עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. המחשב הפסיק לעבוד היום. ובהפסיק לעבוד הכוונה היא שכשלוחצים על המפסק, הוא לא מגיב, שום כלום. המחשב מת לגמרי ולא נפתח. הספק בכותרת הוא זה שיש לי במחשב והוא מריח לא טוב ולכן הנחתי שאולי הבעיה בו. אז הלכתי לקנות ספק ולצערי קניתי את הספק fsp hd 420 שאינו מתאים למארז העתיק מאוד שלי. לא קיבלתי איתו ברגים מתאימים (זה retail) והברגים שיש לי מהספק הישן מתאימים לחורים שלא נמצאים באותו מיקום של הספק של fsp. (על פניו ניראה שהחורים הם גם קצת יותר דקים מאלו שנמצאים בספק הישן שלי) אז אם במקרה למישהו יש את הספק הזה ממש אשמח לקנות במחיר סמלי (מניח שהוא אינו חדש - אני מאזור חיפה). לחילופין, אם תוכלו לעזור לי למצוא ספק אחר כלשהו עם חורים שנמצאים במקום …

2. כן כן, התפשרתי. אז מארז שמתאים לאותו כ.מסך (שמעתי שלחלק מהמארזים יש בעיית מקום), שקט, מאוורר, עדיף עם "חלון" בצד. כרגע יש לי את הTRANSFORMER ואני שוקל "להיפטר" ממנו... אז למישהו יש המלצות?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי כולם . כמו שהכותרת אומרת - יש לי CM690 ויש למחשב 2 חיבורי ל AUDIO האחד מאחורי המחשב - שעובד מעולה השני על הפנל הקדמי למעלה - איפה שיש 2 יציאות USB עובדות - והשאר הדברים לא בדקתי הבעיה היא כשאני מחשב בפנל הקדמי זה עושה בעיות ולא עובד (הירוק) - רק אם אני מקמט את החוט 890 מעלות אז איך שהוא הוא תופס - זה דפוק - מאחורה - על הלוח אם אין בעיה אני רוצה לחבר קבוע את המערת מאחורה ומדיי פעם את האוזניות כשאני רוצה מקדימה ( זה מזהה אוטומטי את הקדימה ומבטל את האחורה ) , משהו נתקל בדבר כזה? וכן, מאחורה גם המערכת וגם האוזניות עובודת ללא בעיה - וזה רק הקדימה עזרה פליז? כבר כואב לי הגב כל פעם לרדת למטה - להתכופף - לקבל מכה בראש -> להוציא חוט -> לחבר את השני - …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by itzik_touch,

אני לא מבקש חוות דעת אלא כמה שאלות בודדות קטנות...! תקשיבו, אני רוצה לקנות את המארז הזה CM 690 II PLUS מהחנות KSP : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=5973 האם שווה לי ? הוא יתאים לי למפרט ? (המפרט בחתימה). האם הוא יקרר מצויין ? והאם שווה לי במחיר הזה 430 ש"ח לקנות אותו ??? כאילו לא כדאי לחסוך למשהו יותר טוב ? לחכות אולי ? לשדרג משהו אחר ?? אמרו לי שיש לו סידור כבלים מצויין,ובעתיד אולי אני אשדרג חלקים טובים ואולי יותר גדולים אז אולי שווה לי לשמור אותו ולקנות אותו עכשיו לפני העלת מחיר ? ומה עם לדים ? יש לי רק מקדימה ? יש לי מקום להוספה ? ותבינו שיש לי עוד 250 ש"ח לבנייה מהמארז שלי למארז החדש...ועוד דבר זה עלול לפרמט לי את המחשב עם מעבירים דיסק קשי…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Seasonic X-560 80+ GOLD - מחיר 431 (3 שנים אחריות, לא 5) או Antec VP-700P 700 Watt ATX12V v2.3 PSU - מחיר 341 ( או Antec VPF650 650W 80 Plus Bronze PSU - מחיר 341 המחשב בגדול... Core i5 4460 SSD Samsung Evo 500GB 1TB WD Blue RX 480 8GB Sapphire חנות Wellcom חולון. מה עדיף חבר'ה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם, לפני מספר ימים הייתה לי בבית הפסקת חשמל שבעקבותיה ככל הנראה נדפק לי הספק. בכל פעם שאני מאמץ את הגרפיקה של המחשב (נניח מריץ משחק) - המחשב פשוט נכבה. אחרי כמה שעות ניסיונות מצאתי שהבעיה נעוצה ברכטיס מסך. יש לי כרטיס NVIDIA GeForce 7800 GT שאני משתמש בו כבר מעל שנה. למי שמכיר יש לכרטיס הזה חיבור נפרד לספק כוח במחשב. אם אני מנתק את הכרטיס מהחשמל הנפרד - הוא עדיין עובד ובמצב כזה גם המשחקים עובדים (אבל בצורה הרבה הרבה פחות טובה). אם אני משאיר את החשמל מחובר ישירות לכרטיס מסך (כפי שהיה עד היום) המחשב פשוט נכבה. בדרך כלל בעיות של מחשב שנכבה במאמץ קשורות לחימום ייתר של המעבד או משהו כזה – אבל אי אפשר להתעלם מהנושא של הכרטיס מסך.... בנתיים ניסיתי ספק אחר (ישן שיש לי ממ…

7. בזמן האחרון הספק כוח שלי עושה לי בעיות, אז החלטתי לקנות אחד חדש... צריך המלצה לספק כוח עד 500 ש"ח. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום קניתי כרטיס מסך SAPPHIRE R9 290 4GB GDDR5 המידות שלו הם: 277 ממ אורך 104 ממ רוחב ו-35 ממ גובה את הכרטיס הזה חשבתי לשים במחשב הזה: [TABLE=class: cms_table, width: 705] [TR] [TD=align: right]מעבד אינטל[/TD] [TD=align: right]‏Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מאוורר למעבד[/TD] [TD=align: right]‏Scythe Shuriken Rev. B CPU Cooler‎[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=align: right]‏Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA, DVI, HDMI‎[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]זכרונות[/TD] [TD=align: right]‏G.Skill Aegis 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28‎[/TD] [/TR]…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם. מכרה שלי הזמינה מפרט מסקיי. לעריכה - לא לגיימינג. המפרט כולל: I5-750, שני כוננים, צורב, 9600GT וכרטיס PCI FIREWIRE. שני מודולים של זיכרון. מארז אנטק three hundred. בעתיד ייתכן שתשדרג כרטיס מסך - נגיד ל GTX260 או QUADROFX1800 - ותוסיף כרטיס קול ו\או כונן או שניים. אולי עוד זכרונות. חשוב שיהיה שקט (אבל לא קריטי אם זה דציבל אחד לפה או לשם...). צריך שיתאפשר OC צנוע ויציב בשעת לחץ\רינדורים (3200-3400Hz?). לא צפוייה המהרת כרטיס מסך\זכרונות. הכסף לא מהעץ והיא כבר חרגה מהתקציב, אבל יש דברים שלא מתפשרים עליהם. על מודולריות אפשר... בהתחלה הוזמן seasonic 330W , אז הוחלט שכדאי שתהיה אופציה לOC וסקיי המליצו לשדרג ל550 seasonic energy plus אני לא מבין בזה, וחשבתי על S12II-…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ori111,

אהלן, רציתי את דעתכם האם ספק ג'נרי של 300W יחזק את המפרט הבא: מעבד - intel E5300. לוח-אם - intel DG41RQ זכרון - סטיק אחד של Kingstone, 2GB. הארד דיסק - WD 320GB 16MB buffer Cavier Blue צורב של LG נראה לכם מספיק 300W או שצריך לשדרג למשהו יותר חזק? אם כן, מהי ההמלצה שלכם?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. או לפחות איך אפשר להתקרב למטרה שהוצגה בנושא ? האם שימוש בספק שאין לו מאוורר לא תחייב תיגבור האיוורור במארז ? ( ואז האם זה יהיה יותר שקט משימוש בספק רגיל עם מאוורר ) האם יש למישהו נסיון עם ספק FANLESS

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by none77,

http://www.thermaltakeusa.com/products-model.aspx?id=C_00002107 http://www.corsair.com/us/power-supply-units/ax-series-power-supply-units/ax760i-digital-atx-power-supply-760-watt-80-plus-platinum-certified-fully-modular-psu.html http://www.corsair.com/blog/using-link-with-a-corsair-axi-digital-power-supply

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. בסביבות ה500W, איזה סדרות ואיזה דגמים תוכלו להמליץ לי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. YaRRiN שאל אותי אם מדובר ב-NEO HE 430W ואוטומטית עניתי שכן... זו בדיוק הסיבה שהמלצתי עליו עד כה. המארז עצמו דומה מאוד ל-SOLO המצויין אך גדול ממנו ועם ספק מעולה כזה הוא בהחלט דיל מעולה ב-700 ש"ח. א-ב-ל... מדובר ככל הנראה על ספק אחר לגמרי של ANTEC, אבל לא זה שבסונטה (שם זה SMART POWER). הם אמנם כותבים בכל מקום HE 430W אבל לא NEO HE 430W. אני חושב שזה באמת ספק אחר. ראו כאן: http://www.cluboverclocker.com/reviews/cases/antec/NSK6500/Page3.htm מדובר ב-SU-430 ולא ב-NEO HE 430 כנראה. זה ממש על גבול ההטעיה. זה עדיין דיל לא רע בכלל, אבל לא באותה רמה שחשבתי. תודה ירין (וגם למי שרמז לו שמדובר בספק אחר). אני הולך לבדוק שוב את ה-NSK2400 שגם בו מדובר כנראה בספק SU-380, שדווקא קיבל בי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by J S Bach,

אז ככה, אני רוצה לקנות מארז חדש בעד 1200 ש"ח. [לא בשבילי - וצריך FULLTOWER] על מי מהבאים אתם הכי ממליצים? :: COOLERMASTER: -COSMOS - 1000/1010/1100 יש ביניהם איזה בדל משמעותי שכדאי לשים לב אליו - אחד עליו אתם ממליצים יותר? -STACKER -HAF 932 במידה וניתן להשיג בארץ - אני לא יודע מה המחיר עדיין. THERMALTAKE: -EUREKA ANTEC: -P182 אני צריך מהמארז כמה דברים: -קודם כל שיהיה קר. -אחרי זה שיהיה בעל איכות בנייה גבוהה מאוד. -שיהיה שקט. -שיהיה יפה!!!! -שיהיה נוח להכניס אליו את כל החומרה למיניה , ושתשב בבטיחות ללא סיכונים מיותרים. -אם אפשר שתהיה דרך בה הוא יראה נקי ואסטתי מבפנים , כלומר לא תהיה תסבוכת של כבלים שתפריעה לאיוורור. נראה לי שזהו לבנתיים, אני אשמח לקבל המלצות למארזים נוס…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by saar200,

המערכת היא I7 920 2.66@4.0 שני כרטיסים 4850 rampage 3 לשים לב שהמעבד באובר קלוק ל4.0 וגם הכרטיסים יהיו האם הספק הזה יחזיק את המערכת http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000989&id=C_00000990&name=ToughPower+650W&ov=n&ovid=

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by CocainHore,

אהלן חבר'ה, טוב שמעו פתחתי כמה דיונים על מארזים לא הייתי מסוגל להחליט מה אני קונה, והיו לי איזה 4 התלבטויות קשות בין ה : CM Cosmos S CM Storm Sniper Lian Li A71 Antec P193 עכשיו התייעצתי ורוב האנשים אמרו לי ולבסוף החלטתי יאלה נוותר נלך על הקוסמוס זה בטוח אחלה מארז אם כל כך הרבה אנשים המליצו לי עליו. עכשיו תקלטו קטע, נסעתי יום חמישי לחיפה ומשם לאיזור השרון [ אני גר בצפון הרחוק ] הסתובבתי עם חבר בין כמה חנויות כי לשם שינוי היה לי רכב צמוד כל היום. ראיתי את הקוסמוס אס, ראיתי את הסנייפר, ראיתי את האנטק בגרסה יותר ישנה [ 183 או 182 לא זוכר ], עכשיו בחנות האחרונה שעברתי ראיתי את המארז שעליו פתחתי את הטופיק ה Stacker 830 SE ופשוט זהו די כאילו... אני לא שדרגתי\קניתי משהו למחשב …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. לפי המפרט נראה שהוא יכול לעבוד אם לוח mATX, אני לא גיימר או מתכוון להיות, הוא מיועד לגלישה, מוזיקה וצפיה בסרטים וסדרות לבדיקת איכות לפני העברה שלהם ל HTPC, לדעתי core i3 יספיק לי לזה, השאלה באיזה בעיות אני יתכל בזמן הרכבה? היה לי ניסיון אם 2480 הגדול יותר ומן הסתם יותר קל לעבוד שיש לך מקום לעבודה, ב1380 הכל הרבה יותר צפוף, היה למישהוא ניסיון איתו? אני פשוט לא אוהב מארזים גדולים ומחפש יותר אסטטיות, חשבתי על mITX אבל ממש כשה לעבוד איתם, ואני מעדף מארז קצת יות גדול, הכל ימוקם על השולחן בגלל זה חשוב לי שגודל שלו והמראה. תודה, מחקה לתגובות.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. השאלה בכותרת. אני בונה מפרט לשדרוג הנוכחי, והחלטתי לרכוש מארז משתיק (המחשב יוצב בחדר שינה). מלבד המארזים של ANTEC לא מצאתי עוד משהו שעונה על הדרישה, מישהו אוליי מכיר? המחיר כרגע לא רלוונטי, תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום! אני צריך ספק למערך של 560 Ti עם OC לכרטיסים ל-900 ולמעבד ל-4.6 (פרטים למטה) נראה שהסיסוניק 620W יהיה מעט גבולי, לא? בכ"מ אבקש יפה המלצה לספק איכותי שיחזיק את המערכת בתקציב של 400-600 ש"ח עם חריגה מקסימלית של 70 ש"ח. המערכת: מעבד: 2500K מתוכנן לו OC לאזור ה-4.6 זכרונות: G.SKILL Ripjaws 2X4GB הכחולים עם תזמוני CL7, פועלים ב-1600 מגהרץ. לוח אם: ASUS P8Z68 Deluxe נבחר בגלל בן-דוד מחו"ל שהמליץ עליו בחום. (מהאלה שלא מחבבים את MSI ו-Gigabyte) כ.מסך: EVGA GTX 560 Ti DS SC + Gigabyte GTX 560 Ti Ultra Durable מתוכננת השוואת תדרים ביניהם, ואם יתאפשר - OC נוסף. מארז: HAF 932 מספיק מאוורר? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by maxxtro,

שלום חברים אז לאור העובדה ששידרגתי את המחשב שלי ואני מתכוון לקנות GTX 670OC וכרגע יש לי ספק של HEC 450 והבנתי שהוא לא יספיק אז יש לי שתי התלבטויות בין שני ספקים האחד הוא be quiet! Straight Power E9 580 Gold certificate] השני הוא Antec EarthWatts 650W Platinum certificate] הראשון הוא עם CABLE MNG והשני בלי עניין המחיר הוא זניח הבדל של 15 שקל השאלה היא עם עדיף את ה 650W בשביל שידרגו עתידי או שה 580W יספיק וגם הוא שקט יותר

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Fungus Funk,

PCP&C ? ומה הדגמים המובילים שלו ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Bengo5,

נגיד ואני רוצה לקנות עכשיו את טמפסט.. זה מסובך להחליף מארז?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by chen1234,

Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL Powercolor X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E 250GB SATA II 7200RPM 16MB LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 Sunbeam Transformer BLACK Logitech Cordless Desktop Internet Pro SET (OEM) הENERMAX LIBRITY 400W יחזיק את המערכת?? ועם oc חמוד??

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Zeev86,

שלום. אני מעוניין לקנות אל פסק לחדר למחשב נייח ונייד + מסך 23 אינצ׳. מכיוון שאף פעם לא קניתי אחד, הייתי מעוניין לקבל עצה איזה כדאי לי לקנות. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.