עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by ImAllMostAwake,

זה המפרט שלי היה לי לפני הOCZ את ENERMAX LIBERTY 500W (מודלרי) אני מחפש ספק יציב ואמין שקט ועדיפות למודלרי חוץ ממה שמחובר בבורד, מחוברים גם באופן מלא כל הUSBים שימוש מלא, אז גם שיהיה מספיק חזק תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 21.03.2010 בשעה 16:39:27 54 צפיות מאתמול, ותגובה אחת איןסורי על ההקפצה עבר יום לפי החוקים זה נראה לי בסדר אני אשמח לתגובות !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. בעיה קטנטונת אוקי קניתי את המחשב שלי לפני שבועיים +, עכשיו אני רוצה להתקין במכסה השמאלי של המחשב עוד מאוורר של 120 או 140 מ"מ אבל שמתי לב שאולי תיהיה בעיה של מקום, לקחתי מאוורר 80 מ"מ שהיה לי זרוק בחדר סתם ניסיתי לשים אותו וצדקתי MUGEN 2 מפריע למאוורר, העובי של המאוורר קצת יותר מידי עבה... בדקתי עם העובי של המאוורר 80 מ"מ מקרה מיוחד אבל כנראה שלא הוא באותו עובי כמו שאר המאווררים שיש לי במחשב : \. מה לעשות? עובי המאוור 25MM

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by yohaish,

והאם יש כל כך הרבה הבדל ביניהם אני מדבר על הספק של 650W http://www.seasonicusa.com/PDF/Catalog/NEW/Bulk/PC/ATX/SSP-XXXRT-Active-PFC.pdf או http://www.seasonic.com/pdf/datasheet/NEW/Retail/M12II%20Bronze-650-750-850.pdf תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by nizans,

מחפש המלצה לספק לHTPC מעל 380V (הספק הקודם היה 380 לכן אני לא רוצה לרדת מזה למרות שאולי אפשר פחות) תקציב 200-250 עד היום השתמשתי ב ANTEC earthwatts. נהרס לי בהפסקת חשמל. אני רוצה לקנות את אותו הספק אבל רציתי לבדוק אם יש ספק יותר ממולץ באותו טווח מחירים. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. המארז והספק למחשב, E6420,8800GTS,2007WFP , אני לא עושה OC. המראה של המארז פחות חשוב לי. העיקר שהספק יהיה לכמה שנים ויחזיק את המערכת בצורה יותר מטובה ושהמארז יהיה מאוורר בצורה טובה, אם יהיה שקט זה רק בונוס אבל לא על חשבון האיכות שלו ושל הספק.. תודה!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by kip,

יש לי 4870 שצורך 2 חיבורי חשמל 6 פין. PALIT חיבור אחד בא מהספק. לגבי השני... נאמר לי לחבר מתאם מולקס ל 6 פין. מה שראיתי בגוגל זה 2 מולקסים שמתאחדים ל 6 פין אחד. בחנות קיבלתי בטעות מולקס 1 ל 6 פין (פעם שנייה שהם עושים טעות... אולי זה ההסברים שלי...) המחשב סרב לעלות כשהכרטיס חובר בחיבור 6 פין אחד, עלה לאחר חיבור 6 פין שני (ממולקס אחד). האם זה מספק מבחינת צריכה? האם עדיף כבל 2 מולקס ל 6 פין ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by BigDragoon,

רציתי לדעת אם החישוב הבא של ההספק של המפרט הבא תקין: E6600 - 65Watt HD 320GB - 15Watt 8800GTS 640 - 270Watt GIGABYTE DS3 - ??? LG DVD_RW - 45Watt זיכון - זניח (1.5 - 2 וואט לאחד) כמה בעצם צורך הלוח אם? האם נכון לחשב ככה את ההספק?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by RonCohen,

היית לי בעיה בTX750 והציעו לי בלי להוסיף כסף את הספק Enermax modu 82+ 625W מה אתם אומרים להחליף או לא?? המערכת שלי היא Core I5 750 GigaByte GA-P55M-UD2 GTX570 שאני יקנה בקרוב KingStone DDR3 2GBx2 1333Mhz מבחינת איכסון יהיה שתי SSD ודיסק HDD לגיבוי בגודל 2TB

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מי שמכיר אותי יחייך למשמע השורה הבאה מי שלא, תיכף תבינו. 2 מחשבים שנקנו ונמכרו ב2007 וחצי שנה מאז עם לפ טופ זה לא פונקציה. אני רוצה לקנות מחשב שיחזיק לי יותר מחצי שנה (לא מבחינת חומרה אלא מבחינת אם הוא "ייראה לי" ואני לא ארצה למכור אותו אחרי כמה חודשים ולקנות חדש) ;D אז הפעם אני הולך על כל הקופה - על הכי טוב. נקנה כבר: מצלמת Logitech QuickCam PRO 9000 Thermalright 120 Extreme 2 דיסקים של WD ABYS 500GB הגרסה החדשה של הYS (!). יש לי ראפטור150GB רגיל שאני רוצה למכור למישהו ולקנות ראפטור150GB דגם X שקוף בשביל המארז ששל זלמן ששם הוא מונח ככה שרואים את ה"בפנוכו" דרך החלון השקוף. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ השאלה היא מה ההבדל בין…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מה דעתכם? Tools: phillips screwdriver, black permanent marker 1. unplug psu 2. remove front panel by gently pulling it to the front (it's held in place by six plastic knobs) 3. unscrew the two screws below the power button and remove the bezel that they were holding 4. gently pull the power button housing from the front panel 5. peel off the hot glue from below the power LED until you can pull out the LED from the power button housing 6. apply black permanent marker on the LED (covering only the top of the LED was still too bright for me, I partly covered the sides too) 7. reassemble 8. enjoy

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Offset,

שלום, קניתי את ספק הכוח של Antec דגם VP450P עם הספק של 450 וואט. הרכבתי אותו ואז שמתי לב שקיבלתי מעיין כבל לחשמל מוזר כזה נראה לי חיבור סיני: השאלה שלי האם אני צריך מתאם לכבל הזה ואז אני יקנה או שכבל של הספק כוח החלש הישן שלי יספיק ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם אני רואה פה המון דיונים חסרים מתוכן שבהם ממליצים לאנשים ספק כח כזה או אחר בטוענה שהוא לא ספק ג'נרי ועל כן איכותי. אני רוצה באמת ובתמים להבהיר בדיון מהם הפרמטרים שגורמים לספק כח להיות איכותי . מאחורי ניסיון הרכבה של למעלה מ 200 מערכות מחשב רובן ככולן עם ספקים המוגדרים ע"י ה"המון הזועם " כג'נרים ללא מותג מוכר. אז בבקשה מכל אלה המתיימרים להיות מומחים בבקשה ממכם אנא פרטו בשבילנו פשוטי העם מה הופך ספק כח לאיכותי ואל נא תתרצו זאת במדבקה של שם מותג יפ ומוכר.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, אני מתלבט בין שני ספקים: Thermaltake Though Power 650W 52A/12V 4XRails SLI Corsair 650TX 52A @ 12V שניהם עולים אותו מחיר - 581 ש"ח ב-TMS. אני מתכנן לרכוש את אחד מהם ביחד עם Coolermaster CM 690. אני רוצה לקנות בהמשך את Radeon HD 4870 X2. אז על איזה ספק אתם ממליצים?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by doronbxx,

אני לפני רכישה של המארז בצבע לבן ,זה המפרט שהיה: intel 5930K Asus X99 Deluxe G.skill 4*4 2666 Corsair H80i Seasonic M12ii Bronze 750W Gtx 460-מחליף בקרוב אשמח לחוות דעת או עצת יעול

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by JSK,

שלום, שאלתי אותכם האם ההאק 400TRT יחזיק לי את המערכת שמפורטת בצד ואמרתם שכן, אבל אני משדרג א הכרטיס מסך ל X1950PRO 356MB של Sapphire. הספק יחזיק גם אותו, או שצריך משהו חדש? אם צריך ספק חדש, מה הספק הזול ביותר שיחסיק ושנמצא בIQPC.CO.IL? תודה, ואשמח לתגובות מהירות כי זה קצת דחוף.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. זה יתרון? או אפשר שלא להתעקש על זה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by summer69,

שלום לכולם! בתחילת השבוע הלך לנו הups בעבודה. הוא נדלק ועובד, אבל ברגע שיש איזשהו נפילה קצרה במתח הוא נכבה, ואיתו ביחד כל מה שהוא מחזיק. כנראה שהוא עשה את שלו כבר אם הוא לא מצליח לייצב את הזרם (אם זה המושג, לא מבין בזה כל כך) ולהחזיק את כל מה שמחובר אליו. רשת החשמל כאן לא כ"כ יציבה ולפעמים יש כאן נפילות קצרות של כמה שניות, בד"כ בשעות הערב. זה קורה פעם - פעמיים בשבוע. מה שיש לנו עכשיו זהprpc1050 של advice קנו אותו לפני כמה שנים והאחריות עליו כבר נגמרה. בכל מקרה רציתי לקבל המלצה לאל-פסק, ואת זה הוא אמור להחזיק: ראוטר של NetGear DGFV338 p4 מבוסס פרסקוט שמשמש כפיירוול (SmoothWall) שרת של HP ישן - ProLiant ML350 (מעבד Xeon 5110, זיכרון 2GB וזוג HD, לא יותר מידי נראה לי) בגדול …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Reze,

שלום אני צריך שתמליצו לי על מארז עד 350 שקל עכשיו חובה שהוא יהיה עם דלת (כוננים מוסתרים) אם אפשר תירשמו לי גם אם כמה מאוורים זה בא וכמה אפשר לשים נץב בבקשה להביא לי הצעות מאזור המרכז כי אני גר בראשון

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Kukishin,

רכיבים: E6600 2GB 800MHZ 8800GTS P5B DELUXE תקציב בערך 500 ש"ח, תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם יש ברשותי את הלוח שבחתימה שיש בו את חיבורי הכח הסטנדרטיים: 20 פין + 4 פין הרגילים ועוד כניסת מולקס שיושבת בחלקו התחתון של הלוח אם. כרגע המחשב עובד מבלי שהחיבור התחתון יהיה מחובר, והוא עובד בסדר למעט מקרים שבו הלוח מתחיל לצפצף צפצופי אזהרה מבלי סיבה מסוימת, בחוברת של הלוח חברת אביט ממליצה לחבר את הספק לחיבור הנוסף לטובת יציבות מירבית של סביבת העבודה, יש לציין שיש לי כרטיס מסך מסוג X850 PRO שגם צורך כח מהספק והמערכת שלי עמוסה למדי: 2 דיסקים קשיחים, 2 כוננים אופטיים, כרטיס קול לא מובנה, כרטיס מסך זללן כפי שצוין וזהו בערך. להלן ציטוט מהחוברת של הלוח: The auxiliary 12V power connector [POWER1] provides an additional power source for devices added on PCI Express slot…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מה הכוונה שאומרים "מודולרי" בספקים? והאם זה דבר שיכול להועיל במשהו?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by matanyabs,

אשמח לדעה על 520w Seasonic M12II

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. האם הם נכנסים? תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by DrStyle,

הזמנתי מחשב, והיה מתוכנן CM690 +2 מאווררים אז המוכר הציע לי את הTEMPEST באותו מחיר, והסכמתי אחרי זה הסתכלתי קצת באינטרנט והגעתי למסקנה שהCM690 פחות רועש ויותר סולידי כזה.. אז החלטתי לקחת אותו בראש שקט ואמרתי למוכר לשנות.. בקיצור, אם אני מקבל את שניהם באותו מחיר, מה עדיף לקחת? אם לקחת בחשבון רעש (למרות שהמוכר אמר שהNZXT לא מרעיש בכלל) וגם האור הכחול יכול להפריע בלילה ולא נראה לי שיש כל כך חשיבות בין ה5 מאווררים של CM690 ל6 של NZXT בקיצור כבר דיי שיגעתי את המוכר.. ועכשיו אני עם ההזמנה של CM690.. להשאר? נ.ב למי שיש CM690.. הוא נראה ממש לא משהו? כי לפי מה שראיתי הוא נראה פשוט רצח..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני מתכוון לבנות מחשב חדש חזק לצורכי וידאו אודיו 4k המפרט: לוח - evga x99 micro 2 מעבד - e5-2695v3 כרטיס גראפי - gtx 1080 זכרונות - 64gb dominator האם ספק 1000w יהיה אוברקיל??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.