עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום אני מחפש מארז טוב איכותי לא רועש כל כך ולא תופס אבק כל כך אני גר בבאר שבע עיר החולות (מדבר) אז אני מחפש מארז שמתרים לתנאים של באר שבע. אז אני מחפש מארז לא אכפת לי איזה גודל הוא העיקר שלא יתפוס הרבה אבק ושהיה שקט ושהוא יהיה עד 600 שקל.. עם חריגה של 50-70 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  2. חשבתי על משהו ואני לא יודע אם יש בשוק מארז שמיישם את זה. הרי להרבה מארזים, במיוחד האיכותיים שבהם, יש מבפנים פילטרים על פתחי האיוורור (בעיקר על פתחי היניקה, לא הפליטה). זה טוב כי זה מונע התמלאות של המארז באבק (טוב, לא ממש מונע, יותר מאיט). אבל בינינו, למי יש כוח לפתוח את המארז כל כמה חודשים, לפרק ממנו דיסקים וחלקים שונים כדי להגיע לפילטרים ולנקות אותם ? אולי בהתלהבות של ההתחלה אבל אחר כך הפילטרים לאט לאט נסתמים והאיוורור של המחשב הולך ודועך. אז למה שלא יוציאו מארז שבו הפילטרים נמצאים מבחוץ ? נכון שזה פחות אסתטי אבל אם מעצבים אותם כך שיהיו חלק מגוף המארז ותופסים אותם עם קליפסים או משהו אחר שיקל על ההסרה שלהם אז משימת הניקוי שלהם תהיה קלה להפליא ולא תהיה בעיה לנקות אפילו פעם…

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  3. Started by liram21,

אפשר חוות דעת על המארז NZXT M59 ? איך הוא מבחינת סידור כבלים, סירקולציית אוויר, ותמיכה בקירור מים. אני מתכנן להחזיק אותו כחצי שנה עד שנה. ועד כמה הוא "תורם" ביחס למחיר שלו.

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  4. Started by Ev,

במידה וכן, האם אני אצליח לדחוס לשם גם ספק סטנדרטי (FSP 500W)? במידה ולא, מה המחשב הכי קטן שלתוכו HD4830 וספק הנ"ל יכנסו?

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  5. Started by liram21,

שלום לכולם, עשיתי חישוב באתר של אנרמקס וזה מה שיצא: כמובן שהכללתי תוכניות עתידיות לכחצי שנה לאחר הקנייה של המחשב. עפ"י ההמלצה שלהם, אם מתכננים להשאיר את הספק כשנה אז צריך להוסיף כ20% הספק ממה שרשום. אני מתכנן להחזיק אותו בערך 10 חודשים. אז על איזה ספק אתם ממליצים ? מהחנות KSP בלבד! אל תתפלאו על מספר המאווררים זה בגלל שיהיה לי את המארז CM690II וקירור מים, אז אני רוצה שרוב האפשרויות יהיו פתוחות לפני

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי ספק ג'נרי ממחשב שהתקלקל. בקיצור בניתי מעגל אלקטרוני למגבר הספק שלא כל כך רלוונטי מה ואיך כרגע. מה שכן המעגל עובד על 12 וולט ועם הספק מכובד של 50 וואט! במקום לקנות שנאי מתאים ויקר, חשבתי להשתמש בספק הישן הזה של המחשב. לספק יש מסילה של 12 וולט והוא מסוגל בכיף לתת 50 וואט על המסילה הזו. העניין הוא שאני לא יודע איך להדליק ספק מחוץ למחשב? ז"א ספק שלא מחובר ללוח אם ונדלק בלחיצה על כפתור הדלקת המחשב. אני מניח שבטח מדובר על קיצור שני רגליים במחבר הגדול בעל ה- 2X10 חיבורים, מה שקורה בטח בלחיצה על כפתור ההדלקה במארז שמחובר ללוח אם. העניין הוא שהספק ג'נרי וכמובן שאין עליו מידע באינטרנט. יש למישהוא ניסיון בכך? זה דבר סטנדרטי וזהה בכל הספקים? דבר נוסף: לכל מי שנחרד ונזעק מלשמ…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. יש לי את המערכת הבאה: AMD Phenom II X4 965 ASUS M4A89GTD PRO/USB3 4GB ram (2*2GB) WD 500GB SATA WD 80 GB ATA כמו כן יש מאוורר גדול אחד (120mm), ואני מתכוון להוסיף בזמן הקרוב עוד 4GB זכרון. כל זה על Corsair 500W עד עכשיו עבדתי עם הכ.מסך המובנה, אבל אני צריך כרטיס של nvidia, ולא משהו למשחקים יותר מדי. בעיקר להפעלת סרטים בHD, ולתפעול שוטף של הדסקטופ, אבל אני כן צריך כרטיס קצת מעל המינימום כדי לא להכנס לצוואר בקבוק עם הרנדור של הדסקטופ, אז החלטתי ללכת על כרטיס high-end שעבר זמנו. שמתי עין על GTX 260, אבל מצאתי שהpeak של הצריכה שלו מגיע ל182W, והשאלה שלי היא אם המערכת שלי תעמוד בזה. לפי ההנחיה של nvidia אני במינימום. חשבתי גם ה9800GT שמגיע רק ל105W, אבל כמובן שהוא פחות מושך או…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by idDFdd,

יוכל להחזיק SLI של 560TI? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  9. שלום. רכשתי ספק כוח בארה"ב, והגעתי איתו לארץ. HX650. האם לחברו על ידי מתאם רגיל ופשוט? כרגע המתאם שיש לי הוא מתאם רגיל [לא מבין בזה כלום], שאיננו אקטיבי או משהו כזה [עלה 5 שקלים], והוא בעל שני פינים. הספק בעל שלושה פינים. על הכבל של הספק כתוב 125V 10A האם פשוט לחבר את הספק למתאם זה? לא ארצה לגרום נזק למחשב שאליו הוא חובר תודה!

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  10. Started by boss,

יש לי מארז CM HAF X לוח אם אסוס ASUS P8P67 Delux עם פאנל קדמי USB 3.0 גודל 2.5 בעיה אין לי מתאם פאנל 3.5 קדמי של מארז HAF X. אני צריך פאנל האחורי של USB 3.0 עם מחובר ללוח אם דומגא תמונה אני מנסה לחפש אתר אייבי יש פרטים מיליונים לא ברור, אם יש מתאם פאנל קדמי 3.5 ל5.25 של HAF X אשמח בבקשה תמצאו זה תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש את ARMOR A60 Middle Tower Series Black Case הוא מפחיד אותי עם כל האורות יש גם את Thermaltake V9 גם הוא נראה מפחיד המליצו לי בפורום על שילוב מארז וספק Antec Sonata IV 620 Watt 80Plus הוא נראה רגוע אבל יש לו חורים בצד. איך זה ישפיע על הרעש? בנוסף הוא מגיע עם ספק 620W. איך השקט של הספק? חוץ מזה בכלל לא נראה לי שאני צריך ספק לא יותר מ 400W. ויש את P183 היקר. מה לעשות

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  12. Started by danvis,

אהלן כולם, ספקים זה תחום די חלש אצלי אז אני אשמח לחוות דעת על הספקים הבאים בתחום של 550-650. הם אמורים לתמוך ב-OC של 2500K וכרטיס מסך GTX570 באופן כללי. רעש פחות משנה, איכות זה מה שמשנה לי. HEC Cougar 550Watt Power Supply Model COUGAR-550CM HEC Win 600Watt Power Supply Model WIN+600 Enermax NAXN 550W Active PFC PSU ENR-102 - איך האח הגדול שלו הגרסא 600 FPS 80? שווה לחצות את ה-400 ש"ח בשבילו? CoolerMaster GX 650W PSU RS-650-ACAA-E3 Thermaltake TR2 RX 550W MODULAR W0134RE Antec Neo Eco 620C 620W 80+ power supply - יקר יותר, רק אם הוא באמת איכותי ביותר, שווה לחצות את ה-400 בשבילו? אני יודע שיש ספקים נוספים שלא כללתי כגון ה-FSP 550 או ה-Antec TruePowerTrio שאני יודע שהם ספקי…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שאלה בכותרת תודה

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  14. Started by AmitDanan,

היה לי בעיה בספק הוא פשוט לא העביר מתח במתג של ההדלקה, הבאתי את הספק ל KSP לאחר כיום היתקשרו אלי לקחת אותו, הם אמרו שהכל טוב אין שום בעיה ייתכן והבעיה בלוח, שלא ניראה לי כל כך קשור. לקחתי את הספק הביתה ניסיתי שוב עדיין אין שום מתח מחוסר אי בררה ובלי מחשב החלטתי לקחת את כל המחשב לבדיקה, לאחר כיום אמרו לי לבוא לקחת את המחשב שהכל טוב בקשתי לבדוק שהמחשב אכן עולה, לתדהמתי המחשב אכן עלה לאחר שפתחתי את המארז בבית ראיתי שהחליפו אחד מהכניסות באחרת הספק הוא מודולרי. כנראה שכניסה אחת בספק היתקלקלה האים מגיע לי אחריות מלאה שהוא עובד פשוט להשאיר אותו כמו שהוא? מאחר ואמרו לי שלא היה שום בעיה האים יש תוכנה שאפשר להיסתמך עליה שאכן הספק הוא תקין? כלומר שהוא לא חלש וזה עניין של זמן עד שהוא…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב חדש ודיי החלטתי שאני הולך על הספק FSP EVEREST 600W Modular 80+ Bronze הייתי רוצה לדעת אם אתם חושבים שזה ספק איכותי וטוב שלא יעשה לי בעיות במחשב שנועד לגיימינג. הספק בחנות שאני קונה אותו ממנה עולה לי 465 ש"ח, אם יש לדעתכם ספק יותר טוב שכדאי לי לקחת אתם יכולים להמליץ על ספק יקר יותר ב-25 שקלים ומטה(מחיר מקסימלי 490 ש"ח). כמובן שאתם חושבים כי אין צורך לבחור ספק אחר זה יהיה אפילו יותר טוב D: תודה!

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  16. KSP מציעים את הספק עם 3 שנות אחריות בזמן ששאר החנויות נותנות 5 שנים אחריות? מישהו מבין למה? האם צריך להתעקש לקבל 5 שנים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by jangelboy,

איזה יותר איכותי ומה ההבדל חוץ מהכבלים http://tms.co.il/product/7943 http://tms.co.il/product/8788

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני שואל עקב בעיות שצצו להם בזמן האחרון.

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  19. מבקש המלצה למארז MATX קולנוע ביתי (כמה שיותר קטן ואסתטי) לסלון- תקציב גמיש תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by THE_LORD,

שלום לכולם. כיום יש לי מארז קטן יחסית שדי צפוף לו, יש לי כרטיס מסך ענקי GTX460 וברצוני לעשות איתו SLI (חיבור של עוד כרטיס מסך) אבל אין לי מספיק מקום. ובנוסף בעתיד ארצה להוסיף מערכת קירור במים. אשמח לקבל רעיונות תקציב 600 שח

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  21. Started by Proww,

Lancool Dragonlord PC-K60 מה אתם אומרים על המארץ הנ"ל? האם הוא מבצע את העבודה כמו שמארז צריך לבצע? (מבחינת מקום, קירור, שקט, אי-אבק וכו) הינה הסרטון של המארז: תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום רב אני עומד לפני קנית מחשב חדש ואני מעוניין לקנות את המארז שרשמתי בכותרת רציתי לדעת איך המארז הזה נחשב מבחיינת האיכות והכי חשוב לי זה הרעש אם הוא נחשב למארז שקט ואם לא אני ישמח לקבל הצעות על מארזים אחרים באותו הסכום כמו כן הספק שאני קונה הוא Seasonic S12ll-620 620W Bronze והמעבד הוא Intel Core i7-2600K 3.4GHz 8MB Cache 95W Quad Core LGA1155 תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מתוך התקציב של המפרט נשאר 500 ש"ח לטובת ספק כוח ומארז המערכת בעיקרה היא: amd athlon II x3 450 gigabyte ma78 lmt us2h 4gb 1333mhz radeon HD 5570 1GB gddr3 אני צריך ספק איכותי שיחזיק יפה את המערכת הזאת [לא יודע כמה צריך? 300 400 500 וואט? תגידו אתם] ומארז איכותי, לא חייב משהו מפואר או תכונה מיוחדת רק שיהיה איכותי. המחיר סה"כ של שניהם צריך להיות 500 גג 600 ש"ח ועוד שאלה- איזה חברות של מארזים מהבאות נחשבות לאיכותיות בתחום? antec cooler master Tzag huntkey thermaltake gigabyte codegen acase xigmatek zalman aerocool hec yeong yang enermax silverstone neo cfi raidmax arctic cooling nzxt lian li 3r system foxconn rackmount frontier

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  24. Started by benyben,

שלום. כאשר המחיר דומה [בשל הזדמנות מיוחדת], מי מבין הספקים הללו עדיפים? אני מבין שה TX הוא בדור השני שלו, והשאלה אם הדבר מביא לו עדיפות מסויימת על פני ה HX היקר יותר שניהם מדורגים 80 Bronze

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  25. שלום. יש לי שני ספקים ואני מתלבט איזה מהם לשים במחשב שלי 1) Thermaltake TR2 420WATT Enermax Liberty ELT400AWT (2 הנה המפרט שלי: AMD Phenom II x3 Tripple-Core 710 Socket AM3 2.6Ghz GA-MA780G-UD3H Kingston HyperX 2x2GB 1066Mhz PC2-8500 8800GT

• 3 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים