עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. האנשים רצו, החברה הקשיבה וסיפקה מענה ועוד במחיר מפתיע ! Fractal Design’s new side panel features a large fully transparent window allowing you to display your setup in style. The acrylic window side panel features the same clean, Scandinavian design as the case itself, and has a completely flat outer surface without any plastic bezel or rivets. Installing the Fractal Design side panel could not be easier - simply remove and replace the standard panel! * Completely flat outer surface, no plastic bezel and no visible rivets * Clean, stylish Scandinavian design that matches the case * Easy installation -simply replace the standard panel, no modification necessary * …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ENROLL,

CORE I7 3770 GIGABYTE Z77MX-D3H CRUCIAL M4 128GB WD CAVIAR GREEN 2TB NVIDIA GEFORCE GTX550TI 4GB*2 1600MHZ SCYTHE MUGEN 3 המחשב ישמש בעיקר לעבודה על לייטרום 4 , פוטושופ CS6, פרימייר CS6 , אפטר אפקטס וכו'. כל התוכנות יעבדו או לחוד או במקביל וכמובן עם גלישה מרובת לשוניות. לא מיועד למשחקים. המארז צריך להיות בקטגורית ה-MID/MICRO ATX, מאוורר, שקט, לא בעל מראה מצועצע, סולידי ופרקטי, עדיפות למארז עם דלת קדמית, שיהיה נוח לתפעול מבחינת כניסות USB קדמיות (עד 400 ש"ח). כיום יש לי במחשב הנוכחי ספק כח אנרמקס ליברטי 500W משנת 2006, האם הוא יכול לבצע את העבודה למפרט שהזכרתי? אם כן אני אקנה ספק די פשוט למחשב הקיים שמשמש לגלישה בעיקר, אם לא אז ספק חדש שיתאים למפרט שהזכרתי (עד 400 ש"ח).

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  3. Started by Ronenosh8,

לאחר שיטוט בפורום לא מצאתי המלצה ספציפית על מגן ברקים ולכן אבקש את עזרתכם במציאת דגם איכותי למגן ברקים יחובר: א)מחשב: HEC 400W ASUS M2A-MX AMD 4800 2.5GHZ 2GB RAM ב)מסך שלוקח 60W~ ג)רמקולים ד)מדפסת ההבדל היחיד בין מגן ברקים לUPS הוא שמגן ברקים יכבה את המחשב אוטו' וUPS נותן עוד כמה דק'? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום חברים! יש לי מחשב ישן יחסית, בן 4. לאחרונה התחיל לעשות לי בעיות. פעם אחת, לפני שבוע, הוא החליט שהוא לא עולה. המאווררים הסתובבו אבל המסך היה שחור, לא היו שום צפצופים ואפילו לא היה פוסט. ניתקתי הכל, הוצאתי זיכרון והחזרתי אחד אחד למחשב. לא יודע מה היה אבל זה עזר. היום הוא פתאום החליט להיתקע במצב של POST ואחר כך מסך שחור עם סמן מהבהב באילו הוא מחפש את הכונן הנכון לBOOT. ניתקתי כל הדיסקים הקשיחים וחיברתי בחזרה וזה עזר. אז החלטתי אולי כדאי להחליף לי ספק כוח. תקעו לי באייבורי EZCOOL 500W וזה גם ככה טוב שהוא עובד 4 שנים וכבר שנתיים מחזיק את HD 4870. המחשב ישן, לכן אני לא רוצה להשקיע יותר מדי בו. יש לי E8400 בלי OC בנוסף HD 4870 ו 3 דיסקים קשוחים. חשבתי על ANTEC VP 450. לפ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Oranl,

אז המפרט שלי שמופיע פה בצד? הגיע הזמן לשידרוג. התשתית כבר מוכנה (רכישות בקרוב) ונותר להתאים לה ספק. מה אתם מציעים עבור: I5-3550 8GB RAM 1600MHZ GTX 660 TI OC HDD 2/SSD 1 זה העיקר. חשבתי על הספק הזה. יחזיק את המערכת? (לא מתוכנן OC)

6. Started by deluxe,

מארז Antec LanBoy Air במחיר מבצע 649 ש"ח במקום 750 ש"ח ב-KSP. שווה? אני מחפש מארז גדול וגבוה, שקל ונוח לבצע בו שינויים והחלפות. אני מניח שבקניה קבוצתית נצליח לארגן מחיר הרבה יותר טוב...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום. מעוניין בחוות דעת על ספק שהוצע לי או בהמלצה על ספק דומה או מתאים יותר במפרט למחשב הוצע לי הספק הבא- AcBel iPower 85H 550W האם מישהו שמע עליו? זה נחשב ספק טוב? הספק אמור לשרת מערכת חזקה לעריכות גרפיות ותוכנות 3D. להלן המפרט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=543280.0 אשמח לחוות דעת על הספק, או להמלצה לספק אחר. תקציב עד 500 שח, אבל רצוי כמובן כמה שיותר זול תודה!

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  8. שלום האם אפשר להחליף רק את מארז המחשב בלי שאר המחשב? כרגע יש לי מחשב שעובד טוב לצרכי ואני רוצה להוסיף לו יציאות USB ולעבור מ USB1/2 ל USB2/3 אילו רכיבים אצטרך להחליף מלבד המארז עצמו? איפה כדאי לקנות? ב ebay מצאתי מעט מאוד והמשלוח משלש את המחיר המפרט שלי כרגע אני לא יודע איזה מארז יש לי Mainboard : Intel DG31PR Chipset : Intel G31/G33/G35 Processor : Intel Core 2 Duo E6550 @ 2333MHz Physical Memory : 4096MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Radeon HD 5450 Hard Disk : SAMSUNG HD103SI ATA Device (1000GB) Hard Disk : WD Elements 1023 (500GB) DVD-Rom Drive : PIONEER DVD-RW DVR-212 CD-Rom Drive : ELBY CLONEDRIVE SCSI CdRom Device Monitor Type : LG Electronics W2286 - 22 i…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום, רכשתי ספק כח זול והעמסתי את המחשב אליו הוא חובר באמצעות PRIME 95, לאחר חצי שעה המחשב פשוט כבה ולאחר מכן כאשר בדקתי את הספק עם כלי בדיקה שמודד מתחים, ראיתי שמהצמה הראשית שיוצאת מהספק כבר לא מגיע מתח של 5V - הספק הלך תוך יום אחד. השאלה שלי היא האם קיים כלי שבאמצעותו אוכל לבדוק ספק כח לפני חיבורו למחשב? כלומר לדמות העמסה של דרישת זרם גבוהה מהספק למשך חצי שעה עד שעה ולראות אם הוא עומד בזה. זאת כדי למנוע מזק לרכיבים המחוברים אל הספק בעת הבדיקה. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by spider272,

מה ספק יותר טוב? Thermaltake Purepower 600w זה דגם טרמלטק W0121RU אנרמקס:ENP550AWT enermax naxn 550w

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  11. שלום, בתקופה אחרונה אני רואה לפעמים אספקה לא תקינה של חשמל בדירתי - הפסקות חשמל רגעיות או עוצמת האורות בדירה משתנה רגעית החלטתי שאני רוצה להגן על המחשב ולכן אני רוצה לרכוש אל פסק (UPS) המחשב כולל: לוח אם Intel DP67BG מעבד Intel i7 2600K כרטיס מסך sapphire 6950 2GB GDDR5 4 כרטיסי זיכרון DDR3 3 דיסקים קשיחים 1 SSD ספק כח seasonic M12II 620W כרגע כל המרכיבים בתדרי סטוק, כלומר, ללא OC. בעתיד אני מתכנן לעשות OC למעבד וכרטיס מסך, זאת גם הסיבה שלקחתי ספק עם הספק גבוה מהנדרש. מאוד אשמח לשמוע המלצות לאל-פסק תודה !

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Kzer-Za,

הי, המאווררים שלי ב-Fractal Design R3, אותם מאווררי סטוק של המארז הפסיקו לעבוד אתמול. ניתקתי אותם מהבקר וחיברתתי ישירות ללוח וראיתי שהם עובדים כך שאני מסיק שהבעיה היא בבקר. המארז יחסית חדש, בן 3 חודשים בערך והוא עדיין באחריות אבל אני לא יודע אם היא מכסה את הבקר ואין לי חשק לקחת את כל המחשב לחנות ולחכות עד שיבדקו ועד שיטפלו. יש למישהו מושג איפה ניתן להשיג בקר כזה חדש? או יותר טוב, אם יש דרך אולי לתקן אותו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by spider272,

האם הספק enermax naxn 550 יחזיק תכרטיסים עםאוברקלוק למעבד ולא יתאמץ? 79503GB OC 7870 6950 מיפרט: e7500 2.93-3.30 ep45 ud3lr 6GB ram 3HDD 1 cd rom

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Dubliner,

ראיתי ב-KSP את שני המארזים הנ"ל כאשר ההבדל ביניהם הוא 50 ש"ח (500 ש"ח לסולו ו-550 ל-P280). בעקרון זה מיועד למחשב ביתי עם מעבד I3 ללא כרטיס מסך, סטנדרטי לחלוטין, כך שאין צורך ביכולות קירור מיוחדות. שקט לעומת זאת כן חשוב. השאלה היא איזה מבין שני המארזים הנ"ל יתאים יותר. אני מניח שזה שה-P280 מגיע עם שלושה מאווררים זה קצת מיותר, אבל תמיד אפשר לנתק חלק. השאלה היא האם הוא עדיף על פני ה-SOLO II או ששניהם משתיקים באותה מידה? בנוסף, אם למישהו יש הצעות למארז שקט אחר מאותה חנות אשמח לשמוע.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by PizzaDT,

שלום. ברשותי מייצב מתח (שקניתי לפני המון זמן ועבד מצויין על המחשב שלי, שעשה המון מסכים כחולים לפני). זה המייצב מתח: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=32343 לא מצאתי איפה כתוב ההספק שלו, אבל מצאתי את המייצב הזה ואני מניח שהוא הזהה: http://powercom.ua/en/products/item/7/ ולשאלה: אני רק יכול להניח שהנתונים של המייצב מתח שלי זהים לזה שבקישור. אני עומד לשדרג את המחשב שלי שיש לו ספק כוח Crosair 520W. ורציתי לדעת מה יקרה אם בטעות המייצב מתח חלש יותר מזה שבקישור ולא מספק 600W? מה אם הוא מספק פחות מ520W? יש איזשהו סיכוי שזה יפגע לי במערכת? והאם אפשר לחבר בנוסף למחשב מכשיר נוסף בלי להסתכן? (מודם, מסך, רמקולים, משהו כזה) תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by doron2012,

שלום לכולום , בדיוק קניתי כמעט מחשב שלם , לעכשיו אני אשאר עם ספק enermax liberty 400W , אני גם מתכוון להישאר עם ה8800gt שלי לעכשיו ולשדרג בעתיד (אז שגם יתאים לאפשרויות כמו 660ti או יותר) קניתי את ה mugen 3 לכן אני מחפש מארז שיוכל להכיל את ה 158mm רוחב שלו ... אני מחפש מארז עם יציאות usb 3 חשוב שיהיה שקט , שיהיה לו ניהול כבלים טוב ושיהיה נוח להתקין לו גם SSD חשבתי על ה fractal design , דגם Define R4 או אולי phantom 410 / tempest 410 של NZXT DEFINE R4 : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811352020 Pantom 410 של NZXT : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811146081 Tempest 410 של NZXT : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?It…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by xjet,

שלום, רציתי לדעת האם הספק הנ"ל נחשב אמין וטוב? והאם הוא מספיק חזק עבור כרטיס מסך AMD Radeon HD 5770 GPU? תודה מראש,

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by Mr.gal,

שלום רב, ניגשתי היום לחנות וביקשתי מחשב עם i5 gtx660 8gb ram 1t hdd. ביקשתי לשיםantec 450w ומארז antec 300 המוכר אמר שהספק והמארז לא מתאימים וצריך לפחות600w ומארז עם סירקולציה משופרת. לא מתוכנן שום oc. אשמח לחוות דעת ניטרלית האם הוא צודק או רוצה לעשות קופה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, אני בונה מפרט וראיתי באתר של TMS באנדל של Bitfenix Survivor Core + Seasonic ECO 500W http://www.tms.co.il/product/12099 יכול להיות שאני טועה בפרמטרים שלי, אבל יש לי משיכה למארז הזה, הוא נראה ממש נחמד. ולפי הביקורות ברשת הוא מארז טוב מבחינת רעש ומבחינת קירור. אבל עם כל הכבוד למארז היפה, שקט יותר חשוב לי, ולכן אני לא בטוח אם עדיף לי לקנות SII 430W בנפרד או את הבאנדל הזה עם הECO 500W. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by spider272,

האם בכך שקניתי ספק כוח שהוא לא 80PLUS זה היה טעות?זה כל כך חשוב חוץ מצריכת החשמל?האם הספק מספק 550 וואט גם שהוא לא 80PLUS? הספק הוא enermax naxn 550 תודה לעוזריםםם

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by bd,

המחשב זה מה שיש לי כרגע Intel Pentium IV 3.0G Prescott 2M 64-bit Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 GEIL 1GBX2 DDR2 667MHZ Gigabyte 9600GT GV-512MB LG DVDR-WX20 THERMALTAKE BIGTYPHOON כולל 4 הרדיסקים חיבור סאטה כולל חשמל בחיבור המהיר.. הספק שהיה לי Thermaltake TR2 430W ועשה את שלו...המחשב דולק משנת 2005 ללא הפסקה הכרטיס מסך שדורש גם מתח.. עכשיו המחשב עובד על ספק גנרי עם מתאם לסאטא בחיבור 1 רציתי לקנות ספק שיתאים ויחזיק לעוד כמה שנים.. המחשב משרת אותי נאמנה... חשבתי על Corsair VS550 265 שח. האם זה מתאים? ? ראיתי עוד ספקים של אנטק. וסיסוניק. עד 350 שקל. מה הכי משתלם ומתאים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5628 או: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9903 אגב אם למישהו יש מושג כמה שוקל הקורסאייר, אשמח לדעת (אפילו באתר היצרן אין אזכור לגבי זה.) לדעתי זה מעיד הרבה על איכות המארז..

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. I5 2500K Z68 UD3 G.SKILL 1600 4GBX2 1TB SEAGATE HD7970 3 מאווררים 120 לפי החישוב היבש המערכת צורכת 450W , אבל בכל זאת למי שיש ניסיון, האם זה יכול להביא לבעיה עם הזמן ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by golde,

מצאתי דיון מדאיג ברשת : http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2297245

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי חברים, זה המארז שלי : Coolermaster HAF 932 Black בחלק העליון של המארז (הגג שלו) יש מאורר גדול. תמיד הוא עשה קצת רעש אך לאחרונה זה נעשה ממש מציק, בדרך כלל כשאני רוצה לסדר את זה אני נותן כמה מכות בחלק העליון של המארז ואז הוא משתתק. הרעש זה כמו מלא "טק טק טק טק טק טק טק" מהיר כזה ומעצבן. מה ניתן לעשות? האם זאת תקלה שאני יכול לפתור אותה בעצמי? או שאני צריך לשלוח לתיקון? בעיקרון אני פתחתי את המארז הסתכלתי אני לא רואה משהו שמפריע לו, בנוסף לכך ניסיתי לקחת שואב אבק ולנסות לשאוב אבק הוא נראה יחסית נקי. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים