ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי היום את המארז ANTEC P182 ולפי מה שאני יודע , טוב נו זה עובדה.. יש מקום ל 2 מאווררים בצד הקדמי של המארז אבל לפי מה שאני רואה אין אפשרות לחבר מאוורר ( מאוורר תחתון ) למארז כי אין שם חורים לברגים ובכלל המאוורר לא נכנס למן מסגרת כזאת מברזל.. וניסיתי בכל הדרכים!$@!!! ניסיתי לדחוף קצת למטה ואז לדחוף למעלה , ניסיתי מלמעלה למטה ואני פשוט לא מצליח!! BTW יש לי מאווררים 120MM של NOCTUA .. ואני לא יודע אם זה קשור אבל ראיתי שבמאוורר העליון יש מן מעמד כזה שחור ובתחתון אין אז זה קשור? בבקשה !! אני צריך תעזרה שלכם! למי שלא הבין על איזה מאוורר אני מדבר אז על המאוורר שהפתח שלו פתוח לגמרי בתמונה ( תחתון )
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
משהו יוכל לעזור לי בבקשה שמעו קניתי צורב עכשיו חברתי תחותים והכול עכשיו אני לא מצליח להבריג תצורב במארז יש פה איזה קומבינה במארז אולי משהו יודעע תסתקלו הברזל של המארז חוסם תבורג... רואים רק חצי מי הבורג ב2 הכונים כחה שאני לא יוכל לפרק אותם חייב להיות קומבינה שהצורב ירד טיפה ואז יהיה אפשר להריד תברגיםםם http://img364.imageshack.us/my.php?image=picture2xa7.jpg http://img490.imageshack.us/img490/6580/picture3mz0.jpg אני לא מצילח לפתור את זההה תמונות ...
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מארז Silentium T1, המארז מגיע אם 4 מאווררים שהבקר שלהם נמצא בתוך הספק, לאחרונה קורה משהו מוזר המאווררים הפסיקו לעבוד, אך מפעם לפעם הם פתאום מתחילים לעבוד לאיזה 5 שעות ועוד פעם מפסיקים לאיזה 4 ימים. הדבר משפיע על הסירקולציה של האוויר בתוך המארז מה שגורם להתחממות. מישהו ניתקל בבעיה כזו? האם למישהו יש פתרון? תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
לפני כשבוע פעם ראשונה שהספק שלי התחיל לעשות רעשים מוזרים, אחרי פתיחת המחשב שמתי לב שהמאוור הפנימי של הספק מקרטע ורעש עצבני יוצא מהספק. מאז הבעיה צפה מספר פעמים, הבחנתי שזה בד"כ קורה כשהמחשב תחת עומס (משחקים לרוב) או אחרי הרבה זמן ללא כיבוי. הבעיה מסתדרת זמנית בכיבוי המחשב, והדלקה לאחר מס' דקות. עכשיו שהתופעה חזרה על עצמה מספר פעמים אני משוכנע שיש תקלה כלשהי בספק, השאלה מהי התקלה והאם יש לה פוטנציאל הרסני (הכוונה לא רק לספק, אלא לשאר המחשב). הספק שלי הוא HEC 500TD-TF ויש לו אותו באזור השלוש שנים (פלוס). לגבי שאר המפרט שלי - מה שנמצא בפרופיל מעודכן. אני אשמח אם למישהו יש מידע כלשהו לגבי התופעה ומוכן לשתף. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מגולדטופ את ה 400W GN כשהחלפתי ללוח ASROCK DUAL גיליתי שחסר בספק פלג ATX מרובע יש מה לעשות??
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה עם המפרט החדש שלי, הספק שלי HEC WIN+ 700W לא מצליח לספק מספיק חשמל או שאני לא הבנתי משהו, המחשב מבצאה ריסטים בעת מאמץ או כשהספק כוח מתחמם יותר מידי. המפרט הנוחכי: מעבד - SB I7 2600K קירור למעבד - NOCTUA NH-D14 לוח אם - MSI P67 GD53 זיכרונות - KINGSTON 2X4GB 1333MHZ CL9 כרטיס מסך - TWINTECH GTX560TI 1GB GDDR5 בגרסת ATT כרטיס פיזיקה - PALIT 8800GT 512MB GDDR3 כונן קשיח - SAMSUNG 1TB F3 SATA2 מארז - THERMALTAKE V9 230MM+3X120MM ספק כוח - HEC WIN+ 700W ------------------------------------------------------------------- עכשיו בעצם השאלה איך הספק הזה לא מצליח להחזיק את המפרט שלי ? ראוי לציין שאין כרגע OC בשום חלק במחשב חוץ מי מצב הTURBO של המעבד, אני לא כל כך מ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים בksp ספק Enermax modu82+ 425W. בפעם הראשון שכביתי את המחשב גיליתי רעש של זמזום שמפסיק רק כשמכבים את המתג ההפעלה. התקשרתי לksp הם אמרו להביא את הספק, יבדקו את זה, בלה בלה בלה... קבלתי מוצר פגום ישר מהאריזה, למה אני צריך לעבור את כל התהליך של בדיקה במעבדה שלהם?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי אתמול הזמנה לחלקים שאני רוצה לקנות ושמתי לב שלספק כוח שלי אין חיבורים של 8 פינים ככה שהוא לא יכול להתחבר ללוח אם יש לי רק של 4 ו 6 פינים למישהו יש פיתרון כלשהו ? הספק כוח שלי הוא: eg495p-ve-24p Enermax וואט 485 80% Efficiency ¤611 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3 ¤1,356 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤50 מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm ¤458 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤774 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤273 קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme ¤3,522 סה``כ: תודה מראש על העזרה
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך שדורש שני חיבורים של 6pin, הבעיה שנעלם לי המחבר של 8pin > 6 pin ועכשיו יש לי רק חיבור אחד של 6pin ואחד של 8, מה עושים ?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני דיי בטוח שהבעיה היא בספק כי זו כנראה תהיה הפעם השלישית שאשתמש באחריות. הגעתי למצב שכשאין מתחים במערכת אני צריך לקצר שתי נקודות בלוח אם כדי להפעיל את המחשב, בנוסף יש איתחולים לסירוגין. כרגע אני לא מצליח לעלות לחלונות גם ב safe mode לפני שבועיים התקנתי גם קירור חדש לכרטיס מסך. הנה המפרט: e6400 asus p5b-vm wd 500gb wd 160gb צורב 7900gs + arctic cooling l2 pro 1gbx2 667mhz בנוסף הספק הישן שהגיע עם המארז compucase hec החזיק יפה מאוד כ-3 שנים.. אם אני לא טועה הוא היה 400w רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, ב BOOT ה BIOS מראה שה +5 שלי נמוך מדי, ועומד בין 4.27 ל 4.85 במקרה הטוב. שאני אומר מקרה טוב זה אומר שאני מנתק מחשמל רכיבים כמו סידירום ומאוררים נוספים, ושהלוח רץ על 200MHz במקום על 266MHz. פעם הכל עבד טוב אבל לפני תקופה זה התחיל לעשות בעיות, והיות ממש הוא מסרב לעבור BOOT בגלל זה. המערכת שלי : AthlonXP 2100 Asus A7M266 256MB + 512MB DDR 120GB HD 60GB HD Gigabyte Nvidia Geforce 5900fx DVDRW 5.1 Creative Live TV Card 5 FANS not including north bridge fan, PSU and Geforce
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי אתמול את הספק, חיברתי הכל למקום והופ כלום, המחשב עשה ניסיון להידלק (כל הנורות נדלקו לרבע שניה וכך גם המאווררים) ונכבה מיד. יש לי לוח אם asus p5ql-e חיברתי את הכל טוב, ניסיתי גם לחבר רק את הלוח והמעבד אך לשווא, לא זז!! מה עושים?!?!
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא המחשב שבחתימה והתווסף עוד ddr וssd. אתמול ניסיתי להדליק את המחשב והוא לא הגיב, בדקתי את הכפתור והוא תקין אז הלכתי לספק. הספק נראה תקין מבפנים(מבחינת קבלים וכו) אבל הוא לא נדלק בכלל. בנוסף יש לי איזשהו ספק גנרי אז חיברתי רק את החיבור הגדול והמחשב נדלק וכבה מייד(אני מניח ומקווה בגלל שלא היה את החיבור הנוסף ללוח) . ועכשיו לעניינו, בהנחה ששאר המחשב לא ניזוק אני זקוק להמלצה לספק איכותי בסביבות ה450 שקל +-, שיהיה שקט ככל הניתן אבל לא חייב ואשמח גם לזמן אחריות ארוך ככל הניתן. בנוסף אני סטודנט אז עדיף לחסוך כמה שאפשר. :-) תודה מראש לעוזרים. נ. ב, אני מעדיף מודולרי. ושאלה נוספת לי אליכם, מה הכוונה בספק אקטיבי?
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, הזמנתי בTMS מפרט הכולל את הרכיבים cooler master cm 690 + hec 400W. החנות הודיע לי שלא ניתן להרכיב את המפרט כיוון שהחוטים של הספק לא ארוכים מספיק להגיע ללוח אם. הם הציעו לי לחליף את הספק לLiberty 400W או Corsair 450W, או להחליף מארז. הספקים שהם אמרו לי שמתאימים למארז מייקריים מאוד את הסיפור ולכן חבל לי סתם להשקיע עוד כסף אם לא צריך. לכן אני צריך עצה למארז איכותי בתקציב של כ430 ש"ח, או פיתרון יצירתי אחר. עריכה: לאחר חיפוש באיננטרנט מצאתי את שני 2 הדגמים הבאים שיכולים להתאים לי: enermax chakra ולהוסיף 2 מאווררים gigabyte poseidon מה דעתכם? תודה, מתן
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
קניתי את המארז והספק הנ"ל והבעייה היא שבמארז הזה הספק ממוקם למטה והזנת החשמל ללוח אם ממוקמת למעלה. בהתחלה קניתי את המחשב בלי כרטיס מסך וכשניסיתי להוסיף את ה-8800GTS הכבל חשמל (4 פינים) מהספק פשוט לא הגיע. אז... 1. כל הרוכשים העתידיים - שימו לב והיזהרו. 2. במידה ואאלץ להחליף ספק. יש ספק מומלץ אחר באותם מחירים (כ-450 ש"ח) עם כבלי הזנה ארוכים יותר? החנות כנראה תמליץ לי על NEC.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
להמלצתכם האדיבה רכשתי UPS 800VA של Ippon. רק כאשר הוא הגיע לביתי גילתי שהוא מסוגל לתקשר עם המחשב רק באמצעות חיבור RS232. לוח האם שלי אינו בעל חיבור כזה, ולכן רכשתי במיוחד (ב-80 ש"ח) מתאם USB to RS232. התקנתי את הדרייברים המתאימים, שהגיעו עם המתאם, וחיברתי את הUPS למחשב. לאחר מכן התקנתי את התוכנה מהדיסק שהגיע עם האל-פסק, Winpower, אך לתוכנה אין מושג שמחובר למחשבי אל-פסק (UPS Status - No Connection). ניסיתי גם להוריד מאתר התוכנה את גרסתה החדשה ביותר, אך אין שום שיפור. כל העניין הזה מתסכל למדי, ויוקל לי מאוד אם הבעיה תיפתר. תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
קניתי את הספק לפני כחודשיים וביום שקיבלתי אותו הפעלתי את התוכנה של הלוח אם והופיעה הזהרה שמשהו לא בסדר במתחים.. בכל אופן אמרתם לי שזה כנראה רק חיישן והכל בסדר.. עכשיו בזמן האחרון המחשב עשה בעיות עם ההדלקה שלו.. פשוט היה מסרב להידלק למשך זמן רב עד שפתאום היה נדלק אותו הדבר קרה לי היום ורציתי לבדוק מה הבעיה ושמתי לב שבחיבור ללוח אם (20 פינים) חסר פין! יש 20 חוטים אבל שניים מהחוטים מחוברים יחד.. ופשוט יש מקום אחד ריק! האם זו הבעיה? החלפתי לספק ג'נרי שהיה לי בבית ועכשיו המחשב עובד..... מה אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל פעם בעת התקנת מאוורר ישנם ויברציות ורעש שהוא מאוד מעצבן. כשהחלפתי את הצד של המאוורר איפה שיש תומכים, אז לא היתה ויברציה ורעשים. יש למישהו פתרון לבעיה הזאת
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
יש לי את הספק של FSP 350W NOISEKILLER והחלפתי לוח אם וכעת אני לא יכול לחבר את הספק ללוח אם בדר"כ החיבור של הספק יכול להתפרק לשתי יחידות וזה לא הוא מגיע יצוק 24 פינם מה לעשות כרגע המחשב מושבת???
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המארז אמור להיות קל לפתיחה וראיתי בחנות בשנייה פותחים בשנייה סוגרים עכשיו רציתי לנקות קצת אבק ויש רק 2 ברגים לצד אחד אז הוצאתי אותם ויש כמו ידית כזאת למשוך.. אני מושך וזה פשוט לא נפתח מה הקטע? תודה
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי בעיה ממש מוזרה עם כונן קשיח עם חיבור SATA. כשאני מחבר אותו, הוא עובד בהתחלה בסדר..אבל אחרי רבע שעה-חצי שעה, פתאום הארדיסק נתקע ולא מגיב..אחרי זה אני עושה ריסטרט, וזה מגיע לי לחלון שזה טוען את מערכת ההפעלה XP, אבל המערכת לא עולה..בקיצור, לאחר מכן אני מחליף את הבקר SATA בלוח אם לבקר אחר (יש לי 4 חיבורי SATA בלוח אם) אחרי שאני מחליף לבקר אחר, מערכת ההפעלה פתאום עולה..אבל שוב אחרי רבע שעה-חצי שעה חוזרת שוב הבעיה שזה נתקע..וברגע שאני עושה ריסטרט זה טוען את הווינדוס ולא עולה..ושוב אם אני מחליף לעוד בקר ואחרי זה לבקר האחרון, זה עדיין עושה את אותה הבעיה שאחרי רבע שעה-חצי שעה זה נהיה איטי ולא עולה יותר.בהארדיסק בחיבור IDE אין לי את הבעיה הזאת..זה טוען חלק ולא נתקע ב…
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אהלן.. לא מזמן קניתי משהו שהוא בעצם אל פסק קטן כזה שמתחבר לקיר של GPT.. בחנות אמרו לי שהוא מגן במשך 4 דק'.. אבל יש לי שאלה האם אני חייב לחבר אותו לקיר או שאני יכול לחבר אותו למפצל.. ???(מפצל של 9 שמתחבר לקיר ולחבר את האל פסק הזה לאחד מהחיבורים שבמפצל ולחבר אליו את המחשב והמסך..) עשיתי את זה וניסיתי לנתק את המפצל מהחשמל וזה היה כאילו האל פסק לא עובד...ועכשיו אני בלי שום מגן ואני קצת מפחד.. אני לא יכול לחבר את האל פסק הזה ישר לקיר כי אז הכבל של המחשב לא מגיע לשקע בכלל.. מקווה שהבנתם ותוכלו לעזור לי, דניאל.
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי כולם . כמו שהכותרת אומרת - יש לי CM690 ויש למחשב 2 חיבורי ל AUDIO האחד מאחורי המחשב - שעובד מעולה השני על הפנל הקדמי למעלה - איפה שיש 2 יציאות USB עובדות - והשאר הדברים לא בדקתי הבעיה היא כשאני מחשב בפנל הקדמי זה עושה בעיות ולא עובד (הירוק) - רק אם אני מקמט את החוט 890 מעלות אז איך שהוא הוא תופס - זה דפוק - מאחורה - על הלוח אם אין בעיה אני רוצה לחבר קבוע את המערת מאחורה ומדיי פעם את האוזניות כשאני רוצה מקדימה ( זה מזהה אוטומטי את הקדימה ומבטל את האחורה ) , משהו נתקל בדבר כזה? וכן, מאחורה גם המערכת וגם האוזניות עובודת ללא בעיה - וזה רק הקדימה עזרה פליז? כבר כואב לי הגב כל פעם לרדת למטה - להתכופף - לקבל מכה בראש -> להוציא חוט -> לחבר את השני - …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי... קניתי NZXT APOLLO .. ועכשיו אני מנסה להתקין את הפאנל הקדמי. ובספר הוראות כתוב לי למשל שהPOWER SW הוא בצבע ירוק לבן ואילו באמת הוא בצבע כתום. למה להתיחס? לצבעים שקיימים או למה שכתוב בספר? וזה משנה איך מחברים? כי יש כאלה שצריך לחבר עם הכתובית למעלה ויש כאלה שזה עם כתובית למטה.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי אל פסק בעיה עם אל פסק ADVICE PRD1050, בערך שנה לדעתי. לפני כחודשיים-שלושה חלה בעיה כאשר החשמל נופל, האל פסק פשוט לא עושה כלום. כאילו הוא נכבה, וגם כשהחשמל חוזר, הוא לא נדלק. צריך ללחוץ על הכפתור שלו מקדימה כדי שידלק... לא ברורה לי מאיפה התקלה הגיעה, כי לא עשיתי לו כלום. זה פשוט צץ. לא נראה לי שהמצברים שלו גמורים כי לא עבר הרבה זמן. בתוכנה שיש דרך המחשב (כרגע אין לי אותה), תמיד היה כתוב שהוא נמצא בעומס של 30%-35% בלבד. מישהו מכיר אולי את התופעה הזאת? תדוה רבה.
-
- 21 תגובות
- 4.5k צפיות
-