עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. הסוויצ' בספק כח נמצא על 220V (אמריקאי) ומחובר בpower cord אמריקאי, אני יכול לשנות את הסוויצ' ל110V ולחבר בpower cord ישראלי? או שלהשתמש בTransformer? http://www.endoscopepartsplus.com/images/220V110VDIA.JPG

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by lior408,

שלום לכולם. אני לפני קניה של מחשב לשימושים ביתיים בסיסיים, רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין מארז silverstone ps08B לבין מארז antec 302 - האם זה רק הגודל? הסילברסטון קורץ לי בגלל הקומפקטיות שלו, ורציתי לוודא שאין משהו אחר שאני מפספס. הספק יהיה 400W ודיסק קשיח אחד של 1T, ללא כרטיס מסך. תודה מראש. ליאור.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Slash87,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בסוף החודש, וראיתי שבקיי אס פי יש מבצע של 10% על החברה המדוברת, חשבתי לקנות את הדגם FD-CA-DEF-R3-USB3-BL‎ בגלל היכולת לשדרג בעתיד ל USB3. האם המארז הנ"ל שווה תג מחיר של 450~? או שיש דברים עדיפים עליו במחיר הזה? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by psybrain,

אני בקרוב הולך לרכוש מחשב חדש .. ובאיזשהוא מקום אני קצת מתלבט לגבי כמה מארזים אחרי הרבה סקירות ביקורות וחיפושים"צמצמתי תאפשריות לכמה מארזים חחח אומנם האפשריות הם גדולות יחסית (6 מארזים) אבל אשמח לשמוע מה אתם הייתם מעדיפים לקנות מארז לכם ולמה ? כולם Mid Tower חלקם אלומניום וחלקם מפח : Antec P193 Advanced אלומניום CoolerMaster CM 690 II Advanced פח Lancool K62 פח Lancool K60 פח Lian Li PC-7FN אלומניום Lian Li ARMORSUIT PC-P50 אלומניום לגבי מחירים זה לא רלוונתי מבחינתי אז לא צריך להשוות בין המארזים .. אלה להסתכל על זה בכללי .. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Klod,

שלום לכולם! אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות כבלים נוספים לספק HX 520 אני צריך נורא עוד 2-3 כבלי חשמל sata. והספק מגיע רק עם 4 מה עושים ?? אני כבר חושב בגלל זה לקחת את הספק של HX620 שמגיע עם 8 כבלי חשמל SATA. אבל זה עוד תוספת של כ 350 ש"ח אני לא מעוניים בכל מיני מפצלים למינהם ופתרונות מהירים , אני בכלל ממעט להשתמחש במפצלים כבלים מאריכים וכו... כי אולו דברים לא ממש אמינים..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by comper8,

שלום, מה דעתכם על הספק הבא: OCZ Fatal1ty 400W Retail http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5996

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Shikli,

שלום, אני מעוניין לרכוש אל פסק שיחובר למס מכשירים. המטרה העיקרית שלו היא להגן על מקרן שברשותי. קודם כל אני מבין שבאל פסק מעבר לכך שהוא למעשה בטריה גדולה, הוא גם מספק הגנה למכשיר שמחובר, האם אני צודק? כי אם זה המקרה אני מבין שזה לא חכם להשתמש בו עבור, נגיד, קונסולת XBOX, בה לממיר חשמל יש הגנות בעצמו? (אמרו לי שזה יכול לגרום בעיות...) כעיקרון אני מחבר לאותו שקע בעזרת מפצל מקרן וXBOX, לעיתים גם הלאפטופ, ולצערי כבר חוויתי בעבר קפיצת מתח בבית שגרמה לפיצוץ הנורה של המקרן ומאז אני די חרד לו. בתחילה קניתי לו מגן ברקים, שדרכו הוא תמיד מחובר, ואני דואג לנתקו מהחשמל כשהוא לא בשימוש....לא מזמן חווינו הפסקות חשמל ואני מעוניין באל-פסק כך שאוכל לסגור את המקרן כמו שצריך, וחשבתי שאם אני כ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום . אני קונה מחשב חדש עם E6400 וX1950XT עכשיו חשבתי על ספק שיתאים למיפרט כזה ... אז רציתי לישאול מה אתם אומרים על Enermax ELT400AWT אני מוכן להשקיע בסביבות 450 ש"ח אז אם יש לכם ספק שאתם ממליצים בסביבות המחיר הזה אז אני ישמח אם תשתפו אותי ועוד משהו בנוגע למארג אני צריך מארז טוב עד 300 ש"ח חשבתי על http://zap.co.il/model.asp?model_id=421955 הוא חמוד אבל אם יש לכם המלצות אז בבקשה שתפו אותי ואני לא מחפש יופי שיהיה קצת חמוד והעיקר טוב

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אז ככה, המארז אצלי כבר חודש, עם המחשב החדש, ולכן מגיע לכם סיקור. אז בואו נתחיל. מראה חיצוני - המארז מאוד יפה, מסוגנן, אין פינות חדות, נוח. בנייה פנימית - חומרים די פשוטים, הספק למטה - אהבתי, סידור כבלים ממוצע. קירור - קירור מצוין, המארז עצמו קר וה6 מאווררים באמת עובדים מעולה, אוויר חם לא ישאר שם. שקט - המארז טיפה אקוסטי ולא בנוי מחומרים מבודדים, הוא לא מרעיש, אבל לא הייתי יושן איתו. אבק - פתרונות האנטי אבק לא עובדים כל כך טוב, ויש לו נטייה לאבק אבל על המארז בלבד, בפנים עוד לא ראיתי באמת אבק. מקצועיות - המארז לא ברמה עולמית, אבל תועלת VS מחיר, אחלה של דבר. אשמח לתת עוד תגובות ותשובות לשואלים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by none77,

הזמנתי את המכשיר הנ"ל http://www.dealextreme.com/p/1-7-lcd-saving-energy-monitoring-outlet-220v-6a-eu-plug-42568 כנראה שזה עובד קצת הפחיד אותי הבחור אעדכן כשאקבל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Motix,

שלום לכולם. המארז שיש לי נפל והתפרק חלקית, חלק מהחיבורים שלו לא עובדים. מחפש מארז חדש עד 500 שח. דרישות: שקט. שתהיה דממה כמו שהמנהלת נכנסת לכיתה ;-] חיבורי usb ואוזניות קדמי שיתאים ליציאות של הלוח אם. שיראה נורמלי אבל לא כמו רובטריקים 5, אין לי בעיה עם הלדים, אבל, אתם יודעים, לא בהגזמה. שיהיה לו חיבור לשואב אבק חח (דגם טוב שלא מתמלא אבק) איך הדגם הזה? Antec p280. (חורג לי מהתקציב, באסה) http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=14810&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap שמתי לב שהוא מומלץ... שמתי תמונה של המפרט, נקנה לפני 3 שנים. אשמח אם תמליצו לי על שקיבל ביקורות טובות או משהו שהיה לכם ניסיון כלשהו איתו. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by original,

אני לפני קניית מחשב חדש בתקציב כולל של 6K כך שמארז שעולה כ300-400 ש"ח והוא איכותי יתאים לי. אני מעדיף מארז קטן עד גודל סביר (לא משהו ענק ומפחיד כי יש לי הגבלה פיזית וזה לא מראה נעים לעין) ואסתטי (נראה טוב לעין) שיהיה חלק ממערכת שתוכל לעבוד כמה שנים. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר, והבנתי שזה תלוי גם במארז, שיתמוך בחיבורי USB3 וSATA3, וכמובן שיתאים למבנה הכללי של המחשב שאני מתעתד לקנות עם חיבורים נכונים (אלה לא רכיבים סופיים): Intel Core i5-760 Processor 2.8GHz 8MB Quad Core LGA1156 BOX BX80605I5760 1,035 ש"ח Kingston HyperX Blu 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 KHX1600C9D3B1K2/4G Kin-1215 500 ש"ח Gigabyte GA-P55-UD3L LGA 1156 Intel P55 ATX Intel Motherboard …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. לאחר שהתייעצתי פה בעבר (ובעוד אני מכחה לירידת מחירים..) החלטתי ללכת על מארז קומפיוקס CI-6A19 וספק אנרמקס ליברטי 400W (משום מה בנעה אין noiseteker) שזה בערך 700 ש"ח מה אתם אומרים על ANTEC NSK6500+430W ב775 ש"ח (ה75 ש"ח לא מהווים בעיה) לעומתם? מישהו יודע איך הספק שמגיע עם המארז הזה? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. לדוגמה לשים ספק מאוד חזק לSLi או משהו על משחב P-3 זה יהיה חזק מידי ויתפוצץ או משהו?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום אנשים המצבר של הUPS שלי התקלקל ומזל שיש לי אחריות שנגמרת עוד חודש הפקידה של השירות אמרה לי שאסור לכבות את הUPS לעיתים קרובות - אמרתי לה שאני מכבה את המחשב ואת הUPS פעם או פעמיים בשבוע זה נכון? כל כמה זמן אפשר לכבות את הUPS כדי שינוח ולא יתקלקל? בתודה מראש UPS-PRPC650 של ADVICE

16. Started by Da-Funk,

שלום, אני צריך מארז קטן שלא תופס מקום וספק אמין למחשב בסיסי שאני מזמין , מפרט המחשב: http://ksp.co.il/?uin=16105#complist צריך שהמחיר ישאר על 1500 ש"ח תודה לעוזרים מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Pentium G3220 3.0Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81M-E LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 1x4GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Edition CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: On Board Intel HD Graphics דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1 צורבי DVD: צורב פנימי Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Sata - …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום! (אני חדש בפורום ) אני מחפש מארז פשוט יחסית שלא יתמלא באבק בלי שאצטרף להתקין מלא מאוררים ופילטרים. לכן אני מחפש מארז עם שני פתחי אויר בלבד (ועוד אחד לספק הכח): פתח קדמי עם פילטר עם מקום לשני מאוררים בגודל 120מ"מ ופתח עליון עם מקום למאורר 120מ"מ או 140מ"מ. הרעיון הוא בצורה כזאת אני יכול באמצעות שלושה מאוררים בלבד ליצור לחץ אויר פנימי הגדול מהלחץ החיצוני כך שלא ייכנס אבק דרך חריצים ופתחים אחרים, וכל האויר הנכנס עובר דרך הפילטר הקדמי. בונוס: * היפלטר הקדמי קל לניקוי (קל להוציא ולהחזיר) * מקום ללפחות 4 כוננים קשיחים, רצוי סמוך לפתח הקדמי * מארז בו ספק הכח מורכב בתחתית דבר חשוב אחרון: צריך להיות אפשרי לקנות אותו בארץ! בברכה, טל עינת

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by zam,

היי. קניתי אתמול את ה- Antec Snata Elite אבל אני מרגיש שאני עדיין מתלבט וחושב ש- Antec One ישרת אותי יותר טוב. הזמנתי באינטרנט ואני אמור לקחת אותו שבוע הבא מהחנות ולכן יכול להתחרט. התקציב שלי הוא 280 ש"ח. אני מחפש מארז שקט ופרקטי עם מחיר נוח, ומאחר ואשים אותו בסלון (לתקופה הקרובה - שנתיים בערך) אני רוצה שיראה סביר פלוס עד טוב. האם עשיתי קנייה טובה או להחליף ל Antec One. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. פרסמתי מודעה לייעוץ על מפרט בפורום מפרטים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465660.0 הופניתי לכאן על מנת לקבל המלצות על מארז שתואם את הדרישות שלי. אשמח לעצה מהמשתתפים כאן. הדרישות מפורטות בקישור, בעיקרון מארז שלא דורש שום כלי לפירוק והרכבה של כל הרכיבים (כולל דלתות הצד וכו'). עדכון: פירוט הדרישות: 1. פירוק מארז ללא צורך בכלים. 2. הרכבת כונני הארד דיסק וכונני 5.25 אינטש ללא כלים. 3. יציאת פיירווייר ו- ESATA נגישות. יכולות לא הכרחיות אבל עם עדיפות: 1. הרכבת כרטיסי PCI-E ו- PCI ללא כלים (כלומר קליפסים במקום ברגים). 2. כונני ההארד דיסק עם כיווניות לחוץ המארז. תודה. נ.ב. אני ממש בעד יד שנייה, אם למישהו כאן יש המלצה שקיימת בלוח שניה או עצמו מוכר אני אשמח לרכוש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by krispelj,

שלום, אני חושב על להעביר את הHTPC שלי ממארז גדול ומגושם של מחשב רגיל(full tower) למארז HTPC נחמד וקטן יותר. יש לי לוח מיקרו ATX, אני יודע שאת הקירור למעבד אני צריך להחליף. הדבר היחיד שאני לא יודע זה האם אני צריך להחליף כרטיס מסך (מבחינת האם אני צריך low profile או לא). ראיתי שהNSK1480 ANTEC דורש low profile. האם הNSK2480 גם כן דורש את זה? יש לי כרטיס HD Radeon 5450 שקט ללא מאוורר, אבל הוא לא low profile. לא מצאתי את הפרט הזה באינטרנט אז אני פונה אליכם, אשמח לכל עזרה! יונתן.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום רב כמו ששאלתי בכותרת, מה תיהיה צריכת החשמל האמיתית במאמץ מקסימלי במערכת הבאה: pentium G3220 msi h81m-e31 4GB ddr3 120GB ssd 2TB 2.5 external HDD - usb 3.0 ברצוני להפוך את המחשב לhtpc + שרת קבצים/plex , וכחלק ממעבר למארז מינימלי שקלתי לחבר את המחשב לpico psu + שנאי 90W של מחשב נייד אגב מה דעתכם על המטען\שנאי הבא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7146

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by avi2006,

אני רוצה לקנות מחשב חדש כנראה מחברת KSP ששם המארזים והספקים מפוצלים. אני כנראה אלך על התצורה השניה לפני ההמלצה של http://hwzone.co.il/specslist/view/94/ ראיתי בKSP שני דגמים של enermax שיתאימו לצרכיי: ?Noisetaker EG425P-VE 420W? ב 420 ש"ח ?Liberty ELT400AWT 400W? ב 490 ש"ח כיצד זה שהספק של ה 420 זול יותר מזה של ה 400? האם אני מפספס כאן משהו? האם יש ספק כח אחר מומלץ מKSP (אני לא רוצה לפצל את הקנייה של המחשב) מעט זול יותר שיתאים לצרכיי לפי דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by golde,

במארז http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4059 הלוח ממוקם עם המעבד כלפי מטה הספק גם למטה וכרטיס המסך למעלה ! האם משהוא התנסה ? האם שוב חוזרים למצב שבו האויר החם מהמעבד מגיע לספק ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. כאשר יש גם 6600 CORE 2 DUO, 2 צורבי DVD, ואיזה 3 הרדיסקים..?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by lowlow1001,

החלפתי מארז ולכן חיברתי מחדש את החוטים ושמתי לב שלחיבור ללוח אם מהספק חסר חוט אחד זאת אומרת חור אחד ריק ושום חוט חשמלי לא מחובר אליו א) המחשב עובד אמנם ללא OC אבל עובד ב) לא כתוב על זה כלום באתר של ENERMAX ג)בספק הג'נרי שהיה לי לפני הENERMAX כל החוטים לחיבור ללוח אם קיימים ואין חיבור דמה האם עליי לסור לגולדטופ או שהדבר תקין

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים