ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המערכת הבאה: מסך LCD 19" ספק כוח EZCOOL 450W מעבד אינטל E6300 לוח GA-945P-S3 כרטיס 7300GT זכרון 1GB דיסק 160GB איזה אל-פסק כדאי לי לקחת? בעל איזה הספק / דגם? יש לכם אולי המלצה על מוצר ספציפי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע איך אבל הUSB מקדימה נשבר לי מה אני עושה? איך אני מחליף אותו? יש ביכלל מה לעשות לגבי זה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה, בונה מפרט יד 2 לאחי, ושאלה קטנה לי אליכם... עד כמה לדעתכם הספק ספק MUSTIFF 450W? גבולי למפרט הבא: E8400 P5Q DELUXE 500GB HD 8600GT כמובן אני אחליף אותו בעתיד הקרוב, אבל עד העתיד הזה, עד כמה אפשר לסמוך?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כבר כמה זמן, כל פעם שיש הפסקת חשמל מעל לכמה שניות האל פסק הוותיק שלי (APC) מפיל עצמו מיד ומודיע על עומס יתר. הסוללות עצמן - טריות, הוחלפו לא מזמן. סחבתי כמה זמן, אבל לקראת החורף הפנמתי שלכל דבר טוב יש סוף ורכשתי אל פסק חדש (armor line) ב KSP. הגעתי, חברתי אותו למחשב, הפעלתי ואז ניתקתי מהחשמל כדי לבדוק, והעסק נפל עם הודעה על ..... עומס יתר. קורה. יש תקלות גם במוצרים חדשים. התקשרתי לבנדא שאשרו מיידית החלפה, שלחו אשור ל KSP ותוך יום/יומיים היה לי אל פסק חדש. הפעלתי ואז ניתקתי מהחשמל כדי לבדוק, והעסק נפל עם הודעה על ..... עומס יתר. בשלב זה הבנתי שהבעייה לא באלפסק אלא בספק הכוח במחשב. הוזמן מאמזון, הוחלף. חובר לאל פסק החדש החשמל נותק - והאל פסק…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מחשב נייח,בערך שנתיים אין בעיות,המחשב עובד כמעט תמיד,לפני כמה ימים ראיתי שהמחשב כבוי,לדעתי הספק עומד לסיים את חייו. אשמח לדעת מהם התסמינים של ספק שמסיים את חייו
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לכל המעוניינים הזדרזו להזמין לפניי שיבצעו תיקון באתר אייבורי עשתה טעות ותמחרה באתר שלה את המארז ANTEC P280 ב 390 שקל ! אתמול שמתי לב לטעות וניגשתי לסניף שלהם כדי לרכוש. בעת הרכישה הוא אמר לי שהמחיר 550 שקל, הפנתי אותו לאתר ואכן הוא ראה את הטעות והיה חייב למכור לי במחיר הנמוך. מדובר בהנחה של 160 שקל למארז המעולה הזה ! מהרו להזמין לפניי שהם יתקנו את המחיר מצורף קישור http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7014 ותמונה למקרה שכבר יעדכנו את המחיר... תתחדשו 8) נ.ב. מקווה שלא עברתי פה על איזה חוק בפורום, אבל הייתי חייב לשתף את הידיעה כדי שעוד אנשים יוכלו להנות מהמארז המדהים הזה במחיר הזה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצות לספק 1500w והמלצות לחברות של ספקים ומארז לגיימרים עד 1400 שח תודה רבה,ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רצתי לדעת אם לא תהייה לי בעיה להתקין כרטסי מסך חדשים הרוכים כמו GTX 680 HD 7970 וכרטסים כפולים בלי להוציא את הכלוב של הכוננים וקירורים גדולים גבוהים בלי שמאוורר בצד יחסום אותם ואיך המארז מבחינת אכות וסידור כבלים יש לי לוח של P6X58D Premium ASUS
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי אל פסק של גמאטרוניקס 750VA התקנתי אותו לפי ההוראות שימוש הכל טוב ויפה עד שעברתי לשלב של התקנת התכנה. התקנתי את הדרייבר ומחשב כתב לי שהדריבר נמצא ומוכן לשימוש והתקנתי את התכנה שמגיעה עם האל פסק upsilon 2000 היא כאמור אמורה לתת לי נתונים על האל פסק יש בה כל מני מדדים והכי חשבו לי שברגע של ניתוק הוא מכבה את החשב באופן מסודר. אז היא פשוט לא פועלת מראה לי שהיא לא מחוברת כלומר לא מזהה את האל פסק או לא ידוע מה למראת שהמחשב מזהה אתה דרייבר. אולי מישהו יוכל לעזור לי עם הפעלת התכנה תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לגמרי חסר ידע בנושא הזה של מארזי מחשב. לפני שאני פותח ת'רד בנושא המלצה למארז, רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה הם הצרכים שלי מהמארז?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, בימים אלה אני מרכיב מפרט למחשב חדש (עריכה גרפית, עריכת וידאו, וגם עריכת אודיו). המארז הנוכחי שלי כולל בחזיתו שני מפרצים לכונני combo אופטיים. כאשר סקרתי מארזים חדשים (KSP ו- zap) שמתי לב לכך שברובם אין כלל מפרצים כאלה, ובמקרה הטוב רק אחד. המפרצים לכוננים האופטיים הוחלפו ברוב המארזים במאווררים. תגידו לי אתם האם זו בעיה בראיה שלי ופספסתי משהו, או שיש כאן שינוי כיוון במפרט של המארזים החדשים. אם כבר באמת אין כאלה יותר, ככל הנראה אוותר על מארז חדש ואחליף רק את המאווררים במאווררים שקטים יותר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקווה שתיהנו מהסקירה חבריה https://www.youtube.com/watch?v=48Yb0g3hjNA
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא כול כך מבין בספקים,אבל יש שני ספקים שאני מתלבט בניהם עבור המחשב החדש שלי(עם GTX760 2GB) 1. 500W Seasonic ECO 2. Seasonic 550W RT 80+GOLD מי עדיף ? ומי אמין יותר? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אל פסק מתוצרת אדוויס דגם PRD650 שמחובר למחשב עם מסך LCD מרובע בגודל "17, אני רוצה לדעת האם הוא יכול גם להגן על המחשב שלי מפני ברקים ונחשולי מתח הנגרמים מהפעלת מזגנים ומכשירי חשמל אחרים (בנוסף להפסקות חשמל ונפילות או עליות מתח). האם בכלל מכשירי אל פסק יכולים להגן על מחשבים בפני ברקים ונחשולי מתח (בנוסף לייצוב המתח וגיבוי מתח בזמן הפסקת חשמל)? או שיש צורך לחברם למגן ברקים נפרד לצורך זה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי שני מכשירי אל-פסק של אדוויס. האחד חדש, דגם PRV700 שאליו מחובר המחשב. השני ישן יותר (החלפתי בו סוללה) שאליו מחובר מסך. בהיותי מחוץ לבית, הייתה הפסקת חשמל שאמנם לא הייתה ארוכה מדי, אך עדיין מעבר ליכולת הגיבוי של המצבר. לכן כאשר חזרתי, המחשב היה כבוי. מצב כזה מפספס את המטרה העיקרית ברכישת מכשיר ה-UPS, שהיא למנוע כיבויים בלתי צפויים של המחשב. ה-UPS מגיע עם תוכנת VIEW POWER,שלפי הבנתי ניתן להגדיר באמצעותה לוח זמנים לכיבוי מסודר של המחשב. השאלה היא לאיזה זמן לקבוע את הכיבוי, מרגע שהמכשיר עובר לשימוש במצבר? מצד אחד, לא הייתי רוצה לקבוע זמן קצר מדי, כדי שהמחשב לא יכבה מכל הפסקת חשמל רגעית. מצד שני, אם הזמן יהיה ארוך יותר ממשך הגיבוי שהמצבר יכול לתת, אז שוב יהיה פה…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הספקים ספק כח FSP 400W ATX400-PNR ספק כח FSP 400 60HCN לא הצלחתי גם למצוא את הקטלוג שלהם באתר FSP .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איזה ספק מומלץ כדי לעשות OC ל9700K שרץ על כרטיס מסך מובנה (לא צריך הרבה הספק כי אין כרטיס מסך חיצוני)? המחשב יגזול בגג 250W, אז נראה לי שיותר חשוב היציבות ממספרים גדולים. משהו מומלץ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני שואל את זה מכיוון שאבא שלי בקרוב טס לאמריקה ואני משדרג את החלקים ויש סיכוי טוב מאוד שאני אקנה אותו [ואולי R600 אם הוא יצא עד אז] תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , שמעתי הרבה המלצות על המארז NZXT 210 ELITE אבל אני חושב לקנות את המחשב ב TMS ואין להם את המארז הנ"ל ראיתי את המארז הזה http://www.tms.co.il/product/11235 או זה http://www.tms.co.il/product/11236 אבל לא ברור לי האם מדובר במארז באיכות דומה. סה"כ חשוב לי שיהיה מארז שישמור על טמפ' סבירה ויהיה יחסית שקט (המחשב נמצא בחדר שינה) במארז יהיה מעבד I5 וכרטיס מסך HD4850 (כפולטי חום מרכזיים). יהיו בו 2-3 HD וצורב אין צורך בספק (יש לי SEASONIC 500 שיכנס שם) די חשוב שלי שתהיה למארז גם יציאת USB3 קדמית במידת האפשר. מבחינת תקציב - סדר גודל של 250 ש"ח זה הכיוון, אפשר חריגה קטנה אם זה מצדיק את זה תודה לכולם !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש וזקוק לעזרתכם בבחירת מארז. הלוח הוא לוח Micro ATX, ואני רוצה מארז יחסית קטן. חשובה לי מאוד איכות הבניה וגם שיהיה מאוד שקט. אני אוהב את המראה הקלאסי של מארזים, לא צריך שום חלונות, לדים וצורות של חייזרים, מבחינתי קופסא שחורה, שקטה שבנויה היטב זה מצויין. חיפשתי קצת בKSP ולא מצאתי משהו, באייבורי מופיע הדגם הבא - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12148 מה אתם חושבים? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חושב להפוך את המחשב הנוכחי שלי ל-HTPC כאשר אני ישדרג אותו עכשיו שמעתי ממשהו שצריך לוח אם מתאים בשביל מארזי HTPC זה באמת נכון? ואם כן האם הלוח הזה יתאם GA-K8NF-9? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי את הסמל הזה אל המעגל בתוך כמה ספקים גנריים שונים, ששייכים לחברות שונות : Topower, Zumax, L&C Technology, IPS Technology, Neo Tech הוא נמצא גם בספקים של EZcool אל המעגל סינון של המתח הגבוה (אבל לא אל המעגל הראשי) מה שאומר שכל המעגלים האלה מיוצרים אל ידיי אותה חברה למישהוא יש שמץ מה השם של החברה הזאת ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. יש לי שאלה בנוגע לספק כוח. קניתי ספק כוח שעושה לי בעיות במחשב - מחשב נכבה שניות ספורות אחרי הדלקה. בדקתי את כל הרכיבים בנפרד - הכל עובד תקין: זיכרונות בעזרת memtest86, כרטיסים, דיסיקים (אותם בכלל ניתקתי). בעיה נשארה - מחשב נדלק, מאווררים מתחילים להסתובב והכל נכבה אחרי מספר שניות (לפעמים מגיע לטעינת BIOS ולפעמים לא). בדקתי מתחים של הספק בעזרת מד מתח - תקין. החלפתי את הספק - הכל עובד!!! החשד שלי שהספק לא מוציא את המתח הדרוש תחת עומס. איך אפשר לבדוק זאת בתנאים ביתיים? גם כשבאים למעבדה לבדוק, הם מחברים את הספק לאיזה יחידה עם נוריות ואם נוריות כולן נדלקות אז מסיקים שהכל תקין, משהו אומר לי שזה לא בדיקה מספקת. מה ניתן לעשות ע"מ לוודא את התקלה בספק. תודה מראש לכולם…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר על ספק HX750I CORSAIR PLATINUM נצילות 93% I7 6900K TDP 140W EVGA GTX 1080 FTW חשמל - 8+8 MAX 215W לפי האתר שלהם עכשיו מה זה PEAK לפי מה שראיתי הכרטיס יכול להגיע ל 445W ב OC והמעבד 293W ב OC אולי זה היה אפילו ללא OC (מה שלא נראה לי). מישהו מבין ויכול לעשות לי קצת סדר בבקשה ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקשרתי כבר למספר חנויות ובכולן אין את המארז הנ"ל. איזה מארז טוב יש באותו התקציב עם דגש על שקט ומראה סולידי?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-