עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by original,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6789 יחזיק מערכת שמבוססת על I5 2500K+CFX6970 שעברה אוברקלוק משמעותי?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום. מדובר בספק כוח חדש, אבל עלוב למדי. יש בו יציאת SATA אחת בלבד (למי זה מיועד בדיוק?) ואני זקוק לאחת נוספת (כונן DVD וכונן HD כמובן). מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by KingYog,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה למארז עם מסנני אבק - הדבר הכי חשוב לי, מרווח שחור מבפנים (חשוב) עם חלון צד. חשוב שיהיה מסנן גם לספק, כמו ב Cm Storm Scout, ו- lancool k62. תקציב עד 450 ש"ח בנוסף אני מחפש המלצה לספק מודולרי ( זה מאוד חשוב לי ) ואיכותי. הדרישות הן, שיחזיק מערכת עם 560TI או HD6950. מעבד 2600K, שני כוננים קשיחים וכמובן OC. חשבתי על ה- SeaSonic m-12. האם יש ספקים יותר ממולצים? תודה לכל העוזרים.

• 19 תגובות
    • 5k צפיות
  4. ברשותי המפרט הבא: מארז: Antec P190 לוח אם: GAP55A של Gigabyte 4 כוננים קשיחים 2 צורבי DVD מעבד I7-860 ממומהר קבוע ל 3.8GHZ זיכרונות G.Skill Ripjaws 1600 2 * 2GB כרטיס מסך HD5850 ספק Corsair 1000HX מסך Dell2407 יש לי אל פסק גמאטרוניק שאינו מתפקד (בהפסקת חשמל הוא נכבה). נמאס לי מהדיאלוגים של גמאטרוניק ומשלוחים של המכשיר לירושלים ותשלום עבור שעות טכנאי. מבקש לרכוש אל פסק איכותי למחשב ולמסך (ברמת ייצוב מתח בלבד). תודה למציעים

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by rank,

?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by bariko,

שלום רב, ברשותי אל פסק מתוצרת "אדוויס" , דגם PRPC650 אליו אני מחבר מחשב וכן מסך סמסונג בגודל 26 אינטש ספק הכוח במחשב: Seasonic SS-500ET Active PFC 500W Oem לאחר כשנתיים של שימוש, הסוללה התרוקנה, ולכן אני שוקל לרכוש מכשיר חדש. יש לי אפשרות לרכוש את- 750 במחיר של כ-350 שקל. הדגם הזה מעט חזק יותר מהנוכחי, אך כפי שהבנתי, עדיין לא מספיק בכדי להחזיק גם את המחשב וגם את המסך. לכן, חשבתי על האפשרות לחבר ל-UPS החדש רק את המחשב, ואילו את המסך לחבר בנפרד ל-UPS הישן או למגן ברקים ונחשולי מתח, כדוגמתSC9 ELEC השאלה שלי- מה דעתכם על סידור כזה, ואיזה מבין שתי האופציות עדיפה כפתרון עבור המסך. האל פסק הישן, או מגן ברקים. תודה רבה

• 33 תגובות
    • 10.8k צפיות
  7. Started by DarkShock,

אני קראתי סקירות על הZALMAN Z9 וכנ"ל לגבי הANTEC 100. אני עכשיו מתלבט מאוד, באיזה מארז לבחור. אני כבר התכוונתי לרכוש את הANTEC וכבר תכננתי להוסיף עוד מאוורר 120מ"מ של ANTEC. אבל, מה יותר טוב מהם? ושאלה בנוגע למאווררים 120מ"מ שאפשר להוסיף להם. על איזה מאווררים אתם ממליצים להוסיף?

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. היי מחשב I5 sandy bridge לוח אם H67 . ללא כרטיס גרפי חיצוני. כלומר ללא דרישות מיוחדות . מה המארז וספק הכוח המומלצים ? תודה מראש, jordan

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. המארז שלי כזה: מעבד e8400 לוח אם ג'יגהבייט מלפני שנתיים לא זוכר תדגם אבל היה בו כרטיס מסך hd4850 זיכרון 2 ג'יגה הארדיסק 320 ג'יגה כרטיס מסך אני צריך לקנות אבל מתוכנן משו פשוט יחסית של 512 מגה או 1 ג'יגה ב300 ש"ח בערך. מתלבט בין שני אלה: ‏430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 (Retail עולה 295 ש"ח ‏500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem עולה 310 ש"ח איך זה הגיוני שההבדל ביניהם הוא כ"כ קטן במחיר? מה עדיף לי לקנות? שניהם מksp כי החנות קרובה לי לבית.. אין לי כרטיס מסך כמו שציינתי, אבל מתוכנן משו בשביל להעביר סרטים מהמחשב לצפייה בLCD באיכות hd . תודה!!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by rank,

coolermaster חברה טובה כמו corsair בספקים ? ורציתי לדעת אם הספק הזה טובCOOLERMASTER SILENT PRO 700W - MODULAR ?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום, אם יש לכם משהו בלא יותר מ560 ש"ח כולל משלוח, אשמח לדעת. אני קונה בבאר שבע. ובחרתי בKSP בספק ומארז (כל אחד לחוד). ANTEC TWO HUNDRED ב 245 ש"ח. וב SEA SONIC ‏500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET ב 310 ש"ח. אספקה חינם (אני ניגש לחנות). עכשיו הבנתי שיש כל מיני באנדלים שיכולים לעשות את הקניה יותר משתלמת. אם יש לכם רעיונות כלשהם או מכירים איזשהו מבצע באיזו חנות עלומה, אשמח לשמוע! תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by JohnnyBravo,

מארזים מפוארים,נתקלתי בזה בפורום אחר,חשבתי לשתף http://www.tdsd.co.il/htmls/Fractal_Design_Define_R3_White.aspx?c0=16888&bsp=16892&bss333=16892 http://www.fractal-design.com/?view=product&category=2∏=48

• 33 תגובות
    • 12.3k צפיות
  13. Started by RonCohen,

היית לי בעיה בTX750 והציעו לי בלי להוסיף כסף את הספק Enermax modu 82+ 625W מה אתם אומרים להחליף או לא?? המערכת שלי היא Core I5 750 GigaByte GA-P55M-UD2 GTX570 שאני יקנה בקרוב KingStone DDR3 2GBx2 1333Mhz מבחינת איכסון יהיה שתי SSD ודיסק HDD לגיבוי בגודל 2TB

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום וברכה, איך אני מגיע לנקודה אופטימלית במיקום כל כבל וכבל (כאלה שפנויים וכאלה שלא פנויים) בספק? יש לי מלא כבלים בספק וזה סתם מפריע לזרימת האוויר במארז. לצורך העניין יש לי מארז Rosewill Destroyer וספק Seasonic S12II 620W.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by nir1,

איזה ספק יותר טוב ANTEC TRUE POWER TRIO 550WATT או FSP 550WATT ? שניהם באותו מחיר.

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. שלום, אני מחפש מארז ללוח micro atx שהמגבלה שלו היא גובה המאוורר של המעבד שהוא 8 ס"מ. הדרישה היא שהמארז יהיה קטן ככל האפשר ולא משנה אם הוא יהיה קוביה או SLIM. התקציב שלי לא מוגבל. ראיתי למשל שהמארז ANTEC 1380 לא מתאים כי הספק נמצא מעל לוח האם והגובה המקסימלי של המאוורר צריך להיות 6 ס"מ. כך גם למארז JSP-TECH R120D שהגובה שלו הוא 10 ס"מ אבל הגובה של לוח האם עם המאוורר, עובר את הגובה הזה. אשמח לכל הצעה שתתקבל תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום. סליחה מראש על השאלה, אבל היכן אפשר לרכוש את אורות ה LED (אני מדבר על השפורפרות, או "צילינדרים", שממוקמים בתוך המארז ואין להם שום תפקיד אלא לייפות את המערכת). חשוב - אני גר בארה"ב! אז אנא - לא חנויות מישראל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. שלום רציתי לשמוע את דעתכם בנוגע לספק הבא Topower [zumax] 500W + Turbo Fan תודה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש מארז עד 400 ₪ למערכת המופיעה במפרט מחשב שלי. הדברים שחשובים: 1. שיכלול 6 HD ורצוי מאוד עם אפשרות להרכיב שני מאווררים של 120MM לפניהם 2. שיכלול 4 תאים של 5.25" הדברים שרצויים: 1. שפנל קדמי של USB יהיה כמה שיותר למעלה 2. שיהיה כמה שפחות חורים בדפנות הצדדיות והעליונה ותחתונה של המארז. כלומר, אני רוצה להרכיב רק שני מאווררים מקדימה (לHD) ואחד מאחורה ולא מלמעלה ולא מלמטה ולא מהצדדים, כי המחשב בחדר שינה ואני מדביק על המארז קיט שיהיה שקט עוד יותר 3. שיהיו פילטרים למאווררים הקדמיים אשמח לכל הצעה שמתאימה לפרטים האלה תודה

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. תגידו FSP היא חברה טובה ? שווה לקנות ממנה ? ועוד משו איך אני יודע אם ספק כוח כלשהו מתאים למארז שלי כי יש נגיד 16 ס"מ ואם שלי קטן יותר ??

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by RGod,

שלום רב רציתי לדעת איזה דגם של מאורר יש בתוך הפסק הנ"ל למה הוא כמעט עזה לי חור באוזן האם בספק הנ"ל תחת עומס מתחת ל 25 אחוז הוא אמור לפעול והאם הוא בכלל אמור להחליף מהירות לפי טמפ ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. ברשותי כמה מחשבים, ל2 מהם אני מעוניין לרכוש UPS, כאשר את מחשב הפרוייקט (המבוסס על הSR-2), ככל הנראה אני אדרש להחזיק לפחות על צמד UPSים. מחשב ראשון - ספק AX1200 + HX1000, ע"פ חישובים שלי המערכת צורכת בLOAD כ1500W-1600W. נוסיף שלישיית מסכים בגודל 23". מחשב שני, I7, על ספק TX750 אשמח לקבל המלצות עבור מוצרים שיתאימו לספקים שלי, עבור המפרט הראשון, לא אכפת לי אם מדובר בUPS בודד, צמד או אפילו 3 במקרה הצורך. בנוסף, וללא שום קשר- אשמח לקבל המלצה עבור מגן ברקים איכותי, שיחובר בין היתר עבור כל המחשבים בבית, ובין הקיר לUPS במחשבים שלעיל'. רוב תודות אלי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. היי, אני לפני קנייה של מחשב חדש, לא מבין בענייני חומרה וצריך ייעוץ והכוונה. אז כמו שאמרתי מוכן להשקיע במארז עד אלף שקל אך כמובן שואף לכמה שפחות ובעיקר למארז שיענה על הדרישות שלי ולא מעבר. *חשוב לי מאוד מאוד מאוד מארז "סגור" וכמה שיותר ממוגן לאבק ופרוות בעלי חיים משניהם יש הרבה בחדר שלי. אני רואה שלכל המארזים יש פתח עליון כזה, רשת+מאוורר "בתקרה" של המארז. מפחיד אותי מאוד הדבר הזה, נראה לי שמלא אבק יחדור משם. אם יש מארז בלי העניין הזה, מצויין. מסנני אבק שנוח להסיר ולשטוף!זה חובה. אני רואה שלחלק מהמארזים יש דלת קדמית. אם זה תורם למיגון נגד אבק, רוצה כזה. *שקט-רוצה מארז שקט.לא שואף לדממה מוחלטת, אבל שקט. *גודל-רוצה מארז קטן יחסית. ראוי לציין שאני לא מתכוון לשים בתוכו כרטיס גר…

24. Started by skullfacer,

שלום אני רוצה לקנות ספק כוח חדש שמיועד או לCF או לSLI עדיין לא החלטתי עכשיו שהספק יהיה פול מודלור ואם אין אז מודולר חלק . אני צריך ספק בהספק של לפחות 750-850. תקציב:850.[br]פורסם בתאריך: 26.02.2011 בשעה 16:16:13 ראיתי כמה אפשרויות דיי מעניינות http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1441 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6878 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6206 מה אתם אומרים?

• 48 תגובות
    • 9.2k צפיות
  25. שלום, ברשותי HTPC עם המפרט הנ"ל Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box 880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a‎ 2 X 4GB DDR3 Kingston 1333 Mhz 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ DRW-24B1ST DVD±RW x24 Black Sata והמארז הזה Antec NSK2480 Desktop case Black with 80PLUS® Certified 380W power supply http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114_2482&products_id=29721 אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך למטרות גיימינג (לא מטורף מדי, משהו ברמת הפרו והפיפא) וחשוב לי שהוא יהיה בעל קירור פסיבי חשבתי על הכרטיס הזה Gigabyte Radeon 5750 1GB GDDR5 HDMI Retail - Silent http://tms.co.il/product/9244 רק שאין לי מושג אם הוא ייכנס…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים