עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by DarkLloth,

מוסיף עוד תמונות...[br]פורסם בתאריך: 8.11.2007 בשעה 23:04:00 עוד תמונות[br]פורסם בתאריך: 8.11.2007 בשעה 23:05:48עוד קצת [br]פורסם בתאריך: 8.11.2007 בשעה 23:07:46זהו אלה האחרונות [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. התחדשתי בכמה רכיבים והחלטתי להרכיב מחשב. הבעיה היא שאני חושש שהספק (נראה ג'נרי) ישבית לי את השמחה. כ.מסך:‏HD 4850 512MB Zalman Fansink מעבד: E2200 @ 2.9GHz -קירור MUGEN II זיכרון:‏2x1GB Patriot Extreme 5-5-5-15 @ 1066Mhz לוח אם: Gigabyte ‏P31-ES3G (את המעבד קיבלתי במתנה) וכל זה במארז של Cooler Master ‏Elite 341 בינתיים המערכת רצה בסדר גמור, אבל אני מניח שאם ארצה לשדרג בעתיד אהיה מוגבל עם ספק שכזה. חוץ מזה, אני גם חושש ליציבות ולעתיד שאר החלקים במערכת. גם הקירור המפלצתי (MUGEN) גובה מחיר, ומשאיר רווח של חצי ס"מ מנתיב האוויר של הספק (מאוורר 12CM). אבל נראה לי שאם אני אשים אותו במאוזן ולא במאונך כמו שהוא עכשיו, יהיה שם קצת יותר מקום. מה אתם הייתם מציעים לעשו…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני מעוניין לשפר את הסרקולציה במארז שלי הוא כולל מאוורר 120 מאחור 80 מקדימה. לדעתכם הסרקולציה טובה או שכדאי להוסיף מאווררים?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי, יש לי את המארז CM690 (הישן לא החדש) ואני רוצה להחליף את המאוורר שלו בחזית ובשביל זה אני צריך להסיר את הפאנל. הבאתי צבט וניסיתי ללחוץ על החיבורים של הפאנל, אבל יא מקומות שאני לא מצליח להגיע אליהם ואני לא מצליח להסיר את הפאנל, יש איזו אפשרות יותר נוחה שאני אוכל להסיר את הפאנל הקידמי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by MIKI23,

רוצה להחליף את הספק הקיים HEC 550 WIN לספק יותר שקט הזמנתי כ.מסך 260 GTX http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=398334.20 אז המפרט :מעבד 8500 , לוח אסוס P5Q DELUXE , 4 GB זכרון , מארז C690 ו6 קשיחים אני רוצה דממה מהמחשב , בגלל זה מחליף גם את כל המאווררים במארז

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by eins,

שלום, האם R4 עם חלון בצבע שחור נמכר בארץ ? בהסתכלות מהירה באתרים השונים לא ראיתי את המארז עם החלון אשמח לדעת אם יש ואיפה, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אין לי צורך בהרבה חיבורים- לוח אם, הארד דיסק ואולי גם כונן אופטי. יש חיה כזאת?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by BarakCoder,

אני לא כול כך מבין בספקים,אבל יש שני ספקים שאני מתלבט בניהם עבור המחשב החדש שלי(עם GTX760 2GB) 1. 500W Seasonic ECO 2. Seasonic 550W RT 80+GOLD מי עדיף ? ומי אמין יותר? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מדובר על ספק HX750I CORSAIR PLATINUM נצילות 93% I7 6900K TDP 140W EVGA GTX 1080 FTW חשמל - 8+8 MAX 215W לפי האתר שלהם עכשיו מה זה PEAK לפי מה שראיתי הכרטיס יכול להגיע ל 445W ב OC והמעבד 293W ב OC אולי זה היה אפילו ללא OC (מה שלא נראה לי). מישהו מבין ויכול לעשות לי קצת סדר בבקשה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. המפרט שלי: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) + AC Freezer 64 pro Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Sapphire HD4850 WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP דרישות נוספות מהספק: מעל 80% נצילות (תקן 80plus) שקט חשבתי על CORSAIR 450 ועל ה-PCP&COOLING SILENCER 500W שמשבחים אותו הרבה לאחרונה. אשמח לדירוג קצר של ספקים אלו(ועוד מומלצים במידה ויש) עם ציון יתרונות וחסרונות של כל ספק. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מארז ללא ספק NZXT Hush Silver ¤416 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HUSH-S ספק כח Cooler Master eXtreme Power 650W ¤538 כמות:1 אמור לסחוב בקלות וללא רעש משחקים עם 4870 ו/או תוכנות מוסיקה עם הרבה פלאגנים?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by golde,

למה משמשת מסילת המינוס 12 וולט ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום חברים יש לי ספק כוח seasonic s12ii-620, במשך כמה שנים טובות הוא עבד מעולה, היום הוא התחיל לעשות רעש מוזר, כאילו משהו נוגע במאוורר, אבל בפועל לא נראה ככה. הרעש דומה למה שמישהו תיאר פה https://www.techpowerup.com/forums/threads/psu-clicking-noise-its-not-the-fan-or-coil-whine.250088/ יש איזה פתרון להחליף משהו בספק עצמו, אבל אני לא רוצה להתעסק עם זה ברמה כזאת. אני מבין שאני לא יכול להישאר עם הספק הנוכחי, האם אני צודק? אם נגיד והרעש לא מפריע והמחשב עובד כרגיל.. בכל מקרה אשמח להמלצה לספק חדש, משהו באותו רמה בערך כמה שהיה לי (אין כרגע תכנון לשדרג את המחשב). המחשב שלי וותיק מאוד לוח DP55WB כרטיס מסך AMD 79…

14. Started by mano4now,

שלום לכולם, האם אתם מכירים את המארז הבא HTPC ZALMAN HD160XT Plus ? מה דעתכם עליו ? האם מסכי המגע בגודל 7 אינטש עושים את העבודה ושוים את הכסף ? http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?Idx=193 אנא, חוו את דעתכם. מנו

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by alons,

cooler master CENTURION 534 or CENTURION 532

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, שיהיה בעל כרטיס מסך 4870 ובעוד מספר חודשים כשהמחירים קצת ירדו אני אקנה עוד אחד כזה (ב- crossfire). בחנות שבה רציתי לקנות את המחשב אמרו לי שאני חייב ספק כוח 750W ואפילו די כדאי 1000W. הייתי שמח אם תוכלו לייעץ לי כי אני לא באמת יודע אם סתם ניסו לדחוף לי משהו, צריך באמת ספק כזה או 550W או 500W יספיקו? דרך אגב, גם אמרו לי בחנות שבלוחות אם מסוימים יש אופציה ל- 3 כרטיסי מסך במקביל, אם הייתי קונה שניים במקום כרטיס אחד בעוד מספר חודשים מה היה הכוח הדרוש?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Rockstatement10,

ששניהם יעלו בסביבות ה-400 ש"ח אולי קצת יותר. מ-TMS בבקשה. אני קונה מפרט חדש, צריך שיהיה מקום לכרטיסי מסך ארוכים. מסנני אבק רצוי מאוד ועם חלון שקוף.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by yakir4u,

אני מחפש ספק שקט ואיכותי בערך 500-550W מודולרי המפרט המתכונן הוא I5 3570K HD7950 או HD7850 עם CF עתידי OC בינוני לשניהם

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by nahum8,

שלום לכם חבר'ה, בונה מפרט יד 2 לאחי, ושאלה קטנה לי אליכם... עד כמה לדעתכם הספק ספק MUSTIFF 450W? גבולי למפרט הבא: E8400 P5Q DELUXE 500GB HD 8600GT כמובן אני אחליף אותו בעתיד הקרוב, אבל עד העתיד הזה, עד כמה אפשר לסמוך?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. אז איך המארז? הבנתי שהוא כמו הפוסידון רק עם פאנל קדמי שונה.. דבר שבעייני לא מצדיק את הפרש המחירים.. שמעתי בפורום אחר שהוא לא משהו.. שהעובי פח שלו רק 7 מילימטר, אין לי מושג מזה אומר.. עוד משהו.. האם ה8800 נכנס בו? אפשרי בכלל? או שיהיה צפוף נורא? אם הוא לא טוב, איזה מארזים יש בטווח מחירים שלו?, הספק שיבוא איתו הוא הליברטי 400.. אולי תוכלו להציע לי מארז כלשהו שבא עם ספק במחיר של שניהם ביחד.. המארז יכיל את המערכת הבאה : E6400 Asus P5B DLX 2GB ram צורב, כונן קשיח, וR1950pro ואני רוצה שיהיה בו מקום לשידרוג עתידי לכרטיס מסך DX10. תודה!.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by idofr,

היי שלום לכולם, כבר לא מעט זמן אני סובל מכל מיני בעיות מוזרות עם המחשב בד"כ פשוט דורשות "ריסוט" של הבאיוס אבל עם מאפיינים מוזרים ולמרות שאני יודע שהלוח אם תקין. השבוע לאבא היקר שלי היה קצת כח וסבלנות לבודד את הבעיה והוא טוען שהספק הוא שגורם לזה. אני עובד עם ספק גנרי שמפיק 500W, הלקוחות שלו הם intel core 2 duo e7200 עם אוברקלוק מכובד geforce 9600gt 2 הארד - דיסקים של 200 ו 500 גיגה צורב ומשהו כמו 6 מאווררים בסך הכל חשוב לציין שבכל הפעמים שבדקתי את דיוק המתחים שהספק מוציא הם היו בגדר התקין השאלה שלי האם לדעתכם הספק דפוק או שאני פשוט צריך ספק יותר חזק? (בהנחה אגב שאני רוצה להוסיף עוד הארד - דיסק) תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Wormy,

הרבה אנשים בפורום הזה הציעו את הספק הנ"ל בגוגל לא מופיע עליו כל כך הרבה מידע הוא ספק איכותי בכלל? לא מצויין אלו חיבורים יש לו אפילו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. http://www.coolermaster.com/product/Detail/case/mid-tower/elite-311-plus.html אני מנסה להמנע ממארז שהוא זבל .. אבל לא רוצה לשלם הרבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ScreameR,

אז ככה, אני מחפש מארז בעל מראה אלגנטי, חשבתי על מארזים של Lian Li, או דומיהם מאלומיניום שנראים יוקרתיים, אבל החדשים שלהם נראים טיפה מצועצעים, התקציב למארז הוא גג 500 ש"ח, חשוב שיהיו לו יציאות חיוניות מקדימה, אוזניות/מיקרופון USB ו FireWire. כמו כן, רצוי שיהיה שקט ובעל קונקטורים ותושבות לחיבורים מגומי וכל השטיקים.. לגבי הספק ראיתי שכדי להחזיק HD5770 אפשר להשתמש בספק 500W, השאלה היא אם סיסוניק הם האפשרות הבטוחה והעדיפה והאם בתצורת ה 500W שלו מגיע הספק עם כבלים בתוך רשת שעוזרת לארגון הכבלים במארז. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by arnon,

האם יש ספק כזה ברמה של הליברטי 500 ובערך באותו מחיר ? האם זה חשוב במערכת המיועדת לOC ? למערכת: ,P5B-D,6600,2GB,X1950PRO

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים