ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
היי, נתקלתי במקרה בספק כוח של Enermax מדגם Naxn 450W במחיר ממש זול. הבנתי מכמה ביקורות שהוא ספק טוב וזול, וזה מספיק לי. יש משהו מיוחד שצריך לבדוק לפני קנייה של ספק? כרגע יש לי ספק ג'נרי כבר כמה שנים ובמחיר הזה לא יפריע לי להחליפו. בנוסף ראיתי שלספק כבל 4+4, זה אומר שני כבלים של 4 שאפשר לנתק ולחבר? (כי ללוח שלי יש חיבור של 4 בלבד.) והאם חיבור של כבל מאריך לכבל זה יכול לגרום לבעיה כלשהי? אני מניח שהמאריך לא איכותי כמו הכבל של הספק.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מספר שאלות (מקווה שפתחתי בפורום המתאים) 1) רכשתי טלוויזיה חדשה לסלון (LG 55LA621Y). בעקבות המרחק בין הסלון לחדר שלי אני לא יכול לחבר את הטלוויזיה לאל פסק,ולכן חשבתי להגן על הטלוויזיה במייצב מתח ומגן נחשולים. השאלה שלי היא: האם הדברים האלה באמת עוזרים? מה ההבדל בין כל החברות? והאם צריך לקנות אחד עם השהיה של 4-3 דקות? (מה המטרה של ההשהיה?) בנוסף מרפרוף ברשת הבנתי שהמגנים האלה פוגעים באיכות הסאונד והתמונה,האם זה נכון? 2) האם צריך להשקיע בכבל HDMI בין הטלוויזיה לממיר (פייבר בוקס)? מה ההבדל בין כבל שעולה 200 ש"ח לכבל שעולה 20 ש"ח? מדובר במרחק של 2 מטר בערך. 3) שאלה שלא קשורה לנושא - אני זקוק למספר מתאמי חשמל בין שקע אמריקאי לשקע ישראלי. בהום סנטר ובאייס לא מוכרי…
-
- 9 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
אחרי התעניינות קצרה הלוח Gigabyte GA-B85N נראה הכי מתאים לצרכים שלי ואני מנסה למצוא מארז וספק שילכו איתו. הבעיה שכמות המארזים השוכבים + דקים שמצאתי בחנויות בארץ דל אם בכלל. הייתי מעוניין במארז דק ככול האפשר (בעובי של ספק סטנדרטי זה בסדר) שדומה יותר לממיר מאשר למארז מחשב. ראיתי כמה ב tms אבל לא משהו מלהיב מידי. אשמח להמלצות. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב שלHP Pavilion HPE h8-1200ejעם לוח אם של SandyBridge H67 2AB5 וקניתי כרטיס מסך חדש R9 280X וצריך אליו מארז חדש. וטכני של אייבורי אמר שזה לא אפשרי, בדקתי באינטרנט וראיתי שזה אפשרי להפוך את הלוח למארז רגיל של MID /MICRO TOWER. אפשרי להחליף?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים. המחשב הוא עם מעבד i5. כרטיס מסך GTX550-Ti. כרטיסי זיכרון אחד בנפח 8gb ואחד 4gb סה"כ-12gb. דיסק קשיח של 1tb וכונן אופטי. ספק כוח . fsp460-60hcn הבעיה החלה מאז הוספת כרטיס הזיכרון של ה8gb ומופיעים לעיתים מסכים קרובים, בעיקר בזמן שימוש אינטנסיבי (משחקים). בוצעה בדיקה לזיכרונות עם memtest. בוצע בדיקת חום והטמפרטורות תקינות לחלוטין, מכאן החשד שלי הוא לגבי ספק הכוח.על הספק רשום שהוא מקסימום 460w (בעוד שההספק הוא 400w) והדרישות המינימליות של כרטיס המסך הן 400w לכן אני כמעט בטוח שזה הספק ושתוספת הזיכרון העמיסה עוד יותר עליו נוסף לכך שאני לא יודע כמה הספק הזה בכלל איכותי והוא באמת מספק את ההספק הזה... אז שאלתי היא קודם כל מה דעתכם? (ד"א אני מריץ כרגע בדיקה לדיסק הקשיח…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב בפעם הראשונה קניתי מעבד ולוח אם ויש לי את החלקים מהמחשב הישן שלי ורציתי עזרה בעניין המארז והספק אני מחפש מארז וספק ככה שאקבל ביצועים טובים מהמפרט שיש לי וכן אם יש הצעות ספציפיות בנוסף לשיפור המפרט אשמח גם כן מעבד: i7 4790k לוח אם:GigaByte GA-Z97X-Gaming G1 כרטיס מסך: Geforce GTX 480 זכרונות: (Corsair 8GB Vengeance 1600Mhz + kingston HyperX Blu (2x2GB כונן קשיח: WD Caviar Black 1TB אני מתכוון גם להוסיף כרטיס מסך בהמשך ככה שהספק יצטרך לתמוך גם בו תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה המפרט להיום כולל ספק הכוח להיום: CPU:i7 3770k delidded 4.2ghz Cooling: hyper 212 evo Motherboard: ga-z77x d3h samsung 840 evo 250G + HardDrive GPU:7970 Dual-X 1100/1400 mhz RAM: DDR 3 1333 2x2 4 giga PSU: HEC 550W (בן 7 שנים, אין לי מושג איך עדיין עובד). CDROM 3 מאווררים 120 למארז ללא בקרת מאווררים דרישות מספק הכוח: א.אני מתכנן לקנות כרטיס מסך נוסף 7970 Dual-X על-מנת לעשות Crossfire כפול, אני צריך ספק כוח שיכול להחזיק את המפרט שלי כאשר מתוכנן OC גם למעבד וגם לשני כרטיסי המסך. (רוצה קצת מרווח ביטחון) ב.לא מוכן לגעת בחברות גנריות וקבלים יפנים זה חובה. (המחשב הראשון שלי נשרף בגלל ספק גנרי). ה.לא מבין במחירים של ספקים אבל מוכן להשקיע 500-650 שקל על חדש. ו.רוצה לשאול א…
-
איזה כרטיס אני יכול להריץ עליו? או עד כמה וואט לכרטיס? מערכת עם i5 3 דיסקים ו3 מאווררים.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה דגמים יש היום שעונים על הצרכים? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן, קניתי חלקי מחשב ואשמח לקבל ממכם הצעה לגבי ספק כוח רציני. עלות פחות קריטית העיקר שיהיה אמין וטוב. [TABLE=width: 239] [TR] [TD=align: left]i7-5930K[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]MSI X99S Gaming 9 - כנראה[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Corsair Hydro Series H105 [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Crucial Ballistix Sport 32GB[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Samsung 840 EVO Serie SSD 1 TB[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Western Digital Red 6 TB [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Gigabyte GeForce GTX 980 [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Thermaltake Xaser VI[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן.. הרבה זמן לא התעניינתי בשוק ספקי הכוח. מה ההמלצה היום לספק כוח למשחקים עד 300 ש"ח? פעם 300 ש"ח וספק כוח חזק עם מסילת 12V חזקה לא הלכו ביחד, אבל אולי המצב היום שונה... תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מידע לגבי המארז הבא : Carbide Series® SPEC-01 Red LED Mid-Tower Gaming Case (http://www.corsair.com/en/carbide-series-spec-01-red-led-mid-tower-gaming-case) הצעת המחיר שראיתי עליו היא 330 ₪ אני רוצה לדעת אם הוא טוב, אם יש בו מקום לכונן אופטי, אם הוא מאוורר טוב ועוד מידע עליו בכללי מהניסיון שלכם (לא הצלחתי להבין הרבה מאתר החברה). תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, הלוואי ומישהו יצליח לעזור לי ... יש לי את המארז שבכותרת- המאוורר בדלת הצדדית התחיל להרעיש כמו מטורף, פתחתי אותו, ניקיתי את הפילטר, וחשבתי שזה בגלל שהרשת מהפילטר כמה רשתות כאלה פרומות בצדדים, אבל ממש שטויות.. וזה לא זה כי גזרתי אותם וזה לא עזר.. חיברתי חזרה, וגיליתי משהו.. ברגע שאני מטה את המחשב - המאוורר לא מרעיש בכלל ! לא שומעים את המחשב.. וברגע שהוא ישר הוא מתחיל להרעיש, הוא מתחכך שם בפילטר או משהו כזה, ולא יודע איך זה קרהההה ! גיליתי משהו אחד שפתחתי אותו מחדש, המאוורר עצמו, רופף טיפה .. ואין לי מושג אם אפשר לפתוח את המאוורר עצמו ולחזק משהו, כי זאת הבעיה במיליון אחוז, שהוא ישר הוא משחק למטה למעלה, ושהוא מוטה למטה הוא מסתובב בלי שכלום יפריע לו .. השאלה היא כזאת - תר…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר קנה את ה-GTX970 g1, הוא מחפש מארז full tower מומלץ שיוכל להכיל את ה gigabyte geforce gtx970 g1. התקציב: 700 ש"ח עם אפשרות לחרוג במידת הצורך תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי כ.מסך Sapphire R9 280x Vapor-X וכשהגיע גיליתי שצריך בשבילו שני חיבורים של 8 פינים. אצלי יש רק 2x6pin בלי ה 6+2. מה ניתן לעשות ?? לא באייבורי ולא בKSP מוכרים מתאמים וכבלים של ספקי כוח, בעוד חנות מקומית אמרו שאין להם. בחנות שאני מתכנן לשדרג דרכה את המעבד הציעו לקנות כבר ספק כוח חדש כדי לחסוך כאב ראש עכשיו וגם בעתיד. המפרט הנוכחי והשדרוג העתידי: core i3-2100 -->>> שדרוג ל i5 3470/ i7 3770 radeon 6870 hd --> שדרוג ל sapphire r9 280x vapor-x 8gb ram 1333/1600mhz ssd 840 120gb samsung 500gb 7200 rpm HDD Antec Earthwatts 500w PSU ----> דרוש שדרוג ? העניין הוא כזה: אם אצטרך לשדרג ספק כוח, סביר להניח שאצטרך להתפשר ולקנות את המעבד הזול יותר i5 3470…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לפני כחודש קניתי את המחשב הזה: http://www.aliexpress.com/snapshot/6430882002.html?orderId=65263341786567 הוא בא עם ספק כוח חיצוני כמו של לפטופ, עם 12V ו 3A. היום הספק כוח הזה הפסיק לפעול... אני רוצה להשיג ספק כוח אחר, השאלה שלי היא אם אפשר להסתפק בפחות מ3A - אני לא יודע איך לחשב כמה צריך. המחשב הוא בלי הארדיסק פנימי, מריץ OpenELEC מDOK. מחובר הארדיסק נייד בUSB3. יש וויפי מובנה, 2GB RAM, ומחוברת גם מקלדת אלחוטית עם דונגל USB. מעבד Celeron Dual Core N2810 אני אשמח אם מישהו ינסה לעשות לי הערכה שתראה אם להזמין ספק כוח של 2A יתאים לי. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אהלן שאלה בשביל חבר יש לו ספק solid power 500 הוא רוצה לקנות 260x של ספיר אין לו יציאות מיוחדות לכרטיס מסך האם הספק הזה יתמוך? תודהhttp://www.sapphiretech.com/presenta tion/product/?pid=2040# http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=31261
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לצערי, לאחר שירות מכובד, נשרף לי ספק הכח. אשמח להמלצה לספק חדש קצת בקשות לפני כן: אני לאט לאט קונה חלקים למחשב חדש ולכן צריך לקחת בחשבון שאשמח לקנות ספק שאוכל להעביר גם למחשב החדש: לא צפוי לעשות מערך כרטיסי מסך צפוי להישאר כרגע עם הכרטיס מסך הנוכחי (7870xt).. בעוד כחצי שנה - שנה בטח אחליף אותו (אז צריך לחשוב גם קדימה עם הספק במידת הצורך) צפוי לקנות i7 חדש מארז חדש, מאווררים חדשים וכו'. OC צפוי להחליף את הקירור בקירור מים ולכן חשובה התמיכה גם בזה מבחינת הספק hddים וSSD אני העביר מהמחשב הנוכחי אשמח להצעה גם לספק מודולרי וגם ללא מודולרי (אלא אם אין הבדל במחיר כמובן) אמינות ושמירה על המחשב מבחינתי זה הכי חשוב 80 plus bronze לפ…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני דיי רוצה לקחת 650, אבל הבנתי ש הגרסא הזאת : http://www.tms.co.il/product/14545 מאוד מוצלחת ומומלצת, אבל זה 550W ויש את זה שהוא 650W http://www.tms.co.il/product/14762 מצד שני לא שמעתי עליו, אבל הוא גם GOLD וגם מודולרי מה דעתכם? המחיר אותו דבר, הבדל של 100W ושתיהם GOLD נ.ב אני צריך למערכת שלי רק 450W, אני רק רוצה שיהיה חלון פתוח לשדרוגים בעתיד ולמען שקט נפשי
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, מחפש מארז למערכת NAS (מיקרו או מיני CASE) הלוח - http://www.supermicro.com/products/motherboard/ATOM/ICH9/X7SPA.cfm?typ=H&IPMI=Y הספק - http://www.seasonicusa.com/S12II-Bronze.htm מקום למינימום 6 כוננים. תקציב עד 600 , כמובן עדיפות לזול. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי את ה-APC BACK-UPS Pro 1500VA אל פסק הוא מפעיל לי NAS, הבעיה היא שבגלל המזג אוויר כל הזמן נופל החשמל, אני לא ממש מכיר מה האל פסק הזה מסוגל , מישהו יכול לכוון אותי קצת . הבנתי שהוא מסוגל לעשות כיבוי למחשב בצורה נכונה, איך הוא עושה את זה? האם קיים דבר כזה { סתם פרי דמיוני} או יש איזה רעיון שאני יכול לקבל טלפון , SMS. או משהו ברגע שיש הפסקת חשמל, וככה אני יכול לכנס למערכת NAS שלי ולעשות לה כיבוי נכון בלי לחשוש שמא ידפקו לי 12 טרה של דיסקים..מה גם שזה לא בריא לNAS תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה שדרגתי את המחשב שלי עם מסך 4K 42. הוספתי גם NAS. האל פסק שלי הוא http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=PRD-1250 ואני צריך להחליף לו 2 מצברים (עברו בדיוק שנתיים מאז שהחלפתי אותם). את מפרט המחשב וסוג הנאס אפשר לראות בצד ימין. אני מעוניין לקנות לו מצברים ולשים אותו ייעודי לנאס על מנת שישמור עליו הכי טוב, להכי הרבה זמן וגם כך אוכל להגדיר בנאס כיבוי מסודר בעת הפסקת חשמל ארוכה מכמה דקות. אני פשוט חושש שאל פסק הנוכחי לא יספק אותי למחשב שלי הכולל מסך 42, מסך 24, המחשב, רמקולים ויש גם ראוטר ומודם. אשמח לדעת על פתרון שכן יתאים לסביבת העבודה שלי. אין לי תקציב מוגדר כי אני לא יודע איזה בדיוק פתרון יתאים וכמה עולה. אשמח לשמוע המלצות. המטרה היא להשאיר את המחשב ושאר ה…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם, זה המחשב שלי: לוח אם: Gigabyte GA-Z97-HD3 מעבד: Intel® Core™ i7-4790 Processor 3.6 GHz דיסק קשיח: Samsung 840 EVO 250GB SSD SATA3 מארז: CoolerMaster - Storm Scout 2 ספק: Coolermaster G550M 550W מסך: Dell IPS U2715H יש לי לעיתים קרובות נפילות חשמל בבית עקב ריבוי מכשירים דולקים(מפזרי חום, דוד חשמל וכו') איזה UPS הכי משתלם לי לשים, כדי לא להרוג את המחשב \ את ההארד דיסק באחד מנפילות כאלה ? [מעדיף לקנות באייבורי] תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לחבר את המפרט הנל AMD Radeon HD 7900 Series Intel(R) Core(TM) i7-6700K CPU @ 4.00GHz 12 GB RAM GA-H170-HD3 DDR3 ג'ינרי 500W (goldan tiger) תקציב עד 3000 כולל כ.מסך הוא מעוניין לשדרג ל980
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-