ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
ב"ה שלום אנשים טובים, ספק הכח שלי התקלקל (HEC500TD-TF) ואני מחפש ספק חדש שיתאים למערכת הבאה: לוח אם ASUS P5QC מעבד INTEL E8500 כרטיס מסך ATI RADEON HD4850 512 MB זכרונות 2x1G 800 + 1x2G 800 כוננים קשיחים 2x WD Cavalier green 500 GB אציין כי לכרטיס המסך ישנה כניסת 6 פינים שבלעדיה הכרטיס לא עובד (ניסיתי להחליף לספק כח אחר שיש לי) כמובן שהכי פשוט מבחינתי להזמין את אותו דגם של ספק, אך אשמח לדעת אם ישנן אופציות טובות יותר. אודה מאוד על עזרתכם, יום טוב!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה הספק כוח במחשב אצלי עושה רעשים של התאמצות, השאלה שלי אם אני פותח את המארז ומתחיל להעיף שם לחץ אוויר כולל על הספק עצמו ועל המאוורר שלו, האם זה עלול לדפוק את הספק כוח? כי הבנתי שזה תחום רגיש יותר.. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב על קניית אל-פסק למחשב שלי ואני לא רוצה לקנות את הדבר הראשון שייפול עלי באיזה sale אלא משהו שבאמת יכול להועיל. לפני כמה זמן היה דיון קנייה קבוצתית של אל פסק אבל זו לא יצאה לפועל ובכלל לא היה ברור שהדגמים שם התאימו למפרט שלי. אשמח לקבל המלצה או כמה המלצות על דגמים קונקרטיים. המפרט שלי הוא: SeaSonic X-560 560W Active PFC Fractal R3 + המאווררים שמגיעים יחד איתו. Scythe Mugen 3 2 סטיקים של 8Gb 1600Mhz Caviar Blue 1 7200rpm sata3 Intel SSD 520 180GB Gigabyte GTX670( WindForce OC) Intel I7 3770K על DZ77GA-70K בדרך כלל מחוברים אליו רק מקלדת, עכבר ואוזניות מדי פעם טעינה של מכשיר אקראי ב-USB (ז"א אין כוננים חיצוניים שמחוברים אליו באופן קבוע או דברים אחרים בסגנ…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע הזמנתי את הספק כוח הזה מהחנות הזאת: http://1pc.co.il/product-2105-Seasonic_S12II_430B_430W.aspx כשהגעתי לחנות ולקחתי את המוצר, ראיתי כי לספק אין 2 יציאות PCI-E כפי שמפורסם באתר של SeaSonic (מוזר...), אז ביקשתי במקום את הכסף חזרה או לשדרג לספק אחר עם 2 יציאות PCI-E. ולכן ישר ביקשתי את הספק הבא: http://1pc.co.il/product-537-Seasonic_S12II_520_Bronze_520W_.aspx כפי שניתן לראות בלינק המחיר הוא 324 ש"ח והאחריות היא ל-5 שנים. אך לא בדיוק כך הדברים: 1. את האמת, לילה לפני שהגעתי לקחת את הספק שהזמנתי (430W) התלבטתי לשדרג ל-520W ומחירו באתר היה 297 ש"ח עם 3 שנים אחריות - לילה לפני הגעתי לחנות! באופן מאוד מאוד מוזר כשבאתי לשדרג המוכר אומר לי שזה 324 ש"ח (וגם ה…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך אל פסק (UPS) למחשב שולחני , הדרישות הן שיאפשר עבודה של באיזור ה 30 דקות עם מסך , שיצפצף כראוי כדי שיוכלו לשים לב שאין למחשב חשמל , מצד שני שיהיה קל להפסיק את הצפצוף. המחשב הוא משרדי , ספק 450W לא זוכר בדיוק איזה מעבד אבל הוא נקנה לפני כ 4 שנים (אני חושב ש E6750) , מסך DELL בגודל 23". הבנתי שה UPS-ים של advice מומלצים? אודה לכם מאד על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
האם מישהו פעם ראה את מגן הברקים הזה? מישהו פירק את המגן ברקים הזה וראה מה יש בתוכו? האם המגן הזה בטיחותי ואיננו מסוכן או בעל פוטנציאל לשריפה במקרה של אפס מנותק או פגיעת ברק?
-
- 9 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על הספק הזה? מקרר ? לא מרעיש ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב עם בוא החורף התחילו הפסקות החשמל, והבניין שלנו ישן אז הפאזה, איך אומרים, יש לה פיוז קצר לכן הגעתי למסקנה שאני חייב לקנות אל פסק לפני שמשהו רע יקרה (בשלב מסויים המזל יגמר ) התחלתי לברר על דגמים, אבל אני חייב להגיד שהלכתי לאיבוד בין שלל הדגמים וממש אין לי מושג מה טוב בשבילי. אז אני מבקש את עזרתכם. אז זה מה שאני צריך. יש לי 2 מחשבים, מחוברים למסך 19" ב KVM. אני יודע שאל פסק שיחזיק את כולם יעלה הון, לכן אני מקטין את הדרישה שלי. אני רוצה לחבר רק את המחשבים, בלי המסך. אני לא צריך לעבוד על המחשב בזמן הפסקת חשמל. כל מה שאני רוצה זה אל פסק שיחזיק אותם למשך 5 דקות (בזמן שאני רץ להרים את השאלטר) ואם אני לא בבית או משהו כזה, שיבצע סגירה יפה של המחשב. אני מניח שמיותר לציין ש…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי מחשב הכולל: לוח אם asus p5b (965) מעבד core 2 duo e6300 צורב dvd x18 LG כונן דיסקטים 1.44 דיסק WD 250GB כרטיס מסך Innovision inno3D geforce 7600GT זכרון 1Gb 800hrz של OCZ במארז מותקן ספק של 350watt. האם זה מספיק למחשב הנ"ל כרגע? האם יספיק הספק לתוספות בעתיד, כגון עוד כונן דיסק קשיח, עוד כונן dvd וכדו'? האם אני צריך לדרוש שידרוג הספק ל-500watt?
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום אני בונה פה מערכת והייתי רוצה לדעת אם הספק הזה:ANTEC NEO-HE-500 יחזיק את המערכת הזאת: AMD X2 5400+ SLI 7950GTX xfx - [שני כרטיסים..] 2 * 320GB maxtor sata II 2 * DVD/RW 2 * ddrII 1000MHZ g.skill 2.2v והאם הספק הזה טוב ויציב? או שעדיף את ה-Enermax Liberty ELT500AWT, אם כן אז למה? תודה לכם..
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש אפשרות לסדר את הרעש איכשהו ? הוא שצריך לקנות ספק חדש זה רעש שמשגע אותי ואני ישן ליד המחשב מפרט מחשב מעבד כפול ליבה 6100 אינטל כרטיס מסך nvidia 7600 gs לוח אם של אסרוק 775 כ2 כוננים קשיחים כל אחד 80 ג'יגה כרטיס קול אונבורד מסך 19 אינץ של סמסונג
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות מחשב עד עכשיו חשבתי לקחת את האורורה 3D והליברטי 400. הבעיה היא שאני מעדיפה לקנות מזיגזג ולא מסקיי פי סי. אם אני אקנה מזיגזג אני אקנה את ה CM 534 ואת ה ACE 480 של HEC. האם כדאי לי להתפשר? האם יש שילוב יותר טוב של ספק ומארז בזיגזג?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט המתוכנן הינו: E6600 g.skill 4gb (2*2) 320wdys evga 8800gtx evga 680i cm stacker 830 evo
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את המחשב כולו בעוד כחצי שנה בערך אז שהספק והמארז יהיו מותאמים לעבודה עם החומרה פחות או יותר מבחינת מתחים ופליטת חום של הרכיבים וכרגע אני רוצה לקנות את המארז והספק ולשים בו את המפרט שלי ובמקום הכ.מסך הנוכחי X700 לשים כרטיס שיצא בעוד כחודש בערך אז מבחינת צריכת חשמל של רכיבים שיהיה בהתאם תודה
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
מעונינת בעזרה איזה ספק אני צריכה לכרטיס: GEFORCE 8800GTS 640 MB ואיזה סוג מארז יכול להתאים?
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי מארז CHENBRO, רציתי לקבל עליו חוות דעת כי החברה לא הכי מוכרת בעולם, גם כן רציתי לדעת אם אני אוכל להכניס לתוכו 8800GTX\GTS ללא בעיות מיוחדות. תודה. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11936&catid=
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי, מפרט: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb B GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY 2x DDR2 667MHZ 1GB CL5 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 7600GT LG GSA H22N DVDRW X18 BLACK/WHITE מבקש הצעות למארז + ספק טובים ובעיקר שקטים! (עם אפשרות שידרוג כרטיס מסך עוד שנה שנתיים) חשבתי על: GIGABYTE - Triton (Black) + HEC 400TRT (קיבלתי המלצות על השקט היחסי ואהבתי את הצורה החיצונית) אשמח לקבל עוד הצעות/הערות/הארות בתודה מראש....
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
כדי שיהיה לי לב שקט גם ככה הוא חלש אחרי הטעויות בקניות של החלקי מחשב הקודמים שהיו לי
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לאחרונה היגיע לארץ הספק HEC ZEPHYER 650W במחיר די אטרקטיבי : 690 ש"ח עים אחריות שנה. אשמח לקבל חוות דעת עליו כי אני ליפני רכישת ספק חדש שילווה אותי לפחות 3 שנים. http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=2081 דן
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
הספורנו הרבה יותר יפה... השאלה היא האם הוא שווה את התוספת של המאה שקל ואם הוא בכלל טוב יותר מבחינת שקט וגודל, והאם POSEIDON בטווח מחיר זהה בכלל עדיף על שניהם?
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אם למישהו יש אותא אז איך הוא מבחינת המקום בפנים - יש מספיק? וגם אם כבר אז איך הוא בכלל, אני אישית אהבתי את הרעיון של האפשרות להחליט כמה כוננים יהיו של 5.25 ו 3.5 וגם המאורר למעלה והמאווררים החזיתובכלל המראה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני הולך לקנות מחשב ואני פוחד שלא יכניסו לי איזה ספק זבל במקום מה שאני צריך ולא תיהיה דרך לבדוק... יש דרך לבדוק איזה ספק זה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני לא כ"כ מבין במחירים של מארזים וספקים, אבל אני מחפש משו לא יקר מדיי,מחיר די מינימלי, חשבתי על משהו בסביבות 400-300 שקל גג -כולל ספק). תגידו לי אם זה מחיר לא ריאלי או שאפשר להשיג במחיר הזה מארז סבבה, שנראה יפה ועם ספק איכותי שלא ספק ג'נרי. דרך אגב, מיועד למחשב חדש (דואל2קור, כ.מסך 7300GT SONIC, לוח אם ABIT IL9 , ד.קשיח 160GB, זיכרון 1GB) תודה רבה..
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לספק טוב, משהו שיגן לי על המחשב מחברת החשמל ויספיק לי למחשב גם כשאני אחליט OC, ועדיף שיהיה שקט ככל האפשר (אני ישן לידו), מראה וכדומה לא מעניינים אותי... מוכן להתגמש במחיר אם הספק ממש משתלם. המפרט שלי: Intel D930 Gigabyte GA-8I945P-G RH 512MBX2 DDR2 667Mhz Gigabyte 3D Aurora WD2500KS 16MB sata2 + WD1200 ide LG DVDRW 4167B GIGABYTE 3D Rocket Cooler-Pro GH-PCU22-VG Gigabyte Geforce 6800GS כסף הוא מאוד עניין אצלי ולמרות שאני מוכן להתגמש למעלה אם זה ממש משתלם, לרדת מהמחיר ולקבל משהו קצת פחות טוב שמשתלם יותר עדיף (שעומד בתנאים כמובן)
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
u]המפרט שלי: core 2 duo e6400 2.13GHz GIGABYTE GA-965P-S3 KINGSTON 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 samsung 971p 19'' enermax liberty 400w אני מחפש אל פסק למערכת הזאת. איזה כדאי וכמה עולה?
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-