ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
שלום רב אני עומד לפני קנית מחשב חדש ואני מעוניין לקנות את המארז שרשמתי בכותרת רציתי לדעת איך המארז הזה נחשב מבחיינת האיכות והכי חשוב לי זה הרעש אם הוא נחשב למארז שקט ואם לא אני ישמח לקבל הצעות על מארזים אחרים באותו הסכום כמו כן הספק שאני קונה הוא Seasonic S12ll-620 620W Bronze והמעבד הוא Intel Core i7-2600K 3.4GHz 8MB Cache 95W Quad Core LGA1155 תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התלבטתי אם לפתוח את ההודעה פה או במפרטי מחשב, אני מקווה שזה המקום המתאים שאלה מאוד פשוטה איך אני בוחר את ההספק של ספק הכח אותו אני בוחר להרכבת המחשב? לוקחים את סכום ההספקים של כל הרכיבים? אני יודע רק את ההספק של כרטיס המסך והמעבד (כשאני מסתכל על הפרטים של הרכיבים). תודה מראש,
-
- 21 תגובות
- 16.9k צפיות
-
-
יש את ARMOR A60 Middle Tower Series Black Case הוא מפחיד אותי עם כל האורות יש גם את Thermaltake V9 גם הוא נראה מפחיד המליצו לי בפורום על שילוב מארז וספק Antec Sonata IV 620 Watt 80Plus הוא נראה רגוע אבל יש לו חורים בצד. איך זה ישפיע על הרעש? בנוסף הוא מגיע עם ספק 620W. איך השקט של הספק? חוץ מזה בכלל לא נראה לי שאני צריך ספק לא יותר מ 400W. ויש את P183 היקר. מה לעשות
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום. רכשתי ספק כוח בארה"ב, והגעתי איתו לארץ. HX650. האם לחברו על ידי מתאם רגיל ופשוט? כרגע המתאם שיש לי הוא מתאם רגיל [לא מבין בזה כלום], שאיננו אקטיבי או משהו כזה [עלה 5 שקלים], והוא בעל שני פינים. הספק בעל שלושה פינים. על הכבל של הספק כתוב 125V 10A האם פשוט לחבר את הספק למתאם זה? לא ארצה לגרום נזק למחשב שאליו הוא חובר תודה!
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
-
Lancool Dragonlord PC-K60 מה אתם אומרים על המארץ הנ"ל? האם הוא מבצע את העבודה כמו שמארז צריך לבצע? (מבחינת מקום, קירור, שקט, אי-אבק וכו) הינה הסרטון של המארז: תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שואל עקב בעיות שצצו להם בזמן האחרון.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
היה לי בעיה בספק הוא פשוט לא העביר מתח במתג של ההדלקה, הבאתי את הספק ל KSP לאחר כיום היתקשרו אלי לקחת אותו, הם אמרו שהכל טוב אין שום בעיה ייתכן והבעיה בלוח, שלא ניראה לי כל כך קשור. לקחתי את הספק הביתה ניסיתי שוב עדיין אין שום מתח מחוסר אי בררה ובלי מחשב החלטתי לקחת את כל המחשב לבדיקה, לאחר כיום אמרו לי לבוא לקחת את המחשב שהכל טוב בקשתי לבדוק שהמחשב אכן עולה, לתדהמתי המחשב אכן עלה לאחר שפתחתי את המארז בבית ראיתי שהחליפו אחד מהכניסות באחרת הספק הוא מודולרי. כנראה שכניסה אחת בספק היתקלקלה האים מגיע לי אחריות מלאה שהוא עובד פשוט להשאיר אותו כמו שהוא? מאחר ואמרו לי שלא היה שום בעיה האים יש תוכנה שאפשר להיסתמך עליה שאכן הספק הוא תקין? כלומר שהוא לא חלש וזה עניין של זמן עד שהוא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
KSP מציעים את הספק עם 3 שנות אחריות בזמן ששאר החנויות נותנות 5 שנים אחריות? מישהו מבין למה? האם צריך להתעקש לקבל 5 שנים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתוך התקציב של המפרט נשאר 500 ש"ח לטובת ספק כוח ומארז המערכת בעיקרה היא: amd athlon II x3 450 gigabyte ma78 lmt us2h 4gb 1333mhz radeon HD 5570 1GB gddr3 אני צריך ספק איכותי שיחזיק יפה את המערכת הזאת [לא יודע כמה צריך? 300 400 500 וואט? תגידו אתם] ומארז איכותי, לא חייב משהו מפואר או תכונה מיוחדת רק שיהיה איכותי. המחיר סה"כ של שניהם צריך להיות 500 גג 600 ש"ח ועוד שאלה- איזה חברות של מארזים מהבאות נחשבות לאיכותיות בתחום? antec cooler master Tzag huntkey thermaltake gigabyte codegen acase xigmatek zalman aerocool hec yeong yang enermax silverstone neo cfi raidmax arctic cooling nzxt lian li 3r system foxconn rackmount frontier
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
אהלן. המארז שלי התחיל קצת להשתגע, לעשות רעשים, להשרט, להשבר. אני מחפש מארז שיוכל לשמור על טמפרטורה נמוכה, שלא תעשה רעש, משהו אוורירי (אם כי שלא יכנס אבק כמעט), גדול אשר ישמש כמחשב גיימינג (אני לא משחק כל-כך הרבה, רק משחק 1-2) עדיפות לצבע שחור, עם מאווררים גדולים. שיגיע לסכום של 350 עם נטיות של 20 שקל פה ושם. זה מה שיש לי כרגע: http://www.omc.co.il/cache/prdPics/EZC-550D-F25_600x400_maxPrd.jpg שומעים את המאורר, הוא כמו "קיטור" שמוציא חום, מצטבר המון אבק..
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום. כאשר המחיר דומה [בשל הזדמנות מיוחדת], מי מבין הספקים הללו עדיפים? אני מבין שה TX הוא בדור השני שלו, והשאלה אם הדבר מביא לו עדיפות מסויימת על פני ה HX היקר יותר שניהם מדורגים 80 Bronze
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
שוב שלום, בגדול זאת המערכת שאני בונה 2600K ASUS MAXIMUS IV EXTREME G.SKILL "XL"16GB (4096MBX4) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS-X SAPPHIRE HD6970 2GB GDDR5 x2 כלומר SLI של 6970 NOCTUA NH-D14 WD BLACK 2TB SATA Intel 160GB SSD וכרטיס קול וצורב (לא חשוב אני מניח לצריכת חשמל) רציתי לקחת את המארז של Lian Li ה-PC-P80 אבל מסתבר שאחרי הרבה בדיקות פשוט אף אחד בארץ לא מוכר אותו אז שוב חזרתי לנקודת ההתחלה בהתלבטות על מארז, ולגבי ספק כוח אני פשוט לא מבין יותר מדי וראיתי שממליצים על Corsair 750W TX : CMPSU-750TX כמה פעמים באתר ומשום שאין לי מושג כמה כוח אני בעצם צריך בשביל המערכת תהיתי אם מישהו יכול לעזור בעניין. תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, ידוע לי שבעבר הרחוק שווקו מארזים (אחד כזה היה של IBM) שהיה בתוכם רמקול כללי (כלומר, לא כזה שמיועד להשמעת צפצופי מערכת). האם עדיין מייצרים מארזים כאלה? בחיפושים כאן בפורום וברחבי הרשת לא מצאתי. תודה מראש על כל עזרה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי שני ספקים ואני מתלבט איזה מהם לשים במחשב שלי 1) Thermaltake TR2 420WATT Enermax Liberty ELT400AWT (2 הנה המפרט שלי: AMD Phenom II x3 Tripple-Core 710 Socket AM3 2.6Ghz GA-MA780G-UD3H Kingston HyperX 2x2GB 1066Mhz PC2-8500 8800GT
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני צריך ספק שיחזיק את המערכת שלי ויאפשר להוסיף עוד איזה דיסק או שניים. אם אפשר שהוא יהיה מודולרי, אני מאד אשמח. אם יש אפשרות לאחד שיודע לקבל את כל הכבלים שמחוברים לTT Toughtpower 750W שלי כרגע, אני עוד יותר אשמח.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה מחשב חדש והחלק היחיד שאני לא בטוח לגביו עדיין זה המארז והספק. הדרישה היחידה שלי זה שיספק קירור כמה שיותר טוב. לא כל כך אכפת לי אם הוא ירעיש, העיקר שהמארז כולו יהיה קר. אני בכל מקרה מתכוון להוסיף מאוררים למארז (להגיע ללפחות 4-5 בכל אחד מהם). התקציב זה עד 4,500 (כולל המארז, הספק ומאווררים אם יש צורך) כאשר אני ממש ממש לא רוצה לחרוג ומעדיף לקצץ כמה שיותר. ההתלבטות הנוכחית שלי היא בין Antec 300/200 + Antec True Power Trio 550w לבין Cooler Master Elite 370 Plus + FSP 550-80GHN(85) 80PLUS Bronze. כמובן שאשמח לשמוע עוד עצות בנושא. זה המפרט הנוכחי: ASRock Z68 Pro3-M Z68 Chipset, יחידות 1 ₪573 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2916 הרכבת מחשב מעל 3000…
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
יש ביניהם הבדל של 100 שקל, ככה שאני מניח שהאנטק יותר טוב, אבל השאלה אם הקולר מסטר מספיק טוב זה למחשב ללא OC , ובלי דרישות מיוחדות. core i5 ו GTX460 מישהו יכול להגיד במה בדיוק האנטק עדיף? ואיזה ספק עדיף: Antec Basiq VP-450P 450W 2yr או HEC 450W ATX PSU BULK
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצה על מארז עם הדרישות הבאות 1 - שקט מאד - לפחות ברמה של 8-9/10 2 - מעט מאד אבק, עדיף בכלל לא 3 - MIDI ולא TOWER מלא 4 - תקציב למארז ולספק 600-700 ש"ח 5 - מערכת מבוססת 2500K ללא כרטיס מסך ייעודי כיום, אולי בעתיד, כנ"ל לגבי OC 6 - קירור מוגן-2 העדיפות שלי למארז שניתן לבנות בו על-לחץ. אני מניח שמארז עם מאוור כניסה אחד ויציאה אחד יכול להתאים אם ההספק של היציאה קטן משל הכניסה. אין לי צורך בספק מעבר לסיסוניק S12-430. מה דעתכם על המארזים הבאים - ואם יש לכם המלצה על אחרים שיעמדו בדרישות הנ"ל אנטק סולו - מאד שקט, אבל האם ניתן לבנות על לחץ ? כתוב שניתן לשים מקדימה שני מאוורים של 92, ונראה לי שגם בסל"ד נמוך הם עשויים להישמע, ולא ברור אם הם מכניסים אויר מבחוץ או ר…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחליף את המחשב הסלוני שלי, הגיע הזמן. הגיע לידי מעבד Intel i7 2600K שהוא 95W, אני רוצה לשדרך אותו לGigabyte GA-H67N-USB3-B3 זכרון 4GB וכונן קשיח 1 גיגה הסדרה הירוקה של WD EARS. הבעיה שהמארז שאני מעוניין להכניס הכל מגיע עם ספק 150W - מארז Antec ISK300-150 על פי החישובים שלי לא אמור להיות בעיה שכן הHDD זה זניח, כ4W, המעבד 95W במקסימום כאשר לרוב הוא ב73W. עוד משהו שפספסתי ? האם לדעתכם חברים תהיה לי בעיה כל שהיא בהספקים ? תודה
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי שאלה אני רוצה לנקות את מחשב שלי אני רוצה לנקות במשאבת מזרון אויר זה יכול לפגוע במחשב?? אולי יש עוד דרכים לנקות את מחשב??
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש (AMD PHENOM 840 , כ. מסך 5870 ATI ) עם ספק כוח CoolerMaster 650w GX 650W . המחשב בפעולה רגילה שקט מאוד , אבל ברגע שצריך טיפה הספק לכ. מסך (גם במשחקים פשוטים) הספק מתחיל להרעיש בצורה מטורפת ! קראתי באתר החברה כי אכן עם דרישת ההספק עולה מהירות הסיבוב של המאוורר ה 120 מ"מ ל 2000 RPM , אבל עדיין רמת רעש שכזו היא לא הגיונית (בוודאי במחיר של ספק בעלות של 450 שקל) . http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6642 האם מדובר בבעיה בספק ? האם מישהו מכיר את הספק ומכיר את הרעש שמגיע ממנו "בזמן מאמץ" ? האם ישנו ספק בעל נתונים דומים , שקט יותר ? אשמח לכל עצה בנושא , תודה מראש, דרור.
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מחפש מארז חדש למחשב, ורציתי לדעת מה דעתכם על המארז הנ"ל. ראיתי שמוכרים אותו ב TMS במחיר סביר. ראיתי שבכל התמונות כשהמארז פתוח יש איזשהו בלוק שחור במקום של הארדיסקים (שנראה ניתן לפירוק), האם מישהו יודע מה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך הסדרה Nitro של Chieftec ? אם צריך דגם מסויים אז זה: Nitro 750W Modular 14cm fan זה למערכת הזו: Core i5 2500K G.Skill DDR3 2x2GB Ripjaws X Edition Asus P8P67-M Pro GIGABYTE GTX560TI 1GB ועוד שאלה: איך הסידרה CX או GS של CORSAIR ? אני מתכוון מבחינת אמינות וזמן עבודה, כלומר שיהיו אמינים ושאני יוכל "לישון בשקט" כשאני שם את הספק. ומה יותר כדאי ? עריכה: בתגובה השנייה נמצאת הבעיה השנייה אז אם תוכלו לעזור זה יהיה מצויין
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-