עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. מה הוא המארז הכי טוב לגיימינג לדעתכם (אנא התעלמו משיקולי כסף ורעש): Lian Li: TYR PC-X2000 http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=258&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=61 Lian Li: Armorsuit PC-P80 http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=131&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=61 Antec: Antec 1200 http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=Njkz אחר?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by poop,

שלום! ראיתי שיש מספר ספקים (למשל ZALAMAN), שמגיעים עם חיבור SATA. רציתי לשאול למה זה נועד? אם אני מחבר את זה לדיסק הקשיח, איך הלוח בכלל ידע שיש לי דיסק קשיח? הרי זה יהיה רק לספק (חשמל)?? סליחה על הבורות... תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  3. Started by zerocool15,

היי! אני מחפש ספק זול אבל טוב, אני יודע שאין כזה אבל בכל זאת מההכי ג'נרים שיש שמעתי שיש גם טובים... הסיבה שאני מחליף זה תקלה בספק .. יש צפצופים כשהמחשב נדלק 99% זה הספק נראה לי אז יש FSP ו האק, בזאפ עד 150 שקל.... יש איזה 3 סה"כ שמה מה יותר טוב ? תודה פנטיום 4 2.4 512 זיכרון X800SE

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by itay127,

אני צריך מארז וספק(לא חייב ספק מובנה),ספק 400W לפחות, ושהם יהיו שקטים, ושמארז יהיה מקורר כמו שצריך, אם צריך להוסיף עוד קירור אפשר.. תקציב 800 שקל - אפשר לחרוג.. מהאתר הזה: http://skypc.co.il

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  5. Started by makakit,

אני מעוניינת לקנות מחשב עד עכשיו חשבתי לקחת את האורורה 3D והליברטי 400. הבעיה היא שאני מעדיפה לקנות מזיגזג ולא מסקיי פי סי. אם אני אקנה מזיגזג אני אקנה את ה CM 534 ואת ה ACE 480 של HEC. האם כדאי לי להתפשר? האם יש שילוב יותר טוב של ספק ומארז בזיגזג?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Ronen Mars,

היי לכולם, זה המחשב שלי: לוח אם: Gigabyte GA-Z97-HD3 מעבד: Intel® Core™ i7-4790 Processor 3.6 GHz דיסק קשיח: Samsung 840 EVO 250GB SSD SATA3 מארז: CoolerMaster - Storm Scout 2 ספק: Coolermaster G550M 550W מסך: Dell IPS U2715H יש לי לעיתים קרובות נפילות חשמל בבית עקב ריבוי מכשירים דולקים(מפזרי חום, דוד חשמל וכו') איזה UPS הכי משתלם לי לשים, כדי לא להרוג את המחשב \ את ההארד דיסק באחד מנפילות כאלה ? [מעדיף לקנות באייבורי] תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני צריך לקנות מארז למחשב. ישלי מחשב אחר עם מארז compucase 6a19. ואני מרוצה ממנו מאוד (עושה את העבודה בלי קשקושים ). האם יש היום מארז שמתחרה בו בטווח המחירים הזה?

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  8. שיתאים למחשב q9300 8800 gts 512 4 gb ram/ אני רוצה שייתמוך ב SLI (לא יודע אם זה קשור למארז בכלל) ושיהיה מקורר ושקט ככל האפשר. מארז ללא PSU. תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. ראיתי כמה מארזים שמאוד מצאו חן בעיניי: RAIDMAX SAGGITA RAIDMAX SMILODON (גירסת הXTREME BLACK נמכרת בארץ?!) וגם הSIRIUS בסדר אבל עדיפות אחרונה. עוד מארז שראיתי וממש אהבתי זה הSILVERSTONE KUBLAI KL01B, זה רק אני או שהוא מזכיר את רובוקופ? וגם את הPS01 שניראה מאוורר טוב מאוד עם אפשרות לשני מאווררים בצד. כבר הבנתם ת'סגנון שלי, אם יש עוד מארזים שנראים לכם מתאימים, חופשי. ועוד שאלה, ראיתי מארזים עם מאוורר צידי של 25 ס"מ, זה לא מרעיש בטירוף? או שבגלל הגודל הוא בטח יורד בסל"ד והוא יותר שקט? האם בכלל מאוורר כזה מומלץ או שאפשר להסתפק ב80MM צידי ושני 120MM מקדימה ואחורה? לגבי הספק, אני שוקל לקנות כרטיס מסך כנראה מהסידרה החדשה של ATI שתצא, 48XX, האם ספק של 600-650 יספיק לי? …

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  10. לא הצלחתי לקבל תשובות ברורות בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=209853.0 אז חשבתי לנסות כאן: אני לא רוצה להחליף את המארז 532 ב-COMPUCASE ואני מנסה להחליט איזה ספק לשים (אין מצב ל-ENERMAX) האופציות הן: coolermaster real power 450 (לא מצאתי בפורום שום מילה על סדרת ה-REAL POWER, ה-EXTREME הבנתי שלא להיט) coolermaster extreme 600 או משהו של HEC תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by jara14,

כשחיפשתי באינטרנט מידע על הספקים קראתי שהם זולים כי החברה מייצרת בעצמה את כל הרכיבים. כמו כן נאמר שהם עומדים בכל התקנים. אשמח לקבל מידע ממי שיודע. אני מתעניין בספק הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6536&CatCode=409

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ras81,

הי אני מתלבט בן כמה מארזים שראיתי שמומלצים פה: ANTEC 900 GIGABYTE 570 ANTEC P180 COOLMASTER STC-T01 מאוד אהבת את המגש MB הנשלף של הCOOLMASTER. מישהו יכול לעזור לי להחליט מה עדיף ולמה כי בין הGIGABYTE והANTEC 900 לא ראיתי הבדלים קריטים תודה

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  13. Started by grich,

אהלן חבר'ה, לצערי, לאחר שירות מכובד, נשרף לי ספק הכח. אשמח להמלצה לספק חדש קצת בקשות לפני כן: אני לאט לאט קונה חלקים למחשב חדש ולכן צריך לקחת בחשבון שאשמח לקנות ספק שאוכל להעביר גם למחשב החדש: לא צפוי לעשות מערך כרטיסי מסך צפוי להישאר כרגע עם הכרטיס מסך הנוכחי (7870xt).. בעוד כחצי שנה - שנה בטח אחליף אותו (אז צריך לחשוב גם קדימה עם הספק במידת הצורך) צפוי לקנות i7 חדש מארז חדש, מאווררים חדשים וכו'. OC צפוי להחליף את הקירור בקירור מים ולכן חשובה התמיכה גם בזה מבחינת הספק hddים וSSD אני העביר מהמחשב הנוכחי אשמח להצעה גם לספק מודולרי וגם ללא מודולרי (אלא אם אין הבדל במחיר כמובן) אמינות ושמירה על המחשב מבחינתי זה הכי חשוב 80 plus bronze לפ…

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by thedarkman,

האם למארז ANTEC 902 יש אותם מאווררים,אותו חוזק של לדים כמו של המארז ANTEC 1200? מה ההבדל בין ANTEC 902 לבין ANTEC 1200? איזה מארז לדעתכם מתאים לתקציב של 6500 שקל? מה עדיף FULL TOWER או MID TOWER לתקציב של מחשב כזה? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם להלן המפרט (מה שלדעתי רלוונטי): מעבד: Intel Core 2 Duo E6420, 2133 MHz (8 x 267) קירור למעבד של Arctic Cooling Alpine7 (מה שרשום על הקירור עצמו) לוח אם: MSI P6N SLI (MS-7350) :System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) X2 OCZ XTC Platinum OCZ2P8001G 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-5-5-13 @ 333 MHz) (3-4-4-10 @ 270 MHz) ) כרטיס מסך: MSI Radeon 4850 512MB ספק כח: Enermax Liberty 500W המחשב נמצא כרגע ממש ליד הכרית אז נושא הרעש עלה רק לאחרונה. כיום אני עם מארז גנרי שסיפק אותי ,אבל אם באזור ה-300 ש"ח אפשר לצמצם את הרעש משמעותית אז אני מוכן להשקיע. יכול להיות שרק החלפת מאווררים תספק אותי? אולי הספק (אני יודע שהוא איכותי) יוצר את…

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  16. Started by harrygol,

רכשתי מחשב הכולל: לוח אם asus p5b (965) מעבד core 2 duo e6300 צורב dvd x18 LG כונן דיסקטים 1.44 דיסק WD 250GB כרטיס מסך Innovision inno3D geforce 7600GT זכרון 1Gb 800hrz של OCZ במארז מותקן ספק של 350watt. האם זה מספיק למחשב הנ"ל כרגע? האם יספיק הספק לתוספות בעתיד, כגון עוד כונן דיסק קשיח, עוד כונן dvd וכדו'? האם אני צריך לדרוש שידרוג הספק ל-500watt?

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  17. Started by t-mac1,

שלום אני צריך לקנות ספק מKSP, כי אני הולך לקנות שם כרטיס מסך חדש, והמליצו לי בפורום של התצוגה להחליף את הספק 400 ג'נרי שלי למשהו אחר... יש לKSP משהו טוב וזול להציע? תודה...!

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by shlomi1234,

מפרט נוכחי: ‪AMD Phenom 2 x4 720 Black Box‬‬ GigaByte GA-MA770-UD3 ‪A-Data 8G DDR2 ‪PowerColor AT I Radeon 4870 512MB 2 הארדיסקים. ספק 380W של ANTEC עם 80% נצילות. הספק הנוכחי יתאים לי?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by gif,

היי לפני כמה ימים התחלתי לשמוע ציפצופ מוזר מהספק כח של המחשב שלי גם כשהוא כבוי,ורק מתי שאני מנתק את המחשב מהחשמל הרעש מפסיק. הציפצופים שאני שומע זה כמו שאתם חוזרים ממסיבה ואז אתם שומעים מין ציפצופ באזניים שלא מפסיק בגלל הווליום של הרמקולים....אז זה מה שאני שומע מהספק כח שלי. למישהו יש רעיון \עצה איך מסדרים את הבעיה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום רב, פעם ראשונה שאני נעזר בשירותי הפורום יש ברשותי את המערכת הבאה i7 960 3.20 12gb ddr 1333 nvidia gt420 רציתי לשאול מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לקנות שהספק כוח הנוכחי יחזיק? (אני כרגע דל תקציב ואם אני אצטרך לשרדג את הספק כוח זה יפגע באופן משמעותי ברמה של הכרטיס מסך שאני אקנה) תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by liorn,

שלום!! רציתי לדעת מה יותר שווה את הכסף(וגם מי מהם מאוורר יותר טוב) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  22. Started by AloNs01,

אם אפשר גם איזה מאוורר צד זה יהיה נוח.. הכי חשוב שיהיה איכותי. ולא צריך ספק.

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by Nightbeat,

היי, כבר הרבה זמן יש לי מן קצרים כאלה במחשב. בזמן האחרון זה החמיר כי אני משתמש הרבה במזגן.. כל פעם שאני מחבר משהו לחשמל שיש לו מתג, ברגע שאני מפעיל אותו המחשב שלי יקפא ל2-3 שניות, והאוזניות שלי יתנתקו. זה קורה לי למשל עם המזגן, לאחר כמה דקות שהוא פועל הוא נכנס למצב מנוחה, ואז אותו דבר. המתח בחדר נופל (האור מהבהב), והמחשב שלי שוב קופא ל2-3 שניות.. בנוסף אם אני משחק במשחק, הסאונד באוזניות יפסיק עד שאני אפעיל את המשחק מחדש. אני זוכר שלקחתי פעם לTMS את המחשב ובדקנו אותו, אצלהם במעבדה זה לא קרה.. יש לי כמה שאלות, אם מישהו ידע לענות אני אשמח: -הספק כוח שלי לא אמור לנתר את הנפילות מתח האלה? אני חושב שבתקע של הספק שמחברים לחשמל יש את הפין השלישי שנועד למנוע את הבעיות האלו. אולי א…

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. ^^^^^^^^^

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  25. שלום לכולם להלן צילומים של המארז silverstone LC16 עם ספק Enermax ולוח אם 35p-DQ6 Gigabyte הצילומים מראים שתי כיוונים שבהם הספק נמצא. 1. הייתי רוצה לדעת מהו המיקום הנכון (לאיזה כיוון צריך לפנות המאוור-לכיוון פנים המארז או החוצה)? 2. במידה והמיקום הנכון היינו לכיוון המארז אזי איך אני מחבר כרטיס הטלוויזה 150 Hauppauge , האוויר יחסם ע"י הכרטיס. 3. האם יש מצב שהספק אינו מתאים למארז+לוח אם?? מבקש עצות אני דיי תקוע תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.