עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום, אני מעוניין לקנות אל פסק למחשב, ברשותי המפרט הבא: Intel E5200 Gigabyte ga-p31-Ds3l shapire 9600 gt הארד דיסק 1 כונן 1 (צורב DVD) ספק FSP 350W ומסך LCD 19 מה דעתכם? האם זה יחזיק? נ.ב לUPS יש 600VA תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. מדובר על ספק HX750I CORSAIR PLATINUM נצילות 93% I7 6900K TDP 140W EVGA GTX 1080 FTW חשמל - 8+8 MAX 215W לפי האתר שלהם עכשיו מה זה PEAK לפי מה שראיתי הכרטיס יכול להגיע ל 445W ב OC והמעבד 293W ב OC אולי זה היה אפילו ללא OC (מה שלא נראה לי). מישהו מבין ויכול לעשות לי קצת סדר בבקשה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Wormy,

הרבה אנשים בפורום הזה הציעו את הספק הנ"ל בגוגל לא מופיע עליו כל כך הרבה מידע הוא ספק איכותי בכלל? לא מצויין אלו חיבורים יש לו אפילו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by golde,

למה משמשת מסילת המינוס 12 וולט ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by MIKI23,

רוצה להחליף את הספק הקיים HEC 550 WIN לספק יותר שקט הזמנתי כ.מסך 260 GTX http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=398334.20 אז המפרט :מעבד 8500 , לוח אסוס P5Q DELUXE , 4 GB זכרון , מארז C690 ו6 קשיחים אני רוצה דממה מהמחשב , בגלל זה מחליף גם את כל המאווררים במארז

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yakir4u,

אני מחפש ספק שקט ואיכותי בערך 500-550W מודולרי המפרט המתכונן הוא I5 3570K HD7950 או HD7850 עם CF עתידי OC בינוני לשניהם

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by nahum8,

שלום לכם חבר'ה, בונה מפרט יד 2 לאחי, ושאלה קטנה לי אליכם... עד כמה לדעתכם הספק ספק MUSTIFF 450W? גבולי למפרט הבא: E8400 P5Q DELUXE 500GB HD 8600GT כמובן אני אחליף אותו בעתיד הקרוב, אבל עד העתיד הזה, עד כמה אפשר לסמוך?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by windows31,

הספק הנוכחי -JSP-TECH 450W 12CMF REAL EZCOOL- עושה יותר מדי רעש (רעש תקין אבל מפריע קרוב לאוזן). אני מחפש ספק שקט מאוד. לפי חישוב נדרש בערך 450W . מוכן לשלם עד 400 ש"ח. אני חשבתי על seasonic s12ii bronze 520w modo או enermax modu82+ 525w אני מאוד אשמח לקבל חוות דעת שלכם או המלצות אחרות. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yarin153,

לאחרונה קניתי מחשב חדש עם מעבד I5 3470 הכרטיס מסך שלי די ישן(HD 5670) ובקרוב אני מתכנן לקנות משהו טוב אולי ב700 שקל או שאולי אני אלך על משהו חזק באיזה 1700 אבל נראה כבר.. בכל מקרה לאחרונה יש לי קריסות מוזרות במחשב (פשוט נכבה בלי שגיאה בלי כלום וזה נראה כמו שהספק התעייף) בנוסף יום אחד כשהמחשב עלה הלוח אם רשם לי אזהרה על משהו שקשור לספק כוח שלי (לא זוכר כבר מה) יש לי COOLER MASTER 470W ונראה לי שגם למה שיש לי עכשיו זה לא מספיק השאלה איזה ספק אני יוכל לקנות שיעמוד בסטנדרטים גבוהים ושישאר זול (מודולרי כנראה לא בקטגוריה) חשבתי אולי על זה http://ksp.co.il/?uin=16399 אבל אני מעדיף שבעלי נסיון יעזרו לי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מעבד: QX9770 לוח אם: GA-X48 של GIGABYTE כרטיס מסך: 8800GT 512MB זכרונות: 4096MB DDR2 1066 הארד דיסק: 500GB 32MB תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ScreameR,

אז ככה, אני מחפש מארז בעל מראה אלגנטי, חשבתי על מארזים של Lian Li, או דומיהם מאלומיניום שנראים יוקרתיים, אבל החדשים שלהם נראים טיפה מצועצעים, התקציב למארז הוא גג 500 ש"ח, חשוב שיהיו לו יציאות חיוניות מקדימה, אוזניות/מיקרופון USB ו FireWire. כמו כן, רצוי שיהיה שקט ובעל קונקטורים ותושבות לחיבורים מגומי וכל השטיקים.. לגבי הספק ראיתי שכדי להחזיק HD5770 אפשר להשתמש בספק 500W, השאלה היא אם סיסוניק הם האפשרות הבטוחה והעדיפה והאם בתצורת ה 500W שלו מגיע הספק עם כבלים בתוך רשת שעוזרת לארגון הכבלים במארז. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by liorp,

מה אתם אומרים ולמה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי את המערכת הבאה: מסך LCD 19" ספק כוח EZCOOL 450W מעבד אינטל E6300 לוח GA-945P-S3 כרטיס 7300GT זכרון 1GB דיסק 160GB איזה אל-פסק כדאי לי לקחת? בעל איזה הספק / דגם? יש לכם אולי המלצה על מוצר ספציפי?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אהלן שוב, האם הספק הנ"ל הוא ספק ברמה יחסית טובה שיוכל להחזיק מערכת עם E8400,8800GTS? http://www.grandadvance.co.il/?Show=Item&Id=2640 תודה אורי

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by BarakCoder,

אני לא כול כך מבין בספקים,אבל יש שני ספקים שאני מתלבט בניהם עבור המחשב החדש שלי(עם GTX760 2GB) 1. 500W Seasonic ECO 2. Seasonic 550W RT 80+GOLD מי עדיף ? ומי אמין יותר? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי כרגע את Enermax Noisetaker 420W. בעתיד הקרוב אני אני הולך ליקנות כ.מ D3D10 החדשים והחמים השאלה שלי היא האם הספק שלי יספיק לכרטיס 250W או שאני צריך לשדרג

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by zeev1,

מה ההבדל בין הספקים ספק כח FSP 400W ATX400-PNR ספק כח FSP 400 60HCN לא הצלחתי גם למצוא את הקטלוג שלהם באתר FSP .

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by idofr,

היי שלום לכולם, כבר לא מעט זמן אני סובל מכל מיני בעיות מוזרות עם המחשב בד"כ פשוט דורשות "ריסוט" של הבאיוס אבל עם מאפיינים מוזרים ולמרות שאני יודע שהלוח אם תקין. השבוע לאבא היקר שלי היה קצת כח וסבלנות לבודד את הבעיה והוא טוען שהספק הוא שגורם לזה. אני עובד עם ספק גנרי שמפיק 500W, הלקוחות שלו הם intel core 2 duo e7200 עם אוברקלוק מכובד geforce 9600gt 2 הארד - דיסקים של 200 ו 500 גיגה צורב ומשהו כמו 6 מאווררים בסך הכל חשוב לציין שבכל הפעמים שבדקתי את דיוק המתחים שהספק מוציא הם היו בגדר התקין השאלה שלי האם לדעתכם הספק דפוק או שאני פשוט צריך ספק יותר חזק? (בהנחה אגב שאני רוצה להוסיף עוד הארד - דיסק) תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by alons,

cooler master CENTURION 534 or CENTURION 532

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by BlackBird71,

אני צריך מארז חדש, בתקציב של 500 שקל. אם אפשר גם חלון צד אם מאוורר בחלון לקיוון המעבד ושהייה שקט אבל לא חובה. ותודה מראש!!!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ballcall2,

יש לי שאלה בעיקר למבינים באלקטרוניקה: האם יש חשיבות מאוד גדולה להבדלים בין ספקי כוח כששני ספקי הכוח הם מאיכות טובה, ועומדים בתקן ATX אך אחד נחשב ליותר טוב? אני אנסה לתת דוגמא לשאלה: הסתכלתי על שני ספקים- Seasonic x-750 שמקבל ביקורות מעולות ומגדירים אותו כאחד מהספקים הטובים ביותר, ומצד שני ספק Enermax modu87+ 700w שזוכה בעיקר לביקורות פושרות (הוא עומד בכל הסטנדרטים אך לא ממש מצטיין באף קטגוריה). האם משתמש ממוצע יחוש איזשהו הבדל ביניהם במערכת מחשב? האם הם ישפיעו בצורה שונה על אורך חיי הרכיבים במחשב, על היציבות של המערכת (אני לא מדבר על יעילות הספק, הכבלים שלו או הרעש של המאוורר שאלו כבר עניינים הקשורים לדרישות של המשתמש) ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by jetman,

חשבתי על FSP, המפרט : 4GB DDR2 E4600 GT430 הספק הקיים הוא של mustiff של 450W, יש בו 2 קבלים שהתנפחו וקורה שהמחשב סתם כך כבה ולא נדלק, או יש מסכים כחולים, אני ניקיתי אבק, מחר יקפוץ לקנות משחה טרמית, עולי בעיה של התחממות, להחליף לוח אם זה יקר כי צריך גם להחליף RAM ו CPU, אז ישבתי לקנות רק ספק בינתיים, במחשב הוא שלך חבר בעצם, מה תמליצו? Golden Tiger? FSP? משהוא אחר?

23. בקצרה: שני מחשבים. לאחד אני מחבר כונן חיצוני והכל סבבה. למחשב השני בזמן שאני מחבר את הכונן יש ניצוצות של חשמל בין החור של היואסבי לכאבל של יואסבי מהכונן. השאלות שלי כאלה: ממה זה נובע? והאם זה מסוכן לכונן החיצוני שלי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by BraNco,

שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש וזקוק לעזרתכם בבחירת מארז. הלוח הוא לוח Micro ATX, ואני רוצה מארז יחסית קטן. חשובה לי מאוד איכות הבניה וגם שיהיה מאוד שקט. אני אוהב את המראה הקלאסי של מארזים, לא צריך שום חלונות, לדים וצורות של חייזרים, מבחינתי קופסא שחורה, שקטה שבנויה היטב זה מצויין. חיפשתי קצת בKSP ולא מצאתי משהו, באייבורי מופיע הדגם הבא - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12148 מה אתם חושבים? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני בודק אפשרות לבנות לעצמי NAS מבוסס אטום. אני זומם על אחד המארזים החדשים של LIAN-LI, הPC-Q11, ברגע שיהיה זמין. סה"כ לוח אטום, ושלושה דיסקים קשיחים (שני 3.5" ואחד 2.5") זה לא משהו שהייתי מגדיר בעל תצרוכת גבוהה. אבל בגלל גודל המארז, ואי רצון לעודף כבילה ספק מודולארי הוא האופטימלי הגם שהם ברוב המקרים חזקים מדי.. המלצות? תודה, אורי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.