עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by BulTree,

שלום לכולם מה דעתכם על המארז Thermaltake Armor VA8000BWS והאם ישנם מארזים אחרים העדיפים עליו בתקציב הנ"ל? תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  2. היי, לא מזמן פתחתי ת'רד בפורום כ.מסך כדי למצוא כ.מסך מתאים למסך החדש שקניתי לא מזמן. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415656.0 וחשבתי לקנות כ.מסך Palit ATI HD 4870 Sonic 1GB GDDR5. שאלתי היא כזאת, האם הספק שברשותי כרגע יספק את צרכיי המערכת שלי / יהיה גבולי אבל עדיין בסדר / הספק לא יסחוב וצריך לשדרג לספק יותר חזק? אם התשובה היא שצריך לשדרג לספק יותר חזק, על איזה ספק אתם ממליצים בטווח המתאים לכ.מסך שחשבתי לקנות. כרגע אין תקציב, אבל תציעו בטווח הבינוני לגבוה. אני חשבתי בסביבות ה-550W עד 625W(כולל). כמו כן, חשוב לציין שעל המעבד מופעל OC של 70%. תודה רבה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי, הלוואי ומישהו יצליח לעזור לי ... יש לי את המארז שבכותרת- המאוורר בדלת הצדדית התחיל להרעיש כמו מטורף, פתחתי אותו, ניקיתי את הפילטר, וחשבתי שזה בגלל שהרשת מהפילטר כמה רשתות כאלה פרומות בצדדים, אבל ממש שטויות.. וזה לא זה כי גזרתי אותם וזה לא עזר.. חיברתי חזרה, וגיליתי משהו.. ברגע שאני מטה את המחשב - המאוורר לא מרעיש בכלל ! לא שומעים את המחשב.. וברגע שהוא ישר הוא מתחיל להרעיש, הוא מתחכך שם בפילטר או משהו כזה, ולא יודע איך זה קרהההה ! גיליתי משהו אחד שפתחתי אותו מחדש, המאוורר עצמו, רופף טיפה .. ואין לי מושג אם אפשר לפתוח את המאוורר עצמו ולחזק משהו, כי זאת הבעיה במיליון אחוז, שהוא ישר הוא משחק למטה למעלה, ושהוא מוטה למטה הוא מסתובב בלי שכלום יפריע לו .. השאלה היא כזאת - תר…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by shimronfio,

האם המארז של NXZT , Gaurdian 921 הוא מארז שקט וטוב?.. אני מעוניין לקנות אותו עם המפרט של core I7 ורציתי לדעת אם הוא יהיה טוב עבורי ועבור הרכבה של קירור נחושת עבור המעבד. אני גם מחפש ספק כוח שקט , לא אכפת לי כמה כוח יהיה לו העיקר שיהיה שקט ויוכל להתמודד עם core i7 920 , 3GB וכרטיס מסך 9800GTX+

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מחפש מארז MINI TOWER שקט ואלגנטי למערכת ALL AROUND שאני בונה . יש את ה Lian Li PC-A04 ואת ה SilverStone Temjin TJ08-E שאין ספק שעונים להגדרה אלגנטי , לעומת זאת יש את ה Fractal Design Define Mini שעונה להגדרה שקט. אשמח לשמוע חוות דעת לכאן או לכאן או בכלל על אופציות למארז מומלץ שלא חשבתי עליהן תודה מראש ,דרור

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. כמו שרשמתי בכותרת, אני צריך לדעת עם הספק כוח הזה יכול להחזיק את הGTX 650 TI Boos Edition והמעבד i5 3450 3.1GHz תודה מראש(:

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום. הלוח אם שלי הוא m-ATX. אין לי כונן DVD, לא כרטיס מסך יעודי, ואני משתמש ב SSD. אם כן, מדובר בחבילה די קטנה אני מחפש מארז קטנטן, זול, שיאגד החומרה. היש כזה? לא ממש בא לי להזמין מארז "רגיל" (שהרי אלה לרוב גדולים - גדולים מדי אם תשאלו אותי).

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  8. שלום, אני סוף סוף החלטתי שאני בונה לעצמי מערכת HTPC והזמנתי לי את החלקים הבאים: CPU: AMD Athlon64 X2 3600+ 1.9GHz (65W, 65nm), stock cooling. Motherboard: ASUS M2A-VM HDMI GPU: Onboard, לעת עתה. Memory: 1x1GB DDR2 667, לעת עתה. TV Card: Hauppauge PVR150 MCE 1 x HD 1 x Optical הדרישות שלי מהמארז הן כאלה: אני מניח שכל ספק מודרני של 300W ויותר יחזיק. מן הסתם שיהיה כמה שיותר שקט ומאוורר. למרות שהלוח הנ"ל הוא µATX, רצוי שהמארז יתמוך בATX רגיל למען יכולת שדרוג לעתיד. צריך שיתמוך בכרטיסי הרחבה רגילים (גובה מלא). אני צריך שהמארז יהיה מעוצב לא רע-טוב, רצוי שהחזית תיהיה בצבע כסף שתתאים לטלויזיה. המארז חייב(!!!) להיות מתחת ל-17 ס"מ גובה כדי שיכנס לארון שבו הוא יעמוד (החלק היעודי…

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by matvey99,

תקציב קטן , עד 250 שקל עם זה ב KSP או אם זה ב NOA או חברה אמינה אחרת שאשפר לשלם לשליח את הכסף אז עד 200 שקל כי 50 שקל הולך על משלוח. שיהיה מארז לבן , אפור או כל עיצוב אחר שיתאים לכונן לבד , שיהיה שקט , עם מאווררים או אם הוא בלי מאווררים אז שיהיה לו מקום למאווררי 90MM ושלא יהיה שביר תודה. (לא חייב ספק )

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  10. אני צמצמתי את מה שאני צריך לשתי המארזים האלה הSonta II של אנטק שבאה עם ספק הכוח smartpower 2.0 450W ולטריטון של של gigabyte שאני אאבזר בספק hec ace 480W. שני הוריאציות עולות באזור ה740 ש"ח אני חייב עזרה להחליט איזו מהן לבחור כי שניהן נראות לי מיד-ריינג' ++ שזה מה שאני מחפש. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  11. אני צריך מידע לגבי המארז הבא : Carbide Series® SPEC-01 Red LED Mid-Tower Gaming Case (http://www.corsair.com/en/carbide-series-spec-01-red-led-mid-tower-gaming-case) הצעת המחיר שראיתי עליו היא 330 ₪ אני רוצה לדעת אם הוא טוב, אם יש בו מקום לכונן אופטי, אם הוא מאוורר טוב ועוד מידע עליו בכללי מהניסיון שלכם (לא הצלחתי להבין הרבה מאתר החברה). תודה.

12. Started by nerya40,

אני מחפש מארז הכי שקט שאפשר . אבל שיהיה מאוד מאוורר. עדיפות יותר לאיוורור מאשר השקט. מארז עד ל 850 ש"ח. שיהיה פול טאוור. תודה !

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  13. שלום, החלטתי להשקיע פעם ראשונה במארז וספק, אז כפי שרשום בכותרת מחפש המלצות. אין לי דרישות מיוחדות מעבר לזה, אך חשוב מאוד שיהיה מארז שקט. יש עדיפות לצבע שחור. אני חושב שעדיף ללא דלת קדמית ואין צורך בחלון צד. כמו כן אני לא מתכנן לחבר כרגע כרטיס מסך זולל אנרגיה אז אין לי צורך בספק אימתני, שיהיה אמין ושקט. יציאות usb מקדימה חובה. ניתן להגדיל מעט את התקציב אם יהיה צורך ממשי. כמו כן ראיתי שיש את Nxtz Hush, מה דעתכם עליו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by adi518,

איזה אופציות טובות יש לי ? עברתי על הרבה אשכולות והרבה אתרים אבל לא מצאתי משהו ככה שנראה שמתאים בול למה שאני מחפש. כרגע יש לי ספק של אנטק 380W 80 PLUS אחלה ספק אבל מכוער ועם כל הכבלים זה יהיה סיוט שאני יעבור למארז חדש עם "ניהול כבלים". תודה לעוזרים...

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by saarxee,

FRACTAL DEFINE R4 או NZXT PHANTOM 410? ההבדל ביניהם אינו גדול, כעשרות שקלים בלבד. לדעתי ה-R4 יפה יותר, זה משנה משהו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by MagnuM_47,

שלום קניתי לפני שבוע את המארז של ANTEC 9HUNDRED הנה כמה תמונות שעשיתי לו: רציתי לדעת מה דעתכם עליו ומה אתם ממליצים להוסיף לו (מבחוץ או מבפנים) - (לדים מדבקות וכו')

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום חברים, מארז Antec P182 SE יגיע אליי עוד ימים ספורים. http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81803 (ביקורת וידאו על Antec P182 (כמעט זהה ל-SE) ניתן למצוא פה: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81820) אני מתלבט היכן למקם שני כונני Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS. למארז יש שני כלובים המיועדים לכוננים קשיחים; האחד בתחתית המארז, מול ספק הכח, והשני במרכז המארז, מול לוח האם. ראיתי ביקורות שמקמו כוננים בחלקו תחתון, וכאלה שבמרכזו... איני יודע מה להחליט. אם למישהו יש נסיון עם המארז - אודה עבור תשובות. 1) האם עדיף למקם שני כוננים בתחתית המארז, כדי שיהיה יותר אוויר במרכז המארז ללוח האם ויתר הכרטיסים? 2) האם עדיף למקם שני כוננים במרכז המא…

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  18. Started by MatanFrenkel,

HD4870 512MB הגרסא הכי פשוטה של 4870 בקיצור ספק של OCZ 500W תגידו לי בבקשה אם זה יהיה בסדר אל תציעו לי לקנות יותר זה לא מתאפשר מבחינת כסף

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. איזה דגמים יש היום שעונים על הצרכים? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. הטכנאי שמרכיב את המחשב שלי לא מבין בדיוק איך שמים את ההארדיסקים בחלק התחתון של המארז p182 מכיוון שהוא אומר שאין שם מסילות לעומת האמצע שיש שם מסילות..כרגע הוא שם את ההארדיחסקים באמצע עד שנברר ביחד איך שמים אותם למטה.. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי ולתת איזה לינק שמראה בדיוק איך מכניסים את ההארדיסקים למטה.. תודה רבה..

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  21. Started by Oded.Dwek,

שלום . הייתי רוצה לדעת איך אפשר לנקות את המארז כמו שצריך מכל האבק שלו בצורה יסודית. ובעיקרון, אם יש דברים נחוצים ע"מ לוודא שהמחשב יעבוד במיטבו (לא צריך להתייחס בפעולות שעושים בתוך המחשב). תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by DrStyle,

אני קונה מפרט, ובחבילה שלו יש CM REAL POWER PRO 550W עכשיו לא היה 550W במלאי אז הביאו לי 650W ^^ שמעתי שלCM יש כמה סדרות של ספקי כוח לא טובים, אבל הREAL POWER PRO טוב לא ? יש לי מה לדאוג? אגב המפרט זה E8400+OC EP45-DS3 4GB RAM G.SKILL HD4870 TOXIC+OC CM690 SAMSUNG 640GB SAMSUNG T220

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  23. שלום, אני בונה מפרט לחבר שלי שקונה מחשב חדש עם E6600 (הולך לעשות OC למעבד) + לוח 8800GTS 320MN + ASUS P5B וגם TUNIQ TOWER (אם יהיה במלאי..) עכשיו אני מתלבט איזה ספק לשים לו: ENERMAX LIIBRTY 400W ב410 ש"ח או Antec TruePower Trio 430W ב395 ש"ח איזה ספק יותר טוב מבין השניים? ובכלל איזה חברה נחשבת ליותר טובה ANTEC או ENERMAX? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אז הייתי בחנות מחשבים (לא משנה איזו) ואחד מן העובדים אמר לי "אתה תצטער אם תיקח ספק עם הספק X כזה, היה פה מישהו שלקח משהו דומה לפני חודש ואחרי שבוע חזר אלינו כי חשבון החשמל שלו קפץ פי כמה" מה אתם חושבים על זה? נכון? בוא נניח שיש אדם שאומר "ואללה אין לי בעיה גם להוציא 2000 שקל על ספק" והולך וקונה ספק של 1200W גם, ואחד שיש לו נצילות של 82+ אחוז. אכן הוא ישלם יותר בחשבון חשמל שלו מאדם עם ספק של 550W ונצילות דומה ?

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  25. Started by paton1973,

איך RAID MAX COBRA?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.