ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
http://www.hardwaresecrets.com/article/Seasonic-X-Series-KM3-650-W-Power-Supply-Review/1690
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. לאחי יש את המפרט הבא (שימו לב שהמעבד באוברקלוק): Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb @ 3.2GHz (Arctic Cooling Freezer 7 Pro) Gigabyte GA-965P-DS3 Sapphire ATi x1950 Pro 512mb OCZ 2x1GB Kit DDR2 800 CL4 2x1GB Corsair DHX TwinX CL4 Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS Maxtor 40 GB Enermax Liberty 400W Active PFC לפי האתר http://antec.outervision.com/PSUEngine הספק (Enermax Liberty 400W Active PFC) לא אמור להחזיק את המערכת וכתוב שלמערכת כזאת צריך ספק מעל 430 וואט והספק שלי מספק בכלל 400 וואט .. עם הכרטיס מסך HD 4870 כתוב שצריך ספק שמספק 487 וואט לפחות .. למרות שזה לא הגיוני שספק של 400 וואט יספק 487 וואט אבל מצד שני…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו השתמש פעם בUPS של החברה הזאת? הם פשוט מאוד מאוד מאוד זולים, אחד של 1500VA עולה 700 שקל. פשוט לא נראה לי הגיוני, אז אני יכול רק להניח שהאיכות איננה משהו. אז מישהו קנה פעם מוצר שלהם? ואם מישהו יודע, מה ההבדל בין גרסאות VT וה JP? נראה שה JP תמיד יקר באיזה 50% מVT עם אותו הספק.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי אותו לא מיזמן יחד עם המארז הסופרנו... עכשיו אני מתכנן לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים ובלה בלה hd5850 corei7 וכאלה.. הספק יחזיק לי את המערכת? או שאני אצטרך לשדרג?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי קנה לפני כמה ימים בחנות מחשבים כלשהי, מחשב עם לוח אם של ASUS P5G41C-M LX וספק כוח של Zumax 500W. כאשר המחשב עלה ראיתי הודעת שגיאה: Anti-surge says unstable power supply בדקתי ב-BIOS של המחשב וראיתי שיש אפשרות לבטל אופציה בשם Anti Power Surge. כאשר ביטלתי אותה, ההודעה לא הופיעה והתקנתי Windows והגדרתי מה שצריך והחזרתי את האופציה של ה-Anti Surge. זהו מחשב חדש שיצא מהקופסה, אז הלכנו לחנות שתבדוק את הבעיה. הטכנאי שבדק אמר: כן, הדיסק הקשיח לא היה מוגדר (שקר) אז הגדרתי ועכשיו זה תקין. מה שבפועל הוא עשה (אחרי שבדקתי בבית), הוא בעצם ביטל שוב את האופציה של ה-Anti Power Surge. האם מישהו מכיר את האופציה הנ"ל? האם ידוע למישהו בעיות כלשהם בביטול האופציה? (אני מאמין שהי…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות מחשב בזמן הקרוב ומבקש המלצה למארז טוב. אני לא כל כך מבין בגדלים ובדגמים אבל מתלבט בעיקר בין Antec Twelve Hundred V3 Black Steel ATX Full Tower Gaming Case ל Nanoxia Deep Silence 2 Mid Tower Case Fits E-ATX Motherboard, Large Water Cooler Ready, with 6 Fan מה עדיף? אם יש לכם הצעות יותר טובות אז בבקשה. התקציב הוא עד 160 דולר. אני מזמין את זה באמזון. אני מעוניין שהמארז יתאים לכל החלקים ושלא תהיה בעיה עם ההרכבה כי היא נעשית בארץ. מעוניין גם בנוסף שישמור על כמה שיותר שקט. גם אם אפשר להסביר לי איזה גודל של מארז עדיף למחשב שלי והאם זה כל כך קריטי. פלוס אני מעוניין בהצעה לספק טוב: חשבתי על: Corsair RM Series 750 Watt ATX/EPS 80PLUS Gold-Certified Power…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אפשר לקבל חוות דעת על המארז הנ"ל? אני מתכנן להכניס לשם: GA-P31-DS3L E6750 קירור סטוק ללא OC 8800GT כנ"ל 3 הארד דיסקים 2 DVD FLOPPY איך המארז מבחינת מקום/איכות/שקט/קירור?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך השוואה בין 2 ספקים ג'נרים, מה מומלץ יותר ומה פחות. הספקים אמורים להחזיק מערכות לא כבדות כלל כמו פנטיום 4 וכרטיסי מסך ONBOARD אחד מהם אמור להיות ספק שישרת את הארגון בו אני נמצא. הספק הראשון הוא FSP GROUP INC. ומגיע עם מאוורר 14CM הספק השני MI-ATX520 מחברה עלומת שם שמגיע עם 2 מאווררים 8CM. למי שמבין בפרטים הטכניים ויכול להמליץ ולנמק איזה ספק עדיף מבין השניים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעלי P150 מה דעתכם על מארז זה?? והאם הספק המצורף שקט לגמרי?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה אל-פסק מתאים למחשב Dell OptiPlex 7080 SFF? אני באזור שסובל מהפסקות חשמל וגם שינויים במתח החשמל. רוצה אל-פסק שבהפסקות חשמל ישמור קבצים פתוחים ויצא באופן מסודר מחלונות. ויגן על המחשב (והמסך) בעליות מתח. איזה אל-פסק מתאים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מארז ישן עם כניסות USB2 כרגע אני מעוניין לשדרג לוח אם מעבד זיכרון האם הלוח החדש יקבע את היציאות או שחייב לשדרג מארז USB3 שתומך ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך SAPPHIRE R9 290 4GB GDDR5 המידות שלו הם: 277 ממ אורך 104 ממ רוחב ו-35 ממ גובה את הכרטיס הזה חשבתי לשים במחשב הזה: [TABLE=class: cms_table, width: 705] [TR] [TD=align: right]מעבד אינטל[/TD] [TD=align: right]Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מאוורר למעבד[/TD] [TD=align: right]Scythe Shuriken Rev. B CPU Cooler[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=align: right]Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA, DVI, HDMI[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]זכרונות[/TD] [TD=align: right]G.Skill Aegis 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28[/TD] [/TR]…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום איך הספק enermax 450w enp450ast? לא מצאתי ביקורות ברשת תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
<blockquote>שלום,יש לי שאלה קטנה בנוגע לספק כוח. איך אפשר לדעת כמה ווט צריך לקנות בספק כוח על מנת להחזיק את המערכת?איך מחשבים את זה בדיוק? בודקים כמה ווט הכרטיס מסך צורך ואז מוסיפים עוד איזה 300 ווט לשאר המערכת? או שפשוט מסתכלים באתר מסויים והם ממליצים לך על פי הכרטיס מסך כמה ווט לשים בספק כוח בשביל המערכת? איך זה עובד בדיוק? תודה לעוזרים. </blockquote>
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היה לי במשך 3 שנים את האל פסק FSP Smart 1000 VA USB RJ45 עבד יפה עד שהלך לעולמו. רוצה לקנות אחד אחר במקומו ועדיפות לזול יותר מהמחיר שלו כיום. זה המפרט מחשב שלי C3470T Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray 1 E41759-002 Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W 1 MH77MAG43 MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI 1 TMSCASE25 בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש 1 D38G1600CR6 Crucial 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
https://ksp.co.il/?uin=53723 הדגם הזה, אני לא מצליח למצוא בשום מקום כמה שקעים יש מאחורה. חוץ מזה, מישהו יודע למה אל פסק כאלו מגיעים רק עם שקעי קומקום ולא עם שקעים רגילים? ודרך אגב, האם מזוהה על ידי Windows 10 בצורה אוטומטית? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליך לכרטיס מסך GT 430 במחשב ה HTPC שלי. נכון לעכשיו יש בו ספק של 250 WATT. לפי המלצת היצרן של כרטיס המסך צריך ספק של 300 WATT. המעבד במחשב הוא E5200, הארד דיסק אחד וכונן DVD . האם יספיק לי הספק הקיים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פעם היה פה איזה סטיקי של "מארזים מבפנים".. נראה לי שזה נעלם אי-שם בנבכי הפורום. בכל מקרה הייתי שמח לשמוע את חוות דעתכם על המערכת החדשה שלי (מפרט בצד). איך נראה הסידור מבפנים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברי הפורום הנכבדים, רציתי להתייעץ אתכם בנוגע להרצה של הכרטיס 9800GX2 על הספק הנ"ל לפי מה שחישבתי לא אמורה להיות איזהשהי בעייה אשר נראית לעין הכרטיס צורך 231W ב Idle ו 381W ב Load נוסיף את המעבד 100-105W ועוד הדברים שבאים מסביב לא אמורה להיות בעייה אלא אם כן אני טועה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מישהו כאן יודע אם אפשר להשיג את המארז TAGAN Diablo advance בארץ http://www.tagan.com/index.php?option=com_content&view=article&id=83&Itemid=169 לשים לב ולא להתבלבל עם EL DIABLO שמאוד דומה לו (ונמכר באזור ה750 פלוס מינוס). ההבדל העיקרי הוא תוספת קטנה מעל המארז שמכילה שני מאווררי 18, ובמקום מאורר ה-36 ס"מ יש שם 33 ס"מ שאמור להיות שקט יותר. בינתיים לא מצאתי באף חנות בארץ.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, המארז שיש לי כרגע הוא גנ'רי חלוטין והוא מקרר בצורה סבירה את המערכת (אחרי שהחלפתי את המאוורר האחורי והוספתי אחד על הכוננים הקשיחים) והמערכת שלי לא מתחממת יותר מדי ברוב המשחקים ובמנוחה. הבעיה שלי היא שכשאני משחק במשחקים כבדים (כמו למשל באטלפילד 3) הוא לא רק מתחמם (כרטיס מסך מתחמם, יותר נכון - ומחמם את שאר המערכת איתו) אלא הוא גם מרעיש (שוב - הכרטיס מסך מרעיש) כך שלשחק יותר מחצי שעה - שעה בבאטלפילד 3 או כל משחק אחר שכבד משמעותית מבחינה גרפית לא בא בחשבון. כמו כן, שני המאווררים ששמתי על המארז מרעישים יחסית (גם במנוחה). מה שמוביל אותי לבקשה להמלצות למארז שהוא גם מאוורר ,מקורר כמו שצריך וגם שקט. בעיקרון אני לא רוצה לעבור את ה-400, אבל אם זה אחד שממש שווה את הכסף - אני…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה קניתי מעבד 645 של AMD, וגם לוח נחמד עם כ. מסך מובנה, ו 8G של זכרון. עכשיו הגיע התור של הספק והמארז, חשוב לציין שאני לא מתכנן שום OC, ואין לי איזה שהיא כוונה לביצועים מטורפים. מה שכן אני מחפש ספק של חברה אמינה שיחזיק מעמד. עד 600 ש"ח. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב. אני מחפש מארז + ספק שיספיק למחשב הבא. אני מעדיף שיהיה 400W, ליתר בטחון ובמידה אם ייבחר לבצע אוברקלוק או להוסיף כרטיס מסך ייעודי בעתיד. חשוב לי בעיקר המחיר (כלומר, הזול ביותר שלא מונע איכות סבירה), וכמו כן, עדיף שהמארז ייראה טוב יחסית, ובפרט שיהיה בצבע שחור. המפרט המיועד מבוסס Core i3 530, וכל השאר די סטנדרטי. כרגע ללא כרטיס מסך, אבל אולי בעתיד כן. תודה, גיא.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-