ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
עד כמה שווה הספק הזה ? לעומת CORSAIR 700W לצורך העניין ? המחיר שלו נורא זול לעומת השאר..
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם מעבד 4 ליבות וכרטיס מסך 8800gt ואני עובד עם ספק 300,השאלה היא כזאת,לפי מה שסיפרו פה בפורום אין מצב שהמחשב יבוד ככה והינה הוא עובד!אז למה אנשים פה רושמים שחייב ספק 500 וכלמיני קירור ושטויות אין לי לא קירור לא ספק חזק והמחשב עובד פיקס אז למה רשמו שהמחשב לא יכול לעבוד ככה?!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש עם i7 לצורך עריכת וידאו ואני צריך ספק ומארז טובים והכי חשוב שקטים. מה האפשרות הכי טובה שלי? אני חשבתי לקחת את המארז של antec sonata 3 ואת enermax 82pro 525w או את corsair cmpsv-550 vxeu מה אתם חושבים? ואם יש אפשרויות יותר זולות אז אני ישמח לשמוע. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אבקש המלצה לספק כוח 450 הכי שקט. ספק סטנדרטי, Antec SeaSonic תודה לעוזרות ולעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
casehttp://img353.imageshack.us/img353/5986/mypcbymulletql4.jpg I'm sorry.i could'nt write in Hebrew because I dont have hebrew in my laptop .
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2212 הסיבה שלא מנועה מחשבים זה שאין לי 21 יום והחנות מאוד רחוקה בשבילי תודה
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
המארז של TT משך את עיני, בשל מבנהו הייחודי, וכן הפשטות העיצובית שבו, שתאפשר לי לתמרן הרבה בפרוייקט המודינג שיעבור, במידה ואני ארכוש אותו האם מישהו התנסה עם המארז? עבד איתו? הבנתי שהוא מגיע בכמה דגמים (עם חלונות , ללא חלונות, דלתות בצבע שחור \ כסוף) ההתלבטות שלי היא בין 3 מארזים, כאשר ה2 הנוספים הם 1.CM STRAKER 2. LIAN LI V2000 (הגדול יותר מהV1000 ) מה לדעתכם יהיה יותר קל להשיג בארץ באופן מיידי, ומה נחשב למוצלח יותר בסופו של דבר? אני מחפש מארז ענק, עם מרחב גדול, כדי שאוכל לתמרן ולדחוף המון רכיבים אשמח לקבל ביקורות על הTT..
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה טבלת מידע. http://www.jonnyguru.com/review_details.php?id=28 רשום שיש 18A. הבנתי שצריך 26A. אבל בסה"כ יש 40A ל-12V. אז כן או לא יעבוד? אני אהיה די המום אם ספק כח כזה לא יחזיק 8800GTS. קודוס לעונים.
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
טוב בקרוב מאוד אני מתחיל להזמין חלקים כדי להתחיל לשדרג תמחשב.. מעבד Q6600 קירור G-POWER 2 PRO לוח אם P35 DS3L ספק כוח CORSAIR 550W כרטיס מסך 8800GTS 512MB זכרונות, כונן, הארדיסק וכרטיס מסך יש לי כבר.. אני מתכנן OC.. די גדול, משהו כמו 3.4GHZ ואולי אם אפילו יהיה יציב למה לא ל3.6GHZ.. אני צריך תעזה שלכם בשביל לבחור את המארז המתאים... מלחמות עולם הולכות בראש שלי לגבי כמה מארזים.. Armor plus Mx NZXT Tempest Nvdia nv-690 גרסא כמו של הCM690 רק עם חלון ובצבע ירוק Enemarx ubar chakra או כל מארז שתציעו לי.. חשוב השקט..
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש (המפרט המלא בתחתית ההודעה) בקיצור בחנות שממנה אני קונה יש את הספק של HEC שחשבתי לקנות אותו (Hec 420W (WIN420UB) - ATX 2) אבל המליצו לי על ה enermax liberty 400W שעולה משהו כמו 80 ש"ח יותר היה בעבר ניסיון לא טוב עם ספקים ואני רוצה ספק מעולה שלא יעשה לי שום בעיות ויגן על המחשב מפני בעיות מתח וכו' ואני מוכן לשלם הרבה בשביל ספק טוב השאלה היא אם כדאי לקנות את הספק בחנות אחרת, כי אז אני אצטרך להתקין את הספק והרכבות החומרה היחידות שעשיתי הם דברים פשוטים כמו להרכיב HD, מאוררים או צורבים אז אם הספק של אנרמקס באמת שווה את זה אני אלך עליו, רק אם אפשר איזשהו הסבר על איך לחבר ספקים תודה *המפרט: E6300 gigabyte ga945Ps3 2x1gb twinmos 667 (ddr2) sapphire X19…
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
האם הספק PCPOWER&COOLING S75QB QUAD Silencer 750W Retail יחזיק מערכת עם 4870X2 ו-E6550? והאם מישהו קנה אותו בנעה? הוא מופיע באתר שלהם במחיר של 700 ש"ח אבל הוא לא במלאי.
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, כפי שכתוב בכותרת אני מתלבט בין המארזים הבאים: Antec One S3 Antec One CoolerMaster CM Force 500 USB 3.0 CoolerMaster Elite 311 USB3.0 Enermax Clipeus ECA3211 Fractal Design Core 1000 Thermaltake V3 VL80001W2Z Zalman Z3 הנטייה הראשונית הייתה ללכת על ה- Fractal Core 1000. אך זה נראה שזה הדגם הישן ולא הדגם עם ה- USB 3.0. שזה לא קריטי לו אבל סתם נראה לי מבאס. דבר שני ראיתי שהיציאות הקדמיות נמצאת בצד הימיני של המארז והמארז אצלו יושב מימנו ולכן הגישה קצת לא נוחה. לאור זה הנטייה שלי (אחרי שהסתכלתי וסיננתי למארזים הללו) היא ללכת על ה- Zalman Z3 לאור העובדה שהוא מגיע עם שלושה מאווררים. החיבורים בממוקמים בחלק העליון של המארז. אני לא יודע כמה זה יהיה לו נוח אבל נראה לי שזה עד…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
OCZ GameXStream 600W PSU SLI Certified Silent 120 mm או זה Thermaltake Toughpower 600W תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, המפרט שאני בונה הוא: מעבד I3 530 לוח אם gigabyte ga-h57m-usb3 זיכרונות g.skill 1333mhz cl7 2x2gb דיסק samsung hd103sj צןרב lg gh22np20 בלי OC רציתי המלצה למארז בלי קשקושים וספק כח שלא יהיו גנריים אך יספיקו למפרט וכן לכרטיס מסך עתידי מבוסס ATI סדרה 5xxx בסיסי(מהנמוך ביותר) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סתכלו הינה המפרט שלי: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 7200 RPM hard drive SATA 3.0 provides 2X the bandwidth of SATA with a transfer rate of 3GBps 16X DVD+/-RW Intel 82566DM Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 Internal speaker USB Keyboard ; USB Mouse MT Slots: 2 full height PCI ; 1 PCIe x16 full height graphics,1 PCIe x1 full height Basic management ASF DVI Adap…
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי אל פסק של אדוויס דגם PRD 1050 אני רוצה לדעת אם זה מתאים לספק כוח ? וגם אם יש לו מגן ברקים ? והמייצב מתח שלו באמת עוזר כי אצלי יש הרבה סטיות בחשמל ? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 3 HD , כרטיס מסך 4670 , כרטיס TV ועוד כל מיני קישקושים. אני צריך ספק של 550W. יש לי המלצה על 2: 1. http://www.corsair.com/products/vx/default.aspx 2. http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1247&ID=1540#Tab1 מה אתם אומרים ? המחיר בסביבות 420 ש"ח לשני ולראשון - 470.
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אל-פסק למחשב שלי שיהיה איכותי ומחברה אמינה וכמה שיותר זול . מפרט המחשב שלי : מעבד :Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 כונן קשיח : Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון:Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe צורב : LG GSA-H62N X18 DVD מארז ללא ספק: NZXT Apollo ספק כח: OCZ STEALTHXSTREAM 600W אם צריך עוד מידע נחוץ כלשהו תגידו לי . תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המארז האחרון שקניתי היה +Armor - אחלה מארז אבל לא מתאים למחשב החדש שלי: הוא רחב (כ-24 ס"מ) וגם המאוורר העיקרי שלו יושב בדלת, כלומר חייבים להשאיר מקום פנוי בצד שמאל של המארז כדי שייכנס אויר. המחשב החדש שלי מיועד לחדר עבודה והוא יהיה ממוקם בין שני שולחנות. המשמעות של זה היא שיש לרשותו רוחב של 21 ס"מ, וגם אין לו אפשרות לינוק אוויר מהצד - רק מקדימה. אני מחפש מארז טוב, ברמה של ה-+Armor, שגם יהיה מאוורר ומרווח - ספק רציני (אניחושב שאלך שוב על PCP&C 750W שקניתי בגלל המלצות פה), כרטיס תצוגה (אני חושב על ה-ATI החדשים), דיסקים וכו'. יש רעיונות? אשמח אם מישהו יוכל להמליץ, או לפחות להמליץ על אתר מיקצועי למארזים שאוכל לחפש שם. נ.ב. המחיר שרשמתי הוא 1,500 ש"ח, אבל אשמח …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 3 שנים (P4) עם ספק כוח פשוט (רשום עליו 480W אבל בטח הוא 200W) . אני רוצה להפעיל את המחשב עם 4 דיסקים קשיחים ,3 כונני תקליטורים ופלופי אחד . איזה ספק כוח אני צריך ? וכמובן הכי זול - לא רוצה להשקיע יותר מידי על המחשב הזה.
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היום נשרף לי ספק הכוח שהוא ATX 400W. אני רוצה לדעת אם הוא היה יכול להחזיק את המערכת שלי כי כנראה הוא לא היה איכותי. זאת פעם ראשונה שספק כוח נשרף לי ואני הייתי באמצע משחק והמחשב כבה. עכשיו אני רוצה לדעת אם יש סיבה לחשוש מבעיות במחשב או שריפה של חומרה אחרת עם הספק. אשמח אם תוכלו לענות לי, יאיר
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
זה כבל של 4 ריבועים כאלה לבנים...אפשר לקנות מאריך או משהו?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני כנראה קונה את ה2500K והמוגן 3 (אם אתם מכירים קירורים טובים יותר תציעו..) חבר שלי קנה קירור למעבד (הוא לא יודע בידיוק איזה..) אבל היה לו מארז מיד טוור ולא פול. המאורר על הדלת של המארז היה נוגע בקירור של המעבד והדלת לא היתה נסגרת..אז הוא הוריד את המאורר מהדלת.. הוא הציע לי לשקול מארז גדול (פול טוור)..מה אתם אומרים ? 2500K והמוגן 3 ומאוור דלת יהיה צפוף ולא נוח ? אני צריך פול או שבינוני יספיק ? בעיניין הדגמים שקלתי כמה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6527&CatCode=637 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3981&CatCode=637 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3918&CatCode=637 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8437&am…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני בהתלבטות קשה לפני רכישה בין שני המארזים יוריקה לעומת ארמור מה לדעתכם עדיף , מבחינת כמות דיסקים , קירור , נוחות עבודה , יופי. אשמח לשמוע מה אומרים כאלה שמכירים את שני המארזים הנ"ל תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך את המארז הכי טוב שיש עד 180 ש"ח הייתי מבקש לא לעבור את ה165 ש"ח אבל רק אם זה שווה את זה .. : ] אז ככה : ראיתי שיש את HEC 66RC ואת Ikonik EN2 את Ikonik EN1 או Gigabyte Luxo M1000 אני לא יודע מה מבין המארזים האלה הכי טוב זה מה שראיתי באייבורי שממנה אני רוצה לקנות ויש לי מאוורר אחד של 12 ס"מ עם בקר שליטה ועוד 3 מאווררים של 8 ס"מ ואם צריך אני יכול גם עוד מאוורר 12 ס"מ טוב .. : ] והמפרט HD4650 וQ8200 לוח אם MSI G31M4-F וספק 450W Ezcoool מספיק המידע הזה לא ??! : ) בבקשה תעזרו ליי תודה לכולם ...
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-