטר, אין לי מושג מזה אומר.. עוד משהו.. האם ה8800 נכנס בו? אפשרי בכלל? או שיהיה צפוף נורא? אם הוא לא טוב, איזה מארזים יש בטווח מחירים שלו?, הספק שיבוא איתו הוא הליברטי 400.. אולי תוכלו להציע לי מארז כלשהו שבא עם ספק במחיר של שניהם ביחד.. המארז יכיל את המערכת הבאה : E6400 Asus P5B DLX 2GB ram צורב, כונן קשיח, וR1950pro ואני רוצה שיהיה בו מקום לשידרוג עתידי לכרטיס מסך DX10. תודה!.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. http://www.coolermaster.com/product/Detail/case/mid-tower/elite-311-plus.html אני מנסה להמנע ממארז שהוא זבל .. אבל לא רוצה לשלם הרבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. המפרט הוא כזה(לא חדש במיוחד, אבל מספיק לצרכים שלי): ASUS M3A78-EMH HDMI AM2+/AM2 AMD 780G Motherboard AMD Phenom X4 9500 Quad-core AM2 + Cooler Master 92mm Kingston HyperX 1066mhz Memory 2x1gb PC2-8500 אני ממש לא מחפש מארז מיוחד אלא משהו כמה שיותר פשוט ושיהיה אפשר לשים בו מאווררים אם אצטרך / מאווררים להארדיסקים. בתודה רבה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by uncommon,

האם מחשב כשאינו פעיל צורך פחות חשמל? הרבה אנשים מעדיפים שלא לכבות את המחשב ע"מ לשמור עליו מנזקי הדלקה וכיבוי, האם מבחינה כלכלית יש הגיון להוציא כ"כ על חשמל בחודש? (400W לשעה זה לא מעט) הרי המחשב שלנו ממילא הולך ונעשה שווה פחות עם הזמן.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by wraithLord,

2XRx460 FX8350 מומהר קירור מים (נניח ואני אחליט לקחת אחד שלוקח חשמל מהספק, אין לי מושג איך זה הולך בקטע הזה) אני תפרן אבל אני לא יכול יותר עם מה שיש לי ויהיה לי רק 3000 שקל לשים על מחשב ואני משחק הרבה PVP ככה שאני צריך FPS קבוע 75 אחרי Vsync. בהתחלה אני קונה רק Rx460 אחד וקירור אוויר בלי OC על המעבד אבל בסופו של דבר אני אביא קירור מים ועוד כרטיס 460. אני יודע שAMD זולל חשמל. אז כמה הספק אני אצטרך לדבר הזה בשילוב 4 מאווררי מארז אחד 22m"m ושלוש 12m"m. בסופו של דבר כיוונתי לעשות OC של 12.5% לפחות אז נניח המעבד יצרוך 118% כדי להיות בטוחים. חשבתי על 750watt אבל אני רוצה לדעת בוודאות כדי לא להיתקע אחר כך.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by zombie,

מאז שקניתי את ה4870x2 והורדתי את הכרטיס טלויזיה(pvr-150)סלוט אחד למטה בpci אז התצוגה מהכרטיס טלויזיה קופצת ונמרחת....נראה לי שזה בגלל שהמערכת לוקחת את כל הכח מהספק ולא נשאר לכרטיס טלויזיה....בחרתי לפתוח תנושא כאן כי אני חושב שהספק הוא הבעיה...אני צודק?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני באשדוד והמקום היחידי שאני יכול לרכוש ממנו ספק כח הוא ליד התחנה המרכזית סיטי, יש שם את איבורי וזה ניראה ליהחנות היחידה פה באזור עכשיו הוא מציע לי ספק של חברת בת של Antec, יש דבר כזה חברת בת של Antec ? לא מצאתי על זה כלום באינטרנט, אני גם אל מבין בזה בכלל. אני רק צריך את האוקי שלכם ואני קונה. אני גם לא זוכר את השם של החברת בת, רק אמר לי שיש חברת בת ל- Antec ספק של 450W ב200 שקל לרכוש/ לא לרכוש? זה היחידי שיש להם במחיר הזה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי, יש לי את המארז CM690 (הישן לא החדש) ואני רוצה להחליף את המאוורר שלו בחזית ובשביל זה אני צריך להסיר את הפאנל. הבאתי צבט וניסיתי ללחוץ על החיבורים של הפאנל, אבל יא מקומות שאני לא מצליח להגיע אליהם ואני לא מצליח להסיר את הפאנל, יש איזו אפשרות יותר נוחה שאני אוכל להסיר את הפאנל הקידמי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני אישית אהבתי את העציוב שלו עם הקונסולה למעלה אבל רציתי לשמעו את דעתכם עליו מכיוון שאף פעם לא המלציו עליו בפורום בטח ישנה סיבה רצינית לכך.. רמת האוורור שלו =? רמת השקט שלו שווה ל? המפרט שלי דר"כ הוא : q6660 g0 8800320mb big typ/v1 250g p35-ds3

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by yoav1000,

אני רוצה לקנות מארז למחשב חדש עד 1300 ש"ח. אני רוצה שהיה שקט וקריר ושהיה full tower

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אחרי שהספק שלי התחיל לעשות בעיות (קפיאות, כיבויים פתאומיים וקושי בהדלקה (הלוח מצפצף צפצוף ארוך ולא עולה). נשללו בעיות זיכרון עם 8 שעות Memotest86 ללא שגיאות, נשלל כ.מסך ע"י ניסוי אחד תקין שלא עלה גם הוא). נשללה בעיית טמפרטורה (36-50 בהתאמה). לבסוף ניסיתי עם Seasonic 350W ממחשב שני והמחשב עלה מצוין במספר נסיונות. הספק הקיים הוא Coolemaster 500W שהגיע בבאנדל עם ה - 690. הוא יכול להיות דלוק מספר ימים רצוף ללא בעיה, עד הריסטרט הפתאומי הבא. המערכת כרגע: Amd Athlon x4 640 Stock Gigabyte MA770T-UD3 G. skill 2X2GB DDR3 Nvidia GTX460 O.C editon ישנם גם כמה מאווררים, אבל זה זניח. חשוב לי שיהיה ספק אמין, אם יהיה מודולארי, מה טוב. השקט פחות חשוב, אבל לא רועש מדי. כמו כן חשוב לי שית…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים