ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
אהלן, המחשב של דודה שלי עבר קריסות אקראיות, לקחתי אותו אלי, פתחתי, מפוצץ אבק, ניקיתי שמתי משחה מחדש והחלטתי להריץ OCCT למעבד כדי לראות אם אני מצליח להקריס אותו, חוץ מהעובדה שהוא מרעיש טיל הוא עבד די בסדר, עד ששמתי שערך ה 12V שהOCCT מציג התחיל לרקוד מ 7.5V עד 13V (לרוב מתחת ל 12V), אז הגעתי למסקנה שהקריסות הן כנראה תוצאה של הספק הג'נרי שלה. המחשב הוא די פשוט, לוח abit lg45z מעבד Pentium D בתדר 2.66 גה"צ חצי ג'יגה של ראם בתדר 533 מה"צ דיסק קשיח אחד וכונן אופטי אחד. אני מניח שמעבר ל 300W אין צורך פה, אז הקצבנו לענין 150 ש"ח בתקציב זה איזה מהספקים עדיף? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1068 או http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=892 כמו שאמרתי, להספק אין פה…
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
במפרט הרב תכליתי ב5000 ש"ח שבאתר מומלץ לקחת את השילוב Antec Sonata III + Corsair CX400. איזה יתרון יש לספק הזה על הספק שבא עם הסונטה?
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
כתוב שהוא מעביר 14 AMPS ב12V1+ ו15 AMPS ב12V2+ זה אומר שהוא מעביר 29 ב12+? או במילים אחרות, הוא יחזיק לי 512 GTS 250?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברה קיצר מחר אני קונה מארז חדש כי יש לי עכשיו משהו מסריך יש לי תקציב של 200 ש"ח. אז רציתי לשאול איך המארז HEC 66RC? והאם הקרור SCYTHE MUGEN2 ניכנס בו עם מאווררים עליו? איך המארז סבבה לאוברקלוקינג סביר וסידור חוטים? איך הסירקולציה? יש לכם להציעה לי משהו יותר טוב בתקציב? והכל ניכנס שם נכון? GA-EP45-UD3LR Q6600 scythe mugen 2 kingston 4gb ram HD5770 1GB CORSAIR VX550W HDD wd 160gb 8mb תודה אתם לא יודעים כמה אתם עוזרים לי!!!
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
ישנם חלקים שמתנגדים למצב הזה?
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
^ Arctic cooling silentium t2 כרגע יש לי את המארז הזה^ שקט להפליא. מעניין אותי עד כמה שקטים הקורסאיר והג'יגבייט ביחד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מעבד E4400 אולי נחליף באותה הזדמנות למעבד אינטל חדש (למשחקים) לוח אם P35 כנראה שגם יוחלף (או לוח אם או מעבד) HD4870 כרגע יש לי Thermaltake ToughPower 600W שמתחיל לשבוק חיים. אני רוצה ספק חדש יותר שקט (כן כן... אני עדיין שומע אותו) אני מוכן להשקיע 300 ש"ח אפשר גם בפחות, מה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מצאתי כמה כבלים אצל חבר שהוא לא יודע מאיפה הם הגיעו. מדובר בכבלים אפורים יפים כאלה עם 3 כניסות נקבה של מתח molex, כשחלק מהם עם כניסות SATA. חשבתי שאפשר אולי לחבר אותם לכבלים שיוצאים מהספק, אבל הכבלים שיוצאים מהספק הם גם נקבה. יכול להיות שיש לוחות שמגיעים עם יציאות זכר על הלוח שאפשר לחבר אליהם ישירות את הכבלים האלה? או שיש להם שימוש אחר? אודה לכל הסבר. ניסיתי למצוא תמונה שלהם, אבל בגלל שאני לא יודע איך קוראים להם בדיוק, לא הצלחתי למצוא עדיין. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם. מכרה שלי הזמינה מפרט מסקיי. לעריכה - לא לגיימינג. המפרט כולל: I5-750, שני כוננים, צורב, 9600GT וכרטיס PCI FIREWIRE. שני מודולים של זיכרון. מארז אנטק three hundred. בעתיד ייתכן שתשדרג כרטיס מסך - נגיד ל GTX260 או QUADROFX1800 - ותוסיף כרטיס קול ו\או כונן או שניים. אולי עוד זכרונות. חשוב שיהיה שקט (אבל לא קריטי אם זה דציבל אחד לפה או לשם...). צריך שיתאפשר OC צנוע ויציב בשעת לחץ\רינדורים (3200-3400Hz?). לא צפוייה המהרת כרטיס מסך\זכרונות. הכסף לא מהעץ והיא כבר חרגה מהתקציב, אבל יש דברים שלא מתפשרים עליהם. על מודולריות אפשר... בהתחלה הוזמן seasonic 330W , אז הוחלט שכדאי שתהיה אופציה לOC וסקיי המליצו לשדרג ל550 seasonic energy plus אני לא מבין בזה, וחשבתי על S12II-…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקבל מאחי את ה3870X2 שלו, ויש לי 2 ספקים בבית: Thermaltake TR2 Power 430W Enermax Noisetaker 420W האם אחד מהם יחזיק את הכרטיס הנ"ל עם המפרט שבצד? ואם לא אז אבקש את המלצתכם לספק עד 400 ש"ח (תיתכן חריגה אם הספק יעמוד בדרישותי): 1)שקט! 2)חסכוני (במידת האפשר) 3)מודולרי בנוסף, יש ברשותי מארז NZXT HUSH, האם הכרטיס נכנס בתוכו? אודה להתייחסותכם
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
האם במארז coolermaster 690 יש מספיק מקום לכרטיס מסך 260GTX? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
הזמנתי מחשב חדש עם מארז ANTEC NSK 3840 שמגיע עם ספק 380W. המפרט המקורי כלל core i5-750, 4GRAM, HD4670 (וכמובן גם הרד דיסק וצורב). לא מתוכן אוברקלוקינג. מסתבר שאזל המלאי של ה 4670 ונדרשתי לבחור כרטיס מסך חדש מהמלאי של החנות. חשבתי לשדרג ל 4830 רציתי לדעת אם הספק יחזיק מערכת כזו. (ע"פ דרישות היצרן צריך לפחות 450W). כמו כן אם יש למישהו דעה לגבי יכולת פיזור החום של המארז הקומפקטי, אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
ככה, כמה שאלות: ספקים: איך החברות הבאות? ThermalTake, OCZ, SeaSonic? מה דעתכן על כל אחת, ומי הכי טובה? מארזים: איך המארזים של ThermalTake? בלי קשר לספקים שלהם, רק המארזים...ואם הם טובים, איזה מארז אתם ממליצים שמקביל במחירו ל Antec 300?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
א' כל אני מצטער שפתחתי כבר נושא לגבי משהו דומה, פשוט החלפתי מפרט מכיוון שהיה בעיות מלאי בחנות. אני רוצה לדעת איזה ספק לקנות למערכת הבאה: מעבד: INTEL CORE i5-750 SLBLC - LGA 1156 - 2.66GHz - 8MB - BOX כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA Geforce GTX 260 896 Super OverClocked - GV-N26SO-896I לוח אם: GIGABYTE GA-P55-US3L - Socket 1156 - Dual DDR 1066/1333 זיכרון: KINGSTON DDR3 - 4096MB (2x2048MB) - 1333MHz - CL9 דיסק קשיח: SAMSUNG HD322HJ - 320GB - 16MB - SATA2 - 7200 RPM צורב די.וי.די: SAMSUNG DVD+-RW SH-S223FBLK - x22 - SATA - BLACK מארז: JSP-Tech K110A EZCool - Black ספק כוח: ??? התקציב לספק הוא כ300-350 ש"ח, אני יודע שצריך ספק של לפחות 500W עם 40A ב-12V rails. אני לא מתכוון לעשות …
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
למאוורר "חיים משלו"- מתחיל להרעיש-לפעול במהירות גבוהה - בפתאומיות. יש טעם לנסות לפתוח להחליף מאוורר? פעולה של ניקוי (שואב אבק) ושימון עדין ללא פרוק לא פתרה את הבעיה. הצעות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי להלן הקונפיגורציה שלי : מעבד : Core i5 750, s1156, 8MB Tray לוח אם : H55-UD3H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1800, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות : DDR III 1333Mhz 2GB Kingston x 4 דיסק קשיח : 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EAR +עוד דיסק קשיח קיים בנפח 250 גיגה . אני צריך בבקשה המלצה למארז בסביבות ה- 300 ש"ח שקט ומאוורר .
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם ספק HEC 500 וואט ואחשיו היסתכלתי מאחורי המחשב בתוך החריצים שיש במארז ויש שם על כמו דבר כזה כתום ניראה כמו סוללה ולידה כמו משהוא לבן ניראה כמו דבק מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וברכה רציתי לשאול ולהתייעץ , איזה חברות של ספקי כוח כדאי לקנות למחשב ? יש הרבה חברות , איזה חברות כדאי לקנות ?
-
- 2 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב שמחובר למערת מסויימת המערכת מקבלת מתח ומופעלת ע"י מפסק משלה , אני מעונין לגרום למחשב לפעול ע"י לחיצה על הפתור החיצוני ( הפתור של המערכת ) . חיפשתי ב BIOS אפשרות של הפעלה אוטומטית בעת קבלת מתח ולא מצאתי אני גם דיי בטוח שצריך לסדר משהו על מנת שזה יקרה , האם למישהו יש פתרון ? קובי
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום! יש לי ספק Cooler Master Extreme Power Plus 600W ואני יודע שהוא לא ממש איכותי. המפרט שלי הוא: מעבד: E7500 @ 3.8GHZ ראם: Corsair 2X2 GB 800MHZ @ 830MHZ כרטיס מסך: HD 4870 לוח אם: EP43 UD3L ספק: CM extreme power plus 600W אז הבעיה שיש לי VDROP רציני. כששמתי את המעבד בביוס על מתח של 1.375 V (בשביל OC) התוכנה HWMONITOR מראה לי מתח של 1.34-1.33 (משתנה כל הזמן). לוח האם שלי לא תומך בתיקון VDROP. השאלה שלי היא האם כדי להחליף ספק? האם הוא מספק מתח יציב לחומרה? האם ה-VDROP נגרם בגלל הספק? תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
של חברת SeaSonic אני מצרף את המפרט מחשב שאני קונה...הספק יענה על הדרישות(בעיקר מצד הכרטיס מסך)? ולגבי המארז שלי האם מספיק מאוורר אחד מקדימה ואחד בצד(בנוסף לשניים שמגיעים איתו)או שצריך 2 מקדימה? אני הולך לעבוד עם HD אחד.[br]פורסם בתאריך: 23.03.2010 בשעה 21:22:39 ועוד שאלה מה עדיף620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 (Retail) או זה 620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-620 (Retail) מה ההבדל בינהם?והאם שווה לשים עוד 60 שקל על הספק השני?(לפי המפרט שלי מההודעה הראשונה) תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
המלצה למארז נוח ושקט עד 250 שקל ללא ספק http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?manufacturers_id=292&products_id=12231&osCsid=4lsjcrucpu7hqqk6jqga96qpa4 איך המארז הזה האם הוא שקט
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את המפרט הבא, ורציתי לרכוש את מארז Cooler Master HAF 922 Chassis שהומלץ עליו רבות, אך גיליתי שהרוחב שלו זה 25 ס"מ - והתושבת שיש לי בשולחן היא 23 ס"מ - וזה דיי קריטי כי זה שולחן מיוחד שאני לא מתכוון להחליף כרגע יש לי את ה Antec דגם Sonata III 500 - שמבחינת גודל שקט ועיצוב הוא מושלם מבחינתי - לגבי הקירור אני לא יודע אבל המערכת שיש לי עכשיו לא צריכה יותר מזה. רציתי לדעת איזה מארז MID עד רוחב 23 ס"מ מומלץ ביותר למפרט הבא - פרט לקירור והגודל, העיצוב גם חשוב - עד 600 ש"ח אפשר גם לחרוג אם זה שווה את זה. כמו כן אם Antec דגם Sonata III 500 מספיק טוב למערכת - אז אני יכול להשתמש במה שיש לי וגם לחסוך את עלות המארז. מצ"ב המפרט ללא המארז SUPERCHARGED 4.4GHz Intel Core …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כבר המון זמן שאני מחפש להחליף מארז. החלטתי להשקיע בעניין 500 ש"ח לכל היותר. העדיפויות שלי הן: * מארז קריר * מארז שקט * screwless (כל חיבורי הHD וכו' ללא ברגים) עשיתי פה חיפוש בפורום, ומצאתי את המארזים הבאים: Thermaltake Element S NZXT Hush NZXT Tempest Cooler Master HAF 922 Thermaltake Bach VX Antec Sonata III שמתי עין על הThermaltake Element S אבל הבנתי שיש בו בעיית מקום. כי יש לי קירור Thermalright Ultra-120 eXtreme (ואת שאר המפרט תוכלו לראות בלחיצה בפרופיל שלי) אז אני לא בטוח שזה הולך להיכנס שם.. בכל מקרה כבר אין לי מושג איזה מארז עדיף ואם אני אמשיך לחפש הרשימה רק תגדל אז..תודה לכל מי שינסה לעזור
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-