עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. באתר היצרן http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=7 רשום שהמארז הזה מגיע עם 2 מאוררים מקדימה ומאחורה. אז למה ברוב המקומות (כולל זיגזג) מוכרים אותו עם מאורר אחדבלבד ואת השני מציעים להוסים בתוספת תשלום? האם הם פשוט מוציאים את המאורר הקידמי כדי להרוויח עוד כמה שקלים? רק בחנות "חידוש במחשבים" ברחובות אמרו לי שהמארז הזה מגיע עם 2 מאוררים... למישהו יש הסבר?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני שוקל להחליף מארז כי המארז שלי נראה מבפנים כמו דירת שותפים ישראלים בניכר, והבלאגן רב. יש לי gtx 1070 שמצויין בכותרת. האם הוא מגביל אותי באיזשהו אופן בבחירת מארז ? לדוגמא האם הdefine mini c הזה יכול להתאים? לא מתוכננים כוננים רבים למעשה רק ssd אחד ומכאני אחד ולכן אני מעדיף מארז קטן יותר. קראתי כמה ביקורות מארזים באתר אבל בכל מקרה אשמח לקבל המלצות נוספות למארז או כללי אצבע לבחירה שלו. זו הרכבה ראשונה של מארז עבורי.

3. Started by ברוס לי,

לאחרונה נתבקשתי לבנות מחשב HTPC ע"י בחור שהיה מאוד מאוד אובססיבי לגבי צריכת חשמל_(אובססיבי ברמות הוואט) וזה העלה בי שאלות לגבי איך אנחנו בוחרים את הספק הכי נכון. כמה וואטים אנחנו מבזבזים בבחירת ספק חזק מכפי הצורך. נקח דוגמה עם מספרים גדולים: מערכת מחשב פשוטה שצורכת 100 וואט בניוטרל ובמאמץ 200 וואט נבחר 2 ספקים גדולים האחד 500 וואט והשני 1000 וואט עם נצילות 80% בדיוק והשאלה היא כמה וואט הייתי מבזבז בערך במצב שהמערכת בניוטרל או במאמץ אם הייתי בוחר ספק של 1000 וואט מי מכם יחשב זאת במספרים הגדולים ואז יראה הבדלים אם נבחר ספק למשל יותר ריאלי של 300 וואט למול ספק 350 וואט ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14321&catid=611 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12142&catid=611 חוץ מזה שהראשון הוא בולק ומגיע בלי האריזה.

5. שלום לכולם, אני מחפש מארז עם דגש על שקט (שמתי עין על ה P100) וספק כח מודלרי (אין צורך ביותר מ 520W לכל היותר) שיהיו מומלצים טובים ושקטים. עד 900 ש"ח כפי שאמרתי, אפשר לחרוג אם זה קריטי. דברים שחשובים לי: סידור כבלים טוב ונוח, זרימת אוויר טובה ושקט של המערכת

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, בהמשך להודעה הזו וההודעות שלפניה, צילמתי תמונות להמחשה: אלו הפיוזים המדוברים, לצידם גופי קירור, תכף אכתוב מדוע ציינתי זאת: להלן תקריב על הפיוז הראשון: להלן תקריב על הפיוז השני (היה קשה לגשת אליו, מקווה שרואים משהו): בחלק האחורי ניתן לראות שהפיוזים מולחמים בצורה כזו שאי אפשר פשוט למשוך ולהחליף : לצד הפיוזים (צד ימין למעלה בתמונה) זיהיתי קצת צבע חום שמעיד אולי על התחממות של גופי הקירור: והנה קצת יותר מקרוב: כאמור, ניסיתי לקצר עם מברג את הפיוז השרוף ויצאו קצת ניצוצות ועשן אז הפסקתי. השאלה אם יש מה להציל פה, או ישר לפח? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. יש לי כזה של חברת sweex כבר שלוש שנים והוא מעולה מדבר על דבר כזה: http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=329&AuctionId=7714542 האם הוא באמת מגן מברקים ונפילות מתח קשות? לי אין צורך באל פסק כדי שמידע לא יאבד לי (שלא נדבר שהחלפת המצבר הפנימי שלו עולה כמו האל פסק עצמו) האם המכשיר עושה את העבודה כמו אל פסק חוץ משמירת המידע?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי את הספק כוח הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=742846 על המערכת שאתם רואים במפרט, כשאני משחק על הגדרות מאוד גבוהות [והמשחק עובד חלק] לאחר מספר דקות המשחק קורס לשולחן עבודה, אבל כשאני מוריד את ההגדרות המשחק לא קורס ואני יכול לשחק שעות, לכן הגעתי למסקנה שזה הספק. נ.ב: המעבד והכרטיס מסך בסטוק. נ.ב2: בהגדרות גבוהות הכרטיס מסך מגיע לכ75 מעלות ואז מהאווררים עובדים על 90 אחוז והוא לא עולה יותר, בהגדרות בינוניות הוא עובד על כ62-65 מעלות.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Inglorious,

שלום, מחפש המלצה לספק כוח 650w מומלץ, שיהיה Gold+ ומודולרי מלא באזור 400 ש"ח. המליצו לי על Antec HCG650, יש למישהו המלצה טובה יותר? אני קצת חסר מושג בכל מה שקשור לספקי כוח אז אשמח לשמוע על הדרך הסבר למה דגם אחר יותר טוב מהדגם הנ"ל. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. היצרנית הפופולרית משיקה מארז חדש למשפחת ה-Define שלה, הפעם בתצורה סלונית ובמימדים קומפקטיים הרבה יותר Fractal Design, החברה השוודית הידועה במארזי ה-Defineהמוכרים וזוכי השבחים שלה מרעננת את סדרת ה-Define עם מארז חדש ויוצא דופן מהשאר: Define Nano S מארז סלוני, בעוד שאר המארזים בסדרה באים בתצורה של Mid-Tower ו-Full Tower שמרגישים מעט יותר גדולים ממה שהם אמורים להיות. על אף המגמה, המארז הסלוני אמנם מיישר קו עם השאר וגדול מעט, אך עדיין נשאר קטן מימדים בכל הנוגע לשימוש הסלוני, כאשר הוא מגיע ברוחב של 27 ס"מ, גובה של 48 ס"מ ועומק של 42 ס"מ – הוא בהחלט קטן יחסית, אך אם תרצו לדחוף אותו לתוך תא בשידת טלוויזיה ממוצעת – כדאי שתחשבו על סידור חדש. בדומה לשאר המארזים…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום,אני מתלבט בין שני מארזים.... הראשון Enermax Chakra 250mm Fan Black/Blue 3052BL השני NZXT Lexa BlackLine No PSU מה יותר כדאי לי לקנות? מי לדעתכם יותר יפה? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by naord,

אני קונה מחשב i5 2500 לא מתכוון לעשות אובר קלוק אני לא ממש גיימר אבל אני אקנה איזה כרטיס מסך סבבה, משהו ממוצע - יהיה במחשב דיסק קשיח אחד כונן סידירום וכמה מאוררים איזה ספק כח אתם ממליצים לדרישות הללו? יש טעם להשקיע במותג? אשמח לשמוע המלצות

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום חברים לאחרונה שדרגתי את המחשב. המפרט שלי כרגע מעבד I7 - 860 לוח אם GIGABYTE ‏P55A-UD3 זכרון 2GB (מודול אחד, בעתיד נוסיף עוד אחד) שני כוננים קשיחים (1TB ו 640GB) צורב כרטיס לכידת וידאו (PVR-150) כרטיס רשת אלחוטי כרטיס FIREWIRE מארז THERMALTAKE DH101 (עם מודול LCD VFD שגוזל חשמל דרך USB) אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך חדש (יש לי ישן כרגע) והכיוון הוא 5770. כרגע יש לי ספק THERMALTAKE TR2-430NPשהוא ספק בינוני לחלוטין. אמרו לי שיכול להיות שהוא לא יספיק למערכת שלי בגלל הכרטיס מסך. אם ככה הדבר, אני צריך להחליף אותו ואני לא מבין בזה. אשמח לקבל המלצות לספק מתאם מבחינת הספק (עדיף שיהיה מודולרי בשביל הסדר במארז שהוא לא מהגדולים כי הוא ל HTPC) אין תקציב יעד אבל עדיף כמה שפחות לא תכנ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by דנידני,

בנוסף לדיון זה http://hwzone.co.il/community/threads/544778-%D7%A0%D7%99%D7%98%D7%95%D7%A8-%D7%98%D7%9E%D7%A4-%D7%91%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7-%D7%9B-%D7%9E-%D7%A9%D7%9C-ATI-%D7%A2%D7%9D-MSI-AFTER-BURNER#.U1t28Y95OPI הייתי רוצה להוסיף מאוור חיצוני שיוחבר לUSB שיתן עוד אוויר למחשב יש לי את המארז הזה NSK 2480 http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MzI= בצד שמאל ושמאל מאחור פתחי כניסה/יציאה של אוויר מהספק באמצע למעלה ומאחור פתחי כניסה/יציאה של אוויר מהכ"מ בצד ימין יציאת אוויר מהמאווררים בצד ימין מאחור פתח כניסת/יציאת אוויר מהמעבד כמה אופציות שחשבתי עליהם 1. מאוורר שוכב על הפתח העליון 2. בתוך המארז, אבל אני לא יודע איך לעגן אותו ולאיפה להפנות א…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by lollipop15,

קיבלתי איתו 3 כבלים עם קצוות שחורים ו2 עם קצוות אדומים, ככה זה צריך להיות או שאמורים להיות עוד 3 כבלים עבור החיבורים הנותרים?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, אחרי התייעצות בפורום מפרטים ושיטוט בפורום נסגרתי פחות או יותר על מערכת מחשב שתתאים לי, נשאר לי לבחור ספק. חשוב לי שהמערכת תתאים לO.C בינוני עתידי ושהיא תהיה שקטה מאוד (~9). בנוסף, אני מחפש ספק מודולרי כדי להימנע מחוטים מיותרים במארז. המערכת תורכב מ: core i5 2500k asrock z68 scyth yasya שני כוננים קשיחים ואולי גם SSD המארש שנבחר לשקט מירבי הוא ה fractal design. התקציב עבור הספק הוא באיזור ה 300 ש"ח אשמח לכמה המלצות לדגמים מתאימים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by liorms,

הי, היכן ניתן לרכוש כבלי MOLEX "משופרים" של NZXT או APEVIA או כל כבל משופר\מסוכך? עדיפות לחנויות באזור הרצליה ופתוחות ביום שבת. ליאור.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by איסתרא בלגינא,

יש לי שני מכשירי אל פסק של Advice (פשוטים, על סף הגנריים) ובשניהם הסוללות סיימו את הקריירה. אז במקום להחליף את המכשירים, זול יותר להחליף רק את הסוללות. יש סוללות ג'נריות וסוללות ממותגות, אני מתאר לעצמי שעדיף לקנות סוללה מבית טוב, אבל אין לי מושג בתחום: מהן הסוללות שנחשבות לטובות? מהו טווח מחירים סביר? יש המלצות על חנויות באזור גוש דן? בין העונים יוגרלו שתי סוללות מתות! (ההגרלה בפיקוח רואה חשבון בפנסיה)

19. Started by avner mmm,

שלום כולם, יש לי את כל החלקים חוץ מהמארז והקירור. סה"כ כיוונתי די גבוה : מעבד 9900X 2080 MSI TRIO GIGABYTE X299 וכל שאר החברים.. הכל אצלי - נותר רק המארז וקירור המים תקציב - מכוון לגג 700, אפשר גם 800 במידה ומשהו מתאים מאוד חשוב לי שטח גדול , אוורור טוב (שלא יהיה אטום זכוכית בכל כיוון), מראה ואם אפשר RGB אז אחלה. אבל הכי חשוב האיכות. בינתיים קצת ננעלתי על ASUS GT501 - אבל לא ראיתי יותר מדי ביקורות עליו ורציתי לדעת אם מישהו מכיר/ממליץ. שאר המארזים שעדיין ברשימה: - PHANTEKS P600S - lian li o11 air / dynamic PHANZER MAX לגבי קירור מים מתלבט בין CORSIAR 150 לבין ASUS ROG RYUJIN…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Pure-Gold,

יש את הספק הזה שמתאים לרכב: http://www.mini-box.com/M4-ATX?sc=8&category=13 הוא מקבל מתח בין 6v-30v האם לפי מה שרואים בנתונים שלו: http://resources.mini-box.com/online/PWR-M4-ATX/PWR-M4-ATX-manual.pdf האם ניתן לחבר לו בצורה פשוטה ונוחה יחסית שנאי כזה: http://www.mini-box.com/110w-12v-8-5A-AC-DC-Power-Adapter?sc=8&category=13 ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by daniel0089,

היי, הזמנתי מחשב עם CM690. המוכר התקשר אלי ואמר לי שהוא לא זמין במלאי כרגע והוא הציע לי להחליף לLancool PC-K56B או ל-Lancool PC-PC-K58B או ל-PC-K60B. המחיר של הCM690 הוא 323. המחיר של K56B הוא 339 המחיר של K58B הוא 375 המחיר של K60B הוא 419. בעיקרון אני מעדיף לוותר על K60B כי הוא כבר יקר לי. אלא אם כן הוא הרבה יותר טוב מה690 אז אני יכול לחרוג. רציתי לדעת מה אתם חושבים. ההתלבטות כרגע היא בין CM690 לPC-K56B שהם כמעט אותו מחיר. איזה מהם יותר טוב? אם יש לכם המלצה למארז אחר במחיר הזה (מהחנות TMS) אשמח לשמוע. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by maorakrish,

יש לי ספק power man 550 הספק מיוצר ע"י FPS ורציתי לדעת אם הספק הזה יחזיק לי לאורך זמן I5 750 עם OC של 3.8 מתח של 1.18 וכרטיס מסך 460 768 עם OC של 840/1010 ללא עלית מתחים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש איזו דרך להשתמש בו ולא לזרוק אותו? פשוט חבל ספק מעולה.... אולי איזה מפצל או משהו...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by PaceDawg,

שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש את המפרט הבא: מעבד- Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם- ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire (אולי אחליף ללוח של ג'יגהבייט) זכרון-קינגסטון DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB דיסק קשיח- Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך- GeForce 7600GT 256MB צורב DVD וכו'... עברתי על הרבה ת'רדים בפורום הזה ואני מבולבל לגמרי מבחינת המארז והספק שלו. מכיוון שחרגתי בתקציב של המפרט אני לא רוצה להשקיע במארזים יקרים.אין לי כוונה לעשות OC. אני רוצה מארז טוב וספק לא ג'נרי שיחזיק. אני די סגור על המארזים של HEC שליאור כבר המליץ עליהם הרבה פעמים והם גם לא יקרים, השאלה היא מה בדיוק אני צריך לבקש מהחנות שהוא יכלול.…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Chamuelm,

זה המפרט: AMD Athlon 64X2 3800+ 1GB RAM 800mhz לוח של MSI זה לחבר. כנראה הוא יקנה GTS250 מקוברה PC אז עדיף שהספק יהיה משם... משהו באזור 300ש"ח תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים