ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
בניתי לי סוף סוף מחשב ביתי למשחקים בתצורת ITX, אולם לצערי המארז שקימבנתי למערכת לא גדול מספיק כדי להכיל אפילו ספק TFX. במעמד זה, הנני פונה לכל המומחים בדבר היכן וכיצד ניתן להשיג דברים טובים בארץ - מאיזו חנות/יבואן בארץ ניתן להשיג ספקי SFX סבירים? ב"סבירים" הכוונה ל-80+ ומעלה, 300W לפחות (המפרט הוא Q9550 ו-HD5770), כמו כמה דגמים של FSP (חיפוש בעמוד -> SFX) ו-HEC סידי הם כרגע היבואן היחיד שאני מכיר שמביא FSP, אבל להציק להם בשביל יחידה אחת קצת טיפשי, אותו דבר לגבי 5exits ו-HEC בהתאמה... האם מישהו מכם מכיר יבואן/חנות/חברה בארץ שמחזיקה את הספקים הנ"ל במלאי, או שלפחות יש טעם לבקש מהם שיביאו? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת מלבד הבדל במחיר לטובת ה SCOUT (יותר זול) ומלבד ההבדל בחוגת מהירות המאוורר (ב SNIPER) האם ישנם הבדלים מהותיים נוספים? עריכה: הבנתי שגם יש תוספת של מאוורר צד בגרסה השחורה של SNIPER.
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אהלן לכולם. אני בשלבי סיום בניית המחשב החדש שלי שיהיה מבוסס i5 עם 4 ליבות. מיועד בעיקר לעבודת יום-יום, קצת תכנות וסרטים. ללא OC. ====לגבי המארז==== מה שחשוב לי בבחירת המארז הוא שקט מוחלט ושייראה טוב. דווקא כל ה"לדים" וה"אורות" פחות עושים לי את זה ודווקא הצורה של המארז יותר חשובה לי. בהתחלה נדלקתי על המארזים של thermaltake, אבל קיבלתי המלצה שלא לקנות אותם עקב איכות חומרים והרכבה נמוכה. לכן, נשארתי עם CoolMaster ו Antec. נברתי היטב בפורום ועברתי על 20 העמודים האחרונים ויש כמה מסקנות. מבחינת איכות מארז, ה CM690II הומלץ רבות. לדעתי הוא גם נאה למדי. מאידך, ה Antec Two Hundred נראה אפילו יותר טוב לדעתי ופחות מצועצע מבחינת LEDים. השיקול שעומד על הפרק (מלבד המחיר כמובן) הוא השקט …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
nzxt tempest evo Antec 902 CM690II איזה מארז הכי טוב,איכותי,שקט,עשוי מחומרים הכי טובים והכי איכותיים,מקרר הכי טוב,מרווח,סידור כבלים טוב ונוח,בקיצור איזה מארז עדיף מכל הבחינות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי כיום את הכרטיס מסך 4830 512MB ואני מחרתיים מרכיב איתו את המעבד I7 860 ו3 הארד דיסקים ו8 ג"ב זיכרון 1600MHZ כיום יש ברשותי את הכרטיס מסך הזה עם ספק כח מסוג chieftec GPS 550 Watt משחק Call of Duty Modern Warfare 2 SP נופל לי אחרי כמה דקות משחק ונראה לי שהמגבלה היא הספק,,,ואולי לא אני היום עובד עם AMD athlon 4600 ו4ג"ב זיכרון עם הכרטיס מסך הנ"ל,,,,האם הצוואר בקבוק שלי כיום זה הספק? בברכה, אורי
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי מעבד X3 425 וכ"מ 4770 וספק FPS או משהו כזה 400W האם אני יכול לשדרג את המעבד ל: PHENOM X4 945? האם הספק יחזיק או שצריך להחליף גם אותו? ואם צריך מה מומלץ? עריכה: ועכשיו ראיתי את השש ליבות.. הוא גם 125W כמו ה945 אז מה יותר טוב? ובאיזה סוקט השש ליבות?
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
האם הספקSapphire Pure 625W Modular יתאים למערכת הזאת? והאם אוכל לקבל ביקורות על המארז NZXT HADES שקט הכי חשוב והאם gtx480 במערך sli יוכל להיכנס במארז הזה? תודה לכולם מראש! AMD PHENOM II X6 BLACK EDITION 1090T 3.2GHZ 125W 9MB AM3 Coolit ECO A.L.C CPU Water-Cooling System Innovision Ge Force GTX480 1536mg GDDR5 PATRIOT PGV34G1333ELK Sector5 Gaming 4GB Dual Channel 1333MHZ DDR3 CL9 GA-890GDA-UD3H GIGABYTE Creative x-Fi Titanium PCI-E NZXT HADES VIEWSONIC VX2268wm 22" LCD ואיך הספק הזה? מודולרי HEC Cougar700 700W
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, האם הספק הזה יצליח להזיק e6320 @ 2.45ghz, 6/4gb ddr 800mhz hd5770 תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם ספק כוח רועש ואני מחפש ספק שקט לוח האם הינו GA-K8VT890-9, הספק המערכת הוא מינימלי (400-300 וואט יספיק בהחלט). מה הספק השקט ביותר שיתאים לי וזמין בארץ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המארז מיועד למחשב שיחזיק לפחות 4-5 שנים, האם שווה להשקיע עוד200 ש"ח במארז הזה או לא? אני כבר דיי חורג מהתקציב, אבל אני יכול להשקיע עוד טיפה במארז. האם לדעתכם זה שווה את ההשקעה הנוספת, או שאין צורך..? תודה לעונים, המחשב דיי חזק מבוסס CORE I5 וRedon 1850 hd.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מארז EZCOOL CARD READER מאוורר 25CM+לד כחול . רציתי לדעת אם זה מארז טוב? המארז מאוורר ממש ויש לו מאוורר גדול מאוד השאלה אם זה כדאי כי יהיה רעש ומלא אבק? ומה עדיף את המארז של EZCOOL או מארז של ANTEC דגם 900
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך ספק למערכת הזו: C2Q Q9400 GA EP43 D3SL CROSAIR 1GBX2 800MHZ + 2GB KINGSTONE 800MHZ WD 160GB +WD 640GB ATI HD4850 512MB צורב DVD 3 מאוררים אני מחפש ספק חזק שיחזיק SLI של 9600GT ּ+ אוברקלוק למעבד תקציב 400 שקל לא יותר חניות SKYPC KSP IVORY או כל חנות אחרת בחיפה http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, הציעו לי ספק הזה: Rosewill 530W Bronza בגלל שאיני מכיר את החברה אשמח לשמוע האם היא מומלצת.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלוש פינים שרק השתיים הקיצוניים מחוברים. למה הוא מיועד? ולמארז יש כפתור שמודיע על פתיחה של הדלת. מישהו יודע איפה אני מחבר אותו על הלוח אם הדגם הוא p5w-hd-deluxe asus
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
האם הוא יחזיק טוב את המפרט הבא? מעבד - Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB מאורר למעבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 CPU Cooler Socket 775 1156 לוח - Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET זכרון - KINGSTON 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz כרטיס מסך - GeForce GT220 512MB GDDR2 HDMI PCIe דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue 500GB, 32MB, SATA II צורב - LG DVD±RW GH22NS x22 מארז 6C60 COMPUCASE מאוורר למארז F3 ZALMAN 12CM
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את הספק SPIRE 550 אחרי שהספק הוקדם נשרף ושרף את הלוח אם, יש לי מארז של HEC שהוא די גדול. הבעיה היא שבמנוחה כשרק BITTORENT או תוכנה להורדה אחרכת פועלת הוא מתחמם מאוד? האם יש משהו שאפשר לעשות עם זה? הספק ממוקם כך שהמאוור הוא כלפי מעטה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פרסמתי מודעה לייעוץ על מפרט בפורום מפרטים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465660.0 הופניתי לכאן על מנת לקבל המלצות על מארז שתואם את הדרישות שלי. אשמח לעצה מהמשתתפים כאן. הדרישות מפורטות בקישור, בעיקרון מארז שלא דורש שום כלי לפירוק והרכבה של כל הרכיבים (כולל דלתות הצד וכו'). עדכון: פירוט הדרישות: 1. פירוק מארז ללא צורך בכלים. 2. הרכבת כונני הארד דיסק וכונני 5.25 אינטש ללא כלים. 3. יציאת פיירווייר ו- ESATA נגישות. יכולות לא הכרחיות אבל עם עדיפות: 1. הרכבת כרטיסי PCI-E ו- PCI ללא כלים (כלומר קליפסים במקום ברגים). 2. כונני ההארד דיסק עם כיווניות לחוץ המארז. תודה. נ.ב. אני ממש בעד יד שנייה, אם למישהו כאן יש המלצה שקיימת בלוח שניה או עצמו מוכר אני אשמח לרכוש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי כרטיס מסך וביצעתי OC קטן למעבד. העליתי טיפה את המתח כדי לקבל עוד יציבות. בלי שום התראה מוקדמת (חוץ מריח שרוף שבא בדיוק שניה לפני), ספק הכוח שלי החליט שהוא מרים ידיים ועובר לגן העדן לספקי כוח. בקיצור, לאחר ההקדמה הקצרה, אני זקוק להמלצה על ספק כוח שיוכל להחזיק את המערכת שלי במחיר כמה שיותר נמוך. אם הספק האחרון היה 480W מחברה לא מוכרת ולא הצליח לעמוד בעומס, אני מניח ש- 450W-500W מחברה מוכרת, או אפילו בתקן +80 יהיה מה שאני זקוק לו. התקציב לא ידוע כי אני לא מתמצא כל כך במחירים של ספקי כוח, אבל אני בכל זאת מבקש למצוא את הפיתרון הכי זול שאפשר כי המחשב ישן ואני לא רוצה להשקיע בו כסף מעבר למה שממש נחוץ. נ.ב: מפרט המחשב שלי רשום מתחת לתמונת הפרופיל. תודה מראש …
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמה הוא שווה את המחיר (492 ש"ח)? הוא מגיע עם 6 מאווררים, נראה מצויין, אלה הדברים שבלטו לי בעיקר. וגם מתאים ללוחות E-ATX אומרים שהמאווררים קצת רועשים, אבל בביקורות שראיתי ה 120MM הם 21 dBA. בגדול, לפני זה חשבתי על COOLER MASTER 690 שעולה 340 ש"ח. (מגיע עם 3 מאווררים) תקציב? 300-400 ש"ח, אבל בשביל 6 מאווררים ומראה טוב (בתקווה שהם טובים) אני מוכן להגיע ל 492, ואני מתכנן שישאר לי כמה שנים טובות. המארז הנוכחי שלי הוא זבלה ג'נרי, ורק עכשיו אני מתחיל לראות כמה מארז יכול להגביל את המשתמש לפעמים, לכן זה משהו שאני כן מוכן להשקיע בו קצת יותר ממה שחשבתי. יש למישהו נסיון עם המארז הנ"ל? חשוב בעיקר שקט, כמובן שלפחות 3 מאווררים אפשר לחבר ישירות ללוח-אם ולהוריד את המהירות שלהם.. השאלה העי…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המפרט שלי: Amd Phenom II 965 C3 Gigabyte MA790FXT-UD5P G.Skill 2GB*2 1333Mhz HD4850 + Accelero S1 Seagate 1TB + Samsung F3 1TB Asus DVD-RW P183 + Corsair 450VX Dell U2410 Logitech Wave + Logitech G9 Logitech Z-5500 HP M2727nf (מדפסת לייזר משולבת) לא הכרחי לחבר הכל ל-UPS, אך אם הפרש המחירים לא משמעותי עדיף ללכת על בטוח. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, הבקשה,שבנושא+שאלה:איזו חברה/פירמה מובילה מבין יצרניות ספקי הכוח? בתודה רבה מאוד... יוסי.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבקש המלצה לספק כוח חדש מKSP בחיפה שיחזיק את הכרטיסי מסך החדשים כמו GTX470 GTX480 HD5870. התקציב הוא 600 שקל.
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
לא מזמן הרכיבו לי פה באתר מפרט. אך לאחר ששלחתי אותו לבדיקה הציעו לי לשנות כמה דברים (אתם יכולים לראות את המפרט פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=464272.10) במקום ספק כוח http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1701 ספק כוח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1380 אני לא יודע אם כדאי להחליף כי אני לא יודע את האיכות המצרים של כל אחת מן החברות. ואמרו לי שאני צריך מארז עם 2 מאווררים של 12 סמ אחד מאחורה ואחד בצד. במארז שלי יש בצד ולמעלה זה בסדר?
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכול םאני מחפש מאריך לכבל 20 פין שיש לי במארז אני צריך למצוא חנות שמוכרת את זה אבל רק בארץ אין ולי בעיה לקנות מכל חנות שעושה משלוחים. תוגה רבה ושבוע טוב שקד
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן, ידוע מתי הוא יהיה זמין בארץ ןמה יהיה מחירו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-