ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
-
המארז Antec NSK4480B-II מגיע עם ספק Antec Earthwatts 380W מה רמת השקט של הספק הזה בהשוואה לספק Antec BP500U 500W (שקט/רועש מעט/הרבה)?
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מעבד Q9550 לוח ASUS P5Q PRO כרטיס מסך GTX 295 (אני מקבל מUS). אני מעוניין בספק שיחזיק לי את המערכת וייתן לי עוד עודף ניכר לOC.... עוד דבר שחשוב לי הוא שקט. עד היום היה לי ליברטי 400 והוא טחן לי במוח... תודה למסייעים
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
4 HD 2 CD יש לי ספק דיי ישן ומעפן (בזמנו עלה לי 100 שח+-) מצויין בו 650W אבל לך תאמין לו. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מארז וספק כוח עד 900 ש"ח החלקים שרכשתי הם: I7 479k 4.0ghz Gigabyte 97gtx gaming 1 Gigabyte z97x gaming 3 samsung ssd 850 evo 250gb זיכרונות שתי סטיקים של 4gb דגם ddr3 2400 מה שאני מחפש שיהיו שקטים כמה שאפשר ועדיפות למסנן אבק זה אפשרי בתקציב הזה? ואם כן עדיף לא לנצל את כל התקציב תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש מארז+ספק(שניהם ביחד ב 1000 ש"ח) שיהיה יפה(לא משנה עם חלון או בלי...), חזק, ומתאים למפרט הבא: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4800 BOX AM2 65W ASUS M2N-E AM2 G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC2 VERSION LG DVDRW GSA-H30N SATA Logitech Media Keyboard Elite Logitech G5 Laser Mouse RETAIL Altec Lansing ATP3 צריך להיות כזה יפה ולא משנה עם חלון או בלי העיקר שיהיה לפחות קצת יפה (לא כמו ה P150 והSONATA 2) קראתי ביקורת פה באתר על הLEXA החדש שכתוב שהוא חזק והוא גם מאוד יפה אבל לא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת אותו בארץ... חשוב שהמארז יהיה גם שקט ומומלץ שיהיה עם ספק בפנים אבל זה לא כל כך משנה אם לא יהיה ספק …
-
- 35 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש מארז מרווח ויקרר את החומרה בצורה טובה השקט קצת פחות חשוב לי אני מעדיף שהוא יהיה עם כמה שפחות כלים ושהמיקום של ההרד דיסקים פונה לכיוון הדלת של המארז המפרט: מעבד:I5 2500K (כרגע קירור סטוק אני בקרוב אחליף קירור ) כרטיס מסך:HD7950 של ספייר יש תיכון להכניס כרטיס מסך די ישן של אנווידיה לצורכי פיזיקס ובעתיד כשירד המחיר לקנות עוד HD7950 ולעשות CF לוח אם:Z77X-UD5H של גיגה בית אלו הדברים החשובים לזה אני מעדיף מארז שמקבלים איתו מתאם להרד דיסק SSD כי המתאם שיש לי כרגע לא יושב בצורה הכי טובה ראיתי את המארזים האלו (שלצערי באף אחד מהם אין מיקום הרד דיסק שפונה לדלת של המארז) 1: http://www.tms.co.il/product/9001 2: http://www.tms.co.il/product/11236 איזה מארז עדיף לצרכ…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב ב SKY-PC וחשבתי ללכת על ה ANTEC SONATA III אבל המוכר שם אמר לי שאם אני מחפש מארז באמת שקט וספק באמת טוב אז ללכת על מארז של lian-li ו וספק של hiper האם זה באמת יותר טוב מאשר ה SONATA אני לא זוכר בדיוק את הדגם אבל שניהם ביחד אמורים לצאת בערך 850 לכול היותר!! בבקשה אם מישהו יכול לחוות דעה בנושא זה מאוד יעזור לי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש בשבוע הבא והסתמכתי על רשימת החברות המומלצות שיש כאן בפורום כדי לבחור את ספק הכוח, של חברת ToPower דגם: TOP ZUTAX 400W ATX2 400W 12cm Topower PSU 400W 24pin 3x Sata להפתעתי בפורום מפרטים אמרו לי שהוא ג'נרי, וזאת למרות שהוא של חברה טובה ועם אחריות של 3 שנים. האם זה נכון? כי המאמר הזה מאוד מלחיץ: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=179687.msg1546542#msg1546542 לצערי כבר הזמנתי את הספק, אני אולי אוכל לשנות את זה מחר אבל אשמח לשמוע את דעתכם. המחשב לאינטרנט וסרטים, ללא משחקים וללא OC.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש מארז בעל מראה אלגנטי, חשבתי על מארזים של Lian Li, או דומיהם מאלומיניום שנראים יוקרתיים, אבל החדשים שלהם נראים טיפה מצועצעים, התקציב למארז הוא גג 500 ש"ח, חשוב שיהיו לו יציאות חיוניות מקדימה, אוזניות/מיקרופון USB ו FireWire. כמו כן, רצוי שיהיה שקט ובעל קונקטורים ותושבות לחיבורים מגומי וכל השטיקים.. לגבי הספק ראיתי שכדי להחזיק HD5770 אפשר להשתמש בספק 500W, השאלה היא אם סיסוניק הם האפשרות הבטוחה והעדיפה והאם בתצורת ה 500W שלו מגיע הספק עם כבלים בתוך רשת שעוזרת לארגון הכבלים במארז. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. ELT500AWT LIBERTY 500W 2. Neo HE 500 EC של חברת ANTEC 3. 500W מדגם SST-ST50EF מבית SILVERSTONE מה הכי כדאי מבין ה-3 לעיל, חשוב שיהיה מגן מתחים מובנה. ושיהיה שקט ביותר. ואיזה יצרן ידוע עם השירות הכי טוב? תודה לכל
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
חברה אני רוצה לפרק את המאורר הקדמי במארז הנ"ל אבל משום מה אין לי גישה אליו (המאורר מול ה HD)אני מוריד את הפנל הקידמי ולא רואה ברגים או משהו שתופסים אותו והוא תפוס מישהו מכיר את המארז ויודע איך מפרקים את המאורר ?זה חשוב לי הרבה זמן לא ניקיתי את המחשב, תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, לפני מספר ימים התייעצתי אתכם לגבי מפרט מחשב שאני עומד לקנות. עניין שמטריד אותי (לא יודע למה...) זה עניין המארז- אני רוצה מארז כמה שיותר גדול, שיכיל כרטיסי מסך שארכוש בעתיד, ולפי מה שאני רואה הם יהיו גדולים... הרעש לא יפריע לי משום שהמחשב יהיה בחדר אחר, ויעמוד על השולחן לפיכך אני רוצה שיהיה לא רק אסטתי, אלה גם מעוצב. אני לא מעוניין לקנות מארז שנראה כמו קופסא, אלה מארז גדול, מקורר מעוצב (אפשר עם לדים וחלון בצד). לדוגמא המארזים של Tagan נראים פצצתיים (אך עם זאת די ילדותיים) , האם החברה טובה? אם יש לכם המלצות למארזים בעלי התכונות שציינתי, אודה לכם מאוד משום שזהו העניין היחיד שמעכב את הזמנת המחשב. תודה לכל העוזרים.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר שעשיתי קצת מחקר וקיבלתי המלצות נראה לי שאני אקח: מארז ללא ספק Thermaltake M5 ¤282 ספק כח HEC 500TDT 500W ¤254 סה"כ מחיר לכל המוצרים:536¤ האם משהו יכול למצוא לי קומבינה יותר זולה עם האיכות הנ"ל או טובה יותר? עוד שאלה: כמה מאווררים באים עם המארז הזה והאם זה יספיק למפרט שלי? האם אני יכול לקחת ספק זול יותר עבור המפרט שלי? האם מה שלקחתי לא טוב? המפרט שזה אמור לסחוב הינו: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe צורב LG GSA-GH20N X20 DVD מארז ללא ספק Thermaltake M5 ספק כח HEC 500TDT 500W סה"כ מחיר …
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
מפרט: זכרון- 2GB מעבד- 3.00 GHZ ספק- ג'נרי 400W לוח אם - Asus P4S800D-X כרטיס מסך- 2600XT AGP האם הספק 400W ג'נרי יספיק כדי להחזיק את המפרט הזה? י
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני כבר מלא זמן מתעסק עם הרכבת מחשבים , ואני תמיד נתקל בחיבור כבלי המארז. למי שלא הבין: אני תמיד נעזר בחוברת שבאה עם לוח האם וזה מתסקל. יש כאלה מחשבים שאני מתקן , לצורך דוגמא מחליף לוח אם - יש כאלה מחשבים שלא באים עם ספר אז אני צריך לשבור את העניים לראות מה כתוב בקטן בלבן ביציאות של כבלי המארז , עכשיו חבר שלי אמר לי שיש שיטה טובה שלא צריך אפילו להסתכל לאן אני מכניס את הכבלים. שאני לוקח מברג טסטר שם אותו על אחד מהרגליות מקצר אותו והמחשב נדלק וככה אני יודע לאן אני מחבר , לא כולכך הבנתי מה שהוא הסביר לי... בקיצור , אם מישהוא יוכל להסביר לי איך לחבר את כבלי המארז בצורה פשוטה ומהירה אני יודה לו מאוד ! תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום חברה! אני עוד מעט קונה מחשב חדש(סוף סוף)! עכשיו אני מחפש ספק כוח טוב 500W המליצו לי על TR2 אבל אתם אומרים שהוא לא טוב אז חשבתי לראות מה אתם אומרים! בתודה אור
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אגש ישר לעניין. אני מעוניין לרכוש אל-פסק שיאפשר לי למנוע מהמחשב לכבות את עצמו במקרה של הפסקת חשמל קצרה של שניה שמספיקה לגרום למחשב לכבות. אינני יודע איזה עליי לרכוש לכן אציין מספר פרטים על המחשב על מנת לספק מידע לעונים מבחינת איזה אל פסק יתאים. המחשב עובד עם ספק 500 של LIBERTY ENERMAX מחוברים 7 הארדיסקים פנימיים קבוע. המעבד AMD A10-6800K וכרטיס המסך הוא GTX 470 מבחינת האל פסק התקציב שלי דיי נמוך ועומד על 300 ש''ח בשלב זה. אשמח לשמוע על אפשרויות. היתה לי הזדמנות ביום שישי השחור האחרון לרכוש כמהזולים אבל לא רציתי למהר ולגלות שזה לא מתאים. אציין שוב שהמטרה העקרית למנוע מאותם הפסק…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם ניתן לחבר ספק כח של 20 פינים ללוח של 24 פינים? האם הוא יעבוד או שלא ידלק בכלל או שיעבוד ויהיה נתון למצב של סיכון המערכת.
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום חברים,קודם אני יסביר למה התכוונתי. יש לי מארז HTPC כידוע הספקים שמותאמים לו הם קטנים יותר,עכשיו,השגתי ספק כוח שתואם למארז אבל הבעיה היא שעל הלוח יש חיבור 4 פינים (תקנו אותי אם אני טועה,12V שמיועדים לתגבר את הזכרונות,או כרטיס מסך) כמו בכל הלוחות החדשים. הבעיה היא שהפסק כוח הוא מהדור הישן יותר ואין לו את ה4 פינים האלו,חשבתי אולי יש אפשרות לחבר אותו דרך המולקס(יש לי את הכבל של ה4 פינים מספק שמת...אז עשיתי תרומת איברים) בקיצור,אפשרי לחבר למולקס את ה4 פינים? איך? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי מתעניין בקשר למארז הזה שעולה 1000 שקל (מאוד צריך שקט בגלל שהוא בעסקי המוזיקה) ואני אומר לו שזה ממש יקר יחסית למארז (פלוס מאוורים נפרדים של זלמן). מה דעתכם על המארז?האם הוא שווה את הכסף?בזבזני? יש לכם הצעות למארזים אחרים (אפשר להחליף למאווררים אחרים) שעולים פחות אבל שלא ישמעו אותם בכלל (קירור מים לא בא בחשבון :)? עריכה:מפרט ממש ממש לא חזק,76GT+ 1GB 667 + 3800X2. עריכה 2:לא הולך לעשות OC תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למחשב שלא ממש מיועד למשחקים ולא ממש ל- OC.. הבחירה שלי: מארז: ANTEC P182 כ- 700 ש"ח כדאי לחכות ל P183 שאמור לפתור כמה בעיות "קטנות" במארז הזה ? יש בכלל מושג למועד הגעה או מחיר?? ספק: ENERMAX MODU82+ 525W כ-550 ש"ח הדגם המקביל עם 425W עולה פחות 100 ש"ח והדגם המקביל עם 625W עולה יותר 200 ש"ח (הדברים הטובים דווקא קראתי על הדגם הזה.. אתם חושבים שיהיו גם תקפים לדגם ה- 525W ??) האם ה- 525W יספיק לי ולא אזדקק להחליפו בקרוב?? בתקציב הזה (כ-1300 ש"ח) יש המלצות למארז ספק אחרים .. הדגש הוא על (שקט \ סידור כבלים \ פיזור חום \ יעילות).. תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
זה המארז המדובר http://www.thermaltakeusa.com/product/Chassis/midtower/matrix/vd2000.asp Review http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3a%2f%2fwww%2evtr%2dhardware%2ecom%2farticles%2fa7803%5f0%2ehtml חדש עולה 380 הבחור מוכר ב250 ספק אני קונה של ENERMAX 350W גם יד שניה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. Antec Twelve Hundred (1200) Gaming NO PS 2. Lian-Li PC-PC-P80B Aluminum Black מי יותר טוב???? אשמח אם תגיבו
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-