עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Zrizi,

שלום קניתי טלויזית LCD 37" לסלון, ואני מתכוון לרכוש מחשב HTPC עם ספק של 380W לצורך תכני HD (לא משחקים). השאלה הינה האם מומלץ להשקיע באל-פסק, ואם כן, אשמח להמלצות על דגמים ספציפיים. תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by Winterlord,

שלום, אני מחפש אל פסק עבור מחשב שמפרט שלו הוא מסך 19 אינץ' של סמסונג מעבר Pentium D 920 2GB של זיכרון Corsair כרטיס מסך X800XL 512MB PCI-E 2 הארדיסקים צורב DVD 1 2 כרטיסי רשת ו-4 מאווררים התקציב הוא עד 600 ש"ח, אם אפשר בפחות אז סבבה תודה רבה על העזרה

3. Started by gameplan,

למחשב ולlcd שלי יש אפשרות להרכיב עליו מפצל או משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  4. Started by offirs,

יש לי מחשב עם ספק 450 ואט,ומסך lcd 20 אינטש. האם הדגם הזה יספיק לחבר את המחשב+מסך+מודם? http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=5322&cID=178 http://www.advice.co.il/r_productDetails.aspx?PID=631 תודה.

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by שמואל דקל,

בשביל מערכת מצלמות אבטחה שנמצאת בסביבה מאתגרת (…..) יש חשש מניתוק החשמל לאורך זמן שגם UPS רגיל יפרק את תכולתו לפני שהחשמל יפעל שוב. פיתרון שאני מנסה לקדם - להביא חשמל מבניין אחר שיפעיל את המצלמות. אבל תשתית מאולתרת שכזאת איננה פתרון אופטימלי. לכן אני מחפש פתרון בדמות אל פסק שיוכל להכיל 2 מקורות אנרגיה. מהמבנה המקורי ומהשכן. האם יש ייצור כזה? (גיגלתי ללא תוצאות 😔) או שאולי יש את זה בנפרד? (פיוז חשמל עם 2 מקורות) רעיונות חברים. תודה מראש!

6. Started by n00kie,

יש לי די הרבה נפילות חשמל בבית ואני חושש שדיסק קשיח אחד כבר הלך בגללן, ואני רוצה לקנות אל פסק שיחזיק את המחשב עד שאני אעלה את החשמל חזרה. המחשב הוא I3 4160, 8GB RAM, 7950 יש דגם ספציפי שכדאי?

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  7. Started by llnakash,

שלום לכולם, אני שוקל לרכוש אל פסק שלהם, ואם כבר אז שיהיה גל סינוס טהור אני חושב. מומלץ שהתקציב יתכנס לאיזור ה- 1200 שקל. מס' שאלות: 1. חשבתי על SL-800. מספק 800VA וכן 480W. יש לי במחשב ספק של אנרמקס 400W. אל-פסק כזה לא יכול "לסחוב" גם מסך LCD שמחובר אליו נכון??? (אגב מאחורי המסך רשום שהוא לוקח 1 אמפר) 2. מישהו יודע מה אורך-חיים של מכשיר כזה - כמה זמן מחזיק המכשיר עצמו, וכמה זמן מחזיקה הסוללה? 3. כמה עולה סוללה למכשירים הללו? תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש לי אל פסק של אדוויס, דגם של 650W. הסוללה נגמרה, והחלפתי לחדשה לבד. מצברים כאלה יש לי המון בעבודה שלי באיכות גבוהה (מצברים לציוד צילום). מה שהיה שם היה 7.2 אמפר. שמתי מצבר של 7.0 אמפר של חברה טובה ויקרה. הבעיה- בעבר האלפסק היה מחזיק את המחשב+מסך LCD ל 14 דקות. עכשיו בקושי דקה ונופל מייד. מדוע?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי אל פסק של אדוויס, דגם 650. כשיש נפילת מתח, גם כזו שלא אמורים להרגיש בבית (תאורה נופלת לחלקיק שנייה), ה UPS מתריע על כך, ותמיד זה היה טוב. לאחרונה, שיש נפילה, ה UPS נותן צפצוף מהיר, כאילו הסוללה גמורה ומפיל את המחשב. גם שיש הפסקת חשמל לא ניתן כבר לעבוד יותר מ 5 שניות. השאלה אם הבעיה הראשונה שיש לי היא כתוצאה מסוללה? דבר שני- הסוללה מפנים היא סוללה 12V מסוג 7.2 אמפר. יש לי ציוד צילום ובין היתר- סוללות כאלה ,אבל איכותיות תוצרת ארה"ב שאני קונה בזול.(ב UPS בפנים יש אחת זולה,תוצרת סין). החלפה כמובן דרך החברה לא תבוא בחשבון, כי הם דורשים יקר. האם החלפה עצמית שלי, של סוללה תפתור לי את הבעיה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by avraham711,

שלום, בעוד כמה ימים אני קונה את המחשב הזה : http://www.tms.co.il/preview/spec/dn7k14z9 והייתי רוצה דרך להגן עליו מפני הפסקות חשמל וברקים.... ואני רוצה שתיהיה לי אפשרות לחבר גם את המחשב וגם את המסך על מה אתם ממליצים לי? אל פסק או מגן ברקים או גם וגם או כלום אני צריך בערך חצי דקה כדי לכבות את המחשב... אני לא רוצה לקחת סיכון שתיהיה הפסקת חשמל ואיזה רכיב שלי במחשב יפגע או שיתחיל לעבור גרוע ואני אפילו לא ידע על זה... יש לי שאלה נוספת האם כשיש הפסקת חשמל והמחשב מתכבה מזה שאין חשמל הוא יכול לההרס מזה? כמה רכיבים יכולים לההרס? אשמח לפירוט קצר בבקשה :)

11. היי, רציתי לדעת איך ניתן לעטוף אל פסק כדי למנוע כמה שיותר זליגה של קרינה אלקטרומגנטית, הבנתי שהדבר הזה פולט קרינה בכמויות גדולות מאד מהשנאי שלו וכ"ו. עוד שאלה בנושא היא חיבור ספקים ממותגים או ספקים בכלל של מודמים ושל ראוטרים לאל פסק, האם יכול ליצור בעיות ?

12. Started by Muadib,

אני גר בבנין כל כך ישן שהשכנה מלמטה עוד מדברת יידיש. אז חשבתי שכדאי להיות כמה שיותר מנותק ממערכת החשמל המקומית (נראה לי שזה אומר on-line...) בנוסף למחשב הייתי רוצה לחבר גם את המגבר שלי (b&o ישן שלא נראה לי שהחשמל פה עושה לו טוב) כמו כן חשוב שהוא יהיה מאד מאד שקט. אין לי הגבלת תקציב מוגדרת, אני לא רוצה סתם לזרוק כסף אבל אין לי בעיה להוציא מה שצריך. המחשב (מועתק מהפרופיל שלי): מארז - Junior Aramor Thermaltake ספק - Corsair 520W לוח - Gigabyte P35-DS3 מעבד - Intel 6850 קירור למעבד - Freezer Arctic Cooling זיכרון - Corsair 1GB D2 800 X 2 דיסק קשיח - WD5000AAKS 500G + WD 16 160G כ. מסך - BFG PCX 8800GTS 320MB OC כ. קול - X-fi Extreme Fatal1ty צורב - LG H62n SATA מסך - Dell…

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  13. Started by avinatbezeq,

האם למישהו יש מושג איזו משתי החברות עדיפה? אני מעוניים באל-פסק Online של כ-1000W

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. שלום. סליחה מראש על השאלה, אבל היכן אפשר לרכוש את אורות ה LED (אני מדבר על השפורפרות, או "צילינדרים", שממוקמים בתוך המארז ואין להם שום תפקיד אלא לייפות את המערכת). חשוב - אני גר בארה"ב! אז אנא - לא חנויות מישראל

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by tidan26,

שלום! יש לי אל-פסק מחברת advice דגם: PRD1250 היו לי כמה פעמים נפילות מתח והאל פסק נכבה לגמרי וגם המחשב מדוע הוא לא נשאר דולק ונתן לי את האפשרות לכבות את המחשב בצורה מסודרת ברצוני לציין שיש לי רשת של שני מחשבים אבל האל פסק לא מחובר למחשב השני... :-\

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  16. Started by tidan26,

שלום! יש לי אל-פסק של חברת advice דגם 1250 מדי פעם האל-פסק משמיע שני צפצופים וחוזר לעבוד כרגיל מדוע?... ??? נ.ב. יש לי ספק כח 850w של Thermaltake

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by יואב גולדהורן,

שלום אני מעוניין לרכוש מידע על אל-פסק, איך יודעים מה הכי כדאי לקנות, מה חשוב לבדוק ואילו חברות נחשבות הכי טובות בתחום. כל מה שצריך לדעת כדי לקנות אל-פסק בצורה חכמה, בקיצור. איפה אפשר לרכוש את המידע הזה בצורת טקסט בעברית?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by zuma,

האם למישהו יש ניסיון עם ה- Smart SUA750I או שידוע על חו"ד מקצועית. מחירו בארץ ירד לאחרונה והוא מתומחר באופן דומה לחנויות בחו"ל (כ-1250 ש"ח) אך עדיין יקר באופן ניכר מכל חבריו בשכונה. הוא מגיע עם לא פחות משש יציאות (עד 500W) חיבור USB וגם RS-232 אך השאלה עם אכן יהיה ניתן לנצל זאת ולחבר אליו את כל החבורה השולחנית: מחשב עם ספק ליברטי 400W מסך LCD דל 24 רמקולים ATP3 מודם, ראוטר אלחוטי .... מדפסת... וסורק : מעניין אם אחרי כל זה הוא יישאר SMART ולא יהפוך ל SMARTUT ! http://zap.co.il/model.asp?model_id=130523

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Demagh,

אהלן, אתמול נשרף לי ספק Seasonic Gold 1050W. אכן מוזר. במחשב אמנם יש זוג כרטיסי מסך, אבל עדיין מוזר, אמור להיות ספק לא רע בכלל. בכל מקרה, אני גר ביחידת דיוק ואני חושב שהחשמל שם מחובר באיזה קומבינה לא כ"כ מוצלחת (לפעמים יש ניצוצות כשאני מחבר מכשירי חשמל עם הספק גבוה - כגון תנור חימום. לא יודע בדיוק על מה זה מצביע). חשבתי לרכוש UPS למחשב, אבל עם הספק כזה אני לא יודע איזה UPS יצליח להתמודד איתו - ואם כן אז הוא יהיה יקר, כנראה. האם יש צורך לשים מגן ברקים? זה יכול להועיל? מה ההבדל בין מגן ברקים (שהוא בעצם מגן מפני נחשולי מתח, לפי מה שהבנתי, ולא באמת ברקים) לבין מייצב מתח? אגב, המחשב מחובר למפצל, יחד עם טלויזיה, רמקולים ונתב. קראתי שמחשבים עם הספק גבוה עדיף לחבר ישירות לתוך הקי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by menahem,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות אל-פסק של APC, לפי האתר שלהם אני צריך לפחות 1200va, במחשב שלי השקעתי בשביל שיהיה חרישי. האם גם ה אל-פסק חרישי? ראיתי שיש מאווררים, מתי הם פועלים? תודה מנחם (פוסט ראשון, מזל טוב לי )

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by RT2,

שלום רב, אני מחפש פתרון למערכת שבחתימה שישמור לי עליה בזמן נפילות מתח, ברקים וכו... אני יודע שאל-פסק מסוגל לעשות זאת אך אני לא צריך אל-פסק מפני שאין לי צורך בפעולת המחשב כאשר יש הפסקת חשמל.. מה עליי לרכוש (אם אפשר להיות ספציפיים בדגם) ע"מ לשמור על המחשב הזה? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Boris_yo,

אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות אל-פסק ממגן וסוללה של מחשב נייד. אם מגן גם מייצב מתח, אז למה לא להשאיר סוללה בתוך מחשב נייד כדי ליצור אל-פסק אפקט? האם אופציה זאת גם נכונה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. חברי הפורום שלום ברשותי אל-פסק (UPS) של Advice מדגם PRV650, שנקנה בסוף 2010 (ועלה לי בזמנו 400 ש"ח). היום הייתה קפיצה בחשמל (האורות בחדר היבהבו לשנייה) ואז שמתי לב שהמחשב שלי לא עובד. בדיקה מהירה העלתה שהאל-פסק הפסיק לעבוד. ניסיתי להפעילו מחדש, אך לא הוא לא נדלק. ניתקתי אותו לחלוטין ושמתי אותו בצד מתוך מחשבה שאולי הוא צריך "להתקרר קצת" (מעשית - חשבתי שאולי הופעלה הגנה כלשהי שמתאפסת לאחר ניתוק מוחלט מהמתח או/ו לאחר שעובר פרק זמן מסויים). לאחר כחצי שעה ניסיתי לחבר אותו חזרה לחשמל, אך הוא סירב להידלק. בשלב הזה החלטתי לפתוח אותו ולראות האם יש נזק פיזי, אך לא ראיתי רכיב שרוף כלשהו או קבל מנופח או מפוצץ במעגל החשמלי. החלטתי להוציא את הסוללה ולבדוק האם היא תקינה. יש לציין כי הס…

• 18 תגובות
    • 12.7k צפיות
  24. Started by SEangel,

שלום. בזמן הברקים האחרונים, היו קפיצות מתח בבית של ידידה שלי. כתוצאה מכך, הלכה הטלויזיה, ולמחשב היה צריך לסדר את קבצי האתחול (לא נזק חומרתי), אולי בזכות הספק של סיסוניק. אל-פסק יעזור במקרה הזה? ואם כן, איזה אל-פסק?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Yonka,

מצטערת על הכותרת הלא אינפורמטיבית אני פשוט ממש לא מבינה בזה. יש לי שני מחשבים חדשים, מחשב אחד עובד עם שני מסכים ומחשב שני עם מסך אחד. אני רוצה שהם לא יתפגרו מבעיות במערכת החשמל. מה ממומץ לרכוש? המון תודה על עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים