עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by YARONGT,

ומה ההבדל בין הסדרה הראשונה לשניה של אנרמקס (האם זה ה APFC שבסדרה הראשונה איננו?) ומה יותר טוב בכללי כאילו מה אתם הייתם לוקחים? ואם יש עוד ספקים באזור ה 400 450 וואט אני ישמח לדעת שמשתלמים כמובן!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by hedva,

שלום מחשב חדש בפתח ורציתי להתיעץ על כמה דברים המחשב הוא לעבודה משרדית, הורדות, סרטים, בלי משחקים ושיהיה שקט יחסית לגבי האל פסק, צריך שהוא יגן מהפסקות חשמל, האם הוא גם מגן על המסך?

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  3. Started by tenana,

תודה.

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by tal h,

יש לי ספק אנרמקס דגם - EG425P-VE דגם 420W. מחובר ללוח אסוס P5WD2 PREMIUM. יש לי 2 בעיות: 1. יש לו פונטיומטר מאחורה, לשליטה על מהירות המאוורר. משום מה אני לא מצליח לשלוט בו ידנית, מדוע? 2. יש לו אופציה של SMART FAN- כשהמחשב נכבה, הוא אמור להשאויר את המאוורר דולק ל2 דקות לשם קירור, גם זה לא קורה. מה בעיה? אשמח תשובה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by omripel,

ספק שיחזיק 8800GT ושידרוג עתידי למעבדים החדשים של AMD. תודה.

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  6. Started by gilgil123,

שאני מדליק את המחשב המאווררים עושים רעש של מכסחת דשא אני רוצה להחליף את המארז עם כל המאווררים אני רוצה 70% שקט 30% שלא יפלוט חום עד 500 שקל כבר ניקיתי את המאווררים מלא פעמים ועדין המחשב עושה רעש חזק כל הזמן ופולט הרבה מאוד חום אני חדש בנושא אשמח לקבל המלצות לקירור ודברים כאלה ולמארז

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by reyrey_200,

איך הספק NZXT PP500W ?

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  8. Started by שמוליק2221,

הסיפור הוא כזה, קניתי לא מזמן מחשב מאייבורי, לא משנה המפרט, הכל הגיע במארז 6A21 של HEC. כשהוצאתי את המחשב מהאריזה, שמתי לב לתקלה במארז. התקשרתי לאייבורי, אמרו לי בסדר, כשיגיע חלק חלופי (הייתי צריך חלק קדמי חדש) יתקשרו אליי בשביל להגיע לקחת. אתמול התקשרו אליי מאייבורי והשאירו לי הודעה שבה הם מציעים לי החלפה למארז של EZcool שהוא "יותר יקר". מחר אני אתקשר אליהם ואשאל איזה דגם בדיוק הוא מציע לי, ואני אעדכן אתכם ברגע שאני אגלה אבל רציתי לדעת מה יש לכם להגיד. איך החברה? יש לה אילו דגמים בטווח המחירים של ה 6A21 שהם טובים יותר או דומים לו באיכותם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by arik100,

אהלן אני מעוניין לקנות מחשב חדש ויש ברשותי ספק כוח רציתי לדעת האם הספק יחזיק או כדאי לקנות כבר ספק חדש יש להוסיף למפרט זה גם כרטיס מסך כמובן - HD7850 זה הספק : FSP 350W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3, 78-80% 28A@12V Efficiency Retail תודה מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 4150 3.5Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪532 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪57 לוח אם: Asus B85M-G for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪295 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪349 קשיח למחשב שולחני: WD 3TB Sata3 Caviar Green 64MB כמות: 1 - מחיר: ₪518 כונן אופטי: Lite-On Phillips D…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by yaron@,

הייתי רוצה בבקשה לקבל חוות דעת לגביי ספק FOXCONN 350 וואט ..... אמור לעבוד עם מעבד 6300 לוחאם 965 P S3 , וכרטיס מסך 7600GS . תודה.

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  11. הספק שברשותי הוא ה coolermaster rs-500-pcap-i3 שאם אני לא טועה בא בבאנדל עם המארז. המערכת שרצה עליו היא: Amd athlon x4 640 מומהר ל 3.6Ghz. Gigabyte MA-770T-UD3 4G ראם. Nvidia GTX460 סטוק. בעת בדיקת מאמץ עם OCCT, מופיעים לי הנתונים האלה: הראשונה משמאל היא Value באמצע Min והאחרונה Max. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by BloodFist,

על מה אתם ממליצים? החנויות שאני יכול להגיע אליהן זה נועה ופנדה...

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  13. Started by JBar,

שלום לחברי הפורום הנכבדים, בימים הקרובים אני מתכונן לעבור למרכז תל-אביב; לאור מצוקת הדיור והמצב התקציבי, הדירה הולכת להיות איזה באוהאוס מימי מפא"י שלא הייתי סומך על תשתית החשמל שלו יותר מידי. עכשיו, אני מתכונן להעביר את המחשב + המסך הנוכחיים אל הדירה החדשה, והייתי רוצה לדעת איזה ציוד כדאי לי לקנות על-מנת להיות מוגן מכל מיני "נחשולי מתח", "מכות ברק", "קפיצות מתח" ושאר מושגים שלא ממש אומרים לי כלום, מלבד העובדה שהם יכולים לבצע טיגון עמוק של האלקטרוניקה ולדחות את המשחק ב- Crysis Warhead למועד בלתי-ידוע. כעקרון, מה שאני רוצה לקנות זו הגנה מתשתית החשמל הרעועה שיש בדירה הזו (נו... לפחות הדירה לא מפוצלת עם שקעים שהתקין הבן של הקבלן), בכל דרך בה אתם חושבים לנכון. המפרט הנוכחי (כ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, יש ברשותי מארז 3D aurora מבית Gigabyte ואני רוצה לחבר כרטיס PCI כלומר כרטיס הרחבה אני מבין שבמארז הזה על מנת ישנו איזשהוא טריק שצריך לפתוח ציר כזה ואז פשוט לשלוף את המתכת ולהכניס את הכרטיס ושוב לסגור הנה תמונה http://www.hardwarezone.com.au/img/data/articles/2005/1728/ExpansionSlotLock.jpg השאלה בעצם איזה תנועה או כיצד ניתן לפתור את זה ניסיתי כמה מיני תנועות אבל אני לא רוצה להרוס את זה לכן העדפתי לשאול לפני כן אם למישהו יש מארז כזה או מארז אחר שמשתמש בטריק הזה או פשוט יודע יכול להסביר לי איזה תנועה בדיוק צריך לעשות? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. מה אתם אומרים על TJ09 החדש ועל SilverStone ST75F 750W Modular PSU? http://www.silverstonetek.com/products/tj09/interior/tj09.jpg http://www.3dgameman.com/content/view/5146/103/ נראה מדהים! ואיך TJ09 לאומת TJ07 מי יותר טוב?

16. קניתי מחשב לא מזמן והמארז הוא CM690 והקירור למעבד הוא Thermaltake Big Typhoon VX. אמורה להיות בעיית מקום עם שני הרכיבים האלו? הקירור אמור להיות מסודר בצורה מיוחדת כדי שיכנס למארז? (תמונות מצורפות) רואים גם שהחיישן של המאוורר מתחכך במארז, מה שעושה את פתיחת וסגירת המארז בעייתית קצת. השאלה הכללית היא, האם זה נורמלי? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. עד עכשיו הספק שלי 400W ליברטי שירת אותי נאמן (ועדיין משרת את המחשב הישן) עם 0 תקלות. אני מחפש ספק למע' הזו שגם ברמה של הליברטי התותחי בטווח מחירים הזה של 300-360 שח' (500W ומעלה). שקט, חזק ושעושה את העבודה כמו שצריך! המחשב משמש למחשקים-עבודה משרדית-וכמו כן יהיה OC , ובעתיד גם כ.המסך יוחלף לדגם חדש-שזו הסיבה העיקרית להחלפת ספק כח. פרט נוסף וחשוב לא פחות - המחשב דולק כל שעות היממה , כל ימות השבוע! להלן המע' שלי: I5 760 2.8GH GIGABYTE P55 USB3 4096 GSKILL NT F3 500 GB+250GB WD PALIT 4850 SONIC להלן 3 הדגמים : ANTEC TRUEPOWER NEW 550W COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 550W SEASONIC S12II 520W BRONZE אודה לעזרה בבקשה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by oded900,

ספק ג'נרי של 500W יוכל להחזיק X1950PRO וE4300 בOC של 3GHZ?

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  19. שלום לכולם אני מתכון לקנות E8400 INTEL DP43TF 2 X 2GB DDR2 800MHZ CL4 2 HDD 1 DRW NVIDIA 8400GS 256MB יתכן וארצה לשדרג את הכרטיס מסך אך לא למפלצות. חשבתי לקנות את המארז של אנטק שמגיע עם ספק 420 ולא את זה שמגיע עם ספק 360 כדי שהפעולה של המערכת לא תאמץ את הספק או במילים אחרות, שהאוטו יסחוב בלי בעיות והטורים לא יהיו גבוהים. אני צודק או מגזים?

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  20. Started by lipa,

בשביל OC מקסימלי למעבד מרובע ליבה וכרטיס מסך 8800GTS ? שניהם צרכנים כבדים של הספק וב-OC עוד יותר יש לי כרגע ספק של 450W של OCZ , האם זה אמור להספיק ? תודה

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by nigger84,

מחפש ספק למחשב P4 2.8 Prescott Radeon 9800 Pro ושני דיסקים כמובן עלות נמוכה ביותר שאפשר (אבל עדיין משהו סביר ולא זבל) תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by PayneBack3251,

שלום רב רציתי לדעת מה היתרונות והחסרונות של המארזים C590 ו ANTEC 300 כאילו מה עדיף מביניהם ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב (זה מהמפרטים המומלצים למשחקים ב-4500 ללא מסך, רק עם לוח אם טיפה יקר יותר) וראיתי את המארז המומלץ שם : Compucase CI-6A19+ Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - Black+ 120mm Fan שהוא בעל פילטר אבק ניתן לניקוי, אפשרות לשליפה מהירה של הכוננים, בולם זעזועים ל-HD, פתיחת הדלת בצורה קלה ...בהחלט תכונות רצויות מאוד. המחיר ללא ספק כח יהיה בסביבות 250 ש"ח לפי דפדוף מהיר ב ZAP מישהו מכיר מארזים בעלי אותם תכונות שציינתי בפחות או יותר אותו מחיר (עד 350ש"ח) אך עם צורה שונה, משהו יותר דקורטיבי ? בקשר ל"אל-פסק", דפדוף מהיר שוב ב-ZAP מראה "אל-פסק" של 500VA במחיר של 195 ש"ח עם שנה אחריות, לא מצויין שם החברה, האם זה לדעתכם מספיק למחשב, האם כדאי להשקיע באל פסק או שגם …

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  24. אהלן, יש לי מארז ANTEC P150 וספק כוח של ANTEC 430W, ישנה בעיה שאני מחבר IPHONE או HD נייד ליציאות הקדמיות והם לא מספקות כנראה מספיק מתח ואני נאלץ לחברם לאחוריות. מישהו נתקל בבעיה דומה, יש פיתרון? האם זו בעית ספק/מארז/לוח אם? איך ניתן למדוד בעזרת FLUKE את המתח שיוצא? תודה

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by adi11.,

מה ההבדל בין המארזים? חוץ מהמחיר כמובן http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7430 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5346 והאם יש אולי מארז אחר במחיר הזה שעדיף?

• 8 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.