עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by YANIV286,

שלום לכולם היתי מעוניין לדעת האם ספק כוח הג'נרי שלי מספיק כדי להפעיל את הכרטיס מסך הזה GIGABYTE 4670 512MB GDDR3 ואם לא איזה ספק כוח מומלץ לקנות רצוי בתקציב עד 200 ש"ח. תודה לכל העונים

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. היי, אז ככה יש לי בקשה הרכבתי לעצמי מפרט בksp אבל אני לא בטוח אילו מהמארזים שיש להם במלאי יכולים להכיל את הgtx ואם יש כאלה שעולים פחות מ600? אני יודע על שלושה שיכולים להכיל אותו אבל כולם עולים מעל ה650...האם ה soprano או הbravo יכולים? תודה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by parAzoid,

שלום לכולם. אני מתכנן לקנות בקרוב את המערכת הבאה: E6600 965P-DS3 REV 3.3 8800GTX G.SKILL 800 2GBHZ SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR HX520W יש אצלי כבר חלק מהחלקים [לא כולל הכ.מ] ורציתי לשאול האם המארז SUNBEAM TRANSFORMER [שכבר יש לי] יכול להכיל 8800GTX? המארז הנ"ל לא מוזכר בדיון שעשיתם על מארזים שמכניסים ושלא מכניסים GTX. תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by manga05,

אהלן קניתי היום ליברטי ELT400 שהומלץ עליו כל כך בפורום יש לי שאלה בקשר לחיבורים הבנתי שלרוב לוחות האם החדשים יש חיבור 24 פינים, אבל נראה לי שיש לי רק 20 בלוח אם (וסך הכל זה פנטיום 4 ציפסט 845) אז אני רואה שמהספק יוצא כבל כזה של 20 פינים, ועוד 4 שבא דיי צמוד אליו אבל לא מחובר (כנראה כדי שיתאים גם ל 20 וגם ל 24) אז אני לא מחבר את ה 4 האלה לשום מקום, נכון? חיבור אחר שיש ללוח אם, זה במיקום אחר - 4 חורים כאלה. מהספק כח יוצאים שניים כאלה ועטוף עליהם מדבקה FOR CPU כאשר על אחד מהכבלים יש סימן של חץ.. ועל השני רשום 12V. אני חושב שאחד מאלו צריכים להתחבר לחיבור שאני מדבר עליו. איזה מהם? ולמה משתמשים בשני? יש עוד כבל עם חוט שחור ולבן - לשימוש מאוורר. לא הבנתי מה הרעיון שלו... אם זה כ…

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  5. לחבר שלי יש מערכת די חזקה המבוססת על E8400+9600gt+Gigabyte P-35dsl, 4 GB RAM + 2XHD. הספק של כל המערכת הזו הוא HEC 300 trt בלבד. נכון להיום המערכת עובדת בסדר גמור. אך האם יש סיבה לחשוש כי הספק פתאום לא יספיק עבור המערכת? או שאם היום הוא מחזיק אין סיבה לחשוש בעתיד?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. למפרט די חזק יחסית אבל מה יותר טוב מבין שתהם למערכת חזקה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by Winterlord,

אז למי שמכיר או לא מכיר, NZXT הכריזו לא מזמן על מארז חדש, הראשון מסוג Full Tower והוא נקרא Zero. הוא מציע 4 מאווררי 120 בדלת והחברה אומרת שהוא בין המארזים היחידים שמגיעים עם כל 8 המאווררים כבר בפנים. חיפשתי עליו ביקורות ברחבי הרשת אבל לא מצאתי ביינתיים, למרות שהוא נראה מרשים מאוד. מקווה שיהיה לו מחיר סביר. והנה לינק למי שרוצה לראות מעמוד הבית של החברה http://www.nzxt.com/products/zero/

• 30 תגובות
    • 4.5k צפיות
  8. Started by oferdu8,

היי אני קונה מחשב חדש מTMS, מחפש ספק ומארז סגור שקט כמה שאפשר. מצידי שיהיה מכוער. זה המפרט שאני קונה: לא יודע האם הפסק שהציעו לי פה הוא מספיק טוב, או אם החברה הזאת שווה משהו. כנ"ל לגבי המארז. דעתכם? מעבד: Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray כמות: 1 מחיר: ₪1527 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 מחיר: ₪144 לוח אם: Gigabyte GA-H170-D3H for 1151 כמות: 1 מחיר: ₪557 מארז: Antec GX500 + MF600MS כמות: 1 מחיר: ₪485 זיכרון: Samsung DDR4 16G 2133Mhz CL15-15-15-37 כמות: 1 …

9. Started by naknik123,

אני הולך לקנות i7 920 לוח אם ud5 או asus deluxe v2 או gigabyte extreme 6GB זיכרון HD 4890 ואני מתכנן לעשות CF בעתיד. 680W של HIPER יחזיק לי את כל זה? רשום באתר שלהם שהוא לSLI זה יחזיק גם CF? אני קונה מSKYPC אז אם הHIPER לא טוב אני צריך שתמליצו לי על ספק אחר.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. טוב, עד לא מזמן, הסתדרתי עם מארז גנרי שנקנה ב30 שקל בחנות מקומית, העיקר שהיה מקום לשים את החלקים, שלא היו פזורים לי על הריצפה, ושיחטפו מכות וכ'ו, אז עכשיו סיימתי לעבוד ויש לי כ4K, אז כמובן שהגיע הזמן לקנות הרבה דברים בינהם מארז חדש, אז מצד אחד יש את ה p180,מארז יפה,שקט (מאוד חשוב לי), ומקורר חבל''ז, חוץ מהמחיר כמובן של 840 שקלים, מה שדיי כואב להפטר מסכום שכזה, אחרי שאתה עובד שבועיים בשביל זה, אז חשבתי, בסביבות ה500 שקל מה אני יכול לקנות בתקציב הזה, שהיה שקט ומאורר ומקורר טוב, המראה לא חשוב, כי אצלי המארז נמצא במיקום דיי דפוק ומוסתר ברוב על ידי הכוננית אז גם ככה לא רואים אותו. אז מה אתם אומרים האם כדאי הp180, או לקנות אם יש מארז מקורר ושקט עד 500 שקל?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  11. Started by OzZzZz,

שלום כולם! רכשתי אתמול מארז של coolermaster cm 690, למי שכבר יודע הספק יושב בתחתית המארז מה שיוצר בעיה עם אורך החוטים של הספק שלא מגיעים אל הלוח אם. רציתי לשאול אם צריך ספק מסויים בשביל המארז הזה או לחלופין יש איזה כבל מאריך לכבלים שמתחברים אל הלוח. תודה לעוזרים. סליחה לא שמתי לב שכתבתי את זה בפורום של מע' הפעלה האם אפשר להעביר את ההודעה לפורם "ספקים ומארזים"?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by saarxee,

FRACTAL DEFINE R4 או NZXT PHANTOM 410? ההבדל ביניהם אינו גדול, כעשרות שקלים בלבד. לדעתי ה-R4 יפה יותר, זה משנה משהו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. רציתי לדעת איזה מהספקים עדיף? FSP Real 350W 60GLN 120mm Noise Killer FSP Real 400W PA Noise Killer FSP Real 400W 60GN Noise Killer FSP Real 400W 60THA Noise Killer FSP Real 400W PAF Noise Killer כעקרון קניתי את הספק הראשון... אבל יש לי בעית התאמה ללוח M איתו. אני יכול לקנות מתאם שיתקן את הבעיה אבל הוא עולה 55 ש"ח בנועה. אני יכול להחליף את הספק שלי לכל אחד מהספקים האחרים בעלות של 30 שקלים בערך. מה כדאי לעשות? בבקשה תענו מהר... אני רוצה לסגור קניה

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  14. Started by shemiraz,

אני מעוניין לקנות מארז חדש למחשב וקראתי קצת על הcm690 הבנתי שהוא מאוורר טוב מאוד ומרווח ובכללי מארז טוב מאוד ביחס למחיר, קראתי גם בביקורת אחת שהתלוננו על איכות הבניה שלו בעיקר בפאנל הקדמי ורציתי לדעת אם זה נכון או סתם קטנוני מצד נותן הביקורת? אם יש מישהו שיש לו את המארז אשמח לחוות דעת עליו...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by mzlbat,

היי היום נתנו לי ספק חדש במקום הישן שנדפק הישן היה צ'פטיק 550W בכל מסילת 12V היה 25 A החדש צ'פטיק 600 4W מסילות 12V בכל אחת 18 A אגב פיצו אותי בספק הזה בלי לשלם אגורה אחת , הישן נדפק אחרי שנתיים שהחזיק לי מחשב קצת תובעני המפרט 8400 כרטיס מסך 260 -216 - שלושה הרד דיסקים השאלה היא האם זה יחזיק לי את המערכת הזאת ? בלי בעיות וחשש ? כי הישן התחרפן אחרי שעה אחת בקרייסיס 2 שכנראה זה מאיץ את החומרה עד המקסימום אם זה מעבד זכרונות כרטיס מסך , אני יכול להתחיל לשחק במשחק בלי דאגות ? רק לענות על השאלה הזאת וובלי להתחיל לרדת את צ'פטיק ולומר למה זה ולמה לא לקחת משהו אחר ודברים מהסוג הזה ( למרות שהוא מאוד שקט וקריר )

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  16. Started by Phanatic,

אני לפני קניית מחשב ובמפרט שכמעט הזמנתי בחרתי את ה Seasonic S12II 500 מסתבר שלחנות אין במלאי אז נאלצתי לבחור אחר, בחרתי ב Corsair VX450 אבל עכשיו נכנס ל IQPC ספק חדש, ה Enermax ECO80 500W שעולה טיפ טיפה יותר מהקורסייר המערכת שלי תהיה: Phenom II X3 720BE GA-MA790X-UD4P OCZ Vendetta 2 Powercolor PCS+ HD 4850 512MB 1 טרה הארד דיסק וצורב DVD מתוכנן OC לאיזור 3.6-3.8 מישהו מכיר את הספק? אפשר ללכת עליו בעיניים עצומות בגלל שזה Enermax? הסיסוניק נותן 30A ב 12V הקורסייר נותן 33A ב 12V והאנרמקס נותן 38A ב 12V

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  17. Started by explize,

שלום לכולם..המפרט כולו כבר גמור (E6400 לוח GB 965P S3 וכו' וכו') אבל המארז שבחרתי לא נמצא בחנות שאני קונה ממנה SKYPC- רציתי ANTEC SONATA 2.(מי שמכיר את המארז...אלו הדרישות שאני רוצה במארז שיבחר בעתיד הקרוב) המחשב מיועד לעבודת אודיו(הקלטות ועריכה) ורצוי שיהיה שקט(במיוחד הP/S-בעצם שאני חושב על זה זה הפריט המרעיש,אלומיניום לא עושה רעש) ולפחות 400W. אם יש לכם המלצה אחרת ללכת עליה אני אשמח לשמוע...כי אני לא מעוניין להביא חלקים מחנות לחנות.. (אני חשבתי על כיוון הTHERMALTAKE SOPRANO BLACK/SILVER DUAL 120mm 430W- אבל אני לא מכיר את הספק שהוא מגיע איתו, מבחינת חיבורים(נתיקים או שיעשו שם בלאגן בצמות...מאווררים/רעש/שליטה במאוורר..וכמובן עמידות בפני המתח ונזקי החשמל הישראלי) אין לי ע…

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  18. Started by ori_,

האם קיים מארז עם מסנני אבק בעלות של עד 300 ש"ח (חריגה קלה אפשרית). מצאתי מארז של Coolermaster דגם 370 המכיל מסנני אבק, אך מסנני האבק שלו מכסים רק חלק מהמארז. תודה רבה, אורי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shahar0592,

השאלה היא העם הוא יחזיק E8400 בOC ל-4.6 וכרטיס מסך HD4670 ATI לוח אם ‏EP43-UD3L ושתי ג'יגה זיכרונות (הספק Real P) ואם לא יש משהוא זול ויעיל לעבודה (חסר תקציב ^^")

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Mydew,

היי. הזמנתי כבר מחשב עם הספק של chieftec דגם - 550W Active PFC, 12cm Fan (24pin). במקור תכננתי ללכת על ספק של Thermaltake, אבל המוכר אמר שהוא ראה הרבה כאלו מתקלקלים לאחרונה והוא לא ממליץ... הוא המליץ על הספק של Chieftec ואני הסכמתי. כעת, אני דואגת שעשיתי טעות. קיבלתי המלצה מחבר בעבר על הספק של Enermax דגם Tomahawk 450W Active PFC 12cm. נאמר לי שהוא מספיק למחשב שלי (מעבד אינטל E7500, לוח אם של ג'יגבייט EP43 וכרטיס מסך zotac 9800gt). כשחזרתי הביתה מיהרתי לבדוק על הספק שהמוכר המליץ עליו וגיליתי שלא תמיד יש ביקורות טובות על החברה (chieftec). האם שווה לבקש מהמוכר להחליף לספק של Enermax למרות שהוא 100W פחות, או שאין לי מה לדאוג מהאיכות של הספק של chieftec (או לפחות מהדגם שכת…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by OutRaGe,

שלום המערכת: AMD Phenom II 810(Quad core) Gigabyte MA-770T-UD3P Kingston 2x2GB DDR3 1066Mhz HD4850 WD 640GB Blue צורב DVD הקצבתי בערך 300 שקלים לספק חדש.. התחלתי להסתכל קצת ועם מאמץ אני יכול להגיע לS12II-500 של Seasonic או ל-Tomahawk 500W של Enermax מה דעתכם ? - אגב יש איזהשהוא סטנדרט מבחינת הגודל הפיזי של הספקים ? כי יש לי מארז ג'נרי אני מפחד שלא ייכנס תודה מראש, לירן.

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  22. שלום לכולם קיבלתי את כרטיס המסך radeon hd2900pro לכרטיס הנ"ל צריך לחבר שתי חיבורי חשמל של 6 pin , בספק שלי יש רק אחד כזה הספק הוא מסוג enermax דגם EG425 , מישהו יודע מה ניתן לעשות , אולי יש מתאם או משהו דומה תודה

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  23. Started by liav25,

האם 4870 של רדון יתאים למארזים הבאים ? הכוונה היא בלי לוותר על שום רכיב על חשבון מקום במארז. אנטק 300. אנטק סונטה 3. CM CENTURION 534 CM CENTURION 590 NZXT ALPHA אם יש לכם המלצות לעוד מארזים שקטים (עד 300 שקלים עם חריגה קלה) שהכרטיס ייכנס בהם מה טוב. מה ההבדל בין ספק OEM לספק RETAIL ? האם בSEASONIC 500W OEM יהיו לי חיבורים בשביל : הארדיסק 1 כונן DVD אחד. חיבור לספק שיתאים ל4870. תודה לעוזרים ושנה טובה.

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  24. Started by DJ_Yaniv,

ספק כוח ‏Golden Tiger‎ - ‏400W, 12cm Fan (24pin) רציתי לשאול אם הספק הזה יחזיק את המערכת: PD 820 2.8Ghz 1GB 800Mhz HD2900GT 256MB ורציתי לדעת כמה A מספק הספק במסילה של ה 12V ?

• 14 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.