עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש, בהתחלה חיברתי את המחשב לאל פסק, שכנראה בגלל שהוא היה 600W הוא קיצר את הספק אחרי חודש. מאז אני לא מחבר אותו. החליפו לי ספק חדש, אחרי קצת זמן שמתי לב שיש ממנו מעיין רעש של זרם חשמלי, זמזומים, שהוא עושה את זה רק כאשר הווינדוס עולה ועובד ולא לפני. הלכתי לחנות והחליפו לי שוב לספק חדש מהאריזה, והוא עושה את אותו צליל מהרגע הראשון. כשהספק היה מחובר לאל פסק לא היה את הרעש הזה, לפחות ככה נדמה לי כי הצליל הזה מחרפן אותי. thermaltake toughpower xt tpx-775m בחנות נאמר לי שכנראה זה הסוג של הספק. מה לדעתכם?

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  2. ספק כוח, חדש! יצרן:FSP דגם: EPSILON 80PLUS 500Watt Active PFC מאוורר 12cm יציאות SATA יציאות 20/24 הבחור מוכר אותו ב160 ש"ח, סביר להניח שאחרי "מיקוח" העלות הכוללת תשאר, כי אני צריך לקבל אותו במשלוח [הוא מהמרכז, אני מהצפון] והמחשב שלי אגב: Dual-Core E5200 @ 2.50GHz; ram:2038MB; video:Intel G33/G31 Express Chipset Family 3D Accelerator Intel GMA 3100 העניין הוא שמתכנן ל"שדרג" לכרטיס מסך, גם כן יד שנייה- כנראה HD4670 או HD4650 או 9600GT, וברור שמה שיש לי עכשיו לא טוב בכללי ג'נרי [ראו תמונה] מה שחשוב לי- האם הספק הנ"ל אכן איכותי ולא "סתם עוד ג'נרי" [לא מצאתי יותר מידי מידע בעברית בגוגל =] האם יהיה שיפור משמעותי וחשוב לעומת מה שיש לי גם בגלל שדרוג כ.מסך, וג…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Kayfun4ik,

שלום החלטתי לשנות את החנות שממנה אני קונה את המחשב היתי נעול על SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze שעלה 415 ש"ח אפשר לקבל המלצה לס.כ. טוב אחר ממה שמופיע באתר של IQPC מפרט Intel Sandy Bridge Core I5 2500, Socket 1155, 6MB, 95W, 3.3GHz, Box Asus P8H67 B3, H67 Chipset, Socket 1155 Kingston DDR3 1333MHz 4GB CL9 KVR1333D3N9/4G GigaByte Radeon 6950 2GB DDR5 Samsung 1T, 7200RPM, 32MB, Sata 2, F3 HD103SJ Antec P183 Sony/Nec *24, AD-7260S, Sata, Black

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  4. Started by Dudass,

שלום, לאחרונה החלטתי לקנות מחשב, החלטתי ללכת על משהו טוב ומהר מאוד הגעתי למפרט די יקר, הפריט האחרון והבעייתי ביותר מבחינתי הינו ספק הכח, ניסיתי ללמוד את הנושא ונתקלתי בים של מידע האם יש למישהו הצעה לספק אמין?? בתקציב של עד 400 ש"ח?? דרך אגב המחשב יכלול מעבד של אינטל I7 2600k, וכרטיס מסך חזק, המחשבונים העריכו כ 400W. תודה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  5. בס"ד שלום רב האם ANTEC TRUE POWER QUATTRO 850W הספק הזה , יתאים לי למערך 2 כרטיסי מסך 6970 2 GB ? או שאני צריך לקנות WATT 1000 ? אשמח לקבל תשובה ממבין דבר בבקשה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  6. שלום. הנה בקשה מוזרה: עבור אדם שגר באזור מאובק, ודווקא מעוניין שתהיה כמה שפחות תנועה של אוויר אל תוך המארז, איזה מארז מומלץ? כמובן, מכיוון שזרימת האוויר תהיה מוגבלת, אני מניח שצריך קירור-מעבד טוב (טוב יותר מהרגיל, לכל הפחות). אבל האם יש לכך השפעות על רכיבים אחרים גם כן? האם התשובה היחידה לדרישה כזאת היא ערכת קירור מים? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  7. Started by lip,

שלום, הזמנתי מחשב עם הספק הבא: b]ספק כוח: [..] ANTEC NEO ECO 520W ₪332 אך הוא לא זמין ולא יהיה זמין בתקופה הקרובה. במקומו מציעים לי אחד משלושת הספקים הבאים: ספק כוח: [..] ANTEC EARTHWATTS 500W - זמין במלאי ₪292 ספק כוח: [..] HEC WIN+ POWER 500 - RETAIL - זמין במלאי ₪280 ספק כוח: [..] HEC COUGAR 550W RS - RETAIL ₪323 אשמח להמלצה על איזה מהם ללכת, הפרמטרים החשובים לי הם אמינות ושקט. כמו-כן האם הם משתווים ברמתם לספק המקורי? תודה

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  8. שלום רב לכולם במפרט שלי כרגע הוא: qx9770 +Gigabyte ep45-ds3l 4gb kinkston 800mhz X2 wd 250gb hdd ati 4670 רוצה להחליף את הGPU לGigabyte gts 450 אין OC על שום רכיב כרגע ולא מתוכנן גם לעתיד האם הספק יסחוב?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by zipdrive,

שלו םלכולם, אני שוקל לקנות מארז למחשב חדש, ורוצה מארז שנוח לשימוש, לא יקר וגם בכל פילטר אבק ניתן לשטיפה. כרגע יש לי את ה Comucase 6A19 ואני מרוצה, אבל חשבתי לגוון. הצעות באותה סביבת מחיר?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by shkup,

אני בונה מערכת SANDY BRIDGE עם GTX 570. אני מתכוון לבצע OVERCLOCK למערכת. כרגע יש לי סונטה שהוא מארז נהדר אבל צפוף ולא מאוד מאוורר. אני מחפש מארז שיהיה מרווח, לא גדול מדי, עם קירור טוב ושקט. התקציב למארז הוא בסביבות 500 ש"ח. (לא כולל ספק כמובן). אני פתוח לרעיונות. מאוד חשוב לי שיהיה שקט.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ksn1981,

שלום לכולם, # מחשב עם ספק 750W/80+Gold/A.PFC + מקלדת וקונטרולר מידי (חשמל דרך USB). # שני מוניטורים. # [לפעמים] קונטרולר MIDI (חשמל דרך שנאי). מעוניין ב-AVR "טוב", גם בגלל ציוד הקול, וגם בגלל המימדים (לא מעוניין באל-פסק)! 1. האם כמו ב-UPS צריך לקחת בחשבון את ה- A.PFC ? 2. האם כמו ב-UPS ישנם חלקים שמחליפים (שם זה סוללה)? 3. האם כמו במגן ברקים, אם מקבל "מכה", נשרף וזורקים? או שמחליפים חלק? 4. איזה מאפיינים כדאי שיהיו? השהיה/חיבור למחשב/הפעלה מחדש? 5. האם כדאי להוסיף לו מגן ברקים? כולל השהיה? תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מתחיל לאחרונה בפרוייקט בניה של קייס לדי ג'יי... אחת המגבלות שממש מציקות לי בתחום היא עבודה עם לפטופים.. רציתי לבנות קייס די ג'יי שיכיל בתוכו מארז מחשב שוכב שלצידו הקונטרולר שלי ובצד העליון של פתיחת הקייס יופיע המסך.. בהתחלה חשבתי לפזר את הרכיבים בבניה עצמית בתוך המארז מעץ..ואז התחלתי לחשוב על קניה של מארז סלוני שבתוכו יהיו החלקים והוא יוכנס לתוך הקייס ויקובע שם... החלקים שיהיו בתוך המחשב הם: לוח: GA-H67MA-USB3-B3 מעבד: i5 2500 ספק: אנרמקס NAXN 650W זכרונות: פטריוט 8 גיגה (קיט) דיסק קשיח: wd sata3 blue 1tb השאלה היא אם יש מארז סלוני שוכב לא גדול במיוחד שיכול להכיל את הרכיבים האלה.. תודה מראש לכל העוזרים (:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ranran,

היי חברים, אני בונה מפרט ללוח אם mini-itx, יחד עם מארז שמגיע עם 300W. הספק לפי הנתונים אמור להיות מאוד גבולי על המערכת שאני בונה, אפשר לקרוא את השרשור המלא ולהכנס יותר לפרטים כאן) ואאני מעדיף להשיג ספק חזק יותר. המגבלה היא שהוא צריך להיות SFX. הכי חזק שמצאתי בארץ הוא 350W SFX של 3RSYSTEM והוא גם אמור להיות יחסית גבולי. האם ניתן להשיג 400W+? ד"א אם תוכלו להסתכל על המערכת הסופית שבניתי בשרשור, וכמה הספק היא תצטרך? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  14. שלום חברים, אני מעוניין בספק כוח איכותי ולא גנ'רי ומארז איכותי. מדובר על המחשב הבא: 3GB DDR2 CPU E5200 Dual Core,Intel 2 צורבי DVD כרטיס מסך NVIDIA 9500GT לוח אם G31 של גיגהבייט סוקט 775. יש עדפות לספק מודולרי אם אפשר, וספק עם אחריות שהיא למשך יותר משנה. מארז בצבע שחור בלבד. יש עדיפות לSKYPC אבל לא שולל גם RSM או K.S.P וכו' תודה

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  15. Started by Kayfun4ik,

שלום אני בניתי מחשב ב RSM וצריך עזרה בבחירת ספק מעבד i5 2500 על Asus p8h67 (לא צפוי שום OC) כרטיס מסך GigaByte Ati Radeon 5870 1GB DDR5 מארז Antec P183 אני צריך ספק איכותי ויציב שמספיק למערכת שלי (כי הכבלי החשמל בבית די ישנים וכנרא המתח שם לא יציב במיוחד) המחשב נועד לשימוש כללי, עבודה וקצת משחקים בלילה המחשב בדרך כלל נשאר פתוח (הורדות מהאינטרנט) קיבלתי המלצה על SeaSonic 12II-620 620Watt 80Plus Bronze תמורת 415 ש"ח אני לא יודע כמה ספק טוב צריך לעלות, אז לשיקול דעתכם אבל קראתי שהספק הזה ספציפית לא מופיע ברשימת הספקים המומלצים לכרטיס המסך מה דעתכם, יש עוד המלצות מהחנות?

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  16. למישהו יש ניסיון עם ספקי כח של IN-WIN ? אייבורי טוענים שהם מותג ..מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  17. Started by original,

http://tms.co.il/product/7133 http://tms.co.il/product/7132 http://tms.co.il/product/8207 הם משתלמים ביחס למחיר שלהם? עדיפים על LANCOOL K60?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  18. שלום אני מרכיב מחשב ב RSM, המחשב הוא מחשב משולב למשחקים ולעבודה ומבוסס על i5 2500k ו p8h67 של Asus אני אקנה גם קירור למעבד (משהו בסיסי למדי, בטח בגודל סטנדרטי) בנוסף היה לי גם כרטיס מסך בינוני (עדיין לא בחרתי, אבל כנירא גם משהו בגודלל סטנדרטי, אני לא גימר רציני) אני צריך מארז בגודל המתאים, מעדיף מארז שקט, אחד עם פילטר אבק שניתן להוציא בקלות ע"ם לנקות אותו (יש המון אבק בבית לצערי) התקציב למארז הוא עד 1000 ש"ח (מעדיף עד 800) לא כולל ספק השקט כן חשוב, אבל כמו שרשמתי, המערכת לא מיועדת ל OC ולא רצינית יותר מידי ולכן כנירא לא תרעיש יותר על המידע בנוסף אני צריך גם ספק מתאים על הדרך (לא יודע אם זה מאוד משנה, אבל כבלי החשמל בבית ישנים וכנרא שהמתח לא הכי יציב בהם) תודה

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  19. אלפסק של אדווייס נניח דגם 750 שעולה בערך 450 שח...שאמור להגן מפני קפיצות מתח על מחשב נייד בלי סוללה... הבנתי שחייבים לחבר את האלפסק כל הזמן לחשמל כדי לשמור על הסוללה גיבוי שלו מרגע הקניה, העניין שאני מנתק את המחשב נייד (נייד ללא סוללה או עם סוללה , אם זה משנה משהו) מהאלפסק בלילה. א. כמה חשמל האלפסק צורך כשאין לו צרכן מחובר אליו ? ( המגבלה של האלפסק הזה היא 500 וואט אם איני טועה) האם הוא צורך כל הזמן 500 וואט או בהתאם לצרכן שמחובר אליו ? ומה קורה כשאין צרכן מחובר אליו ? ב. מה יקרה אם אנתק לגמרי את האלפסק לשבוע או יותר מהחשמל , האם הסוללת גיבוי תגמר ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by duzap,

שלום, קניתי ספק ב-KSP Seasonic S12II 620W Bronze באתר החברה רשום 5 שנים אחריות http://www.seasonicusa.com/S12II-Bronze.htm בפועל מה שרשום לי בקבלה זה 36 חודש. בנוסף קיבלתי גם כבל חשמל שבכלל לא מתאים לחשמל בארץ אלא חיבור חשמל אירופאי או משהו כזה. מה עושים במצב כזה? תודה. עריכה: עכשיו אני רואה גם שעל האריזה של הספק רשום 3 שנים אחריות אבל באתר של החברה על אותו הדגם של הספק רשום שזה 5 שנים מה הסיפור?

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by netanel38121,

בסיס למידע - מעבד 8500 5 כוננים קשיחים פנימיים +3 חיצוניים שמחוברים רוב הזמן דרך USB. כרטיס מסך HD6970 של ספיר. בעיקרון חשבתי אולי בקרוב להחליף את המעבד ל Q9950X כדי למנוע צוור בקבוק. בחרתי ספק אבל נראה לי יקר מדי? או שעדיף לקחת במידה וארצה לעשות CF לעוד כרטיס 6970 יש להדגיש כי אני צריך ספק שיהיה לו הרבה חוטים לחיבור SATA בגלל שיש לי 5 או 6 כוננים פנימיים. [table][tr][td][/td][td]פירוט הזמנה[/td][/tr][/table] [table][tr][td] [table][tr][td]קטגוריה[/td][td]מוצר[/td][td]מחיר[/td][td]כמות [/td][/tr][tr][td] • ספק כוח[/td][td]SEASONIC M12D 850W SILVER - MODULAR - RETAIL[/td][td]895₪[/td][td]1 [/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][/tr][/table] [/td][/tr][/table…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by lip,

שלום, אשמח לקבל המלצה לספק + מארז שקטים עד 500 ש"ח. למפרט הבא: מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY ₪560 לוח אם: [..] INTEL COLD LAKE ₪483 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 2GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪100 כמות:2 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪105 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA III - זמין במלאי ₪115 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪266 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪1729 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il המארז והספק צריכים להתאים לשידרוג בהמשך למחשב משחקים (הוספת כרטיס מסך ואולי שדרוג של המעבד) תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. בסביבות ה500W, איזה סדרות ואיזה דגמים תוכלו להמליץ לי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by maor0247,

איזה ספק נראה לך שיספיק לי למפרט הבא: intel core i7 960 3.2GHz gigabyte GA-X58-USB3 לוח אם WD1002FAEX - דיסק קשיח 1 טרה 2x2GB DDR3 1600MHz G.Skill LG Sata DVD X22 Asus GTX550 Ti-Top 1GB GDDR5 כמה וואט ואיזה דגם??

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  25. אני לא יודע איזה מארז לקחת מ- KSP תמליצו לי על משהו שאתם מכירים עד 400 ש"ח שהוא לא כבד מבחינת משקל ושיצבור כמה שפחות אבק ועם סירקולציית אויר די סבבה למחשב גיימינג בינוני

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים