עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. מה הפתרון הכי זול בשביל זה? ראיתי שיש מייצבי מתח ב300 שקל וזה הרבה בשבילי.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם, אז ככה, סתם קראתי לי על הספק הנ"ל והשתעשתי במחשבה לקנות אותו במערכת עתידית (היעילות זה נחמד אבל פונקציית השקט שלו נחמדה יותר) אבל עלו לי מספר שאלות... קודם כל כתוב שעד 20% מעומס המערכת המאוורר לא פועל אבל זכור לי שקראתי (נראה לי באתר של סיסוניק) שזה מסוייג גם לגבי הטמפרטורה שלו ולא רק עומס ובנוסף האם מערכת גיימינג סבירה כיום (בהתעלם מהרעש שעושה הכרטיס מסך) במצב IDLE לוקחת פחות מ 110W? והאם הטמפ' בקיץ הישראלי לא יהפכו את האופציה הזאת ללא רלוונטית? והשאלה האחרונה היא האם בהפרש של 50 שקלים לא עדיף פשוט לקחת את ה-660 רק כדי שיהיה טווח גדול יותר ל-20%? *מערכת גיימינג סבירה היא לצורך העניין I5-2500K ו-560TI

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  3. Started by Blue-ThundeR,

היי היום עם CM 690 והוא מעולה איכותי אבל צפוף לי כבר.. הולך להיות שם : CORE I7 2600K+ CROSAIR H60 GIGBYTE Z68 XP UD3P 16 ג'גה HYPER X KINGSTON 1600 כרטיס מסך או 590 או 580 כרגע יש 4870 5 כוננים קשיחים מכניים + 1 SSD 256GB ספק סביב ה 1000-1200 עם אופציה להוספת כרטיס מסך. התלבטות היא ככה: Fractal Design נראה אומנם קלאסי חלק מהביקורת הצבע לא איכותי כמו בתמונות אולי אני טועה? Define XL Full-Tower Atx Black Pearl Case TT Chaser MK-I Full Tower Series Black Case נראה מושקע בעיצוב חיצוני סידור להארד דיסקים כמו שאני מחבב אבל אין לי מקום לפתוח מהחזית Element V Black Edition Full Tower Series Black Case דגם ישן מלאי מוגבל ? ANTEC אהבתי מאוד את ה HOT SWAP שיש להארד דיסקים בניה …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by david2405,

אני מעוניין להחליף את מארז שלי ונרה כי האופציה האידיאלית היא CM Storm Trooper אבל אני לא מצליך להסיג אותו באף מקום אז עם מישהו יודע איפו יש אני אשמח להכוונה. כמו כן אני אסמך להמלצה על מארז דומה כדי שיהיה לי את האפשרות לבחור. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ofir667,

שלום, אני צריך המלצה לספק 600w, לא יקר מדי, בסביבות ה-400 שקל, שיהיה שקט עד כמה שאפשר.. איך אלה? http://www.tms.co.il/product/10861 http://www.tms.co.il/product/9214 http://www.tms.co.il/product/10421

6. שלום, אני מעוניין לקנות מארז חדש למערכת חדשה שאני אמור לקבל שבוע הבא. כמו שרשום בכותרת אני מתלבט בין Lancool K60 לבין Fractal Design R3. מאוד חשוב לי שקט, פילטרים וקלות ניקוי הפילטרים. אשמח לעזרה.

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by yossi555555,

למערכת הקיימת (נתונים בפרופיל) בשדרוג לכרטיס מסך HD 6850 אפשרות לCF בעתיד ובטח שדרוג מעבד לI5לא כרגע (כאופציה) והוספת דיסק קשיח אחד דרך אגב יש לי 8 מאוררים במארז עדיף 550W או 650W ,תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. לאחר שהגעתי למסקנה שהרכיבים מתחממים בגלל המארז שמתוכנן לא נכון - החלטתי להחליף למארז גדול, מרווח ומאוורר יותר. כל הבדיקות והאופטימיזציות בוצעו בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=503746.msg4469959#msg4469959 בהמלצת החבר'ה פה התקנתי מאוורר מאולתר על רצפת המארז מקדימה, וגם החלפתי את הקירור סטוק של המעבד לBigShuriken של Scythe. עדיין המחשב מתחמם גם עכשיו כשהחדר שלי קר. במשחק בטלפילד 3 לדוגמה, המעבד מגיע ל75~ מעלות וכך גם הכרטיס. כאמור, התקציב הוא 300~ ש"ח - מה דעתכם על המארזים הבאים? http://www.nzxt.com/new/products/crafted_series/tempest_210 וזה: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6680 תודה מראש!

9. Started by prince hadev,

קניתי ספק כוח של thermaltake החדשים 1275 פלטינום מחבר אותן לחשמל המאוורר לא עובד ו הנוראה של standby דלוקה יש בעיה בספק?

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  10. Started by yanivnn,

שדרגתי כרטיס מסך וספק והחלטתי לתת לאחי את הספק הישן 360 של זלמן... החלפנו את הספק שלו {גנרי מעפן} לספק שלי.. הכל עבד טוב חוץ מרעש מוזר של תיקתוקים ונקישות כאלו בערך 1-2 לשניה... המחשב עבד ככה יום ולמחרת הכרטיס מסך התחיל לעשות בעיות... יש עיוותים במסך המחשב נתקע מסך כחול ושגיאת NV4_DISP ניסינו הכל עם דרייברים אך הבעיה נשארה... באנו להחליף לספק הקודם... ואז אני רואה שחסר פין אחד בחיבור ה24 פינים ללוח אם בספק של זלמן... הדבר היה לי מוזר מאד... לאן הפין נעלם... חיפשתי אותו אולי הוא רק יצא מהפלסיק אבל זה נראה כאילו שהוא לא היה שם אף פעם... הכרטיס מסך ככל הנראה ניזוק וכרגע בבדיקה... מה שמוזר לי זה כיצד במחשב שלי הכל עבד תקין ללא הפין האם אין בעיה לעבוד עם פין חסר? והאם יתכן שנ…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by shmil.t,

היי, אנחנו עובדים בשני חדרים סמוכים בבניין בתוך בית-חולים, וברשותנו מספר מחשבים (משהו כמו 5). בשנתיים האחרונות הלכו לנו שישה כוננים קשיחים (כל פעם במחשב שונה, וחלק מהם באותו המחשב). ניסינו לחשוב מה הסיבה, ואחת ההשערות שעלו זה שעקב חוסר יציבות (או משחק מכוון לשם בדיקות המערכת של הבניין) ברשת החשמל בבית החולים, הכוננים מתקלקלים. חשבנו על החלפת ספקי כח (כרגע יש לכל המחשבים ספק גנרי) או התקנת מייצב זרם, או UPS. האם לדעתכם הנושא של קפיצות במתח יכול להיות קשור, ואם כן - על מה תמליצו? (המערכות שלנו משרדיות לחלוטין כך שאין לנו צורך בUPS שיחזיק את המחשבים עובדים בכל מחיר). תודה!

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  12. שלום יש לי את ספק EZCOOL 450W החלטתי להחליף את הבד הישן שלי ( Athlon 64 X2 5600+) במעבד X4 640 (3.0GHz) - BOX האם הספק יחזיק את המערכת.. נ.ב שאר חלקי המערכת הם MSI MCP61 4ram Evga GTS450 האם אצטרך להחליף ספק כוח בנוסף ישנם כמה מבצעים באיבורי על ספקי כוח הייתי רוצה לקבל כמה המלצות לספקים לא גנריים שיחזיקו את המערכת בצורה הטובה ביותר תקציב 350 שח

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  13. Started by שועל האש,

אני רוצה ליבנות network attached storage ראיתי כמה מוכנים אבל יש בהם כמה חסרונות לעומת nas שבונים אותו לפי מה שרוצים כמו כאן http://www.hometheater.co.il/p-1.article02962 אני מחפש מארז מחשב שיש בו לפחות 4 מקומות לדיסקים קשיחים נשלפים {עדיף 6} כמו זה החיסרון של המארז הזה הוא הספק כח אם יש תקלה צריך להחליף את כל הספק אני מחפש מארז עם אותן תכונות אבל עם ספק כח רגיל כל המלצה ומידע יתקבלו בברכה :jump: :jump: :jump: [attachment deleted by admin]

14. Started by michaelru,

היי זאת המערכת שאני מתכנן לקנות ואני צריך לבחור ספק מתאים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪960 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪136 לוח אם: Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪615 מארז: Fractal Design Core - 3000 Mid Case כמות: 1 - מחיר: ₪358 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 -1333 כמות: 2 - מחיר: ₪112 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪799 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK כמות: 1 - מחיר: ₪100 אני לא בטוח איזה ספק אני צריך, חלק אומרים ש620W זה מס…

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  15. Started by zahi,

fx-8120 ati 3850 gigabye 990ax-ud3 8gb ddr3 1600 mhz 120 gb sata wd 3 מאוורירים 120 4 חיבורים usb dvd-rw האם ספק 500w יספיק של seasonic et-500

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  16. Started by חובב,

זקוק לספק כח למערכת בOC מפרט: GA EP43 S3L E7400@4.0GHZ GTX260 216P צריך שיכלול חיבורים לכרטיס מסך בעיקר! עד 250 שקל תודה!

17. המפרט הנוכחי שלי (בצד) עובד עם ספק בן 5 שנים+, וכרטיס מסך כרגע הוא 4850, שעובדים ביחד סבבה הספק החזיק יפה את המחשב כל התקופה ועבר לא מעט מחשבים עד המפרט האחרון (הנוכחי) 8) אני רוצה בקרוב לקנות כרטיס מסך ברמה של HD6950 (אחליט כנראה כשיצא ה7950, אבל זה כבר חפירה לנושא אחר ;D ) ואני חושב בהתאם לשדרג את הספק ל600W מחברה טובה הספק של SEASONIC 620 נמכר באיזור ה420 שקל והא עם אחריות ל5 שנים, ומאוד קורץ לי השאלה היא האם יש משהו שמשתלם יותר למערכת שלי באותה רמת מחיר? *עריכה* שכחתי לציין, לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג מטורף למערכת, ולא נראה לי שאבנה מערך CF/SLI יתכן שאוסיף עוד דיסקים קשיחים(כרגע 3+SSD) ואולי עוד RAM(בעתיד הרחוק, אם יהיה צורך)

18. Started by shai888,

שלום לכם יש לי מארז של חברת rimax שאיתו קיבלתי 2 מאווררי 120MM קדמי ואחורי המאווררים היו מאוד איכותיים בשנים הראשונות ותמיד הייתה לי תחושה שהמחשב כבוי חחח מאוורר אחד התקלקל והתחיל להרעיש אז קניתי 2 חדשים.. ונפלתי חזק הם מאוד רועשים! יש המלצה למאווררים איכותיים במחיר סביר מKSP או IVORY?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. הומלץ לי על המארז הנ"ל Cougar Solution בפורום מפרטי מחשב. האם למישהו יש נסיון איתו ויכול לומר: 1. לפי התמונה הזו אפשר להבחין שכן יש פילטר כלשהו מאחורי השבכה הקידמית המחוררת, מתחת ללוגו Cougar, אבל במפרט המארז לא מצויין שקיים פילטר כזה. האם המארז אכן כולל פילטר קידמי, פרט לזה שמגיע עבור ספק הכח? 2. האם הוא מגיע עם יותר ממאוורר אחד? אם כן, היכן? 3. מה רמת הרעש שמייצר המארז בעומס (משחקים) ובמנוחה?

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by YARONGT,

יש לי ספק ג'נרי של מוסטיף אני רוצה לדעת אם הוא יספיק למחשב של אחי כי אני רוצה לשים לו את הכרטיס מסך HD4850 512MB מעבדe5400 סטיק אחד של 2giga ספק ג'נרי480 וואט לוח אם g41 דרך אגב יש לו חיבור 6pin

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, אני פונה כאן שוב בבקשה לספק כוח אמין , יעיל , וזול באזור ה300+- של 500W אולי 550W לא יותר, למערכת מחשב שכוללת כרטיס מסך HD 6870 (דורש שני חיבורים של 6 פינים) שני דיסקים קשיחים וצורב. בכמה שיותר זול מהחנות TMS בנתניה http://tms.co.il/cat/136 מעדיף שתתנו לי כמה אפשרויות לבחירה תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Men7a,

שלום , בניתי מפרט למחשב חדש שאני רוצה לקנות הדבר היחיד שחסר לי הוא מארז. בפורום מפרטי מחשב לא ממש קיבלתי עזרה...אני מקווה שפה כן המפרט הוא: מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray לוח אם: Gigabyte GA-PH67A-D3-B3 for socket 1155 ספק כוח: Thermaltake 550W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB SATA II 32MB SpinPoint F3 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB SpinPoint F3 כרטיס מסך: sapsphire 6850 toxic כונן אופטי: LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer SATA Black הקירור הוא mugan המוכר... אני רוצה מארז שיכיל את הכל , שיהיה שקט (לא חייב בטירוף אבל עדיין) התקציב …

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  23. אני רוצה להזמין מהם כמה מאווררים וכל מיני כבלים... הבעיה שהם מניאקים והם מגבילים את המשלוח הזול (USPS FIRST CLASS) לעגלה עד 25$. סנט אחד מעל זה והמשלוח קופץ למשלוח מהיר שעולה 30$ אני חייב עוד מישהו שצריך הזמנה דומה וככה נתחלק במשלוח, 15$ ~ ואז זה אחלה ! אני מר"ג, אני בטוח שמישהו פה צריך משהו מהם P: יש להם דברים שאין בארץ. אני מוכן לבצע את ההזמנה בעצמי אבל מי שרוצה להזמין ביחד צריך להיות רציני אז בבקשה.

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by Mr.positive,

האם יש אפרשות לייבא את המארז rosewill thor v2 מחו''ל- http://www.amazon.com/gp/product/B0058P5S9A/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3K929QT0IENFR לפי הביקורות אין לו בכלל מתחרים בארץ מבחינת שקט וקירור http://www.anandtech.com/show/4648/rosewill-thor-v2-the-god-of-cooling-and-silence האם משלוח רגיל מהווה סיכון של פגיעה במארז ?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by nitzandi,

אהלן, אני קונה מחשב חדש: GTX 460 1 GB I5 550 HD WD 500GB מאוורר למעבד Zalman CNPS-7000V-AL SI For 775/ 1156/ AMD וכ'ולי וכ'ולי אני רוצה ספק כוח של 600 W של PSU600W With 2 X SATA אמרו לי שהמחשב לא יעבוד, האם זה נכון? אני יודע שאפשר לשדרג, לקנות ספק כוח טוב יותר / יותר חזק / מותג יותר טוב, אבל השאלה שלי היא האם המחשב יעבוד או לא יעבוד, גם ברגיל וגם במאמץ של משחקים?? תודה! :s05:

• 1 תגובה
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים