ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
אני ראיתי באתר לוח אם asus z790-p https://www.asus.com/il/motherboards-components/motherboards/prime/prime-z790-p/ בתמונה מסומן עיגול כחול. צריך חייב ספק כח לחבר 8+4 פינים ביחד או רק לחבר 8 פינים בלבד ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם. הקדמה קצרה: מדובר על המחשב שלי, כיום מורכב בו ספק ג'נרי של 450W, שמתפעל את ה-7600GS הזקן. כל זה בתוך ה-CoolerMaster 690. דווקא יציב, בפעולה מלאה של הכרטיס מסך והמעבד, לא יצא לי לעשות לי בדיקות עומס וכו'. הצרכים הם כדלכמן: - הספק אינו צריך להיות שקט במיוחד, הוא מתחבר ל-690, בערך אותה רמת שקט תספיק. - חייב להחזיק את המפרט הנ"ל ביציבות מיירבית. המפרט: E6320 - בתרד בסיסי של 1.86, אך צריך להגיע לאזור ה-2.6Ghz לפחות. 7600GS שמאד בקרוב יוחלף ל 8800GT\9600GT או אפילו HD4850. לוח אם P35-DS3. לאחרונה שמתי לב שמסתובב הרבה בפורום הספקים של COOLER MASTER במיוחד אחד בהספק 500W, שגם אני שמתי עליו עין. נכנס לתקציב. מישהו שמע אי פעם על הספקים של Chiftec? גם עליהם אשמח לשמוע ב…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני בונה מפרט לחבר שלי שקונה מחשב חדש עם E6600 (הולך לעשות OC למעבד) + לוח 8800GTS 320MN + ASUS P5B וגם TUNIQ TOWER (אם יהיה במלאי..) עכשיו אני מתלבט איזה ספק לשים לו: ENERMAX LIIBRTY 400W ב410 ש"ח או Antec TruePower Trio 430W ב395 ש"ח איזה ספק יותר טוב מבין השניים? ובכלל איזה חברה נחשבת ליותר טובה ANTEC או ENERMAX? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב הוא עד בסביבות 500 ₪, אפשר לחרוג מעט. השימוש הוא עריכת ווידיאו מקצועית.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן כיום יש ברשותי את המארז THERMALTAKE EUREKA שהוא FULL TOWER אני מעוניין במארז יותר קטן - MIDI יש לי לוח אם סטנדרטי קשיח SSDכונן דיסקים , כרטיס מסך 2 סלוטים - ATI HD6850 חשוב מחיר עד 200 ושקט, לא מעניין אותי עיצוב או פיצ'רים מיוחדים (חוץ מUSB חיצוני שזה סטנדרטי) משלוח חינם עד הבית תודה אגב אם מישהו מעוניין לקנות את הEUREKA...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שוקל להחליף מארז כי המארז שלי נראה מבפנים כמו דירת שותפים ישראלים בניכר, והבלאגן רב. יש לי gtx 1070 שמצויין בכותרת. האם הוא מגביל אותי באיזשהו אופן בבחירת מארז ? לדוגמא האם הdefine mini c הזה יכול להתאים? לא מתוכננים כוננים רבים למעשה רק ssd אחד ומכאני אחד ולכן אני מעדיף מארז קטן יותר. קראתי כמה ביקורות מארזים באתר אבל בכל מקרה אשמח לקבל המלצות נוספות למארז או כללי אצבע לבחירה שלו. זו הרכבה ראשונה של מארז עבורי.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש הסכום שאני מוכן להוציא על המארז והספק הוא פחות מ700 כמה שיותר זול ללא אפשרות חריגה כרטיס מסך:כנראה r9 290 או 970x מעבד:i5 4670 זכרונות: 2*4gb לוח אם:לא החלטתי עדיין אני מתכנן לעשות oc ועם אופציה לcrossfire בעתיד חשוב לי שהמארז יהיה שקט
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
והספק לא כלול במחיר שהספק יחזיק את המערכת ולא יקר מידי
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי את כל החלקים חוץ מהמארז והקירור. סה"כ כיוונתי די גבוה : מעבד 9900X 2080 MSI TRIO GIGABYTE X299 וכל שאר החברים.. הכל אצלי - נותר רק המארז וקירור המים תקציב - מכוון לגג 700, אפשר גם 800 במידה ומשהו מתאים מאוד חשוב לי שטח גדול , אוורור טוב (שלא יהיה אטום זכוכית בכל כיוון), מראה ואם אפשר RGB אז אחלה. אבל הכי חשוב האיכות. בינתיים קצת ננעלתי על ASUS GT501 - אבל לא ראיתי יותר מדי ביקורות עליו ורציתי לדעת אם מישהו מכיר/ממליץ. שאר המארזים שעדיין ברשימה: - PHANTEKS P600S - lian li o11 air / dynamic PHANZER MAX לגבי קירור מים מתלבט בין CORSIAR 150 לבין ASUS ROG RYUJIN…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ספק הכח שלי מראה סימני גסיסה. יש לי ליברטי 500W פנוי. השאלה האם הוא יוכל להחזיק את המערכת שלי (מפרט בצד, אוברקלוק בינוני) עד שאקנה ספק חדש. בנוסף מחפש המלצה לספק כח שיסחב את המערכת הנ"ל (בתוספת ה250GTS ככרטיס פיזיקה).
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים Seasonic 750w gold ב785 שקל מKSP.. היום הספק פשוט קיצור הכל והתסכלתי דרך המאוורר וראיתי שנמס שם משהו כחול ממש בהתחלה.. איך יתכן? הוא מחזיק I5 750 עם לוח אינטל DP55KG וGTX470 יחיד מוזר העניין - הטמפרטורות המארז ממש בסדר.. (פחות מ40) לא תהיה בעיה להחילף נכון? הם מתקנים או נותנים חדש?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14321&catid=611 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12142&catid=611 חוץ מזה שהראשון הוא בולק ומגיע בלי האריזה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באתר היצרן http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=7 רשום שהמארז הזה מגיע עם 2 מאוררים מקדימה ומאחורה. אז למה ברוב המקומות (כולל זיגזג) מוכרים אותו עם מאורר אחדבלבד ואת השני מציעים להוסים בתוספת תשלום? האם הם פשוט מוציאים את המאורר הקידמי כדי להרוויח עוד כמה שקלים? רק בחנות "חידוש במחשבים" ברחובות אמרו לי שהמארז הזה מגיע עם 2 מאוררים... למישהו יש הסבר?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם לא, הוא אמור להגיע מתישהו? פשוט איזה אחד בפורום בנה מפרט מחו"ל וראיתי אותו שם את המארז הזה... הוא נראה ממש איכותי, וגם קירור מצוין! יש לו 2 מאווררים של 90, ועוד 2 של 120... לא רע בכלל תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכיר מישהו שיש לו ספק HEC 500W אני יודע שהספקים שלהם אחלה והכל. האם הספק הזה יחזיק R9 280? כי כרגע יש לו GTX560 וזה מחזיק יפה, הוא מתעקש לקנות ספק חדש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי את חוות דעתכם על המארז שיש לי Antec Nine Hundred Two V3 Mid-Tower Gaming Case No PSU מה שראיתי במדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=229088.msg2287364#msg2287364 אז המארז בכלל לא טוב בגלל לו כל מיני רשתות שיש עליו וזה מושך יותר אבק עקב לכך גורם להתחממות הרכיבים ואיך שהוא אומר להתרחק כמו מאש והוא לא ממליץ על המארזים האילו (עם רשתות עליהם) אז מה דעתכם? ואם תוכלו להמליץ על מארז באמת טוב תודה נדב
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש את המפרט הבא: מעבד- Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם- ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire (אולי אחליף ללוח של ג'יגהבייט) זכרון-קינגסטון DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB דיסק קשיח- Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך- GeForce 7600GT 256MB צורב DVD וכו'... עברתי על הרבה ת'רדים בפורום הזה ואני מבולבל לגמרי מבחינת המארז והספק שלו. מכיוון שחרגתי בתקציב של המפרט אני לא רוצה להשקיע במארזים יקרים.אין לי כוונה לעשות OC. אני רוצה מארז טוב וספק לא ג'נרי שיחזיק. אני די סגור על המארזים של HEC שליאור כבר המליץ עליהם הרבה פעמים והם גם לא יקרים, השאלה היא מה בדיוק אני צריך לבקש מהחנות שהוא יכלול.…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מארז מארז באנדל תקציבי - Fractal Design Core 1000 + FSP HEXA 400W - איך אני יודע אם יש לי חיבור כלשהו? פשוט אני מחבר את מסך הטלוויזיה למסך מחשב והמסך טלוויזיה מדגם sansui לבעזרת כבל איך אני יודע אם קיים במארז הזה ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בהמשך להודעה הזו וההודעות שלפניה, צילמתי תמונות להמחשה: אלו הפיוזים המדוברים, לצידם גופי קירור, תכף אכתוב מדוע ציינתי זאת: להלן תקריב על הפיוז הראשון: להלן תקריב על הפיוז השני (היה קשה לגשת אליו, מקווה שרואים משהו): בחלק האחורי ניתן לראות שהפיוזים מולחמים בצורה כזו שאי אפשר פשוט למשוך ולהחליף : לצד הפיוזים (צד ימין למעלה בתמונה) זיהיתי קצת צבע חום שמעיד אולי על התחממות של גופי הקירור: והנה קצת יותר מקרוב: כאמור, ניסיתי לקצר עם מברג את הפיוז השרוף ויצאו קצת ניצוצות ועשן אז הפסקתי. השאלה אם יש מה להציל פה, או ישר לפח? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה נתבקשתי לבנות מחשב HTPC ע"י בחור שהיה מאוד מאוד אובססיבי לגבי צריכת חשמל_(אובססיבי ברמות הוואט) וזה העלה בי שאלות לגבי איך אנחנו בוחרים את הספק הכי נכון. כמה וואטים אנחנו מבזבזים בבחירת ספק חזק מכפי הצורך. נקח דוגמה עם מספרים גדולים: מערכת מחשב פשוטה שצורכת 100 וואט בניוטרל ובמאמץ 200 וואט נבחר 2 ספקים גדולים האחד 500 וואט והשני 1000 וואט עם נצילות 80% בדיוק והשאלה היא כמה וואט הייתי מבזבז בערך במצב שהמערכת בניוטרל או במאמץ אם הייתי בוחר ספק של 1000 וואט מי מכם יחשב זאת במספרים הגדולים ואז יראה הבדלים אם נבחר ספק למשל יותר ריאלי של 300 וואט למול ספק 350 וואט ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת איך מחשבים כמה חשמל המחשב שלי צורך. האם צריך לבדוק חלק חלק ואז לחבר ביחד? או שיש שיטה אחרת לבדיקה. הספק שיש לי כרגע הוא ליברטי 400. תודה לעוזרים, ;D
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי איתו 3 כבלים עם קצוות שחורים ו2 עם קצוות אדומים, ככה זה צריך להיות או שאמורים להיות עוד 3 כבלים עבור החיבורים הנותרים?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, היכן ניתן לרכוש כבלי MOLEX "משופרים" של NZXT או APEVIA או כל כבל משופר\מסוכך? עדיפות לחנויות באזור הרצליה ופתוחות ביום שבת. ליאור.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני מכשירי אל פסק של Advice (פשוטים, על סף הגנריים) ובשניהם הסוללות סיימו את הקריירה. אז במקום להחליף את המכשירים, זול יותר להחליף רק את הסוללות. יש סוללות ג'נריות וסוללות ממותגות, אני מתאר לעצמי שעדיף לקנות סוללה מבית טוב, אבל אין לי מושג בתחום: מהן הסוללות שנחשבות לטובות? מהו טווח מחירים סביר? יש המלצות על חנויות באזור גוש דן? בין העונים יוגרלו שתי סוללות מתות! (ההגרלה בפיקוח רואה חשבון בפנסיה)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מארז עם דגש על שקט (שמתי עין על ה P100) וספק כח מודלרי (אין צורך ביותר מ 520W לכל היותר) שיהיו מומלצים טובים ושקטים. עד 900 ש"ח כפי שאמרתי, אפשר לחרוג אם זה קריטי. דברים שחשובים לי: סידור כבלים טוב ונוח, זרימת אוויר טובה ושקט של המערכת
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-