ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מארז שקט ככל האפשר עם זרימת אוויר נורמלית עד 500 ש"ח. מתלבט בין Antec P280 Antec Solo II Corsair Obsidian 550D - האם הוא באמת מצדיק את ה 150 שקל יותר? ועוד המלצות אם יש. תודה
-
המפרט הקיים: לוח אם: MSI Z170A Gaming Pro Carbon מעבד: i7-6700 כ. מסך: GTX-1070 (x2) SLI כ. רשת: TP-Link AC1900 Wireless Dual Band PCIe אחסון: 1TB HDD אחסון: Samsung 850 EVO 250GB אחסון: Crucial MX300 M.2 275GB זיכרונות: Kingston HyperX Savage 16GB (2x8GB) 2400MHz DDR4 CL12 מארז: Antec GX500 Window ספק כוח: FSP Hydro X 650W החלטתי להחליף את הספק מכמה סיבות: הוא די רועש מישום מה, ציפיתי שיהיה שקט יותר. המחשב שודרג מאז הצורה הטבעית שלו וההספק כבר די גבולי לדעתי. הספק שכרגע יש במפרט לא מודולרי. אני מאוד מצטער שלא חשבתי על זה לפני שרכשתי את המחשב אבל זה מה יש כרגע. יש לי התלבטות בין ארבעה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן להביא מKSP באילת את ה Corsair C70 וקירור MUGEN 4 שילוב טוב או שיש לכם המלצות בכיוון?(בתקציב דומה)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היכן אני יכול להשיג ספק לרכב או פתרון דומה למחשב מבוסס ATOM שאני בונה.. בהקשר לתרד זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=414422.0 או ספק קטן מאד שהפטנט הזה יכול להפעיל אותו! http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6510&perur=2&t=9&c=274 [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי ספק כוח 450 W של AMD . האם אני צריך לשדרג אותו כדי שיתאים ל כרטיס גרפי 5770 של ATI? (לפני היה לי כרטיס גרפי 7800 ) תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי UPS של אדוויס. דגם PRPC750. הוא מגיע עם תוכנת הורדה (USB) בשם UPSMON שנראית כאילו היא נכתבה ל- Windows 3.11. האם יש תוכנה חופשית אחרת שאתם ממליצים? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מארז וספק כוח ביחד למחשב סטנדרתי הכי זול שאפשר באזור המרכז
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
העומק הסטנדרטי של מעמדי טלויזיה לפני בדיקה מהירה בקטלוג של איקאה נע סביב ה40 סנטים מהו העומק הסטנדרטי של מארזי מחשב? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הספק: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=NE550M המפרט: i7 6700 GA-H170-D3HP 660 gtx hdd ssd 16g ddr4
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהו ספק ג'נרי? מהו ספק מודלרי? מה ההבדל בינהם? בתודה YDOB
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום HWZone אז ככה יש לי CM590 והמאוורר של ה-לוח אם- הפסיק לעבוד אני חייב להחליף אותו,השאלה היא מה הגודל של המאוור? זה המקורי של CM590,לא החלפתי מאז. 75mm? איך זה הולך,כבר שכחתי תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם החומרה הבאה: core i5 4670 amd r9 280x seagate 2TB samsung 840 128GB SSD אני קונה מ TMS. תיכננתי לקנות מארז באנדל שבא עם ספק כוח seasonic 500W, אבל הבנתי שזה יהיה נמוך מכדי לתמוך בכרטיס מסך. אז רציתי לשאול מה דעתכם על זה: http://www.tms.co.il/product/12156 ספציפית יש לי 3 שאלות: 1. האם אתם מכירים בעיות ספציפיות עם המארז הזה? 2. האם הוא פיזית יתמוך בגודל של ה amd R9 280X (הדגם הזה: http://ksp.co.il/?uin=20613) 3. האם הספק כוח יספיק לצרכים האלה? מהתייעצות בפורום כרטיסי מסך הבנתי שהספק הזה הוא לא אופטימלי ואפשר להשיג ספקים טובים יותר באיכות ובמחיר, אבל הבאנדל הזה משתלם יותר מקנייה בנפרד של מארז וספק.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נראה שאני זקוק למארז חדש, כרגע עם Antec One. שדרגתי שילוש כולל קירור נוזלי - Antec Mercury 120. הקירור החדש לא נכנס למארז שלי, לא מאחור כי זה צר מדי, ולא מלמעלה כי חיבור הלוח (GA-Z390-UD) לספק נמצא למעלה והרדיאטור חוסם את הגישה לחיבור הזה. מקווה שהסברתי כמו שצריך. אשמח להמלצה על מארז Full ATX רחב מספיק וזול יחסית. מתכנן לרכוש בהקדם האפשרי. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אני מעוניין בקנייה של אל-פסק (הדחיפות לקנות עלתה מאתמול והתחזקה היום רק בגלל הפסקות החשמל הלא יזומות של חברת חשמל ה**** הזו שגרמו לי גם אתמול וגם היום להתעצבן ולקלל את האמ* ואותם לשווא ולאבד מידע שכתבתי במסמכים ולא שמרתי אותם, וגרמו לי להתקשר לפני 5 דקות ולצעוק ולדרוש מהטלפנית הסברים מה זה אמור להיות רק בגלל הקריז שחטפתי. תמיד אמרתי לעצמי נקנה כשאני אקנה מחשב חדש, גם ככה ההפסקות בדרך כלל בלילה ואני לא על המחשב בלילה. אבל כנראה שאני אקדים תרופה למכה ונקנה אל-פסק שיגן על המחשב וימנע ממני התקפי קריזות.) אני לא מבין כמעט כלום בנושא. אני מעוניין באל פסק שיתחבר למסך ולמחשב (רמקולים אין צורך כמובן) בתקציב הנ"ל 300-500. מסך CRT דגם- LG FLATRON F700B 17'' ספק כח של המח…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את הספק 350W-60GLN של FSP מכאן http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=52&proid=121 ולוח אם למעבד AMD של ASROCK מדגם ALive SATA2-GLAN AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E. נאמר לי שהספק לא תואם את הלוח אם מכיוון שלספק יש 25 פינים וללוח אם יש 20 פינים או משהו כזה.. האם זה נכון? ואם כן, איך פותרים את זה? יש איזה מתאם? יש לוחות אם שאפשר לקנות מ-KSP והם כן יתאימו לספק? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין לגבי החלפת הספק שלי לספק איכותי וחשוב שיהיה גם שקט, מבחינת עלות אין בעיה, אני מתכוון לחבר 2 כרטיסי מסך עם צריכה מקסימלית של 170W בCF לכן אצטרך ספק מתאים. ממתין להמלצותיכם...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז עד לא מזמן המחשב היה נדלק בצורה של גנרטור, ואז דקה 2 אחרי שעלה הווינדוס זה הפסיק. עד לפני כמה ימים אולי שבוע וקצת, המחשב השתנה וההדלקה היא שקטה . אבל הבעיה ששומעים את המאוורר פועל ללא רישרושים או חריקות , אבל זה חופר. נקתי את הססספק והאמוורר שלו רק מבחוץ ,לא נגעתי בציר המאוורר. מה ניתן לעשות כדי שיהיה שקט? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי שמכיר אותי יחייך למשמע השורה הבאה מי שלא, תיכף תבינו. 2 מחשבים שנקנו ונמכרו ב2007 וחצי שנה מאז עם לפ טופ זה לא פונקציה. אני רוצה לקנות מחשב שיחזיק לי יותר מחצי שנה (לא מבחינת חומרה אלא מבחינת אם הוא "ייראה לי" ואני לא ארצה למכור אותו אחרי כמה חודשים ולקנות חדש) ;D אז הפעם אני הולך על כל הקופה - על הכי טוב. נקנה כבר: מצלמת Logitech QuickCam PRO 9000 Thermalright 120 Extreme 2 דיסקים של WD ABYS 500GB הגרסה החדשה של הYS (!). יש לי ראפטור150GB רגיל שאני רוצה למכור למישהו ולקנות ראפטור150GB דגם X שקוף בשביל המארז ששל זלמן ששם הוא מונח ככה שרואים את ה"בפנוכו" דרך החלון השקוף. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ השאלה היא מה ההבדל בין…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לקראת רכישת מארז חדש ירדתי פחות או יותר ל2 אופציות, ה-HAF 922 הותיק או הLANCOOL PC-K62 המהולל. כאמור בשניהם יש הרבה מקום לסידור כבלים ורכיבים גדולים, ודבר אחד חשוב לי מכל - קרור. כעקרון לא אכפת לי בכלל מרעש, המטרה המרכזית שלי בשדרוג המארז (כרגע מסתדר לי עם מארז ג'נרי קטנטן של אייבורי עם 2 מאווררי 90מ"מ) היא סידור הכבלים, המראה וביצועי הקרור. על איזה מהמארזים הייתם ממליצים לי ללכת בהתאם לנאמר?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט: Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 Gigabyte MA-770TA-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 7, יחידות 2 Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box כעקרון יש לי ספק מלפני 3 שנים שבא יחד עם המארז של 500W, אפילו הוא לא שייך לאף חברה, אבל לפי הכוח, הוא נראה לי מספיק חזק. ואם לא, המלצות לספק טוב, חזק שיחזיק את המפרט (וגם לעתיד, אם אני יצטרך עוד ראם וכאלה בקטנה)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, סופות הלילה לקחו איתם את הספק שלי, Enermax 400w כשקניתי אותו אנרמקס היו שם דבר ברשת אני מחפש תחליף למערכת עם intel QX9650 לוח P5B 4 גיגה זכרון, 4 HDD וכ. מסך ATI 4850 או משהו איזה ספק אני צריך ? (עדיף 300 ש"ח בערך) חשוב שיהיה שקט, ואם אפשר גם מודולרי. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
התחדשתי במחשב חדש ואיבדתי את המפרט המדויק שלו, את שאר הרכיבים כבר גיליתי ונשאר לי רק המארז והספק כוח נראה לי שהם באו ביחד כי פתחתי את המחשב ועל הספק רשום CM650, בכל מקרה אם אפשר לזהות את הדגם המדויק אני אשמח.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למפרט הזה: Z68MA-D2H-B3 s1155 -לוח אם Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB -מעבד Scythe Mugen 2 CPU Cooler -קירור HD 6950 2GB CF -שני כרטיסים גרפים 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE x2 וצורב + כונן קשיח 1T האם הספק שמצויין בכותרת יספיק ?( גם OC למעבד יהיה בעתיד)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שהכותרת נראית מוזר, אבל אין לי עוד דרך להסביר את התופעה הבאה : הספק שלי (FSP 750W) הוא ספק גרוע,לפי כל ביקורת שמצאתי באינטרנט, ועשיתי טעות כשקניתי אותו. הוא עושה רעשים בזמן מאמץ ועל זה כבר פתחתי דיון פעם. בכל מקרה, כאשר אני מבצע בדיקת מאמץ דרך OCCT: בדיקת Linpack, המעבד לא עובר את ה 70 מעלות. הספק לא עושה רעשים משמעותיים, המתח של 12V יציב. בדיקת Power Supply (שמשלבת את אותו Linpack ועוד בדיקת כרטיסי מסך) - המעבד עובר את ה 85 מעלות. הספק מרעיש מאוד, והמתח של 12V משתנה בצורה משמעותית, ונע בין 11.58 לבין 11.90. מכיוון שבשתי הבדיקות, העומס על המעבד אמור להיות אותו עומס - האם יכול להיות קשר לספק כוח (ולעובדה שישנן קפיצות מתח משמעותיות?) מעבד : AMD x4 955 @ 4.0GHz לוח …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-