עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by adi518,

לצערי, הסיסוניק X שלי כרגע תפוס על מערכת שאני צריך אותה אונליין בזמן שאני רוצה לבדוק את הלוח-אם החדש שלי. הבעיה היא שכרגע אין לי פה ספק איכותי, אני סה"כ רוצה להדליק את הלוח, לראות שהוא עושה פוסט, לבדוק את הגרסה של הביוס ולעדכן במידת הצורך. עד כמה "נוראי" יהיה לחבר ספק כח ג'נרי (ומעפן) של EZCOOL בשביל לבצע את הבדיקה הזאת? :-\ אני יודע שזאת שאלה קצת מוזרה, אבל כרגע אין לי ספק אחר שהוא 80 פלוס איכותי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Baruchg,

לכל המעוניינים הזדרזו להזמין לפניי שיבצעו תיקון באתר אייבורי עשתה טעות ותמחרה באתר שלה את המארז ANTEC P280 ב 390 שקל ! אתמול שמתי לב לטעות וניגשתי לסניף שלהם כדי לרכוש. בעת הרכישה הוא אמר לי שהמחיר 550 שקל, הפנתי אותו לאתר ואכן הוא ראה את הטעות והיה חייב למכור לי במחיר הנמוך. מדובר בהנחה של 160 שקל למארז המעולה הזה ! מהרו להזמין לפניי שהם יתקנו את המחיר מצורף קישור http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7014 ותמונה למקרה שכבר יעדכנו את המחיר... תתחדשו 8) נ.ב. מקווה שלא עברתי פה על איזה חוק בפורום, אבל הייתי חייב לשתף את הידיעה כדי שעוד אנשים יוכלו להנות מהמארז המדהים הזה במחיר הזה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי UPS בן 5 של גמטרוניק עובד בסדר גמור בלי בעיות. הUPS הוא 650VA אם אני זוכר נכון. היום נשרף הפיוז של ה UPS ובעקרון ליד התא פלסטיק שאליו מכניסים את הפיוז כתוב Max 4A, אבל כשהוצאתי את הפיוז כתוב על הפיוז עצמו 6A 250V. התקשרתי לתמיכה של גמטרוניק ולא חזרו אליי. רציתי לדעת מה כדאי לעשות, האם להחליף ל 4A או ל 6A?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. *למנהלים, אני לא בטוח שזה מתאים לפה אבל אני חושב שכן.. במידה ולא אז אני מתנצל ומבקש שתעבירו לאן שזה מתאים * שלום החורף מתקרב ואיתו הברקים הרעמים ונפילות המתח מכל החימום שאנשים מדליקים... יש לי מחשב לא זול ואני רוצה לדואג שלא יקרה לו כלום מה שאני צריך זה משהו שיספק את כל ההגנה הדרושה למחשב... מברקים, נפילות מתח עליות מתח מתח לא יציב וכל הדברים האחרים שיכולים לפגוע/לשרוף את המחשב או רכיבים בו.. אם חשוב אז יש במחשב ספק של 550W (עם נצילות של 85%+ אם אני זוכר נכון...) אך כמו כן מחוברת מערכת רמקולים 5.1 ומסך... אז אני ישמח למשהו שיוכל להחזיק את המחשב וכל הדברים שקשורים אליו בביטחה ואפילו יספק לי אפשרות לשידרוג עתידי של המחשב ללא צורך בלשדרג גם את האל פסק או מייצב מתח…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by NuXeR,

שלום, אני עומד לפני רכישה של חלקים לאט לאט כדי לבנות מחשב חדש. אני מעוניין ללכת על הסונטה 3 plus, דיי סגור על זה כבר הרבה זמן. בנוגע לכרטיס או לכרטיסי המסך, רציתי לוודא שאין בעיה להכניס 2 כרטיסים ב-CF למארז הזה, וגם ידוע על כל מיני בעיות אורך... רציתי לשאול האם יש פה במקרה מישהו עם אחד מהכרטיסים והמארז הנ"ל. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by portance,

אני לגמרי חסר ידע בנושא הזה של מארזי מחשב. לפני שאני פותח ת'רד בנושא המלצה למארז, רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה הם הצרכים שלי מהמארז?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם, בפורום מפרטים עזרו לי להרכיב מפרט מחשב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=464456.10 הספק המומלץ שם הוא SEASONIC S12II 430W / 520W שיורכב בתוך Antec 300. בחנות שממנה אני כנראה אקנה (זיגזג - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=138_400&newitem=true ) לא מחזיקים ספקים של SeaSonic. יש המלצות לספק בעל אופי דומה (מבחינת איכות ושקט) מתוך המבחר שלהם במחיר של עד 400 ש"ח ? אפשר להסתפק ב-400W לדעתי. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ^Daemon^,

שלום לכם, בעקבות החלפת כרטיס מסך אני זקוק לספק חדש ל HD 6950. התקציב עד 300 ש"ח. נתקלתי ב: ACbel PCA010 Ipower 85H 650W - מה דעתכם? http://www.acbel.com/eng/Product.aspx?id=60&&sd=31&&pid=255 מפרט מלא: מעבד Intel Core i5 2300 2.8GHz זכרון: 2x G.Skill RipJaw 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 CL9-9-9-24 לוח אם: ASUS P8P67-M הרד-דיסק: Seagate Barracuda 7200 1TB SATA3 32MB כרטיס טלוויזיה: Gigabyte GT-E8000 56k מודם: D-Link DFM-562IS PCI

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by nanus,

אני קודם רוצה לתת ביקורת למארז שחשבתי שאני לוקח Cooler Master Stacker 830 זה מארז שעולה 1300 שקל והוא מצויין בשבילי אבל מה כן אם אני משלם 1300 שקל אני מצפה לקבל איתו קצת דברים למשל: יש לו תא ל 4 ארדיסקים שמחובר אילו מאוורר של 120 מקבלים רק אחד כזה! אני צריך לשים 3 ארדיסקים אבל אני לא מאמין שמישהו באמת ישים שם 4 ארדיסקים זה יהיה לחוץ הכמות הנכונה לדבר כזה הוא 2 בנוח ולא 3 או 4 בלחץ והם יתחממו הרבה יותר אם הם יהיו ככה צמודים הדבר השני זה שמקבלים עם המארז הזה רק עוד מאוורר נוסף (בנוסף למה שיש על ההרדיסקים) המאוורר נמצא מאחור אז ממארז שמשלמים עליו 1300 שקל מקבלים רק 2 מאוורירים שזה עלוב אני הקיצר מחפש מארז עד 1300 שקל שיהיה עשוי מאלומניום שיהיה מאוד פרקטי ונוח שהUSB שלו י…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by BarakCoder,

אני לא כול כך מבין בספקים,אבל יש שני ספקים שאני מתלבט בניהם עבור המחשב החדש שלי(עם GTX760 2GB) 1. 500W Seasonic ECO 2. Seasonic 550W RT 80+GOLD מי עדיף ? ומי אמין יותר? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by strifer,

האם למישהו כאן יצא לחבר את הלוח אם הזה למארז הזה ולהגיד לי האם הוא מתאים או לא?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. בכל פעם שהמזגן נכנס לפעולה יש מן "קליק" מהלוח ולזמן ממש קצר הוא כאילו שואב את החשמל של כל הדירה הסימפטומים הם: הבהוב יחיד של הנורות (נכבה לאיזה כמה חלקיקי שניות). כנ"ל מיקרו אם עובד. דברים שנטענים מפסיקים לרגע וממשיכים. המחשב אגב *טפו טפו* מתעלם בינתיים מהתופעה באלגנטיות (זה לא גורר ריסט או תגובה אחרת כלשהי). מילא זה היה רק בהדלקה אבל זה בכל פעם שהמזגן חוזר לפעול (הוא מגיע לטמפ' מסויימת התרמוסטט אומר לו להפסיק ואז ברגע שהוא ממשיך זה קורה שוב). נאמר לי שזה לא אמור לגרום נזק אבל אני מעט סקפטי ורציתי לשאול האם זה באמת לא מזיק או שכדאי להגן איכשהו על המכשירים. הייתי מעוניין להגן על שני מכשירים עיקריים: מחשב עם הנתונים האלו מ-http://extreme.outervision.com וספק Seasonic…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. דרוש ספק כח למחשב השומר וידיאו של מצלמה.. מחשב פשוט מאוד ללא כרטיס מסך ומעבד עם ליבה בודדת.. צריך ספק סה"כ אמין שיעבוד 24/7 תקציב 200ש"ח עדיפות לפחות.. חח

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by aviel2kk,

שלום לכולם מחפש המלצות לספק 1500w והמלצות לחברות של ספקים ומארז לגיימרים עד 1400 שח תודה רבה,ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Fir3DragoN,

לרוב החנויות בארץ יש את המארז הזה. אבל ברשת אין ממש תמונות שלו. אין לי מושג איך הוא נראה מאחור מפנים מהצד. אני מתכוון לקנות אותו. בארץ קוראים לו 6A21B החו"ל קוראים לו 6A21 שלא יהיו אי הבנות. מעניין אותי כי ראיתי דברים לא אופטיונאלים ובחלק יש ובחלק אין. אני מתכוון לקנות מסקייפיסי בייחד עם ספק 400W. איך נראה מפנים איך מבחוץ. אני רק בטוח על הפאנל החיצוני. על כל שאר המארז לפי התמונות לא בטוח. http://www.hec-group.com.tw/large.php?category=pccase&sub_category=midi_tower&model=6a&modelname=6a21-2 מישהו שקנה בארץ יכול לתת לי תמונה? של המארז אורגינלי. תמונות שלכם, של המארז הזה שלכם בבית לא מאתרים. למה חיפשתי ובכל מקום נראה אחר.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by guynu,

היי, אשמח לעזרכתם בבחירת מארז וספק כח עד 500 ש"ח ( אפשרי חריגה קלה). אפשרי גם מארז הכולל ספק או בנפרד. רצוי מחברת TMS תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מעבד: QX9770 לוח אם: GA-X48 של GIGABYTE כרטיס מסך: 8800GT 512MB זכרונות: 4096MB DDR2 1066 הארד דיסק: 500GB 32MB תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, כאמור בכותרת, מחפש מארז HTPC FANLESS למיפרט מחשב קליל בלי הארד דסקים.. תקציב כ700 ש"ח בערך.. אפשר לחרוג קצת

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. זה קשור לOC גם יש לי מעבד E6750 כרטיס מסך 9800GT OC 3 כרטיסי 1 ג'גיה דיסק קשיח 320GB מאוורר אחד על המעבד ואחד 120MN הספק שלי זה TR2430 של טרמלטייק המערכת שהיא על 3.2GHZ מאוד לא יציבה וקורסת תחת עומס במשחקי כמו CRYSIS אבל הדבר המוזר שגם שהמעבד על STOCK יש קריסות אומנם לא בתדירות גבוהה כמו עם OC אבל יש. כרגע החשדות שלי זה בספק האם יכול להיות ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by moshe1x,

שלום האם המארז והספק שבמפרט הנל מתאימים לשאר המפרט. הדרישה היא למארז שקט ונגד אבק , השיקול הנוסף שלי היה מארז של antec p280. האם יש לכם המלצות לספק ומארז אחרים בתקציב מקסימום 900(רצוי פחות). מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪940 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪126 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪359 מארז: ]Fractal Design Define R4 Black Pearl כמות: 1 - מחיר: ₪543 ספק כוח: ]Seasonic M12II-520 520W Active PFC Modular 80+ Bronze BULK כמות: 1 - מחיר: ₪347 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪349 כרטיס מסך: MSI R9 270X 2G DDR5 Gaming PCI-E HDMI DP כמ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by SteelCat,

לא מצליח למצוא אותו בשום חנות. הבנתי שדווקא הדגם הזה אזל ויגיע שוב רק עוד כמה שבועות. יש אלטרנטיבה? איפשהו שאפשר לרכוש את המארז?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. האם יש ספקים עכשווים ללא הפיצ'ר הזה?.כרגע יש ברשותי ספק HEC ישן שעובד טוב והוא אמור לעבור למחשב השני שלי (אתלון XP עם גיגה וחצי זיכרון ). אבל למחשב הנוכחי שמחובר לאל פסק PRPC 1050 אני צריך ספק בלי אקטיב PFC !!. ראיתי ביד שניה בטרייד זון ספקים של נקסוס החברה היותר מוכרת מהמאווררים השקטים אבל אני מעדיף את אנרמקס אחרי דיון קודם. אבל כל ספק היום מגיע עם האקטיב PFC הזה והוא לא ניתן לנטרול.אני גם לא ממש שש להחליף מכשיר שעובד נאמנה במכשיר חדש שעולה בערך פי אחד וחצי ממנו. מה עושים ???.אני נואש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by fungiman,

רכשתי את המארז במסגרת בניית שרת-מדיה, פשוט כי הוא היה זמין מיידית בחנות ליד ביתי (KSP). המארז על פניו נראה יפה, הצביעה שחורה אולם הגימור לא מספיק חלק ואיכותי (automotive quality כמו שרואים במארזים היקרים יותר). חלקי הפלסטיק מקדימה לא הדוקים מספיק, כפתור ההדלקה לפעמים נתקע בגלל חוסר התאמה מושלם שלו ביחס לחלקים הסמוכים. לא יפה enermax! הכיסוי העליון מוחזק על ידי שני thumb-screws ומחליק בקלות החוצה, אולם דורש מעט כוח בעת החזרתו (מה שמעיד על התאמה לא מושלמת בין החלקים). הרכבת לוח אם mATX נעשת בקלות יחסית וכך גם חיבורי החשמל, USB ו-AUDIO. למרבה הצער הרכבת הקירור (מסוג AC PRO7 LP) מעט בעייתית בגלל הסמיכות לדופן המארז. המארז כולל ספק כוח מובנה ומאוורר 80 מ"מ. למרבה הצער המאוורר…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. אני בודק אפשרות לבנות לעצמי NAS מבוסס אטום. אני זומם על אחד המארזים החדשים של LIAN-LI, הPC-Q11, ברגע שיהיה זמין. סה"כ לוח אטום, ושלושה דיסקים קשיחים (שני 3.5" ואחד 2.5") זה לא משהו שהייתי מגדיר בעל תצרוכת גבוהה. אבל בגלל גודל המארז, ואי רצון לעודף כבילה ספק מודולארי הוא האופטימלי הגם שהם ברוב המקרים חזקים מדי.. המלצות? תודה, אורי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מדובר על ספק HX750I CORSAIR PLATINUM נצילות 93% I7 6900K TDP 140W EVGA GTX 1080 FTW חשמל - 8+8 MAX 215W לפי האתר שלהם עכשיו מה זה PEAK לפי מה שראיתי הכרטיס יכול להגיע ל 445W ב OC והמעבד 293W ב OC אולי זה היה אפילו ללא OC (מה שלא נראה לי). מישהו מבין ויכול לעשות לי קצת סדר בבקשה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.