ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
המליצו לי כבר על מארזים של Antec כמו P180 ו 182 תגידו מה דעתכם ולמה אתם חושבים שכדאי לקנות את המארז הספציפי הזה. עדיף בלי ספק כי יש לי ספק טוב.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום... אני מקווה שאני נמצא בפורום הנכון , יש לי מחשב נייד של HP מגרסת DV6 והיום המטען המפסיק לעבוד והוא מצפצף , יש מישהו שנתקל בבעיה הזאת ויודע למה זה נגרם ? המחשב הוא חדש מלפני כמה חודשים
-
- 3 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מחשב בן 7 שנים שבקושי מצליח להריץ סרטי וידאו ב HD ברצוני לשדרג אותו ולקנות מחשב שיכול להריץ גם משחקים. להלן המפרט שבחרתי מעבד: I7-860 לוח אם: ג'יגה-בייט H55M-USB3 זיכרון: OCZ DDR3 1333MHZ 2*2048 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5770 מדובר בלוח אם מיני וגם המארז שאני רונה הינו מארז קטן בעל מאוורר אחד פרט לרכיבים הנ"ל יהיה לי במחשב דיסק קשיח בודד,צורב וכרטיס רשת אלחוטי PCI. לפי הבנתי גם הכרטיס מסך חסכוני בצריכת חשמל (מקסימום 108W) וגם המעבד חסכוני. לפי מחשבונים שקיימים ברשת הספק של 400W אמור להיות די ויותר אבל באתר של SAPPHIRE רשום שדרישת מערכת היא 500W ברשותי ספק כוח טוב בהספק 400W ואני לא רוצה להוציא כסף מיותר במידה וזה לא נחוץ. האתר של SAPPHIRE http://www.sap…
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח 480 ריל פאוור והמפרט שלי הוא: e6750 8800gt gf 4gb ram kingston hd 200 gb סיגייט 500 gb wd sata2 ואני מעוניין להוסיף 1tb wd green sata2 האם הספק כוח יספיק לזה? המחשב לא עבר overclook תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכם, אני כרגע עם מארז גינרי של IVORY, הגיעה זמן להשקיע קצת במארז בתקציב עד 350 ש"ח אחרי שקראתי מלא ביקורות עדיין לא מצליח להגיעה להחלטה נכונה... שתי המארזים הנ"ל מומלצים אך מה עדיף ? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1516 - K56 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4971 - CM590 חשוב לי סידור כבלים כי יש לי מלא מ- ENERMAX 525W ו- יהיו לי 3 הרדדיסקים בקרוב. ובנוסף שיהיה שקט ומינימום עבק ? מה כדי מבחינת עבק+שקט וסידור טוב של קבלים ? תודה על עזרה מה לגבי SONATA III[br]פורסם בתאריך: 3.03.2010 בשעה 11:29:55 אף אחד לא יכול לעזור ?
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מחפש אל פסק שיחזיק את המפרט הבא ו3 מסכים 24 לא חייב להיות יחדה אחת גדולה זה יכול להיות גם 2 יחידות קטנות. מעבד Intel Core I5-750 2.66GHz Tray קירור למעבד For Socket 1156 Scythe Mugen 2 לוח אם Asus P7P55D-E Evo או Asus P7P55D-E Pro זיכרון DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz של חברת G.Skill או Corsair 2X כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB X2 כרטיס גרפי HDMI Sapphire ATI Radeon HD5750 1024MB DDR5 PCIe צורב Samsung SH-S223 X22 SATA Black DVD ספק כח Seasonic M12II 500W 80Plus מארז LanCool PC-K60 תודה חזי
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לוחות אם רבים כוללים 4 יציאות USB מאחורה ועוד 2 מחברים שכל אחד מהם תומך ב 2 יציאות USB נוספות. הרבה מארזים כוללים 2 יציאות USB מקדימה. למה הם מנצלים רק 2 מתוך 4 יציאות נוספות אפשריות? אגב, איפה בארץ אפשר לקנות בזול יציאות שמתחברות ל headers בלוח (של USB, יציאות סריאליות, וכו')?
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! לאחרונה רכשתי מפרט עם המארז המצויין בכותרת. ההמלצות החמות עליו לא הותירו בי ספק שזהו מארז מצויין! התרשמות ראשונית- מבחינת חומרים,הוא עשוי טוב- הפח עבה ואיכות הפלסטיקה טובה הוא שקט. אבל זה בערבון מוגבל- המארז מגיע עם שתי מאווררים שלכל אחד יש מתג L,M,H. כל עוד אתה נשאר על מצב L המארז שקט להפליא. ברגע שאתה מעביר לM הם כבר לא שקטים במיוחד וברגע שאתה מעביר לH זה מרעיד את הרשת (הפתח של האוורר במארז שהוא חלק מהפח החיצוני) ועושה מללללא רעש ואין מה לעשות ממש בנושא- אלא אם כן, אני מקמבן משהו בעצמך. מבחינת מבנה- הוא ממש לא נוח לעבודה. הוא לא מתפרק ולא נגיש ותאחלס, העבודה עליו היא בדיוק כמו עבודה על מארז של 150 ש"ח. למחשב הקודם שבניתי קניתי CompuCase 6A19B Blac…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הספק צריך להחזיק את המערכת שלי עם אובר קלוק למעבד שבין 25%ל-40% כמו כן מחוברים למחשב 4 מאווררים 3 HD 1 DVD RW במקום שני הכרטיסים 8800GT יש כרטיס חדש 285GTX כל שאר המפרט לא הישתנה למעט הארדדיסק פה ושם. התקציב שלי הוא שאין תקציב אבל כמה שפחות כך יותר טוב הספק צריך להיות איכותי כמו שרק חברי הפורום יודעים להמליץ בברכה ארז
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
או לפחות איך אפשר להתקרב למטרה שהוצגה בנושא ? האם שימוש בספק שאין לו מאוורר לא תחייב תיגבור האיוורור במארז ? ( ואז האם זה יהיה יותר שקט משימוש בספק רגיל עם מאוורר ) האם יש למישהו נסיון עם ספק FANLESS
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי ספק כוח 450 W של AMD . האם אני צריך לשדרג אותו כדי שיתאים ל כרטיס גרפי 5770 של ATI? (לפני היה לי כרטיס גרפי 7800 ) תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם אני נמצא בדילמה יחסית קשה, אני נמצא שלב לפני קניית מערכת מחשב והדבר האחרון שנשאר לי להחליט עליו הוא המארז. כרגע עומדות בפני 3 אפשרויות: Thermaltake Soprano RS 101 VG7000BWS ANTEC 300 RaidMax Sagitta סדר העדיפויות שלי במארז הוא זרימת אוויר>רעש>יופי אשמח לשמוע את דעתכם. ישנה אפשרות לANTEC 900 אבל הייתי מעדיף לשמוע את דעתכם בקשר לשלושת האפשרויות שהזכרתי אם אפשר =] תודה מראש לעונים! ד"א אני מניח שחשוב לציין שהמערכת תכלול את הרכיבים הבאים: לוח אם Gigabyte GA-P55US3L (Intel P55 Chipset) מעבד Intel® Core™ i5 750 2.66GHz 8MB 1333MHz מאורר למעבד Thermaltake ISGC 400 CLP0540 זיכרון Kingston 4GB Kit DDR III 1333MHz דיסק קשיח Samsung 1TB 7200rpm SATA II HD103SJ …
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
בקשר לספרק הכוח אנרמקס רבולושין 1050W מה ההבדל בין הדגם שמותאם לקרוספייר ,לבין הדגם שמותאם לSLI האים זה משמעותי ומה הכוונה לתאימות מה הפואנטה? אים מישהוא קנה לזה עים התאימות לקרוספייר הוא לא יכול לשים כרטיס של נוידיה.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אוקיי ישלי מארז כזה של אייבורי מהפשוטים,אלו שעשויים מחומר עלוב ומשקבלים עם המחשב.(כבר שדרגתי את המחשב הרבה פעמים מאז,וזה פשוט חלק מקופח אצלי וחבל) אני רוצה להחליף מארז כי המאוורים של המארז שלי נורא מרעישים+אני רוצה שהמחשב שלי יהיה קר יותר למטרות OC בינונית עתידיות, האם שווה לי להחליף את כל המארז או רק מאווררים? ואשמח להמלצות של מארז איכותי מעוצב יפה,LEDים כאלו על המאווררים או משהו בסגנון,ושיהיה עשוי מחומר איכותי וקריר; אין תקציב מוגדר אבל שלא יעלה על 500 שקל נניח. עוד שאלה היא האם אני יכול לקחת איזה מאוורר קיים כבר מהמארז הזה ולחבר אותו למארז אחר שאני קונה, והאם מומלץ לעשות את זה בכלל. תודה מראש. מפרט מערכת: E8400 HIS HD5770 GIGABYTE G31M-ES2L 2GB RAM HEC 500W
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
איזה מארז וספק מKSP במחיר של עד 500 ש''ח (עם אפשרות של חריגה קטנה אם זה באמת שווה זאת) המפרט שאני הולך לקנות משם בעזרת ה' Core i5 750, s1156, 8MB Tray לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55A-UD4P s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB Patriot Viper II Sector 5 Dual Channel כרטיסי מסך Sapphire HD 5770 New Edition 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E / HD 5770 Heatpipe Fan דיסקים קשיחים Western Digital 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX צורבים Sony Optiarc AD-7240S DVD±RW x24 Black Sata / SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata (או לצורבים של LG שלא עולים על140 ש''ח) מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Alpine 11 Pro …
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
האם הנתונים המוזרים שבתמונה (ה 5V, -5V, -12V) ייתכנו, או שזו שגיאה במדידה? ואיפה יש רשימה של הרכיבים שניזונים מכל קו מתח? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
כאמור יציאות USB ואודיאו מהפנל הקדמי ולא מלמעלה. כי המחשב נמצא מעל קו הראש שלי כשאני יושב. רצוי שהרכבת הדיסקים הקשיחים הינה מהצד, כי אני "חופר" שם כל הזמן. רצוי שקט, אבל זה לא הכי חשוב כי ממילא הדלת השמאלית אצלי תמיד לא מחוברת. תודה איציק
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
ראיתי כל מיני ספקי כוח שליידם יש תמונה של CROOSFIRE ובחלק יש תמונה של SLI הבנתי שהספקים תומכים בתכנולוגיות של התמונות ליד אבל האם ספק שליידו יש תמונה של CROOSFIRE תומך גם ב -SLI והנה דוגמה http://ksp.co.il/allimg/lrg3803.jpg בברכה ארז
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני לא מתכנן לקנות אף אחד, פשוט ראיתי קצת מידע על שני המארזים ולא ראיתי אף הבדל חוץ משב-62 יש לדים כחולים במאווררים, והבפנים צבוע בשחור. יש עוד הבדלים שמצדיקים את הכ-100 שקלים הבדל שיש ביניהם?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עמדתי לרכוש את ה-PC-K62 המהולל של LANCOOL עד שנזכרתי במקרה באותו המארז ש"ראיתי מזמן ונורא אהבתי", מדובר בTHERMALTAKE ELEMENT S. המארז פשוט עונה באופן מוחלט לטעמי במראה שלו, ומחירו (500ש"ח) זהה לזה של PC-K62. האם מישהו התנסה עם המארז המרהיב הזה? שכן נראה שהוא בנוי בצורה נורא איכותית... האם סביר להניח שאאבד ביצועי קרור עם המארז הזה מול הPC-K62? האם הדלת הקדמית שלו משפיעה על התועלת של המאוורר הקדמי? בסה"כ ברגע שייאמר לי שהמארז הזה לא נופל באופן מורגש בביצועי קרור/שקט מהPC-K62 אני לוקח אותו, מקווה שיש פה אנשים שהתנסו עם המארז ולא מתבססים על מה שאפשר לקרוא באינטרנט בלבד (כי גם אני יכול) ;D
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום ספק ENERMAX MODU82 425W. והמאוור שלו הוא 120 מ"מ המארז שלי הוא יחסית קטן אז התקנתי אותו למעלה עם המאורר כלפיי מטה לכיוון המעבד. והבעיה היא יש לי קירור של המעבד ARTUC FREEZR 7 PRO ובין המאורר של הספק לגוף קירור יש אולי ס"מ 2 רווח בלחץ האם זה נורא?
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה מחשב חדש המיועד לעריכת מוסיקה והגעתי לסוגיית המארז/ספק. חשוב לי מאוד מאוד השקט, ולכן ארצה את המארז והספק השקטים ביותר שניתן להשיג במחיר זה, 1000 ש"ח. המפרט שאני מתכוון לקנות הוא זה: Core i7 920 gigabyte X58A-UD3R s1366 ddr3 1866mhz 3x2GB G.Skill Trident Edition Triple Channel sapphire HD 5750 Vapor-X 1GB GDDR5 2X western digital 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX LG DVD±RW GH22NS Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler תוסיפו לזה גם כרטיס קול. עדיין לא החלטתי איזה. אני יודע שה- P182 הוא מארז מאוד שקט אבל יקר, וחשבתי לכיוון ECO 80+ 500W Active PFC מבחינת ספק (האם הוא מספיק למפרט?). אשמח להמלצותיכם.
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
האם הספק Hiper HPU-4M630-PE 630W יחזיק את הכרטיס 5850? ברשימה הזאת http://sites.amd.com/US/ATHOME/AMDLIVE/AMD-LIVE-READY/OTHERPRODUCTS/POWERSUPPLIES/Pages/ATIRadeonHD5850.aspx אני לא מוצא את הספק הזה.. הספק: http://www.hipergroup.com/products.php?lv=4&cate=1&type=7&pid=24&action=Specification
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה מערכת שכוללת hd2900 gt מעבד 6320 והשאלה שלי זה עם ספק SS400 ET יחזיק את המערכת הבאה ? צריך עזרה דחופה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום רב, בימים הקרובים אני עומד לרכוש מחשב חדש את המפרט אפשר לראות בעץ הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451907.0 יש לי מארז ישן אך מאוד שקט ואמין של חברת Thermaltake http://www.pandas.co.il/product_info.php?manufacturers_id=55&products_id=4775 רציתי לבדוק האם אני יכול להמשיך להשתמש במארז הזה מבחינת התאמתו לרכיבים חדשים כגון כרטיס מסך, לוח אם, וקירור המעבד תודה, איציק.
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-