עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by mdemri,

משהו הכי זול שאפשר למצוא אין לי דרישות גבוהות מדי להספק...

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by TAsn,

המחשב שלי הוא P4 2.4 עם 1GB RAM. ו RADEON 9800 PRO עד עכשיו היה לי ספק ג'נרי של 400W אם אני לא טועה שאחרי שימוש בו במשך חצי שנה, הלך לעולמו. לפחות אני חושב שזה הוא, כי ניסתי כרטיס מסך אחר, זכרונות אחרים, כונן קשיח אחר ולוח אם אחר. וכשניסיתי ספק אחר הבעייה הסתדרה, אולם הספק השני שניסיתי הרוס עם דליפה בקבלים ובלי מאורר ככה שלא היה לי הרבה זמן לבדוק אם הוא באמת היווה פתרון. בכל מקרה, אני מחפש איזה ספק שיחזיק לי את המערכת ויהיה שקט, במחיר 300 ש"ח פלוס מינוס הכיוןן שלי בינתיים הוא: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5132 איך הוא? שווה משהו? איזה ספק כדאי? ואם אפשר המלצה לחנות באזור של רמת החייל בת"א? לא חובה אבל עדיף. תודה.

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by Kukishin,

משחקים, CO ושימושים כלליים.

4. Started by QQQ,

יש לי במחשב ספק ENERMAX NOISETAKER 485W. המחשב הוא בן כמעט 3 (ככה גם הספק). אני שוקל לשדרג לוח מעבד וזכרונות. הספק לא עשה לי בעיות עד כה, ונראה שההספק שלו יוצא די והותר גם לאחר השדרוג שלי. השאלה היא האם אולי זה הזמן להחליף את הספק? אפשר לדעתכם להשתמש בו לעוד כמה שנים? מה בכלל יכול לקרות לספק אחרי שהוא מתיישן מספיק?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  5. Started by adi518,

לא מצאתי בזאפ וכאלה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני לא ממש מבין בחשמל אבל אני יודע על מתחים שונים וכו' אחי שגר בבוסטון רכש לי מספר חלקי מחשב מnewegg בזול. ואני רוצה גם ספק במידה ואפשר לחבר אותו בארץ. אגב, מישהו רוצה/יכול להמליץ לי על ספק המתאים למחשב עם כרטיס מסך radeon 4870 או במקרה הרע geforce gtx 260? יש באתר הזה בערך 100000000000 ספקים שונים ואני קצת הולך לאיבוד. http://www.newegg.com/Store/SubCategory.aspx?SubCategory=58&name=Power-Supplies

7. Started by Vatos-Locos,

תודה.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  8. יש לי שאלה אני רוצה לנקות את מחשב שלי אני רוצה לנקות במשאבת מזרון אויר זה יכול לפגוע במחשב?? אולי יש עוד דרכים לנקות את מחשב??

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by mccartney,

היי! יש לי בבית מחשב ישן, שהלך לו ספק הכוח, נתוני המחשב (ממה שאני זוכר, כי א"א להפעילו...): פנטיום 4, 2 ג'יגה הרץ, 768 MB RAM , אין כרטיס מסך יוצא דופן (inno3D MX(400) 64 MM AGP) מדובר על מחשב שני בבית, שאין לי ממש רצון להשקיע בו, האם ספק כוח גנרי יספיק לו לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  10. אני יודע טוב איך לחבר מחשב (מעבד, כ.מסך, זיכרונות, לוח אם וכד' ..) הדבר היחידי שאני נתקע בו זה הספק כוח, בגלל שכל ספק יש לו מחברים שונים. ואני קונה ספק כוח כזה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9816 ואני רוצה מדריך (לא משנה סירטון או כתב) לאן לחבר כל דבר .. תודה מראש !!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by eity,

אפשר איזה ספק טוב ב300 שקל

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  12. כמו שעשית סטיק של מארזים שמתאימים לכרטיס 8800GTX אבל לדעת איזה מארזים מתאימים ל 8800GT ?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  13. שלום יש לי את הספק המצוין בכותרת. אני אמור לקבל כרטיס מסך שדורש 2 חיבורים של 6 פינים. הבעיה היא שלספק זה ישנו רק כבל עם חיבור 1 של pci express 6 pin. שאלתי היא: האם קיים מתאם מסוים עם ראש של 6 פינים אשר יאפשר לי למלא את הפער , או שפשוט אני יאלץ לקנות ספק שיש לו את כל החיבורים הדרושים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  14. זה קשור לOC גם יש לי מעבד E6750 כרטיס מסך 9800GT OC 3 כרטיסי 1 ג'גיה דיסק קשיח 320GB מאוורר אחד על המעבד ואחד 120MN הספק שלי זה TR2430 של טרמלטייק המערכת שהיא על 3.2GHZ מאוד לא יציבה וקורסת תחת עומס במשחקי כמו CRYSIS אבל הדבר המוזר שגם שהמעבד על STOCK יש קריסות אומנם לא בתדירות גבוהה כמו עם OC אבל יש. כרגע החשדות שלי זה בספק האם יכול להיות ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Nyromith,

שלום לכולם, לפני שבוע קניתי מחשב חדש במארז Antec 300. לדעתי המארז הזה מצויין - לא רועש מדי (אם כי שקט אי-אפשר לקרוא לו), ודי אוורירי, אבל אני חושב שבעוד כמה חודשים יכולה להתחיל בעיה רצינית של אבק. חשבתי לעצמי שלנעול את המארז בתוך ארון כלשהו יכול להיות מצויין גם מבחינת שקט, וגם מבחינת אבק. יש משהו נוח שיכול להתאים לי, ושלא יחנוק את המחשב לגמרי?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by MightYaad,

שלום, אני רוצה לבנות שרת מבוסס על רכיבים של מחשב PC רגיל. על המחשב הזה אני רוצה להתקין הרבה כוננים קשיחים לטובת אחסון. ברור לי שהמחשב שאבנה יהיה יותר חלש משרת ייעודי. השאלה אם יש בכלל ארון שמתאים למשימה? לאכלס הרבה כוננים ומחשב או שניים? תודה.

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  17. קניתי ספק של אנרמקס. לכשעצמו מצוין אבל למה הם אורזים אותם בלי ספוגים? 0 הגנה נגד נפילות וזעזועים בדרך ללקוח. הוא בטח נזרק ונפל עשרות פעמים מסין לפה. ל-SeaSonic המתחרה יש אריזות יותר עבות כדי להקצות מקום לספוג.. הופתעתי שמותג עם שם מרשה לעצמו לארוז ככה ספק יקר.

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  18. לא מצאתי כאמור ביקורות על המארז של TMS שבא בבאנדל עם ספק http://www.tms.co.il/product/11900 אני מניח שהם לא מייצרים אותו אצלהם אלא רק שמים את הלוגו שלהם, אז אם למישהו יש ביקורת על המארז בכללי או החברה שמייצרת אותו אני מאוד אשמח

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. היי, אשמח בבקשה להצעה עבור ספק שהוא קצת יותר גדול מMIDI TOWER...לא חייב FULL TOWER, אבל עדיף שלא יהיה קטן אלא בינוני (אם יש כזאת חיה). אני מתכוון לשים בו לוח אם (בגודל ATX) עם שני מעבדים, וכרטיס מסך GTX 970. אשמח להמלצה לספק שיתאים, עדיף מודולרי (לא חובה). הצריכה של המעבדים היא 115Wלכל אחד (סה"כ 230W). יהיו 2 כוננים קשיחים מכניים ו2 SSD. אשמח לעזרתכם בבקשה.

20. Started by i004i80,

היי, יש לי כרגע ספק כח seasonic 500w שמראה סימני גסיסה (אחרי כיבוי המחשב למשל, הוא צריך לנוח לפחות חצי שעה עד שניתן להדליק אותו שוב) וכנראה שאין מנוס מלהחליף אותו. המחשב עצמו בן 4 בערך ולא ברור עוד כמה שנה יחזיק (או יותר נכון כמה שנים עוד יספק אותי) אז אני לא רוצה להשקיע יותר מדי בספק כח.. מבחינת מפרט - intel i5 750, לוח אם gigabyte p55m-ud2. 6 ג'גיה זיכרון, 3 הארדיסקים (2 בSATA + ואחד קטן ישן IDE). אין לי איזה ציפות מיוחדות מהספק ולא קריטי לי שיהיה שקט במיוחד, רק שיחזיק את המחשב ל-3 שנים הקרובות לפחות. אני אודה אם תוכלו להמליץ על אחד משהו מפה- http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=5347 כי זו החנות שאני אקנה בה כנראה (זה בטוח יהיה באילת, לKSP א…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום. אני מתכנן לקנות מחשב לגיימינג, והשאיפה שלי היא שהוא יהיה כמה שיותר שקט וייצבור כמה שפחות אבק. בפורום "מפרטי מחשב" המליצו לי, ובצדק, על הבאנדל: Fractal Design Define R3 + Seasoniv S12II-520W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪775 ואם תגידו שעדיף לי ללכת עליו, אני אלך עליו, אבל רציתי בכל-זאת לראות אם יש לכם רעיון למארז וספק(לפחות 520W, עם עדיפות ל- SeaSonic) שייעמדו בדרישות שלי, אך יוזילו את העלויות בלפחות 100 ש"ח. אוסיף רק שאני מתכוון לקנות ב- TMS, אז זה צריך להיות משהו שהם מוכרים. תודה רבה!

22. אוקי זה המפרט שלי: (לא ניראה לי שאני יעשה SLI או CROSSFIRE כרגע או בעתיד....) אשמח לדעת האם הספק יחזיק את המערכת בצורה טובה ושקטה? האם כדאי לקחת ספק יותר חזק ליתר ביטחון? האם הדגם עצמו הוא טוב או שעדיף דגם של חברה אחרת? אשמח לביקורת רצינית וכמה שיותר מעמיקה על מנת שאני אוכל להבין (בניגוד לסתם לפרסם ספק אחר יותר חזק) התקציב הוא +- אותו תקציב של הספק הנ"ל... בכל מקרה תודה רבה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  23. שלום, רציתי לשאול לגבי ספק מדגם Cougar rs 400w. הבנתי משיטוטים פה שבסך הכל זהו ספק מומלץ, הוא שקט מאד, איכותי ברמה סבירה בהתאם למחירו. (שמתי לב דרך אגב ש"שניצקי" ממליץ עליו ללא הרף.. מקווה שאך ורק ממניעים ראויים ) בדקתי בשאר האינטרנט וראיתי בעיקר שוב ושוב סרטון של ספק מאותה סדרה רק 650W, שפשוט מתפוצץ כאשר מעמיסים עליו (600W.( האם אני צריך להסיק מכך כל מיני מסקנות?בנוסף - במערכת מבוססת I3sb 2100, לאיזה סדרי גודל של כרטיסי מסך נפרדים ניתן יהיה לקבל בהתאם לעוצמת הספק הזו? האם לדוגמה יהיה מסוגל לעבוד עם 6850? ראיתי שלכאורה יש הטוענים שגם 300W מסוגל באופן גבולי.. אז אני תוהה לאור ה"פיצוץ" שהוא חווה בדגם האח הגדול.. מה אפשר יהיה לצפות ממנו. תודה רבה לעוזרים ואני מת…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by חובב,

איך הספק כח Antec 520W Active PFC Modular 80+ Bronze HCG-520M PSU ?? אשמח לחוות דעת על הספק \חברה. תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים