עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by jetman,

היי חברים, שאלה פשוטה, יש לי מחשב נייח, סביץ, ושרת NAS. הרצתי על המחשב FURMARK + CPU BURNER, כולל מסך יוצה כ 245W, ללא מסך פחות. סביץ לפי מפרט לוקח 5.8W במקסימום. ו שרת הNAS לוקח 24W לפי המפרט במקסימום. לפי גרף באתר APC, זה 8 דקות ל 300W, ו 5 דקות ל400W, אבל בפועל כל 3 הצרכנים לוקחים פחות מ300W במצב עבודה רגיל. מישהו רשם לי שצריך UPS אם הספק גבוהה יותר לספקי APFC (אבל זה הספקים היחדים שיש בשוק כיום?), הספק שלי זה ANTEC NE650M אם זה משנה משהו? קניה של UPS זה יותר לבטחון עצמי, אין לי בעיות בתשתית חשמל, אבל קורה בקיץ וחורף שיש הפסקות חשמל בגלל מכשירי קירור/חימום בשכונה או אזור, אני מגבה קבצים בקשיח חיצוני לכל מקרה של יהיה, אבל רוצה לדאוג בכל זאת למחשב שלי. *…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. האם הספקים של Corsair עדיפים על SeaSonic ? חשבתי ללכת על: Corsair 550VX 41A @ 12V אבל הוא קצת יקר לי (כמעט 500 ש"ח). אז חשבתי במקום ללכת על ספק קצת יותר זול של SeaSonic. איזה ספק של SeaSonic מומלץ ? המערכת: Q9550, Asus P5Q Pro, 4870 על מארז: Antec 300 או CM690 בכלליות, האם יש איזשהם סיבות ללכת דווקא על Corsair ולשלם קצת יותר ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, אני צריך המלצה לאל-פסק הוא צריך להחזיק את המפרט הבא: מעבד: CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 3600 MHz (9 x 400) לוח: Asus P5Q Pro זיכרון 4 GB 4 הארדיסקים SATA- 80, 160,500,500 כרטיס מסך: Video Adapter NVIDIA GeForce GTX 260 (Prerelease - WDDM 1.1) (896 MB) ספק: Enermax Liberty 400 מסך: Monitor Asus PW201 [20" LCD] (6BL9011376) טלוויזיה (אם זה אפשרי) 37 אינץ' LCD שיהיה אמין, אם הוא רגיש לחום אז כדי לדעת שחם אצלי מאוד בחדר. בקשר לתקציב, בעיקרון חשבתי עד 600 אבל בשביל אמינות אני מוכן לחרוג גם ל 700-800. תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני מחפש מארז עד 300שח, שיהיה מרווח ושקט שיתאים למפרט הבא: INTEL CORE I5 2500 THERMALTAKE SPINQ (קירור למעבד) HD6950 2GB 2 כוננים קשיחים צורב תודה חברים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Ev,

אני מעוניין ב-NZXT H2, היבואן לא מביא אותו לארץ בשבועיים הקרובים ואני לא רוצה לחכות. מחפס מארז דומה. דרישות: 1. עיצוב סולידי 2. שקט יחסית 2. FRONT USB3 3. רשתות סינון על פתחי האויר 4. תקציב עד 500 ש"ח גמיש 5. לא sonata 3, העיצוב שלו מעצבן אותי יש משהו??

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Kukishin,

7. Started by dror12345,

שלום לאחי נשבר המארז והוא צריך חדש... אשמח אם תמליצו לי על מארז פשוט שיעשה את העבודה. ראיתי את ההמלצות של המפרטים למשרד/בית שיש באתר, יש שם שמות של חברות אבל לא דגם מסויים שלהן. צירפתי תמונות של המארז אם זה יכול לעזור.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. לחבר שלי יש מערכת די חזקה המבוססת על E8400+9600gt+Gigabyte P-35dsl, 4 GB RAM + 2XHD. הספק של כל המערכת הזו הוא HEC 300 trt בלבד. נכון להיום המערכת עובדת בסדר גמור. אך האם יש סיבה לחשוש כי הספק פתאום לא יספיק עבור המערכת? או שאם היום הוא מחזיק אין סיבה לחשוש בעתיד?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. רוצה לעשות קרוס פייר ל 4850 בעתיד הקרוב וצריך ספק טוב מה המינימום שצריך לקנות מבחינת כוח?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by yuval1101,

היי, אני בונה לחבר מפרט והתקציב גבולי, איך הספק- http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1268 ? איכותי? חזק? שקט? ואיך הוא יחזיק את הכרטיס: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1464 ( ומעבד E8500 ושאר רכיבים רגילים להיום )? באותו מחיר בערך ראיתי גם את- http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=990 , הוא עדיף? תודה מראש, יובל!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. למפרט ב"מפרט מחשב" בלי ספק כמו כן לא כל כך חשוב השקט אבל ברמה סבירה כמובן..

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by NuNaTaK,

הרכבתי מחשב מחלקים ישנים והספק ממש מרעיש, אין לי בעיה לפתוח אותו ולהוציא את המאוורר אבל רציתי לדעת מהו הסיכוי שהספק ישרף? זה ספק ג'נרי והייתי מחליף מאוורר אבל המטרה היא לבנות מחשב חרישי ולכן אני מעדיף פשוט להוציא אותו, כבר ניתקתי את המאוורר של הכרטיס מסך והטמפ' עלתה רק ב5 מעלות כי על הדרך גם רעננתי משחה טרמית... המארז מאוורר היטב והטמפ' של המעבד והכרטיס מסך הן טובות. סה"כ המחשב לא מיועד לשימוש כבד ולכן אני לא חושש שהטמפרטורות יזנקו מה גם שאני עוקב אחריהן, הבעיה היא שאין לי דרך לבדוק את הטמפ' של הספק כוח. דעות וסיפורים מניסיון אישי יתקבלו בברכה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by meir1234,

שלום. במארז דגם MAG VAMPIRIC 100R יש לחצן ייעודי המאפשר שליטה על גוון הלדים קישור למארז: MESH CERTIFIED MAKES IT WORK (msi.com) השאלה שלי להיכן לחבר את המאוורר הקיים במארז בחוברת ההדרכה (עמוד 12 יש ציור שמסביר דרך מסוימת ( חיבור המאוורר הפנימי ללוח האם ) וגם ואזהרה לא לחבר. כיצד לחבר את המאוורר? אודה לעזרתכם הנה תמונה:

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ביצה,

אהלן! אפשר להשיג את Silverstone Raven RV01 בארץ? אם כן, איפה? כמה עולה? עדיף באזור השרון/מרכז. למי שמתעניין: תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני לקראת קניה של מחשב חדש, שיהיה מבוסס על: לוח P67 של ג'יגהביט, מעבד I7-2600 וגם קיט זיכרונות 2X4GB. יהיה דיסק קשיח אחד(אולי עוד SSD, אבל לדעתי זה שולי)+צורב+2 כרטיסי הרחבה(TV וכרטיס קול) כרטיס מסך RADEON 4850 TOXIC מפרט די סטנדרטי, בלי SLI/CF או אוברקלוק שובר שיאים כלשהו.. השאלה מאוד פשוטה: לקחת ספק חדש או להשאר עם הנוכחי? יש לי את הספק שנקנה אי שם ב10.2006, מדגם LIBERTY 500W של ENERMAX, שידוע לי שהוא ספק חזק ולדעתי אמור להחזיק את המפרט כמו גדול. מבחינת המתחים הוא תקין, עובד יחסית שקט, מאוורר עובד תקין גם ללא רעשים סטטיים מחשידים כלשהם תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני לא יודע אם צריך יותר מ380w זה הספק : מארז כולל ספק Antec NSK4480 380W ¤401 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK4480 זה מפרט של המחשב ........................................................... מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Tray ¤483 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200ay לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤355 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤259 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤224 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996638 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤856 כ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Cupid Me,

היי עדיפות לגודל מיקרו ATX. צריך להכיל 2 דיסקים קשיחים - 1X3.5 ו-1X2.5 וכרטיס מסך ארוך בלי בעיה תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Klod,

שלום לכולם! אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות כבלים נוספים לספק HX 520 אני צריך נורא עוד 2-3 כבלי חשמל sata. והספק מגיע רק עם 4 מה עושים ?? אני כבר חושב בגלל זה לקחת את הספק של HX620 שמגיע עם 8 כבלי חשמל SATA. אבל זה עוד תוספת של כ 350 ש"ח אני לא מעוניים בכל מיני מפצלים למינהם ופתרונות מהירים , אני בכלל ממעט להשתמחש במפצלים כבלים מאריכים וכו... כי אולו דברים לא ממש אמינים..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ziv0798,

...מבחינת קירור, שקט, שימושי/לא, מחיר?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by emperor,

שלום, היום נשרף ספק הכח במחשב. הספק בן פחות משנה ולכן יש עליו אחריות, הבעיה היא שרכשתי אותו אצל נעה מחשבים שכידוע פשטה את הרגל. האם מישהו יכול להמליץ לי איך ניתן לממש את האחריות על הספק, אם בכלל? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, עוד כמה ימים אני הולך לקנות מחשב ואני מתלבט בין המארז NZXT ZERO 2 לבין המארז NZXT Whisper. אני רוצה שהמארז יהיה קריר, שקט, שיאפשר סידור כבלים טוב ושיהיה גדול ושיוכל להכניס כרטיסי מסך ארוכים. עכשיו אני רוצה שתגידו לי על איזה מארז אתם ממליצים ולמה?. אם יש לכם מארז אחר להציע לי בתקציב של עד 320 ש"ח אשמח שתציעו.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי מפרט מוכן כבר, הNZXT HUSH ענה על הדרישות שלי מצוין ... שקט, איכותי, מקורר היטב(RIVIEW FROM TOM HARDWARE) ... ואם זה נכון (אני מתכנן לקנות את המחשב אם הגעת ירידת המחירים ) יש לכם רעיון מארז חלופי ל שיענה על דרישות אלו ? תודה רבה לכולם רז

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. לטובת המחשב הבא שלי, מחפש מארז+ספק עד 900 ש"ח מארז HTPC שוכב לסלון, שקט עד כמה שאפשר, קל משקל עד כמה שאפשר (יש לי סיוטים מלסחוב את האנטק המפלצתי שלי בקיץ לאוטו כשאני לוקח אותו לעבודה לניקוי) מודולרי עד כמה שאפשר (אני מת לכזה שמאפשר להוציא את הלוח בשליפה, ללא ברגים) ספק- לא מבין בזה מספיק, אבל איכותי ושיחזיק מערכת I7-2600K עם 5-6 דיסקים קשיחים וכרטיס מסך 9600GT (ישודרג בעתיד) אפשר לחרוג בכמה מאות מהתקציב אם יש צורך וזה ממש שווה את זה (אני מעדיף לחסוך) אשמח להצעות תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by deluxe,

אני מתלבט בין שני המארזים שבכותרת, (Antec P280 או Fractal Design Define R4) הביקורות עליהם מעולות בכל הנוגע לשקט אך במה שקשור לקור הם סבירים בלבד. א. מי מהשניים טוב יותר בקטגורית הקירור? ב. האם יש דרך כלשהי לשפר את ביצועי הקור של המארזים הללו ע"י הוספה של קירור/מאווררים? ג. מי מביניהם מאפשר חופש עבודה גדול יותר לשינויים פנימיים כגון: שינוי מערך הקירור, סידור כבלים, מיקום וכדו'? אני נוטה להעדיף את P280 בשל המראה, המרווח בתוכו והמוניטין. אשמח לקבל עזרה והבהרות בנוגע לשניהם. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by MagimiX,

אני מעוניין לקנות 2 מערכות אל פסק ואני זקוק לעזרה בבחירה. אני לאחר חיפוש וקריאה ככה שאני יודע מה אני מחפש בערך, אבל עדיין מתקשה להחליט. 1. ה-אל פסק הראשון יהיה למחשב+2-3 מסכים של 24"(בנוסף אם יתאפשר אני מעוניין לחבר אליו גם כרטיס קול חיצוני+זוג מוניטורים אקטיביים, אבל זה לא "חובה"). אני כרגע אשתמש באל פסק על המחשב הישן שלי, אבל בעוד מספר חודשים אני אקנה מחשב חדש ככה שאני רוצה שהאל פסק יהיה מותאם למחשב החדש. המחשב החדש יהיה ivey bridge i7, עם משהו כמו זוג 6950, זוג HDD פלוס SSD(בנוסף לשאר החומרה). לפי המחשבון הזה: http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine ספק של 650W צריך להספיק, 750W יהיה עדיף במידה ואני אבצע OC(אם אני טועה - תקנו אותי). המטרה שלי היא שה-אל פסק יוכל ל…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים