ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על הספק הבא: http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1264&ID=1961 ואם יש לכם משהו דומה במחיר נמוך או באותה תפוקה (או אחד שזמין בארץ) אשמח אם תייעצו לי..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, היום נשרף ספק הכח במחשב. הספק בן פחות משנה ולכן יש עליו אחריות, הבעיה היא שרכשתי אותו אצל נעה מחשבים שכידוע פשטה את הרגל. האם מישהו יכול להמליץ לי איך ניתן לממש את האחריות על הספק, אם בכלל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2386&CatCode=409 הספק אמור להספיק גם לשדרוגים עתידיים(כרטיס מסך אולי). תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נגיד ואני רוצה לקנות עכשיו את טמפסט.. זה מסובך להחליף מארז?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מערכת די חזקה המבוססת על E8400+9600gt+Gigabyte P-35dsl, 4 GB RAM + 2XHD. הספק של כל המערכת הזו הוא HEC 300 trt בלבד. נכון להיום המערכת עובדת בסדר גמור. אך האם יש סיבה לחשוש כי הספק פתאום לא יספיק עבור המערכת? או שאם היום הוא מחזיק אין סיבה לחשוש בעתיד?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם קיים מארז עם מסנני אבק בעלות של עד 300 ש"ח (חריגה קלה אפשרית). מצאתי מארז של Coolermaster דגם 370 המכיל מסנני אבק, אך מסנני האבק שלו מכסים רק חלק מהמארז. תודה רבה, אורי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין בספק של W1250 וספק של W1500 כול אחד מהם צריך להיתחבר ל4 כרטיסי מסך(כמובן מתחבר גם ללוח אם מעבד ראם ופלאש ארדדיסק אבל כול אלה יצרכו בגג גג 100W)מעבד לא הולך להיות ב100% מאמץ כמעט וכול שאר המתח הולך לכרטיסים אני מחפש המלצה לספק איכותי עם 8 חיבורים של PCI E בלי יותר מידי קומבינות ומשחקים עם כבלים(בלי לקחת מתח מהחיבורים SATE ולהשתמש במפצלם וכו...) תודה רבה הא ועוד משהו בקטנה אם מישהו מכיר טבלה או מקור אמין שמראה צריכת חשמל של 7950 עם OC אבל צריכה רק של הכרטיס עצמו ושוב תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הערכה הזו שעולה 99 ש"ח מועילה בכלל (נעזוב רגע את המחיר)?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה אפשרי לחבר 6 מאוורים בצמת MOLEX אחת ?? עם מפצלים כמובן.. זה לא יכול ליצור עומס? הספק שלי זה SEASONIC M12 620' BRONZE חצי מודולרי תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המארז cm590 היה חיבור של אוזניות מקדימה וכשזזתי עם הכיסא עיקמתי שמה את כל החיבור כל הניסיונות לתקן היו לשווא .. יש אפשרות לקנות את החלק הקידמי של האוזניות מיקרופון USB וכו' ? רק החיבור של האוזניות והמיקרופון נדפקו ואלה היו החיבורים הכי חשובים.. שפתחתי שמה ראיתי שזה סוג של לוח כזה פשוט .. אפשר לקנות דבר כזה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני רוצה מארז עם הכי הרבה מאווררים שיש לא כזה איכפת לי איך יראה רק שיהיה עם הרבה מאווררים שיקרר את המחשב טוב תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע אני חושב שהantec nsk6500 הכי מתאים אבל אני לא בטוח אם הספק שלו טוב ואם בכלל כדאי ללכת עליו... הנה תמונה של הספק עם ההספקים שלו: http://www.thequietrevolution.ca/quiet/images/computer/nsk6500/IMG_6354.JPG המערכת היא: e4300@3000mhz gb 965p-ds3 twinmos 2gb ddr2 667mhz gf 8800gts 320 oc creative audigy2 פתוח להצעות אבל חשוב לי שזה יהיה מIQPC, לא ניראה לי שתיהיה בעיה מכיוון שיש להם מבחר די גדול.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סדרת Hydro G החדשה של היצרנית FSP היא סדרת ספקי כח ששמה דגש על האיזון שבין מחיר לאיכות. בסקירה זאת אנו נספק לכם הצצה אל השחקן החדש שיעשה צרות למתחרים חברת FSP בשלב זה מוכרת לכל חובב חומרה המכיר את שוק ספקי הכח. מדובר באחת מיצרניות ספקי הכח הגדולות בעולם. בין אם בעולם המחשבים הנייחים, הניידים ואפילו מכשור מיוחד של בתי חולים, ל-FSP יש מגוון רחב מאוד של מוצרים שהיא מציעה לכל מי שרק מבקש ספק כח. בשנה הבאה היא אף תחגוג 25 שנות קיום. לאחרונה הכריזה FSP על סדרה חדשה של ספקי כח, ולא הרשנו לעצמנו לוותר על חשיפת המוצר בפני קהל האתר. אנחנו חושבים שאתם תאהבו את המוצר הזה ולכן אנו מספקים לכם הצצה מוקדמת. סדרת ה-Hydro G של FSP היא כזאת שרוצה למלא את תפקיד חביב הקהל, בעיקר קהל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ספק ומארז עד 500 מערכת AMD 955 +HD5850 מ TMS OC בינוני
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ספק מבית SeaSonic דגם SS-400ET. השאלה היא, אם הוא מספיק חזק בשביל מחשב במפרט דלהלן. Core i5 2500K 3.3Ghz GAHA65MUD3HB3 DDRIII 1333Mhz 4GbX2 GTX 560 Ti 1Gb GDDR5 שאלה נוספת, לגבי מארז. קניתי מארז HEC Cougar, שהחיבור הקדמי שלו ל USB 3.0 לא מקושר לצמה, אלא לחוט עם תקע USB 3.0. לאן אני אמור לחבר את זה?תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי את הנושא השני אבל אני רוצה לשאול על 2 דגמים מסויימים הינה ה chieftec http://www.chieftec.de/?page=products_big&id=264&k_id=4&language=uk לפני הנתונים הוא יותר טוב מ TT וניראה ספק אחלה (הם כותבים שהוא יכול להפעיל SLI ו CF אבל אבל זה פחות חשוב לי) והינה ה JSP http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=2&hSubTypeID=13&hProdID=128 לא מצאתי עליו שום מידע שמראה כמה A הוא נותן דבר שהפחיד אותי אבל הספק ניראה מרשים. אל תדברו פה על דגמים אחרים אני רוצה לדעת על שתי הדגמים האלה בלבד. איזה מהם יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע מה לקחת.. ואם יש מארז יותר טוב במחיר של ה cosmos אז תביאו [ המחיר של ה cosmos הוא 825 ש"ח ] אני לא יודע מה לקחת ביגלל שאני לא יודע מה מקרר יותר טוב מה יותר איכותי ומה הכי שקט [ שזה חשוב מאוד ]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ספק כוח של COOL MASTER דגם RS-460 PCAP-A3 עכשיו הוא על המערכת הבאה <<<<< אני מתכנן שידרוג לGTX470 וכנראה להוסיף עוד דיסק קשיח האם הספק יסחוב? http://img3.pconline.com.cn/pconline/0805/04/1284437_080503_coolermaster_rs460-pcap-a3_06_mthumb.jpg
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רוצה לעשות קרוס פייר ל 4850 בעתיד הקרוב וצריך ספק טוב מה המינימום שצריך לקנות מבחינת כוח?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש ספק כוח ומארז עבור המפרט הבא: [TABLE=class: manual-zebra, width: 834] [TR=class: zebra, bgcolor: #F2F2F2] [TD=class: component-type tl]CPU[/TD] [TD=class: component-image][/TD] [TD=class: component-name tl]Intel Core i7-4790K 4.0GHz Quad-Core Processor [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: manual-zebra, width: 834] [TR=class: last, bgcolor: transparent] [TD=class: component-type tl]CPU Cooler[/TD] [TD=class: component-image][/TD] [TD=class: component-name tl]Intel BXRTS2011LC 74.0 CFM Liquid CPU Cooler [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: manual-zebra, width: 834] [TR=class: last zebra, bgcolor: #F2F2F2] [TD=class: component-type tl]Motherboa…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש אבל בדירה שלי יש הרבה קפיצות מתח והפסקות חשמל (במיוחד בחורף). זה המפרט: Dual Core 2 Duo E6400 Gigabyte GA-965P-S3 Kingston 1GBx2 667Mhz PowerColor ATI X1950 pro Extreme Western Digital 1600YS 16MB LG DVD+-RW GSA-H22NK x18 Hec 6920 Enermax Liberty 400W מסך 17" crt כרגע עד שיהיה מספיק כסף ל19" lcd wide אני צריך אל פסק אבל שלא ישחט אותי במחיר.... בסביבות ה- 200-300 ש"ח מה אתם ממליצים?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מארז קטן שלא תופס מקום וספק אמין למחשב בסיסי שאני מזמין , מפרט המחשב: http://ksp.co.il/?uin=16105#complist צריך שהמחיר ישאר על 1500 ש"ח תודה לעוזרים מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Pentium G3220 3.0Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81M-E LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 1x4GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Edition CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: On Board Intel HD Graphics דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1 צורבי DVD: צורב פנימי Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Sata - …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי את המארז ANTEC SONATA FAMILY 3 הבנתי שהוא מארז קטן.הכרטיס שלי הוא 8800GT מה שיש עכשיו,ואני רוצה להחליף אותו,וכמובן שלא יהיה בפנים כור גרעיני איזה כרטיס מסך הוא טוב ויכנס למארז הזה? תודה לילה טוב
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את הספק SPIRE 550 אחרי שהספק הוקדם נשרף ושרף את הלוח אם, יש לי מארז של HEC שהוא די גדול. הבעיה היא שבמנוחה כשרק BITTORENT או תוכנה להורדה אחרכת פועלת הוא מתחמם מאוד? האם יש משהו שאפשר לעשות עם זה? הספק ממוקם כך שהמאוור הוא כלפי מעטה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זקוק לחוות דעת על Lian Li PC-7FNB. הדירושת שלי הן שקט, קור, חסינות יחסית לאבק ומחיר שאינו עולה על 500 ש"ח. לא מתוכנן OC. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-