ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אל פסק FSB 1000 כבן שנתיים הפסיק לעבוד, ברגע שיש הפסקת חשמל הוא נכבה לחלוטין. ניסיתי לחבר אותו לצרכן קטן של 30W ועדיין זה קורה בחזרה לחשמל הוא נדלק כרגיל, כל הלדים עובדים, מצפצף והשאר פירקתי אותו ובדקתי כל אחת מהבטריות שלו - נמדד 12V בשניהם יש עוד בדיקות שאפשר לעשות בעזרת פלוק פשוט? האם הלך האל פסק? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רכשתי את הדגם בכותרת לא מזמן ושמתי לב רק עכשיו במדבקה מאד מעוררת חשד.כתוב בה ככה "Q.C PRPC -1050" מיספר סידורי ותאריך. וכל זה על מדבקה ברקע צהוב עד כמה שידוע לי דברים כאלה יש רק על מוצרים שעוברים תיקון או חידוש ונמכרים כחדשים.יש לי חשש שיבלתי מכשיר שיצא מתיקון ולא מכשיר חדש. נוסף על כך הוא בקרטון רגיל ולא צבעוני בדרך כלל למרות שכתוב על הקרטון אדוויס וכתוב PRPC 1050 והמיספר הסידורי עליו תואם למיספר שעל המכשיר. חשוב לציין שהוא לא בגדלים הסטדרטיים. אני דיי מבולבל.נוסף על כך הניילון בפנים שעטף את המכשיר לא היה חתום אלה פתוח וסגור בצורה דיי חובבנית. רכשתי כבר בעבר מכשירים של אדוויס ואני יודע איך הם מגיעים בדרך כלל.
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, אומנם הודעה ראשונה, אבל מרגיש "ותיק" מאחר ואני נעזר הרבה בפרומים כאן. שאלתי לגבי אל-פסק של Rostec 1200D. האל פסק מגיע עם תוכנת ניהול Upsilon 2000. רכשתי אותו לפני 3 ימים. הערה: יש לי מחשב יחסית חלש יחסית ("משרדי") אך רציתי אל פסק חזק שיוכל להחזיק לי כמה שיותר זמן מאחר והוא כלי העבודה שלי. ה-Load על ה-UPS נמוך, פחות מ-8% (מחוברים אליו המחשב ומסך 22'') תיאור ושאלות: 1. ממשק הקיבולת של הסוללה מציג קיבולת משתנה. כלומר, גם אחרי טעינה מלאה ל-100%, כל כמה דקות ישנה ירידה מיידית בקיבולת ותוכנת הניהול מציגה נתונים בטווח של כ-86-90% ואחרי כמה דקות שוב קופץ חזרה ל-100%. הקפיצות בין 100% ל-86-90% הם מיידיות (כלומר, אין ירידה או עלייה איטית בין הטווחים האלו), כאשר אין שום …
-
- 35 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
רכשתי OPTI TS1000B UPS רציתי לדעת מה אתם אומרים עליו מי שמכיר http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=2457 בגדול אני חשבתי שאפשר לחבר לאל פסק את המחשב,מערכת סטריאו , מסך , ראוטר. כשקיבלתי אותו , שמתי לב שאפשר לחבר רק מחשב ומסך, ללא ראוטר אפילו. השאלה שלי אם ישנו אל פסק באותו טווח מחירים של 500 ש"ח פחות או יותר שמספק גם חשמל לראוטר?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש מסך ורמקולים והבנתי שכדאי לקנות להם הגנה נגד נפילות מתח וכו'.. דרך אגב לשאר המוצרים החשמליים זה גם מומלץ ? מזגן מכונת כביסה מקרר וכו'.. ממה שראיתי באינטרנט יש UPS או "מגן ברקים" רציתי לבקש הסבר מה ההבדל בניהם כי לא ממש הצלחתי להבין ולבקש המלצה ל UPS / "מגן ברקים" אני צריך הגנה רק נגד קפיצות ונפילות מתח וכו'.. UPS שיתן לי X דקות מחשב פעיל בלי חשמל לא מעניין אותי.. אני מחפש נטו הגנה לא יותר מזה... ככה שהבנתי שלי יותר מתאים "מגן ברקים".. הבעיה שיש המון מגנים כאלה ואין לי מושג איזה לקנות.. אשמח לעצות.. תודה
-
- 170 תגובות
- 75.2k צפיות
-
-
לפני שנה קניתי XBOX 360 בגרמניה ומאז נשרפו לי כבר 3 שנאים שונים (המקורי, אחד מארכדיה ואחד מדיל אקסטרים). בבית פועלת גם טלויזית פלאזמה (היתה מחוברת לאותו שקע) שלא נפגעה. האם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? במכשיר? בשנאי? האם אל פסק (UPS) או AVR יכול לפתור אותה? ואם כן אני אשמח להמלצות מה כדאי לקנות ועלויות צפויות תודה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה אז אני מקווה שאין בעיה בשרשור שפתחתי... רציתי להתייעץ עם חברי הפורום בנוגע להגנה מפני קפיצות חשמל,לאחר שחוויתי חוויה לא נעימה עם ספק למחשב בשווי 600 שקל שפשוט הלך לעולמו מקפיצה בחשמל.... לאחר החוויה הלא נעימה החלטתי לעשות משהו בנידון ולקנות מוצר שיגן על מוצרי החשמל ברשותי...שידועים כמוצרי חשמל עדינים ויקרים.... אז שאלתי בכללית היא מה עדיף יותר? אל פסק או מגן ברקים פשוט? ואם אפשר לשלב גם וגם אז איפה כדאי יותר להשקיע...? יש לי עמדת חשמל אחת שמחובר אליה המחשב וכל הציוד ההיקפי שלו... ועוד עמדת חשמל שמחובר אליה טלוייזית lcd ,אקסבוקס,מקרן קול וממיר של יס..... אשמח לעזרה והמלצות מחברי הפורום פה.... תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי המפרט הבא: מארז: Antec P190 לוח אם: GAP55A של Gigabyte 4 כוננים קשיחים 2 צורבי DVD מעבד I7-860 ממומהר קבוע ל 3.8GHZ זיכרונות G.Skill Ripjaws 1600 2 * 2GB כרטיס מסך HD5850 ספק Corsair 1000HX מסך Dell2407 יש לי אל פסק גמאטרוניק שאינו מתפקד (בהפסקת חשמל הוא נכבה). נמאס לי מהדיאלוגים של גמאטרוניק ומשלוחים של המכשיר לירושלים ותשלום עבור שעות טכנאי. מבקש לרכוש אל פסק איכותי למחשב ולמסך (ברמת ייצוב מתח בלבד). תודה למציעים
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
האים האל פסק הבא מתאים למפרט הבא: הקישור לאל פסק - http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11477 המפרט: מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 Box לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 - דיסק קשיח - Western Digital WD2500KS 250GB 16MB SATA2 זיכרון - 512x2 TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 כרטיס מסך - Point Of View 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E צורב LG GSA-H22 X18 - DVD מסך - LCD LG L952TQ 19'' 4MS DVI מארז מחשב - Gigabyte Aluminum 3D Aurora Silver עם 3 מאווררים. **ספק כוח - HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin מה אתם אומרים? -> לקנות? [br]פורסם בתאריך: 23.01.2007 בשעה 20:11:07 מה אתם אומרים לקנות? !!!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
u]המפרט שלי: core 2 duo e6400 2.13GHz GIGABYTE GA-965P-S3 KINGSTON 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 samsung 971p 19'' enermax liberty 400w אני מחפש אל פסק למערכת הזאת. איזה כדאי וכמה עולה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אל פסק בסביבות חצי שנה, אולי טיפה יותר.. Advice 650 עד לפני המחשב החדש הוא היה עובד טוב, ובהפסקת חשמל הוא היה מחזיק 10 דק' עד רבע שעה..(כן, עם מחשב יותר ישן וחלש P 3.6GHZ , 2GB RAM ,GT7600 256MB 128BIT , ASUS P4P800 ארבעה הארדיסקים שמתוכם אחד סאטה[היתר IDE], ו5 מאווררי במארז[שתים של 120 מ"מ ושלוש של 80] ) אני יודע שהמפרט הנוכחי שיש לי עכשיו, הרבה יותר חזק ממה שהיה לי(ראו בצד) אבל זה לא מצדיק את זה שאחרי 20 שניות המחשב נכבה לו. אין לו גם בכלל התרעה, הוא מצפצף רגיל, ואם יש לו התרעה על עומס לפני שהוא נכבה מיידית, הוא אמור לצפצף יותר מהר בהרבה: הוא לא עושה את זה הסיכוי קטן שאחת הבטריות הלכה נראה לי. המחשב הרבה יותר חזק, אבל איך זה שהוא לא מחזיק אותו ל5 דק' לפחות? וגם …
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מערכת מחשב די רצינית, אני מעוניין לחבר אליה גם את הראוטר, מסך 22" והמודם של בזק ושיחזיק לי ל 10 דק' לפחות .. אני שוקל לרכוש אל פסק עם גל סינוס טהור במוצא או של חברת ADVICE SL-1500 או של חברת איתן הנדסה JP1500 מישהו מכיר את מערכות ה UPS של איתן הנדסה? לשניהם אותה תקופת אחריות, ב ADVICE האחריות היא עד בית הלקוח. יש ממליצים ??
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים מחשב מאוד יקר (עלה לי 6500 ש"ח) ועוד מסך LCD 22 אינצ' ורציתי לקנות אל פסק טוב שיחזיק את המחשב והמסך לכמה דקות כדי שאני אעשה כיבוי מבוקר והבנתי שגם האל פסק הוא מייצב מתח שאת זה באזור שלי צריך בדחיפות יש הרבה ירידות מתח וכו' אז על מה הייתם ממליצים אני חשבתי על זה מה אתם אומרים COBRA EXTREME UPS 500VA
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אצלנו במשרד(סליחה על כל הדיונים, פשוט זו "עונת השידרוג") כאשר ישנה הפסקת חשמל היא מתרחשת מחוץ לשעות העבודה(בלילה). לכן, אל פסק רגיל שנותן שהות של מספר שניות/דקות מרגע הפסקת החשמל/קפיצת המתח על מנת שהמשתמש יבצע כיבוי מסודר - לא עוזר לנו. האם קיים אל פסק כמתואר בכותרת, קרי כזה שיכול לבצע כיבוי מסודר בעצמו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי UPS של Advice PRV 850 VA שנרכש באוקטובר 2010. היום לראשונה הוא התחיל לעשות לי בעיות. כשחזרתי הביתה בצהריים המחשב והמסך היו כבויים וה-UPS צפצף צפצוף קבוע ולא הפסיק עד שכיביתי אותו. אחרי זה הדלקתי אותו שוב וזה עבד תקין כמה שעות עד עכשיו - ה-UPS נכבה לשנייה וגרם למחשב לאתחל את עצמו. זאת למרות שהיה עדיין חשמל ולא היה כל קצר/הפסקת חשמל - אני יודעת כי המאוורר שלי המשיך לעבוד והיה אור עדיין בחדר. הסתכלתי בתוכנה של ה-UPS ורשום שה-Load Level הוא על כ-40%. האם זה יותר מדי? יכול להיות שצריך מכשיר יותר חזק (1000VA) או שה-UPS פשוט לא תקין? תודה מראש לעוזרים. עריכה: המחשב שמחובר ל-UPS הוא המחשב שבמפרט ובנוסף מחובר אליו המסך 24" של Dell שבמפרט.
-
- 12 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
יש לי ניסיון עם לא מעט סוגים של אל פסק כל מה שנתקלתי בו פעל יופי בחצי שנה, שנה ראשונה אח"כ הוא כבר נהיה ללא רלוונטי, כל נפילת מתח \ הפסקת חשמל גם האל פסק נכבה ככה שהוא לא יעיל למה זה קורה ?! יש אל פסק נורמלי שיחזיק 3 שנים לפחות ? או שאין חיה כזאת .... עוד דבר מגני ברקים - אני מכיר את המגני ברקים של GP שעולים באיזור ה 90 שקל נתקלתי בשלישייה של מגנים כאלה של יונדאי במחיר 140 שקל, שווה לקנות שלישייה ולהגן גם על עוד מוצרי חשמל, או שלא כדאי את הדגם של יונדאי ..? ועוד משהו, יש לי מגן ברק עם 2 נוריות צהובה וירוקה, הירוקה הפסיקה לעבוד אחרי חודש בערך השאלה אם המגן עדיין עובד רגיל וזה רק הלד נשרף או שהמגן נדפק .. איך יודעים אם הוא נדפק ? אשמח לתשובות, תודה ואחלה סופ"ש!
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם הספק של האל פסק חייב להיות גדול או שווה להספק של ספק הכח? תודה!
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
היות ומדובר הרבה על הנושא בפורום ואחרי שבירת ראש אני צריך להחליף את האל פסק הישן שלי 600VA בחדש עקב המחשה החדש שלי ורק בשבוע האחרון גיליתי שהוא לא יכול להחזיק בהפסקת חשמל את המחשב ואת המסך יחד המחשב מכיל : ספק corsair 520W E6600 GA-DS3 rev3.3 8800GTX צורב DVD (אופציה לעוד 1 בעתיד הקרוב) 3 דיסקים קשיחים (אופציה לעוד בעתיד) והמסך 2407WFP של דל האל פסק הזה יכול להחזיק לבד רק את המחשב או את המסך ברגע ששניהם מחוברים הוא הוא נופל בהפסקת חשמל האם 750VA יספיק או שעדיף 800VA תודה לעוזרים וסטיקי על באמת יעזור,
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כבר לא אקטואלי, הUPS הוחזר. יש לציין שהשירות של advice ממש מעולה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש אל פסק חזק שיחזיק שלושה מחשבים + 2 מסכים "24 סכום עד 2000 ש"ח הציוד בשווי 50000 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש אצלנו בעיות חשמל בדירה. אין מספיק שקעים והמחשב כיום מחובר עם עוד הרבה מכשירים לשקע אחד עם מפצל שכולל מגן זרם. אני מתכננת לקנות מחשב חדש, די צנוע (לצרכי אינטרנט ואופיס בעיקר). במערכת שחשבתי לקנות יש ספק של JSP-tech 400W. כששאלתי אם אפשר לשדרג אותו הם טענו שהוא ממש טוב ואם יש לי בעיות בחשמל אני צריכה לקנות אל פסק, ספק אחר לא יעזור. הם צודקים?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הייתי היום ב KSP ורכשתי את הקרוסייר HX650W החדש , ורציתי גם אל פסק שיחזיק את מהערכת ל2 דקות ... המוכר הסביר לי שאני חייב אל פסק עם טכנולוגיה של - For Psu With Active PFC הוא אמר לי שאל פסק אחר לא יפעל בעת הפסקת חשמל... והמחיר - 1175ש"ח ו 980ד"ח לגדם הזול.... הוא צדק? אני חייב אל פסק כלכך יקר???
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל המלצה ל-UPS ל-2 מחשבים + ציוד היקפי. המחשבים הם: 1. Core-i5-3470 3.2Ghz- מעבד, כרטיס גרפי - GeForce GTX 660, ספק- Seasonic 500 PFC 2. Pentium G640 2.8Ghz, כרטיס גרפי משולב לוח, ספק- Seasonic 500 PFC לפי האתר קיבלתי: מערכת 1 - 320W --> יעילות ספק 85% ---> 374W מערכת 2 - 171W --> יעילות ספק 85% --> 200W הציוד היקפי שלי כולל 2 מסכים, 24 ו-17, מודם ונתב (שלוקח כמו מסך להפתעתי) - סה"כ 100W. סה"כ 674W לפי מה שהבנתי, אם יש ל-UPS 2 סוללות 7A, הוא יהיה מוגבל ב-648W ככה שנראה לי שאני די גבולי (אם לא טעיתי בחישוב.) תודה מראש ולילה טוב.
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היתה אתמול הפסקת חשמל רגעית המחשב עשה ריסטרט והלוח כתב בהתחלה ANTI SURGE TRIGGERED..... הבהיל אותי, איך אני יודע איזה אל פסק לקנות לספק כח כזה ? המחשב כולל I5-3470 NVIDIA 670 GTX לוח Z77 מסך 24" לפי חיפושים הבנתי שיש סוגים שונים של ספקים ? סינוס טהור/ריבועי ? בכל אופן, האם האל פסק הזה מתאים ? http://alpesek.co.il/Product/aviem-pro-2080-800va ולמה ? תודה
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-