ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
-
ספק כוח של COOL MASTER דגם RS-460 PCAP-A3 עכשיו הוא על המערכת הבאה <<<<< אני מתכנן שידרוג לGTX470 וכנראה להוסיף עוד דיסק קשיח האם הספק יסחוב? http://img3.pconline.com.cn/pconline/0805/04/1284437_080503_coolermaster_rs460-pcap-a3_06_mthumb.jpg
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא רשמתי מחיר כי לא יודע מה המינימום לספק שיחזיק... מפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 (לא סגור) כונן קשיח "Seagate ST3160811AS 160GB SATA2 3.5 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 - פעמיים כרטיס גרפי GeCube Ati Radeon X1950Pro 256MB PCIe צורב Pioneer DVR-112 X18 DVD מארז ללא ספק NZXT Apollo
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
האם יש סיבה שבחוברות הוראות אומרים בכיבוי המחשב לנתק תמיד תחילה מהשקע את המטען ולא לנתק את חוט המטען מהמחשב הנייד ? דווקא נראה הגיוני יותר לנתק קודם מהמחשב ואחכ מהשקע (כי החיבור בשקע חזק), כמו כן הגיוני יותר בהדלקת המחשב - לחבר קודם את המטען לשקע ולראות שהכל בסדר עם המטען (שאין ניצוצות או רעש) ואחכ לחבר אותו למחשב, אז למה ההוראות של המחשב הפוכות ? שאלה נוספת - האם יש בעיה לכבות את האלפסק בלילה ולנתק אותו לחלוטין מהחשמל כל יום? ולהדליק מחדש בבוקר עם הדלקת המחשב? (הוא בחדר שינה ואני לא מעוניין בקרינה או הפצת חום בלילה כשהמחשב כבוי והאלפסק כבוי ממילא). תודה.
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מרכיב מחשב חדש עם הרכיבים בכותרת, 3 דיסקים קשיחים (חדש + 2 ישנים) וכרטיס טלויזיה. אני מחפש ספק כוח שיחזיק את המערכת בקלות, יאפשר לי לשדרג את כרטיס המסך למשהו חזק יותר בהמשך במידה וארצה, ובעיקר שיהיה שקט ככל הניתן. עדיפות למודולרי. חשבתי ללכת לכיוון הספק של 600-650 וואט, אבל אולי אני יכול להסתפק בפחות (כולל מרווח נשימה לשדרוג). ב-skypc יש את ה-Modu-625Watt ב-610 ש"ח, ולפי spcr הוא המומלץ ביותר בהספקים האלו (לפחות עד הגעת ה-SS X-650, למישהו יש מושג מתי הוא מגיע?) בלוגי'ק יש את ה-toughpower 650 ב-566 ש"ח, אבל אני לא יודע איך הוא ביחס למודו. מה מהשניים עדיף? יש למישהו המלצות אחרות? לרדת בהספק? תודה, ערן
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש אל פסק חזק שיחזיק שלושה מחשבים + 2 מסכים "24 סכום עד 2000 ש"ח הציוד בשווי 50000 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
רוב הרכיבים למחשב החדש הגיעו ואלה שדרושים להשקטת ה-HEC 400LD-T הישן עדיין לא, ולכן החלטתי לדחות את הפרוייקט הזה בינתיים (אני עדיין מתכוון להשתמש בספק הזה למחשב אחר שאני מתכנן להשמיש). מקריאה של דיונים אחרים בפורום נראה שהספקים של Seasonic מצטיינים בשקט ובתמורה טובה לכסף, ולכן כנראה שאקנה ספק שלהם. השאלה היא איזה דגם בדיוק? הנה כמה שנכנסים לתקציב (האחרון בדוחק רב): Seasonic S12 Energy Plus 550W - 354 ש"ח Seasonic S12II 520W - 357 ש"ח Seasonic S12II 620W - 375 ש"ח Seasonic M12II 620W - 458 ש"ח (ספק מודולרי) צרכני החשמל במחשב יהיו (בשלב ראשון) הרכיבים הבאים: - מעבד i5 750 - כרטיס מסך עם קירור פסיבי (HD4550 או 7600GT, עדיין לא החלטתי) - זכרון DDR3 2GB, שני דיסקים קשיחים S…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתלבט בין שניהם. חיפשתי משהו שקט ואני יותר נמשך לעיצוב של ה H440 אבל ביקורות אומרות שה R5 יותר שקט. חוץ מזה ה R5 מגיע עם שני מאווררים וה H440 עם שלוש ואני רוצה שלמרות השקט תהיה זרימת אוויר טובה. מה אתם הייתם לוקחים?
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שיספיק למחשב עם לוח DS4 מעבד CONROE E6300 כ.מסך 7600GT 1GB זכרון 667MHZ המחשב שלי נתקע במשחקים אני חושד שזו הבעיה ומעוניין להחליף ספק תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך ה ANTEC P182-B ADVANCED SUPER MID TOWER CASE האם יש שם מרווח מספיק ל 8800 לא בצפיפות האם שקט נוח לשליפה והרכבה ובהשוואה ל Hush או NZXT LEXA w/o PSU שעולה כמעט חצי מחיר ובטוח יותר יפה תודה
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש בעל: I7 2600K GIGABYTE Z68X-UD7-B3 2 זיכרונות של 4GB בעתיד אולי אוסיף עוד 2 DDR3 1600 ישנם 4 מאווררים 12 עם לד + 2 מאווררים 8 בלי לד קירור למעבד בעל 2 מאווררי 13 עם לד כרטיס מסך כרגע 9600GT בעתיד הקרוב אשדרג לכרטיס חזק יותר 8-9 דיסקים קשיחים 72000RPM אני מתכוון לקנות : Thermaltake Toughpower Grand GOLD 750W Modular PSU Active PFC הוא מספיק חזק?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי אותו לפני שבוע, וזו ההתרשמות שלי לגביו (התרשמות מקוצרת מפאת הזמן שאין לי...). כשהגיע המארז הוצאתי אותו מהקופסא ומהמבט הראשון הוא נראה לי מצויין - עסקה טובה. מראה חיצוני מצויין, לא יותר מידי מצועצע (פס מואר כחול עדין מקדימה ומאוורר לד כחול אחד, גם מקדימה), כמו שאני אישית אוהב. בסיס המארז עשוי מתכת, ומעטפת המארז עשויה מאלומיניום מבריק הצבועה בשחור. החיסרון הבולט לעין הוא שהמארז מתנהג כמגנט טביעות אצבעות, כל נגיעה קטנה מיד משאירה "כתם" (כמו במחשבים הניידים עם הגימור המבריק), אבק נמשך אליו תוך מספר שניות אחרי נקיונו. הפאנל הקדמי עשוי מפלסטיק שחור מבריק, הדלת הקדמית שמסתירה את מפרץ הכוננים עשויה גם מפלסטיק שחור חלקו מט (מקדימה), וכשפותחים את הדלת מבפנים יש את הלוגו …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה ספק אני צריך לשים... ספק כוח חזק שיחזיק ת'מחשב המארז שלי הוא Raidmax Sagitta Window Black 921wbs תרשמו לי איזה ספק כוח חזק יתאים וכמה בערך הוא עולה תודה
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אפשר לחרוג ל-900 ש"ח גג. מארז- רצוי שיהיה שקט, נכון, אני נשמע ילדותי והכל, אבל אעדיף מארז שבא עם חלון בצד, אבל שהחלון לא יבוא על חשבון האיכות של המארז, אם אין משהו בתקציב גם איכותי ושקט במקביל, אז פשוט לא. ספק- נראה לי ננעלתי על הליברטי 400, ספק שהוכיח את עצמו, איכותי, מודולרי, כבלים מוסלבים, חזק ומחזיק GTX, אם למישהו יש הצעה אחת הוא יכול להביא. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=10&hProdID=153 אני מתלבט בין המארז הזה לבין מארז של קומפיו-קייס http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=8
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
האם הספק הנ"ל יחזיק מערכת של Intel Core i5-4670K Asus Z87-C 780GTX 8GB RAM 3 דיסקים קשיחים 2 כוננים אופטיים ללא OC. אם לא, מה מומלץ עד 600 ש"ח? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט: GA-965-DS3 E4400 V1 Liberty 400 7600GT תכלס הבעיה הרצינית שלי זה ה V1 מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
הי חבר'ה, אני רוצה לשדרג ספק על מנת שיתמוך בכרטיסי מסך חזקים יותר, אני מתכוון לשדרג בתקופה הקרובה ולפי הבנתי הספק חלש יחסית. המערכת שלי כרגע: Inter Core i5 4460 MSI H81M-E34 (MS-7817) 2x 4GB DDR3 AMD Radeon HD6850 A.PFC Thunder 450W CoolerMaster אשמח לקבל המלצות לספק טוב שיוכל להחזיק את המחשב עם כרטיס מסך מהסדרות החדשות (לא יהיה SLI). תקציב: 300 ש"ח, אם אפשר פחות מזה גם טוב. תודה רבה עריכה: מצאתי בזאפ ים ספקים, רק שאין לי מושג מה מהם לקחת: http://goo.gl/lg9HK2
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצות לספק 1500w והמלצות לחברות של ספקים ומארז לגיימרים עד 1400 שח תודה רבה,ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע ספק ג'נרי (סאן-שיינן או משהו כזה חח) בקיצור המחשב שלי מרעיש מאוד (גם המארז ג'נרי) אז ניסיתי למצוא מה מקור הרעש: יש לי מאוורר אחד שמוציא אוויר אז כיביתי אותו והרעש עדיין היה חיביתי את המאוורר של המעבד והרעש עדיין היה ולספק שלי יש שני מאווררים של 8CM שכנראה הם מקור הרעש...זה רעש בלתי נסבל כמו של טרקטור אני שוקל לקנות ספק חדש, כמה שיותר זול וכמה שיותר שקט וחשבתי על זה: http://skypc.co.il/pl_product~PS-05~24~0.htm המערכת שלי: Intel Pentium 4 2.66GHZ Northwood ASUS P4P800 Deluxe ASUS GeForce FX5200 Kingston (256x2) KVR400X64C3A Western Digital 80GB 800JB ד"א אני שולל את הלוח אם מכיוון שהקירור שלו הוא פסיבי וההארק דיסק עוד לא בדקתי אבל לא מאמין שזה הוא עושה את כ…
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני מצרף תמונה של הספק כוח שהלך, מכיוון שיש לי אפס הבנה בנושא הזה, אשמח להמלצה שלכם מה יכול להחליף את הספק כוח שהלך, אם זה חשוב המחשב הוא i3 עם 4gb ddr3
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בבית 2 מחשבים: האחד: מעבד E6300 כרטיס מסך X1950PRO 2GB DDR2 667 הארדיסק WD 250GB SATA2 ועוד אחד WD 80GB IDE והספק שלו הוא LIBERTY400 המחשב השני בעל ספק גנרי 400 וואט E2140 512MB DDR1 400 HD1 SATA RADEON 9600XT אף אחד מהם לא מומהר או משו כזה.. לפני כמה זמן הייתה הפסקת חשמל ששרפה לי לוח אם ומעבד במחשב הישן(בגלל זה המעבד החדש יחסית עם החומרה הישנה) והחלטתי לקנות UPS לשני המחשבים. כדאי לי לקנות UPS אחד לשניהם או לפצל את זה לשני UPSים? במידה ואני קונה אחד, יש המלצות לאיזה אחד יתאים ל2 המחשבים האלו? האם UPS 700 יספיק להם? אני בטוח שהם לא עובדים תמיד על תצרוכת מלאה. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי, הזמנתי בTMS מפרט הכולל את הרכיבים cooler master cm 690 + hec 400W. החנות הודיע לי שלא ניתן להרכיב את המפרט כיוון שהחוטים של הספק לא ארוכים מספיק להגיע ללוח אם. הם הציעו לי לחליף את הספק לLiberty 400W או Corsair 450W, או להחליף מארז. הספקים שהם אמרו לי שמתאימים למארז מייקריים מאוד את הסיפור ולכן חבל לי סתם להשקיע עוד כסף אם לא צריך. לכן אני צריך עצה למארז איכותי בתקציב של כ430 ש"ח, או פיתרון יצירתי אחר. עריכה: לאחר חיפוש באיננטרנט מצאתי את שני 2 הדגמים הבאים שיכולים להתאים לי: enermax chakra ולהוסיף 2 מאווררים gigabyte poseidon מה דעתכם? תודה, מתן
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
הספק של ZALMAN 500W מתאים לי בדיוק לצרכים שלי הבעיה היחידית שיש תאורת לד צבעונית שממש לא בא לי שתאיר לי את החדר שאני הולך לישון האם יש למישהו ניסיון או יודע האם ניתן לבטל את התאורה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-