עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by gaby1992,

שלום לכולם מחר אני הולך לקנות את המחשב החדש שלי ב FOX PC ;D אבל לצערי אין להם במלאי ספקים של CORSAIR ושל ENERMAX עולים יותר מדי כסף רציתי לדעת אם הספק הזה טוב ואיכותי Cooler Master 650W Real Power Pro בבקשה לענות מהר אני רוצה לקנות מחר!!!!!!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by forumate,

זה נראה מארז חדש, הוא עדיין לא מופיע באתר של ANTEC אז אין עליו יותר מידי פרטים.. מישהו מכיר ויודע אם יש לו פילטרים, או איך הזרימת אוויר ואם יחסית נוח לבנות איתו? תודה

3. סדרת Hydro G החדשה של היצרנית FSP היא סדרת ספקי כח ששמה דגש על האיזון שבין מחיר לאיכות. בסקירה זאת אנו נספק לכם הצצה אל השחקן החדש שיעשה צרות למתחרים חברת FSP בשלב זה מוכרת לכל חובב חומרה המכיר את שוק ספקי הכח. מדובר באחת מיצרניות ספקי הכח הגדולות בעולם. בין אם בעולם המחשבים הנייחים, הניידים ואפילו מכשור מיוחד של בתי חולים, ל-FSP יש מגוון רחב מאוד של מוצרים שהיא מציעה לכל מי שרק מבקש ספק כח. בשנה הבאה היא אף תחגוג 25 שנות קיום. לאחרונה הכריזה FSP על סדרה חדשה של ספקי כח, ולא הרשנו לעצמנו לוותר על חשיפת המוצר בפני קהל האתר. אנחנו חושבים שאתם תאהבו את המוצר הזה ולכן אנו מספקים לכם הצצה מוקדמת. סדרת ה-Hydro G של FSP היא כזאת שרוצה למלא את תפקיד חביב הקהל, בעיקר קהל…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by firebug,

אוקי אז ממש לפני יומיים קניתי כרטיס מסך חדש gts 450 במקום ati 4850 שפשוט הלך לעולמו. אז בנתיים אני משחק והכל טוב ויפה אבל מה אני מרגיש ריח כזה של אוויר חם (כמו שיוצא ממזגן) אבל חום לא. זאת אומרת שכשאני משחק הספק מוציא אוויר פושר אבל עם ריח קל של "שרוף". עכשיו השאלה היא האם אני צריך לקנות ספק כוח יותר חזק בשביל הכרטיס? האם כבר עכשיו זה מספיק? האם אני סתם מדמיין ולכל הספקים זה ככה? האם זאת המטרה של הספק? תודה ומקווה שזאת הפעם האחורה שאני ישגע אנשים בפורום בפסח.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by zerocool15,

היי! אני מחפש ספק זול אבל טוב, אני יודע שאין כזה אבל בכל זאת מההכי ג'נרים שיש שמעתי שיש גם טובים... הסיבה שאני מחליף זה תקלה בספק .. יש צפצופים כשהמחשב נדלק 99% זה הספק נראה לי אז יש FSP ו האק, בזאפ עד 150 שקל.... יש איזה 3 סה"כ שמה מה יותר טוב ? תודה פנטיום 4 2.4 512 זיכרון X800SE

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by The_MG,

אני הולך ליקנות מחשב חדש ואני צריך המלצה לכזה מארז וספק חשבתי על ENERMX CHAKRA+LIBERTI או NZXT APPOLO+LIBERTY ועוד 1 שחשבתי היה ANTC P150 שמגיעה עם שספק מה אתם אומרים עדיף? דרך אגב השקט פחות מעניין אותי ויותר הקירור אבל אני לא אתנגד לשקט תודה The_MG

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by EzE126,

אני עומד לקנות מחשב חדש אבל בדירה שלי יש הרבה קפיצות מתח והפסקות חשמל (במיוחד בחורף). זה המפרט: Dual Core 2 Duo E6400 Gigabyte GA-965P-S3 Kingston 1GBx2 667Mhz PowerColor ATI X1950 pro Extreme Western Digital 1600YS 16MB LG DVD+-RW GSA-H22NK x18 Hec 6920 Enermax Liberty 400W מסך 17" crt כרגע עד שיהיה מספיק כסף ל19" lcd wide אני צריך אל פסק אבל שלא ישחט אותי במחיר.... בסביבות ה- 200-300 ש"ח מה אתם ממליצים?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Motix,

שלום לכולם. המארז שיש לי נפל והתפרק חלקית, חלק מהחיבורים שלו לא עובדים. מחפש מארז חדש עד 500 שח. דרישות: שקט. שתהיה דממה כמו שהמנהלת נכנסת לכיתה ;-] חיבורי usb ואוזניות קדמי שיתאים ליציאות של הלוח אם. שיראה נורמלי אבל לא כמו רובטריקים 5, אין לי בעיה עם הלדים, אבל, אתם יודעים, לא בהגזמה. שיהיה לו חיבור לשואב אבק חח (דגם טוב שלא מתמלא אבק) איך הדגם הזה? Antec p280. (חורג לי מהתקציב, באסה) http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=14810&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap שמתי לב שהוא מומלץ... שמתי תמונה של המפרט, נקנה לפני 3 שנים. אשמח אם תמליצו לי על שקיבל ביקורות טובות או משהו שהיה לכם ניסיון כלשהו איתו. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by guysevi,

שלום לכולם, אני מחפש מארז למחשב סלוני בתקציב של עד 500 ש"ח גג 550 ש"ח הוא צריך להתאים ללוח אם ATX ולכרטיס מסך 8800GTX אין צורך במארז שמגיע עם ספק. עיני קרצה לי ל-Thermaltake Mozart VC4000SNS איך הוא מבחינת אוורור ואיכות ? והאם יש משהו יותר טוב ממנו באותו תקציב ? גיא

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני לא יודע אם צריך יותר מ380w זה הספק : מארז כולל ספק Antec NSK4480 380W ¤401 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK4480 זה מפרט של המחשב ........................................................... מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Tray ¤483 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200ay לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤355 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤259 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤224 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996638 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤856 כ…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by חן מ,

שלום יש לי את המארז ANTEC SONATA FAMILY 3 הבנתי שהוא מארז קטן.הכרטיס שלי הוא 8800GT מה שיש עכשיו,ואני רוצה להחליף אותו,וכמובן שלא יהיה בפנים כור גרעיני איזה כרטיס מסך הוא טוב ויכנס למארז הזה? תודה לילה טוב

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Ben N,

שלום לכולם. המערכת כתובה בצד ימין פה, לפיכך תוכלו לדעת להקדיש ספק לא חלש/חזק מידי.. בבקשה, מסגרת התקציב נמוכה עד גג 400 ש"ח, עדיף כמה שפחות, אבל נדרש ספק טוב ויציב... (נהרס לי Enermax Noisetaker 420W עקב טמטום מוחלט). הצצתי פה על 2 דגמים, תגידו לי חוות דעת, אם הם יוכלו להחזיק לי את ה8800GT עם שאר המערכת: 1) Enermax Liberty 400W Active PFC 2) ‏Tomahawk 450W Active PFC 12cm‎ תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by GRiM,

יש לי אפשרות לקנות את ה-FSP400-60THA ב-215 ש"ח, כאן תמיד ממליצים (ליאור) על FSP400-60THN. ביקרתי באתר של FSP, ההבדלים בין ה-THN ל-THA הם: - מאוורר 8 ס"מ ב-THA, לעומת 12 ס"מ ב-THN. - תקן RU שחסר ב-THA, נמצא ב-THN. - Input current: 10 amps maximum / 115Vrms, 60 Hz ב-THA, לעומת 8 amps ב-THN. ספק הכוח אמור להחזיק את המפרט הבא ב-OC: 1 Team Xtreem 1GB Kit DDR2 PC8000 1000Mhz 5-5-5-15 1 DFI Infinity nF UltraII M2 1 LEADTEK WinFast PX7900GS 256MB 1 AMD Sempron 3000 AM2 1.6GHz @ 2.4GHz

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by amilo,

יש לי את הספק כח הנ"ל האם הוא מספיק טוב להחזיק כרטיס כמו HD 6950 או HD 6870 ? הסיבה שאני שואל כי בכל ביקורות כרטיסי המסך הם מראים על מערכות חזקות בהרבה משלי שצריכת המתח של כל המערכת היא לא יותר מ ~290 W והספק שלי ספציפית רשום עליו שהוא מאושר CROSSFIRE אז יחזיק או לא?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי מפרט מוכן כבר, הNZXT HUSH ענה על הדרישות שלי מצוין ... שקט, איכותי, מקורר היטב(RIVIEW FROM TOM HARDWARE) ... ואם זה נכון (אני מתכנן לקנות את המחשב אם הגעת ירידת המחירים ) יש לכם רעיון מארז חלופי ל שיענה על דרישות אלו ? תודה רבה לכולם רז

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by liel3,

יש לי מארז HEC 6A21 וספק ENERMAX 400W LIBERTY בהתחלה לא הצלחתי להבין איך להתאים את החורים של הספק לחורים של המארז, בסופו של דבר הצלחתי להרכיב אותו, ואני לא יודע אם הרכבתי נכון, האם המאוורר של הספק אמור להיות כלפי הלוח או כלפי מעלה (לדופן של המארז) בהרכבה שלי, המאוורר של הספק הוא כלפי הלוח, האם זה בסדר???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by postup,

שלום, קניתי לא מזמן מחשב חדש עם המארז NZXT APOLLO ולאלו מכם שיש את המארז יודעים שיש בו אורות כחולים כאלה מהמאוורר הצדדי (ואולי מעוד מקום או שתיים), שאלתי היא האם ניתן לכבות את האורות כי כשאני הולך לישון למשל האור הזה די מפריע (וגם סתם מבזבז חשמל). תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. כרגע אני חושב שהantec nsk6500 הכי מתאים אבל אני לא בטוח אם הספק שלו טוב ואם בכלל כדאי ללכת עליו... הנה תמונה של הספק עם ההספקים שלו: http://www.thequietrevolution.ca/quiet/images/computer/nsk6500/IMG_6354.JPG המערכת היא: e4300@3000mhz gb 965p-ds3 twinmos 2gb ddr2 667mhz gf 8800gts 320 oc creative audigy2 פתוח להצעות אבל חשוב לי שזה יהיה מIQPC, לא ניראה לי שתיהיה בעיה מכיוון שיש להם מבחר די גדול.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by yosi299,

אני רוצה לקנות מחשב והמוכר הציע לי את אחד מהמארזים הבאים: 1. מארז של CODEGEN M401 + ספק כוח 400W + מאוורר 12 ס"מ 2. מארז של FRONTIER HR09 + ספק כוח 400W + מאוורר 12 ס"מ. מה דעתכם? הם טובים? מה עדיף?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by sos!!!!!,

הספק ocz 500W כרטיס מסך hd 4850 לוח g31 4 זיכרון ראם מעבד q6600 כשמחבים את המחשב כול המאוורים ניכבאים (גם הספק ) אבל שומאים כמו שריקה קזותי מהספק זה נישמה כמו מאוורר קטן שעושה טיפה רעש אבל לפי משאני יודעה יש לספק רק מאוורר 12 סמ אחד מה זה הרעש המוזר הזה (עם אני יקח למעבדה הם לא ישמעו כלום כי אני שומעה אותו רק בליליה כי הוא בחדר שלי )

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. איזה מארז הקירור שלו יותר טוב?? זה Antec Twelve Hundred או Cooler Master HAF 932 ??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by nitsanroz,

אני קונה מחשב משרדי פשוט וזול. אני צריך להוסיף עוד מאוור למארז? לפי מה שהבנתי הוא בא עם אחד כבר, אבל אני לא בטוח

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ooooooo123asd,

האם הערכה הזו שעולה 99 ש"ח מועילה בכלל (נעזוב רגע את המחיר)?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by אבי222,

היי הזדמן לידיי כרטיס אם של hpz420 איך אני מוצא מארז מתאים ? רק מארז של HP יתאים< תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. אז ככה, המארז אצלי כבר חודש, עם המחשב החדש, ולכן מגיע לכם סיקור. אז בואו נתחיל. מראה חיצוני - המארז מאוד יפה, מסוגנן, אין פינות חדות, נוח. בנייה פנימית - חומרים די פשוטים, הספק למטה - אהבתי, סידור כבלים ממוצע. קירור - קירור מצוין, המארז עצמו קר וה6 מאווררים באמת עובדים מעולה, אוויר חם לא ישאר שם. שקט - המארז טיפה אקוסטי ולא בנוי מחומרים מבודדים, הוא לא מרעיש, אבל לא הייתי יושן איתו. אבק - פתרונות האנטי אבק לא עובדים כל כך טוב, ויש לו נטייה לאבק אבל על המארז בלבד, בפנים עוד לא ראיתי באמת אבק. מקצועיות - המארז לא ברמה עולמית, אבל תועלת VS מחיר, אחלה של דבר. אשמח לתת עוד תגובות ותשובות לשואלים.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.