עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by crik,

שלום רב, אני מתחיל בתהליכי שדרוג המחשב ואני רוצה להתחיל עם המארז. כרגע יש לי E6300 - עם הזמן אני אקנה את ה I7 שיהיה לו מחיר נורמלי. הייתי רוצה מארז שקט, שיש לו סירקולציה טובה על מנת שיהיה פחות חמים ממה שאני כרגע. (47 מעלות) וכמובן ארדיסק(42 מעלות) אני מתכוון לקנות ‏Freezer Xtreme Rev.2.או Freezer 7 pro(אלה אם כן תמליצו על משהו בטווח המחירים הנורמלי) אני יוכל לחרוג בעוד מספר שקלים על מנת לקנות מאוורים נורמלים ושקטים התקציב כרגע הוא 350 ש"ח האם יש משהו שיתאים? בנוסף אני לא רוצה ליידים וכאלה שמייקרים - פשוט לא הסטייל ואיזה יותר טוב ‏Freezer Xtreme Rev.2.או Freezer 7 pro? תודה משה

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  2. שלום לכולם אז כמו שכתוב בכותרת צריך המלצה לאל פסק טוב שיחזיק את המפרט שלי מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז ANTEC P182 קרור מעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ספק כוח Corsair 550VX 41A @ 12V זכרונות A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 דיסק קשיח Western Digital 640Gb 16MB AAKS כרטיס מסך Palit Radeon 4870 512MB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI צורב LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black קרור מארז Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM מסך dell 2007wfp תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Os.Master,

casehttp://img353.imageshack.us/img353/5986/mypcbymulletql4.jpg I'm sorry.i could'nt write in Hebrew because I dont have hebrew in my laptop .

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  4. אהלן, בקשה עבור חבר. מארז שוכב (לא TOWER) שיכיל 4850 ויוכל להתמודד איתו גם מבחינת גודל וגם מבחינת קירור. שיראה נחמד התקציב הוא סביב ה 1K תודה עריכה - שכחתי, צריך להכיל לוח ATX

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  5. Started by a1a1a1a,

איזה ספק לקחת, אני יכול לקבל אותם באותו המחיר בערך? phenom 2 x2 940 gtx 260

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כבלים כאלה : יש לו כבלים כאלה לספק הזה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5241

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. של 120 מ"מ 0 1 2 ??

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by shlomibandit,

קניתי מחשב מסקיי פי סי.. ורציתי את המארז coolermaster c690 לא היה להם אותו במלאי. אז לקחתי מארז ‏Three Hundred של אנטק.. למשהו יש נסייון עם המארז הזה? איך הוא? הוא בא לפי מה שהבנתי עם 2 מאווררים של אחד 120 אחד 140.. והוספתי לו עוד שני מאווררים של 120 של ארטיק קולינג af מלפנים עשיתי את הבחירה הנכונה? המפרט לידע כללי q9400 gigbyte p43 g-skills 4 giga cl4 800 mega h samsungs 1000 gb conncect3d 4850 sissonic 500 v antec 300 smsung dvdrw artic cooling 120X2 af mugen 2

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  9. Started by DarkLloth,

http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1722 לא מצאתי עליו ביקורות אבל לפי המחיר העוצמה והיעילות נראה כי הוא משתלם במיוחד ...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by OzZzZz,

שלום כולם! רכשתי אתמול מארז של coolermaster cm 690, למי שכבר יודע הספק יושב בתחתית המארז מה שיוצר בעיה עם אורך החוטים של הספק שלא מגיעים אל הלוח אם. רציתי לשאול אם צריך ספק מסויים בשביל המארז הזה או לחלופין יש איזה כבל מאריך לכבלים שמתחברים אל הלוח. תודה לעוזרים. סליחה לא שמתי לב שכתבתי את זה בפורום של מע' הפעלה האם אפשר להעביר את ההודעה לפורם "ספקים ומארזים"?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום מדובר בספק בן 10 חודשים של ENERMAX MODU 82 + - הספק היה שקט לחלוטין עד לאחרונה. לפני מספר ימים התחיל באזז מעצבן כמו רעש חשמלי סטטי. מדובר ברעש שקט אך כזה שיכול לשגע פילים לאחר זמן מה. מה כדאי לעשות? לממש אחריות ? אפשרי על דבר כזה ? קניתי אותו ב KSP. תודה משה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by michaelmur,

ערב טוב חברים, המאוורר של הספק הרעיש ועשה רעשים חזקים אז החלטתי להחליף אותו (אני יודע שלא עושים זאת אבל ככה יצא). כשהחלפתי אותו לא שמתי לב אם המאוורר הוציא את האוויר מהמחשב החוצה או שהוא הכניס אוויר מבחוץ לבפנים כמו ברוב הספקים.. אז אני לא יודע איך לשים אותו נכון מישהו יודע או יש לו מושג לאיזה כיוון אמור לצאת או להיכנס האוויר.. אולי למישהו יש אותו הדגם ויכול לבדוק בשבילי. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. שלום, לאחר שה- CORSAIR TX SERIES 650W ניגמר המלאי של היבואן! המוכר הפנה אותי ל- SS S12 Energy plus 650W ואמר שהוא לא יורד מימנו. תנו לי חוות דעת מקצועית על ה- SS S12 Energy plus 650W כמה שיותר מהר כי מחר אני הולך להחליף את ה- HIPER S625W הקיים אצלי ל- SS S12 Energy plus 650W ואני לא מכיר אותו ביכלל. * אני קונה מ- SKY PC בראשון לציון. * הספק צריך להחזיק GTX 295 ו Q6600 ב OC של 3.4GHZ. תנו לי חוות דעת מקצועית, תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  14. Started by TGA,

אני קונה מחשב חדש ובהתחלה בחרתי במארזקונה בKSP) CM 690 NVIDIA Edition Black With Window (No PSU) 495 ש"ח אחרי זה פתאום שמתי לב שיש עוד שני סוגים מאותו דגם שמשום מה יותר זולים וההבדל בין המארז הזה לשניים האחרים זה שיש לו תוספת מאוורר נוסף בצד ימין בגודל של 80 מ"מ.. ויש ההבדל גם בין שני המארזים היותר זולים מזה.: ‏CM 690 Black With Window (No PSU) -415 ש"ח ‏CM 690 Black (No PSU)- 375 ש"ח שבהם בכלל אין הבדל במיקום המאווררים ואין למישהו יותר או פחות במאוורר אחד.. מישהו אולי יכול להסביר למה יש ההבדל גדול בין הדגם הזול שבינהם ליקר בינהם..

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  15. Started by Cha0stAlker,

Hi, I am planning to upgrade my case (Antec 300) to a better midi tower/full tower case, up to 300$. I want it to be cool, and quiet, since I'm gonna do some OC'ing (CPU to 3.6GHz). Consider that I will be using the Thermalright True Black 120 CPU cooler, so please insure that it won't block the airflow inside the case. I am seriously considering the lancool (lian li's gaming devision) PC-K62 case. It's a SUPERB case, and absolutely PHENOMENAL. Here's the link: www.lancoolpc.com/flashpage/k62. More suggestions would help ;D

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  16. Started by biodome,

צריך למארז HTPC דיי מצומצם במקום - Coolermaster ATC610: מתכוון לקנות מ-IQPC כי נוח לי להגיע אליהם - מה עדיף? Seasonic SS-400ET - שנה אחריות Seasonic S12-II 330W Bronze - חמש שנים אחריות Enermax Tomahawk 405W - שלוש שנים אחריות Corsair CX400 - שלוש שנים אחריות חשוב שלא יהיה רועש. מכיוון שאין הרבה מקום כבלים קצרים יותר = יתרון. יש לי הרגשה שזה יהיה המצב רק עם הספק OEM. צריך שלושה חיבורי SATA. אחריות ארוכה זה פלוס. ושלא יהיה אקזוטי מדי (כלומר זמינות של מעל שבוע). חומרה פשוטה למדי: E4300 Abit F-I90HD HDD: 1TB + 320GB DVDRW 802.11n Card Provision 98ex DVR card

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by גד :),

כרגע אני מתכוון לקחת GTX260 ובעתיד הרחוק כרטיס חזק יותר שאולי יקח יותר חשמל.. אני מודע לשאלה הבעייתית, כי בעצם מי יודע כמה יצרוך הכרטיס הבא, הרי ידוע שכרטיס המסך הוא החלק הכי זולל חשמל במחשב :alcoholic: אבל בכל זאת, אם מסתכלים על השנים האחרונות, איזה ספק כח כדאי לקחת שיריץ מצויין את הכרטיס הנוכחי והבא (אולי בעוד 3 שנים...) חשבתי על ספקים שלא עוברים את ה-500 ש"ח . Corsair VX 450W Corsair VX 550W Enermax MODU82+ 425W תנסו כמובן לחשוב גם על ספקים אחרים עם נצילות גבוהה, ואם הם יותר זולים, זה יהיה נחמד... ;D (בשאלה הזאת יש יותר קשר לפורום כרטיסי מסך מאשר ספקים, לכן זה בפורום הזה).

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by liorperets82,

האם המאורר הצדדי יפריע לקירור של המעבד? מדובר בקירור V8 של COOLERMASTER או מוגן 2 ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. עושה רושם שהוא מרביץ לדפנות של מה שהוא מחובר אליו. לא רוצה סתם לפרק כדי להרוס. למישהו יש מושג אם יש פתרון אחר?

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by ביצה,

אהלן! אפשר להשיג את Silverstone Raven RV01 בארץ? אם כן, איפה? כמה עולה? עדיף באזור השרון/מרכז. למי שמתעניין: תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Shoko,

מעבד: AMD PHENOM II X3 720 (2.8GHz) - BLACK EDITION - BOX לוח אם: ASUS M4A78 PRO דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4 - REAPER HPC : OCZ2RPR800C44GK מארז: COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) RC-590-KKN1-GP w/o PSU ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W : ELT400AWT קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD S754/939/AM2 + צורב של LG אין לי מושג בידיוק איזה . בעתיד יתווסף כרטיס מס כמו Hג4850 רק מהסדרות החדשות של נבידיה או ATI ואולי גם דיסק קשיח נוסף. האם יש לקחת ספק יותר חזק ?

22. שלום אנשים המצבר של הUPS שלי התקלקל ומזל שיש לי אחריות שנגמרת עוד חודש הפקידה של השירות אמרה לי שאסור לכבות את הUPS לעיתים קרובות - אמרתי לה שאני מכבה את המחשב ואת הUPS פעם או פעמיים בשבוע זה נכון? כל כמה זמן אפשר לכבות את הUPS כדי שינוח ולא יתקלקל? בתודה מראש UPS-PRPC650 של ADVICE

23. הייתי רוצה מאוד לדעת איזה ספק יתאים לכ. מסך תוצרת GIGABYTE hd4850 512mb שמופיע באתר IVORY עם מעבד phenom II x3 710 או Athlon X2 250 (עדיין לא בטוח לגבי איזה מחשב אני הולך לקנות)? [br]פורסם בתאריך: 31.08.2009 בשעה 17:59:40 מישהו? זה חשוב לי...ניתן לשדרג באתר לOCZ 450W... זה מספיק טוב?

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  24. Started by nahum8,

אהלן חבר'ה, החלטתי שהיום, ה-1 לספט', ברגילה שיש לי מהצבא, לקנות ספק כוח חדש מבית TAGAN! והנה החופש הקטנטן מהצבא הגיע, חשבתי לעצמי שהרעש שהSPIRE JEWEL 550 מפיק הוא מציק לי, אז רצתי לחנות לברר אם יש להם (בנתניה) ספקי TAGAN, להפתעתי התשובה היא כן, ואפילו במלאי! ראיתי את TAGAN BZ700 במחיר שפוי, ובגלל שיש לי דיבור עם בעל החנות, הוא אף מוריד לי את המחיר לעוד יותר שפוי! מחיר בZAP כ-900 שקל! המחיר שאני יכול לקחת אותו בערך 600-550, מה אתם אומרים על איכותם בתור ספק כוח שתומך רשמית בSLI? כמו כן לא ציינתי שאני מחפש ספק מודולארי כמה שיותר! האם הוא שקט מאוד, או שקט פחות? -אני זוכר לפני כמה שנים הייתה כתבה על ספקי כוח TAGAN, וחברי האתר הופתעו לטובה מאיכותם. מה בנוגע אליהם כיו…

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  25. שלום, בימים האחרונים צצה לי שאלה בראשי והיא מה ההבדל ואיזה מארז יותר טוב Cooler Master RC-690 או Cooler Master Centurion 590, בקיצור אני רוצה שתגידו לי מה ההבדל בין שני המארזים ואיזה מארז יותר טוב, תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים