ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים איזה מארז יותר טוב הcm או 902?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה דעתכם עליו? כתוב עליו Max output : 720W ... יחזיק 5850 TOXIC בלי בעיות נכון??
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, איך המארז + ספק - http://www.skypc.co.il/pl_product~CI-6C28F~6~0.htm לעומת - http://www.skypc.co.il/pl_product~RC-342-300~6~0.htm (מבחינת אמינות ועוצמת ספק ושקט) תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ישנם עוד ספקים שניתו לשלוט על מהירות המאוורר?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי כרגע הוא: C2D E6300@1.86 INTEL DG965WH 3GB DDR2 667MHz ספק 400W , עם 20A ב +12V, צירפתי תמונה עם נתונים. אני הולך לשדרג לכרטיס HD4770 של ATI, שלוקח כ- 100W במאמץ. לפי חישוב גס, כל המערכת תיקח בצריכה מלאה של כל הרכיבים (כולל הצורב) כמעט 250W ב 12V+, שזה 20.83A. יש לי כאן 2 אפשרויות: 1. להישאר עם הספק הנוכחי (400W) ולראות האם הוא יעמוד בעומס. האם יש סכנה כלשהי לרכיבים כלשהם, כמו הכרטיס מסך, מעבד או הספק עצמו? 2. לקנות את הספק הבא: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S12II-620 ולהשתמש בו במחשב אחר שיבנה מאוחר יותר (בעוד מספר שנים), ייתכן ואחרי תקופת האחריות על הספק. האם יש בעיה/סכנה בבניית מחשב עם ספק שלא באחריות? כמו כן, יש סיכוי שספק כמו שציינת…
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
איך המארז הזה http://www.symbol-computers.co.il/images/1692%20B.jpg הוא נראה לי די נחמד האם הוא מספק את הסחורה ביחס למחיר 200 שקל
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
בנוסף לנושא הדיון יכול להיות שתהיה גם מערכת קירור מים בנוסף כך שאני צריך מרווח ביטחון. תקציב עד 1000 שח תודה עריכה: אלא אם כן הספק הנוכחי (hec 700w) יכול להחזיק אותה מה שלא נראה לי...
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ליברטי 400W - המפרט של המחשב שלי בצד... יש סיכוי להכניס עוד כרטיס של ATI מבלי להחליף ספק? אני רוצה להשאיר את הכ.מסך הקיים בשביל הפיזיקס - דרך אגב אם הכרטיס משמש רק כפיזיקס הוא עדיין צורך את כל החשמל? אם כן , איזה כרטיס אני יוכל להכניס? שווה בכלל?
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
החווד למטה! המפרט שלי: Asus m2n-e Amd 630 seasonic 500 ac freezer 7 rev2 HD4850 vapor-x 2 מאווררים של ac pwm שקטים אז אחרי שכל הניסיונות להשתיק ולקרר את המחשב כראוי עם המארז הנוכחי (compucase 6c28) כשלו. החלפתי גוף קירור למעבד, שני מאוורים בטכנולוגית PWM שעובדים רק כשצריך ונחשבים שקטים וניסיונות אוורור שונים ומשונים. הגעתי למסקנה שצריך להחליף מארז. התקציב הוא בסביבות 300-400 ש"ח. אני ממש לא רוצה להשתגע. החשיבות העיקרית שלי היא קודם כל שיהיה שקט. שמתי לב שרוב המארזים האיכותיים בטווחי המחירים האלו כיום הם די מאווררים ומקוררים. אז שקט זה הפקטור העיקרי. לדלתות/אורות לד/עיצובים שונים אין שום דיבור אליי. לא משנה לי אם יהיה או לא יהיה. אני רק לא רוצה משהו מצועצע מדי. והדרישה היח…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם אני בונה מחשב משרדי קטן amd athlon 2*64 4800+ Motherboard GA-MA770-UD3 G.SKILL 800 4-4-4 2 x 1gb ddr2 OPTIC DVD RW AD 7240S NVIDIA GEFORCE 7300 SE 7200 G בתחילה לפחות שני קשיחים - כנראה יתווספו עוד 2-3 כרטיסים אולי יתווסף אופטי שני בהמשך לפחות 4 USB וכנראה יותר לפי המלצתכם בחרתי את המארז COOLMASTER 350 ("המלצה במקום השני" היתה HEC 66RC ) http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6629 ותכננתי להוסיף לו את הספק HEC REPTOR 3000W http://www.skypc.co.il/pl_product~RAPTOR-R300~24~0.htm (ה- 350 SEASONIC היקר יותר עליו המלצתם נראה לבעל המחשב במחיר מוגזם 181 ש"ח - ב-RSM והוא לא רוצה לקנות ממקום שאינו בסביבת ת"א ) שוחחתי עם המוכר בחנות והוא ציין שאם אני כבר הולכת…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם - הרכבתי ספק כוח JTC 500W מלפני 5 שנים שהיה במחשב לפני 5 שנים , על מחשב שאצלי שנתיים וחצי .על המחשב שלי היה ספק ג'נרי 500W שהרזיק אות , אבל עשה לי בעיות - היה נכבה ונדלק שהייתי מדליק אותו (שיארתי שזה בגלל הספק העלוב) ואז היום החלטתי להעביר בין הספקים , הספק הקודם היה על דיסק קשיח וצורב IDE - אז קניתי מתאם MOLEX->SATA בשביל לחבר אותו על הדיסק הקשיח של הSATA שלי . הרכבתי אותו על המחשב שלי מידע בסיסי , וכשסיימתי את ההרכבה ושחיברתי את המחשב , בהתחלה הוא בכלל לא נדלק , הנורה לא פעלה . פתחתי את המארז הוצאתי את הכבלים והחזרתי אותם , שיחקתי עם זה קצת , נסיתי להכניס חזק יותר.. שהדלקתי המחשב פעל יופי.וגם לא הייתה את הבעיה הזאת , גלשתי 10 דקות בערך בלי שום סימן שמשהו …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על UPS טוב בתקציב של עד 600 ש"ח מצידי שיהיו לו רק 2 כניסות בגיבוי, אבל שיהיה אמין. למישהו יש המלצה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב היה לי מארז ישן של אייבורי וקניתי מארז CM690,עכשיו אני רוצה להפרק ולהרכבי את החלקים החדשים על הCM690 ואני צריך מדריך. ישלי נסיון בזה נאי יודע להרכיב בין חקלים פנימיים אבל אף פעם לא באמת ניתקתי דברים כמו כונן תקליטורים או הארד דיסק,אשמח למדריכון תודה מראש=]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת הכרטיס (HD5850). המארז שיש לי הוא ה-NZXT HUSH. רציתי לדעת האם תהיה לי בעיה להתקין אותו (כיום מותקן לי HD4870). תודה, נמרוד
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי לאחרונה מודינג למחשב ישן(פנטיום 4) ובמהלך ההרכבה שלו חטפתי זרמים חלשים רבים מהמסגרת ברזל של המארז.. הרצתי חיפוש וראיתי שמישהו רשם שהבעיה בהארכה בתקע, ניסיתי כמה תקעים וכמה ספקים וזה לא עזר מישהו נתקל ויודע? (אגב גם כשמחברים נגיד תVGA למסך, יש ניצוצות זרם כאלה...) תודה
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אפשר בבקשה לקבל לינק ל review טוב שאתם מכירים? בעיקר ספקים בתחום ה 400W עד ה 500W מחפש השוואות ברמות השקט, אמינות ויעילות. תודה
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
ערב טוב היום היתה לי הפסקת חשמל בבית ויצא לי ריח שרוף מהמחשב. השאלה שלי היא עם זה מהספק כוח כי הבנתי שקודם נשרף הספק כוח ואחרי זה כל השאר כמו לוח אם ועוד. רציתי לדעת אם זה נכון? או שרק על ידי פתיחת הכונן אפשר לדעת מה הנזק? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
שלום אני לפני החלפת המחשב הקיים במחשב חדש לגמרי.ועדיין בודק\מתלבט האם ללכת על מחשב מותג כגון: Dell , HP או ללכת על מחשב בהתאמה אישית.במידה ואלך על האפשרות השנייה , מבקש מכם המלצה למארז איכותי ושקט הכולל ספק כח במחיר של 400-500 ש"ח המארז יהיה מיועד כנראה ללוח אם ומעבד של אינטל מהדגמים הבאים : DH55HC\Core i3-530 על מה אתם ממליצים ? ובגדול,באיזה יצרני מארזים כדאי להתמקד.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
מצד אחד, 30A@12V נשמע גבולי במקרה הטוב למערכת הזו. מצד שני, הספקים מהסדרה הזו הדגימו בעבר יכולות לעמוד בעומס גדול יותר מהנומינלי. מצד שלישי, גם אם הספק יכול לעמוד בעומס יתר ואפילו לאורך זמן, אני בטוח שזה לא משפיע לטובה על יציבות המתחים שהוא נותן. מצד רביעי, זה הספק שיש לי כרגע מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
משעמם לי ואני רוצה לקנות ספק כח בנתיים.. מפרט בצד אבל הוא צריך בעתיד להיות מותאם למערך SLI (נגיד לכרטיס GTX465 X2) למערכת מחשב I5 וגם לRAID 0 + שני HDD נוספים ושיתאים לOC ממוצע.. אני לא מחפש יקר ובעיקר התרשמתי מחברת סיסוניק השאלה אם הדגם 620W יספיק או שאצטרך כבר 750W ואם מבחינת צריכת חשמל במצב IDEL המערכת תצרוך יותר מהספק הנוכחי שלי (EZCOOL 400W)עם אותה חומרה? תודה על התשובות
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. כתבתי בפורום של מפרטי המחשב את מה שאני מחפש והמליצו לי לכתוב זאת כאן ולכן העתקתי את ההודעה לכאן.אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה. וזאת ההודעה המקורית: שלום לחברי האתר. ראשית אני מודה על ההתיחסות הרצינית להודעתי כאן בפורום. כפי שתשימו לב קיבלתי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461437.0 מפרט למחשב "ירוק"או ידידותי לסביבה(דבר שאני מאוד רוצה) אבל משיטוטים ברשת הבנתי שהוא לא מספיק ירוק ואפשר עוד לשפר ולמה אני מתכוון,כפי שראיתם המארז הוא של ANTEC SOLO אבל מחיפושי ברשת הבנתי שיש אלטרנטיבות לקופסת המתכת הזאת כמו מארז עץ ועוד חומרים אחרים. כל שינוי לשאר החלקים על מנת להשיג את המטרה יתקבלו בשמחה. אשמח אם תוכלו לעזור לי לשפר את המחשב על מנת שהוא יהיה…
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן . שבת שלום . בקרוב מתכנן לקנות מחשב חדש . לכן , אני בהתלבטות איזה מארז לקנות . התקציב שלי למארז עומד על כ 300 ש"ח . אני אישית חשבתי על ה ANTEC 300 , שנראה יפה מאוד , ומקרר טוב מאוד . שקט גם חשוב , אבל קירור יותר . OC למערכת לא מתוכנן , וזו לא תיהיה מערכת בתקציב גבוהה במיוחד כמובן . עכשיו , השאלה שלי מה דעתכם עליו ? , והאם כדי לחכות קצת ? , ולקנות את המארזים החדשים מסדרת ה FD ( או משהו כזה ) כאשר יגיעו לארץ . הבנתי שזה תוך כמה חודשים ...
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
אני כבר די טוחן את עניין האל-פסק כאן בפורום וכל פעם עולות לי שאלות חדשות :-) אבל אני מנסה לעשות את הרכישה החכמה ביותר. יש לי היום אל-פסק של גמאטרוניק מסדרת Smart Comapct ואני מאוד מרוצה ממנו, רק שהוא כבר לא מספיק לי. ניסיתי למצוא את ה- i-Compact באתר של גמאטרוניק אך ללא הצלחה, אז אני אשמח אם מישהו כאן מכיר אותו ויכול לספק עליו חוות דעת, וגם האם בכלל כדאי לקנות אותו או שזה כבר דגם ישן שלא נתמך או שלא מוכר ע"י גמאטרוניק. תודה
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-