עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by OriAk,

מחר מגיע אליי המחשב החדש, ועכשיו חורף. ממש לא בא לי שיישרף לי איזשהו רכיב במחשב. מה יש כדי להגן על המחשב מדברים כאלה? אפילו UPS ממש קטן שיספוג את האנרגיה ויחזיק לכמה דקות כדי לכבות את המחשב בבטחה. אולי אם יש איזשהו מכשיר עם נתיך שיישרף לי והחשמל לא יעבור אל המחשב.

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. יש לכם המלצות למארז+ספק טובים (למחשב CORE 2 DUO עם לוח אם אינטל dp35dpm) ולא רועשים במחיר זול יחסית? 300-400 ש"ח? אשמח לשמוע רעיונות שונים תודה רבה רבה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by roiv11,

דרישותי מהמארז הן שהוא יהיה מספיק גדול על מנת שכרטיסי מסך כמו gtx 570\HD6970 יכנסו בו פעמים כלומר SLI\CF שלהם. שיהיה קריר למדי ושלא ירעיש יותר מדי. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, המפרט שאני בונה הוא: מעבד I3 530 לוח אם gigabyte ga-h57m-usb3 זיכרונות g.skill 1333mhz cl7 2x2gb דיסק samsung hd103sj צןרב lg gh22np20 בלי OC רציתי המלצה למארז בלי קשקושים וספק כח שלא יהיו גנריים אך יספיקו למפרט וכן לכרטיס מסך עתידי מבוסס ATI סדרה 5xxx בסיסי(מהנמוך ביותר) תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם, כרגע אני עובד עם ספק 300-HEC שהגיע עם המארז CI-6 משהו... (הנפוץ) לאחרונה הספק החל להרעיש ולכן מבקש המלצתכם ברכישת ספק חדש. תכולת המארז: Motherboard AbiT NF7 Nforce2 CPU AMD Barton 2500+ DDR 512*2 GEIL AGP Radeon 8500 IDE HD 160 GB + 80 GB + 80 GB + 80 GB IDE to PCI Expansion Card Sound Blaster Live CD Burner Liteon x52 DVD Burner LG x16 חשוב בעדיפות ראשונה שהספק יהיה שקט ככל האפשר, לא משנה המחיר, אך כמובן שמעדיף יחס עלות/תועלת הכי אפקטיבי שקיים כיום תודה רבה וסופ"ש רגוע, אורן.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  6. כותרת, תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  7. Started by Swed,

עד כמה הוא רועש ? אני מזמין אותו בגלל שאין ליצרן/יבואן את הטמפסט במלאי והוא יכול להגיע עוד חצי שנה גם... כל המחשב שלי מוכן אחרי שהחליפו את החלקים שנשרפו מחכה רק למארז.. האם הוא רועש ? או שאפשר לסבול ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by KoM,

תודה על העזרה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by stas12,

שלום. עוברת בראשי ההתלבטות של מה לקחת.... האם כדאי לקחת את הקנדלף אלומיניום שעולה 1250 ש"ח? או את האנטק P180 שעולה 1100 ש"ח? ההבדל הכספי ביניהם לא ממש משמעותי לי... וגם רעש לא ממש מפריע לי... מה שאני צריך באמת זה מארז עם סירקולצית אוויר טובה מאוד וקירור טוב... אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי מה לקחת ביניהם... תודה מראש.

• 36 תגובות
    • 5.2k צפיות
  10. Started by Danny_The_King,

אז ככה.. היום רכשתי מחשב חדש.. כרטיס מסך 4870..מעבד E8400.. זיכרון 4GB.. לוח אם P5Q...ספק כוח 550W corsair משהו כזה. בקיצור.. רציתי לקחת אחד מהמארזים היפים... אורורה..נמסיס..סופרנו...NZTX משהו כזה.. בקיצור.. בחנות מחשבים הטכנאי הוכיח לי ש-P182 מארז: Antec P182B Advanced Super Mid Tower No PSU מחיר:785 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=17400 הוא תותח... לא ביופי.. אבל בכל השאר כן.. יש בו 3 מאווררים חזקים הוא שקט.. מפריד בין החלקים החמים(מקומם למטה במארז) לבין החלקים שצריכים להיות בקירור(למעלה במארז) יש לו פילטרים שצוברים אבק ואפשר לשלוף אותם ידנית ולנקות.. הוא שקט רצח.. עשוי מ-3 שכבות של חומרים שונים בשביל לבודד רעש... שליטה על עוצמת המאווררים.. ועו…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. הכירו את הדגמים החדשים שמצטרפים אל משפחת ה-High Current Gamer המפורסמת לכתבה

12. סיפור קצת ארוך: לפני איזה חודש-חודשיים, הייתה לנו הפסקת חשמל בבית, וכשהדלקתי את המחשב אחריה, גיליתי שהקשיח של ה-320GB של WD מת (חשבתי שהוא מת בגלל שלא ראו אותו בביוס, וחיבור מחדש גם ל-SATA וגם לחשמל לא עזר). קיבלתי עליו אחריות מ-IQPC, חיברתי את החדש והוא עובד. עכשיו, לפני חודש בערך הדלקתי שוב את המחשב, וראיתי שרק הקשיח החדש מופיע בעליה, ולא ה-80GB של Western Digital ולא ה-500 של Seagate. אמרתי לעצמי "אחד מת - קורה. שניים מתים באותו זמן - לא הגיוני". פתחתי את המארז, וראיתי ששני הקשיחים שנראו לי מתים מחוברים לאותו כאבל ולספק הכוח. הזזתי את הכאבל למקום אחר בספק (הספק מודולארי) שאליו אפשר לחבר את הכבלים של ENERMAX, וכשהדלקתי שוב את המחשב הוא ראה את כל הקשיחים. כרגע מאוחר מדי…

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  13. אז ככה, המפרט שלי הוא מה שיש בצד ויש לי כרגע ספק ג'נרי 520W. רציתי לדעת אם אני אצטרך לקנות ספק חדש כדי שיוכל להחזיק לי עוד HD 500GB. אם כן, אז אפשר המלצה לספק עד 200 ש"ח. נ.ב: אני יודע שבכל מקרה מומלץ להחליף ספקים ג'נריים פשוט אני די קצר בכסף.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני קונה את המחשב הנ"ל: E2180 P31-DSL3 Gigabyte 2X1gb gskil 800mhz cl4 readon 2400xt 256mb tuniq wd 80gb sata wd 80gb ide צורב lite on וזהו.... עכשיו השאלה שלי האם הספק: HEC 300 יספיק למערכת הזו? מתוכנן עליו OC חזק.. מצידי לנתק את הצורב....

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  15. מערכת שאני רוצה להרכיב: לוח אם: P5GL-MX שזה MICRO ATX. מעבד פנטיום 4. זיכרונות כמובן. ספק כוח שייכנס בקלות. הארד דיסק צורב וקרירור סטוק של אינטל. האם לא תהיה בעיה להכניס את החלקים הנ"ל? וגם שתהיה לי אופציה לשדרוג לעוד נגיד כרטיס מסך עם פרופיל נמוך או עוד הארדיסק... אין לי מושג כמה זה אמור לעלות. אני צריך שזה יהיה כמה שיותר קטן כי יש לי בעיית מקום! תודה רבה למגיבים... אם טעיתי בניסוח הנושא אנא תגידו לי...

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  16. אני רוצה מארז עם המון מקום ,שלא יהיה מצב שהכל דחוס .ולא פחות חשוב שיהיה יפה תודה מראש על העזרה.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Chura,

אז ככה... מצטער שאני משגע אותכם, אבל אני באמת לא מצליח לבחור.... בהתחלה רציתי את האורורה, אבל מיכוון שאני לא רואה איך האורורה מגיע אל ארצנו הקטנטונת, החלטתי ללכת על משו אחר ראיתי את הP180, אבל הוא לא זול... ומצד שני קניתי לחברה שלי את הCompucase 6920... עכשיו השאלה שלי היא... ברור לי שהP180 הוא מאוורר בטירוף וכדומה, אבל עד כמה זה קריטי ? האם אני ארגיש ביצועים פחותים בשימוש ב6920 ? אם אני ממש אתאמץ, אני אשקיע עוד 600 ש"ח, אבל לא בטוח שאני רוצה לעשות זאת... או שבכלל שהגיגה בייט באמצע... אבל שוב, אני לא הצלחתי להבין לבד, מה מארז מאוורר יותר ייתן לי, אפשרות OC גבוהה יותר ? זה יקרה במארז חרא מול מארז טוב אבל ה6920 הוא מארז טוב לפי הבנתי, אז ... ? שוב אני מצטער שאני כל הזמן מקש…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני רוצה לדעת איזה מבין הספקים יותר טוב ואיכותי ומה עדיף לי לקנות CollerMaster eXtreme Power Plus 460W vs Enermax Tomhawk 450W מה ההבדל בין הפסקים של CollerMaster בין הדגמים האלה CollerMaster eXtreme Power לבין הדגמים של CollerMaster Real Power Pro לבין CollerMaster Silent Pro למה הבדלי המחיר כל כך משמעותייםומי מהם יותר טוב\כדאי\משתלם והאם הספקים שהבאתי למעלה יחזיקו מערכת של HD4770 AMD X4 9550\E7400 4GB RAM כונן קשיח רגיל (320 GB) אני רוצה להספק יחזיק לי את המערכת כמו שצריך ולא גבולי או משהו כזה גם בשביל שיפורים עתידיים אולי אם יש לכם ספק אחר להציע לי בטווח מחירים הזה אני אשמח תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  19. למחשב הנוכחי שלי יש מארז CM690 ואני רוצה שבמחשב החדש יהיה לי מארז ברמת שקט זהה. אני לא רוצה שהמארז יהיה יקר. אם יש מארז ברמת שקט כמו של ה-CM690 ובמחיר של עד 400 שקלים, אשמח לשמוע. אם אין אלך על ה-Fractal Design R3 בלית ברירה למרות שהוא מארז יקר. חשוב לי בנוסף לציין שהמחשב יעבוד 24/7 והוא נמצא קרוב מאוד למיטה שלי לצד הראש ובגלל זה השקט חשוב. בנוסף חשוב לי לציין שהמחשב הנוכחי עם OC ויש בו משהו 9 מאוררים כולל הכל וה-CM690 הוכיח את רמת השקט שלו, פשוט אני לא רוצה אחד זהה כי הוא די קשה לניקוי מבחוץ בד״כ בגלל שהוא מחורר כזה. במחשב החדש אני לא מתכנן לעשות OC שכך כמות המאוררים פוחתת.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by mouse1,

תראו איזו בעיה מוזרה יש לי. יש לי הארדיסק SATA מסויים שבמחשב אחר עובד מעולה, ובמחשב השני הוא אמנם עובד, אבל הוא מקרטע לגמרי ואי אפשר לעשות איתו כלום, למרות שהמחשב האחר הוא נחשב ליחסית טוב ולא לישן. מה שעוד יותר מוזר הוא שבמחשב השני, שיש בעיה עם הארדיסק SATA, הארדיסק של IDE פועל מצויין גם במחשב השני, והוא לא מקרטע בכלל. מה יכול להיות ההסבר שבמחשב אחר הארדיסק פועל מצויין, ובמחשב השני הוא מקרטע לגמרי? אני חושב שהספק כח במחשב האחר פגום. כי הוא גם עושה רעשים מוזרים כשמדליקים את המחשב. לכן אני חושב שהספק כח לא מזרים מספיק מתח להארדיסק ה-SATA דרך החיבור SATA של החוט בספק כח. איך ניתן לבדוק אם הספק כח תקין או לא? והאם זה גרם נזק להארדיסק במידה והספק כח לא סיפק מספיק מתח להאר…

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  21. Started by mzlbat,

היי רציתי לשאול אם יש מצב שהספק או משהו בתוכו נדפק וזה עכשיו נותן זרם חלש או אחת המסילות או חוטים במסילות כמו ה 4 פינים או 20 פינים לא נותן חשמל ? כי באמצע משחק המחשב נכבה ועכשיו לא נות סגנלים למסך למרות שהמאווררים מסתובבים ( אבל מרגיש בחפות מהירות ) ניסתי כרטיס אחר אותה בעיה ,את הספק שלי שמתי על מחשב אחר זה סובב את המאווררים והכל אבל גם לא נכנס לוינדוס אפילו לא קיבלתי דבר על המסך למרות שהמחשב והכרטיס עובדים( זה על הספק שלי ) מה דעתכם? אגב הכרטיס שלי באמצע משחקים זה זולל משהו מו 250-300 וואט

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by MatanFrenkel,

אני מקבל מסכים כחולים באקראי, בעיקר כשאני משאיר את המחשב בלילה, אני מתעורר בבוקר והוא מכובה. מה שהכי מוזר זה שהוא לא בדיוק מתכבה, אלא עובר למצב שינה, אבל כשאני מדליק אותו רשום שווינדוס התאושש מבעיה חמורה ורשום שהסיבה היא BlueScreen אני חושב שזה הספק בגלל שיכול להיות שהוא מאוד גבולי למערכת שלי וכנראה גם לא מספיק חזק, הסיבה שאני פותח את האשכול על מנת להתיעץ הוא בגלל שבמשחקים כבדים וכו' אני משחק ואף פעם לא קרה לי שהוא קרס! *ביטלתי את כל האוברקלוקים, מפרט בצד.

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  23. אני יכול לדעת איזה ספק כוח יש לי לפי אוורסט? ואם כן באיזה קטגוריה אני מוצא אותה

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  24. Started by Niv99,

שמעו,זה המפרט שלי: מעבד: ‏Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB ללא OC לוח אם: gigabyte ep 43 ud3l s775 c2q 1333mhz,intel p43 ddrll 1333,pci-e כרטיס מסך נוכחי: GS8400 512MB ויש לי בעיה עם הספק,אני לא יודע אם הוא יחזיק את המערכת,הנה תמונה שלו: אמרו לי שהוא ג'נרי, ואני לא יודע אם הוא יחזיק את המערכת,אין לי כסף לשדרג ספק,רק עוד חודשיים ביום הולדת. ואני ממש רוצה וצריך כרטיס מסך חדש,אבל אני מפחד עם הספק, השאלה שלי היא,האם למרות שהוא ג'נרי כדאי לקנות כרטיס מסך חדש כמו שצינתי,כי אין לי כסף לספק חדש.... תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לכולם, אני לפני רכישת הספק הנ"ל במחיר סביר-סביר+ רציתי לברר מה היתרונות שלו והאם הוא יתאים למערכת שלי והאם הוא איכותי? מעבר לזה אם יש דברים שצריך לשים לב או להיזהר אודה אם תפרטו.תודה.

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים