ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
שלום, היום נשרף ספק הכח במחשב. הספק בן פחות משנה ולכן יש עליו אחריות, הבעיה היא שרכשתי אותו אצל נעה מחשבים שכידוע פשטה את הרגל. האם מישהו יכול להמליץ לי איך ניתן לממש את האחריות על הספק, אם בכלל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין ב-NZXT H2, היבואן לא מביא אותו לארץ בשבועיים הקרובים ואני לא רוצה לחכות. מחפס מארז דומה. דרישות: 1. עיצוב סולידי 2. שקט יחסית 2. FRONT USB3 3. רשתות סינון על פתחי האויר 4. תקציב עד 500 ש"ח גמיש 5. לא sonata 3, העיצוב שלו מעצבן אותי יש משהו??
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, עוד כמה ימים אני הולך לקנות מחשב ואני מתלבט בין המארז NZXT ZERO 2 לבין המארז NZXT Whisper. אני רוצה שהמארז יהיה קריר, שקט, שיאפשר סידור כבלים טוב ושיהיה גדול ושיוכל להכניס כרטיסי מסך ארוכים. עכשיו אני רוצה שתגידו לי על איזה מארז אתם ממליצים ולמה?. אם יש לכם מארז אחר להציע לי בתקציב של עד 320 ש"ח אשמח שתציעו.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני רוצה מארז עם הכי הרבה מאווררים שיש לא כזה איכפת לי איך יראה רק שיהיה עם הרבה מאווררים שיקרר את המחשב טוב תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ספק ומארז עד 500 מערכת AMD 955 +HD5850 מ TMS OC בינוני
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים ! קניתי כאמור מחשב חדש ורציתי לדעת על הדברים הקטנים שלרוב (פעם הבאה אני מרכיב לעצמי פיזית) כאשר מרכיבים לך את המחשב לא מדברים איתך עליהם. למשל Front audio speakers jack, Front usb, Front Mic jack וכו'... איפה אני יכול למצוא את כל הרכיבים הנ"ל שיגיעו עם החיבור המתחבר ישירות ללוח אם ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
*כותבת בשם חבר שלי...* היי אנשים... אני צריכה המלצה לספק כח טוב ועמיד של 500 W למחשב בעל המפרט הבא: Intel Duo Core E6550 2.13GB זיכרון 1024 DDR2 כ. מסך Gforce 8800 GT 512 MB המחשב בעל מארז של thermaltake עם 7 מאווררים מובנים. המחשב בעיקר למשחקים כמו COD 4 ודומיו... הצעות? *יש כרגע ספק של 400 W והוא די מקרטע...*
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המארז cm590 היה חיבור של אוזניות מקדימה וכשזזתי עם הכיסא עיקמתי שמה את כל החיבור כל הניסיונות לתקן היו לשווא .. יש אפשרות לקנות את החלק הקידמי של האוזניות מיקרופון USB וכו' ? רק החיבור של האוזניות והמיקרופון נדפקו ואלה היו החיבורים הכי חשובים.. שפתחתי שמה ראיתי שזה סוג של לוח כזה פשוט .. אפשר לקנות דבר כזה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אלו החלקים שקניתי: מעבד - Intel Core i5-4690k דיסק קשיח - Intel SSD 730 Series 240GB לוח אם - GIGABYTE Z97X-Gaming G1 כרטיס מסך - ASUS GeForce GTX 760 DirectCU II זיכרון - Crucial Ballistix 16GB (2 x 8GB) 1600 אני אחבר לו עוד שניים או שלושה דיסקים קשיחים מהמחשב הישן (סה"כ 2.5TB) איזה מארז וספק אתם ממליצים לי לקנות? + לא אכפת לי מרעש + תקציב של: 700-900 ש"ח + אני מחולון אז מעדיף מהאיזור (חולון, ראשון) תודה לעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, המפרט שלי הוא כזה : psu corsair rm550 Watt gigatbyte gtx 1070g1 intel core i7 7700 חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך ובבדיקה באינטרנט ראיתי שהמעבד לוקח במקסימום של המקסימום במאמץ 70watt והכרטיס מסך הנוכחי 190 Watt השאלה שלי היא כזאת, האם הספק שלי יספיק אם אני רוצה למשל לשדרג ל אפילו rtx2080? שבמאמץ מקסימלי הוא לוקח 260Watt; אז אם אני לא טועה המרווח פה הוא ענקי (לא מתוכנן אוברקלוק, ובמידה ואני אחליף מעבד אז אני כבר כן אלך על שדרוג לוח אם וספק). אין כאן איזה פקטור שאני לא לוקח בחשבון שנותן עוד 200Watt איפשהו ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
למפרט ב"מפרט מחשב" בלי ספק כמו כן לא כל כך חשוב השקט אבל ברמה סבירה כמובן..
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב מחלקים ישנים והספק ממש מרעיש, אין לי בעיה לפתוח אותו ולהוציא את המאוורר אבל רציתי לדעת מהו הסיכוי שהספק ישרף? זה ספק ג'נרי והייתי מחליף מאוורר אבל המטרה היא לבנות מחשב חרישי ולכן אני מעדיף פשוט להוציא אותו, כבר ניתקתי את המאוורר של הכרטיס מסך והטמפ' עלתה רק ב5 מעלות כי על הדרך גם רעננתי משחה טרמית... המארז מאוורר היטב והטמפ' של המעבד והכרטיס מסך הן טובות. סה"כ המחשב לא מיועד לשימוש כבד ולכן אני לא חושש שהטמפרטורות יזנקו מה גם שאני עוקב אחריהן, הבעיה היא שאין לי דרך לבדוק את הטמפ' של הספק כוח. דעות וסיפורים מניסיון אישי יתקבלו בברכה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי ספק כוח טוב שלא הייתי רוצה להחליף, אבל אני צריך לקנות לוח אם/מעבד וכרטיס מסך חדשים. דבר יחיד שחסר בו זה חיבור 6 פינים לpci-e. אני מחפש משהו כמו http://www.directron.com/6pinpcie.html, אבל לא מצאתי שום חנות בארץ שמוכרת כבל כזה. מישהו מכיר חנות שמוכרת אותו, או יודע עם ה ati 1950xtx כולל כבל כזה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על הספק הבא: http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1264&ID=1961 ואם יש לכם משהו דומה במחיר נמוך או באותה תפוקה (או אחד שזמין בארץ) אשמח אם תייעצו לי..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם קיים מארז עם מסנני אבק בעלות של עד 300 ש"ח (חריגה קלה אפשרית). מצאתי מארז של Coolermaster דגם 370 המכיל מסנני אבק, אך מסנני האבק שלו מכסים רק חלק מהמארז. תודה רבה, אורי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש ספק כוח ומארז עבור המפרט הבא: [TABLE=class: manual-zebra, width: 834] [TR=class: zebra, bgcolor: #F2F2F2] [TD=class: component-type tl]CPU[/TD] [TD=class: component-image][/TD] [TD=class: component-name tl]Intel Core i7-4790K 4.0GHz Quad-Core Processor [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: manual-zebra, width: 834] [TR=class: last, bgcolor: transparent] [TD=class: component-type tl]CPU Cooler[/TD] [TD=class: component-image][/TD] [TD=class: component-name tl]Intel BXRTS2011LC 74.0 CFM Liquid CPU Cooler [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: manual-zebra, width: 834] [TR=class: last zebra, bgcolor: #F2F2F2] [TD=class: component-type tl]Motherboa…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה אפשרי לחבר 6 מאוורים בצמת MOLEX אחת ?? עם מפצלים כמובן.. זה לא יכול ליצור עומס? הספק שלי זה SEASONIC M12 620' BRONZE חצי מודולרי תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עדיף אם יהיה אפשרות לשליפת הדיסקים מקידמת המארז ולא מתוכו, אשמח לכל הצעה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר את ה Lian-Li Silent Force 750W - ספק מודולרי עם 4 מסילות 12V של 18A כ"א מאוורר 13.5" עם נצילות טובה (ברונז+) נמכר ב RSM במחיר דומה ל CORSAIR TX750 המוכר והטוב ! (488 ש"ח) http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2431 לפי הנתונים והבקורות שראיתי נראה לי שה LIAN LI עדיף בהרבה לגיימר שמתכנן CF עם שני 6850 ו OC כבד ל 2500K שלו... מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי את הנושא השני אבל אני רוצה לשאול על 2 דגמים מסויימים הינה ה chieftec http://www.chieftec.de/?page=products_big&id=264&k_id=4&language=uk לפני הנתונים הוא יותר טוב מ TT וניראה ספק אחלה (הם כותבים שהוא יכול להפעיל SLI ו CF אבל אבל זה פחות חשוב לי) והינה ה JSP http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=2&hSubTypeID=13&hProdID=128 לא מצאתי עליו שום מידע שמראה כמה A הוא נותן דבר שהפחיד אותי אבל הספק ניראה מרשים. אל תדברו פה על דגמים אחרים אני רוצה לדעת על שתי הדגמים האלה בלבד. איזה מהם יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. הלחצן של ההדלקה/כיבוי במחשב הנייח שלי נשבר. כרגע אני עם שני חוטי ברזל חשופים, ולמרות שזה לא ממש מפריע לי, הייתי רוצה פתרון יותר רציני. רעיונות? כל לחצן שסוגר מעגל יעשה את העבודה, אני מניח. רק שאין לי רעיון מאיפה וכיצד. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע אני חושב שהantec nsk6500 הכי מתאים אבל אני לא בטוח אם הספק שלו טוב ואם בכלל כדאי ללכת עליו... הנה תמונה של הספק עם ההספקים שלו: http://www.thequietrevolution.ca/quiet/images/computer/nsk6500/IMG_6354.JPG המערכת היא: e4300@3000mhz gb 965p-ds3 twinmos 2gb ddr2 667mhz gf 8800gts 320 oc creative audigy2 פתוח להצעות אבל חשוב לי שזה יהיה מIQPC, לא ניראה לי שתיהיה בעיה מכיוון שיש להם מבחר די גדול.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש ספק שקט , ראיתי ש VP450P מאוורר 120mm וב EA-380 מאוורר 80mm . מצד שני EA-380 הוא 80 PLUS® Bronze . אני צריך למערכת עם I5 בלי כרטיס גרפי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את המחשב בסלון. כתוצאה מכך עולה המחשבה על שדרוג המארז הקיים של סילברסטון שהוא כבר בן 13 בערך. המארז היחיד שמצאתי שעונה על הצרכים מבחינת מידות המארז גם הוא של סילברסטון. https://www.amazon.com/SilverStone-Technology-Grandia-Radiator-SST-GD11B/dp/B0B5GV42GH/ref=sr_1_1?crid=2I7IMAA83OHQ8&keywords=SST-GD11+case&qid=1659347884&sprefix=sst-gd11+cas%2Caps%2C524&sr=8-1 במארז הישן ניתן לחבר 4 מאווררי 80 מ"מ. המארז תקין, השאלה שלי היא האם הוא יוכל להתמודד עם החום שנוצר עם חומרה עדכנית ? נניח, מעבד I5, ללא כרטיס מסך חיצוני (כנראה שיתווסף בהמשך), שני דיסקים קשיחים. אשמח לחסוך הוצאה של 1,200 שקל (עבור מאר…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
הסתכלתי על המבצעים של אמזון השנה וראיתי ספק 700W סופר זול, אבל עם ביקורות לא מי יודע מה מדהימות ותהיתי אם מישהו מכיר את הספק או הסדרה שלו או אפילו יש לו דעה לחוות על TT בתור חברה לספקי כוח קישור לדף פה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-