ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
היי כשתי מערכת מבוססת i5 +HD5750+4GB MEM - שאלתי - CHIEFTECH 550 PFC APS 550S- ספק טוב? יחזיק? עלה 350 ש"ח באריזת רטייל, טרם נפתחה. לא הבנתי זה ג'נרי? לא ג'נרי? ומה מומלץ , כי ממה שהיה בKSP זה היה הכי סביר. המלצתכם, להשאיר הספק? או להחליף כל עוד ניתן אם יש צורך בתודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לפני רכישה של חלקים לאט לאט כדי לבנות מחשב חדש. אני מעוניין ללכת על הסונטה 3 plus, דיי סגור על זה כבר הרבה זמן. בנוגע לכרטיס או לכרטיסי המסך, רציתי לוודא שאין בעיה להכניס 2 כרטיסים ב-CF למארז הזה, וגם ידוע על כל מיני בעיות אורך... רציתי לשאול האם יש פה במקרה מישהו עם אחד מהכרטיסים והמארז הנ"ל. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום במחשב שלי נשרף ספק הכוח לאחר שעבד 5 שנים אני צריך ספק איכותי שיחזיק מעמד עד המחיר של 300 שקל האם בחירת הספק תלויה במפרט שלי? (אם תצטרכו איזשהו פרט תכתבו) האם יש חנות מומלצת שתוכל גם להתקין את הספק (באיזור מרכז המדינה) או שההתקנה לא קשה?
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לאחותי מחשב ישן שמשום מה ההארד-דיסק נדפק, אז חיברתי אותו למחשב ה-2 (שניהם IDE) והוא לא רצה לעשות POST בגלל ה-HD של אחותי, אחרי שחיברתי אותו כ-SLAVE. אוקיי, הדלקתי את המחשב בלי ה-HD, הוא נכנס ל-WINDOWS ואז חיברתי אותו, המחשב זיהה אותו והכל טוב. אחרי זה, המחשב נכנס ל-Hibernation, וכשניסיתי להדליק אותו, הוא לא עשה POST...עוד פעם התרחיש מהפעם הראשונה. נכנסתי ל-WINDOWS, באתי להכניס את הכונן, והמחשב התכבה בעצמו. ניסיתי להדליק אותו, אבל הוא לא נדלק. החלטתי לקצר לו את המעגלים לכל מקרה (זה תמיד עובד), הוצאתי את חיבור החשמל מהספק, כיסיתי עם האצבעות את שלושת החיבורים והדלקתי, כנראה שבאותו רגע לא שמתי לב ולחצתי על 120V. הדלקתי את המחשב ו....בום! יצא עשן מהספק...FUCK! נו טוב, הוצאת…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
המחשב נקנה מאייבורי, בעל ספק 450W של EZCOOL לפי התווית נותן 12A במסילה 12V1 , 24A במסילה 12V2... בעל שני חיבורי 6PIN, שנת ייצור 2009 סה"כ 36A. השאלה אם יצליח להחזיק כרטיס 4870 או GTX260 המפרט עצמו רשום בצד, בסיסי ביותר, המעבד בOC של כ15%... תודה לעונים !!!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים אז נסגרתי על מחשב וקניתי מKSP מעבד 12700K לוח z690 tuf wifi d4 קירור noctua d15 אני עובד עם שני מסכים של 27 אינץ אם זה משנה יש לי כרגע gtx 1650 super והוא המליץ על לקנות 750w אם בעתיד אני ארצה להחליף כרטיס זרמתי איתו והוא שם לי את המארז והספק הבאים: ** קישור לחנות שאינה מאושרת לפרסום ** ** בעל חנות, רוצה לפרסם בפורום? יש לנו חבילת פרסום לחנויות מחשבים במיועד בשבילך! פרטים נוספים ** ** קישור לחנות שאינה מאושרת לפרסום ** ** בעל חנות, רוצה לפרסם בפורום? יש לנו חבילת פרסום לחנויות מחשבים במיועד בשבילך! פרטים נוספים ** חזרתי הביתה וראיתי שיש ספקים מודולרים ושאין צורך לסדר את כל הכבלים ואמרתי …
-
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
המחשב נועד לאופיס, אינטרנט, סרטים ומשחקים רגילים עד בינוניים מינוס. הדגש החשוב הוא על אמינות ועמידות לאורך זמן וזה אומר גם שחשוב לי שיתאים לויסטה בעתיד. חשוב לשאול האם צריך להוסיף מאוררים או קירור? האם המארז מתאים? להלן המפרט: L1770HQ מסך דק LG L1770HQ 17 LCD מחיר לפריט - 1,385.00 ¤ IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,130.00 ¤ לוח אם GigaByte GA-965P-DS3 מחיר לפריט - 984.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS מחיר לפריט - 450.00 ¤ כרטיס מסך Gigabyte GeForce 7300GT GV-NX73T256P-RH מחיר לפריט - 533.00 ¤ צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 מחיר לפריט - 182.00 ¤ כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB מחיר לפריט - 39.00 ¤ מארז COMPUCASE CI-6A19 מח…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
4 HD 2 CD יש לי ספק דיי ישן ומעפן (בזמנו עלה לי 100 שח+-) מצויין בו 650W אבל לך תאמין לו. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר ספק כח של 20 פינים ללוח של 24 פינים? האם הוא יעבוד או שלא ידלק בכלל או שיעבוד ויהיה נתון למצב של סיכון המערכת.
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי מתעניין בקשר למארז הזה שעולה 1000 שקל (מאוד צריך שקט בגלל שהוא בעסקי המוזיקה) ואני אומר לו שזה ממש יקר יחסית למארז (פלוס מאוורים נפרדים של זלמן). מה דעתכם על המארז?האם הוא שווה את הכסף?בזבזני? יש לכם הצעות למארזים אחרים (אפשר להחליף למאווררים אחרים) שעולים פחות אבל שלא ישמעו אותם בכלל (קירור מים לא בא בחשבון :)? עריכה:מפרט ממש ממש לא חזק,76GT+ 1GB 667 + 3800X2. עריכה 2:לא הולך לעשות OC תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה היופ פירקתי את המחשב לנקות את המאורר הקדמי של המחשב והוצאתי את הכבלים שמתחברים ללוח אם וחיברתי כמו שהיה כתוב בלוח אם...הכל עובד כמו שצריך רק התאורה של הקדימה של המארז הפסיקה לעבוד מישהו יודע מזה יכול להיות? ד"א אני לא זוכר אם היא עבדה לפני פשוט אני לא יודע מה הבעיה בדיוק ..תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באותו התקציב הרי ניתן לקנות http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3563, שלפחות מבחינת קירור הוא טוב בהרבה... אולי מישהו יסביר לי...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אל פסק של "איתן הנדסה" מדגם VPU625. הוא עושה רושם תקין: נורה דולקת, מצפצף בעת נפילת מתח, ובתוכנת החיווי (אמילי) ניתן לראות שהסוללה טעונה במלואה (וכל שאר הדברים תקינים). בכל זאת, כאשר המתח נופל, המחשב מתכבה מיד, על אף הצפצופים של המכשיר (הכל מחובר כמו שצריך). ייתכן שהמכשיר לא מתאים למערכת שלי? המערכת שלי היא: Enermax Liberty 400W Intel E6600 Geforce 8600GT Gigabyte P35-S3 Dell 2007fp 20" LCD ואם יש לכם המלצות לתוכנה לאל-פסק שנראית יותר חדשה מאמילי, אני אשמח. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למארז וספק (אין צורך בהספק גבוה במיוחד - מדובר על מפרט ללא כרטיס גרפי נפרד) איכותיים ואמינים. (רצוי כאלה שנמכרים גם ב skypc או ב pandas). תודה מראש למי שיעזור
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי קישור למוצר באתר המקורי. תגידו לי דעתכם והאם שווה לי להשיג אותו. בתודה מראש בעיקר איכפת לי שמארז יהיה מקורר כמו שצריך, עם הרבה מקום, נוח לעבודה, ואמין ואיכותי. פחות משנה לי מראה(לא מתלהב מכול מיני דלתות שקופות , אורות וכו') http://lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=131&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=61
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
במהלך שיטוטי (מלשון לשוטט) בבאתר KSP נתקלתי במארז HTPC נחמד וזול (200 ש"ח) הנה פרטים עליו: http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=203 ולעצלנים: Specifications - Standard ATX formfactor (455x370x140) - ATX motherboard and Power Supply - 2x 5,25" bays - 2x 3,5" bays (1 hidden) - 6x I/O slots - 2x 5,25" no-screw slider set - Powersupply airduct - See through area for standard IR receiver (IR receiver not included) Frontpanel in/outputs - Line out, microphone in - 2x USB2.0 Optional: - 2x 120mm fan (both sides) - 2x 80mm (backside) - 1x 80mm (Powersupply airduct on bottom) מישהו מכיר את המארז הזה? אני רוצה לדעת איך הוא מסודר מבפנים כי לפי הגודל שלו (455x370…
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מה דעתכם על הספק הזה? למחשב: I5 4430 3.0GHz מארז קורסאייר 330R לוח אם MSI H87M-G43 8GB זיכרון כרטיס מסך 280X TOXIC SSD 128GB שני דיסקשים קשיחים
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קודם כל איך הספק הזה ביחסים לספק HEC 500TDT ?? דבר שני האם הוא מחזיק מערכת של E8400 ו-9800GT ??
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי. האל פסק שברשותי כבר אינו מחזיק את המחשב,מסך שברשותי אפילו לא לשנייה אחת, אפילו לא לקפיצת מתח. אבקש בבקשה האם כדאי ואיך להחליף סוללה לאל פסק ? האל פסק הזול ביותר שניתן להשיג כיום הינו : Advice PRV 650 330 ש"ח (282 ש"ח באילת, אך לא רלוונטי עבורי).
-
- 8 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה עזרה בבחירת מארז שקט מאוד קר מאוד ואיכותי עד 600 ש"ח הציעו לי את הבאים מה אתם אומרים? thermaltake armor jr vc3000bws thermaltake soprano dx ve7000bws עם המאווררים שבאים איתם ובנוסף זלמן cnps 9300 at וספק ToughPower W0103 600W PFC (24pin) של thermaltake
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אם אפשר לקבל פרטים על מארזים נוספים חוץ מהמארזים של HEC. [זה שלמטה רשם תגובה לגבי המארזים של CM,זה היה השאלה הראשונה שלי,פשוט ערכתי את האשכול]
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מארז מחליף ל p182 שיהיה שקט כמוהו ואף יותר עדיפות ל full tower. עד 1500 שקל תודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מה נשמע? אני צריך המלצה על מארז וספק הכוונה שלי שהמארז ישמש אותי ב5-6 שנים הבאות, אני קונה ביחד עם זה גם לוח אם ומעבד (אני מתכוון להשתמש בהם כ3 שנים) השימושים שלי במחשב הם, משחקי מחשב-אבל לא ממש כבדים (פיפא, 2K12 NBA), תוכנות עריכה: After Effects, Potoshop חשוב לי שהמארז יהיה שקט, וומרווח (מבחינה פיזית...) עוד דבר שחשוב זה חיבורי USB מקדימה(עדיף למעלה) תקציב: אין לי באמת תקציב מוגדר, בגלל שאני קונה את המארז והספק ל5-6 שנים אז אפשר להשקיע כדי שגם שאני יקנה עוד שלוש שנים כרטיס מסך, מעבד, - הספק יוכל להזרים כוח בצורה טובה.. תודה רבה ומצטער על החפירה....
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-