עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. היי חברים, אני מחפש מארז קטן מידות ככל האפשר, שיכיל לוח אם Micro-ATX, הארדיסק, וכונן אופטי. לפני כשנה קניתי את המארז COMPUCASE 7KJ9 ואני מאוכזב ממנו מבחינת נוחות - פתיחתו של המארז וסגירתו דורשים הפעלת כוח פיזי של יותר מזוג ידיים, וזה פשוט לא מעשי. כך היה כבר מהיום הראשון. בנוסף, מעל חיבור הכוח ללוח האם עובר מוט מתכת משילדת המארז, דבר המקשה על הגישה לאיזור זה. אשמח להמלצות הכוללות מארזים "רזים", או מארזי קוביה. רצוי שהמארז יהיה תקציבי ככל האפשר, עדיפות לאחד בעל תמיכה בספק ATX למניעת התייקרות של העסקה הכוללת. תודה.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by BlueRain,

בשעה טובה, אני מתחדש במחשב חדש ומחפש מארז מיוחד עבורו. חשוב לי שהמארז יכיל מאוורי LED כחולים שניתן לראות אותם ויספק בידוד סביר של רעש. חשבתי ללכת על Radimax Iceberg או על NZXT GUARDIAN 921 מה עדיף מבחינת איכות החומרים ובידוד הרעש? תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Yarden,

שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש(hd6950) אך הספק שלי מחברה סינית עלובה. לכן מצאתי את הספק הבא: http://tms.co.il/product/6849 רציתי לדעת האם מדובר בספק איכותי וכדאי למרות המחיר הזול?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ben672,

שבוע טוב לכם! צירפתי תמונה,ורציתי לדעת האם המתחים האלו תקינים. תודה רבה לכם! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. ברשותי המפרט הבא: מארז: Antec P190 לוח אם: GAP55A של Gigabyte 4 כוננים קשיחים 2 צורבי DVD מעבד I7-860 ממומהר קבוע ל 3.8GHZ זיכרונות G.Skill Ripjaws 1600 2 * 2GB כרטיס מסך HD5850 ספק Corsair 1000HX מסך Dell2407 יש לי אל פסק גמאטרוניק שאינו מתפקד (בהפסקת חשמל הוא נכבה). נמאס לי מהדיאלוגים של גמאטרוניק ומשלוחים של המכשיר לירושלים ותשלום עבור שעות טכנאי. מבקש לרכוש אל פסק איכותי למחשב ולמסך (ברמת ייצוב מתח בלבד). תודה למציעים

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. אם אין ברירה אז אני אוסיף עוד קצת כסף ספק S12 430 של seasonic ומסך SAMSUNG 2233 \תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by mzlbat,

היי רציתי לשאול אם יש מצב שהספק או משהו בתוכו נדפק וזה עכשיו נותן זרם חלש או אחת המסילות או חוטים במסילות כמו ה 4 פינים או 20 פינים לא נותן חשמל ? כי באמצע משחק המחשב נכבה ועכשיו לא נות סגנלים למסך למרות שהמאווררים מסתובבים ( אבל מרגיש בחפות מהירות ) ניסתי כרטיס אחר אותה בעיה ,את הספק שלי שמתי על מחשב אחר זה סובב את המאווררים והכל אבל גם לא נכנס לוינדוס אפילו לא קיבלתי דבר על המסך למרות שהמחשב והכרטיס עובדים( זה על הספק שלי ) מה דעתכם? אגב הכרטיס שלי באמצע משחקים זה זולל משהו מו 250-300 וואט

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by lidor_abo,

חברה היופ פירקתי את המחשב לנקות את המאורר הקדמי של המחשב והוצאתי את הכבלים שמתחברים ללוח אם וחיברתי כמו שהיה כתוב בלוח אם...הכל עובד כמו שצריך רק התאורה של הקדימה של המארז הפסיקה לעבוד מישהו יודע מזה יכול להיות? ד"א אני לא זוכר אם היא עבדה לפני פשוט אני לא יודע מה הבעיה בדיוק ..תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, המפרט: לוח אם: gigabyte p43. מעבד: intel q6600. זיכרון: 4gb של חברה לא ידוע. כרטיס מסך:SAPPHIRE HD 6850 1GB GDDR5 PCIE. בנוסף: יש לי שני ארדיסקים( 250GB כול אחד). ושני DVD-ROM. אם זה משנה משהו. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by adi518,

אני כבר מת להחליף את המארז הישן שלי וכל המארזים שהסתכלתי לא אהבתי חוץ מזה והdefine r3 של פרקטל. אתמול ביררתי ומסתבר שהמארז הזה יגיע חודש הבא, נראה לי שגם בלבן וגם בשחור. קבלו וידאו סקירה של ליינוס טק טיפס, הסוקר הטוב ביותר ברשת

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by haviv822,

כותרת. תודה

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  12. Started by serialmaster,

אהלן אני מחפש מארז גדול שהכרטיס מסך שלי יכנס בלי בעיות (6950 HD) כרגע יש לי את המארז הזה : http://www.vadim.co.uk/images/ps01-3-4view.jpg הכרטיס מסך נכנס אבל בקושי , חשוב גם שהמארז יהיה שקט כי המארז הזה די רועש , כל פעם צריך לתת לו כאפה קטנה כדי שיפסיק להרעיש. התקציב הוא עד 400 ש"ח

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by benyben,

שלום. כאשר הכסף לא משחק תפקיד, איזה ספק כוח הוא המומלץ ביותר, כאשר הוא חייב להיות לכל הפחות 1200 וואט? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אהלן חברים אני מחפש להחליף את המארז שלי (עדיין שוקל את העיניין) ורוצה לרכוש משהו חדש יש לי 2 דרישות ברזל ממארז והייתי שמח להמלצות: - כל המאווררים המכניסים אויר צריכים להיות מפולטרים (כולל הספק אם מותקן בתחתית) - רמת איוורור מעל הממוצע, אני מתעסק עם מערכת חמה יחסית וכנראה בעתיד הקרוב מערך כרטיסים כפול * אם יש מקום להתקין רדיאטור משולש זה בונוס אבל לא חובה התקציב לא ממש משנה, כלומר אם יש מארז שיענה על הדרישות ויעלה 500 אני לא אשלול, מאוד גמיש בעניין. עד עכשיו שמתי עין על כמה מארזים: 1. Silverstone RV-02B-E 2. Silverstone FT-02B 3. Corsair CC700D 4. והזול ביותר אם כי לא מצאתי בארץ עדיין Lancool PC-K63 חשבתי להביא מחו"ל בהתחלה אבל משלוח של משהו ששוקל כמה קילוגרמים טובים עולה …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. היי, אני קונה מחשב לילד (בן 10), וכנראה אשתמש במפרט המומלץ באתר http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135016&section=293&target=%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D%20%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92,%20%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D%20%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8 יש לי עוד קצת תקציב וחשבתי להשקיע אותו במארז מעוצב ומגניב שהילד יתלהב, אבל כמובן רצוי שיהיה גם טוב ושקט במידת האפשר.. המעבד במפרט הוא ב190 שקל, אז אפשר להוסיף לזה עוד 150 גג כדי לקבל משהו יפה.. יש הצעות? [=

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, אני מחפש ספק כח ומארז שקטים. מפרט: Intel Core i5 2500k לוח Z68 כלשהו (ATX) זיכרון 4GB GSkill כרטיס מסך Radeon HD5850 4 הארד-דיסקים מכיוון שיהיו הרבה כוננים קשיחים, חייב שיהיה למארז מערכת בידוד כלשהו לכלוב של הכוננים כדי שהוא לא יווברץ. דרישות נוספות מהמארז שיהיה מאורר היטב, שיהיה מרווח מספיק (אני לא מבקש Full Tower ענקי) ושיהיה אלגנטי. בקשר לספק, אני מניח שאצטרך 450W. אז ליתר ביטחון נלך לכיוון ה 500W שיהיה מרווח שידרוג. ראיתי את הסיסוניק הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_400&products_id=11572 האם הוא שקט ואיכותי? יש לי כרגע Enermax MODU425+ והוא מעולה מבחינת השקט. עד כמה הסיסניק רועש יותר אם בכלל? יש אופציות נוספות? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. בס"ד שלום לכולם! אני רוצה להפעיל 2 ספקים באותו המחשב ומחפש מתאם כמו זה: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=34_186&products_id=21193 כדי שהם ידלקו יחד לפי פקודה מהלוח אם ואני לא אצטרך להתעסק בקיצור של כל מיני חוטים ובקיצור האחריות על הספקים. (לפחות ככה הסבירו לי) מישהו יודע איפה אני יכול לקנות אחד?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום לכולם. ברצוני לבקש מארז מיד טאוור שיכול להכיל את ה-GTX 570, או את ה-560ti. לא איכפת לי מרמת הרעש, מצידי שיהיה יותר גרוע ממטוס שנוחת לי בחדר, העיקר שיהיה קריר ולא יקר. תודה

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  19. Started by Ev,

אני מעוניין ב-NZXT H2, היבואן לא מביא אותו לארץ בשבועיים הקרובים ואני לא רוצה לחכות. מחפס מארז דומה. דרישות: 1. עיצוב סולידי 2. שקט יחסית 2. FRONT USB3 3. רשתות סינון על פתחי האויר 4. תקציב עד 500 ש"ח גמיש 5. לא sonata 3, העיצוב שלו מעצבן אותי יש משהו??

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, קניתי את הספק הזה בערך לפני 4 שנים , וכעת הוא התקלקל. איזה ספק יוכל להחליף אותו ? תודה רבה עריכה : האם ezcool 450w יכול להחליף אותו ?

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  21. Started by rroonnii,

מבחינת קירור ומרווח? אני רוכש מחשב מTMS ,אין שם את את הII690 . אבל בכל זאת מסקרן אותי. בK62B יש רק מאוור אחד שמכניס אוויר ושלושה שמוציאים והוא גם נראה קטן . הוא הכי עדיף למחירו שם בTMS ?

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  22. מבחינתי, המארז המושלם יכלול פילטרים על כל כניסות האויר, כלומר, בכל מקום שיש מאוורר, או מקום למאורר. וגם שיהיה קל לשלוף אותם לניקוי, מבלי לפתוח את המארז. האם יש חיה כזאת בארצנו? אם כן, אשמח לשמוע על דגם שיהיה לא גדול מדי, ולא מכוער מדי, משהו שאפשר לשים בסלון מבלי שהאשה תתעצבן.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום. אני מעוניין להחליף את המארז העתיק שלי ששימש אותי נאמנה עד היום, compucase 6a19. הדרישות שלי מהמארז הן: שקט, פילטרים נשלפים (שטיפה במים), איכות בנייה טובה וללא "צעצועים" ולדים למיניהם. התקציב הוא עד 500 ש"ח אך כמובן שאני יעדיף לחסוך. נראה לי שמארז Mid יספיק אך אני לא מקובע. חשבתי על Lancool K60, מה אתם אומרים? המפרט (המתוכנן) שלי: intel core I5 2500K mini ITX motherboard Intel SSD 20GB HD 2TB GB 6850 Corsair VX450

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום חברים נתחיל במפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 4G 1333MHZ ספק: EZCOOL 600W לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3 זיכרון פנימי: 2GB DDR2 800 KINGSTON דיסק קשיח: SATA-2 400GB SEAGATE 7200RPM 16MB כרטיס מסך: HD6850 1GB כרטיס קול: SOUND MAX 6/8 CHANNEL AUDIO O.B צורב די וי די : SAMSUNG DLX20 BLACK SATA יש לי מחשב בן 4 שהכרטיס מסך מת (8800GTS 512MB), אז החלפתי אותי ל - HD6850 1GB בהפעלה הראשונה המחשב נדלק, הופיע לי המסך פתיחה של הביוס, ואז המסך נהיה שחור. שמתי לב שהמאוורר הפסיק לפעול, ומנסה בשארית כוחותיו להסתובב. עשיתי ריסטרט והמחשב נדלק, הכל היה בסדר. שיחקתי באיזשהו משחק, שיניתי להגדרות הכי גבוהות, לאחר כ - 10 דקות המשחק קפא ולא יכלתי לצאת ממנו. עשיתי שוב ריסטרט, המס…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by captaincaveman,

חשבתי ש-MM הם פסגת המארזים, אבל אחרי שראיתי את המארזים של Caselabs... http://www.caselabs.net/ אני תוהה כמה יעלה להביא אחד כזה לארץ.

דיונים חדשים בפורומים