עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by ofir_16,

שלום חברים, אודה להמלצתכם על מארז שקט במיוחד שרוב השימושים יהיו ל- HTPC (לכן חשוב לי שיהיה שקט). חשוב לי להדגיש שאני מחפש מארז "עומד" ולא "שוכב" למרות שעדיף שוכב לשימושים של HTPC. (פשוט יש לי בעיה של מקום). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by hosham,

מחשב מיועד לעיבוד וידיאו ופוטושופ ושאר ירקות... לא מתוכנן OC. הכנסתי את הליברטי 400 אבל נראה לי שבגלל הכרטיס מסך החלש יחסית והמערכת הלא תובענית בוואטים אפשר לחסוך כמה דולרים... אם אפשר לינק ל-NEWEGG. מפרט: 31.82 Pioneer 16X DVD±R DVD Burner With 5X DVD-RAM Read Black ATAPI Model DVR-111D 44.99 COOLER MASTER Centurion 5 CAC-T05-UW Black Aluminum Bezel, SECC ATX Mid Tower Computer Case 99.99 Seagate Barracuda 7200.10 ST3320620AS 320GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s 119.99 ATI 100-714600 Radeon X1300 256MB PCI Express x16 All-In-Wonder 2006 Edition Video Card 79.99 ENERMAX Liberty ELT400AWT ATX12V 400W Power Supply 29.99 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro CPU Cooler 16.99 Zonet Firew…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by lipa,

הייתי בטוח שהספק הוא מודולרי , הוא לא כל הספקים היקרים שנתקלתי היו מודולרים , והזולים והפשוטים לא היו מודולרים יש יתרונות לספק מודולרי חוץ מנוחות ?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מה המצב חבר׳ה ?.. האם הספק Enermax EG365AX-VE 350 watt יחזיק את המפרט הבא (ללא oc): Gigabyte GA-MA785GM-US2H AMD 785G SB710 AM3+ mATX Model 950755 AMD Athlon II X2 250 Processor 3.0GHz 2Mb BOX AM3 OCZ (שני זכרונות של 512 כל אחד) ועוד זכרון אחד של GEIL גם של 512 הארד דיסק 40GB (המחשב בשביל אבא שלי הוא לא צריך תוכנות\משחקים ...) תודה מראש, משה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Offset,

שלום, אני מעוניין לקנות מארז חדש למחשב שלי, שדרגתי אותו בשנים האחרונות בכ.מ, בלוח אם, זיכרון ומעבד. קודם כל אני מחפש המלצה למארז למחשב, המפרט: i5-3550 radeon HD 6750 katana 3 asus p8h61-m lx antec basiq vp450p כל הרכיבים הנ"ל הם רכיבים שנקנו בשנתיים האחרונות כי שדרגתי את המחשב. אני מעוניין להחליף לו עכשיו את המארז הישן והמאובק, להוסיף לו SSD של 64GB למערכת הפעלה ולתכנות בנוסף ל500GB שיש לי כבר קשיח ישן ולהוסיף עוד סטיק של 4GB DRR3. בנוסף להמלצה על מארז מתאים עד 500 שקל יש לי מספר דברים להוסיף: 1.אני אשמח שתודיעו לי אם צריך לקנות מאווררים נוספים למארז ותמליצו לי במקרה הצורך. 2.לא חייב אבל אני אשמח למארז שקט למרות שהרעש לא כל כך מפריע לי. 3.האם הספק שלי 450W יחזיק את כל המ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני לפני רכישה של מחשב חדש למשחקים, המפרט הוא E8400 AC F7P GA-EP43-DS3 / P5QL Pro ATI HD4850/4870 g.skill 4GB ddr2 800mhz CL5 WD 500GB 32MB 7200RPM ונשאר לי רק מארז וספק לבחירה, התקציב הוא לא גדול ושמתי עין על כמה מארזים ואני רוצה שתעזרו לי החליט. המארז לא צריך להיות יפה במיוחד כי התכונה הזאת לא ממש חשובה לי, הוא גם הולך להיות בתוך כוננית כזאת אז חלון שקוף בצד יהיה סתם בזבוז, מה שכן חשוב לי זה חיבור USB מקדימה, מתוכנן OC למעבד וכניראה גם לכרטיס מסך אז איוורור וסירקולציה מאוד חשוב לי. ו Tool Free לא כל כך חשוב אבל נחמד שיהיה חשבתי על: Raidmax Apex CoolerMaster 334 NZXT Alpha NZXT Apollo מה היתרונות וחסרונות של כל אחד מהם? מה הכי מומלץ למערכת שלי? ובקשר לספק, אני צריך 500 ו…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, אני מחפש ספק כח בעבור מחשב שאני מעוניין לבנות, אשמח לקבל המלצות על מספר ספקים. ידוע לי ששוק הספקים הוא פרוץ לחלוטין ולא כולם מציעים ספקים PURE, אבל עדיין אני מחפש ספק שהוא טוב יענה על הדרישות שלי, ובמקביל יצדיק את המחיר בלי להשאר עם חור גדול בכיס. המטרה שלי בספק מעבר להפעלת המחשב, שהוא יהיה מספיק חזק וטוב בעבור ה-OC. מבחינת המפרט של המחשב: cpu i5-2500K with OC (4.1-4.3) לוח אם Z68 עדיין אני לא סגור לגבי דגם ספציפי. ללא כרטיס מסך בנפרד, אני משתמש בכרטיס מסך מובנה בהמשך אולי אני הוסיף אבל משהו סביר בעבור GTA וכו'... לא כרטיס מסך שדורש מעל הממוצע. (לדעתי עוד אולי יהיה ניתן להריץ את המשחק בכרטיס מסך המובנה). דיסקים קשיחים יהיו מחוברים אליו 4 ככל הנראה בSATA2 בהמשך דיסק …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by SmurFin,

לפי מה שקראתי פה ראיתי שצריך להדביק את שני השטיחים פנימית בכל צד אבל במארז שלי יש את הרשת, זה בכלל אפשרי או שווה לשים את זה ? או שזה רק על מארזים סגורים לגמריי המארז http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1870&products_id=15589 השטיח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1185&products_id=9831

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by רז יחזקאל,

שלום אני מחפש מארז וספק אני רוצה שהמארז יהיה טוב ויפה אותי מעניין יותר היופי תודה רז יחזקאל

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by sky1sky10,

שלום , האם ספק כח שרשום עליו למשל 520 WATT הוא צורך חשמל בדיוק 520 וואט לשעה? כי זה נשמע המון - כמו צריכה של חצי מזגן של אחד כח סוס.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by איסתרא בלגינא,

יש לי שני מכשירי אל פסק של Advice (פשוטים, על סף הגנריים) ובשניהם הסוללות סיימו את הקריירה. אז במקום להחליף את המכשירים, זול יותר להחליף רק את הסוללות. יש סוללות ג'נריות וסוללות ממותגות, אני מתאר לעצמי שעדיף לקנות סוללה מבית טוב, אבל אין לי מושג בתחום: מהן הסוללות שנחשבות לטובות? מהו טווח מחירים סביר? יש המלצות על חנויות באזור גוש דן? בין העונים יוגרלו שתי סוללות מתות! (ההגרלה בפיקוח רואה חשבון בפנסיה)

12. שלום לכולם.החלטתי לקנות כרטיס מסך 4870 HD אבל הספק שיש לי כרגע לא מתאים(ג'נרי,ATX 500W). לכן,אני צריך לקנות ספק חדש.הבעיה היא שאין לי הרבה כסף והספק SS 400W די מתאים לי מבחינה פיננסית. עכשיו,השאלה היא האם הוא יתמוך בכרטיס?התקשרתי לחנות והמוכר אמר שהספק מתאים כי יש לו נצילות גבוהה והוא איכותי,אבל בכל מיני פורומים ששאלתי אמרו לי שהוא לא מספיק בכלל. האם הספק הזה יתאים לי?תודה וחג שמח. נ.ב:לא עשיתי פעם OC על המערכת וכנראה שאני גם לא יעשה.מעבד:E5300.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. התקציב הוא עד בסביבות 500 ₪, אפשר לחרוג מעט. השימוש הוא עריכת ווידיאו מקצועית.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by hadar1981,

שלום לכולם. אני צריכה עזרה אני עוזבת את הארץ ומתכוונת לקחת איתי את המחשב שלי + מסך דק. אני מעוניינת לדעת אם יש אפשרות להכניס את כל החומרה (לוח אם , ספק , זיכרונות, כרטיס מסך וכו' ) בתוך מארז קטן וקומפקטי שיכול לעלות איתי למטוס בלי בעיה ושלא יהיה כבד....., אני לא מוכנה לקחת מחשב נייד ואני לא מוותרת על המחשב שלי.. דרך אגב בפעם הקודמת שטסתי עם המחשב כמעט התעלפתי בטרמינל כשסחבתי אותו עלי..... המארז מאוד כבד וגדול ולא יכול להיכנס למיזוודה קטנה אז הייתי מעוניינת בפיתרון טוב. אשמח מאוד לקבל עזרה.... תודה רבה לכם.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום נשרף לי הספק כוח הקיים ואני מעוניין לקנות חדש התקציב הוא : עד 350 ש"ח צרכים: ספק טוב עם אחריות ארוכה ספק שקט מאד ספק שיעבוד טוב עם מחשב חדש (אני מעוניין לשדרג בקרוב מאד ללוח אם חדש ומעבד חדש) יש כרטיס מסף במחשב הקיים GFORCE 9800 GT שצורך 500 W במינימום עם כניסת 5 פינים (יש צורך שבספק יהיה חיבור ישיר אליו) איני יודע האם המארז יתאים (עד היום היה לי ספק כוח 500 W שהתאים למארז מארז די חדש בערך נקנה לפני שנה וחצי) תודה לכל העוזרים, שבת שלום

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Ypaul123,

היי, רציתי לדעת - יש לי את ה- HXI 1000 של CROASIR. מה ההבדל בין single rail ל-multi rail והאם יש הבדל בביצועים. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by bigdedi,

שלום מה דעתכם על הספק CORSAIR VX 450W ? האם הוא ספק טוב או שניתן להשיג משהו יותר טוב ממנו רק אל תציעו לי את הליברטי.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by PaceDawg,

שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש את המפרט הבא: מעבד- Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם- ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire (אולי אחליף ללוח של ג'יגהבייט) זכרון-קינגסטון DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB דיסק קשיח- Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך- GeForce 7600GT 256MB צורב DVD וכו'... עברתי על הרבה ת'רדים בפורום הזה ואני מבולבל לגמרי מבחינת המארז והספק שלו. מכיוון שחרגתי בתקציב של המפרט אני לא רוצה להשקיע במארזים יקרים.אין לי כוונה לעשות OC. אני רוצה מארז טוב וספק לא ג'נרי שיחזיק. אני די סגור על המארזים של HEC שליאור כבר המליץ עליהם הרבה פעמים והם גם לא יקרים, השאלה היא מה בדיוק אני צריך לבקש מהחנות שהוא יכלול.…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by dennis14,

מהו הספק הטוב ביותר עד 250 ש"ח ? 1) FSP 350W GLN שעולה 195 ש"ח, לינק - http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_136_353&products_id=2973 2) ENERMAX 350W EG365AX ACTIVE PFC שעולה 243 ש"ח, לינק - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14321 3) CoolerMaster 430W RS-430-PMAR (זאת סדרת PMAR/P ולא סדרת PMSR/P הלא טובה) שעולה 250 ש"ח, לינק - http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=RS-430-PMAR&affiliate=zap

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Judas Iscariot,

שלומות (מת על המילה הזו) - לאחר שהתמהמתי יותר מדי ברכישת המארז חלומות שלי(במחיר חלומות) - ה-Lian Li PC-7FW, נותרתי עם שתי ברירות קצת פחות טובות וקצת יותר יקרות - אבל לא נורא. לא בוכים על מארז שאזל מהמלאי אני מתלבט עכשיו בין הקולרמאסטרים: 590 או 690. ההבדל מחירים ביניהם זניח(25 ש"ח) ולפי הביקורות בTechPowerUp ה690 כביכול יותר טוב - למרות שה590 נראה משום מה יותר מרווח. בביקורת ה690 קיבל 9.5 וה590 קיבל 9.1 ... לא יודע כמה זה באמת מדד. תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני רוצה ספק שיחזיק בקלילות את המפרט שלי עם OC דיי חזק אלה 3 הספקים שחשבתי עליהם... ואשמח אם תגידו איזה עדיף... או אולי יש לכם רעיון יותר טוב 1. Corsair CMPSU-550VXEU 550Wי 2. Hiper S625 625Wי 3. Enermax Pro82+ 525W הנה המפרט: מעבד AMD Phenom II X4 955 Box ¤1366 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1297 לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P ¤504 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38498 כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤468 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103UJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 6-6-6-20 Reaper ¤465 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3406K כרטיס גרפי TwinTec…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by sky1sky10,

בקשר למארזים CM 690 II BASIC לעומתCM 690 II ADVANCED 1. האם יש הבדל מהותי בין שני המארזים מבחינת דרגת שקט וגודל פנימי? 2. האם המארזים הנ"ל נחשבים לשקטים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by zeev1,

האם ניתן לסמוך על ספק כוח שהמוכר מצהיר שהוא של יצרן מאושר אינטל 500 ואט.(האם יש הגדרה כזאת יצרן מאושר אינטל?)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by eranir,

מחפש מארז שקט במיוחד. עד עכשיו ההתלבטות הייתה בעיקר בין האופציות מבית Antec. היום קראתי קצת ביקורות על ה-P183, ובזו שב-spcr נתקלתי במארז נוסף, שבאותן רמות רעש הציג יכולת קירור מעט יותר טובה. מדובר ב-silverstone raven, נמכר בארץ בסביבות 900 שקל. השגות בנוגע למארז הזה ואיך הוא בהשוואה ל-Antec-ים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by shanibh,

היי, האם ה-SUNBEAM TUNIQ נכנס ב-P150? האם כדאי להחליף לו את המאוורר 120 שמגיע באגזוז? איזה מאווררים 90 מ"מ הכי מומלצים לקדימה? שאלתי חלק (רוב) השאלות בקירור ומודינג ולא קיבלתי תשובה שם, אולי פה? תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.